What a day

Publicerat: 2009-03-31 Kl: 22:44:54 | I kategori: | 0 kommentarer


Det kan hända att det här blir ett långt inlägg, jag ska försöka hålla ner det så mycket som möjligt.

Jag sov på tok för länge, åt frunch och sen fick jag skjuts till stallet av en snäll Emil. Eller ja, Ingma som han också kallas. Jag red Prince, skrittade bara ut. Fint väder, så det var trevligt! Mötte Susanna och fick sällskap av henne. Efter det åt jag någon macka och sen gick jag ner och hade mina två lektioner. Sen gav jag mig på att försöka få Mirantos någorlunda ren till hoppträningen. Träningen gick.. Hmm, jag vet inte. Sådär! Han hoppade rätt bra. Vi hoppade samma sak som igår. Hoppade banan på 120-125 och ja, inte så mycket att säga. Hoppade nått enstaka på 140 också. Jag måste bara komma ner i sadeln någon gång! Hästen hoppar för bra :D

Telefonen har gått varm idag. Den har ringt konstant! Mesta dels snack om Umeå. Det är ju bara tisdag, känns ju helt underbart att ingenting är bestämt. Höhö.. Nej, fy fan.. Aja, fast nu lät det som att det ordnade upp sig helt okej ändå. Men jag vågar nog inte andas ut förrän vi sitter där i lastbilen påväg upp. Det ska i vilket fall som helst blir kul. Jag ser fram emot det, även fast jag blev extremt otaggad när det har varit så mycket strul idag. Anyway, det ska bli spännande att se hur grabbarna går i helgen också :)

Imorgon är det mycket att göra.. Mycket som ska packas och fixas. Hästarna måste duschas också, så som dom ser ut! Haha! Så imorgon får jag inte ligga och slöa alltför mycket. Ska försöka ta mig ner på Tierp och handla lite imorgon också innan jag sticker till stallet. Sen är det torsdag och det ska bli roligt! Tagga till nu för fan!

/ Sandra

Beautiful, dirty, rich

Publicerat: 2009-03-30 Kl: 23:44:01 | I kategori: | 0 kommentarer


Den här dagen har varit rätt slapp. Hoppade Prince på specialidrotten, var med och hoppade lite grann. Och han hoppade helt otroligt bra! Hoppade en liten bana på 130 och var så otroligt fin! Absolut bästa hittills! :D Efter det skrittade jag ut på Mirantos barbacka som ska hoppa på träningen imorgon. Hmm.. Efter det dödade jag lite tid upp i Caffis pratandes med Lisa. Sen fixade jag lite i stallet med en massa och nu har jag ängat kvällen åt att sitta här framför datorn. En väldigt slö dag alltså.

Men så är det ibland!

En perfekt söndag

Publicerat: 2009-03-29 Kl: 22:26:02 | I kategori: | 0 kommentarer


Den här dagen har verkligen varit helt perfekt.

Jag och Angelica sov verkligen hur länge som helst och det var så otroligt skönt. Gårdagen var en lång dag, så det var verkligen skönt att sova. Vid klockan 14 tittade jag på klockan och konstaterade att man kanske borde ta och kliva upp, haha! Vi drog en pizza till frukost, sen gick vi och solade och en promenad hem på det. Alla tiders! Jätteskönt att röra på sig. När jag kom hem bytte jag bara om och stack till stallet. Red Pirrprr som var jättefin. Han fick sig en genomkörare. Gick upp och läste ridsport i caffis medans det var en lektion i ridhuset, sen red jag lille Prince. Angelica kom in i ridhuset också med Jettan som Prince var tokrädd för(?!), knäppishäst. För övrigt var han rätt fin. Sista dagen som jag hinner trimma innan Umeå och hästarna känns kanon! Imorgon ska Prince hoppa och Mirantos får skritta ut, på tisdag gör vi tvärtom.

Jag kom hem runt 20.30 nu då.. Käkade lite och sen har jag bara slöat framför tvn. En jävligt bra söndag alltså! Jag känner mig pigg och utvilad, taggad till torsdag! Förhoppningsvis får jag umgås med en bra människa imorgon också.

/ SJacobsson

Stockholm

Publicerat: 2009-03-28 Kl: 23:13:31 | I kategori: | 0 kommentarer


Den här dagen började med att gå upp tidigt, klockan 6! Duscha och fixa till sig.. Klockan 8 var jag vid stationen och jag och Angelica tog tåget till Uppsala, bytte tåg där och åkte vidare till Stockholm. Därinne shoppade vi loss och jag är helt klart nöjd med mina inköp. God lunch blev det också! På eftermiddagen tog vi tåget hem och kom fram till att vi hade varit hemifrån i 10 timmar, inte konstigt att man var öm i fötterna. Jag kände verkligen att jag orkade idag, jag känner mig pigg. Jag känner mig äntligen som vanligt igen! Såhär har jag inte känt mig på väldigt väldigt länge. Bortsett från hostan då. Men man kan inte få allt ;)

När jag kom hem bytte jag bara om och sen blev det stallet. Skrittade ut på Prince med Angelica och galoppade lite i ridhuset eftersom underlaget är sämst ute. Natta trimmade Mirantos! :) Ordern från Cissi var ju att jag skulle rida så lite som möjligt inför Umeå. Det håller jag lite sådär måste jag säga.

Kvällens planer hann ändras 100 gånger (och då överdriver jag inte), men vi hamnade på någon så kallad fest hos Rasmus. Vid två gick vi hem och sov istället för att följa med till en annan fest. Jag hoppas att det var tråkigt där, haha!

:D

How do you sleep

Publicerat: 2009-03-27 Kl: 23:52:36 | I kategori: | 0 kommentarer


Haha, vilken dag. Det har till större del kretsat till Umeå. Ordnar det sig inte börjar jag gråta..

