Nyårsafton

Publicerat: 2008-12-31 Kl: 11:53:52 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag låg och pratade i telefonen med Isac från strax efter klockan 22 till halv 1, galet! Haha, trevligt var det iaf :) Det kändes bra att börja årets sista dag så.

Jag har ganska så nyss vaknat. Snart kommer Martina, fixa till innan tjejerna kommer. Det kommer bli supermeganajs ikväll! Först kommer tjejerna, äta mat, ha trevligt och sen kommer de andra människorna som vill förfesta med oss. Och förhoppningsvis Strömsberg sen, ses där! Jag ska knäppa jättemycket kort ikväll! Pappa har lovat att jag får låna kameran. Inte trassla bort, inte ha sönder.. Blev ni svartsjuka och vill komma förbi på förfesten är det bara att höra av sig! :)

Rosa klänning blir det idag också. Så ser ni någon galning som dansar hysteriskt i rosa klänning och svart hår med rosa slingor, då är det nog jag! Hahaha!

Ha en bra jävla kväll allihopa! :D Gott nytt år på er!
// sandra alice elisabeth jacobsson

Love me or hate me

Publicerat: 2008-12-30 Kl: 14:02:35 | I kategori: | 0 kommentarer


Imorgon är det nyårsafton och jag är jättetaggad! Det kommer nog blir hur bra som helst. Först tjejkväll med mina brudar. Trerätters, lekar och sånt. sen kommer det flera människor och förfestar med oss. Sen drar vi till Strömsberg, Nicole ska bara övertalas lite ;) I Strömsberg tänker jag ha jätteroligt. Och förhoppningsvis träffa jättemånga braiga människor. Sen har jag ett offer för kvällen, han vet dock inte om det själv än. Livet kommer bli svårt för honom om han får för sig att dissa Strömsberg..^^

Igår var jag aldrig och tittade på någon häst. De ringde på morgonen och sa att den var såld -.-' Ajaaa.. Jag var hos frisören, jag känner mig som ny! Sen umgicks jag mest med Martina hela dagen. Och nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma hit. ... Och nu kom hon visst! Nu ska vi handla, greja inför imorgon och spela klart spelet sen igår!


En liten uppdatering..

Dagen har spenderats med Martina, trevligt! Vi är så taggade inför imorgon, its gonna be fun! Jag har hunnit med att sola idag också. Emil frågade för en stund sen om jag ville följa med honom och sola. Men tyvärr, jag hade redan hunnit med det idag^^ Det ryktas om att den grabben har skaffat blogg också!

Nu sitter jag här, kom precis ut ur duschen. Usch, så skönt det var att duscha. Jag känner mig som ny. Sängen är bäddad också. Finns det nått skönare att krypa ner i sängen nyduschad i en nybäddad säng? Nej, jag tror inte det va! Härligt härligt.. Nu ska jag fläta håret, ta en macka och sätta mig framför tvn :)

Vi ses imorgon, gott folk! / Saaandra

Snaaart..

Publicerat: 2008-12-29 Kl: 06:55:16 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag kan inte sova, så jag sitter här och fördriver tiden.

Igår var jag som sagt hos John Hickey och provred tre hästar. Det var hur trevligt som helst! John är så himla rolig och trevlig. Och hans unge, Luke, är ju bara för söt! :) Jag red först en 6 åring, gått 135. Sen en 8 åring med placeringar upp till 130. En het liten sak, hoppade som tusan, men dryg att rida på marken. Och till sist en 7 åring, gått 120. Den var bara trååååkig. Däremot blev jag HELT kär i 6 åringen! Åh, så fin han var! :) Så ja, vi får väl se. Jag ska till Heby idag och provrida en 7 åring. Haha, men jag kan ju tillägga att Helena Lundbäck hade varit och provridit 8 åringen och skulle komma igen. Vore ju najs om man snodde den framför ögonen på henne ; D hahaha! Sen måste jag också tillägga att jag fick beröm av John, då blev jag glad. "Du rider jättebra, har en jättebra sits. Det är sällan man ser någon rida sådär bra!" Skrytarn på mig!^^

För övrigt igår ville Andreas titta på film, men jag orkade inte.. Jag glömde höra av mig till Martina, sorry. Jonathan och Staffan ville komma förbi och vara sociala, men jag var toktrött. Så jag gick och la mig tidigt. Det resulterade i att jag inte kan sova nu såhär på morgonkvisten.

Idag ska jag färga utväxten och klippa mig lite. Bara toppa och klippa upp det lite. Och imorgon ska jag sätta i nya slingor, det var ett tag sen^^ Blir hur bra som helst till nyår, som jag är hur taggad som helst till!
- Vad ska alla andra göra på nyår?

Love, 
      Sandra

Be ready

Publicerat: 2008-12-28 Kl: 11:18:37 | I kategori: | 2 kommentarer


Nu har jag precis vaknat och träningsvärken tänkte visst hålla i sig. Aja. Igår kom Emil förbi och var social. Vi spenderade större delen av tiden att prata skit, titta på film och ut och sladda lite. Höhö, roligaste var diskussionen om träningsvärken! Knäppis! Halv 3 låg jag i min säng igen, tröttare än någonsin, somnade direkt nästan.

