Lördag

Publicerat: 2009-01-31 Kl: 23:46:06 | I kategori: | 0 kommentarer


Japp, snabbt inlägg nurå! :)

Vaknade, åkte till Gävle och shoppade. Hittade precis de vita ridbyxorna som jag ville ha, ännu mera taggad inför tävlingen imorgon :D Sen kom Therese, kuuul! Vi drog upp till stallet, red hästarna och fixade inför tävlingen. Sen hem, äta och duscha. En Emil kom och skjutsade oss lite hit och dit och till sist till Julia. Skrattmaraton med mina brudar som vanligt och sen kom Jonathan Holmqvist och skjutsade hem oss. Snälla grabbar, tackar så mycket!

Andreas är full och rolig. Hahah!

Imorgon är det tävling, jag är taaaaaaaaggad! Önska mig lycka till.

Vi ses!

Fredagen den 30 januari

Publicerat: 2009-01-31 Kl: 01:00:55 | I kategori: | 0 kommentarer


Kära blogg!

Nu bloggar jag på fel sida av tolvslaget, fel datum alltså! Men min fredag är inte slut än! Eller jo, jag kom precis hem.. Måste skriva här först bara, svårt att sova annars. Töntigt men sant. Kvällen trodde jag skulle bli boooring, men fel hade jag. Kvällen blev asnajs. Dissade Strömsberg, det kändes bra. Fest hos Julia istället, mycket folk ramla in. Tack för en bra fest Julia! En del som jag kände och några som jag inte kände, men som tydligen kände mig. Så där är det jämt, läskigt många som vet vem jag är, trots att jag inte har någon aning om vilka dem är. Alla känner apan, men apan känner ingen! Aja, man jag tar det som en komplimang, oftast. Ehm.. Jag lyckades bli halvt osams med två människor, men blev sams med båda. Den ena slutade med pussar, så jag antar att vi är sams. Missförstånd alltihopa bara!

Annars har min dag varit ganska bra. Jobbat, ridit en del och slöat.. Haft beslutsångest också! Imorgon kommer Therese, det kommer bli sjukt kul och på söndag är det tävling! :D :D :D: D Synd att Therese inte kunde komma redan idag, du missade nått ;) Ska in till Gävle imorgon också.. En hel del att göra alltså. Nu ska jag tvätta bort sminket, fläta håret och sova!

Hungrig är jag också.

Puss på alla bra människor, ni är så jävla bäst!

/ eran Sandra

29 januari

Publicerat: 2009-01-29 Kl: 20:15:40 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag har ingen lust att skriva blogg nu. Men jag har jobbat, ridit, jobbat, promenerat och solat idag.

Imorgon är jag tagg på fest. Eller ja, jag försöker intala mig det iaf. Jag längtar allra mest till söndag!

Nu ska jag duscha och äta nått, sen sova. God natt på er!

Drama drama drama

Publicerat: 2009-01-28 Kl: 20:25:49 | I kategori: | 0 kommentarer


Kicken var det, ja. Inte konsekvenserna!

Min dramatiska dag började när jag tittade mig själv i spegeln imorse. Jag råkade somna med blött hår utan att fläta det. Jag har för vana att fläta håret. Men sova med min långa blöta hår, jaa.. Det var spännande att se sig själv i spegeln, vad ska vi kalla det? Extra volym? Troll? Skatbo? Mitt dramatiska liv fortsatte sedan på cykeln till jobbet. Jättesvårt att cykla på isgata, mina vänner. Ett tips, bromsa och sväng inte samtidigt. Jag vet av egna erfarenheter att det är dumt. Sen var det rätt odramtiskt ett tag. Släppte ut lite hästar, red lite, mockade osv.. Sen kom snacket om bloggen upp igen! Haha, jag säger då det! Drama drama drama.. Efter lunch fastnade jag en stund för länge på kontoret, då stövlar två gubbar in, som i mina ögon såg rätt förvirrade ut. Den ena tar mig i handen, "Sandra Jacobsson?" - Ehm ja..? Det visa sig att det var två stycken från skolan. Varav den ena skulle gå i pension på fredag. Jag trodde aldrig att jag skulle bli av med dem, de pratade hur mycket som helst. Och tack vare det hann jag inte rida sista hästen. Att hinna rida Frej på en halvtimme medans Nina står i högsta hugg med hjälmen på i stallet kunde jag ju bara glömma.

Jag trodde att min dag hade lugnat ner sig. Men så trilla paketet in som jag beställt från internet! Nytt träns, bett, tyglar, förbygel med martingal och sadelgjorden. Glader blev jag! Väl i stallet var mitt sadelskåp flyttat. Och så var dramatiken igång igen. Äh, det ordnar sig! Vi får allt lösa det där.

