Mina fina stigbyglar

Publicerat: 2011-02-28 Kl: 22:57:40 | I kategori: Utrustning | 4 kommentarer


Idag tog jag en tripp till Ryttarstugan eftersom mina stigbyglar äntligen kommit! ÅÅÅH, så fina dem var! Så imorgon ska dem invigas. Fick även med mig lite annat hem också som Kingslandstrumpor, shortchaps från Ariat, ryktborste, rotborste och ett vrist/fot"skydd" från Back on Track till min fot.



Sen glömde jag helt bort att visa bild på min fina kavaj häromdagen som också kom fin och broderad från Ryttarstugan för ett tag sen!


Equiline X-cool

/ SJacobsson

Veckan

Publicerat: 2011-02-28 Kl: 22:51:06 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer




I helgen har hästarna haft tre dagar vila, men idag reds båda ut. Imorgon ska Prince hoppträna och Mirantos ska till ridhuset och trimma. På onsdag ska Mirantos åka till Pether Markne och träna, ska bli superkul Och på lördag är det täääävling! :D :D

En rolig vecka väntar alltså :)

/ SJacobsson

I'm back!

Publicerat: 2011-02-28 Kl: 22:45:30 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Nu är jag tillbaka till vardagen efter en grym helg i Göteborg, sjukt roligt har det varit! Helgens bästa var helt klart när Angelica Augustsson vann världscuphoppningen, vilken tjej hon är! Det var helt fantastiskt att se det live och det var nästan så att man själv föll en tår på prisutdelningen. Så nu har jag kommit hem med massor av ny motivation.

Det blev även lite shopping i Scandinavium, men mest "bra-att-ha-saker" som..
"Transportpaddar" till båda hästarna. (Jag lindar oftast när vi är ute och åker)
Två kedjegrimskaft.
En flaska arnika.
Ryktskrapa.
Sadelklister.
Två flugtäcken (haha, jag vet! Men det var ett bra erbjudande!).
Boots
Två olika bett.





/ SJacobsson

Göteborg Horse Show

Publicerat: 2011-02-25 Kl: 06:19:42 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Upp med tuppen. Packade inte väskan igår, så jag får skylla mig själv att jag är tvungen att kliva upp tidigt. Gör ett ryck nu, sen ska vi fixa klart stallet och sen drar vi, vi hoppas på att kunna komma iväg vid 9-10 :) Ska bli suuuuuperkul! Så see you in Gbg! ;)

/ SJacobsson

Film på hoppningen

Publicerat: 2011-02-24 Kl: 21:44:30 | I kategori: Träning | 5 kommentarer


Nu kommer filmen från när vi var i ridhuset och hoppade i tisdags. Jag är så kass på att klippa ihop filmer, så vissa saker kom med som inte skulle vara med osv. Det är lite allt möjligt på filmen och lång blev den! Så om ni inte fick film förr, så får ni verkligen en nu ;)

Ni ser själva vad jag hade ställt upp för övning. Mellan räcket in i studsen hade jag 15m och mellan studsarna var det ca 3.30m för Mirantos och Prince är så himla duktig på studs och gör det så himla lätt, så han fick det lite kortare emellan för att verkligen komma till styrketräning, dvs ca 3m.

Jag själv fokuserade på min sits. Att ha ett stilla överliv och låta hästarna "hoppa upp" till mig, och en stilla hand. Och eftersom jag har svårt med tampet i stigbygeln efter olyckan, så övade jag såklart på det. Tramp i stigbygeln och en stilla skänkel.

Hästarna försökte jag hålla raka genom hela linjen och så runda i formen som möjligt för att få dem att verkligen hoppa genom kroppen och ryggen.



Om ni funderar på att göra samma övning själva:
Tänk på att den här övningen har en ganska hög svårighetsgrad, eftersom räckena i studsen till slut blir ganska höga och det krävs mycket styrka och elastisitet från hästarna (men som de också bör besitta för att kunna tävla på den nivå de gör). Dessa hästar är ganska långt gångna i sin utbildning och tävlar på medelsvår respektive svårnivå i hoppning.