Jag hann med att hoppa Lancer också. Serier, han var duktig! :) Och innan jag hoppade Lancer släppte jag Mirantos i ridhuset eftersom han har vilat en vecka och inte rör på sig öht med tanke på hur det ser ut i hagarna. Han tyckte det var hur kul som helst. Och medans han skuttade omkring började jag bygga fram hinder, då löshoppade den jävlen sig själv :O HAHA! Jag har aldrig sett en häst göra sådär. Jag höll på att garva ihjäl mig. Jag tolkar det som att han vill hoppa iaf ; D Hoppglada lilla hästen! :)

Idag ska jag spendera dagen med att spela Guitar Hero, sen blir det stallet och till sist ska jag åka och provrida hästar hos John Hickey. Det blir bra :) 

hold me, love me
just for a minute

/ Sandra

 

Rock n´ roll

Publicerat: 2008-12-27 Kl: 15:37:34 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag när jag vaknade hade jag sjuuuuuklig träningsvärk, jag fattar inte varför? Haha! Dagen började iaf med en promenad till stallet. Skönt att komma igång så på morgonen och mp3n i öronen. Man tänker så mycket när man går och det är bara härligt. Sen blev det hoppträning för Cissi med Caminsky. Hästen var mera vild än tam! Han hoppade hur fint som helst, var inte ens i närheten av bommarna, trots att han fick hoppa lite större, 120-130 tyyyp. Han hoppade omkring efter varenda språng. Jag visste inte att den där kunde bocka. Lät hela tiden gjorde han också, så fort jag fattade galopp lät han som en gris. Haha, han är rolig han!

Jag och mamma var och käkade nyss, gottigott. Christine ringde och tipsade om lite hästar. Sen ringde John Hickey också och sa att han hade lite hästar, så jag ska väl åka till honom imorgon och provrida lite. Och på måndag ska jag provrida en kuse i Heby. Nu vill jag hitta nått! Det blir väl stallet sen igen. Lotta ringde nyss och bad mig hoppa Lancer ikväll, det gör jag så gärna. Så får se om jag kan gå imorgon xD hahah.. Jobbigt att Cissi plågade oss som tusan på träningen dock, men det är härligt. Man vet att man lever!

Ha det bra, babes! / Sandra

:D!!

Publicerat: 2008-12-26 Kl: 19:37:26 | I kategori: | 0 kommentarer


Åh, jag måste bara lätta på mitt hjärta lite innan jag kilar till stallet. Kvällen igår och dagen idag var helt galen. Haha, heeelt underbart!

Igår kväll letade det sig lite människor hit. Nicole, Angelica, Dennis och Jonathan, vi gjorde sällskap hem till 3nil där det tydligen skulle vara fest. Och ja, kvällen blev asnajs! Det kom väldigt mycket folk och det var huuuuur trevligt som helst. Bara trevliga människor och kände dem flesta gjorde jag också, så det var najs. Sen kom en människa som jag inte har träffat på väääldigt länge, Stefan! Då blev jag glader. Det var jätteroligt hos Emil, men jag kanske skulle ha druckit lite mindre, sluppit att folk på svartsjuka och lite andra saker. Summan av kvällen slutade med att en bra människa sov kvar hemma hos mig.

Vi var vakna på tok för länge med tanke på att jag hade planerat att åka in till stan, rätt så tidigt. Men det var bara att masa sig upp. Tog ett senare tåg än vad jag hade planerat eftersom jag var så himla trött. Fixa till mig lite snabbt och sen blev det stan med trevliga människor. Jag kan verkligen inte shoppa när det är sådär sjukt mycket människor. Det blev iaf ett par skor och liiite smink. Sen blev jag less och ville åka hem :'D hah! Och det som hände sen, är hemligt för allmänheten, men jag kan ju säga att jag blev jävligt glad iaf :D

Så nu ska jag dra till stallet. Kvällen blir förhoppningsvis lugn, jag behöver nog ta igen mig lite grann. Kanske kan vara så att Jonathan kommer förbi. Men det får vi se!

PUSSS <3

Juldagen

Publicerat: 2008-12-25 Kl: 17:42:03 | I kategori: | 0 kommentarer


Julafton blev bra. Massa bra julklappar och sammanlagt har jag fått 4000 också, grejt! :D Andreas och Elias letade sig ut i skogarna i Tobo också. Det var trevligt att killar kom och livade upp min tillvaro sådär på julaftonskvällen. Jag hade en spännande sms-konversation med Oscar under kvällen också. Haha, säger jag bara..

Idag har jag legat och slöat framför tvn ända fram till kl 15, sen skjutsade pappa mig hem till Tierp. Jag hann inte mera komma innanför dörren så kom Elias och Andreas och hämtade mig. Vi kilade ner och solade, där träffade vi på Emil också. Bruna jävla Emil :D Snacka om jag är avundsjuk.

