Små älgar är rådjur

Publicerat: 2012-01-31 Kl: 19:58:29 | I kategori: The life of Sandra


Idag har varit en händelserik dag som vanligt. Och som vanligt otroligt "givande" tillsammans med Pernilla. Man kan ju undra hur många osmarta saker som trillar ur våra munnar varje dag. Tack och lov att vi är ensamma när vi drabbas av exempelvis "korkhet" (hahahah)!

Vi började med att göra klart stall och jobba lite med inridningshäst som Pernilla har hemma. Sen åkte vi och hämtade spån. Gick faktiskt rätt smidigt idag, så nu finns det ordentligt med spån igen!


Ett stycke duktig treåring!

När vi kom tillbaka blev det uteritt. Nemo fick ridas ut för första gången eftersom det nu går att både styra och bromsa ;) Han börjar dessutom bli rätt avspänd med ryttare, så han var kvalificerad för uteritt i skritt och trav. Lite "panikångest" i början, men sen insåg han att det var rätt trevligt med uteritt ändå ;) Pirro och Chester vilade idag!



Pirro och Nemo glor på de små älgarna!

På eftermiddagen fick jag lite jobb också. Alltid bra med lite klirr i kassan iaf. Imorgon är det yttligare en fullspäckad dag som vanligt!

/SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Pernilla Dannberg

Hahahaha... Vad är det på åkern?? Det är ju rådjur, ser du dåligt? Jag tyckte det såg ut som små älgar...Men små älgar är väl rådjur?? Eller hur var det??? hahaha kul iallafall :D

Eller: Det finns inga små älgar :o

2012-01-31 @ 20:56:15
URL: http://pernilladannberg.blogspot.com/
Postat av: Pernilla Dannberg

Rådjur som ligger och chillar... Då är det harar ;)för att de är så små... haha

2012-01-31 @ 20:57:45
URL: http://pernilladannberg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0