Anyway, tog tåget och mötte mamma i Uppsala efter hon slutat jobbet, sen åkte vi och shoppade lite på Hööks och sporren. Köpte en massa saker, men hade presentkort på 2000 så jag gjorde verkligen bra affärer. Så nu har mina boys fått lite nya fina saker. Vi tjockade mat på Max också, haha! Runt klockan 19 kom jag till stallet. Red ut på en GALEN Mirantos, som fick busa av sig i ridhuset sen. Eller ja, snarare motionera av sig. Prince var också pigg, men inte galen. Trimmade lite i ridhuset och jag orkade, jag kände mig inte helt slut. Tänk vad lite piller kan göra! Helt underbart! :D

Nu ska jag ta och sova, upp tidigt imorgon. Klockan 8 ska jag möta Angelica på stationen, vi ska in till Stockholm och shoppa. Jag ser verkligen fram emot det! Åh, så kul det ska bli! :D Vad kvällen bjuder på är inte riktigt bestämt, men sällskapet är bestämt. Jag hoppas att det blir en bra kväll. Jag vill bara att tiden ska gå fort nu, jag längtar till nästa helg!

För övrigt som ni har märkt har jag inga pengar på telefonen, jag är inte dissig. Men jag ska ta och fylla på imorgon! :)

/ Sandriiiie

Think big

Publicerat: 2009-03-26 Kl: 21:52:40 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag höll nästan på att glömma bort att skriva blogg idag, kan ni tänka er? Jag som trodde att det här var min tvångstanke.

Jag har inte gjort nått speciellt idag. Tagit det lugnt och njutit av att slippa äta värktabletter och klarar mig på alla andra piller bara. Jobbade lite grann på kvällen bara. Mina barn var verkligen duktiga idag! Men tjatigare barn får man leta efter, men jag tycker om dem iaf. Pussade på mina grabbar och borstade lite. Imorgon rider Natta, trimmar dem i ridhuset. Jag själv är nog inne i Uppsala då och shoppar lite hästprylar. På lördag blir det Stockholm med Angelica och shoppa kläder osv. Det ska bli jätteroligt! Kanske får träffa Therese då också. Najsigt.

/ SJacobsson

Love is wierd

Publicerat: 2009-03-25 Kl: 21:17:24 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har det varit en bra dag, en huvudvärksfridag UTAN värktabletter. Det går åt rätt håll! Bara några dagar kvar med penicillinet också. Jag har extremt träningsvärk idag däremot och känt mig helt matt. Mina muskler är på semester, tror jag. Hur som helst har jag skrittat ut på mina grabbar idag, fick sällskap av Angelica när jag red Mirantos också. Trevligt värre! Igår var jag som sagt med och hoppade lite grann på träningen, då hade jag inte suttit på en häst på en vecka. Och order från Cissi, min tränare, för att jag ska vara så fit for fight som det bara går inför Umeå ska jag rida så lite som möjligt. Pratade med Natta idag och hon ställde gärna upp och red mina hästar i helgen. Men att skritta ut är inte så speciellt ansträngande för mig, om man säger så. Imorgon vilar dem i varje fall. Och eftersom jag missade två tävlingar nudå, så får jag ändra min plan lite. Prince får hoppa lite grann på måndag på specialidrotten och Mirantos lite grann på träningen på tisdag. Sen på torsdag nästa vecka åker vi upp till Norrland. Förra året åkte jag ensam i lastbilen med 6 hästar, mamma och pappa UTAN radio i 9 timmar. Kul. Not. Så jaa, jag hoppas att jag slipper det iaf iår.

/ Sandra

I can´t find any words for you..

Publicerat: 2009-03-24 Kl: 22:08:09 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag måste bara..
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, fast med andra ord. Jag hatar verkligen dig. Jag har aldrig varit med om en så hemsk människa som du. Trodde aldrig att jag skulle få se den här sidan hos dig, men fan så jävla fel jag hade. Så otroligt falsk människa. Du förtjänar varken mig eller henne, du förtjänar inte dina vänner som ställer upp för dig, du förtjänar ingenting. I fortsättningen tänker jag inte ens ägna tid och energi att ens titta på dig. Så lilla du, försök inte ens prata med mig, peta för fan inte på mig igen, jag blir bara så äcklad av allt, allt som har med dig att göra. Hade jag varit modigare hade du minsann fått vad du förtjänar. Och det bästa av allt är att jag vet att du läser det här, du kommer känna dig träffad, du kommer ta åt dig. Jag hoppas att du ångrar allt och att du har riktigt dåligt samvete. Att du gör som du gör mot mig fattar jag inte. Som jag sa till dig i lördags när vi satt där, "det är helt och hållet DU som har satt dig i den här situationen", du svarade, "jag vet". - Varför utsätter du då mig för det här? Det här verkligen det sista jag säger till dig, jag tänker fan aldrig prata med dig igen, frivilligt, det lovar jag mig själv från och med nu. Du är borta helt och hållet ur i mitt liv. Raderad överallt. Jag hatar dig.



Idag har jag mått helt okej på mina starka mediciner. Angelica kom och var social med mig på dagen. På lördag planerar vi att åka in till Stockholm och shoppa. Vad härligt! Och nu på kvällen red jag hoppträning på mina älskade hästihästar, Prince och Mirantos. TOKPIGGA båda två. Speciellt Mirantos. Herregud! Roligt att dem var på g, jag hoppas att dem är lika på g om mindre än två veckor uppe i Norrland, Umeå. Nu är jag helt slut och ska sova snart.

Imorgon ska jag skritta ut på båda två och kvällen kommer jag nog att umgås med en trevlig människa som jag inte träffat på ett tag.