Ikväll blir det fest hos Emil. Det blir förhoppningsvis naaajs. Jag är tagg! Imorgon blir det stan med Angelica och Martina, shoppa på rean! :) Vi gillart.

Det var väl vad jag hade att säga.. Hoppas att ni har haft en fin jul!
Puss och kram

Julafton

Publicerat: 2008-12-24 Kl: 10:41:29 | I kategori: | 0 kommentarer


Kom nyss hem från stallet, jag ska bara fixa till mig och sen kommer pappa och hämtar mig. Jullunch hemma hos oss med stora feta släkten. Mysigt! Sen tillbaka till stallet och ta in hästarna och sen hem igen, lagom till Kalle. Och sen blir det väl julbord och sånt skit, julklappsöppning osv..

Jag har hunnit med rätt mycket idag redan. Vi har ju stallet idag också. Hunnit med att rida ut med Jossan barbacka på Caminzky i snön. Hur mysigt som helst! :D

Men nu måste jag stressa vidare! God Jul-smsen ramlar in också.. Haha!

Återigen, God Jul på er allihopa! Mina trogna bloggläsare.

Over and out, Sandra

Lilla julafton

Publicerat: 2008-12-23 Kl: 14:12:25 | I kategori: | 0 kommentarer


Det var trevligt igår. När Andreas kom och hämtade mig igår var jag arg som ett bi, men efter ett tag blev jag på bättre humör. Vi handlade julklappar, käkade god mat, pratade om fisar och hälsade på Elias. Elias hade det jättefint hemma hos sig. Jag har ändrat min syn på "ungkarlslyor", eller vad man nu säger :P haha! Det blev några panikinköp av julklappar, jag är verkligen dålig på det här med julklappar. Men men! Jag blev nöjdast med julklappen till William, våran hund ; D

Idag är det "lilla julafton" som vanligt. Mamma kommer hem från jobbet vilket minut som helst. Hon kommer vara stressad och ägna sin fritid till att bråka på mig och mormor, så jag flyr nog till stallet nu^^ Senare blir det julbord med mamma, Mats, mormor och systrarna. Sen paketöppning, tror jag väl. Och sen den där uppesittarkvällen med Bingolotto, som vanligt, varje år. Den slipper minsann inte. Som tur var har jag kvällsfodrningen i stallet iaf ikväll. Imorgon är det julafton och det firas med pappa och den sidan av släkten, familjen Jacobsson! Stora släkten, härligt! Farmor, Runo (plats-farfar), fastrar, kusiner osv osv.. Jag har stallet imorgon också. Så det blir stallet på morgonen, försöka hinna rida lite. Sen jullunch med släkten, tillbaka och ta in hästarna och sen hinna hem till Kalle och sen blir det julmiddag och paketöppning. Mysigt! :)

Nu dunkar julmusiken i högtalarna, jag försöker komma i lite julstämmning. Jag blev nyss klar med att slå in julklapparna. Apropå slå in julklappar, tyckte jag synd om expediterna igår som fick stressa ihjäl sig med att slå in julklappar. Fy fan, vad jobbigt :O Jag är för övrigt skitdålig på att slå in julklappar! Haha.. Andreas från fjällen ringde mitt i mitt inslagande av julklappar och sa, "Vad fan håller du på med?!" (Han syftade nog på julmusiken) - Ehm, jag sitter på mitt rum, lyssnar på julmusik och slår in julklappar. Sen var det någon som vek sig av skratt på andra sidan luren och dääääär var julstämmningen pajad! Hahaha!

God jul på er! / Sandra

Miss populär

Publicerat: 2008-12-22 Kl: 12:24:41 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår kände jag mig nästan populär, haha!
Andreas kom med en gnutta dåligt samvete och hämtade mig i stallet, vid tittade på Heartbreak Hotel och tjockade oss, vilket vi är jävligt bra på. Han drog hem vid halv 12 typ och trötta jag gick över till att vara pigg och satte mig vid datorn. Då säger Jonathan att han ville ha sällskap framför filmen Mirrors och att han minsann kunde hämta mig, men jag tyckte det var lite sent, med tanke på att jag skulle upp rätt tidigt. Och Emil sa att han tänkte komma förbi, men han fick dissen när han såg att jag redan hade sällskap. Seeen ringde Simon också, men då svarade jag inte. Haha, jag får ta och ringa upp idag. Alla skulle ha en Sandra igår kväll, så det kan vara! ; D

Nu kom jag precis hem. Visade Stina för några spekulanter. Jättebra människor idag! Dem här hoppas jag på. Dem igår.. Usch, säger jag bara. Vilka människor! Men Inga ringde nyss och sa att dem ville tydligen komma igen, men så blir det nog inte. Hon red bara med sporrar och hand, sånt gillar vi inte^^ Annars har jag grejat klart i stallet, inget rida eftersom Mirantos får vila fram tills årskiftet nu. Det kan han nog behöva efter miljöombytet och ryttarbytet. Men det känns bra att ställa av honom med en sån positiv känsla, så bra som han hoppade häromdan!

