Custer

Publicerat: 2012-03-09 Kl: 18:19:47 | I kategori: Mina hästar


Född 2007
Viettorio (e: Corland) - Fellini (e: Burggraf) - Quick d´Argentan
Brunskimmel, valack, ca 165cm

Ägare: Sandra Jacobsson

"Nemo" är lite av ett impulsköp. Såg en löshoppningsfilm på en oinriden 4-åring från Holland och slog till. Två veckor senare kom lastbilen från Holland. Han är ett "wild card" och vi får se vad det blir honom. Men jag gillar honom skarpt! Han är otorligt snäll, kelsjuk, social och arbetsvillig individ. Han är en pigg häst, med mycket egen motor. Dock väldigt känslig och allt lär tas i ganska lugn takt för att han inte ska bli spänd. I hoppning har han hittills visat stort mod, hinderklok och försiktig.

Vi kom snabbt igång med inridningen som tog lite tid, men nu har vi påbörjat inhoppningen. Målet är tävlingsdebut på lokaltävling i april/maj. Därefter får vi se vad som händer med utvecklingen. Varje dag är ett framsteg eftersom han är helt outbildad. Drömmålet är givetvis Breeders. Hur realistiskt det är, får vi helt enkelt se :)

 
Löshoppningsfilmen från Holland.


Första uppsuttna hoppningen.

Kommentarer
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

sandra det här är verkligen den perfekta hästen har jag och mamma kommit överrens om! om den någonsin blir tillsalu (eller om du kan tänka dig att sälja den där finingen nu! ;) ) så kan du ju höra av dig till mig :)

2012-03-10 @ 14:07:04
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Ida

Veldstar har verkligen superfina hästar. Jag undrar vad dom gör för att få fram så fina djur, eller om dom "helt enkelt" har så mycket häst att dom kan välja ut bara de finaste? Eller vad tusan gör dom... Jag är helt förundrad! Jag vill veta det vinnande konceptet! Haha...

2012-03-11 @ 00:52:35
URL: http://ibequestrian.blogg.se/
Postat av: Malou Kastman

Hej Sandra! Jag är väldigt inne på att importera en häst från veldstar, de är så otroligt fina! tänkte bara om du kunde skriva lite om hur det gick till och så, var det komplicerat med kontakt med dem osv?

tacksam för svar!

2012-04-19 @ 20:32:05
URL: http://maloukastman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0