Prince var jättefin idag, trimmade på i ridhuset och Mirantos fick skritta ut på långa tyglar i skogen bara. Jag är otroligt taggad till söndag! Sms har jag fått idag ifrån massa bra människor, pusspådet!

/ Sandra

En bra känsla

Publicerat: 2009-01-27 Kl: 22:18:02 | I kategori: | 0 kommentarer


Båda hästarna har hoppat kanon, så jag längtar så jag spricker till söndag! Och efter lite prat med Cissi, min tränare har jag planerat tävlingar fram till maj nu. Taggad på att få ordning på Elitlaget också. I år har jag två hästar som jag kan rida med i där. Prince och Mirantos <3 Allt känns så himla bra. Låt mig för fan njuta den här gången!

Rätt slapp dag på jobbet idag. Sov i sträck dessutom från klockan 21 tills klockan ringde imorse, trött efter helgen. Klippte två lektionshästar också, så nu sticks min tröja. Höhö, Ella fick ett hjärta på rumpan! Sen satt jag på kontoret en del och fixade med papper. Blev inget rida idag på lektionshästarna som planerat. Men imorgon måste jag rida, tydligen.  Mina lektioner idag gick bra också, ungarna var duktiga. Två av mina barn, nya barn, imponerade helt otroligt på mig. Minsta barnet rider lätt och har jättebra balans och den andra satt på en häst för andra gången i sitt liv idag och red redan lätt. Helt imponerande!

Hoppade Gustav idag också och även det gick välan bra :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sooova! Jag kommer nog vara seg imorgon som den trötta tonåringen jag är.

/ Sandra

So hot

Publicerat: 2009-01-26 Kl: 19:37:53 | I kategori: | 0 kommentarer


Människor har en förmåga att glömma saker här hos mig. Just nu har jag en korthållare, två armband, en väska med mycket innehåll, skor, ett par jeans med skärp och lite annat små grejs. Strumpor osv. Haha, lite komiskt. Det har hänt att jag har fått mobiler, körkort osv kvarglömda här också. Vad är det som gör att folk glömmer sina saker här? :'D

Dagen har varit otroligt lugn. Jobbade till klockan 14, sen specialidrott. Hoppa med Prince, han var jättefin! Sen red jag ut på Mirantos. Jag undrar vad han går på? Någonting man blir speedad av och hallucinerar. För det är precis så han blir när han får komma ut i skogen. Haha! Sen hem, äta nått, jag var helt sjukt hungrig. Sen kom min otroligt impulsiva vän Andreas och skrämde mig. Haha, eller ja, snarare överraskade mig. Trevligt att ses! :D Vi tjockade i oss lite paj, gott!

Nu sitter jag här bara. Therese kanske kommer hit i helgen, man kan ju alltid hoppas iaf :D Och sen är det tävling på söndag, startlistorna har kommit ut och jag längtar som faaan! Det ska bli så sjukt roligt. Vi får hoppas att det går bra :)

In i duschen nu! Puss!



I want to drive you into the corner, and kiss you without a sound
I want to stay this way forever, I'll say it loud
Now you're in and you can't get out
You make me so hot
Make me wanna drop
You're so ridiculous
I can barely stop
I can hardly breathe
You make me wanna scream
You're so fabuuolos
You're so good to me Baby!

Now you're in and you can't get out
- Ta åt dig!

No promises

Publicerat: 2009-01-25 Kl: 21:38:03 | I kategori: | 0 kommentarer


Såå, nu var helgen över igen. Den här helgen har varit bra! Och idag när jag red ut på Prince med mp3n i öronen, då tänker jag massor. Musik är fanimej det bästa som finns! Då kom jag fram till att hittills av 2009, finns det absolut ingenting att klaga på, ingenting. Det här året kan alltså bara bli bra? Om det slår förra året, återstår att se^^

Men igår då.. Då kom Nicole och Martina. Nicole slet av sig lite kläder, som fortfarande ligger i en hög precis innanför dörren. Haha! Sen kilade vi över till Emil. Var sociala med honom och Foppa en stund innan vi drog till bussen. Angelica hoppade på vid sjukhuset och Linda skulle hoppat på i Månkarbo. Men ingen Linda, missade bussen. I Läby stannade bussen och väntade in klockan(?) (läs: väntade in Linda) Och vem hoppar på på nästa hållplats? - Jo, Linda! Haha! Hennes far gasade om bussen, så även Linda kom med till Björklinge.

