Bruten handled och spruckna armbågar

Publicerat: 2010-06-09 Kl: 23:23:12 | I kategori:


Den här dagen började verkligen tidigt. Men jag satt på Prince i Gävle klockan 8 och träningen gick riktigt bra. Prince kändes väldigt avspänd och hoppade bra. Roligt! När jag kom hem fick jag öva med tappskokunskaper, Prince trampade av sig en framsko. Om jag får säga det själv, blev det väldigt bra ;) Hästen hoppade inte på tre ben och skon satt kvar när han kom in från hagen senare på eftermiddagen, måste vara ett bra betyg! Efter mina skoningsinsatser blev det lunch, snälla pappa bjöd på lunch. Mycket gott.

Tillbaka till stallet efter det och trimma Mirantos lite lätt i ridhuset. Han fick gå med gramanen eftersom han var så vild igår, men idag kändes det ganska bra. Räcker med att ha gramanen på för att han ska skärpa till sig lite :) När jag var klar med allt i stallet, blev det dusch och fixa till sig. Avslutning i skolan, kramkalas och tårarna föll. Men skönt med sommarlov är det allt! För övrigt har kvällen spenderats hos Angelica med en varsin chipspåse. Snacka om att jag har varit onyttig de senaste dagarna.

Nicole har däremot inte lyckats hålla sig kvar på hästen idag och har tillbringat kvällen på Ackis i Uppsala. Bruten handled och sprickor i båda armbågarna blev domen. Snacka om att hon kommer få schyssta bondbrännan på handleden ;) Om vi nu ska försöka vara lite positiva..


Krya på dig, Nikki Bitch! <3

Kommentarer
Postat av: Nicole

Haha :D såklart att du tänker på brännan ;) tack baby <3

2010-06-10 @ 11:51:32
URL: http://nickoll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0