Ödet?

Publicerat: 2010-11-06 Kl: 15:44:04 | I kategori: The life of Sandra


Samma dag som jag gjorde mig illa skulle ju vi åkt in och ätit på Church Street, Angelica fyllde ju 18 den helgen. Ikväll hade vi tänkt göra ett nytt försök, men det går inte så bra. Annika skulle kört in, men efter krogbesöket igår, så blev det inte så.

Någon jävel snodde Nicole och Annikas mobiltelefoner och lapparna till garderoben, och sen hämtade ut deras saker. Så Annika har inget körkort eller leg. Så ja, det är nog ödet att vi inte ska åka in och äta på Churchan..


Saknar Linnea som fan för övrigt..



Hoppas att det blir Church Street ikväll! Jag behöver få komma ut, blir fan knäpp av att ligga i soffan dygnet runt..

/ SJacobsson
Kommentarer
Postat av: Petra och Latina, GRS

Skumt att läsa om din ridolycka. Jag gjorde precis samma sak den 5 juni i år. Red försiktig ute på en gräsväg, hästen halkade ikull på sidan och jag bröt foten (hälbenet) som hamnade under hästen. Opererad med massa skruvar i foten, morfin och högläge, inte kul...Gick på kryckor i 3 månader=olidligt, när jag släppte dom kunde jag börja rida, försiktigt. Nu efter 5 månader kan jag nästan rida för fullt men haltar fortfarande när jag går. Hoppas din fot läker lika bra som min, jag lider med dig men tiden går fortare än man tror.

2010-11-06 @ 18:14:32
Postat av: malin

heej :D har precis börjat läst din blogg och kollat lite i arkiven, du tävlar väl just nu 140 med dina två hästar? visste du att de hade kapacitet att gå så långt när du köpte dem? hur gamla var de när du köpte dem? vill veta lite! Du kanske har berättat detta i ett inlägg förut men du har bloggat ganska länge så omöjligt att gå igenom allt haha :D du rider verkligen jättebra!

2010-11-07 @ 12:05:53
Postat av: malin

oj, nu hittade en liten berättelse om dina hästar i augusti :D

2010-11-07 @ 12:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0