Rapport: helgen

Publicerat: 2011-02-07 Kl: 19:05:58 | I kategori: Party like a rockstar


Jaaa, i fredags fyllde jag alltså år. Mina närmaste vänner kom hem till mig på lite tårta och förfest. Och senare drog vi in till stan och krogen. Alla 19 var riktigt taggade och det blev en riktigt lyckad kväll! Så fredagens bravader har varit ett hett samtalsämne i skolan idag ;) På lördagen mådde jag desto sämre, men det var det verkligen värt! Försökte ladda om till ännu en utgång på lördag kväll, men det gick sådär. Kom iväg till krogen, men det blev dessvärre inte en sån lyckad kväll som lördagen. På söndagen blev det tårtätning med bästa släkten!

Under fredagen spelades det in en hel del videobloggar, men ingen som jag tyvärr vågar lägga upp. Då kommer jag skämmas livet ur mig, hahah! Och dessutom ligger det en hel del pinsamma bilder ute på Facebook också som jag inte vill kännas vid. Man skulle kunna säga att jag levde livet till fullo i fredags, utan att säga för mycket ;)


Nöjd tjej!

/ SJacobsson

Kommentarer
Postat av: LINA

haha vore väl kulm ed en vblogg då!

2011-02-07 @ 20:17:20
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Läsare

äsch bjud på någon videoblogg;)hur går det med kärleken föresten? och hur ser framtiden ut för dig med jobb? skoja? hästarna?:)



ha en bra kväll!

2011-02-07 @ 21:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0