Bästa hästarna!

Publicerat: 2010-07-05 Kl: 11:37:40 | I kategori: Tävling


Igår orkade jag inte blogga, var en lång tävlingsdag i solen och jag var helt slut för att ha ridit i sträck, i princip. Hästarna var grymma igår och presterade otroligt bra i värmen!

I första klassen (120cm, bed. A:0) var båda två felfria. Prince blev trea och Mirantos femma. I andra klassen (130cm, bed. A1:a) var båda felfria i den långa grundomgången och jag hade alltså två hästar till den förhöjda omhoppningen med fyra andra ekipage. Prince var lite matt och hoppade inte lika bra som han brukade 1-3 i omhoppningen, så jag utgick. Jag hade sjätte placeringen säkrad ändå :) Mirantos var helt otrolig! Vi var felfria och snabbast, så vi vann! Så himla härligt att kunna rida fort och ändå vara felfri på 135-140cm hinder. Fantastiska häst!

Mirantos som inte har tävlat sen Strömsholm kändes otroligt fräsch och hoppade däremot lika mycket mellan hindrena som över hindrena, men vad gör det så länge jag sitter kvar och han är felfri ;) Prince kämpar alltid på och gör sitt jobb, men han kändes kanske lite matt i värmen. Kameran glömdes hemma :( Lisas pappa kanske filmade mig, får kolla upp det..

/ SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Jättegrattis! Så duktiga.

2010-07-05 @ 16:35:10
URL: http://sosigog.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Nää, ska tyvärr inte dit. Vi ska till Avesta på deras sommarmeeting då :)

2010-07-05 @ 17:07:27
URL: http://sosigog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0