Dött?

Publicerat: 2010-01-31 Kl: 22:06:54 | I kategori: | 0 kommentarer


Man skulle kunna tro att jag har gått och dött, jag bloggade inte igår! :O :O

Men nej, jag lever. Även fast det inte riktigt känns så. Helgen har minst sagt varit händelserik och jag har inte hunnit med att sova, så kan ju inte påstå att jag är utvilad. Det var ju nyss fredag och nu är det måndag igen. Men den här veckan kommer bli så jävla grejt, det känner jag på mig.

Igår hade vi stallet och under natten hade det kommit sjuka mängder snö. Ni anar inte! Sen har det snöat konstat tills idag och det har inte snöat lite heller. Det har vräkt ner. Så det var ju sådär lagom roligt att ta ut hästarna i hagen när man var tvungen att pulsa i snö upp till låren. Men annars flöt dagen på ganska bra, med tanke på att jag var tvungen att hoppa in och ta Nattas första lektion på morgonen, för att hon var insnöad och att Mirantos försökte skrämma livet ur mig. Hittade en blodig häst i hagen. Men det var som tur var inte lika farligt som det såg ut. Men det var fan blod över allt. I snön, hela ansiktet, grimman, täcket och hela vänster fram. Så jag hade panik där ett tag. Men sen kunde jag lugna ner mig.


Grannens tomt! Det gömmer sig två bilar där under snön också.

Igår kväll blev det fest i Mehede iaf. Kvällen började ganska bra, men sen när vi kom dit vet jag inte om jag hade så kul egentligen. Men full blev man. Kvällen var kanske inte riktigt värd huvudvärken jag hade imorse när jag vaknade, haha! Men som vanligt blev det en hel del smickrande bilder. Lägger upp dem imorgon här på bloggen!


Lotta och jag igår :)

Idag blev det till att kliva upp tidigt, skulle följa med Gustav och provrida ponny hos John och Karro. Jättekul att träffa dem igen! Ponnyn var fin, passade Gustav ganska bra. John hade självklart satt på ponnyn en rosa luva för att jag skulle komma ;) haha! Så idag fick jag rida ponny också, roligt.
 
Efter det åkte jag direkt till Gävle och hjälpte till på ponnytävlingar och sen tävlingsryttarmöte. Efter det var det riktigt gott med Max hamburgare, kan jag ju säga. Kom ganska sent till stallet sen. Mockade, red Prince och mamma promenerade med Mirantos. Nu sitter jag här och funderar hur fan jag ska överleva den kommande veckan egentligen? Den tanken slår mig alltid på söndag, men på nått vis lyckas jag alltid ta mig igenom helskinnad. Den här veckan kommer däremot bli speciell, inte som alla andra veckor.

/ SJacobsson

Vilken dag!

Publicerat: 2010-01-29 Kl: 22:55:30 | I kategori: | 2 kommentarer


Ja, herregud vilken dag.. Skolan mellan 09.30-14.30 och sen tänkte jag att gå lite på stan innan tåget går hem 15.30. Kändes som om jag behövde inhandla nått till nästa helg, vilket jag också lyckades med. Men klockan var bara 15.00, så då tänkte jag att jag lika gärna kunde ta bussen hem som går 15.05 och då är jag hemma fem minuter tidigare än tåget. Ställer mig och väntar på bussen, men när det börjar närma sig kvar över ger jag upp och börjar gå till stationen för att hinna med tåget som skulle gå halv.

När jag kommer till stationen inser jag att tåget är inställt och de hänvisar till nästa tåg som går en timme senare. Det är väldigt många som åker med tåget 15.30 hem, alla ska ju hem från sina jobb. Så jag ringde och beklagade mig lite till Angelica och tyckte att det var idioti att de inte satte in ersättningsbussar istället. Men efter några minuter ropar de ut i högtalarna att tåget minsann skulle gå ändå om ca tre minuter från spår 2. Alla springer dit, såklart. När vi ser tåget komma på håll, ropar de i högtalarna igen, "Tåget till Tierp, Uppsala, Upplands väsby går nu från spår 4, observera spår 4!". Så jaha, då var det bara att springa vidare till nästa spår. Haha! Trött på SJ. Hem kom jag i varje fall, men senare. Kul på en fredag.

Blev dumpad i stallet direkt från, utan nycklar. Så står där och svär över livet till Nicole istället. Sen kommer det en räddande ängel med nycklar och jag fick byta om. Sen red jag båda hästarna. Jävla snö, känner mig som en snögubbe! Vad ska vi med all den här snön till? Var klar i stallet ungefär klockan 20. Efter att ha ridit, mockat och putsat sakerna.

Nu på kvällen har jag tagit en promenad och solat med Angelica. Riktigt trevligt! :) Imorgon har jag stallet. Fuck sovmornar. Sova kommer jag kanske får göra i graven. Sååå, nu har jag öst ut lite ångest på bloggen. Men jag var grym på Friskis & Svettis idag iaf.