Nu sitter jag hundvakt åt sötaste William, han är verkligen världens bästa voffsing. Sen tänkte jag kila ner och sola, sen kommer Andreas och hämtar mig efter att han slutat att jobba, så ska vi in till stan och shoppa julklappar. Jag tycker sånt är jättejobbigt. Jag vet knappt till vilka jag ska köpa till.. Men men! Sen på kvällen vet jag inte om jag ska ägna lite tid åt Emil som det var ett tag sen sist. Kanske, kanske inte. Det visar sig! :D

Ett rätt långt inlägg. Duktigt om du orkade läsa allt ; )

Love, 
      Sandra

Saknar!

Publicerat: 2008-12-21 Kl: 13:41:57 | I kategori: | 0 kommentarer


Precis idag saknar jag mina älsklingar jättemycket! Cort´chize, Unexpected Surprise och Rufus.. <3

Jag har bara drömt en massa konstiga drömmar i natt, jobbigt. Dem personer man vill tänka så lite som möjligt på, råkar man drömma om, jooooobbigt! Jaja, fint väder när man vaknade idag iaf : ) Jag och mamma har legat och tittat på Harry Potter hela morgonen och nu kom jag precis ut ur duschen. Stallet snart då bara. Visa Stina för några nya spekulanter. Blev inget julklappshandlande idag för att min vän är lite cp. Vi kör på´t imorgon ist, tydligen. Nu vet jag någon som ler inombords när den läser det här^^

Idag fyller Oscar 19 år. Och Victor fyller 17 år idag också, för den delen. Grattis på er! De senaste två åren har jag varit där och firat Oscar (och Victor), men idag fick han nöja sig med ett grattis-sms bara.

Så är det! Imorgon tänker jag däremot känna mig frisk.

/ Sandra Alice Elisabeth Jacobsson

Pesten

Publicerat: 2008-12-20 Kl: 21:41:30 | I kategori: | 0 kommentarer


Att vara sjuk är jobbigast.

Nicole och jag sov rätt länge, skönt! Filmen var bra igår, men slutet av filmen stördes av mystiska sms från Emils telefon och ett samtal från Emils telefon. Hej fyllon! Jaja, Nicole och jag hörde mystiska ljud, men lyckades somna snabbt iaf :'D haha!

Inga kom och hämtade mig strax före 12. Jag visade henne för lite spekulanter och agerade fotomodell. Det gick bra. Men ibland kan man undra vad det är för folk som kommer och provrider egentligen. Jaja, det kommer några nya imorgonkväll som jag också ska visa henne för : ) Inga skjutsade hem mig vid 14 tiden, jag käkade mat och chillade lite ett tag. Knarkade lite mera alvedon osv. En Jonathan ringde minsann och frågade om han fick komma förbi. Det var kul att se honom igen, det var ett tag sen! Umgicks med honom ett tag. Pratade skit och sen fick jag skjuts till stallet igen. Taaaackar! Hoppade lilla Mirantosen som var bäst! Usch, vad bra det gick och vad fint han hoppade :D Roligt värre.

Imorgon är det julklappshandling med Andreas och lite annat skoj. Alvedonen kommer vara min vän imorgon!

Snart julafton och nyår. Jag läääängtar! <3
Love, Sandra

Sexhäxan

Publicerat: 2008-12-19 Kl: 22:28:47 | I kategori: | 2 kommentarer


Idag är jag sjuuuuk, snacka om att jag tycker synd om mig själv -.- Aja, men så negativ kan man ju inte vara. Det kunde ju helt klart kunnat vara värre, eller?

Det tog hundra år att komma upp ur sängen. Blä. Ehm.. Sen ringde Christine, hästen gick igenom besiktningen, MEN.. Det fanns ett "men".. Aja, det kanske ordnar sig? Då blev jag arg. Jag blev arg på att expedtionen i skolan var stängd. Jag blev arg på att min skola är allmänt puckad. Jag blev arg på att jag är sjuk idag också. HAH, positiva jag!

Stallet idag då.. Jag hoppade Stina och det gick väl bra :) Ska visa henne för några spekulanter imorgon, vi får se hur det går :) Sen hade jag tänkt rida ut på Mirantos idag också, men jag var helt död, så jag släppte honom i ridhuset istället. Det tyckte han var rooooligt! Hoppa runt som ett popcorn och springa fleeera varv. Haha, söthästen! Imorgon hade jag tänkt hoppa honom, så länge jag inte är ännu sjukare -.- Jaja.. Andreas kom och hämtade mig i stallet. Vi tjockade en pizza och sen gick vi och la oss, typ :'D Jag somnade och var helt osocial. Stackarn! Men han roade sig själv. Åt på mitt hår som tydligen inte smakade som hans hår. Haha, jaja! Ehm, vi drog och hämtade Nicole vid klockan 20 typ, shoppade lite godis och sen åkte jag och Nicole hem till mig och Andreas åkte till krogen med Elias. Och jag och Nicole ska titta på en film som vi har laddat ner nu. Alla tiders!

Imorgon ska jag och Andreas sola. Sen har jag väl inget mera planerat förutom stallet. Vart är partyt, kanske..?

Puss!

Åh, vad svartsjuk jag blir..

