Rosa fluffiga moln!

Publicerat: 2009-10-31 Kl: 21:26:10 | I kategori: | 0 kommentarer


I´M LIVING IN THE DREAM! - dreamboy!

Det blev Sandviken igår! Jag, Sampe, Emil och Ingma åkte till Sandviken till min vän Linda. Det var minst sagt trevligt. Vi var på en fest i någon lokal. Roligt att träffa nya människor! Det knäpptes en hel del bilder som vanligt, men jag orkar inte lägga upp dem någonstans, så jag håller dem för mig själv så länge! Men här kommer det några..











Nu skulle man kunna säga att jag är liiiite slut efter en två dagars. Men fan så jävla kul jag har haft! Jag är redan taggad till på fredag, då Alexandra och Josefine har fest i Vendel. Snacka om att livet är en fest!

För övrigt var vi väl hemma runt klockan 14 i Tierp. Vi åt frunch på donken i Sandviken innan vi åkte hem. Direkt när jag kom hem var det bara att byta om och sticka till stallet. Red båda hästarna som kändes riktigt bra. Båda två fick sig ett bad, vilket var välbehövligt. Jävla torv. Putsade alla mina saker och packade ihop allting. Hoppade Loocello hann jag också med, det gick skitbra! Vi plockade upp hindrena lite grann idag, hoppade en hel del riktigt fina språng. Allting blev mycket enklare med ett pelham i munnen på honom.

Imorgon är det tävling i Hamre. Det blir tidigt imorgon, vi ska åka klockan 5 från Tierp imorgon bitti. Riktigt jobbigt, men det är bara att bita ihop! ;) Taggad som bara den i varje fall! Så nu ska jag nog ta och sova. Har ju lite sömnbrist att ta igen också. Vi hörs people!

du är så jävla rolig, bruden!
du har fått mig att förstå innebörden av besatt.
man kan bara skratta åt allting.


/ SJacobsson

Wiho!

Publicerat: 2009-10-30 Kl: 13:43:23 | I kategori: | 0 kommentarer


Gud vilken rolig kväll det var igår! För första gången blev allting hur bra som helst. Sjukt bra förfest hos Emil på borgmästaregatan, festen i Karlholm var rolig och efterfesten var trevlig! Jag hade så himla roligt, så tack för en rolig kväll gott folk! :) Några bilder ligger på min facebook!



Ikväll verkar det som om det blir fest igen. Men att vi åker till min vän Linda i Sandviken. Vi har inte bestämt nått än, men det verkar så. Kul! Träffa nya människor är ju aldrig fel :)

Nu ska jag bege mig till stallet. Båda hästarna ska skrittas ut och det är ju helt strålande väder, så det kommer bli hur mysigt som helst. Sen ska jag träffa Dennis en snabbis, verkar det som. Och vad kvällen erbjuder återstår att se, troligtvis Sandviken som sagt!

Ha det bra allihopa! :D

/ gladaste Sandra!

nanannanaa batgirl!

Publicerat: 2009-10-29 Kl: 09:08:19 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag kom upp senare än vad jag hade tänkt mig idag, ställde klockan på 8. Nu ska jag till stallet och motionera hästarna och göra klart allt där. Har mycket att göra idag, så därför får jag fixa stallet på morgonen :) Mirantos blev klippt igår och så har han fått ett nytt vintertäcke. Tjockt! Och med hals. Så nu lär han ju knappast frysa.

Senare ska jag möta Linda på stationen, jobba och sen är det bara att fixa till sig. Ikväll blir det fest! Vi ska förfesta här hemma och sen ska vi till Karlholm. Jag har inga förväntningar alls på kvällen, så jag hoppas att det blir roligt. Kameran är med som vanligt!

Nu måste jag ta tag i livet! Vi ses i dimman ikväll!

Hur ska det här gå?

Publicerat: 2009-10-28 Kl: 11:51:49 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag ställde klockan imorse, så jag inte skulle sova bort hela förmiddagen. Jag stängde av klockan och somnade om, såklart. Hur mycket kan man sova egentligen? Känns som om jag försöker sova ikapp all sömnbrist. Hur som, nu måste jag äta nått på direkten och börja plugga, så mycket som det bara går. Senare blir det stallet, ska ta och klippa Mirantos igen också. För övrigt vilar båda hästarna idag. Ska ha dejt med Björn däremot däruppe sen och efter det tror jag att det är nått möte för tävlingsryttarna.

Hästarna var bäst på träningen igår! Speciellt Mirantos. Så stor bana som jag och Mirantos hoppade runt igår (dock bara 6 hinder, 7 språng), har varken han eller jag gjort. Vi gjorde det så himla bra också! Han är helt otrolig den där hästen, han kan verkligen hoppa hur högt som helst och är 98 gånger av 100 är han felfri. Kommer nästan kännas töntigt att hoppa 135 i Hamre på söndag, skönt! Hoppas att det känns lika bra då. Prince fick inte hoppa riktigt banan lika stor. Det mesta låg runt 135-140 för honom och typ nått hinder på 145. Han var lite spänd igår, men han gör det bra ändå :) Hästarna är på topp! 

Imorgon har jag mycket att göra. Hade tänkt rida hästarna på morgonen och göra klart stallet. Sen hem och äta nått osv, gå ner och sola. Möta Linda efter det som kommer med tåget vid klockan 16. Sen ska jag jobba och sen direkt hem efter det och duscha, fixa till mig och sen börja fördricka. På kvällen är det halloweenfest i Karlholm. Jag är lite otaggad. Men hörde att det var 350 personer på listan, så det kanske blir kul ändå då. Ses då!