/ Saandra

gjorde en fuling

Publicerat: 2010-01-28 Kl: 20:51:31 | I kategori: | 0 kommentarer


Japp, idag gjorde jag en fuling.

Igår var det droppen, så bitter som jag kan bli, stannade jag hemma från skolan idag och gjorde nått vettigt. Vilket jag tycker vi inte gör i skolan hela tiden. Så började dagen med att åka med Prince till Gävle och träna. Det gick bra och superroligt var det! Efter det blev det lunch på nya china restaurangen i Tierp, hur gott som helst! Kan ju ha berott på att jag var extremt hungrig också.

Sen blev det stallet igen, red Mirantos i ridhuset. Kändes kanonbra! Efter det pysslade jag med allt och ingenting. Fördrev tid tills jag började jobba strax före klockan 18. Jag mockade, lindade ihop lindor, pustade mina saker, lindade benen på Prince osv.. Mina barn var jätteduktiga idag också. Så himla stolt över dem! Det har hänt så otroligt mycket med dem.

Nu sitter jag här efter en dusch. Hade tänkt att plugga lite till, men så blev det inte. Nu blir det lite tv och sen sova. Helgen är liite oplanerad. Kanske fest, men jag känner mig så himla otaggad. Jag borde väl ladda upp inför nästa vecka. Då blir det det nämligen fest tre dagar i rad! :D

Countdown: 7 dagar kvar.

Film från Clinicen

Publicerat: 2010-01-27 Kl: 22:21:38 | I kategori: | 0 kommentarer


Haha, jag vet att jag är seg! Men här kommer i varje fall filmerna från Maria Gretzer clinicen 11 januari.

Först hoppade vi fram och sen hoppade vi en liten bana.


Sen fick vi hoppa en bana till med lite större hinder. Och jag som aldrig någonsin har ridit fel väg, gör det självklart den här gången, haha! Vi skylle på febern som jag hade då.

Lyckades ju riva sista hindret också, ryttarmiss. Fick ta om den linjen och då blev det perfekt, men det kom självklart inte med på film.


För övrigt blev det ingen träningen ikväll för min del, jävla snöoväder. Men får rida imorgon bitti istället, fanns plats i en grupp då. Kanon!

God natt!

Ogillar skolan för tillfället.

Publicerat: 2010-01-27 Kl: 09:07:18 | I kategori: | 0 kommentarer


Imorse när jag vaknade funderade jag helt seriöst på att strunta i skolan och sova istället, men sån är inte jag. Så pallrade mig upp och somnade skönt på bussen. Det var jobbigt att vakna och kliva av bussen i Gävle. Kommer till skolan och får veta att det bara är att åka hem igen. Jamen, då tar vi nästa tåg hem som går halv elva! Åhhh.. Så jävla jobbigt att man inte kommer härifrån! Jag skulle ha följt magkänlsan imorse och legat kvar och sovit. Men men..

Det ryktas om att det ska vara världens snöoväder idag, men än syns ingen snö till. Jag hoppas att det inte blir allt för farligt, för jag vill verkligen komma iväg på träningen ikväll. Men det här verkar ju bli min otursdag, så vi får väl se.

Nu ska jag slöa tills mitt tåg tar mig hem igen.

PH!

Publicerat: 2010-01-26 Kl: 22:14:07 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu är det paus i Paradise Hotel, kom hem precis när det började. Dagen har flytit på bra. Mirantos var duktig på träningen, piloten hade däremot matematikproblem och blivit lite miljöskadad efter hästen som reds tidigare idag. Men vi kopplade på känslan igen sen :)

Hoppas att Tierp och Gävle inte snöar bort imorgon. Jag vill träna imorgon! Prince vill åka till storstan!

Ignorance

Publicerat: 2010-01-25 Kl: 21:11:07 | I kategori: | 0 kommentarer


Tror ni att jag har träningsvärk idag eller? Haha, jävla body pump! Eller ja, egentligen är det inte så farligt. Jag har mest träningsvärk i armarna och rumpan(?!), annars är det ganska bra. Så jag kan ju inte påstå att jag är helt otränad i varje fall. Det var inte så himla jobbigt, men när det var dags för armhävningar dog jag, först var jag ganska kaxig, sen blev det joooobbigt. Jag pallar fan inte lyfta mig själv, haha! Men utvärdering av det hela var det väl helt okej. Lite för mycket styrketräning av överkroppen för min smak, eller hur jag nu ska uttrycka mig fint. Jag vill inte ha världens muskler i armarna, snarare få bättre kondis och mera muskler på magen och ryggen. Ni som rider vet att det är det vi har nytta av som ryttare. Så jag kanske borde satsa på core och cyckling (spinning) istället. Om jag får med mig någon på det!