Publicerat: 2008-12-18 Kl: 22:13:45 | I kategori: | 0 kommentarer


.. åh åh åh åh!

Nu känner jag mig sjuk : ( Umgåtts alldeles för mycket med sjuka Natta. Imorgon är jag glad om jag kommer upp ur sängen. Idag har jag ridit tre hästar. Stina först, jag blev faktiskt positivt imponerad, hon var jättefin! Sen Hamilton, han var rätt tråkig och blää idag. Sen red jag ut på Mirantos som var helt sjövild. Rädd för ALLT! Han skulle döda en stackars cyklist och en postlåda på våran lilla tur. Knasbollen :D Han var mer vild än tam igår också. Ibland undrar jag vad den där går på ;) hah! Jag jobbade såklart också. Nattas lektioner idag igen. Tre lektioner igår och tre idag. Najs, money money! Hoppning var det idag också, ännu roligare att ha lektion :) De sista minutrarna på min grupp bockade Prick av stackars Mikaela? Hahhaha, alltså.. Jag har aldrig sett honom sådär pigg^^

Nu sitter jag här och ska sova, jag känner mig helt matt. Orka bli sjuuuk. Imorgon är det fredag, då tänker jag umgås med några goda vänner och bara ta det lugnt :) Sen ska jag försöka handla julklappar i helgen också.

Puss och kram!

Jag fick precis ett återfall, galet!
- Let´s play a love game.

Hemma igen ._.

Publicerat: 2008-12-17 Kl: 17:41:25 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag har bara en sak i tankarna hela tiden. Jag hoppas att snyggingen kommer till Tierp en vacker dag! :)

Det märks att det bara är en vecka kvar till julafton. Julmusiken dunkar i radion och det känns verkligen som julstämning. Mamma hade satt upp granen när jag kom hem, såg ja. Det var nog den som fick mig att inse att det snart är julafton. Jag som inte ens har börjat handla julklappar än :'D haha! Men det skulle ju inte skada om vädret var annorlunda, men men.. Man kan inte få allt! Apropå julklappar har jag fått lite saker av mina ungar som Moa hade igår eftersom jag inte var hemma. Godis, paket och presentkort. Sötnosar!

Idag har jag träffat pappa, vi tittade på filmerna från Tyskland. Sen skjutsade han ner mig till stallet. Där blev det till att ringa runt till lite elever, prata med Ullis, visa filmerna för Inga, Ullis och Susan.. Sen hade jag Nattas tre lektioner, det gick bara bra :) Och nu är jag hemma, mellanlandar lite. Nyss ätit, ska tillbaka och rida Mirantos som har vilat i två dagar, han är säkert piggelin.

Emil fyller 19 år idag, för övrigt. Grattis påre!

Puss på er!

Sverige, I´m back!

Publicerat: 2008-12-16 Kl: 23:21:30 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu ska jag försöka sammanfatta äventyret till Tyskland :)

Söndag: Upp sjukt tidigt, tåget gick som sagt 07.05, men det var inga problem alls att kliva upp. Det blev mycket resa. Tåg, tåg, buss, flyg, tåg, tåg och bil. Sen var vi äntligen framme i Bethen hos Joachim "Jocky" Heyer som ägde världens finaste anläggning. Innan vi åkte hem dit käkade vi middag i Cloppenburg med Christine, kul att se henne igen! Sen visade hon oss runt. Tappa-hakan-upplevelse, kan jag lova. HUR JÄVLA FINT SOM HELST! Alla 65 hästar var jättefina och det var bara trevliga människor där. Så den långa resan gjorde sig värd. Hundarna ville jag ta med hem också ;)

Måndag: Christine jagade upp Natta och mig tidigt. Ut till stallet och sen var det bara att börja rida. Jag red 5 hästar på förmiddagen, sen åt vi lunch och efter det red jag två av dem igen och då var även Jocky där. Han var inte hemma på förmiddagen. När han klev in i ridhuset blev jag så himlans nervös så att jag tappade halva ridförmågan. Att tyska eliten ska stå där, titta och instruera var.. Ja, nervöst! Men han var trevlig, rolig och glad. Fattade inte nått av vad han sa dock, men Christine översatte. När jag hoppade av sista hästen var klockan mycket och jag var helt sjukt trött. Jag har aldrig ridit så mycket på en och samma dag, det var 7 hårda pass, speciellt de två sista. Helt slut, alltså! Så duschen på kvällen innan vi drog ut och åt var det skönaste jag gjort på länge, haha!

Tisdag: Upp tidigt igen för att sitta på första hästen halv 8 och fick en till hopplektion för Jocky och sen red jag hästen jag tyckte allra mest om igen, fast då hoppade jag inte :) Det var bättre med nervositeten idag, jag var lite mera avslappnad ;) Vid klockan tio blev det till att vinka adjö, snacka om att jag inte ville åka hem. Och jag kan lova att det är inte sista gången jag är där, jag ska dit igen! Sååå.. Vi drog en fika i Cloppenburg och kriminella som vi är tog vi två gafflar från Mc Donalds så att vi kunde äta våran fruktsallad sen xD haha! Sen började den långa resan hem igen. Klockan 20.30 var jag hemma i Tierp igen, då var det bara att åka till stallet. Hälsa på alla glada och mocka åt Mirantosen.

