Strömsholm med Pirro

Publicerat: 2011-06-07 Kl: 18:34:29 | I kategori: Tävling



Foto: Amanda Engman

Det här är min studentvecka, därav dålig uppdatering. Har helt enkelt inte haft tid att sitta vid datorn.. Pirro var i vilket fall och tävlade på Strömsholmstävlingen torsdag-lördag.

Första dagen hoppade vi 130 med fyra fel. En bra runda, men Mirantos var lite spänd över att vara inne på den "spektatulära" banan. Dagen efter hoppade vi 140, som var kval till lilla GPn, en klurig bana som gav många ekipage mycket fel. Vi satte en kanonrunda med två skitnedslag. Första nedslaget kom på A-hindret i en kombination, han var knappt i hindret. Så när vi hoppade B-hindret trillade bommen ner åt "fel håll". Och det andra kom på hinder nr 9. Ett jäkla pet från final. Men är riktigt nöjd med rundan och Mirantos kändes riktigt fräsch!

Sista dagen hoppade vi consolation (135). Mirantos var pigg och hoppade kanon! Jag var taggad på en färgad rosett. Men in i en kombination blev det ett missförstånd och en kämpe som min häst som är och alltid försöker komma antingen över, under eller igenom hindret, testade att hoppa igenom hindret vilket självklart inte gick ;) Så jag trillade av, haha! Snopet och lite pinsamt, men vi fick gå ut från banan. Skit också, när det kändes så himla bra! Nu är det bara att ladda om :)

Eftersom jag och Pernilla var själva på Strömsholm med hästarna kom bara 140 rundan med på film som jag lägger upp här så fort jag bara kan!

/SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Ni kommer alltid igen vetdu! ;-)

2011-06-07 @ 19:29:35
URL: http://sosigog.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vilken fin bild, och häst ! :)

2011-06-09 @ 12:44:01
URL: http://brusella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0