2010-03-01

Publicerat: 2010-03-01 Kl: 09:57:41 | I kategori:


Min statistik är helt ologisk. Jag har ungefär lika många läsare jämt, det diffar väl på typ 10-20 stycken. Men vissa dagar (som igår), slår den i taket och jag har jättemånga läsare. Jag vet inte var dem kommer ifrån och oftast är det såna dagar som jag skriver om inget speciellt alls. Konstigt, men roligt med så många läsare :) Fast lite läskigt är det också.

Mars börjar med snöstorm och minusgrader. Nu ska ju våren vara här? Igår hörde jag fåglarna kvittra och jag tänkte att det kanske finns hopp ändå om vår och sommar. Men idag känns det minst lika lönlöst igen. Jag längtar så otroligt efter sommaren, även om vi förmodligen kommer få ha gummistövlar på oss jämt när vi vistats utomhus till den är här.

Dessutom är det första dagen på lovet och jag är väldigt motiverad på att sticka till stallet och trimma hästarna i ridhuset, men motivationen dalade lite när jag såg det underbara vädret utanför fönstret. Man kan ju undra varför jag inte har körkort i dessa tider.. Hur som, ska byta om nu och kila till stallet. Och dessutom var det som jag misstänkte angående massagen på hästarna. Prince får sig en "omgång" igen på onsdag.

Sen i eftermiddag ska jag som sagt till frisören, vi får se vad det blir av mitt kära hår, haha! Och hur kvällen kommer spenderas vet jag inte riktigt än, det visar sig. Dessutom önskar jag att jag vore lite rikare också, jag skulle behöva en sponsor som kan sponsra mig, så jag får uppnå en liten del av mina drömmar. Haha, frivillig?
Kommentarer
Postat av: Emma

ha en fortsatt trevlig dag

2010-03-01 @ 12:36:45
URL: http://emmagynning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0