Otroligt bra kväll igår!

Publicerat: 2010-06-12 Kl: 11:55:06 | I kategori: Party like a rockstar


Gud vad jag hatar att jag inte har någon kamera längre!! Eller ja, vissa tycker nog att det bara är skönt. Men vissa kvällar, en kväll som igår, vill man bara föreviga på bild. Det togs mycket bilder igår, hmm.. Om jag får tag på några bilder kommer de upp här på bloggen på momangen!

Kvällen började problematiskt i varje fall, så ett tag övervägde jag att strunta i krogen och tur var väl att jag inte gjorde det. Jag tänkte duscha, men det fanns inget varmvatten. På nått jävla vis har mormor lyckats tagit slut på 300 liter varmvatten, hur lyckas man?! Har aldrig hänt och nu kom det som olägligast. Ringer min pappa i panik, som är snäll och kommer och hämtar mig, så jag får duscha hos honom. Han bor dock 2 mil från Tierp. Så jag fixade mig på rekordfart, 40 min! Dock såg man ju ut efter det också, haha..

Annars var kvällen rolig, så bjöd på en massa minnesvärda stunder. Vi till och med lyckades ragga upp en snygg, 23 årig taxichaufför som körde oss. Eller ja, fick hans nummer iaf, haha :) Tack för kvällen tjejer! Bäst!

Nu ska jag bara ta det lugnt och sen blir det stallet. Hur kvällen ser ut vet jag inte riktigt än, det visar sig :) Men jag kommer inte sitta hem iaf. Tur det! Ha det bra godingar :)

/ SJacobsson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0