Gårdagen var bra

Publicerat: 2012-03-19 Kl: 21:07:20 | I kategori: The life of Sandra


Det vänder snabbt. Men igår var det en bra dag! Jag var dock helt galet trött eftersom jag har gjort allt annat förutom sovit i helgen :)

Upp tidigt igår för att hinna med att rida Mirantos, släppa ut hästar och göra stallet innan jag skulle åka iväg kl 10. Men det flöt på bra, så hann nästan till och med en powernap ;) Jag begav mig iväg på tävling för att coacha Emma och Prince som skulle debutera 120. Felfria och trea i 110 och gjorde en kanondebut i 120! Jag blir nästan rörd till tårarna när jag ser hur bra det går och hur glada de är över världens bästa Prince. Helt galet vilken underbar häst det där är!


Lånade en bild från Emmas blogg. Fina på prisutdelning!

När jag kom hem blev det en snabb middag innan jag var i stallet igen för att åka till ridhuset med Nemo och Chester. Så himla fina båda två! Dock har någon tryckt på "restart-knappen" under Nemos vila, så måste inleda passen med longering och hänga lite på honom innan jag sitter upp och så, men sen! Jäklar så fin han är :) Chester har tagit elefantkliv och tagit sig supermycket. Vad ska de bli av de här två talangerna?? I dagens läge verkar det vara no limits :)

Sen var jag så trött så jag somnade innan jag ens hunnit klä av mig. Det är så det ska vara ;)

/SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Madde

Kan du inte länka Prince nya ägares blogg?

2012-03-19 @ 21:44:33
URL: http://nattstad.se/labellefauve
Postat av: Emma

Min fina Prince, jag är så himla glad som fick honom, han är bäst!! :D

2012-03-19 @ 23:24:21
Postat av: Linda

Hej, Kom in på din blogg då jag sökte på Veldstar stables holland och såg att du köpt 1 eller 2 hästar därifrån? Ska ev ner till holland och provrida några intressanta hästar där... men vad har du för erfarenhet av dom? verkar dom seriösa? Va du nere i holland hos dom? Skulle vara jätte tacksam för svar! MvH Linda

2012-03-22 @ 20:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0