Nu har jag kärat ner mig i två hästar, nu återstår bara lite bearbetning av föräldrar eftersom det är dem som håller i pengarna. Det står mellan två stycken, men det lutar mot den ena. Men Jocky sa, "Om du inte kan bestämma dig, så är det helt lugnt att köpa båda två" - Haha ja, om man hade dem pengarna^^

Ni som vill se lite bilder på hästarna och stallet gå in på http://sjacobsson.bilddagboken.se!

Vänligen
/ Sandra

Tyskland, here I come!

Publicerat: 2008-12-13 Kl: 18:41:16 | I kategori: | 0 kommentarer


Det var jättekul igår i Globen! Det var inte ett dugg planerat, ett telefonsamtal och några timmar senare sitter man i Globen. Så det kan bli! Impulsgrejer är najs. Martina och jag fick skjuts in till Globen, tackar så mycket Daniel. Och så blev det tåg hem. Halv 3 låg jag hemma i sängen och sen upp klockan tidigt och stallet med Susanna idag. Herregud ja, det är till att ha helgen spikad. Inget rida idag, Susan red Mirantos. Och undrar ni hur det gick, så tycker jag sådär ;D Haha! Aja, hon såg rätt lång ut på honom, lill-hästen. Aja, imorgon åker jag till Tyskland så då är det Sara som rider imorgon och så får han vila måndag och tisdag.

Igår flörtade jag till mig att rida Caminzky också. Miss Hästägare kunde inte bestämma sig för vad jag skulle göra bara. Det slutade med att jag hoppade, fan vad fin han var! Vi hoppade en 5 studs och varann höjde vi upp lite, så det låg nog på 1m, han jobbade hur bra som helst genom kroppen. Härligt! Avslutade med lite travbommar och hoppa upp på en räcke. Underbara hästihäst. Sen var det ju luciafika igårmorse också. Sitta och fika med, ja.. Vad ska man säga, kollegorna! Haha! Mysigt!

Nu är jag mest trött och jag orkar inte packa. Jag orkar inte duscha. Jag vill bara lägga mig i sängen och sova. Imorgon blir det tidigt, 07.05 åker vi från stationen i Tierp. Men vad kul det ska bli!

Litet blogguppehåll. Vi hörs på tisdag, förhoppningsvis!

Simma lugnt, puss / Sandra

Snabba ryck!

Publicerat: 2008-12-12 Kl: 16:16:40 | I kategori: | 0 kommentarer


Haha, jag hinner inte skriva nått. Men nu ska jag tydligen till Sthlm och kolla på Idol finalen! Så det kan bli : )

Är vi taggade?!

Publicerat: 2008-12-11 Kl: 21:24:00 | I kategori: | 0 kommentarer


Dagen började med att jag gick upp 4 imorse och spydde 2 gånger, blä. Jag vet inte varför, men så var det iaf. Sen somnade jag om någon gång vid 5-6 och sov till 10 :) Tog det chill fram till klockan 13, då drog jag till stallet och trimmade Mirantos i ridhuset. Lite travbommar idag blev det. Igår var han crazy när vi red ut :D haha! Sen blev det wooork för mig, kidsen var duktiga och sen kom Marinette och klagade på mig. Trött, hungrig och rapp i käften som jag är om jag vill, hettade jag till direkt och fick sista ordet också. Puss på mig!

Jag kom hem åt en äcklig macka och sen gick jag ut och promenixade med Martinan. Alltid lika trevligt! Vi är taggad på nyår, fy faaan vad kul det kommer bli :D Efter att ha gått ett tag hamnade vi på stationen och satt där och pratade.. Då gled en Nyman förbi och jag fick skjuts hem sen av honom. Tackar! Och jaaaaa.. Nu sitter jag här och det blir nog tvn nu!

Helgen är fullspikad, härligt!

Puss och kram
           / Sandra

Hur mycket kan du om mig?

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 19:25:10 | I kategori: | 0 kommentarer


http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0812101303274903&a=1&

Där har du nått att roa dig med, om du har tråkigt! :)

Jävla snö!

Publicerat: 2008-12-10 Kl: 14:12:34 | I kategori: | 0 kommentarer





Det snöar som fan ute och jag hatart! Jag som hade tänkt rida ut idag, men det tänker jag knappast göra om det ska fortsätta såhär. Jag får helt enkelt vänta till senare och hoppas på att det slutar, så får vi helt enkelt ut och fumla i mörkret, jag och Mirantos. För övrigt har jag inte så mycket andra planer än att rida idag. Kanske umgås med någon rolig jävel ikväll.