Jag ångrar att jag inte tog mig tid för Jonathan igår. Sorry.

/ SJacobsson

I´m secret in love!

Publicerat: 2009-10-27 Kl: 12:50:04 | I kategori: | 1 kommentarer


Igår hade jag 187 läsare, det börjar närma sig att kliva över 200-strecket. Jag har ungefär lika många läsare varje dag och jag tycker att det är hur coolt som helst att det är så pass många som läser, varje dag. Jag måste ju vara en jävligt intressant person helt enkelt, haha! Eller ointressant.. Beror ju på hur man ser på det! Jag är helt övertygad om att det blir ännu roligare att läsa min blogg om jag fick göra om bloggdesignen. Någon av alla er som läser borde ju kunna det där, hjälp mig?! Jag är otroligt oteknisk. Men jag fick MVG i webbdesign, hur fan nu det gick till?!

För övrigt börjar jag känna mig sådär konstig som i våras. Jag tror jag ska börja käka piller igen. Jag vägrar falla dit igen och bli sådär sjuk. Det tog så himla lång tid innan jag kände mig helt som vanligt igen. Jag ska bara komma ihåg att äta dem och det är inte det lättaste, finns viktigare saker att tänka på. Men jag måste hålla mig fit for fight, två tävlingar kvar och det måste vi klara av på ett bra sätt. Målet är att hoppa minst ett SM, helst båda två såklart. Inomhus-SM går redan nu till våren i år, så jag hoppas att de här tävlingarna går bra. Sen ska hästarna få lite välförtjänt vila innan det nya året börjar. Men hästarna känns på topp, trots att det är i slutet på säsongen. Igår kändes båda två ovanligt mjuka och fina. Massagen var nog bra för dem, tur att man har Sofie!

Imorgon blir det en pluggdag för min del. Jag har fått lite att göra över lovet. Eftersom jag har bytt linje och hoppat på i tvåan har jag en del kurser att tenta av, därför har jag lite mera plugg hela tiden. Mina klasskompisar klagar på det dem har, tänk då stackars mig som har dubbelt så mycket hela tiden? ;) Men än så länge funkar det ovanligt bra. Jag får bara inte tappa motivationen, får då går det bara utför. Ett lov kanske inte är så bra för mig egentligen, för då liksom "slappar jag till". Annars går jag nästan som en maskin och bara gör. Liksom jag har sovit mera de senaste två nätterna än vad jag har gjort sen jag började skolan, ändå sitter jag och gäspar som en tok, haha!

Ikväll blir det jobb och träning för min del. Hästarna ska bara vara med och trimmas lite på hoppträningen och ta nått språng. Stämma av dem inför helgens tävling. Och just precis nu känner jag att jag tänker ta tag i pluggandet direkt, så blir det mindre att göra imorgon och mera tid att umgås med lite kompisar. Jag har lovat att träffa både Dennis och Andreas. Jag måste få tid!

I like you a lot, lot
think you´re really hot, hot

/ SJacobsson

Stay in the dark with me,

Publicerat: 2009-10-26 Kl: 14:01:13 | I kategori: | 1 kommentarer


Kul att jag skrev ett inlägg nyss och sen försvann det..

Hittills har jag inte gjort någonting alls och det är så himla skönt att bara slappa! Jag tog min välförtjänta sovmorgon, men trots att man får sova hur länge man vill vaknar man ändå i "vanlig" tid. Jag tvingade mig själv att somna om, skönt! Men nu känner jag att jag borde ta tag i livet och göra nått. Jag har ingenting planerat idag förutom stallet, såklart. Kommer sitta ikväll och världens mest uttråkade människa, och det är det värsta som finns. Kanske borde umgås med någon?

Här kommer det lite bilder från i fredags.. Varning för bildbomb!





















det var några av de 120 bilderna som knäpptes! Nu ska jag äta frunch :)

/ SJacobsson



Lovely sunday!

Publicerat: 2009-10-25 Kl: 21:18:50 | I kategori: | 0 kommentarer


Söndagar brukar inte direkt vara min favoritdag. Då får man lite söndagsångest över att det är snart en ny vecka och tidiga mornar. Men den här söndagen har jag ingen ångest. Jag kan tänka tillbaka på den här helgen och konstatera att den var varit bäst på ett par månader och att imorgon har jag lov! Sandra ska sova i en vecka!Man skulle ju ställa om klockan i natt också, otroligt skönt att sova en timme extra.

Kvällen igår var trevlig. Det blev mest knäppa massa konstiga bilder, skratta och vara sociala. Det var jag, Emil, Ingma och Jonathan. För övrigt är det ju halloweenfest på torsdag. Den skulle vara på fredagen först, men är flyttad. Och alla bara jobbar och bangar, så nu börjar jag bli otaggad när det inte är så många av ens kompisar som ska dit. Men men, det kanske blir kul ändå! Lär ju inte vara några problem med skjuts iaf, flera som har erbjudit sig att köra.

Idag har jag varit rätt trött, så det kommer verkligen behövas en sovmorgon imorgon. Jag kommer sova så länge det bara går! Har ridit båda hästarna idag, ut i skogen. Hoppade Loocello, gick väldigt bra! Och så har jag jobbat lite, vickat lite för Ullis som var på tävlingar.

Bilder från i fredags kommer imorgon! Men jag skulle vilja lägga upp nästan allihopa, men jag vet inte var. Hm, några kommer upp bloggen imorgon i varje fall!

