Turbulent

Publicerat: 2012-03-15 Kl: 20:38:03 | I kategori: The life of Sandra


Det händer väldigt mycket just nu och ingenting vill riktigt flyta som det ska. Därav bloggpausen (igen! Haha, urusel bloggare). Men för att ta en sak i taget för att ni ska få lite grepp om läget igen.. :)

Nemo
För två veckor sedan var vi hos tandläkaren och drog ut en vargtand = inget bett i munnen på 10 dagar. Valde då därför att ge honom lite vila eftersom han har gått i ett ända sen han kom till mig från Holland. Men det var nog inte det smartaste jag har gjort i mitt liv :) Han är häst med väldigt mycket nerv och aldrig någonsin träffat en sån här extremt känslig häst. Det kommer krävas otroligt mycket jobb och allt lär gå låååångsamt. Men det är ju de där lite "knäppa" hästarna som brukar bli bra sägs det ju ;) Så nu sätter jag igång honom igen, tidigare än vad jag från början hade tänkt och det är inte helt lätt ska ni veta. Hans stackars hjärnceller krockar liknande explosioner i huvudet på honom när kommer utanför stallet eller sin lilla hage :) Men vi jobbar på! Jag tror han kommer bli grym efter lite tid!

Chester
Ja ni.. Problembarnet i stallet. Han har flyttat ut till en av uteboxarna och har efter det varit lite snuvig och hostig. Uppkollat av veterinär = inflammation i luftstrupen. Som inte smittar till andra hästar som tur är. Nästa problem är att det verkligen inte går att hålla honom kvar i hagen. Och det gör så otroligt ont i mig att stänga in av 4-åring på box på heltid. Jag är så desperat att jag skulle kunna göra vad som helst, någon som har en lösning?!?!? För övrigt är han en helt underbar individ som gör framsteg varje dag. Men hagproblemet måste lösas på något vis. Vet bara inte hur.. Det sista jag vill är ju att han ska åka hem igen :(

Mirantos
Han har varit grym. Tränade för Pontus Westergren i lördags och han var kanonfin!! Nu har han dock fått en hovböld och kan inte starta i helgen. BLÄ. Men men, sånt är livet!

Skolan
Började i måndags och det är galet roligt! Lite långa dagar bara 07.30-16. Så det är jättekul när klockan ringer 05.40 varje dag :) Har däremot problem med bidrag från CSN... Men det hoppas jag att det löser sig på nått vis!


Tröttar grabbar hos tandläkaren :)

/SJacobsson

Kommentarer
Postat av: Emma

Har du provat en jätteboll åt honom? Eller ett sto? En del valacker blir ju väldigt förtjusta om de får en tjej kompis att kika på & leka med. Hoppas det löser sig för dig.

2012-03-15 @ 21:10:32
Postat av: Maja

Jättejobbigt det där med hagen verkligen... Hoppar han ut och vill in eller hoppar han bara ut för att han kan?



Vad är det du börjat plugga? =)

2012-03-16 @ 10:37:26
URL: http://majagoesirish.blogg.se/
Postat av: frida

har du provat att låta honom gå med andra hästar?, det hjälpte mpt min häst som hoppade ut, han var bara ensam.:)

2012-03-16 @ 14:52:38
URL: http://friidarosen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ta av han täcket och snurra några varv el tråd i grimman. Räcker med en stöt så kommer han ha respekt för trådarna igen ;)

2012-03-17 @ 08:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0