/ Sandra Jacobsson

Motivation

Publicerat: 2009-03-23 Kl: 21:29:50 | I kategori: | 0 kommentarer


Just precis nu har jag ingen huvudvärk! Det känns som en sten har fallit från kroppen, jag känner mig helt okej. Jag känner mig ju självklart fortfarande sjuk, men bara att huvudvärken är borta är ju helt jävla underbart! Jag minns inte ens när jag var huvudvärksfri senast. Typ 3 veckor sen? Nu får vi se hur länge det håller i sig. Men mitt nya smeknamn, Piller-Sandra, som jag verkligen gör skäl till, jag har fått nya/flera mediciner idag. Så tror att Citodonen gör att huvudvärken försvann. Nu "knarkar" jag alltså Citodon, penicillin, "järnpiller" och nått mot hostan som innehåller morfin. Haha! Starka prylar, lika bra det.

Jag har ju då som sagt varit inne på Akademiska sjukhuset i Uppsala idag. Började dagen med att må skitdåligt, men det kändes bra att träffa min doktor igen. Hon är så bra! Jag är sjukskriven fram till den 13/4 och ska tillbaka och ta mera prover den 8e. Aja, för övrigt tog dem mest alla möjliga prover och så pratade vi mest om hur jag har mått sen senast. Hon skulle ringa imorgon och tala om provsvaren. Jag hoppas att alla värden har gått upp! Och jag måste bara berätta, det var en nervös sjuksköterskestudent som skulle ta blod från mig, vad kan han ha varit? 20 år? Haha, riktigt roligt var det. Han tyckte att jag var en tuff brud, man tackar ;)

När jag var hemma och pillrena började verka kände jag mig genast bättre. Så satt framför tvn och njöt av känslan att vara utan huvudvärk. Jag vet hur sjukt det låter, men det var så skönt. Sen när mamma kom hem åkte vi ner till stallet och jag fick pussa på mina finaste grabbar i hela världen. Imorgon ska jag försöka vara med på hoppträningen på båda två. Vara med så mycket jag orkar iaf.. Om Mirantos inte är tjock i sin kota fortfarande. Han var det idag, trampat på sig själv. Så han fick lindor på sig! :)

Tack till Anna och Natta som har hjälpt mig att hålla igång hästarna!



Nothing else I can say

Publicerat: 2009-03-22 Kl: 20:11:49 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag har inget roligt att dela med mig av, mår bara dåligt. Akuten idag igeeeeeeen.. Imorgon ska jag till Akademiska i Uppsala också. Sjukhus hela tiden, jag vill bli bra!

Igår var det roligt, minus att jag hade jordens huvudvärk hela tiden bara. Mycket folk kom till Nicole. Bilder på min bilddagbok, som vanligt.

Det finns en människa som jag kan slå ner, det var nära att jag slog honom igår. Men vad gör jag? Jag tar emot en kram från äcklet.

Umeå närmar sig och det känns inte så bra. Känns inte som om jag är uppladdad inför det, om man säger så. Man får göra det bästa av situationen!

Nu är det snart Beck och jag får nog sällskap. Najs!

Party tonight!

Publicerat: 2009-03-21 Kl: 18:38:30 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag känner mig nästan sjukare idag, vafan är det här?! Men jag har planerat, jag ska minsann till Nicole ikväll. Min telefon har gått varm idag, många som vill åka till Nicole ikväll. Haha! Det kommer nog bli roligt, trots att jag mår skit och har världens huvudvärk just nu. Men jag överlever väl! :) Snart kommer min partypolare Emil, sen drar vi ut i skogarna någonstans kring Tierp. Haha, och stackars taggade Emil när han ringde tidigare idag, sa han, "Jag känner knappt igen dig, du som alltid är så pigg och glad!" - Jag är sjuuuuk.. Det suger! Jag vill ha tillbaka min röst!

För övrigt har Suppan åkt till Norrtälje idag, bra ställe, bra tjej. Det här känns bra! Jag hoppas att det blir bra också! Och Anna har ridit mina hästar idag, jag antar att det har gått bra :)

Men nu måste jag fixa till mig, jag är redan sen i min planering! Ha så kul ikväll allihopa!

/ Sandra

Right round!

Publicerat: 2009-03-20 Kl: 21:43:32 | I kategori: | 0 kommentarer


Har ingen riktig lust att skriva blogg just, mest bara less på livet. Jag vill bli frisk frisk frisk!

Idag har Anna varit och hoppat mina hästar iaf och det gick kanon! Imorgon tar hon dem också :) På söndag tänker jag däremot försöka rida själv, då ska jag känna mig friskare! Imorgon åker Suppan till sin nya fodervärd i Norrtälje. Sen är det paaaaaaaaaarty på kvällen! Jag är så otroligt taggad. Vet egentligen inte varför, jag bara är det. Vill man komma, får man allt höra av sig FÖRST.

Puss på er!

Livsgnista?

Publicerat: 2009-03-19 Kl: 19:29:41 | I kategori: | 1 kommentarer


Jadu, min livsgnista är någonstans låångt ner i skosulorna. Blev akuten igår igen, tror ni att jag är less eller?! Jag vill vara frisk! Ackis i Uppsala på måndag också, ta mera prover. Blää..

mina hästar är bäst i hela världen
ingen tävling på lördag, känns bra inför Umeå.. Not!
Suppan åker till sin nya fodervärd i Norrtälje på söndag
fest på lördag också, kommer bli kul som fan! Vi vill bara ha dit bra människor! Är man inte bjuden, så är man inte.

Nu ska jag knarka ännu mera piller, 12e pillret för idag ;o

/ Sandra

Hjärndödare

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 17:10:20 | I kategori: | 0 kommentarer


Hjärndöd var det ja! Varför varför varför? Jag trodde att det skulle vända nu.. 39 graders feber och extrem huvudvärk, jag orkar inte ha det såhär. åhhh..