Vänskap varar längre än kärlek.

/ Sandra Jacobsson

Love it!

Publicerat: 2009-10-24 Kl: 22:47:00 | I kategori: | 2 kommentarer


Jaa, vart ska jag börja? Jag älskar när jag har någonting att göra hela tiden. Det värsta som finns är att vara sysslolös.

Kvällen igår hos Emil blev rätt trevlig. Kom en del människor till honom och det konsumerades en del alkohol, haha! Fick skjuts och sällskap hem, somnade nästan direkt när jag kom hem. Så himla trött och sliten vid det laget. Sov som en gris tills jag vaknade och insåg att ett sovsällskap hade försvunnit, haha! Vid klockan elva tog jag, Emil och Linda tåget till Uppsala. Började med en lunch på Cupido och sen gick vi på stan. Och jag är ju bara helt jävla värdelös på att shoppa. Hur som, Linda lämnades kvar i Uppsala och vi andra två tog tåget hem till Tierp igen senare. Åkte direkt upp till stallet sen, träning för Pontus Westergren! För övrigt kommer det lite bilder från kvällen igår upp imorgon kanske. Jag vet inte riktigt var jag ska lägga upp bilderna nuförtiden. Förut la jag alltid upp dem på bilddagboken, men det känns som om det har dött ut och jag har ingen lust att lägga upp dem där.

Träningen för Pontus gick kanon! Hästarna hoppade bra och jag red bra. Vi är ett så himla bra team vi tre! Nu har jag fått beröm, så det räcker och blir över. Så nu är jag nog lite kaxig när självförtroendet är på topp, men det är så himla härligt! Junior-SM blir plätt lätt för oss sa Pontus och den kommentaren kändes otroligt bra att höra. Sen tyckte han att det hade hänt så mycket sen jag tränade för honom sist, som dag och natt. Det var härligt att höra, med tanke på att jag fick mera ris än ros den träningen. Livet leker!

Just nu sitter jag hemma hos Emil och skriver på hans nya dator, så nu har jag fått tillbaka min igen, haha! Kommer väl lite människor hit snart och vi får se var kvällen leder oss. Ha det bra allihopa!

/ SJacobsson

This is how it goes down!

Publicerat: 2009-10-23 Kl: 20:43:57 | I kategori: | 0 kommentarer


Snabbt inlägg idag igen!

Skolan hela dagen, och jag var där helt i onödan kändes det som. Gjorde ingenting vettigt. När vi slutade gick jag en sväng på stan med Linda, Patricia och Cissi. Åt och så innan jag och Linda tog halv fyra tåget hem till Tierp. Direkt till stallet. Red båda hästarna, som trimmades lite lätt på utebanan. Båda kändes bra! Imorgon är det träning för Pontus Westergren!

Nu ska jag och Linda hem till Emil. Kommer lite folk dit, blir nog trevligt :) Imorgon ska vi tre in till stan igen och försöka hitta något i klädväg. Men det blir Uppsala den här gången.

Ses i dimman!

one, two..

Publicerat: 2009-10-22 Kl: 21:53:16 | I kategori: | 0 kommentarer


Blir ett snabbt inlägg nu. Hade en underbar sovmorgon idag, den var välbehövd! Men trots det kom jag knappt ur sängen imorse, men det gick, efter ett tag. Dessutom fick vi sluta tidigt idag eftersom vi inte hade någon lärare, skönt.

Kom hem vid klockan 13, gick och la mig och sov direkt. Vid halv tre masade jag mig upp och pluggade lite innan jag stack till stallet. Fixade med hästarna innan jag började jobba. Barnen var duktiga, repetiton på skänkelvikningar idag. Sen kom Sofie och masserade på mina hästar, det uppskattades.

Nu är Emil här, han tänker sno min dator. Vilken jävel. Nej, ska vara lite social, hej!

I´m a champion!

Publicerat: 2009-10-21 Kl: 21:56:23 | I kategori: | 0 kommentarer


När jag är trött fungerar verkligen inte min hjärna på rätt sätt. Jag gör bara fel hela tiden. Speciellt på morgonen. Idag var jag påväg med mjölken in i badrumsskåpet(?!), letade efter smöret i kylskåpet fast jag redan hade tagit ut det och ställt det på bänken osv. Och sådär är det varje morgon! När jag skulle göra iordning Prince tänkte jag kratsa hovarna två gånger, fick för mig att jag inte hade gjort det av någon anledning. Tänkte sadla av honom två gånger också, dessutom. Så man kan inte kräva att saker och ting blir rätt när jag är såhär trött, tackar gud för att jag har sovmorgon imorgon!

Skolan hela dagen. Eller hela dagen är väl till att överdriva, slutade 10.45. Åt lunch i skolan och sen blev det halv ett tåget hem till Tierp. Tog en powenap på en halvtimme och sen var jag rätt så laddad igen, så jag pallade att cykla till stallet. Mockade och gjorde klart att sånt där. Sen red jag ut med Susanna och Lancer på Mirantos. Han har fortfarande inte fattat det där med hackamore, vissa kommunikationssvårigheter, om man säger så. Men han är ju bara så förbannat söt när han inte riktigt förstår! Haha! Efter det skulle jag ta en lite lugn tur på Prince i skogen också. Men han var så himla vild, så det blev inte mycket skritt där inte. Underlaget ute inbjuder inte heller till att galoppera av honom någonstans. Så det blev en "skrittur" i skogen och sen åkte jag upp till stallet innan kvällsfodring och släppte honom i ridhuset. Hästen har jag ju hur mycket överskottsenergi som helst. Det kan jag säga att han tog ut nu ikväll i ridhuset, haha! Han blev så lycklig! Han har sån superkondition, så det spelar nästan ingen roll vad jag gör, så blir han aldrig trött. Inte ens efter hoppträningen igår blev han märkbart svettig. Så han är en sån där häst som helst skulle vilja ridas två gånger på en dag, om man nu hade tid för det..

