Tisdag

Publicerat: 2012-02-21 Kl: 18:04:21 | I kategori: The life of Sandra


Idag var jag klar i stallet klockan 13. Måste säga att det var rätt bra jobbat, tre hästar ridna och stallet klart. Nemo till ridhuset (vilket tar extra tid) och uteritter i solskenet på Chester och Mirantos. Sen gjorde jag stallet på det! Alltid skönt att vara klar i bra tid :) Körde på fetto-lunch (det är ju fettisdagen) i form av Kebab. Slöade i Pernillas soffa framför Big Brother innan vi tog in hästarna.

Gick en prommis med Chester också innan insläpp. Han har tyvärr fått bli innehäst från och med idag ett tag tyvärr.. Han envisas med att hoppa ur hagen varje dag. Vi har provat allt som vi kan komma på. Massor av el, över 2m staket, fri tillgång på mat, stora hagar, sällskap.. Kan inte komma på någon annan lösning?! Snart blir han antagligen påkörd, om han fortsätter såhär.. Han får alltså nöja sig med lite motion två gånger om dagen istället. Han verkar dock inte ha nått emot att stå i sin box :)

Nu ska jag ta en dusch och sen slöa framför tvn. Tidig morgon imorgon! Vi åker från stallet 7.00 mot ridhuset för lite hoppning med fyra hästar!


Uteritt i solsken

/SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Pernilla Dannberg

Det var bara DU som åt fettolunch ;) Vi andra åt sallad :D

2012-02-21 @ 19:26:45
URL: http://pernilladannberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0