Sööööndag igen

Publicerat: 2008-08-31 Kl: 09:19:45 | I kategori: | 0 kommentarer


Hahah, oj vilken galen kväll! Vi var i Månkarbo på fest, vi kom dit typ 21.30.. Ganska mycket folk, men alldeles fel åldersgrupp, för min smak. Okej, en till tråkig kväll, tänkte jag. Sen kom alla med 21.40 bussen från Tierp, ojoj! Nu kom det massa roligt folk, så kvällen blev helnajs! Jag hade sjukt roligt : ) Jag har dansat som fan och minglat. Så nu har jag Britney Spears - Radar på hjärnan -.- Jag träffade massor av människor, jag blev några telefonnummer rikare på telefonen och jag har kramats massor! : D Tack för skjutsen min vän, btw!

Sen.. fick jag mitt livschock! Haha, alla (åtminstone alldeles för många) vet ju för fan! Här tror jag att jag går runt med världens hemlis, men nej^^ "Alla" vet förutom dem som verkligen borde veta. Eller vad man nu ska jag säga.. Helt galet, säger jag bara!
Sen.. insåg jag att Du verkligen är ett avslutat kapitel för mig, dra åt helvete : ) Jag tycker synd om din nästa.

Nu sitter jag här, klockan är 09.15 på morgonen och jag är fortfarande partyglad :'D Idag ska jag bara ta det lugnt, rida mina hästar och kanske plugga lite : ) Sen kan jag tala om för Theresé att hon missade nått igår! :D

Tatuering!

Publicerat: 2008-08-30 Kl: 16:41:25 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag var i stallet ganska tidigt, red Suppan.. Men inte Cotten, han hade lite ont i tassarna efter skoningen ._. Så ändrade planer, det blir Surahammar nästa helg ist : ) Sen heeeem, fixa lite och sen kom Andreas. Vi drog till Stoffe, tatuering! Grymt duktig! Inte det minsta nervös var jag heller! Eller joo.. När han satte igång maskinen och precis innan han skulle börja liksom, - hur ont ska det göra?
Jag blev lite besviken, jag trodde att det skulle göra ondare. Smärta är din bästa vän! Det gjorde såklart lite ont, men man överlever. Jag är kalasnöjd!

Jag är klar med allt i stallet, så nu kom jag precis hem. Jag ska väl fördriva tiden lite. Jag följde med Andreas hem till Martina idag också, han klippte sig. Det blev ganska najs! Ikväll blir det tydligen fest i Månkarbo : ) Vi hoppas på att det blir roligt^^


Den första tatuering, men helt klart inte den sista : )


Wooooho! :D

Pengar, pengar

Publicerat: 2008-08-29 Kl: 13:35:29 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag fick jag mitt lönebesked, fan vad rik jag känner mig nu! Sålt en häst = massa pengar och lönen på 7800 :D Och imorgon klockan 12, då är det tatuering som gäller! Snacka att jag är exalterad! Helt galet :D



Kort dag i skolan, börja 10.25 och slutade 13.20.. Skönt! Sen stallet och rida lite^^ På kvällen drog vi till Brorsans och käkade pizza. Jag, Andreas och tjejerna. Vi träffade lite människor där också. Sen drog vi ut och minglade lite :P Sen fick vi sjukt tråkigt, så vi drog till Gävle med raggarbilen och drog en glass på donken och åkte hem xD hahahah, mys!

Ingen skola!

Publicerat: 2008-08-28 Kl: 09:55:10 | I kategori: | 0 kommentarer


Woho, ingen skola idag! Najs :D Och imorgon är det kort dag i skolan! : )

Nu tänker jag duscha, sen ska jag till skolan ändå och hämta lite saker bara och lämna en lapp, sen tänkte jag sola. Sen ska jag leka med min vän Andreas : ) Och så stallet, rida och jobba såklart!

Det kommer bli knas att komma till stallet och Rufus inte är där : (

PÅ LÖRDAG! Jajajajajaja! Tatuering! :D



Jag har verkligen försökt idag! Men fan, det går inte.. Jag kan inte äta, jag kan inte tänka, jag kan inte koncentrera mig, jag känner mig verkligen helt lost! Helt galet vad saknad är jobbigt.

Jag har iaf jobbat idag, det gick förvånadsvärt bra för ungarna idag : ) Sen red jag båda hästarna.. Suppan, jaa.. Herregud, det var verkligen inte våran dag idag -.-' Cotten skrittade jag ut på i skogen, mysigt. Pallade äpplen!