Nu ska jag sova! Haha, snacka om att det blir mycket hästprat i min blogg. Eller btw, jag får nog inte sova än.. Emil ringer nog snart och ber om att få låna min dator. Men jag hinner säkert somna innan det, haha

/ Sandra J.

My everything!

Publicerat: 2009-10-20 Kl: 22:19:28 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu har jag nyss duschat och är helt slut. Jag längtar efter kudden, men jag måste bara skriva lite här först. Jag är alltid såhär död på tisdagar.

Måste börja med att tala om att jag skulle inte klara en dag utan mina hästar. De betyder otroligt mycket för mig och är verkligen det bästa jag har. På träningen idag var båda bäst! De har inte hoppat sen tävlingen, så båda två var väldigt pigga, busiga och på g! De hoppade helt sjukt, speciellt Mirantos. Jävlar vad den hästen kan hoppa. Hur spänstig får man bli egentligen?! Ingenting känns för högt på någon utav dem, vi är ett så jävla bra team vi tre. Jag ställer upp till tusen för dem och det vet jag att de gör för mig.

Upp tidigt idag och har varit i Lervik idag. Fick inte rida min gula som jag hade hoppats på. Hur nöjd jag blev med den andra hästen vet jag inte, om jag får jämföra. Men SÅ hemsk var den inte, även fast jag fick anstränga mig för att inte bli förbannad där på slutet, haha! På tåget hem blev det en powernap. Inte för att det hjälpte så mycket, det resulterade bara i att jag ville sova ännu mera. Mina ungar fick rida ut idag, vilket allihopa tyckte var jätteroligt!

Nu ska jag sova. Btw, så är hästarna anmälda till Hamre och Södertälje nu. Planen är att båda ska hoppa 125, 135 i Hamre (Mirantos debut i 135). I Södertälje ska Prince hoppa 130, 135, 135 och Mirantos 130, 135, 130. Det är självklart förutsatt om allting känns bra, vilket jag hoppas!

Puss!

Ballerina witch

Publicerat: 2009-10-19 Kl: 21:01:06 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu har jag ägnat tid åt helt fel saker, istället för att plugga har jag suttit och tittat på maskerad klänningar till halloween. Jag är riktigt taggad och det är så kul att titta på kläder! Nu är jag så himla trött att jag tänker sova så fort jag har skrivit klart här.

Har inget speciellt att berätta. Har varit hos Cissi hela dagen och när jag kom hem fixade jag mina hästar och sen red jag båda två. Dumma pirro hade ett litet sår på benet, inget farligt. Men jag skulle inte bli förvånad om han är tjock i benet imorgon. Så han fick lindor på sig inatt. Båda hästarna kändes riktigt bra och pigga, båda fick komma ut i skogen. Imorgon blir det hoppträning! Jag har två tävlingar kvar iår och jag är riktigt taggad på dem. Hoppas att säsongen får avslutas lika bra som den har varit hela året.

jaa, nu ska jag sova.. Trött!

Jag har absolut full kontroll(?)!

Publicerat: 2009-10-18 Kl: 13:21:29 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag här och inser att det är söndag igen. Veckorna går så fort och framförallt helgerna. Och den här helgen har var riktigt bra! Nästa helg har jag en helt ledig helg, första gången på ett par månader och det ska bli otroligt skönt och roligt. Jag hoppas på fest! Om två veckor är det Halloween, vilket jag ser fram emot också.

Idag har jag haft stallet, så upp tidigt. Men jag var faktiskt rätt pigg imorse och allt har gått snabbt och enkelt idag. Nu kom jag nyss hem, varit och lunchat hästarna och hoppat Loocello. Vi provade ett skarpare bett idag och det gick bra! Så nu kör vi på det här, kändes riktigt bra! Nu tänkte jag ta tag i lite plugg innan jag ska tillbaka till stallet vid klockan 16, ta in hästarna och rida mina hästar. Sen ska jag ha Ullis lektioner ikväll också, pengar pengar!

Vad som händer senare ikväll vet jag inte riktigt, en film med någon kanske? Bara att höra av dig om du är sugen på det.

/ SJacobsson

Trött och sliten, men en bra dag!

Publicerat: 2009-10-17 Kl: 21:28:21 | I kategori: | 0 kommentarer


Tror ni jag är trött eller? Jag fick ungefär 2-3 timmars sömn inatt och det börjar kännas nu kan jag säga. Men för övrigt var kvällen, natten och morgonen mycket trevlig! Vi var, för att vara exakta 18 stycken hemma hos mig igår, med alkohol och musik. En riktigt trevlig chillfest som inte var över förrän närmare klockan 6 på morgonen. Tack för igår, gott folk :)

Idag fick man ju som sagt inte sova nått, man blev uppkörd ur sängen i princip klockan 9. Då var det tydligen dags att röra på sig, haha! Vid halv två åkte jag och Emil in till Gävle, där vi mötte upp Linda. Vi shoppade loss lite. Självklart hittar man inte så mycket när man väl åker in för att handla. Det blev middag i stan också, pizza! Haha! Kul med trevligt sällskap in till stan!

