Ja, jag lever!

Publicerat: 2012-02-05 Kl: 23:45:24 | I kategori: The life of Sandra


Varit lite fullt upp de senaste dagarna och tyvärr hamnar inte bloggen högst på priolistan.

Det har i varje fall var galet kallt i helgen. Speciellt igår. Men hurtig som man är åkte man till ridhuset med två hästar och var riden och klar innan kl 9. Chester fick hoppa lite då, en enklare bana med massa titthinder för första gången. Han gick som om han aldrig gjort nått annat, vilken stjärna!

Nemo har även visat lite av sina hoppningskunskaper och galopperat (läs: hoppat) över några bommar. Han har hittills visat upp riktigt kloka och försiktiga egenskaper än så länge. Verkar lovande :)

Mirantos fortsätter att verka vara laddad full med dynamit. Men känns för övrigt fräschare och gladare än någonsin. Jag undrar vad som har hänt på äldre dagar. Efter hans "hallelulja-moment" med S1-sadeln, så har han varit i nått.. Ja, lyckorus typ! Såklart jätteroligt :)

Stort grattis till världens bästa Karlsson (Irma Karlsson) och Nisse som hoppade hem vinsten i GHS-kvalet 145 i Grevagården idag! Riktigt häftigt ekipage. En liten tuff häst, knappa 157-158, med en lika tuff ryttare på ryggen. Irma är min idol! Grym!


Foto: Emma Willgård

/SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Linda

Irma är grym! :)

2012-02-06 @ 21:37:29
URL: http://lindabj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0