/ SJacobsson

Bättre sent än aldrig..

Publicerat: 2011-02-24 Kl: 16:15:27 | I kategori: Utrustning | 7 kommentarer


Nu kommer de efterfrågade bilderna på sakerna som kom broderade och fina från Ryttarstugan.. för ett tag sen! haha :)

Till mig:

Superskön vinterjacka från Kingsland.

Två vardagsridbyxor, ett par från Kingsland och ett par från Equiline.

En rosa mössa från GlenGordon.

Tävlingsridbyxor från Cavallo.

Till hästarna:

Ett varsitt tävlingsschabrak (marinblått med rosa kantaband och passpoil, ser lila ut på bilden..) med matchade luva från Equiline.

Ett varsitt stalltäcke från Dyon med tryck på båda sidor.

Snyggt va?! :D

/ SJacobsson

Team Ryttarstugan

Publicerat: 2011-02-23 Kl: 22:08:23 | I kategori: Funderingar | 3 kommentarer


Nu kan ni läsa på Ryttarstugans facebooksida om oss teamryttare. Om ni gillar deras sida får ni ta del av deras senaste nyheter och erbjudanden, och det kan ni ju inte missa :)



"Sandra Jacobsson, 19 år, tävlar och tränar med sina hästar i hoppning. Övrig tid går till i skolan (tar studenten 2011) och jobb som instruktör på Tierps Ryttarklubb.

Bästa hästen heter Mirantos T (född 2000, e: Levantos II - Stanford). Tillsammans har de klättrat upp i klasserna och hade stora framgångar under 2010, då de startade i junior-SM för första gången, debuterade svår hoppning med vinst och kvalade till Young Rider-SM.

"Speed-hästen" heter Little Prince (född 2002, Cortez - KP Sirocco) och med honom har Sandra tagit många vinster och placeringar i 120-130 klasser, men har även startat 140 med bra resultat.

Som person är Sandra oftast glad och hjälper gärna till om hon kan. Sandra har tydliga mål och jobbar hårt för att nå dom. Problem ser hon hellre som en utmaning än en motgång. Allting ordnar sig alltid på ett eller annat sätt! Ses på tävlingsbanorna! ;-)"

/ SJacobsson

Filmstrul..

Publicerat: 2011-02-23 Kl: 22:03:51 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Jag har försökt överföra filmerna från igår och videobloggen från idag till datorn, men det strular.. Återkommer med dem så snart jag får ordning på det :)

/ SJacobsson

Styrketräning för hästarna

Publicerat: 2011-02-22 Kl: 22:31:55 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Nu är jag nyss hemkommen från stallet och ridhuset. Hästarna har fått varit till ridhuset och styrkehoppat lite. Båda två kändes riktigt bra! Och tro det eller ej, det blev filmat! Så imorgon dyker det upp en film från dagens hoppning :) Tills vidare får ni nöja er med lite bilder..





Männen i mitt liv! Snacka om kärlek!

/ SJacobsson

Läsarfråga

Publicerat: 2011-02-22 Kl: 15:02:51 | I kategori: Frågor | 2 kommentarer


På senaste tiden har jag varit lite dålig på att svara på frågor och kommentarer. Men jag ska skärpa mig. Jag har egentligen massor av roliga saker jag skulle kunna dela med mig av här och jag ska ta tag i det och göra den här bloggen till nått seriöst. Snart rullar träningar igång på mer allvar, första tävlingen är nästa helg och då kommer det även hem en ny häst. Så det är lite roliga saker på gång :) Men igår fick jag en fråga jag tänkte försöka svara på..