Alltså, har jag känt mig som en gammal tant idag tack vare träningsvärken. Första tanken när jag vaknade var, "hur tusan ska jag överleva en dag på Kybacka?!". Men det var lugnt, Cissi var ganska snäll mot mig idag ;) Haha! Vi gjorde klart stallet på morgonen, sen åkte vi till Lervik och tittade på träningarna för Helena Persson, trevligt. Sen blev det Thai-mat, det gillas! Sen blev det lite bus ute i skogen med Cissis bushästar. Så mycket mera hann vi inte med idag.

När jag kom hem stack jag till stallet ganska direkt (efter att jag hade försökt lägga in ny musik i telefonen, misslyckats, blivit arg... Min telefon får stå ut med mycket, mera behöver jag inte säga). Fixade allt med hästarna, putsade mina saker (ja, ni läste rätt!) och red ut på Mirantos med Angelica och Jettan. Prince hade sin vilodag idag, vilket inte uppskattades så himla mycket. Varje gång jag tittade på honom hoppades han på att han också skulle få ta en tur, men det var hans otursdag idag, enligt honom själv.

Imorgon är det stressiga tisdag. Mirantos ska få hoppträna hemma i Tierp och på onsdag ska Prince få åka till "storstan" och träna för Leif. Nu ska jag slöa i sängen, Paradise Hotel snart! Egentligen hade jag tänkt lägga upp filmerna från Gretzer-clinicen (hahah, jag vet att jag är seg!) idag, men hittade inte sladden till kameran på första försöket, så får bli en annan dag ;) Det är ju trots allt tanken som räknas.

/ SJacobsson.

- vart fick jag motivationen att blogga ifrån?

Så jävla grejt!

Publicerat: 2010-01-24 Kl: 13:56:59 | I kategori: | 0 kommentarer


Kvällen igår var riktigt trevligt. Jag fick sällskap av lite polare. Vi käkade chips, godis, knäppte kort, dansade med Leroy, filmade, tittade på tv osv.. En riktig myskväll och roligt hade vi! Snart fyller jag 18 år och jag är så himla taggad. Jag längtar som fan!



(nej, det är inte löshår)






Nu måste jag ta tag i livet och sticka till stallet. Hästarna ska motioneras och det blir ridhuset idag igen. Måste ju passa på på helgerna, i veckorna blir det ju bara skogen hela tiden. Efter det blir det Bodypump med Angelica, kanon! Blev inte stan med Linda idag heller, jag orkade inte. Haha! Får bli nästa helg istället :) Nu får jag sluta slöa!

/ SJacobsson

Lovely morning!

Publicerat: 2010-01-23 Kl: 13:32:37 | I kategori: | 3 kommentarer


God morgon!

Jag hade jätteroligt igår och har sovit som en gris i natt. Var så himla slut. Det sliter på en att leva mitt liv, haha! Snart ska jag till stallet och rida mina hästar. Hade tänkt trimma båda två i ridhuset med lite kavalettibommar. Lite senare ska jag rida Helenas ponny Knatte igen. Kvällen kommer spenderas med bra vänner. Imorgon kanske det blir stan med Linda och sen bodypump med Angelica. Sen ska jag hinna med hästarna därimellan också, dessutom helst plugga lite också. Som sagt, man ska vara överallt!

Lite bilder från kvällen igår kommer nog upp lite senare i det här inlägget, eftersom jag inte "kan" skriva två inlägg per dag ;) Haha, vilket jag redan har brytit. Svenskan var ju rätt så god i varje fall, med tanke på att jag nyss hade kommit hem, så att säga ;p








/ Saaandra

Ett extra inlägg bara.. Bara för att!

Publicerat: 2010-01-23 Kl: 01:45:14 | I kategori: | 1 kommentarer


Hahah, alltså.. Som sagt, jag förnekar absolut ingenting, jag står för vad jag gör och har gjort. Men det Du skrev var fel (två olika saker, jag förnekar inte utan det du "säger" är din uppfattning, skilj på det), och jag lovar att förklara när du kommer fram och pratar med mig om varför det var fel. Och det är ganska uppenbart att du hakar upp dig på det, eftersom du tar upp det :) Helt otroligt att jag ödslar energi på det här, men lite patetisk får man väl vara såhär på kvällskvisten! Tierp lever osäkert. Tydligen. Haha! End of discussion.

Nej, nu ska jag sova..
Kanon kväll var det! Ännu roligare blir det imorgon.

Haha!

Publicerat: 2010-01-22 Kl: 10:38:06 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag visste det! Så fort man yttrar sin åsikt kommer det alltid en anonym kommentar. Hur enkelt som helst tittar man upp vem det är, så förstår inte vitsen med att vara anonym? Anyway! Om man ska haka upp sig på saker som har hänt för två år sen, är det upp till människan själv. Jag står för vad jag gör och har gjort. Och det Du skriver är bara så jävla fel, och jag lovar att förklara för dig varför det är så jävla fel när du är stark nog att sluta snacka skit och komma fram face to face och prata med mig, kommer du våga det? Hur som helst var inte det jag skrev igår riktad till någon speciell, men jag förstod att någon skulle ta åt sig. Jag är bara så allmänt jävla trött på dessa tjejer som inte klarar av att pojkvännen har vänner. 