Hjärndöd

Publicerat: 2009-03-17 Kl: 21:30:17 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag känner mig hjärndöd, skriver om dagen imorgon istället..

Sov gott!

feeling stronger

Publicerat: 2009-03-16 Kl: 20:27:19 | I kategori: | 0 kommentarer


Redan idag mår jag bättre än vad jag har gjort på flera veckor! Bara att huvudvärken är borta är skönt. Jag kan också gå upp för trappan utan att dö, tänk vad lite tabletter kan göra.


Igår longerade jag grabbarna, fin fina! Och idag skrittade jag ut på dem.. Och Mirantos fick skippa sadeln, tokpigg var han däremot. Prince var också på g idag. Haha! Suppan red jag lite på, även hon kändes pigg och fin. Imorgon ska jag ta henne till ridskolan, så kan jag trimma lite mera ordentligt. Men mera än så orkar jag nog inte, så longerar nog pojkarna imorgon också.


Annars har det inte hänt nått speciellt idag, sjukskriven som sagt. Tandläkaren har jag varit hos däremot idag, inga hål. Bra bra! På lördag är det tävling! Umeå närmar sig och jag längtar!

Stay the night!

Publicerat: 2009-03-15 Kl: 11:47:44 | I kategori: | 1 kommentarer


Snacka om jag är lättövertalad! Hahaha.. Jag hamnade hemma på Adamsvägen med mina tjejer. Och taggade på fest som vi var, stod vi valet i kvalet, Karlholm eller Vendel? Det blev Vendel :) Fick skjuts av snällis Philip, tack grabben! :) I Vendel var det trevligt, träffade jäääättemycket människor jag kände. Hur kul som helst! Så det blev mycket kramar och prat, även om jag tillbringade större delen av kvällen på en stol. Svimfärdiga jag. Jag som så jävla gärna ville dansa! Jag fick bli arg på en person också, det kändes så jävla bra. Även fast jag inte riktigt fick säga det jag ville, men jag forsätter en annan dag att vara arg på honom. Han tyckte iaf att vi skulle fortsätta någon annan dag, hahaha! Men jag hade kul igår, lyckad kväll! Bilder som vanligt på min bdb, jag med min rosa kamera ;) sjacobsson @ bilddagboken.se. Somnade hemma i min säng runt klockan 2. Och nu när jag vaknade hade jag mystiska röstmeddelanden från Andreas, hahahahh!

Idag får vi se vad dagen bjuder på. Jag ska iaf försöka hålla mig borta från hästryggen. Jag trycker i mig min medicin, så jag borde må bättre om några dagar. Jag hoppas att Anna kommer och rida mina hästar idag igen. Annars longerar jag dem i ridhuset idag. Suppan tar snälla Sara! :) För övrigt är det världens vårväder idag! Hur underbart som helst. Kanske umgås med någon ikväll? Någon som är frivillig? :D bara att höra av sig isf..

/ Sandra alice elisabeth Jacobsson

Sick and tierd

Publicerat: 2009-03-14 Kl: 21:37:03 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag slapp vara ensam igår, ett pratglatt sällskap fick jag. Tjocka framför tvn och bara ta det lugnt var precis vad vi gjorde. Ví gick och la oss lagom sent och så sov vi typ jättelänge. Jag duschade på morgonen och sen blev det slöandes i soffan, äta frukost osv.. Sen var jag tvungen att kila till stallet. Snälla Anna motionerade båda mina hästar. Jag tittade på och blev galet ridsugen. Så jag hoppade upp och travade lite på Mirantos och efter två varav var jag jätteandfådd. Jag säger då det! En hel vetenskap att ta sig upp för trappan bara. Men jag känner mig bättre idag, jag kan till exempel stå upp idag utan att svimma. Hahah, knäpp "sjukdom" det här. Förhoppningsvis kommer Anna imorgon också och rider mina grabbar. Annars blir det longering för dem. Sara red Suppan igår, bra! :) Idag får hon vila, så rider Sara henne imorgon också. Jag skulle egentligen tävlat idag med tre hästar i Falun, 110 och 120, men nu blev det ju inte så. Satsar på att komma iväg nästa helg istället! :)

Nu sitter jag och tittar på melodifestivalen. Kul jävla lördag kväll. Jag hade lovat att följa med att festa, men jag var tvungen att vara svikarn. Jag vill jättegärna, men jag orkar inte vara uppe och röra på mig. Haha! Sovit tre timmar har jag gjort på eftermiddagen också. Men så länge jag sitter eller ligger ner känner jag mig jättetaggad! åhhhh.. Aja, hör av er! Fast det gör ni så bra redan, men ändå ;D

/ Sandra

Akademiska sjukhuset

Publicerat: 2009-03-13 Kl: 16:08:10 | I kategori: | 2 kommentarer


Vilken dag det här har varit. Jag kom hem iaf igen, det trodde jag inte där ett tag. Hur som, nu ska ni få höra! ;)

Klev upp på morgonen, ingen direkt huvudvärk till skillnad från igår. Då var det extremt. Åkte till sjukhuset eftersom jag skulle dit och ta flera prover. Satt och väntade, men efter ett tag började jag känna mig konstig. Kände att jag borde röra lite på mig. Och helt plötsligt började allt snurra, kallsvettades och sen blev det svart. Fick tillbaka medvetandet efter en stund, då låg jag i en jävla sjukhussäng igen. Jag hade tydligen svimmat. De tog lite blod i rör och de rulla upp mig på akuten igen. Igårkväll när jag bara tog ett stick i fingret var alla värden bra förutom mitt blodvärde. Det låg på 85 och det ska ligga på 125 för att vara okej. Alltså på gränsen till att man vill göra en blodtransfusion. Nu hade mina värden sjunkit ännu mera och var nere på 70, farligt lågt alltså. Så det blev ambulans in till Akademiska i Uppsala. Jag har inte ens hållt räkningen på hur många gånger de har kollat blodtrycket på mig idag. Inne i Uppsala tog de ännu mera prover och konstaterade det låga blodvärdet och att jag hade en extrem brist på järn. De värdena låg på 1 och ska normalt ligga mellan 30 och 90. Alltså inget järn i kroppen alls.