När jag kom hem, runt klockan 19 åkte jag upp till stallet direkt. Red båda hästarna i ridhuset. Båda två kändes bra! :) De fick inte gå så hårt. Tanken den här veckan har varit att de skulle få en rätt lugn vecka. Vilket kändes idag, pigga som tusan! För övrigt är mina grabbar världens finaste! ♥

Kvällen verkar bli lugn, vilket är lika bra. Är rätt sliten! Haha :)

Liiiite bilder från igår, det blev en del.. Haha!
 





// Sandra Jacobsson


sexy bitch!

Publicerat: 2009-10-16 Kl: 21:07:08 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag har varit som en levande zoombie idag, så jävla trött. Så direkt när jag kom hem från skolan, somnade jag hemma i sängen och vaknade inte förrän klockan 18, då mamma tyckte att jag skulle äta nått. Efter det åkte jag upp till stallet och pussade på världens bästa pojkar och tog hand om dem. Båda två vilade idag. Jag valde nog en bra dag för det med tanke på hur vädret har varit idag. Konstant regn! Jag hatar verkligen det här, ge mig sommar och sol!

Hur som, nu tittar jag på Idol. Snart tror jag att det ramlar in lite människor som är partysugna, vilket lilla jag fick göra nått åt. Vill man komma är det bara att ringa mig! Ha så kul ikväll människor!

/ SJacobsson

död!

Publicerat: 2009-10-15 Kl: 21:30:36 | I kategori: | 0 kommentarer


Ojoj, helt slut. Ge mig min säng, nu! Jag ska bara duscha först och sen kommer jag dööö i sängen, bokstavligen.

Idag har jag varit i skolan idag, men har inte gjort det minsta vettigt. Sjuka lärare resulterade i att vi flummade runt på stan och jag konstaterade att jag är tvungen att shoppa i helgen! Så på lördag ska jag in till Uppsala och det verkar som om Emil ville hänga på. Hur som, eftermiddagen satt vi bara vid våra datorer och gjorde ingenting tills vi slutade klockan 15. Så slappa var vi idag! Mamma hade dessutom varit på anställningsinterjuv i Gävle idag, så fick skjuts hem av henne.

Åkte direkt upp till stallet när jag kom till Tierp. Red ut på Prince med Helena och Knatte, jobbade och mina ungar var bara så himla duktiga idag. De fick hålla på med skänkelvikningar idag och de är bara så duktiga. Efter det mockade jag åt båda hästarna och sen red jag ut på Mirantos med Natta och Tulle. Trevligt med sällskap!

Jag fick skjuts hem från stallet eftersom mamma var i Stockholm och shoppade vinterdäck till nya bilen. Snälla Emil hämtade mig i stallet, tack för det! Hann knappt komma innanför dörren innan det plingade på dörren, då kom Andreas och överaskade. Jättekul med spontana människor. Kul och se honom igen! :)

Nu blir det duschen och sen ska jag sova.

Händer imorgon?

/ SJacobsson

JAAAAAAAAAAAAAAA!

Publicerat: 2009-10-14 Kl: 20:36:23 | I kategori: | 0 kommentarer


NU HAR JAG SPOTIFY!! ÄNTLIGEN!! - alla hade det före mig, men ändå!

Och där fick jag som sa att skolan var slapp, uscha. Men jag är som sagt väldigt taggad på att sköta mig, så det här klarar jag av. Hoppas jag i varje fall! Hur som, skolan idag och sen hem och plugga bara (Jippie!). Sen hatar jag att jag fick cykla i snöstorm till tåget imorse. Jag hatar snö!

Senare på eftermiddagen blev det stallet. Red ut på en galen Mirantos, det bästa han vet är att vara ute och galoppera i skogen och idag var det nog extra roligt, tydligen. Haha! Sen red jag lite på Prince prinskorv i ridhuset, han kändes riktigt bra. Sen av någon anledning var jag helt slut. Hann nästan somna i bilen från stallet och hem (dvs tre minuter). Så jag ska sova så fort Bonde söker fru är slut. Imorgon har jag sovmorgon, härligt!

/ SJacobsson

plugga <3

Publicerat: 2009-10-13 Kl: 21:35:43 | I kategori: | 0 kommentarer


Herregud vilken dag det har varit. Den har mest varit jobbig. Deprimerad över snön, läxor, cykla i snöslask och i motvind, rida i mörker och kyla, mitt numera bara svarta tråkiga hår.. Jag skulle behöva helg nu! Men det är ju bara tisdag, åh. Vardagen är en enda transportsträcka till helgen.

Nu behövs det lite sömn. Skola imorgon, slutar tidigt, skönt!

Det är såna här inlägg som gör att man tappar läsare, bra Sandra..

blogg.se - 091012

Publicerat: 2009-10-13 Kl: 06:40:44 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag kom inte in på bloggen igår kväll heller, alltså blev det inget inlägg igår = att det blir två inlägg idag.

Igår var jag hos Cissi hela dagen och sen blev det direkt till frisören när jag kom hem. Nu har jag gjort slut med mitt rosa hår efter över två år. Det känns hårt, men det är väl bara att vänja sig. De ska tammefan inte tillbaka i håret hur gärna jag än vill, haha. Anyway, blev det middag på nya thai restaurangen med mamma och mormor, gott! Sen stallet. Hästarna vilar, så det blev bara mockande och borstande. Gulligaste grabbarna! Kvällen ägnades till plugg.