För övrigt, sitter jag i skolan nu och vi har inte gjort ett skit sen vi började. Alltså suttit med datorn i snart två timmar. Tur att det finns Spotify! Snart är det lunch på Heartbreak som vanligt och sen slutar man klockan 15. När jag kommer hem blir det stallet och kvällen ska spenderas i Björklinge på 19 års fest. Ska blir superroligt! Jag kan inte få nog av Andreas Grega, bara så ni vet.

(haha, det här var ju nästan roligt!)


Jag går när ni kommer.

Publicerat: 2010-01-21 Kl: 21:31:46 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag är väldigt bra på att skriva tråkiga och kortfattade inlägg just nu. Men jag har så himla mycket att göra om dagar att jag inte känner att jag hinner med eller orkar när jag väl kommer hem. Under dagen tänker jag flera gånger, "det där ska jag skriva i bloggen". Men sen orkar jag trots det inte kladda ner det sen. Nu till exempel skulle jag vilja skriva vad jag tycker om tjejer som blir svartsjuka/avundsjuka på sina killars tjejkompisar. Alla mina killkompisar är så gott som enade. Jag ska aldrig bli den där jobbiga tjejen som förbjuder min kille att umgås med sina tjejkompisar, sitta och grina över att han prioriterar sina kompisar (även killkompisar) framför mig just då. Gnäll är inte kärlek. För övrigt har jag aldrig varit den där jobbiga tjejen heller. Så jag är så jävla trött på dessa tjejer. Punkt.

Idag hade man sovmorgon och den var välbehövlig. Skolan var seg och lärarna blev arga på oss, så de tvingade oss att stanna kvar två timmar helt i onödan i skolan. Som hämnde snodde vi kakor, bullar och godis från lärarna. Vilket resulterade i att jag knappast var hungrig när jag tvungen att äta middag, haha! Hur som, var hemma en snabbis och sen stack jag till stallet. Mockade och fixade lite innan jag började jobba. Ungarna skötte sig bra, som vanligt ;) Efter det red jag mina hästar. Mamma var snäll och borstade iordning den andra hästen åt mig så att jag bara kunde "slänga på" sakerna och sen tog hon hand om den första. Fick sällskap ut i snön med Helena och Angelica.

Imorgon är det äntligen fredag. Tiden går så himla fort, det var ju nyss fredag. Jag tycker att jag har fredag hela veckan, dagarna bara susar förbi. Imorgon blir det 19 årsfest i varje fall, ska bli jätteroligt! Och nu tänker jag sova. Så jävla trött.

/ Sandra

Vad gjorde vi av äventyren?

Publicerat: 2010-01-20 Kl: 22:32:10 | I kategori: | 0 kommentarer


Seg dag i skolan, var hemma vid klockan 13 och tog en powernap. Prince vilade och Mirantos fick hoppträna i Gävle för Leif. Det gick bra!

Nu ska jag sova, så himla trött. Skulle vilja duscha och äta nått, men orkar inte. Tar det imorgon!

Countdown: 2 veckor och 1 dag.

tisdag

Publicerat: 2010-01-19 Kl: 22:16:58 | I kategori: | 0 kommentarer


Dagen har gått i ett som vanligt. Jag är inte den som klagar på hästar, men vilken jävla häst jag fick rida i Lervik idag. Kanske bra att man får sitta på nått sånt där ibland, för när man kommer hem inser man vad otroligt fina hästarna man har hemma i stallet. Prince var superfin på träningen idag och Mirantos tyckte det var roligt att vara ute och busa.

Nu är det Paradise Hotel och sen sova! Jaaa, jag ska lägga upp filmerna från clinicen, snart.

jag höll..

Publicerat: 2010-01-18 Kl: 20:54:01 | I kategori: | 4 kommentarer


.. på att glömma att skriva i bloggen idag! Hur kan jag glömma en sån sak?

Jag sov jättedåligt inatt och drömde bara en massa konstiga drömmar. Jag drömde bland annat om Cotten. GUD vad jag saknar honom. Jag blir alldeles tårögd varje gång jag tänker på honom och som vanligt får jag bara upp tusen "varför?" i huvudet. En mera livsglad individ får man allt leta efter. Ibland hatar jag mig själv för det beslut jag fattade.
Åh, älskade älskade Cort´chize! -Världens finaste.





Idag har jag varit hela dagen på Kybacka, känns som om det var längesen jag var där och som vanligt händer det saker där hela tiden. När jag kom hem blev det slöandes i soffan tills mamma kom hem. Då åkte vi till staller och jag tog en skrittur på Prince medans min hästskötare (mamma), mockade och borstade Mirantos, som vilar idag. Hästarna blev skodda idag också, riktigt fina fötter fick dem! Imorgon blir det skola (Lervik), jobb och hoppträning med Prince. Ska hinna med att rida Mirantos mellan jobb och hoppträning. På onsdag blir det första träningen för Leif i Gävle med Mirantos. Jag är väldigt motiverad! De tar verkligen emot mig med öppna armar och det känns så himla bra!