Nu ska jag sitta här, sen försöka sova.. Imorgon tänker jag gå upp tidigt, bara för att.

Imorgon vill jag göra nått kul, jag behöver träffa folk och tänka på annat! Ingen som vet nått roligt? :D Hör av er!

Rufus : ´( <3

Publicerat: 2008-08-27 Kl: 22:48:40 | I kategori: | 3 kommentarer


20051118 - 20080827

Jag är helt tom på ord..

 

Hoooooppa!

Publicerat: 2008-08-26 Kl: 22:29:12 | I kategori: | 1 kommentarer


Idag har jag gått i skolan bara, och sen stallet ofc. Klockan är mycket, så jag orkar inte skriva så detaljerat. Jag red först Charlottes häst som kallas Gustav, 7 år e Quite Easy. Det gick ganska bra, rolig häst! :D

Sen red jag dumma Cotten.. Han kändes bra, han var verkligen fin! På slutet skickade Christine ut alla ur ridhuset och så fick jag hoppa en oxer ur sväng från dörren för att provocera fram det han har gjorde på tävlingen. Hon hjöde upp för att pressa honom lite. Men jaa, så underbar som han är så hoppade han så fint så! Sista gångerna låg oxern på 150! Nemas problemas, han hoppade så JÄVLA BRA! Sjukt fin häst jag har. Så i helgen ska han fanimej kunna fisa runt 110, 120.

Imorgon, bit i tungan!

Skola idag

Publicerat: 2008-08-25 Kl: 10:53:11 | I kategori: | 2 kommentarer


Japp, nu sitter jag i skolan! Herregud, säger jag bara .. Börjar med idrott och nu är svenskan inställd, så sitter och fördriver tiden bara -.- Naaajs och träffa alla igen dock, vissa har man saknat massor!

Idag ska jag gå i skolan och sen riiiida, allihopa I think.. Specialidrott idag, dock utan hästar.

FLUM FLUM, det spårade visst ur i Mehede i helgen. OMG xD hahahha


Idag har jag kramats mycket! Roligt att komma till skolan igen, faktiskt. Men det här terminen kommer säkert bli, minst sagt plågsam. Jag fattade ingenting på matten ._. Jävla transversalbajsknas.. Specialidrotten kommer nog däremot bli jävligt najs den här terminen :D

Jag red alla tre idag, såklart : ) Så jag kom precis hem, det tar sin lilla tid att rida alla .. Imorgon blir det hoppträning med Charlottes häst Gustav och med dumma Cotten som var KALASFIN idag! Jag ska förbereda det sista inför att Rufus ska åka imorgon också >_< Bit i tungan! Idag var det jobbigt att hoppa av honom, det kanske var sista gången. Jag ska försöka hinna rida honom på onsdag innan han åker, imorgon hinner jag inte. Suppan vilar och får massage imorgon.

Suppan: Dressyrade lite, hon kändes bra emellanåt, sen fick vi damp och stod på bakbenen. Men jag tycker ändå att hon kändes riktigt bra^^ Jag får försöka att inte sätta så mycket tryck i henne, så hon ballar ur tror jag :P Vi skrittade ut med Lotta och Lancer sen.
Rufus: Vi skrittade ut en sväng först och pallade äpplen! :D Sen red jag lite på utebanan, han kändes som vanligt jättefin : )
Cotten: Vad har hänt med min häst?! Det var en HELT annan häst, jag skojar inte! SJUKT jävla fin var han : D Vi red dressyr på utebanan, hjälp så fin han var! Imorgon är det som sagt hoppträning. Då ska jag rida på Christines bett, jag behöver verkligen nått annat i truten på honom. Om han ska vara lika fin imorgon kommer han hoppa som en gud!

Nu tänker jag typ sova, jättetrött^^ För övrigt, min inspaning av ettor gick inte så bra.. Jag såg ingen direkt snygging^^
Godnatt

Jag fattar mig inte på dig. Varför träffade jag ens dig? Du har bara ställt till det för mig. Det du gör är inte ett rent spel.. Snälla, jag vill kunna radera minnen.

