Vita ridbyxor

Publicerat: 2011-05-26 Kl: 19:59:38 | I kategori: Utrustning


Jag är en riktig "prylnörd", älskar utrustning till hästarna och kläder till mig själv. Om jag hade haft tillräckligt med pengar så hade jag nog shoppat ihjäl mig ;) Just nu har jag lite cravings efter vita ridbyxor. Här har vi några som jag skulle vilja ha i min garderob. Vilka gillar ni bäst?!


Kingsland Jessica, ca 1899kr.
Finns hos Ryttarstugan. Det jag gillar extra mycket med dessa ridbrallor är att det inte är någon kardborre, utan en mudd som gör benet slätt.

Animo Neuvo, ca 3359kr. Jag bara älskar nästan alla ridbyxor från Animo! Jag gillar att sticka ut och det gör verkligen deras ridbyxor. Så deras ridbyxor är verkligen nått jag vill ha i garderoben.

GPA Skin lady, ca 2995kr. Dessa godingar är bara så himla snygga! Någon som tycker nått annat? ;)

Animo NoLimit, ca 1699kr. En billigare version av Animo, dessa är snygga och skulle matcha kanon till min rosa/mörkblå/svarta tävlingsoutfit.

Equiline Polly, ca 2149kr. Finns på Ryttarstugan, nedsatta till 1850kr! De här ridbyxorna har jag sett IRL och är riktigt snygga på. Även de här saknar kardborre, vilket verkar hur bra som helst. Väldigt osnyggt när kardborren knölar sig vid vristerna.

Som ni märker ligger Equiline, Kingsland och Animo varmt om hjärtat när det gäller ridbyxor ;)

/SJacobsson

Kommentarer
Postat av: sara

Har Polly, ett par bruna och ett par vita. Åh vad jag älskar dem! =)

2011-05-26 @ 20:07:47
URL: http://ussing.blogg.se/
Postat av: emelie

vart finns dom billiga animo ?:)

2011-05-26 @ 20:36:27
URL: http://tavlingsryttarninorr.blogg.se/
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

jag har ju gersemis med det stora silvriga R ett eller va det är på rumpen, tycker om dom jättemkt :) animona finns inte kvar så mkt vad jag har sett, annars så har jag letat som en idiot efter dom.. det är ju ngn limited edition :) dom där kingsland satt som ett par pösbyxor nedanför knänen för mig.. har du stora muskliga vader så go for kingsland ;)

2011-05-26 @ 20:46:36
URL: http://forzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0