längtar efter sommaren.

Publicerat: 2010-03-08 Kl: 19:46:54 | I kategori:


Imorse var det faktiskt inte lika jobbigt att kliva upp som det brukar vara, det var ju trots allt sol utanför fönstret. Man kan nästan tro att det finns hopp om våren, så har det i varje fall känts idag. Även om våren kommer bli lång och blöt, så känns det mycket bättre med värme i luften än dessa isvindar vi har stått ut med så länge. Sen är det bara sommar och lov som fattas!

En kort skoldag idag, gick i skolan i hela 90 minuter. Sen dödade jag tid i Gävle i 2 ½ timme innan jag fick åka tåget hem. När jag kom till Tierp stack jag ganska direkt till stallet. Båda grabbarna fick komma ut på en lugn tur i skogen idag. Resterande av eftermiddagen har jag bara suttit här och haft tråkigt. Snart börjar det lite roligheter på tvn i varje fall.

I lördags hade jag förmodligen varit på fest i Skutskär om det inte hade varit för att jag skulle tävla på söndagen. Man kan bara konstatera på löpsedlarna och alla tidningsartiklar att man inte missade nått. Jag är glad att jag inte åkte dit. Det som har hänt är så himla tragiskt. Vila i frid, Johan. Massor av tankar till dina nära och kära!

/ S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0