Fan fan fan

Publicerat: 2008-08-24 Kl: 21:37:33 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag sov jag ganska länge, natten var hård! ; D haha^^ Sen har jag bara hjälpt till på tävlingarna och ridit. Jag hoppade Suppan, hon var fin idag (: Sen red jag ut på lille Rufus, sluta var så underbar älskling : ( Cotten red Natta. Roligt att se någon annan rida honom. Det gick faktiskt riktigt bra, Natta är duktig!

Igår blev det inget tåg till Mehedeby, vi fick skjuts av Andreas. Tack! Helt okej fest, jag hade ganska kul : ) Vi hade tur och fick skjuts hem av Andreas också.. Ehm, jag var en sväng till Vallen också. Dööööött! Jag dog i sängen någon gång när klockan var sen.

Jag har bitit på min tunga flera gånger idag. Så måste jag alltid göra för att inte börja gråta^^ Jag biter alltid på den, då lyckas jag hålla tårarna tillbaka.

Jag kommer bli deppo! Jävla Cotten -.- Sen kommer jag dö, Rufus åker på onsdag.. Hur ska jag överleva utan honom? ;o GAH! Det blir iaf en tatuering.

I could cry a river

Publicerat: 2008-08-23 Kl: 19:43:45 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu hinner jag inte ens reagera här! Hjälp hjäääälp, min största första kärlek. Min älskade lilla Rufus, jag kommer döööö på onsdag. Jag överdriver inte, jag kommer dö. Han är det bästa som har hänt mig, min första häst. Allt jag kan, har jag lärt mig på honom! Han ställer upp i ur och skur, alltid varit bäst. På onsdag åker han till sin nya ägare i Uppsala, då har jag bara två hästar kvar.. Jag kommer nog gråta mer än vad jag gjort på jävligt länge. Jag vet inte hur jag ska klara det här, det är helt galet! Jag kan inte fatta vad som händer.. Jag är till och med tvungen att gråta lite nu, bara för att jag tänker på det ;o ÅH, jag skulle kunna skriva en hel bok. Jag kommer sakna honom helt galet mycket <3



Men vad har jag gjort idag? Idag har jag haft stallet, inte så jobbigt. Kollat/hjälpt till på ponnytävlingarna, ganska trevligt (: Imorgon blir det shorts och linne, sista chansen att bli lite brunare innan skolan börjar på måndag. Bara för det så kommer det regna imorgon, säääkert.

Nu tänker jag typ duscha och fixa till mig, sen blir det ferre i Mehede. Naajs, eller nått. Jag vet inte ens vart vi ska :'D Vi ska iaf åka tåg och hur vi kommer hem är tydligen, "en annan historia! Vi tar det sen!" - öhm, jaha? xD hahahha^^

Kvällen igår blev, jaa .. Ganska tråk^^ Vi drog på fest hos Robin, ganska tråkiga människor där. Jag fick skjuts av Emil dit, tack! Men sen blev Robin sur/ledsen på mig, så då drog vi :D Ehm, det blev Benny-häng. Myyyycket folk där. Det blev lite slagsmål också. Åh, fjantpojkar! Man sparkar inte på en kille som ligger, right? Sen fick jag skjuts hem av snälla Sebastian, tack igen! Jag dog i sängen någon gång runt klockan 2.


Jag känner mig verkligen såhär, åh åh åh..

Gävle Horse Show

Publicerat: 2008-08-22 Kl: 20:59:27 | I kategori: | 0 kommentarer


Japp, tävling på Cort´chize idag då. Vi kan ju sammanfatta det med att min häst är ett jävla as^^ Han drog mot utgången i båda klasserna -.- Felfri på hinder och kändes kanon på framhoppning. Åh, dum dum dum...... Jag ville så gärna åka hem och byta häst till Rufus. Men men, nästa helg är det Heby. Då ska Rufus och cp-Cotten dit. DM då, då jävlar ; D

De som var och provred Rufus igår vill tydligen ha honom! Halva jag jublar, medans den andra halvan gråter! Min älskade bästaste Rufus. Det bästa som har hänt mig, omg.. Hur ska jag överleva? Sista tävlingen blir alltså Heby med Rufus. Sen åker han 1 september. Åhhhhh..

Nu sitter jag här, nyss duschat. Jag ska väl pallra mig ut och vara social med folket! Jag behöver det^^ Det blir väl någon halvfest med 20+arna :'D hahahah


fuckmefuckingfuckers


Jag behöver dig, kan du inte fatta det?!