"Sandra, kan du inte lägga upp lite tips, tex hur du löser problem som kommer på vägen och hur din vardagshoppning ser ut tex en banskiss från en träning? De skulle jag tycka var väldigt roligt att läsa! Jag har tex en häst som river mycket, hur du skulle träna och vilka övningar du skulle använda dig av! /Sara"

Svar:
För det första så ska jag bli duktigare på att filma och skriva mer utförligt om träningarna som jag rider. Jag ska bli duktigare på att uppdatera bloggen öht om roliga saker ;)

En häst som är lite "oförsiktig" tror jag oftast handlar om att hästen inte är tillräckligt stark. Så om jag hade en häst som ofta rev, så skulle jag se till att stärka den genom gymnastikhoppning. Som till exempel, studs och travhoppning. Även lägga mycket jobb på markarbetet. Jag skulle också hjälpa den att hoppa felfritt med till exempel galoppbommar fram till hinder. Det är sällan hästar lär sig av att göra fel, många blir istället stressade när de får slå sig och river istället igen.

Det kan finnas många anledningar till att hästen inte hoppar felfritt. Övningarna kanske är för svåra, hindrena är högre än hästens kapacitet eller den kanske helt enkelt inte är helt fräsch och frisk. Men vet man att hästen är frisk och inte har ont någonstans, så skulle jag backa en svårighetsgrad i hoppningen. Stärka hästen och få den att bli intresserad av att hoppa felfritt. Göra övningar som ökar hästens reaktionsförmåga, så att den blir kvickare. Sen måste man ibland också inse att alla hästar inte lämpar sig för hoppning. Man får lägga sig på den nivån hästen vill och är kapabel till. Vill man mer än så bör man nog leta efter en annan häst som lämpar sig bättre. Annars kan man alldeles för lätt knäcka en häst om man presser den utöver sin förmåga.

Hoppas att svaret dög! :)


Man kan ju inte alltid komma över felfritt ;)

/ SJacobsson

Still sick

Publicerat: 2011-02-21 Kl: 21:18:21 | I kategori: The life of Sandra | 4 kommentarer


Igår blev det en hel del jobb för min del. Först pay and jump och sen hade jag två vuxengrupper på kvällen. Redigt död sen på kvällen. Jag har som tur var haft ridhjälp av Jossan i helgen. Så jag har bara behövt rida en häst om dagen. Idag red jag däremot båda två, nu mår jag inte alls bra.

Imorgon åker jag in till skolan och skriver ett prov, likaså på onsdag. Sen på fredag åker vi till Göteborg! Ska bli så himla roligt! :D Då ska det shoppas :)

Blir däremot inget jobb för mig den här veckan, eftersom det är sportlov i Tierp (men inte i Gävle, där jag går i skolan. Vi har lov nästa vecka). Mycket tid till hästarna och till att tillfriskna alltså :)



/ SJacobsson

Inställd kurs

Publicerat: 2011-02-21 Kl: 21:10:06 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Kursen för Sylve måndag och tisdag blev inställd pga sjukdom. Så tråååkigt. Men det är väl kanske lika bra det eftersom jag själv är dunderförkyld och inte riktigt igång själv. Så med ett framskjutet datum är förhoppningsvis foten relativt smärtfri, jag har fler språng i kroppen och förkylningsfri = jag får ut mer av träningen :)

Den här träningen var alltså genom Tierps Ryttarklubb och kostnadsfri. Det här betyder alltså att jag har löst licens för Tierps Ryttarklubb 2011.

Eftersom tvådagars-träningen inte blev av, åker vi till ridhuset och styrkehoppar lite med hästarna imorgon. Kanske kan få mammsen att filma det :)



Det var det senaste nytt!

/ SJacobsson

Sjuk och pay and jump!

Publicerat: 2011-02-20 Kl: 09:06:00 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer



Hoppihopp!

Nu blev jag väckt och måste sticka iväg och jobba. Det är Pay and Jump på ridskolan och Ullis, som skulle ha hand om den är magsjuk. Inte för att jag mår så himla bra jag heller, men vad gör man inte för pengar? ;) Nejmen, jag har några elever som ska vara med och hoppa, så det blir en rolig start på dagen!

Pay and Jump på ridskolan i Tierp idag alltså, för den som vill åka och titta! Första start 10.00!