Livet är bra, det som fattas är lite ljusare tider. Allting blir lite tungt just nu. Jag hatar snö och mörker. Snart blir det Paradise Hotel och sen ska jag sova!

/ S a n d r a

död, bokstavligen.

Publicerat: 2010-01-17 Kl: 18:48:49 | I kategori: | 0 kommentarer


Min kropp är helt slut och jag vet inte riktigt varför. Jag kommer ha jordens träningsvärk imorgon, utan tvekan. Det enda jag har gjort idag är att ha ridit, hunnit med fyra hästar. Red först Helenas ponny Knatte och efter det red jag Angelicas ponny Jetset. Gick bra med båda två :) Sen trimmade jag mina hästar och båda kändes bra!

Nu ska jag bara ta det lugnt och ladda upp för den kommande veckan. Hur jag ska överleva den är för tillfället ett mysterium. Helt slut.

good

Publicerat: 2010-01-16 Kl: 18:04:23 | I kategori: | 0 kommentarer


Kvällen igår var mysig, men jag kunde ju glömma det där med sovmorgon idag. Min söta far ringde och väckte mig, sen var det omöjligt att somna om. När mamma kom hem stack vi ganska direkt till stallet. Trimmade Prince i ridhuset, testade ett annat bett idag och det funkade ganska bra. Efter det hoppade jag Loocello och det gick riktigt bra! Nu känns det verkligen kanon med honom, som som vanligt när det börjar kännas bra ska de säljas. Det är nackdelen med att rida andras hästar. Hur som, efter det trimmade jag Mirantos i ridhuset. Han har haft en ganska slö vecka, men kändes ändå ganska bra.

Nu ska jag duscha och sen ska jag hem till Angelica. Vad kvällen bjuder på visar sig :)

Lista

Publicerat: 2010-01-15 Kl: 21:03:51 | I kategori: | 0 kommentarer


Gör det , annars blir år 2010 ett helvete för dig.

OM DIG
Namn - Sandra Alice Elisabeth Jacobsson

Bor - Tierp

Syskon - Plastisar -Sofia och Matilda

Ålder - 18 år om 2 veckor och 6 dagar!

Född - 19920204

Ögonfärg - Blå

Längd -  170cm

Höger eller vänsterhänt - Både och, men använder mest höger

Stjärntecken - Vattuman

Hårfärg - Svart

DAGENS:
Kärlek - Älskade hästisarna <3

Saknad - Hmm

Kläder - Just nu, mjukisar, underkläder och linne!

Mat - Kycklingspett, ris och jordnötsås

Göra sen - Fredagsmys med polarna

Godis - Lördagsgodis

SVARA ÄRLIGT:
Tycker du om att plocka svamp? -  haha nej?

Tycker du om godis? - Glass är godare

Hur många gånger i veckan äter du godis? - hm, vet inte

Äter du oftast nyttig mat? - Haha jaa, oftast!

Tycker du att du ger mycket komplimanger till andra? - Nej, det tycker jag inte.


Är du nöjd med ditt förnamn? -  Njaa, sådär.

Tycker du att du själv är smart? - Haha ja, det är väl klart?!

Vem är din dröm kille/tjej? - Tveksam om han ens existerar.

Vad är det sämsta hos dig? - Jag kan inte ha tråkigt.

Vad är det bästa hos dig? - Jag är väldigt målmedveten och det tycker jag är bra!

Har du bra självförtroende? - Det duger.

Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - typ en timme, max!

Du tycker om att vara med det andra könet? - Jaa, helt klart.

Känner du dina grannar? - Nej, det vill jag inte påstå.

Gillar du skolan? - Den duger i krig.

Har du någon gång skolkat? - Hahah, det skulle man väl kunna säga.

Spelar du något instrument? -  Nej.

Sporter/aktiviteter har du gått i? - Judo, lite fotboll, aerobic, orientering.. Typ!

Har du några tatueringar? - Japp, det har jag! :D

Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? - Brukar inte räkna.

Tycker du om djur? - Jaa, självklart!

BRUKAR DU...
Sova - Ja?

Ta mediciner du inte borde ta? - Haha, har väl hänt!

Röka? - Haha, man brukar väl inte..

Klä dig i svart? - haha ja?

Lita på folk? - På vissa.

Drömma mardrömmar? - Inte alltför ofta, men en natt drömde jag en läskig en!

Gå i skolan? - haha självklart!

Gå i kyrkan? - Fan heller!

Ljuga? - Vit lögner är väl inte att ljuga, eller? ;)

HAR DU...
För många vänner? -  Ja, på facebook. (haha)

Någon psykisk sjukdom? -  Inte vad jag vet? ;)

Skadat någon? - Japp!

Färgat håret? - Många gånger.

Några piercnings? - Nej.

Några tatueringar? - Japp, det har jag!