Tävling

Publicerat: 2008-08-21 Kl: 21:57:12 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag hann jag med mycket. Jag hann tävla Lancer i Gävle på Gävle Horse Show. jag hann jobba, jag hann rida lite hästar, jag hann visa Rufus för några intresserade och fixa allt annat^^ Trött som fan var jag sen, kan jag lova.

Lancer gick ganska bra. Stopp på sista, mitt fel! Men men (: Han är bra duktig! Han går rätt in i transporten och sköter sig exemplariskt ute på tävling, härlig häst!

Jag jobbade också, 7 barn har jag i min torsdagsgrupp. Samma gamla ungar och två nya. Det gick ganska bra, ingen katastrof idag alltså.. Jag har dock tänkt på hur det ska bli när de ska lära sig galoppera för Mikaela. Hon når ju liksom inte ner nedanför kåporna på någon häst :'D Dessutom kommer hon typ trilla av, inga ben alls att hålla om med^^

Rufus skötte sig bäst, som vanligt! Han är verkligen världens bästa! Tjejen red honom ganska bra och det verkar som om de är intresserade. Man kan ju hoppas! Då flyttar han bara till Uppsala : )


PUSS

Nej, heeest

Publicerat: 2008-08-20 Kl: 22:41:53 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag när jag vaknade ösregnade det, "nej nej nej nej, jag vill somna om" - det var första tanken. Men nej, upp och hoppa. Åka till stallet, rida Tulle.. Ehm, sen till frisören! Skönt att få håret fixat igen^^ Drog även en solning. Tillbaka till stallet igen, körde mormors bil. Det gick skitdåligt xD Red Cotten, red ut på Rufus och Suppan i vad som sen skulle bli ösregn -.- Blööööööööt! Ringa morsan som fick komma till stallet med nya kläder, varenda plagg var blött, kan jag lova^^ Sen var det hoppträning på Caminzky! Charlottes häst bockade av Katarina två gånger. Så då fick jag rida och hoppa den också. Kalasrolig häst! GE MIG! :D Imorgon är det tävling på Lottas Lancer, vi hoppas på en nolla : ] Det blev en massa hästar, det där..

Nu är jag tråkig, jag orkar inte skriva ordentligt.. Men så är det! Nu ska jag och Lotta sova. Upp tidigt imorgon, 04.00 -.- PALLA
Godnattsweetkids

HAHAH, du är en fjolla btw!

Idag är IDAG

Publicerat: 2008-08-19 Kl: 11:22:58 | I kategori: | 0 kommentarer


Jaha, idag tänker jag ta det SÅ lugnt.. Njuta av det lilla som är kvar av lovet^^ Jag sov så länge jag ville idag och så tänker jag bara rida Cotten idag! De andra vilar, sköööönt.. Jag tänker nog leka stekarn idag också, naajs! Sen ikväll, vad händer då?



Idag har jag segat heeela dagen, jag tittade lite på OS också.. Jag har hunnit med att sola lite idag också, sen stallet :P Red Cotten och Lancer, mockade osv såklart också^^ Ehm, nu kom jag typ nyss hem.. Sitter här och fördriver tiden, ska väl snart sova, trött trött trött. Imorgon ska jag rida 5 hästar -.- Och sen kan jag inte bestämma mig om helgen. Ska jag rida 120, 130 på fredagen på Cotten i Gävle? Eller ska jag rida en klass om dagen, 120 på torsdag och 130 på fredag? :P

Åhhh.. Lalalallaa! Btw, blinda/döva jävel! xD

Tidsfördriv

Publicerat: 2008-08-18 Kl: 13:37:24 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli typ 14. Idag händer inget speciellt. Jag jobbar till klockan 16, sen ska jag väl rida lite.. Ikväll vill jag göra nått roligt, någon som är på? :D SMSA!




Tidsfördriv..
  - sammanfattning av sommaren noll åtta


- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
 Självklart!

- dog någon som stod dig nära?
Nej.

- vilka länder besökte du?
Ehm.. Åland :'D

- är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
Jaaaa,

- vilket/vilka datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
Heeela juni! - Vilket minne för livet.

- största misstaget?
Åh, det vill jag inte ens skriva.

- har du varit sjuk eller skadat dig?
Japp, som vanligt. Hästjävlar.