/ SJacobsson

Sjukdom och sibirisk kyla

Publicerat: 2011-02-19 Kl: 09:57:48 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Jag är fortfarande sjuk och det är fruktansvärt kallt ute. Vad hände med den "globala uppvärmningen"? Inte så mycket snack om den just nu iaf, undra varför? :) Hur som, hästarna får vara inne idag och vi åker till ridhuset i eftermiddag med mina hästar och trimmar lite grann inför Sylve-träningen måndag och tisdag. Tur som jag har, så får jag ridhjälp av Jossan idag!

Här kommer lite random-bilder som Gunnel Hedberg har knäppt!

Bästa hästen, bästa tränaren och bästa sitsen!

Söta tisdagselever på julshowen.

Hästarna fick en tidig vintervila pga av olycka och blev lurviga.

Lurvig liten häst.

Nu ska jag nysa några hundra gånger till och snyta mig. Självklart vara slapp framför tvn också.

/ SJacobsson

Sjukis

Publicerat: 2011-02-18 Kl: 22:48:30 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Jag har legat däckad hela dagen, därav dålig uppdatering här. Vi hörs imorgon, då hade jag tänkt att må mycket bättre! Puss på er!

Hoppning

Publicerat: 2011-02-17 Kl: 19:57:37 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Jag håller på att bli sjuk, helt död.. Men pallrar mig till skolan imorgon och skriver ett prov åtminstone. Vem orkar bli sjuk nu?! Bara jag är frisk till måndag, då bär till av till JumpClub och träning för Sylve Söderstrand!

Vi var som sagt till ridhuset imorse. Prince fick hoppa en liten bana och kändes riktigt bra! Vi hoppade upp på lite större hinder idag också, ca 145cm. Det var längesen jag hoppade så stort, inte sen tävlingen i Strömsholm i oktober. Så det var roligt :D Mirantos trimmades och kändes bra.. :)


Vackra varelse!

/ SJacobsson

Crazy life

Publicerat: 2011-02-17 Kl: 08:33:03 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer



Hjärtat <3

Det ser ut att bli en solig dag och jag ska byta om nu, sen till stallet! Idag blir det ridhuset. Prince ska få hoppa och Mirantos ska trimmas :) Så jag och Pernilla packar in hästarna i lastbilen och beger oss till ridhuset.

För övrigt var Prince hur fin som helst igår, bästa bästa! Pirro vilade :)

/ SJacobsson

Första tävlingen = anmäld!

Publicerat: 2011-02-16 Kl: 08:31:03 | I kategori: The life of Sandra | 8 kommentarer


Nu har jag anmält till två tävlingar, men jag tänker bara starta om det känns som om min fot klarar av det. Så det här är väldigt preliminärt, vägrar ett bakslag på det här när jag har kommit så pass lång med foten :)

Jag har anmält båda hästarna till..
Eskilstuna 5/3, bara en 120cm.
Falun 20/3, 120cm och 130cm.

Känns dem tävlingarna bra, så kör vi på! Målet är en 150-debut till utomhussäsongen på Mirantos :)

/ SJacobsson

Hoppträning

Publicerat: 2011-02-16 Kl: 07:05:56 | I kategori: Träning | 1 kommentarer


Igår hoppade jag andra träningen sen olyckan och efter lite smärtstillande piller gick det bättre än förra veckan. Det var banhoppning och vi hoppade banan på 120-125, gick helt okej! Det som måste finslipas är framförallt trampet i stigbygeln. Eftersom jag inte riktigt klarar av att trampa ner ordentligt så tappar jag lite sits och position emellanåt. Hästen var däremot ruskigt pigg och fin! Min fina Mirantos!

Det suger verkligen att behöva "börja om från början".. Jävla fot :( aja, nu är vi iaf på gång!



/ SJacobsson

Kyla

Publicerat: 2011-02-15 Kl: 15:22:58 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Efter skola och en hel del pluggande hemma, är det snart dags för jobb för min del nu. Tre grupper blir det idag :) Efter det blir det en snabb middag och sen till stallet. Hoppträning på ridskolan med min vackra vita. Ska bli roligt och denna gång ska jag trycka i mig piller, så jag kan ta mig igenom träningen relativt smärtfritt.


