Budgetvarianter

Publicerat: 2011-07-11 Kl: 22:54:10 | I kategori: Utrustning


Det finns mycket budgetvarianter på dyrare märken och produkter. Några som verkligen apar efter populära produkter är Hööks. Du kan snart köpa hela Dyon-kollektionen i liknanade form hos Hööks (typ). De härmar allt, känns det som. Tretorn stövlarna och Lamicell schabraken är bara exempel på saker som de har apat efter..

Deras senaste "kopia" är det här tränset:



Är det inte väldigt likt Dyons träns? Skillnaden är att Dyon kostar lite mer än det dubbla. Har dessutom för mig att ÖB (Ja, de har tydligen en hästdel) också hade ett liknanade träns för under 100 lappen för nått år sen.


Vad tycker ni om att det görs massor av kopior och budgetvarianter av populära och lite dyrare produkter? Jag tycker väl till viss del att det är bra att det finns ett alternativ. MEN varför kan aldrig Hööks "gå sin egen väg" och komma på egna, fina och spännande produkter?! Dåligt med det tycker jag..

/SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag vart först jätteglad när jag hörde att hööks skaffat ett träns med släta remmar i sitt sortiment, har velat haft ett lite billigare "hemmaträns" med släta remmar men inte hittat något. Men när jag såg det vart jag bara besviken, det klart att det skulle likna men de har ju till och med gjort exakt likadant med öglorna till käkremmen.. Bara tråkigt att dom inte hittar på lite eget och unikt istället..

2011-07-12 @ 09:52:33
Postat av: Anonym

Ja trist att det så lika. De kunde ju ha gjort någon detalj annorlunda.

Annars så tycker jag att det är bra med budgetvarianter. Det behöver ju inte vara härm, utan som tex HM och många klädmärken gör ju moderna kläder som ursprungligen kommer från någon stor, dyr modeskapare.

Det är bra att kunna köpa "moderna" saker som inte kostar skjortan.

Kanske tråkigt för dom som lägger flera tusen kr på en grej och sen kommer det en kopia som ingen ser skillnad på :)

Tränset är snyggt iallafall! Och det är silverspännen, så jag skulle hellre köpa hööks-varianten... Har länge velat ha just det här dyontränset men gillar inte guld.

Bra blogg du har! Lycka till med det nya jobbet :)

2011-07-12 @ 22:05:30
Postat av: Erika

Oj glömde fylla i namn på mitt inlägg :)

2011-07-12 @ 22:06:07
Postat av: Anonym

Alla är inte bortskämda eller har råd med de dyraste så det är bara bra att det finns alternativ. Finns kopior i allt så varför inte inom hästvärlden också?

2011-07-18 @ 19:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0