Hoppning

Publicerat: 2012-02-22 Kl: 19:21:02 | I kategori: The life of Sandra



Kung Nemo!

Pernilla och jag åkte från stallet klockan 7 imorse mot ridhuset med fyra hästar. Där stod en fullständig bana med karaktärshinder uppställt. Chester som inte alls är speciellt mycket hoppad uppsuttet hoppade allting utan att blinka. Riktigt trevlig inställning till hinder! Nemo är inte riktigt så avancerad än. Och det lär dröja ett tag innan han är i kapp Chester. Så han fick nöja sig att försöka koncentrera sig trots att det var mycket hinder och hästar i ridhuset. Inte det lättaste när man heter "Nemo Myror-i-Brallan Spring-i-Benen Jacobsson". Han fick galoppera över små och enkla hinder. Men på 8 veckor måste man ju säga att han har tagit sig massor!! Han har otroligt lätt för sig och är en helt underbar individ. Det är bara hans hjärnkontor som ställer till det lite för honom emellanåt :)

När vi sedan skulle försöka bege oss hemåt där hovslagaren väntade började det regna som la sig som ett istäcke över allting. Så bilarna åkte av vägen kors och tvärs, och det gick  max 30 km/h på vägarna. Vi övervägde ett tag att stanna kvar på ridskolan. Men begav oss i sakta rull hemåt. Resan hem tog 45 min istället för 20 min som det gör annars.. Tanken var att Pirro skulle ridas när jag kom tillbaka, men så blev det inte på grund av vädret. Så kan det vara ibland! Men alla hästar fick i varje fall nya och fina fötter!

Imorgon har jag en förhoppning om att komma iväg till Gävle med Mirantos och hoppa lite med bästa Cissi. Förra veckan var det snöstorm, denna vecka ishalka? Nej, vi hoppas att det går att köra imorgon :)

/SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Caroline

Ja vädret idag har varit överdjälvigt! ;) Inte kul. Fick ställa in att åka iväg nu i eftermiddags, hoppas vädret är bättre nästa vecka! :) (Eller helst redan imorrn...)

2012-02-22 @ 21:41:02
URL: http://littleworldof.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vad fin han är! :)

2012-02-23 @ 09:30:45
URL: http://ettanc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0