Igår sa doktorn att min huvudvärk berodde på spänningar i nacken och min yrsel var antagligen för att jag var så lång?! Jag säger bara det, Tierps Sjukshus är värdelöst. Nu förstår jag varför jag har mått så dåligt, känt mig orkeslös, huvudvärken och yrseln. Anledningen till det här vet inte doktorerna. Men antagligen alldeles för mycket träning och för lite mat. Jag som tycker att jag äter hela tiden. Men jag har fått mediciner och ska tillbaka på måndag och ta mera prover. Men jag lever, härliga tider! :D Och det kommer ordna sig, snart är jag tillbaka, bättre än aldrig förr! Dock ingen tävling imorgon..

För övrigt får vi se vad resten av dagen bjuder på.
Jag säger inte nej till sällskap,
det är bara att höra av er om ni vill ses! :)
Jag ska iaf till stallet sen och pussa på mina älsklingsgrabbar.

/ Sandra Jacobsson

Don´t feel good

Publicerat: 2009-03-12 Kl: 17:38:59 | I kategori: | 0 kommentarer


De senaste veckorna har jag mått dåligt och det blir fanimej bara värre, så ska ner till akuten nu.. Kuuuuuuuuuuuuul.. Uppdaterar mera senare! :)


Uppdatering, klockan 23.31

Jag vill börja med att säga att akutmottagningen i Tierp kan dra sig någonstans. Jag ska aldrig åka dit igen, fy fan. Helt värdelöst. De tror att man är någon vek jävla hypokondriker. Jag höll på att börja gråta att efter fyra timmar väntan/plågan får veta att alla mina problem, extrem huvudvärk 24/7 i flera veckor, yrsel, illa måeende och orkeslöshet beror på spänningar i nacken?! Men istället för att gråta började jag skratta, det var verkligen skrattretande. Dumma jävel. Efter lite diskussioner fick jag ta blodprov. Och jag säger bara, DÄR FICK DU! Dumma doktor, det är fel på mig. Så imorgon blir det till labbet på sjukhuset och ta ännu mera prover osv. Så jag får inte äta någon frukost imorgon heller. Sen får vi se om det blir blodtransfusion. Det lät så på de värdena det fick fram idag iaf. Sen fattar jag inte vad som tar som tid därinne? Jag tror seriöst att dem bara sitter och fikar därinne.. Tierps sjukhus är helt jävla värdelöst. Att jag aldrig lär mig.

För övrigt har jag bara legat hemma idag, verkligen inte mått bra. Tyra Banks show om tonåringar som vill ha barn fick mig att bli irriterad. 12 år och har haft sex med tre killar redan, skrämmande. Vart går utvecklingen egentligen? Jaja, saknat mina hästar idag däremot. Inget jobba på kvällen heller. Jag hoppas att barnen skötte sig med Natta. Och umgås med min vän blev det ju såklart inte heller. Pratade lite med honom i telefon nyss bara, kanske ses imorgon istället.

Aja, ska sova snart! Puss på er!

looking for myself

Publicerat: 2009-03-11 Kl: 15:32:29 | I kategori: | 2 kommentarer


Jag mår konstigt idag också. Hoppträningen igår var en riktig självplågan. Rida tre hästar i rad, jag trodde att jag skulle dö. Jag förstår inte vad det är för fel? Varför orkar jag ingenting helt plötsligt? För övrigt så var det banhoppning igår. Gustav var stark och lyssnade inte så speciellt mycket. Han hoppade bana på 120 och ja, det känns sådär inför lördag. Antingen var det jag som inte var lika stark i ridningen som jag brukar, eller så var det han som var ett riktigt pain in the ass igår. En sak är bra iaf är att mitt öga är på topp. De senaste veckorna har jag känt mig stensäker på att lägga hästarna på hindrena, oavsett vilken jag har suttit på. Det känns kanon! Efter honom red jag i vilket fall Mirantos, han var inte lika vild som i torsdags, han var lagom. Hoppade fint också! :) Så han känns bra inför lördagen. Stackars Prince sist ut. Tyckte så synd om honom, orkade verkligen inte rida ordentligt längre. Prince hoppade bra, men ibland fick jag känslan att han inte var riktigt framme, men det var väl antagligen för att jag inte orkade trycka till honom. Aja, Prince och Mirantos hoppade banan på typ 120-130. Jag känner mig ändå rätt taggad inför lördagen, trots att jag inte känner mig som mig själv..

Idag har jag varit hemma. Mamma tror att jag behöver vila. Hmm, jag vet inte jag, har sovit nästa hela dagen iaf.. Jag måste i vilket fall som helst till stallet snart och rida Prince och Mirantos, jag lär hålla igång dem om jag ska tävla på lördag. Hinner/orkar nog inte med Suppis idag däremot. Ikväll ska jag träffa en trevlig prick. Ska tvinga honom ut på en promenad! :) Och imorgon ska jag träffa en annan vän, om han inte kommer på att han ska strunta i mig^^ Det känns som om jag har för mycket att göra och för lite tid att träffa mina kompisar. Tro inte att det är så att jag inte vill, jag har bara för mycket att göra. Ibland kan man önska att dygnet hade flera timmar och att man orkade mera. Tänk vad mycket jag skulle hinna med då. Och igår funderade jag på det där med skolan. Tänk om jag inte hade haft praktik nu och haft skolan, hur i hela fan hade det gått?! Man läser i bloggar hela dagarna hur mycket de har att göra i skolan, jag är inte det minsta avundsjuk. Jag saknar det inte det minsta. Jag trodde faktiskt att jag skulle göra det, men inte då..