- bästa köpet?
Vet inte

- vad spenderade du mest pengar på?
Det vet jag inte heller

- gjorde någonting dig riktigt glad?
Jaa, ganska många saker.

tex.
Vissa människor : ) 

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
Nomy - Cocaine
Afasi & Filthy - Jobb
Markus Krunegård- Jag är en vampyr
Maskinen- Alla som inte dansar är våldtäktsmän

- va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Det började så jävla bra, gladare än någonsin. Men slutet har nog varit ledsnare än andra somrar.

- vad önskar du att du gjort mer den här sommaren?
Jag borde sovit mera, njutit av det goda och göra ännu mera roliga saker.

- vad önskar du att du gjort mindre?
Ödslat tid på sånt jag inte borde gjort.

- hur tillbringade du midsommarafton?
Öregrund och Lövsta med favoritmänniskorna! Sjukt kul <3

- blev du kär i sommar?
Pfft .____.

- hur många förhållanden?
Höhö, 1

- favoritprogram på tv?
Jag har knappt tittat på tv, men Scrubs kan man aldrig få för lite av!

- bästa boken du läste i sommar?
Jag läser aldrig böcker.

- största musikaliska upptäckten?
Trodde aldrig att jag skulle sjunga mig hes till Nordman.

- något du önskade och fick?
Jaa, tror så.

- något du önskade dig men inte fick?
 JAPP

- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
Jag kommer faktiskt inte ihåg^^

- finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Yes, många saker.

- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
 Som vanligt.

- vad fick dig att må bra?
Musiken, braiga vädret och vissa människor.

- vem saknade du?
Gah, det vet den bäst själv. Skulle jag tro ;o

- de bästa nya människor du träffade?
Jag har träffat sjukt många nya bäst människor!

- sommarens sötaste?
dududududu.

- sommarens hetaste?
Sjukt hett tillfälle^^

- sommarens största kärlek?
Ajajajajaj,

- sommarens besvikelse?
Du -.-

- sommarens bästa?
Juni månad, säger jag bara. Brabrabra!

Helgen - tävling

Publicerat: 2008-08-17 Kl: 21:30:34 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag har tävlat torsdag till söndag på Kråkhoppet med alla fyra hästarna. Lancer, Caminzky, Rufus och Cotten^^ Låååånga dagar, så när jag har kommit hem på kvällarna har jag dött i sängen direkt, alltså har jag inte orkat skriva i bloggen.

Hästarna har gått generellt bra. Hela tävlingshelgen har sammanfattningsvis gått halvbra^^ Lite bättre kunde det gått, tycker jag. Men jag är väl nöjd : 'D

 - Imorgon är det jobb.
- Idag hoppade jag Suppan också, fin fin!
- Nu är det godnatt.


GODNATT

Onsdag

Publicerat: 2008-08-13 Kl: 08:04:00 | I kategori: | 2 kommentarer


Nu sitter jag uppe på kontoret här och skriver. Hästarna har fått frukost och jag väntar på att de ska äta klart, så jag lär nog gå ner snart och släppa ut odjuren. Mina hästar är cp, för övrigt. Rufus kan inte slappna av, står och gnäggar hela tiden ;o Och Cotten hade tagit av sig lindorna -.- JÄVLIGT tur för honom att han inte hade sönder back on track paddarna. Men jaja, nu måste jag gå ner. Jag har en del att göra innan Susan ska rida Rufus på lektion för Uffe :D NAAAJS!

Tisdag

Publicerat: 2008-08-13 Kl: 08:02:04 | I kategori: | 0 kommentarer


Vilken effektiv dag. Jag var iaf lite piggare idag, fick några timmars mera sömn^^ Jobbade först 7-12 i stallet och sen 12-15 med mitt ridläger. Det var inte så jättemycket att göra i stallet förutom att ta hand om hästarna och förbereda tills mina hästar skulle komma. Åt lunch, pappa lagar maten till ridlägrena den här veckan = God mat!

Ridlägret flöt på, trevliga och söta barn. En liten pojke var en aningens (läs skitjobbigtjävlacpdryg,hejnustryperviungen) dryg bara. Men men, vi löste problemet effektivt ; ) Hahaha xD En Elenor var fascinerad av tuttar, ehm? :'D När jag slutade så hjälpte pappa mig att köra mina saker till ridskolan. Det såg värsta tråkigt ut när jag hade plockat ihop mina saker från stallet i Gillberga. Åh, kommer sakna hur mycket som helst! Det är så jävla mysigt där. Men men.. 

