Chester

Publicerat: 2012-04-08 Kl: 19:51:17 | I kategori: The life of Sandra


Imorgon provar vi igen att få till en tävlingsdebut för C. Hur ska det gå? Kommer vi hoppa felfritt? Kommer vi in på banan? Kommer vi runt? Kommer vi stå i ett hörn? Spännande ska det bli och se hur han kommer reagera på lite tävlingsatmosfär ;) Han har ju hittils varit jättecool till allt nytt, så vi får hoppas att han är lika cool imorgon.

Det största problemet vi har är att han har lite väl mycket spring i benen och han vill gärna hoppa alla hinder samtidigt, i ett svep ;) Han älskar att hoppa redan, det är ju iofs bra! Haha! Totalt orädd är han också. Han tycker själv att han är rätt bra, snygg och grym på alla vis. Vilket också betyder att hagproblemen består. Rymmaren..

För övrigt är han en häst med stooort hopp, stoooor galopp och sportig modell. Om låt säga två år, tror jag att han börjar komma till sin rätt mera och rår på sina långa ben. Just nu är han lite svag och rör sig nästan mer än vad han själv rår på ibland. Men han är alltid glad till att få arbeta och gör det gladeligen. Så det ska bli spännande imorgon. Målet är ju fyraårschampionat i höst!


Lite hoppning för två månader sen innan han kom på att det är dööööroligt att hoppa, när det fortfarande gick att galoppera utan att skena iväg ;) Han har nog dessutom inte rivit en bom sen dess heller, det gilar han verkligen inte! Haha 

/SJacobsson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0