Fina hästar

Publicerat: 2012-03-29 Kl: 22:21:32 | I kategori: The life of Sandra




Alla tre har varit så himla fina idag och då är det roligt att rida trots att det spöregnar :) (Så himla glamorös sport!)

Mirantos var jättefin! Och jag hade ett sånt där pass som man bara kunde "åka häst" och allt kändes så.. Enkelt :) Det är underbart med såna ridpass! Känns bra inför helgens träning för Peter Eriksson.

Unghästarna fick åka till ridskolan och hoppa på den stora utebanan. Chester hade premiär där och skötte sig exemplariskt! Hoppningen gick dessutom strålande. Så han känns i fin form inför tävlingsdebuten på lördag ;)

Nemo kom på att han helt plötsligt fick sadeltvång, men när han hade kommit över det var han jättefin. Dessutom bästa hoppningen hittills. Så otroligt ridbar, noggrann och häftig att hoppa. De sista 10 minutrarna kändes det som en polett trillade ner och han blev helt plötsligt tre år äldre. Så att säga. Det är lycka med såna moments!!

Nu är det sleepy time! Klockan ringer ju 05.30 imorgon igen...

/SJacobsson 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hej! Tänkte bara säga att jag testar ett rakt babypelham med gummi nu. har ridit med det en gång och det kändes super! Ska hoppa med det och testa på nästa tävling, kände iaf riktigt stor skillnad så hoppas på att det fungerar bra och de inte var en tillfällighet haha :D Hör av mig ngn gång efter lovet om träning igen, pappa är inte hemma nu så då kommer vi inte iväg :)

2012-03-31 @ 11:37:19
URL: http://fotografamandi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jätte bra blogg :) jobbar du inte hos lindelöws längre ? jätte tacksam för svar.

2012-03-31 @ 11:59:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0