Inte riktigt som alla andra..

Publicerat: 2011-07-27 Kl: 20:22:44 | I kategori: Lite annat kul


Mirantos är en häst med många (ibland konstiga) idéer. Ingenting förvånar mig när det gäller honom. Till vardags kallas han ganska ofta för "Purjo" hemma i stallet, för han är helt enkelt lite purjolök i huvudet. Hahah! (Vi är bra på smeknamn på hästarna i stallet, speciellt på Mirantos..)

Hur som helst, ni som har följt bloggen ett tag har hört några av hans konstiga idéer och ett av hans påhitt är att "klättra i träd" som jag har berättat om här i bloggen tidigare. Han står alltså på bakbenen i hagen och käkar från trädkronorna. Han har galet bra balans och kan stå så ganska länge. Varje gång jag har sett honom göra det har jag självklart inte haft någon kamera att föreviga det med.

Men för ett tag sen så stod han där och jag hetsade fram mobilen och fick med en snutt på när han står på bakbenen och käkar löv. Sen gjorde han självklart inte det fler gånger när jag hade mobilen framme. Men någon sekund i början på filmen så finns det faktiskt bildbevis på hans (knäppa, eller smarta kanske?) påhitt!



/SJacobsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0