Idag är en sån här dag som man inte skulle bli förvånad om en viss människa skulle höra av sig och vilja ha sällskap med sig ut och sladda. Men han ligger väl och tjockar sig och blir ännu brunare, right?^^

Pappa var här idag också, trevligt. Kanske vara hundvakt i helgen, roooooligt. Sen så på jobbet igår var mina ungar så söta.. Lilla Adina kom och sa,
"Jag ska bli ängel när jag blir stor, precis som du!"
 - Hahah, gulligt! :D
Jag kan ju tillägga att allihopa var jätteduktiga igår också. Så, nu hade jag inget mera på hjärtat.

Vi hörs! Puss på er! <3

Feel nothing

Publicerat: 2008-12-09 Kl: 23:27:21 | I kategori: | 2 kommentarer


Ingen träning för Louise igår, jag blir bara arg arg arg.. Mirantos fick träna idag ist och det gick bra! Jag fick massor av beröm idag av mina elevers föräldrar, det känns så jävla bra! Och många som har gett bra kredit för helgen, silverängeln och ridlärarspexet. Roligt! :)

Annars har jag mest vara arg, irriterad, less och uttråkad idag. Men alla har vi såna dagar. Imorgon får jag träffa pappsen iaf! Jag ser fram emot Tyskland på söndag och nyåret! Det kommer bli roligast! :D



Vilken dag!

Publicerat: 2008-12-08 Kl: 13:21:27 | I kategori: | 1 kommentarer


Igår alltså.. Vilken dag! Helt slut! När jag kom hem var jag tokhungrig och trött. Åt lite mat och sen somnade jag, vilket resluterade att jag vaknade klockan 21 och somnade inte om förrän vid 2.. Men jaja! Jag klev upp klockan 06 och stressade runt ända fram till klockan 18 som jag kom hem, ont i varenda muskel idag >_< Men julshowen blev rätt lyckad. Silverängel blev succé, Mirantos var finast! Andreas och Robin kom förbi mitt i showen, när jag var som mest stressad och försökte klä på Mirantos ljusslingor, förlåt om jag var osocial :'D haha! Men allt blev rätt bra, 233 sålda biljetter plus massor av barn som gick in gratis. Alltså jättemycket folk! Jättejättejätteroligt! Sen måste jag ju tillägga att jag och "gamle Svarten" vann på ridlärarspexen! Hahah.. Underbart!

Idag vaknade jag 12.30 och ville sova mera.. Men ja, upp och hoppa. Precis duschat, ska väl till stallet snart och packa in hästen i transporten och åka till Uppsala och träna för Louise Haaga. Sen ikväll vet jag inte vad som händer : ) Det visar sig!

Puss och kram!

Julshow

Publicerat: 2008-12-07 Kl: 10:50:53 | I kategori: | 0 kommentarer


Upp tidigt idag! Fodra, sätta på täcken, släppa ut alla hästarna och mocka. Hemma nu! Nyligen duschat och fixat till mig. Ska väl äta lunch nu och sen drar Cissi och jag upp till ridskolan igen. Sen är det bara att tagga till till julshowen! Woho, vi hoppas på att det blir lyckat! :)

Vi ses! Puss

Reeegn

Publicerat: 2008-12-06 Kl: 20:13:03 | I kategori: | 2 kommentarer


Kvällen igår spenderades med Martina, hur trevligt som helst. Som vanligt! Vi har världens planer på nyår ska ni veta, det slår era! Än så länge är det en hemlis! Jag är tagg tagg tagg! Men minus för kvällen var ju att Robin åkte ur Idol. Men ja, Kevin vinner, förhoppningsvis. Jag hann med att rida ut på Mirantos igår också, bushästen som var rädd för allt.

Idag försov jag mig, igen. Det börjar bli en vana :'D hah! Iaf upp och börja dagen med att stressa, not good, Var på ridskolan till klockan 9, skrev klart manuset som vi ska ha till specialidrotten och fixade rekvisitan. Sen började genrepet. Käpphästungarna skötte sig bäst! Mirantos var spänd, men duktigt och Cissi sjöng självklart bäst. Ridlärarspexen blir rolig och specialidrottens nummer duger. Så jaa, imorgon gott folk är det Julshow, be there!! :D Klockan 15 på ridskolan, så alla vet.

Nu sitter jag här med Cissi, jag vill egentligen ut och göra nått, men jag orkar nog fan inte.. Mycket att göra imorgon och så har jag stallet också -.- Jaja, det blir nog alla tiders!

Ha det så bra allihopa!

Puss

Morgonsura jag

Publicerat: 2008-12-05 Kl: 08:45:33 | I kategori: | 0 kommentarer


Den här dagen började med att Emil ringde och väckte mig. Som vanligt är jag morgonsur.
- Varför du ringer du och väcker mig nu för?!
- Jag tänkte bara säga hejdå, jag kanske blir skjuten av en galen gangster eller nått!
Haha, blir utskälld när man ringer och ska försöka vara lite snäll och gullig, det är tacken det^^ Aja, ha så kul i Florida!

Den här dagen har jag mycket att göra och jag kan ju säga att jag hade försovit mig, så det var väl bara bra att Emil ringde. Jag orkar inte ens skriva ner allt jag ska göra, men dagen kommer nog avslutas med Idolkväll med några vänner. Det blir bra! Lugnt och skönt..