Vackra vita <3

Vackra bruna <3

/ SJacobsson

Plugg!

Publicerat: 2011-02-14 Kl: 21:07:15 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Jag sitter med en massa plugg just nu och det är fruktansvärt tråkigt.. Men jag påminner mig själv hela tiden om att det här är "sista rycket", snart är jag fri! Studenten närmar sig med stormsteg :)

Hästarna har fått vila idag eftersom det har varit sjukt kallt här idag. Hade egentligen tänkt skritta dem idag bara, men jag tror dem rörde på sig själva i hagen ändå ;) Inte kul att skritta ut i över minus 25 grader!

Nu ska jag återgå till plugget!


En gullig bild på Nikkie, Mirantos och Skywalker på ett hörn från ridhuset igår! :)

/ SJacobsson

<3

Publicerat: 2011-02-14 Kl: 19:39:08 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Hoppas att ni har haft en fin alla hjärtans dag allihopa!



/ SJacobsson

Stress stress

Publicerat: 2011-02-13 Kl: 14:47:07 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


Ni ska få se bilder på mina nya saker snart, supersnyggt var allting! Hur kul som helst :D Hann inte med att fixa bilder igår nämligen..

Hur som, hästarna fick åka till ridhuset idag och trimmas. Kändes helt okej! Nu har jag nyss duschat och nu har jag en massa plugg som ska göras. Hittar däremot inte boken som jag har prov på imorgon, not good! Ikväll ska jag till min bästa Linnéa!



Sen kan jag meddela att jag är sjukt avis på alla som är i Borås och tävlar den här helgen, jag hade också velat vara där!

/ SJacobsson

Lördag

Publicerat: 2011-02-12 Kl: 09:17:14 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Idag har jag massor att göra! Vissa saker är till och med hemliga för er läsare, men som ni får veta mer om i framtiden ;) Jag ska inleda dagen med att åka in till Ryttarstugan. Hämta mina nya tävlingssaker och lite vardagsprylar, ska bli skitkul! Ni får självklart se bild på allting sen :D Sen måste hästarna ridas såklart! :)



/ SJacobsson

Snöstorm och sol

Publicerat: 2011-02-12 Kl: 09:14:20 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Igår var det total snöstorm här och jag kom inte iväg till skolan. Inte ens mamma kom iväg till jobbet, och då är det illa. Det är mycket som ska hindra mamma från att stanna hemma :) Sen vände det och blev strålande solsken. Hästarna hade vilodag, så jag gjorde andra "viktiga" saker som att städa och plugga. På kvällen umgicks jag med Angelica :)




/ SJacobsson

Hoppning

Publicerat: 2011-02-10 Kl: 19:43:05 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Idag åkte vi till ridhuset med hästarna. Prince fick hoppa lite och Mirantos trimmades. Idag tog jag lite smärtstillande piller och det gick mycket bättre att hoppa än i tisdags! Prince är iofs mycket "mjukare" att sitta på och följa över hinder än Mirantos. Så det kändes bra! Hoppade till och med hela 120 cm idag ;) Kul som fan var det om inte annat :D Så målet är att komma ut och tävla i mars.


Bästa pappa agerade hästskötare. Eller ja, "hästhållare! ;)

/ SJacobsson

Skratta eller gråta?

Publicerat: 2011-02-09 Kl: 19:41:41 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Känner mig alldeles matt, håller jag på att bli sjuk? Och när ska fotjäveln sluta göra ont? :( Det är bara att konstatera att livet suger. Borde plugga nu också. Blä. Man måste väl få vara lite negativ ibland också?

Hästarna var fina idag iaf ♥! Imorgon åker vi till ridhuset. Prince ska få hoppa (med mig på ryggen) och Pirro ska trimmas lite :)



Det här längtar både jag och hästarna efter!

