make me wanna die

Publicerat: 2010-09-22 Kl: 12:00:00 | I kategori: The life of Sandra




Idag var det en ganska ovärd dag i skolan, men nu är jag hemma och ätit min kära Hemköpssallad till lunch! Nu ska jag sticka till stallet, en del att fixa. Imorgon bär det av till Umeå och tävling :) Jag tänkte putsa och packa idag. Imorgon, rida på morgonen och duscha hästarna och sen åka. Hästarna ska skos idag också, första gången med den nya hovslagaren. Jag vet, det är vågat, precis innan tävling. Men vad ska man göra då? Jag hoppas verkligen att hon är duktig :) Senare är det hoppträning med Prince i Gävle som gäller. Ska hinna träffa pappa över en middag också.

Igår hoppade Mirantos hemma i Tierp för Cissi. Trimmade en hel del och sen avslutade vi med att hoppa igenom en serie, en perfekt träning för honom inför helgen. Han kändes mycket bra! Och inte speciellt ansträngade för honom heller, han blev inte ens svettig efteråt, haha!

Kul inlägg va? ;) Just ja! Mirantos är blivit klippt också, så nu är han en fin nakenfis. Prince har fortfarande väldigt kort och fin päls, så han väntar jag med att klippa ett tag till.

/ SJacobsson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0