Såg ett avsnitt med Oprah nyss. Såg dock inte hela.. Men det var iaf en tjej med, 26 år och 99cm lång. Hon såg inte ut som en "vanlig" dvärg. De brukar ju ha normala överkroppar och huvuden, och bara ha korta armar och ben. Men den här tjejen, eller kvinnan kanske jag ska säga, såg helt proportionerlig ut. Tänk att se livet ur hennes perspektiv. Jag har såna otroliga komplex för min längd, men stackars henne. Hon hade inställningen att hon klarade av allt hon ville göra. Men trots det måste hennes liv vara otroligt begränsat. Och här sitter jag och tycker synd om henne, hon trivs säkert med sig själv och är stolt över den hon är. Men jag skulle inte vilja vara i hennes skor, så att säga.

Och den andra som var med som fascinerade mig otroligt mycket var en kvinna som mindes allt hon hade gjort de senast 30 åren. Kan du tänka dig att minnas varenda dag, minut av ditt liv de senaste 30 åren?! Det måste vara otroligt nedbrytande för psyket. Att minnas alla som sårat en, minnas alla dåliga minnen och känslor, minnas alla hårda ord man fått höra. Vi har ju alla fått höra saker som sårat än otroligt, tänk att alltid minnas den känslan och just det minnet. Exakta datum och allt.. Jag som klagar över att jag inte kan sudda ut vissa minnen. Saker man vill glömma, glömmer man inte. Men mitt minne, som en normal människa, borde ju dem minnen suddas ut lite grann för varje dag. Det här kanske låter konstigt. Men våren och början på sommaren 08 delade jag med en viss människa, jag saknar det otroligt mycket. Jag saknar inte honom, jag saknar det vi hade. Jag har lärt mig skilja på det, jag trodde verkligen att det var han jag saknade, men så är det inte, det har jag kommit fram till. Det kommer vissa dagar som jag saknar det mera än vissa andra. Men till exempel min älskade häst som flyttade till hästhimlen i november (inte alls så länge sen), honom tänker jag inte lika mycket på. Självklart älskade jag honom mer än nått annat, men varför är det så? Är det för att jag har nya hästar och allt flyter på otroligt bra? Och anledningen till att jag saknar det (och inte honom), är för att jag inte fått uppleva det på nytt med någon annan? Allt är väldigt konstigt iaf.. En människa som svek mig jävligt mycket får minsann jävligt stor plats i mitt minne, men min älskade häst som alltid fanns där är inte där lika ofta, i mitt minne. Tänk att vara den här tjejen som minns allt, det måste vara riktigt jobbigt.

Nu vet jag inte vad det här blev för ett inlägg egentligen. Snuskigt långt blev det. Undrar om någon orkar läsa igenom hela? Haha, det var iaf inte meningen att det skulle bli såhär långt. Nu ska jag klä på mig kläder, stoppa mp3n i öronen och gå ner till stallet. Sen ska jag rida ut på mina bästa grabbar!

Over and out
        Sandra Jacobsson


Det snöar?!

Publicerat: 2009-03-10 Kl: 07:38:12 | I kategori: | 0 kommentarer


Det snöar och blåser asmycket ute, känns ju helt underbart att försöka cykla till ridskolan snart. Not! Jag som trodde det här vände och gick mot ljusare tider. Jag vill ha vår! Eller ja, helst av sommar och sol. I år har det i varje fall varit en riktigt vinter, det har vi väl inte haft på flera år?

Nu har jag duschat och ätit frukost. Jag känner mig precis som igår, helt okej just nu, förutom att jag hör min egen puls. Om jag tänker må konstigt idag också, blir jag galen. Jag orkar inte, jag vill vara som vanligt! Jag ska försöka dricka mycket vatten idag, hade jag tänkt, det kanske hjälper^^ Aja, måste klä på mig och dra nu.

Ikväll blir det till att ha mina lektioner och sen rida tre hästar på hoppträningen. Hör av er! Speciellt du! Du vet nog vem du är..


En liten uppdatering..
15.31

Jag måste bara skriva lite här, känner mig så aaarg. Jag var och klippte mig nyss, det blev bra! :) Men till saken.. Hos frisören mötte jag Tunfalk, har aldrig varit med om omstädningare människa när han ska klippa sig. Haha! Satt och lyssnade på honom och skrattade lite åt honom. Efter när jag var färdig möter jag Joel utanför, pratar lite med honom och han bjuder på tuggummi, fred och kärlek! Sen skulle han åka med bussen hem, hinner bara gå några meter så springer Stefan bokstavligen på mig. Bråttom till bussen. Hade han inte haft det, hade jag rent ut sagt ställt mig och stampat på honom. "Jag har jättebråttom, jag ringer dig sen!" - Jo, tjenare du..

I hate this part

Publicerat: 2009-03-09 Kl: 21:56:54 | I kategori: | 1 kommentarer


Idag har jag mått helt mysko. Jag vaknade och kände mig helt okej, sen när jag kom till stallet på morgonen, vek sig benen och jag mådde jätteilla. Och så har jag mått hela dagen, mått illa, huvudet har känns tungt och totalt orkeslös. Trots att jag sov 12 timmar på natten, låg en timme på soffan på ridskolan och försökte må lite bättre och gick hem tidigare, klockan 13 och sov fem timmar till hemma. Jag fattar inte vad det är för fel på mig? Varför får jag inte känna mig frisk och full av energi som vanligt. Jag som brukar känna mig outtröttlig. Nu känner jag mig helt matt, orkar ingenting. Ställde mig på vågen imorse också, gått ner en massa kilon också. Varför det?! Usch..

