Rufus och fortfarande sjuk

Publicerat: 2010-09-01 Kl: 22:46:39 | I kategori: The life of Sandra


Jag är fortfarande sjuk och orkade alls uppdatera bloggen varken igårkväll eller imorse. Mår verkligen skiiiiit. Jag har hopptränat som en trasdocka på hästarna. Igår hoppade Prince för Cissi Hansson och Mirantos för Leif Hall idag. Båda hästarna känns bra inför helgen! Desto sämre med mig, fortsätter jag må såhär dåligt, blir det nog ingen tävling för min del. Vi får se!

Pappa har blivit opererad. Pratade med honom i telefonen idag. De opererade honom i hela fem timmar igår och redan nu känner han sina ben igen. Han har väldigt ont däremot och får morfin var 10:onde minut. Men nu kan det vara bli bättre, hoppas jag :)

Sen såg jag den här nya fina bilden på min förra häst på Facebook:

Min första häst, Rufus, som alltid kommer ha en speciell plats i hjärtat. Han har lärt mig så otroligt mycket, bättre läromästare hade jag inte kunnat haft. Det är hela två år sen jag sålde honom nu och jag saknar honom. Jag vet att han har det superbra hos Therese, så himla glad att det blev så rätt när jag sålde honom :) Rufus har hunnit att bli hela 19 år redan, tänk vad åren går.. Men som ni ser, han har inte åldrats en dag!

/ SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Sara

men jesus christ!! kryyya på dig nu!! kraam.

2010-09-01 @ 23:07:24
Postat av: Matilda

Men tack vad snällt! :)

2010-09-01 @ 23:14:48
URL: http://showjumper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0