Nyår 09/10

Publicerat: 2010-01-01 Kl: 20:44:05 | I kategori:


Då kommer dagens andra utlovade inlägg. Många har redan spanat in bilderna från igår på min Facebook. Så ni kommer bara få ett smakprov här i bloggen! För det första känns det konstigt att skriva 2010, jag kan inte fatta att tiden har gått så jävla fort. 2009 har bara seglat förbi, fast och andra sidan går tiden fort när man har roligt, vilket jag har haft under det gångna året. Nu väntar jag förväntansfullt vad 2010 har att erbjuda. Jag hoppas på ett riktigt bra år!

Kvällen igår började med tre rättersmiddag med fem tjejkompisar hemma hos mig, riktigt trevligt. Efter kladdkakan var uppäten började förfestandet. Och vart efter klockan gick började det ramla in lite trevliga människor. Jag hade riktigt roligt hela kvällen! 12-slaget var bäst, nyåret kunde helt enkelt inte bli bättre. Liiite jobbigt att städa idag bara ;)


Såhär taggad är man när man vaknar första januari tjugohundratio.

För övrigt hann jag och Nicole med att både sola och jag hann trimma båda hästarna igår också. Idag fick hästarna bara skritta ut. Imorgon ska de få hoppa! Det ska bli så himla roligt. Vilket jag vet att de också kommer tycka ;) Vet att jag kommer få träffa på Johanna också, det ska blir jättekul! Nu vill jag bara sova. Så nu blir det film tills jag somnar. Hoppas att ni hade ett lika bra nyår som mig! :)


happyfaces!

Standardpose från mig och Nicole, haha

happy boys!

people :)

more happyfaces!

/happy,    S a n d r a
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0