Sen hoppade jag Caminzky, han gick bra! Han kommer nog gå bra på torsdag på tävlingen om han känns såhär. Sen åt jag mat igen, tog med mig Susanna och hämtade mina hästar. Alla tre gick rätt in i transporten, duktiga pållar. Jag red Rufus och Cotten bara.. Kvällsfodrade och kom hem strax efter klockan 21. Lång dag^^

GOD NATT 

Måndag

Publicerat: 2008-08-11 Kl: 06:46:34 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu blev det en helt vanlig måndag igen. Jag ska iväg och jobba nu, smsa!


Skitseg dag idag! Jag var så sjukt trött, så allt gick liksom i slow motion :'D Jobbade iaf, 7-16 -najs! Sen åkte jag hem och somnade xD Jag slapp rida nått idag för Elin kom och masserade mina hästar. Hon tyckte att alla kändes bra förutom Suppan som kändes lite spänd i bogarna^^ Jag somnade typ direkt när jag kom hem, inte ett dugg konstigt.

Helgen - blod, svett, skratt och tårar

Publicerat: 2008-08-11 Kl: 06:45:45 | I kategori: | 0 kommentarer


20080808 - 20080810

Hjälp vilken helg. Cityfesten med brudarna, jag har roligt!

Fredag: Klev upp tidigt, det ösregnade -.- Yäz, tänkte jag och blev otaggad på att åka till Gävle^^ Jag red bara Rufus (: Drog in till stan och vädret blev bättre, blå himmel. Vi drog till Glenns lägenhet. Spelade Wii, rökte vattenpipa, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt. Jag har för mig att vi gick ner och åt också, innan vi drog ner på cityfesten. Jag träffade massor av folk jag kände, hur trevligt som helst! Träffade självklart nya människor också (: Sen dog vi i Glenns lägenhet någon gång under natten. Glenns soffa var väl helt okej.

Lördag: Regn regn regn.. SMHI lovade uppehåll efter kl 21 och det stämde väl sådär. Det duggade kanske lite då och då. Vi satt inne i Glenns lägenhet hela dagen, tittade på en film. Wanted, den var bra! Vi åt på pizzeria igen, kycklingsalladen var god! :D Vi spelade Wii och lekte med vattenpipan. Runt klockan 20 drog vi ner på cityfesten, såg Nordman bland annat, sjöng oss hesa! Jag måste nog säga att lördagen var roligare, jag träffade ännu mera människor jag kände. Jag minglade runt lite med olika människor. Kvällen slutade med att jag fick skjuts hem av Andreas med Philip, Sebbe och Stefan. Tack Andreas <3 Stefan och Sebbe följde med hem och trängdes i min säng. "Är det bara jag som känner mig som en sill?" - hahah! Klockan blev jättesen idag.

Söndag: Upp och jobba tidigt, jooooobbigt. Men vaddå? Tjäna pengar! Jag hoppade Lancer, en tjej kom och provred Rufus, det gick bra :P Och jag red Cotten. Jag tog nått språng på honom på banan också, han kändes fin fin. Trött som satan i gatan dog jag i sängen runt klockan 23 med ca 4 timmars sömn i ryggen.

- Jag tycker helgen var bra, inte perfekt. Minus blod, svett och tårar, så hade den varit perfekt.

Nicole 16 år!

Publicerat: 2008-08-07 Kl: 16:52:16 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag fyller bästaste Nicole år, hela 16 år. Två år kvar av vårat.. jaaa, du vet! :D hahahah!

Jobb idag, ganska lugnt idag faktiskt :] Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, så jag kan få komma till mitt stall snart. Tänkte åka till ridskolan och hoppa med Cotten. Jag hade nästan tänk att ta med Rufus också, men jag vet inte.. Jag kan inte bestämma mig^^ Suppan vilar, jag kommer inte hinna rida henne idag. Men det gör inget, det går iaf inte rida ordentligt med hackamoret :P


För slö för att uppdatera.

Martina 18 år!

Publicerat: 2008-08-06 Kl: 16:53:59 | I kategori: | 1 kommentarer


Idag var det jobb också, men idag var det finare väder! :] Sonny ringde och sjukanmälde sig - Great, ensam -.-'' Jävla ventilationshelvete, säger jag bara! Nackspärr har jag också efter att ha klättrat runt uppe i taket^^ Men Sonny dök upp sen iaf (: Men jag måste erkänna att jag känner mig händig när jag fixar det mesta. Monterar ventilation, bakar, lagar mat, tar hand om hästarna och om barnen, ringer bra samtal osv^^ Nästa vecka har jag mitt ridläger (:

Jag är taggad på Cityfesten och jag ska göra livet svårt för vädergudarna om vi får regn!
Min Martina fylller 18 år idag, grattis bruden!
Jag har nästan inte sovit nått, jag bara skrattar. Jag känner mig inte trött, men det är jag!