Ha en bra dag! / Sandra

Tjock

Publicerat: 2008-12-04 Kl: 21:06:15 | I kategori: | 2 kommentarer


Mirantos brydde sig ingenting om facklorna igår, så det kommer bli helt galet coolt på söndag, be there people!

Jag pratade toklänge med Andreas i telefonen igår också, trevligt värre. Vi kom fram till att det inte var som ryktena gick, så att säga. Och idag åkte han och Jonathan till London och imorgon åker Emil till Florida och nästa söndag åker jag till Tyskland! Haha, snacka om härliga tider :D

Idag gick det kalasansbra att jobba, ungarna var bäst! Det är så roligt :) Sen har jag hittat en häst som jag har kärat ner mig i, typiskt mig. Pratade en del med Isac i telefon idag också, det måste tilläggas eftersom det inte händer alltför ofta.

Vad händer i helgen gott folk?

Vi hörs! / S a n d r a

Du bidrar till konstig stämmning

Publicerat: 2008-12-03 Kl: 11:04:33 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag sitter här med en lussebulle och lite julmust, äkta julstämmning! Förutom att det regnar utanför fönstret och Pink dunkar i högtalarna, så.. Ikväll ska jag försöka träna med Mirantos och facklorna. Se hur den lille mesen klarar av det^^

Hoppträningen igår gick rätt bra med båda två. Caminzky var nästintill galen, eftersom han inte har hoppat på tre veckor. Han var som en tiger. Han hoppade lätt och fint över nått 120 hinder som en fis i rymden. Han kommer nog vara stjärnan på julshowen! Mirantos var också pigg. Han lyckades till och med bocka och pipa lite! Haha! Den lilla gummibollen studsade över nått 130-135 hinder också. Och på måndag får han följa med till Jälla och träna för Lousie Haaga.

När jag kom hem ringde Andreas och jag pratade en stund med honom. Den stackaren skulle börja jobba 4 idag, pain!

Tyskland blir det inte på måndag heller.. Strul strul strul.. Kanske nästa torsdag eller söndag ist. Det visar sig :)


Cort´chize, älskade ängel. Jag har fortfarande inte riktigt fattat att det är sant. Du är verkligen borta och kommer inte tillbaka. Jag saknar dig <3 Tack för det jag fick..

Hej och välkommen till verkligheten!

Publicerat: 2008-12-02 Kl: 10:03:39 | I kategori: | 0 kommentarer


Att hitta på rubriker varje dag kan vara svårt ibland. Speciellt när man inte ska skriva nått speciellt. Och varför skulle det snöa så himlans mycket när det ändå bara töar bort? Det är ju knappt någon snö kvar nu. Irriterande! (Då vet ni att jag tycker det.)

Idag ska jag till resebyrån och fixa biljetterna till Tyskland, äntligen! Gud vad roligt det ska bli. Känns lite läskigt att åka ensam med Natta dock. Men Nicole kom ju hem överlevande från Bulgarien. Nattas sällskap är nog bättre än att åka ensam iaf! Haha! Och sen så är det ju tisdag idag.. Oftast stressigaste dagen på veckan, men jag tror att det blir ganska lugnt idag. Jag har ju jobb idag och sen hoppträning. Jag tänkte rida Caminzky i första gruppen och sen Mirantos i sista. Jag får väl försöka få Sara att göra iordning Caminzky åt mig eftersom jag jobbar till 17.50 som träningen börjar. Jag kan ju tillägga att Lancer var duktig igår. Snart är han 5 år, då börjar allvaret mer och mer. Han fick ett smakprov på det igår och jag säger bara.. "hej och välkommen till verkligheten!", han tyckte det var joooooooooobbigt! Men han var duktig.

Och nu regnar det ute..
Puss på det! - Not...


Mirantos!

Lovegame

Publicerat: 2008-12-01 Kl: 11:07:49 | I kategori: | 0 kommentarer


Det blev en rätt bra kväll igår. Ut och gå med Martinan i två timmar, umgås med Andreas och hann med och sola därimellan också. Bra bra bra!

Idag har jag nog rätt mycket att göra.. Jag ska till stallet nu, tänkte börja med att rida ut på Mirantos och sen rida Lancer på specialidrotten, hoppning idag! :) Efter det ska vi väl försöka planera vårat nummer till julshowen. Jag blir så trött på att det alltid är samma personer som tar tag i saker. Om inte vi gör nått kommer vi säkert få IG allihopa eftersom vi inte gjorde det vi skulle i våras >_<  Eller ja, kanske inte ettorna. Men vi, tvåorna och treorna ligger nog risigt till^^ Jaja.. Sen ska jag träna med mina käpphästungar och efter det är det tävlingsmöte, sen får vi la se när jag kommer hem. Jag ska försöka äta och mocka någon gång därimellan allt.

Jag måste prata med Natta om Tyskland idag också. Isf ska jag pallra mig till resebyrån imorgon och boka. Hämta ut det internationella IDet på polisen på torsdag också. Fan vad roligt det kommer bli isf! :)

Puss och kram!



Cort´chize, I want you back <3
RSS 2.0