Mina långa jävla dagar

Publicerat: 2010-05-29 Kl: 23:25:20 | I kategori:


Det är helt sjukt hur man orkar hålla på egentligen. Men just nu känns det som om energin är spenderad för idag. Dags att sova direkt efter det här inlägget.

Kvällen igår var sjukt trevlig! Gud vad jag har saknat alla underbara människor. Det blev grillning med brudarna och sen lite mysdricka med en massa andra trevliga människor. Jag hatar inte min kamera inte fungerar längre, annars hade jag fått ner kvällen på bild. Det var bara så himla mysigt helt enkelt :)

Imorse blev det till att kliva upp tidigt för att jobba. Hade Nattas fyra lektioner på morgonen och det gick mycket bra, klirr i kassan! Efter det lite lunch och sen trimmade jag pojkarna i ridhuset eftersom det spöregnade. Båda två kändes riktigt bra! Väldigt mjuka och allting kändes väldigt lätt. Det är precis så här jag vill att det ska kännas, varje dag!

Hur som, sen blev det till att åka till Norrtälje och visa Suppan. Hon kändes bra idag, väldigt stor skillnad sen förra helgen och det kliar verkligen i fingrarna. Jag vill verkligen ta hem henne igen och rida på henne själv, bästa Unexpected Surprise!


Little Prince <3

Nu ringer Emil, och sen sova :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0