En dator? - Självklart!

Gjort bort dig rejält? - Jodå, det har jag.

ÄR DU...

Snäll? - Ganska? ;)

Snygg? - Det får betraktarens öga avgöra.

Söt? - mmh, självklart.

Kort? -  Nej.

Klantig? - Kanske.

Nu blir det Let´s Dance med gulliga vänner. Hällde nyss ut all dipp golvet, alla älskar mig nu. Haha! Det här har varit en riktigt bra dag! Älskade hästarna, det är inte så kallt, bra dag i skolan och nu bra vänner. Imorgon kommer det också bli bra. Ha det!

ååhh..

Publicerat: 2010-01-14 Kl: 14:58:27 | I kategori: | 1 kommentarer


Jävla skitdag. Jag vet inte var jag ska börja! Jag hoppas att dagen slutar lite bättre åtminstone. Här kommer det lite bilder från Maria Gretzer-clinicen. Och som vanligt är jag seg med filmer :)












/ Sandra

Motigt.

Publicerat: 2010-01-13 Kl: 19:10:28 | I kategori: | 0 kommentarer


Motivationen att blogga är inte på topp just nu.

Men clinicen i måndags gick jättebra! Så nöjd med både min och Mirantos prestation. Prince var med på hoppträning hemma i Tierp för Cissi och var jätteduktig. Idag var jag i skolan första gången på den här terminen och det var väl sådär. Skulle helst av allt ha sommarlov året runt. Så himla trött på alla de här minusgraderna.

Hände en konstig grej idag också. Knäpp gubbe. Men han avslutade allting med att önska mig en trevlig dag och tack för att jag hjälpte till?! Okej, ni fattar ingenting.. Träffar ni mig, så be mig berätta ;)

/ SJacobsson

oojj

Publicerat: 2010-01-12 Kl: 22:13:56 | I kategori: | 0 kommentarer


klockan går, jag hinner inte med. Men imorgon har jag tid att skriva!

Träning för Maria Gretzer.

Publicerat: 2010-01-11 Kl: 23:15:39 | I kategori: | 0 kommentarer


Nyss kommit hem, känns som om jag har blivit överkörd av en långtradare. Trots att jag mår illa, har jag en bra känsla i magen. Filmer och allt annat kommer imorgon. Nu ska jag dö i sängen tillsammans med mina kuddar.

älskade älskade hästar!

Publicerat: 2010-01-10 Kl: 18:22:56 | I kategori: | 0 kommentarer


I´m still very sick and I hate it.

Idag pallrade jag mig till stallet iaf, tvungen att röra på Mirantos om han ska vara med imorgon på clinicen för Maria. Han kändes riktigt bra! Helena red Prince. Tack! :) Direkt när man kom till stallet kände jag mig genast piggare, älskade hästar.

Imorgon ska jag försöka rida Prince på förmiddagen och sen får Mirantos hoppa på clinicen på kvällen. Imorgon vill jag må bra, orkar inte vara sjuk.

INTE MISSA CLINICEN NU ALLIHOPA.

Maria Gretzer
Gävle Ryttarsällskap
18.30
Måndag, 11/1

ANYTHING

Publicerat: 2010-01-09 Kl: 17:50:41 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag skulle kunna göra vad som helst för att få bli frisk. Imorgon vill jag må bättre och på måndag vill jag vara helt frisk.

My voice is still gone.

Publicerat: 2010-01-08 Kl: 19:15:58 | I kategori: | 0 kommentarer


Okej, nu ska vi ta det här från början..

Igår vaknade jag och kände mig sjuk, åkte till stallet vid halv tio på morgonen ändå. Red Prince med Helena och Knatte. Travbommar och lite småhinder. Efter det var jag helt slut, så jag lät Helena rida Mirantos istället. Det gick bra och hon höll på att ramla av när hon hoppade 70 cm, haha ;) "Jäääävlar vad han hoppar!". Sen åkte jag på att hoppa Lancer ändå. Vilket gick jättebra! Vid det här laget kunde jag knappt prata alls. Så jag kunde jag bara glömma att jag kunde jobba på kvällen, omöjligt att stå och skrika i ridhuset. Tur att det finns snälla människor som kan hoppa in och det hade tydligen gått jättebra!

På kvällen började jag känna mig riktigt sjuk. Huvudvärken kröp sig på och dessutom började jag hosta. Hade verkligen sjuuukt ont i halsen. Kvällen och natten ägnades åt feberfrossa, spy som en räv och kallsvettas. Så morgonen spenderades på akuten, som vanligt vet de inte vad det är för fel. Så nu hoppas jag bara att allt det här går över till måndag. Jag kan ju bara inte missa att träna för Maria Gretzer!

Men redan nu känner jag mig lite piggare (kanske för att jag har tagit Alvedon nyligen), så nu ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig. Egentligen skulle hästarna få skritta ut idag och vila imorgon, men de får helt enkelt stå idag och imorgon. Sen får jag rida på söndag och sen kommer de antagligen vara lite vilda på måndag. Men jag måste nog spara på krafterna.