Suppan har iaf känts hur fin som helst både igår och idag! Helt galet vad fin hon har varit! :) Imorgon är det hoppträning med Gustav, Mirantos och Prince :) Sista träningen inför tävlingen på lördag. 110 och 120 med alla tre. Umeå närmar sig, första omgången i elitserien. Jag längtar! :D Och imorgon ska jag klippa och färga håret också.

Nu ska jag nog sova igen.

/ Sandra

Mätt!

Publicerat: 2009-03-08 Kl: 12:46:38 | I kategori: | 0 kommentarer


Haha, långt inlägg igår. Verkligen! Jag var lite stressad, mycket att göra på kort tid. Och blev ännu mera stressad när jag hörde Emil dundra upp för trappan.

Igår hamnade vi först hos någon Jimmy i Tierp. Trevligt att träffa några jag inte har sett på länge. Fick en massa roliga kommentarer också. Så jag tror att håret blir kvar. På tisdag ska jag nämligen klippa och färga håret igen. Men jag får så mycket komplimanger för håret, så jag tänker nog varken klippa av det eller färga det blont. Men jag har en ny idé vi får se om det blir så ;D Det svarta och rosa kanske börjar bli lite uttjatat.. Hur som! Vi fick skjuts av snälla Philip till Vendel. Hämtade upp Sandra i Örbyhus också, längesen jag träffade henne, typ 10 år. Galet att se henne igen! :) I Vendel träfffade jag flera fulla människor och såna som jag inte har sett på ett tag. Det hände inget nämnvärt, så efter Vendel blev det Bennys. Hungriga grabbar! Och sen hade jag lite kvalitetstid med Philip, sen hem och sova! Bilder från igår finns på min bdb, sjacobsson @ bdb.



Nu har jag precis ätit frunch. Sov så länge jag bara ville. Men jag kände mig verkligen inte hungrig, fortfarande mätt sen igår. Haha, så nu är jag ännu mättare, tjockismiddag. Ska väl till stallet snart och visa Gustav för några spekulanter. Sen kommer Anna och rider Mirantos. Igår red hon Prince och det gick skitbra! :) och sen ska jag väl ut till Suppan och motionera henne. Kvällen kommer nog vara slö. Kanske titta på Beck och bara ta det luugnt. Gårdagen var hård. Ha stallet = kliva upp jättetidigt och rida en massa hästar och sen festa på kvällen. Då blir man minsann trött.

/ Sandra

Stress!

Publicerat: 2009-03-07 Kl: 20:18:02 | I kategori: | 0 kommentarer


Okej, nu är jag stressad.. Ha Så KUL ikväll! :)

Fredag

Publicerat: 2009-03-06 Kl: 21:59:29 | I kategori: | 0 kommentarer


Jaa, då var det fredag idag då. Äntligen helg! Jag är otroligt trött idag, verkligen jättetrött. Jobbat hela dagen och ridit tre hästar. Jag trodde att kvällen skulle bli lugn och ensam. Men inte då, träffade på Nicole som kom och våldgästade. Filmkväll stod på schemat. Men det blev snabbt ändring på det och nu sitter vi och väntar på skjuts till Söderfors. Där ska det tydligen vara fest. Tacka mig brudar om det kommer dit 15 vilsna pojkar. Hahah! Jag vet inte hur jag ska överleva kvällen, sjuuukt trött. Upp tidigt imorgon också, men som Johannes sa, "man lever bara en gång", så sant så. Sova får jag göra i graven. Nu har jag minsann inte tid med det.

Som vanligt, vi får se hur min fredagkväll slutar. Kan ju bli spännande, de brukar ju sluta knäppt. Aja, nu ska jag gå och sminka mig och försöka tagga till.

/ Sandra Jacobsson

Keeps getting better!

Publicerat: 2009-03-05 Kl: 23:20:23 | I kategori: | 0 kommentarer


Åh, Mirantos var hur fin som helst idag på hoppträningen för Cia :D Bana på 120-135cm och nått enstaka på 145! Och för en gångs skull finns det på film. Båda två har hoppat kanon på de senaste träningarna! Eller alla tre kanske jag ska säga, Gustav gick också riktigt bra i tisdags. Så nu är jag verkligen taggad på tävling. Framför allt Umeå, första omgången i elitserien.

Min dag har för övrigt varit rätt stressig. Varenda minut har varit planerad sen jag klev upp 06.30 imorse. Först praktik/jobb, sen rida Prince, stressa till bussen åka till Skärplinge och rida Suppan. Ta in hästarna där och greja lite, sen kom mamma och hämtade mig, käkade lite mat i bilen, sen hade jag mina lektioner med barnen som var duktiga idag. Efter det fixa i ordning Mirantos inför träningen som gick kanon. 22.40 åkte jag från stallet. Galet! Så nu sitter jag här, nyss ätit en macka och ska väl sova snart. Jag är väldigt glad att det är fredag imorgon. Jag behöver verkligen helg nu efter den här veckan.

Även morgondagen och helgen är vääääl planerad. Jag kommer träffa en massa bra människor, rida mycket, festa och äta pizza med en god vän. Så det blir nog helt klart en bra helg :D

Men nu ska trötta jag sova. Ha det bra!

/ SJacobsson

Snöslask

Publicerat: 2009-03-04 Kl: 14:13:16 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag måste bara börja med att säga att det gick sjukt bra på hoppträningen igår! :D Banhoppning var det igår. Gustav hoppade en bana på ca 125, hur fin som helst. Och sen hoppade jag Prince också på en bana på 120-130 och nått hinder låg på 140. Fina lilla polle! Jag är nöjd med hur jag red också. Skitkul! Imorgon ska Mirantos hoppa för Cia. Och såklart red jag Mirantos igår också. Jättepigg! Och så hade jag mina lektioner. Bestämde mig för att de skulle få rida ut, men ångra mig i samma sekund, jag fick pulsa i rätt mycket snö och få träningsvärk i vaderna. Så den andra gruppen fick köra lekar i ridhuset istället. Nästa vecka gör vi tvärtom.