Nu ska jag typ till stallet och rida mina hästar. Det blir till att rida med hackamore på Suppan >_<



Grabbarna gick kalas idag, mina hästar är bäst <3 Jag kom hem typ klockan 22, då var jag trött.

Suppan: Galoppera inte i skogen på Suppan, hemåt med hackamore xD Hahahah, det var svårt att bromsa kan jag säga^^
Rufus: Vi la ut lite bommar och galopperade över, så JÄVLA FIN! Han var hur fin som helst :D
Cotten: Vi körde lite galopparbete på vallen. Den var jättefin att rida, vallen alltså. Jag hängde på en graman som livrem xD Han var hur fin som helst han också! Liksom, hjälp vad har hänt med mina hästar?^^

Vilket väder :O

Publicerat: 2008-08-05 Kl: 06:36:05 | I kategori: | 0 kommentarer


Samma visa idag, upp 5 osv osv.. Nu sitter jag här, äter frukost och konstaterar att det är världens jävla äckelväder! Åh, herregud, säger jag bara. Det kommer bli mindre kul på jobbet idag. För övrigt hade Suppan världens sår/hål i typ mungipan. Skitäckligt ;o Det ser nästan ut som att det sitter nått där, typ en liten pinne? Men jag tror inte det.. Det är svullet också, vad har du gjort puckoponny? - Jag väntar några dagar, så får vi se hur det läker..


 
Jobbigt att jobba. Jävla äckelväder, blött och hästar som fryser - nejtack, sommar och sol ska det vara! Jag somnade direkt när jag kom hem efter klockan 16 och åkte till mina hästar runt klockan 19. Jag red bara Rufus, de andra vilade^^ Min plan var att skritta ut barbacka i mjukisbrallor, mysigt! :D Jag som är så vig skulle försöka hoppa upp på honom själv, det gick. Dock gled jag av lika snabbt på andra sidan xD hahahah! Vilken blick jag fick av Rufus, till och med min egna häst idiotförklarade mig där xD Haha!

När jag kom hem pratade jag med Emanuel i telefon i över en timme. Jag kunde inte sluta skratta. Jag skrattade så att tårarna rann, helt utan anledning :'D Jaa, vad går jag på? xD

Jobb

Publicerat: 2008-08-04 Kl: 21:50:40 | I kategori: | 0 kommentarer


Lång dag. Gick upp klockan 5 och duschade sen drog jag till mitt stall, släppte ut och fodrade mina hästar (: Hem, äta frukost och sen vara på jobbet klockan 7. Det var meningen att jag skulle vara själv först, men Sonny satt och väntade på mig när jag kom. Bra, jag var inte själv = mindre att göra^^ Jobbade hela dagen till klockan 16. Det var faktiskt en del att göra och jag blev givetvis ett blåmärke rikare^^ Sen åkte jag hem, åt mat. Drog till mitt stall och red Suppan och Cotten. Rufus vilade.

Någon gång runt klockan 21 kom jag hem, satt en stund vid datorn sen dog jag i sängen klockan 22 :'D hahah, sjukt trött^^

Suppan: Hon hoppade för första gången på riktigt på ÅTTA månader :O Skoja inte att hon blev glad. Jävlar vilket sug hon hade på hindrena och vilket tryck i sprången! Helt underbar, jag är nykär! <3 Hennes premiärhopp, var meningen att vi skulle travhoppa ett litet kryss med travbom framför, men fuck no, jag tänker inte trava sa Suppan. Så hon hoppade av framför bommen ist, dvs ca 2 m ifrån xD hahahhah! Hoppa kan hon ju (: Hon spände av efter några språng, hon hade fortfarande bråttom, men hon hoppade riktigt jävla bra på slutet :]
Cotten: Pigg. Det måste vara vädret, havren och att de sover inne. Han var ganska fin (: Lite för mycket tendens att gå bakom handen hela ridpasset. Men han kan bli lite sån ibland, det är synd.. Menmen.
Rufus: Han vilade.

Piiizz!

Fuck SMHI!