Nu sitter jag här med vakna med the voice, ska äta fruskot och ta bussen 07.35 till Gävle. Jag höll på att få en shock när jag satte mig upp i sängen (jag har fönstret vid sängen) och såg att det var snö ute! Fy fan! Ge mig sommar och sol nu! Jag hatar vinter. Men det ska vara ca 5 grader varmt hela veckan, så det kommer väl knappast ligga kvar, men ändå.. Aja, nu blir det frulle! Ett inlägg kommer ikväll igen.

/ SJacobsson

så trött på att vara jag

Publicerat: 2009-10-11 Kl: 16:55:36 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag känner mig allmänt down. Taggade aldrig till öht igår och det blev bara tråkigt. Riktigt tråkigt. Slöseri av tid som man lika gärna hade kunnat spenderat hemma i sängen och vilat upp sig lite. Hur som, blev ändå 6 timmars sömn, så kände mig inte så trött imorse. Tävling idag igen, med Jessicas häst och Marinettes häst Loocello. Båda hästarna hoppade runt och var duktiga. Loocello var bland annat dubbelnolla i en klass, duktig!

Nu är jag bara helt slut och trött. Blir nog till att sova tidigt ikväll, ladda upp inför en ny vecka. Borde nog plugga lite, vilket jag nog tänker jag göra.

orka dig, verkligen.. tredje gången gillt,
nu kan du bara glömma att jag står där och
väntar när du behöver mig.
Sista gången nu.

Älskade pojkar!

Publicerat: 2009-10-10 Kl: 20:00:51 | I kategori: | 1 kommentarer


Det har gått skitbra på tävlingen idag, duktigaste pojkarna! Första inomhustävlingen var det också och de skötte sig otroligt bra! Prince kom tvåa i 120n och Mirantos hade ett jävla skitpet. I 130n kom Mirantos tvåa och Prince kom femma! Snacka om att det har varit en lyckad dag. Så roligt att vara hästägare åt världens bästa hästar!

Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa till mig och tagga till till fest! Vi hörs och ses!

Over and out, 
              . Sandra

fredagsmys

Publicerat: 2009-10-09 Kl: 21:28:18 | I kategori: | 0 kommentarer


Snabbt inlägg, orkar inte skriva så mycket..

Skolan hela dagen, bra stämmning i skolan idag, den var verkligen på topp där! :) När jag kom hem red jag båda hästarna först och båda kändes riiiiktigt bra idag. Härligt! Hoppas att det går bra imorgon på tävlingen, dock får Loocello stanna kvar hemma. Han ska få vara med på söndag, hemma istället. Så det blir två hästar om dagen för mig :) När jag hade ridit blev det dusch på hästarna och puts på sakerna som gällde. Var hemma för ungefär en halvtimme sen. Ikväll blir det luuugnt, fredagsmys.

Gårdagen, 091008

Publicerat: 2009-10-09 Kl: 07:16:27 | I kategori: | 0 kommentarer


Av någon anledning kom jag inte in på bloggen igår och kunde skriva ett inlägg, så jag får skriva ett nu istället, det får alltså för ovanlighetens skull bli två inlägg idag. Uppdaterar om idag ikväll.

Jag är så trött på sena kvällar. Mina dagar går i ett, jag förstår att vissa bara blir trötta av att tänka på mitt liv. haha! Igår gick jag i skolan fram till tre. Dagen började med att tåget var försenat också, så missade halv matten. Hur som, fick skjuts från stationen när jag kom till Tierp vid klockan fyra direkt till stallet. Red Prince, han fick komma ut i skogen. Sen började jag jobba 17.50, hann ganska precis bli klar innan det. Vi hade hoppning igår och barnen var otroligt duktiga, det är så roligt! Jag är så otroligt stolt som har tagit dem ända hit. Väldigt kul! Aja, efter det borstade jag Pirro och pratade med lite föräldrar. Halv åtta red jag Jessicas. Hoppade lite grann, eftersom jag ska tävla den på söndag. Glömde däremot fråga efter vad den heter, haha! Halv nio var jag klar med hennes häst och red ut på Pirro. Premiärturen i mörker för den här hösten. Kändes lite deprimerande.. Hur som, åkte från stallet kvart i tio ungefär.

Var alldeles för trött och hungrig (blev ju inte mycket middag igår) för att komma ihåg att ställa klockan, så nu missar jag bussen och kommer försent till skolan. Men jag missar nog inte så mycket, hoppas jag. Så nu ska jag äta frukost och sen ta tåget som går 08.56 till Gävle.


på måndag försvinner mitt rosa hår, buhuhuuu ; /


Imorgon blir det party, och jag är så jääävla taggad! / Sandra

tjock och mätt

Publicerat: 2009-10-07 Kl: 17:46:44 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu har jag nyss ätit middag, det var gott och nu känner jag mig tjock. Blir nog en promenad när för mig nu med lite musik i öronen. Ska nog minsann gå ner och sola, så trött på att vara blek. För övrigt måste jag nog sluta vara så onyttig, vart ska detta annars sluta?! Allt fett sätter sig i varje fall på magen, haha! Det känns inte så frestande att snart se ut som pappa (med kulmagen).