Så det är ingen idé att ringa mig, kan ändå inte prata. Fråga Angelica som gjorde ett försök ;p haha! Och andra sidan kan jag inte svara på sms heller, så känn er inte dissade. Jag ska fylla på telefonen, senare.

Nu ska jag sova vidare!

lost my voice.

Publicerat: 2010-01-07 Kl: 19:03:46 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag är sjuk, hoppas att jag kan gå till skolan imorgon ändå. Nu ska jag sova, mitt huvud sprängs snart. Berättar om min händelserika dag imorgon.

-30 grader

Publicerat: 2010-01-06 Kl: 21:44:18 | I kategori: | 0 kommentarer


Det är helt obeskrivligt kallt idag. Och självklart skulle jag ha stalltjänst idag. Vårat varma stall hade till och minusgrader på morgonen, så stalltäckena räckte inte riktigt till och flera hästar stod och frös när jag kom på morgonen. Dessutom hade allt vatten frusit i hela stallet också. Grejt. Så alla hästarna fick vara inne idag, så att vi kunde få upp lite värme i stallet i varje fall. Bara ponnysarna fick gå ut en liten stund på förmiddagen. Mirantos skulle egentligen behöva klippas till clinicen på måndag, stackarn. Haha!

Det gör ont att andas utomhus, speciellt när man blir lite andfådd. Så kan inte påstå att det blev något jätteseriöst ridpass idag på hästarna. Trimmade lite grann i ridhuset. Båda kändes riktigt fina trots kyla :) De var nog glada av att få göra nått. Red Helenas ponny Knatte idag också, riktigt roligt! Imorgon blir det stallet ganska tidigt. Då blir det lite markarbete med hästarna, Helena gör sällskap. På kvällen ska jag jobba.

Nu har jag duschat och fått tillbaka känseln i kroppen. Det gjorde fan ont överallt när jag duschade, haha! Så himla nerkyld. Ikväll skulle jag egentligen ha filmkväll med en söt människa, men nu blev det inte så. Jag ska äta vidare på mina väldigt äckliga chips och sen ska jag sova.

tråkigtinlägg.se

/ Sandra

svart, rosa, vit..

Publicerat: 2010-01-05 Kl: 20:58:05 | I kategori: | 1 kommentarer


Statusuppdateringarna på facebook har fyllts med en massa färger, vissa fattar ingenting och jag är bra lättroad, haha!

Det har varit ett jävla sjukt kallt idag. Trots det har jag tagit ut båda hästarna på en skrittur. Annars har det inte hänt nått speciellt. Jag är sugen på chips! Snart blir det Paradise Hotel.

Blev ingen bio, vi var lite sent ute..

fyndat!

Publicerat: 2010-01-04 Kl: 19:44:10 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu sitter jag i Nicoles säng och Nicole äter gröt och tittar på mig, hah! Hon tycker tydligen att det är gott.. Anyway, den här dagen har varit lång! Upp tidigt för att åka till Norrtälje och hälsa på min ponny Suppan hos sin fodervärd. Gulligaste ponnyn! Hon såg ut att må jättebra. Dessutom förlängde vi kontraktet ett år till idag.

Sen har vi varit på alla möjliga olika hästaffärer och köpt lite täcken. Mirantos fick ett nytt (jättefint!) stalltäcke och Prince fick ett nytt vintertäcke. Ångrar lite grann att jag inte köpte ett nytt stalltäcke till Prince också, men han får nog ett nytt till nästa vinter istället ;) Hur som, när jag kom hem åkte jag direkt till stallet och hästarna blev så fina så i sina nya täcken. Eftersom de vilade idag blev det bara mockning idag.

Imorgon blir det bio med lite trevliga människor. Så det blir stallet tidigt imorgon. Ska rida ut med Angelica, känns som det var ett tag sen jag träffade henne. Så nu ska jag ösa på lite skvaller på henne ;p Egentligen skulle jag följt med henne och tränat bodypump idag, som jag har lovat i veckor. Men jag hann inte, fy mig.

Nu blir det slötid framför tvn med Nicole som ätit upp sin gröt nu, höh.

träningsvärk <3

Publicerat: 2010-01-03 Kl: 18:55:37 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår hade jag väldigt trevligt hemma hos en vän, kom hem egentligen alldeles för sent. Men det var det nog värt. Tog ett tag innan jag somnade, så var trött när klockan ringde imorse. Dessutom hade jag världens träningsvärk när jag vaknade. Allra värst är det i magen, haha! Det gör ont att skratta.