/ SJacobsson

En vanlig dag i stallet

Publicerat: 2011-02-08 Kl: 22:36:40 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer



Tog bilen och lunchade hästarna ;)


Hop-zan är "sjuk" med stil :)

/ SJacobsson

Träningsdebut

Publicerat: 2011-02-08 Kl: 22:31:46 | I kategori: Träning | 3 kommentarer


Idag har jag hopptränat för första gången på fyra månader (haha, vad jag tjatar om det..) med Mirantos! Och jaa, det gick väl helt okej. Känslan på hinder hade inte försvunnit, men det gjorde apont att landa efter hindrena i fotjäveln. Så jag har sån tur att min häst har en bra "ponnyman" att hålla mig i! Mirantos tyckte det var kul att jag mest fokuserade på att hålla i manen och var lite busig :) En svårklassvinst kändes väääldigt långt borta idag, men så fort jag blir av med smärtan är vi nog snart där igen.

Nästa gången ska jag ta lite värktabletter, så jag kan koncentrera mig mer på ridningen än smärtan :) Nu är vi på gång iaf!



/ SJacobsson

Hästarna idag

Publicerat: 2011-02-07 Kl: 19:42:40 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Idag fick jag lite ridhjälp av Pernilla. Och hästarna var riktigt pigga och laddade efter två dagars vila. Imorgon tänker jag slå till på stort och åka på hoppträning med Mirantos, dags att väcka liv i hoppnerven igen efter fyra månader. Eller vad säger ni?! :)

Självklart kommer jag ta det lugnt, mest trimma och hoppa lite småhinder. Foten är ju inte riktigt helt okej än.. Men fan vad kul det ska bli! :D


Gammal bild på mig och Mirantos, 2009 i Gagnef. Andra 130 starten för oss :)

/ SJacobsson

Tårtan

Publicerat: 2011-02-07 Kl: 19:19:15 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Varje år när jag fyller år blir det alltid samma tårta och det är det godaste man kan äta! Det är absolut ingen vanlig marsipantårta som det ser ut som. Och i "orginalform" är tårtan gul, så den specialbeställs varje år till moooi ;) Så idag åt jag tårta till middag, underbart!







Najs va?!
Hittade inte fler bilder, men tårtan har ätits en gång om året så länge jag kan minnas! :)

/ SJacobsson

Rapport: helgen

Publicerat: 2011-02-07 Kl: 19:05:58 | I kategori: Party like a rockstar | 2 kommentarer


Jaaa, i fredags fyllde jag alltså år. Mina närmaste vänner kom hem till mig på lite tårta och förfest. Och senare drog vi in till stan och krogen. Alla 19 var riktigt taggade och det blev en riktigt lyckad kväll! Så fredagens bravader har varit ett hett samtalsämne i skolan idag ;) På lördagen mådde jag desto sämre, men det var det verkligen värt! Försökte ladda om till ännu en utgång på lördag kväll, men det gick sådär. Kom iväg till krogen, men det blev dessvärre inte en sån lyckad kväll som lördagen. På söndagen blev det tårtätning med bästa släkten!

Under fredagen spelades det in en hel del videobloggar, men ingen som jag tyvärr vågar lägga upp. Då kommer jag skämmas livet ur mig, hahah! Och dessutom ligger det en hel del pinsamma bilder ute på Facebook också som jag inte vill kännas vid. Man skulle kunna säga att jag levde livet till fullo i fredags, utan att säga för mycket ;)


Nöjd tjej!

/ SJacobsson

Rapport: hästfronten

Publicerat: 2011-02-06 Kl: 18:56:19 | I kategori: The life of Sandra | 5 kommentarer


Lite dålig uppdatering under helgen eftersom jag har haft fullt upp med att fylla år :) Hästarna fick åka till ridhuset i fredags och trimmades. Båda två kändes jättebra! Jag gav mig själv världens bästa födelsedagspresent och galopperade över ett litet hinder några gånger med båda hästarna. LYCKA!