Idag har det inte hänt något spännande heller. Jag trodde att jag hade sovmorgon, men vi hade tydligen fått nytt schema, så har sovmorgon imorgon istället. Hur som, vi började på ett nytt projekt bara och slutade sen kvart i elva. Så det blev till att döda tid till klockan halv ett som första tåget går hem till Tierp. När jag kom hem åkte jag till stallet direkt och fixade klart åt mina hästar, sen visade jag Loocello för en spekulant. Det gick bra! Sen kom jag ifrån stallet mycket senare än vad jag hade tänkt. Alla skulle visst stå och prata med mig idag, haha.. Och sen hade dessutom inte mina hästar rullat sig idag. Säkert bara för att de skulle få vara lediga idag ; )

Idag är det precis tre år sen jag köpte Suppan, min lilla ponny. Galet vad tiden går fort. Då var jag en stolt fjortonåring som var otroligt stolt över sitt senaste inköp, en knäpp ponny. Jag undrar hur länge hon kommer vara i mina ägor.

Ikväll ska jag sova tidigt, kanske blir lite plugga innan det, vem vet.

/ SJacobsson

jobbiga jävla tisdag

Publicerat: 2009-10-06 Kl: 22:43:31 | I kategori: | 0 kommentarer


Det är inte kul att åka från stallet klockan 22.15 när man klev upp klockan 6 på morgonen och har kört i ett sen dess. Det är först nu jag sitter ner och kan andas ut. Det är så otroligt stressigt och allting går hand i hand, hinner knappt med att äta. Jag har jävligt svårt att hålla mig vaken på tåget hem och när jag kom innanför dörren när jag kom hem ca 16.15 från skolan, skakade mina knän. Så himla slut.. Sen är det bara pain att veta att man har en halvtimme på sig att äta, andas lite och cykla till stallet eftersom man börjar jobba. Men dem där minutrarna är värda mycket på tisdagar. Sen kan ju bara tillägga när jag ändå sitter och klagar att jag har ont överallt. Jävla träningsvärk.

Men det som har varit bra idag är att mina barn har varit duktiga och mina hästar var fantastiska idag! Speciellt Mirantos! Han glänste som bara den på träningen idag. Han hoppade så otroligt fina språng hela tiden och börjar bli så lydig. Han fick hoppa en oxer på närmare 150 utan det minsta problem. Inte i närheten av bommarna och behöver knappt ta i. Allt kändes väldigt enkelt på honom idag. Jag ska förska behålla känslan till tävlingen på lördag. Prince var mest spänd idag. Han gjorde allting han skulle men var hela tiden spänd. Lite svårt att rida honom när han blir sådär, men men, han kämpade på! :) Sen ska jag tydligen tävla på söndag också. En "hoppgruppskompis" är anmäld till våra hemmatävlingar på söndag, men ville hellre att jag skulle rida. Och självklart gör jag det. Vet däremot inte ens vad hennes häst heter och har aldrig suttit på den. Men det blir nog bra! :) Jag tycker det är så himla roligt när jag får tävla och hoppa på andras hästar. Någonting lär jag göra bra eftersom jag får så pass mycket hästar ändå. Loocello däremot följer kanske inte med på lördag till Falun, han kanske blir såld tills dess. Det visar sig!

Jag tackar gud att jag har sovmorgon på onsdagar! Dessutom ska mina hästar vila imorgon, vilket jag också ska försöka göra då. Det behöver jag! Lite borde jag plugga också. Btw, så gick det rätt bra att rida ute i Lervik idag också. Nu är jag så trött, så jag mår illa. Men jag måste duscha först, jag är ofräschast i stan.

Sleep well, darlings!

The day of dead

Publicerat: 2009-10-05 Kl: 21:59:14 | I kategori: | 0 kommentarer


Inatt drömde jag heeelt sjuka drömmar. Alltså, verkligen helt sjuka! När man vaknar kommer man ihåg dem jätteväl och sen när man ska återberätta dem, är det liksom helt tomt i huvudet. Så är det alltid med drömmar, konstigt!

Anyway, idag har jag varit hos Cissi hela dagen. En rätt trevlig dag :) Hästarna skulle hoppas lite grann idag, så idag fick jag hoppa lite hästar, alltid lika kul! Fick mina nya stövlar idag också! Äntligen, de var efterlängtade. Även fast jag hatar nya grejer, så jobbigt innan de är ingådda (haha, stavas det så?). När jag kom hem åkte jag direkt till stallet. Mockade och skrittade en sväng på Prince. Pratade med Isac i telefonen då, pratade i headsetet och det ser ju alltid lika dumt ut, med någon som pratar rätt ut i luften bara. Jag höll på att berätta någonting för honom på andra sidan tråden när jag möter en människa, när jag är precis bredvid honom säger han, "Va? Vad sa du?". Jag började skratta åt den stackaren som inte fattade att jag pratade i telefonen. Haha, roligt var det! Och alltid när man ska återberätta saker låter det inte lika roligt, typiskt..

Aja, åkte hem en snabbis efter det och åt lite innan jag skulle tillbaka igen och göra i ordning Pirro. Han fick dressyra idag för Uffe. Gick bara bra! :) Så duktiga mina små pojkar, som Uffe tycker att jag ska göra om till dressyrhästar. Men njaa, de får nog ha en hoppkarriär först.

Imorgon är det stressiga tisdag igen, så jävla jobbigt. Och apropå jobbigt.. Imorse när jag vaknade kom jag på att jag hade glömt min hjälm och grejer kvar i stallet som jag behöver ha med mig till Cissi. Så jag fick börja dagen med att cykla till stallet strax efter klockan 6 på morgonen. Kallt som fan var det och självklart motvind! När jag kommer till stationen med andan i halsen och tror att jag kommer missa tåget som går 06.56, så är tåghelvetet inställt. Så fick sitta och frysa på stationen i 40 min och ta bussen istället, inte så kul direkt. Men trots det där har humöret varit på topp idag! Jag är så himla taggad på att sköta mig. Och ett plus i kanten var också att en vän ringde idag, han hade inte glömt bort mig, haha.