Hur som, idag var det dag två på hoppkursen. Vi hoppade bana idag och hästarna kändes riktigt bra! Så himla underbart att vara igång igen. Blev även lite omhoppningsvängar på slutet och det är så himla roligt. Jag insåg varför jag egentligen håller på med det här. Det är ju så otroligt roligt! Både hästarna och jag är taggade på att komma igång med tävlandet igen. Nästa träning blir för Maria Gretzer nästa måndag. Prince får gå träning på förmiddagen och Mirantos ska få vara med på clinicen på kvällen. Jag tycker alla borde komma dit och titta! Det är helt gratis och den börjar 18.30 Gävle Ryttarsällskap! Jättekul att Maria kommer hit och har träningar och clinic.


Little Prince <3

Mirantos T <3

Jag kan ju även passa på att säga att jag har förnyat min licens för i år och under 2010 kommer jag att tävla för Gävle Ryttarsällskap. Spännande! :)

Ikväll blir det lugnt. Imorgon ska vi åka till Norrtälje och hälsa på min ponny, Suppan. Ska väl även passa på att bränna lite presentkort, skulle behöva lite nya täcken till hästarna. Haha, vilket hästigt inlägg det här blev. Aja, hörs!

/ Sandraa.

dance in the dark

Publicerat: 2010-01-02 Kl: 19:10:28 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag sov jag länge, så himla skönt! Jag sov som en gris, bokstavligen. Klev upp, åt frukost och stack direkt till stallet. Idag var det hoppkurs! :) Blev ganska mycket trimma idag, så när vi väl började hoppa hade hästarna gått av sig den värsta energin. De blev pigga och glada! Imorgon blir det väl lite mera banhoppning, hoppas jag.

Nu har jag nyss tryckt i mig lite kladdkaka och duschat. Kvällen kommer kanske spenderats med bra vänner!

Love my life. / SJacobsson

Nyår 09/10

Publicerat: 2010-01-01 Kl: 20:44:05 | I kategori: | 0 kommentarer


Då kommer dagens andra utlovade inlägg. Många har redan spanat in bilderna från igår på min Facebook. Så ni kommer bara få ett smakprov här i bloggen! För det första känns det konstigt att skriva 2010, jag kan inte fatta att tiden har gått så jävla fort. 2009 har bara seglat förbi, fast och andra sidan går tiden fort när man har roligt, vilket jag har haft under det gångna året. Nu väntar jag förväntansfullt vad 2010 har att erbjuda. Jag hoppas på ett riktigt bra år!

Kvällen igår började med tre rättersmiddag med fem tjejkompisar hemma hos mig, riktigt trevligt. Efter kladdkakan var uppäten började förfestandet. Och vart efter klockan gick började det ramla in lite trevliga människor. Jag hade riktigt roligt hela kvällen! 12-slaget var bäst, nyåret kunde helt enkelt inte bli bättre. Liiite jobbigt att städa idag bara ;)


Såhär taggad är man när man vaknar första januari tjugohundratio.

För övrigt hann jag och Nicole med att både sola och jag hann trimma båda hästarna igår också. Idag fick hästarna bara skritta ut. Imorgon ska de få hoppa! Det ska bli så himla roligt. Vilket jag vet att de också kommer tycka ;) Vet att jag kommer få träffa på Johanna också, det ska blir jättekul! Nu vill jag bara sova. Så nu blir det film tills jag somnar. Hoppas att ni hade ett lika bra nyår som mig! :)


happyfaces!

Standardpose från mig och Nicole, haha

happy boys!

people :)

more happyfaces!

/happy,    S a n d r a

Sammanfattning 2009

Publicerat: 2010-01-01 Kl: 16:03:35 | I kategori: | 0 kommentarer


Eftersom jag inte hann skriva nått vettigt igår så kommer det två inlägg idag. Jag måste ju självklart sammanfatta året som gått och sen berätta om hur mitt nyår 2009/2010 var i ett annat inlägg. Annars lär det väl bli världens längsta inlägg!

2009 kommer jag minnas som ett bra år. Livet har lekt nästan hela tiden, det har helt enkelt varit kanon bra! Jag skulle kunna sammanfatta året med tre ord. Hästar, fest och tävlingar! Min dator är fylld med smickrande festbilder som jag bara kan skratta åt när jag tittar på dem. Och den jag kommer minnas lite extra är nog kryssningen på alla hjärtans dag med Emil, Sampe och Nicole. Även halloween kommer vara minnesvärt. Fy fan vad roligt vi hade då! Och alla andra kvällar jag har spenderat med mina vänner. Snacka skit och äta godis!

På hästsidan har det varit världens bästa år! Jag har fått två helt nya individer i mitt liv och dem två är verkligen det bästa jag har. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dem, Little Prince och Mirantos T. Första tävlingen var i februari med båda två då vi hoppade 1m och 110cm. Efter det har det bara gått rakt uppåt! Nu gör båda två stadiga rundor i 135cm och 140-debuten är inte långt borta. Vem kunde någonsin tro att det skulle bli så bra?

Självklart har det hänt lite saker som har varit ris och inte ros. Men det orkar jag inte ens nämna! Jag ska minnas 2009 som ett sjukt bra år! Vilket det har varit till det stora hela. Tack för det :)
RSS 2.0