Publicerat: 2008-08-03 Kl: 13:34:11 | I kategori: | 1 kommentarer


Igår hamnade vi hemma i Robins lägenhet på vad vi skulle kunna kalla förfest^^ Massa trevliga människor där, vi var väl där i typ två timmar. Sen drog vi till Lövsta, Andreas skjutsade (: I Lövsta träffade jag många jag kände och inte kände. Men det var ganska dött där egentligen om vi jämför med midsommar.. Planen var att vi skulle till Öregrund också, men jag ringde Emil som var där och han sa att det var tråååk där, så då struntade vi i det. Minglade vidare i Lövsta, sen drog vi hem och drog till lovely Bennys! Andreas försökte övertala mig att åka med tillbaka till Lövsta eftersom han skulle hämta flera, han ville ha sällskap, men jag drog hem ist^^ SMHI lovade uppehåll! Men dra åt helevte med det. Det regnade minsann -.- Minus regnet hade nog min kväll blivit bäst!

Idag regnar det också, fast mycket mera så idag är det en sitta inne och glo dag (förutom när jag måste ut och rida mina tre hästar.) Jag kanske kan få mamma att köra två hästar till ridskolan, så kan jag få rida i ridhuset. Vi får se!

Någon som kommer över på en film ikväll, kanske?!



Martinas häst är halt, så då fick hon komma och rida på en av mina. Vi red ut, det var najs : ] Hon red Rufus och jag red Suppis.. Sen åkte jag hem, åt och så. Åkte tillbaka till stallet och red Cotten, så nu har jag typ precis kommit hem. Jag väntar på att Linda och Martina ska komma förbi nu bara, sen ska jag duscha och sova! Jag måste sova, jag ska upp 05.10 imorgon ;o Jobba imorgon, joooobbigt -.-

Suppan: Hon var glad och kändes bra. Imorgon blir det till att hoppa, läääängta!
Rufus: Martinan red Rufus :]
Cotten: Cotten fick också gå ut i skogen, hjälp vad pigg och bockig han var idag xD När han är glad blir han så jävla stark bara^^ Men han är bara så jävla söt när han bockar, man kan inte annat än att skratta :D Han känns SÅ fin just nu!

För övrigt kom jag på att jag inte tog mina piller, varken igårkväll eller imorse. FAAKK!

God natt! <2+1

Öregrund eller Lövsta?

Publicerat: 2008-08-02 Kl: 09:43:38 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu tänker jag dra in till Uppsala och handla kläder med min far - Pappa betalar! xD Sen blir det till att rida, och om att blir som jag har planerat så drar jag till Lövsta eller Öregrund. Jag kan inte bestämma mig! Fast det kanske blir så att det blir inget av det -.- Men det gäller att utnyttja sommarlovet maximalt! Och på måndag börjar jag jobba så, jaaa.. Då blir det ju inte så mycket sommarlov. Fast sommarjobb hör väl till sommarlov, I think.

Igår hamnade iaf jag på fest hos Oskarsson, faktiskt riktigt trevligt om jag får säga det själv :D En massa najs människor där^^

Grattis till körkortet, Oscar btw!



Suppan: Hon var faktiskt fin. Hon börjar komma igång i kroppen nu och känns bra (: På måndag tänkte jag börja hoppa igen. Hon har inte hoppat sen i december :O
Rufus: Red lite lätt på banan bara, han gjorde det han skulle (: Körde på med lite bakdelsvändningar och galoppirutter, duktig häst.
Cotten: Han vilade. Lindade med BoT under natten (:

Dumma minnen!

Publicerat: 2008-08-01 Kl: 14:27:00 | I kategori: | 0 kommentarer


Vissa saker glömmer jag hela tiden och saker man VILL glömma, dem glömmer man inte! Så sjukt irriterande.. Jag kan bara inte sluta tänka på det -.- Sluta sluta sluta förfölja mig, för fan!

Nicole och jag sov som vanligt lagom länge (a) xD Telefonen ringde, folk som ringer på Rufus och jag har så otroligt sexig morgonröst! :''D Typ.. Jaja, jag vet inte riktigt vad som händer idag. Jag ska inte rida iaf (: Jag tänker iaf ha kul med tjejerna, någon som vet nått kul som händer? Smsa/ring isf! :D

Imorgon kanske jag drar till stan och shoppar kläder, det är välbehövligt :]

HEJS sålänge!
RSS 2.0