Nyttig helg

Publicerat: 2011-10-31 Kl: 13:46:51 | I kategori: The life of Sandra




Igår kom vi hem från Karlshamn och gårdagens resultat var väl kanske inte så lysande..

Hästen har känts så himla fin i helgen, men jag har inte riktigt fått till det. Det är så mycket nytt, så allt klaffar inte riktigt. Samtidigt vill man så himla mycket, för mycket, så då blir det helt enkelt ingenting av det. Jag har haft galet svårt att fokusera i helgen och blivit nervös inne på banan trots att vi har hoppat låga klasser. Hela situationen att vara på tävling nu är ju inte riktigt som förr :) 

Igår hoppade vi 130, men fick lite problem på en linje. Det var en oxer ur sväng, Mirantos slår till på en riktig lyra och hoppar upp till ridhustaket, och i och med det får vi därför lite långt till nästa hinder som var en kombination. Eftersom det var en kombination så är jag inte så kaxig och galopperar fram och in i kombinationen då han flera gånger har gått på studs eller ett galoppsprång när det ska vara två osv. Så jag sitter helt enkelt bara kvar och fattar inget beslut öht.. Rider om på kombinationen och hoppar resten av banan felfritt. 

Självklart tyckte jag att det var det värsta som hänt i hela mitt liv ungefär när vi kom ut från banan. Såna misstag gör bara inte jag.. Jag har startat 150 på hästen och nu kan jag knappt styra runt honom 120/130 känns det som. Men efter att ha pratat lite med Douglas och Agnetha så kändes det hela lite bättre.  

Det är väl helt enkelt bara inse att när man ändrar om lite i ridningen, så hamnar man i en svacka innan den nya ridningen har satt sig. Jag är väldigt taggad på att göra om, göra rätt. Så nästa tävling blir Flyinges elittävlingar. Jag inleder helgen med att rida en 130, sen får vi se om det blir flera klasser.

Jag kämpar vidare! Vi hörs snart igen. Kram!

/SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Klart att du kommer igen! Glöm inte att du nyligen hade din skada också. Kram!

2011-10-31 @ 14:51:21
URL: http://sosigog.blogg.se/
Postat av: Camilla

Det är bara att kämpa på och hoppas att allt funkar på Flyinge :)

2011-10-31 @ 20:54:27
URL: http://camfra.blogg.se/
Postat av: Sara M

Nej du, och hela omställningen för er, det kan inte vara lätt!! men jag är inte ett dugg orolig, ni kommer snart tillbaks på topp! Vi hörs, kram

2011-11-01 @ 09:33:22
Postat av: Micaela Berglund

Det måste gå "dåligt" ibland för att det ska kunna gå riktigt bra! :)

Vad är det för pannband pålle har på bilden? Ser riktigt snyggt ut!

2011-11-21 @ 21:58:34
URL: http://dalahastarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0