Annars har dem vilat igår och idag. Har inte riktigt haft tid att rida den här helgen. Man fyller ju bara år en gång om året ;)


Ungefär såhär högt hinder var det ;) Men fan så kul! Fyra jävla månader sen sist!

/ SJacobsson

Jag lever!

Publicerat: 2011-02-05 Kl: 16:29:45 | I kategori: Party like a rockstar | 1 kommentarer


Jag överlevde min 19 årsdag, nätt och jämnt. Världens bästa kväll och idag mår jag verkligen som jag förtjänar. Men det var det faktiskt värt :D



/ SJacobsson

Världens bästa Angelica..

Publicerat: 2011-02-03 Kl: 21:25:00 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


.. har tagit körkort idag! Fan vad grym hon är!

Puss och grattis på dig bästa!


Jag och Angelica, hahah

Väldigt många hör av sig nu, alla är så jäkla taggade på imorgon. Kommer bli världens bästa kväll!

Ännu mer fullt upp

Publicerat: 2011-02-03 Kl: 21:09:29 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer





Ju mer jag har att göra, ju mindre bloggar jag. Mindre tid alltså :)

Idag åkte jag hemifrån 06.40 och kom nyss hem (21.00), nu ska jag försöka äta nått. Men jag känner mig faktiskt inte så "död", är så jäkla laddad inför morgondagen. Fylller nämligen år då :D

Idag har jag i varje fall börjat dagen med att fått mina naglar fixade som jag fick i födelsedagspresent av mina söta vänner. När det var klart skyndade jag i mig lite lunch i stan när jag hade 20 min över och sen direkt till stallet när jag kom till Tierp. Red båda hästarna och skyndade sen vidare till ridskolan och hade tre grupper. Avslutade kvällen med att klippa en häst, klirr i kassan.

Imorgon blir det ridhuset på morgonen med hästarna, sen tårtbakning och andra förberedelser. Sen är den "all in" som gäller hela kvällen på förfest och natten på krogen! Kommer sova bra jävla gott sen :P

Nu luktar jag äckligt, så en dusch på det här så!

/ SJacobsson

Hicka och fullt upp

Publicerat: 2011-02-02 Kl: 20:01:52 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


Idag har det varit fullt upp. Var in till skolan en snabbis på morgonen för att ha en lektion, hemma i Tierp till lunch igen och då stack jag direkt till stallet. Red båda hästarna och sen direkt till ridskolan för lite jobb när jag var klar i stallet. Hade två barngrupper. När jag hade jobbat klart blev det en solning med Lotta och nu har jag nyss duschat. Skönt!

Nu ska jag titta lite på tv och bara ta det lugnt. Lite plugg också såklart. Hicka har jag just nu också, haha!




Ungefär så där mycket "grus i ögat" kommer jag väl ha när jag börjar hoppa igen (haha)! Tur man har en försiktig häst som alltid lyckas vara felfri, vill minnas att vi var dubbelnolla och fick pris den där klassen, trots det lilla missödet ;) Sicken kämpe! Bilden är från 2009 för övrigt.

/ SJacobsson

Hoppsug

Publicerat: 2011-02-01 Kl: 20:19:41 | I kategori: The life of Sandra | 6 kommentarer




Nu är jag hemkommen och nyduschad. Mina grupper fick ha hoppning idag och efter mina lektioner är det hoppträningar. Jag kände hur hoppsuget kröp sig på. Jag har inte hoppat sen tävlingarna i Strömsholm, alltså ganska så precis 4 (jävla) månader. Jag vill komma igång på allvar nunununu!!



Längtar som bara fan till första gången jag får hoppa igen, första hoppträningen och första tävlingen igen.

/ SJacobsson

Respons

Publicerat: 2011-02-01 Kl: 15:22:17 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Kul att videobloggen lyckades sprida lite glädje, lovar att det ska bli flera såna ;) Nu är jag nyss hemkommen från skolan, så nu ska äta nått och sen byta om för lite jobb. Hoppning står på schemat idag!


Gullhjärtat <3

/ SJacobsson

RSS 2.0