Idag har jag jobbat hela dagen och nu ska jag ut och skritta på Prince, sen ska jag hem och duscha och äta, sen blir det Uppsala med elitlaget! Sara rider Mirantos ikväll i ridhuset. Och för övrigt så känner jag mig inte riktigt frisk ÄN! Jag hatar det.. Jag vill bli bra nununununu!

Haha, jag har ramlat av idag också. Bra där! Red en lektionsponny som blev arg på mig och kastade av mig, så det kan gå. Haha!

Men men, nu ska jag som sagt ut och rida Prince. Ha det så jävla bra allihopa! :D

/ Saaaandra

Superseriösa bloggen

Publicerat: 2009-03-03 Kl: 11:25:09 | I kategori: | 0 kommentarer


Jaa, den är seriös men igår hann jag aldrig skriva :O Hade nästan svårt att sova på grund av det :'D haha!

Igår mådde jag skitdåligt hela dagen. Jag trodde jag var på bättringsvägen, men jag mådde verkligen skit igår. Så jag red bara Nisse på specialidrotten så mycket jag orkade och sen red jag aldrig Suppan, de andra två hade som tur var en vilodag. Jag jobbade givetvis också, men det var plågsamt. Huvudvärken var helt extrem också! Ficks skjuts hem av snälla Madde däremot. På kvällen fick jag sällskap, trevligt :) Filmtittandes och prata om livets alla I-landsproblem.

Idag känner jag mig likadan, jag mår inte bra. Knäppt! Hemma från praktiken idag, lika bra att vila upp sig nu. Men jag måste ändå till stallet och ha mina lektioner ikväll och rida hoppträningarna. Men ska försöka ta det lugnt fram tills dess och knarka Ipren. Imorgon blir det Uppsala med elitlaget! :D

Kortfattat och bra på de här två dagarna.



/ SJacobsson

Söndag!

Publicerat: 2009-03-01 Kl: 15:08:28 | I kategori: | 0 kommentarer


Japp, nu sitter man här igen. Upp rätt tidigt idag då, som sagt. Hade stallet. Så mamma och pappa har hjälpt mig med det. Men snacka om slöa människor. Jag skulle aldrig anställa dem på nått jobb, hittar på en massa andra saker istället för det som kanske är lite jobbigt men som verkligen måste göras. Nu kanske jag inte ska klaga på dem, de var ju trots allt där och hjälpte mig. Men ändå! :D Red Nisse innan lunchen när stallet var klart, trimmande i ridhuset. Fin fin! Sen fodrade vi hästarna och käkade lunch själva på Torino. Sen har jag varit och ridit Suppan. Riktigt pigg idag! Och övningskört en massa också. Nu är jag alltså bara hemma och mellanlandar lite innan jag ska till stallet och ta in dem igen och rida Prince och Mirantos :) Båda två ska trimmas i ridhuset. Ikväll ska jag nog ta mig tid för min vän Andreas.

Jag hittade lite bilder på Prince på Karros Facebook! Jättekul :D Och dessutom fattar jag ingenting av Facebook. Haha, men jag försöker förstå. Jag känner mig verkligen smart ibland.

människor delas in i två grupper, en som går före och
uträttar och en som kommer efter och kritiserar







/ SJacobsson

Lördag egentligen

Publicerat: 2009-03-01 Kl: 00:21:41 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu kom jag visst hem senare än vad jag trodde, så nu blev lördagsinlägget på fel sida av tolvslaget. Så det kan gå!

När jag vaknade imorse mådde jag verkligen dåligt och har känt mig dålig hela dagen, men nu på kvällen har jag ändå känt mig helt okej. Började dagen med att rida ut med Sara och Maja. Sara på Mirantos, Maja på Nisse och jag på Prince. Trevlig uteritt i solen och skönt att få alla tre motionerade på en och samma gång. Sen visade jag Gustav för några spekulanter, gick bra och Gustav kändes helt okej. Han ska gå träning på tisdag och följer med till Falun den 14e och går 110, 120 :) Efter grejade jag klart i stallet, sen åkte jag och red Suppan. Det gick bara bra, min pigga och glada skrutt. Väl hemma satt jag vid datorn och kvällens planer hann ändras 100 gånger. Men det slutade med att jag duschade och fixade till mig, efter lite hysteri kring min korthållare fick jag skjuts till Brorsans där jag mötte Angelica.

Vi åt god mat och pratade skit, hur trevligt som helst. Tror båda behövde prata av sig lite. Efterrätt på det också! Sen gick vi hem till Angelica och kollade igenom hennes skolkatalog. Alla gymnasium i Uppsala, och gud vad vi skrattade. Vi körde en muppig "lek" och sen fick jag skjuts hem av en ambulans. Haha, och inte som det låter.. Utan Andreas har köpt en gammal ambulans. Så han och Elias kom och hämtade mig, ut och sladda lite innan jag fick komma hem. Och nu sitter jag här. Haha, så jävla roliga de där två pojkarna! En ambulans liksom! Ja, jag säger då det :'D

Så blev min lördag. Och nu är det ju egentligen söndag, upp tidigt imorgon eftersom jag har stallet och en del hästar att rida imorgon. Jag hoppas att jag känner mig bra imorgon, så att dagen inte blir allt för jobbig, och förhoppningsvis kommer pappa också. Så morgondagen kommer gå fort och sen är det måndag och ny vecka igen. Jobb jobb jobb.. Det är verkligen bara måndag och fredag i mitt liv. Allting går så fort!

det är inte allt som räknas som går att räkna,
och inte allt som går att räkna som räknas


Puss på alla bra människor! / Sandra

RSS 2.0