..och nu tänker trötta jag, sova.

/ SJacobsson

Vi är vildare än djur!

Publicerat: 2009-10-04 Kl: 21:07:58 | I kategori: | 3 kommentarer


Nu sitter jag här nyduschad och tänkte skriva lite här och sen blir det sova. Är rätt trött som vanligt. Jag börjar känna mig sådär konstig igen, så imorse började jag käka piller igen. Vägrar bli lika sjuk som jag var i våras med dåliga blodvärden. Men ska jag behöva gå på piller resten av livet för att hålla mig frisk? Det känns ju lite jobbigt, om man säger så. För övrigt kan jag inte förstå varför min mamma ska blöta ner hela badrummet när hon har duschat? Det ser ut som om hon har varit överallt förutom inne i själva duschen. Alltid lika roligt att vara den som duschar efter henne och få torka lite..

Idag har jag haft en väldigt bra dag med humöret på topp! Det har varit en rätt hästig dag. Tävling med Loocello och sen hem till världens bästa pojkar och motionera dem. Tävlande idag har gått riktigt bra! Hästen hoppade och jag red så jävla bra, om jag får säga det själv. Jag känner mig allmänt smickrad av att jag får tävla honom öht, någonting lär jag göra bra och rätt som får göra det. Sen var Carro Kamensky där också med några unghästar. Det är en människa jag beundrar något enormt. Tror att hon var där ensam idag också. Jag vill också vara sådär duktig på att rida när jag är 19 år, ha eget körkort och åka ut på tävling själv. Tycker helt enkelt att hon är grym!


Loocello med Therese Nyman för några år sen.

När jag kom hem var ju mina hästar bara helt underbart söta som vanligt. Vad skulle jag göra utan dem? Dem är verkligen det absolut bästa jag har. Pirro skrittade jag ut barbacka på, imorgon ska han få vara med på dressyrträning för Uffe. Prince skrittades först en sväng i skogen och sen red vi lite i ridhuset. Och han kändes så otroligt bra! Jag hade verkligen ingen lust att hoppa av. Men det är ju såna gånger som det känns sådär bra som man kanske inte ska nöta på. Han var bara helt underbar! Imorgon får han skrittas ut, dock inte barbacka. Det går helt enkelt inte att rida barbacka på rädda Prince. På lördag följer alla tre hästarna med till Falun. Mina hoppar 120, 130 och Loocello 1m, 110. För övrigt drömde jag om Gustav i natt också. Måste säga att jag saknar min lilla tävlingspålle lite grann. Men han ska tydligen ha det bra hos sin nya ägare.


Killigrews Easy Thing, "Gurra" på en träning i somras.

För övrigt satt jag och tittade igenom en massa gamla bilder igår. Vad härligt det är att det finns kameror! Det finns så mycket minnen i en bild, så mycket känslor som kommer tillbaka. Tänk så roligt man har haft egentligen! Och tänk vad man har förändrats genom åren. Jag som egentligen är blond och har haft svart hår och rosa slingor i över två år. Men nästa måndag ska jag till frisören igen och då försvinner dem. Det har jag gett mig fan på nu. Jag kommer nästa gråta, men nu får det vara nog ;) Men det kommer kännas jobbigt. Nu ska jag gå från att sticka ut lite grann till att bli precis som alla andra. -.-'


Jag, aug 2007 haha

Den här helgen har egentligen inte varit så himla händelserik. Ingenting jag tänker nämna. Trodde att det skulle bli festligheter i fredags, men det blev ändrade planer. Vi satsar på nästa helg istället! Lika bra det. Men det har varit en rätt tjock helg, jag har varit jävligt onyttig. Tänk om man kunde få bestämma var man ville att fettet skulle hamna. Allting hamnar bara på magen ju! Skulle jag få bestämma skulle allt fett få sitta i tuttarna, fan vad jag skulle äta då!

Och när jag ändå satt och tittade igenom lite bilder, tänkte jag dela med mig lite av bilder..


Fulla tjejer, haha


Så roligt som vi hade på kryssning, är svårt att slå. "se normala ut", haha


Nyår 08/09 var ju något helt speciellt.


Valborg 09! Bilderna därifrån kan man ju inte annat än att skratta!


18 års fest i Karlholm!


Kvällen i Karlholm glömmer man ju inte första taget.


Man blir så jävla kärleksfull av alkohol, haha


En galen kväll i Mehede, med världens bästa tjejer.


Chillkvällarna hos Mark!

..och det finns så mycket mer.. Vad blev det här? En bildblogg? Mer sånt kanske?

/ SJacobsson

nej nej nej..

Publicerat: 2009-10-03 Kl: 21:18:37 | I kategori: | 0 kommentarer


Självdö var det, ja.

Tävling med Loocello imorgon.

Jag är fortfarande bitter.

GOD NATT

fy fan.

Publicerat: 2009-10-02 Kl: 21:34:26 | I kategori: | 0 kommentarer


Motivationen till att blogga kanske kommer tillbaka imorgon.

Chipspåsen och jag <3

GOD NATT.

kill me, kill me..

Publicerat: 2009-10-01 Kl: 21:49:25 | I kategori: | 3 kommentarer


Jag orkar inte skriva!

Jag ska gå och lägga mig och självdö i sängen.

Här kommer två av filmerna från Hudik, flera kanske kommer imorgon :)

Mirantos i 130n på fredagen


Prince i 130n på söndagen

RSS 2.0