Årsta Runsten

Publicerat: 2011-06-21 Kl: 08:46:52 | I kategori: Tävling



Bild från Falun!

Vi hade en riktigt oflyts-helg i Årsta Runsten. Fyra fel första dagen, skitpet i 130. Lite spänd, men kändes ändå okej :)

I 135 kändes han riktigt bra. Men jag fick hjärnsläpp in i en kombination med två galoppsprång., så vi hoppade kråka in över A och istället för att bara fortsätta ut (som bara hade gett 4 fel isf), så gör jag halt till B. Puckat. Hoppar om kombinationen, då petar Prince B men fortsätter sen banan klockrent. Så den där jäkla kombinationen gav oss 12 fel (+nått tidsfel). ÅÅÅH, så himla irriterad på mig själv.

Sista dagen hoppade vi 130, det var kasst väder och underlaget var inte riktigt på topp. Känslig som Prince är, tyckte det var lite äckligt och stod emot lite. Vi fick fyra fel i omhoppningen. En linje på 23,5m valde jag att hålla ihop 6 galoppsprång istället eftersom han inte riktigt var framme för skänkeln. Då tog han frambommen på den oxern. Om jag hade försökt smackat fram på 5 språng hade vi väl antagligen tagit bakbommen på oxern istället, så pest eller kolera ;)

I övrigt väldigt bra tävlingar. Tråkigt att det var så regnigt hela helgen bara :/

/SJacobsson

Kommentarer
Postat av: sara

sv. Jag förstår det, önskar dig ALL LYCKA TILL!! Det kommer gå bra, du rider ju grymt!



2011-06-21 @ 19:15:40
URL: http://ussing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0