Där hade jag jätteroligt. Skrattade otroligt mycket och jättetrevligt att träffa nya människor. Bara vi som var Tierpare. Jag blev ett nummer rikare på telefonen också. Om det nu är nått att skryta med. Bussen hem sen då, hoppade av i Kyrkbyn och var lite social med trevliga människor. Fick skjuts hem av Ingma (skriver jag Emil, tror väl alla att det är Emil Löfström.) Jag slapp sova ensam i natt också, härliga tider!

Idag låg vi och tjockade oss i sängen ända till klockan 15, slöööa.. Sen förflyttade vi oss ner till soffan och slöade där ist och åt "frukost". Sen la vi oss i sängen igen xD hahah, otroligt pigga. Vid halv 7 åkte jag till stallet och mitt sällskap hem. Red ut på Prince och trimmade Mirantos i ridhuset. Mina fina grabbar!

Nu har jag precis ätit pizza med mamma och ska väl hoppa in i duschen typ nu. Ska ringa lite samtal först bara^^ Sen sooova, jobb imorgon igen.
Tack allihopa för en bra helg! :)

/ Sandra alice elisabeth Jacobsson

Galen kväll och en bra morgon

Publicerat: 2009-01-24 Kl: 19:43:04 | I kategori: | 0 kommentarer


Som jag tidigare skrev så blir mina fredagar alltid lite roliga och den här blev likaså. Jag hade verkligen bestämt mig för att inte sitta hemma och vara tråkig. Men alla andra var tråkiga, de var krogen, satt hemma eller nått annat. Martinan kom förbi. Jonathan och Patrik kom en stund. Sen drog dem, vi tittade på Lets dance, sen kilade vi ner på Tierp. Eller ja, till Svanby, till Jonathan där det skulle vara fest. Men jag blev snabbt uttråkad, så efter lite virr virr och träffat lite trevliga människor och blivit övertalad att följa med någonstans dit jag egentligen inte ville. Extrem övertalningsförmåga. Aja, jag var hemma igen strax före 2 och som tur var inte ensam! Natten var trevligt och morgonen var mysig. Tack gullet!

Idag låg vi och slöade länge, sen tyckte mitt sällskap att jag skulle röra på fläsket. Pinade i mig frukost, sen stallet. Visade Gustav för några spekulanter, hoppade Caminzky och trimmade Prince. Sen kände jag mig död död död. La mig och sov i två timmar. Nu har jag precis duschat och ätit. Nicole och Martina kommer snart, då ska vi till Emil och förfesta med honom och Foppa. De ska tydligen till krogen sen och vi ska till Björklinge. Bästaste Dennis fyllde ju 18 ïgår! :D

Nu ska jag försöka fixa till mig och välja kläder. Vi ses!

/ Saaaaandra

Ingen slapp fredag

Publicerat: 2009-01-23 Kl: 16:12:29 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag får det inte bli en slapp fredag, en chipsochdippfredag. Det blir alldeles för tråkigt. Jag är taggad på att ha roligt. Men som vanligt är mina fredagar inte så speciellt planerade, så jag blir lika förvånad varenda gång när jag vaknar på lördag morgon och tänker igenom min fredag. Dem har en tendens att sluta roligt ;D haha! Så det ska bli spännande att se hur den här slutar.. Imorgon blir det däremot skoj, verkar det som!

Jobbat hela dagen och det enda jag har gjort är att jag har ridit. Så det var väl rätt slappt. Men jag har varit så seg och down hela dagen, så det gjorde inte så mycket. Blev en del diskussioner om elitlaget, min blogg och jag i allmänhet på lunchen. Haha! Aja, nu har jag precis duschat. Ska väl försöka fixa till mitt utseende lite grann sen kommer Jonathan och hans vän hit och underhåller mig. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Jag vet iaf att jag slipper vara ensam, och bara det är bra!

Men bra musik i högtalarna ska jag röra på mig vidare, ha en bra kväll och hör av er!

- Sandra

Det hårda livet leker, trots allt!

Publicerat: 2009-01-22 Kl: 20:35:52 | I kategori: | 0 kommentarer


Jävlar vilket ståhej det har blivit kring min blogg. Jag tycker själv att det bara är roligt. Det trillade även in någon komplimang om att jag är bra på att skriva, det gör ju bara en ännu mera motiverad. För övrigt får jag väl börja tänka på vad jag skriver, tydligen. Om jag nu vill vara lite diskret. Men jag måste ju säga att det är kul när det blir lite diskussioner.

För övrigt har det inte hänt något spännande. Jobbat, ridit Mirantos som var jättefin. Lilla Prinsen vilade idag. Jag var ner och solade idag däremot. Och hjälp vilken plåga, så jävla äckligt varmt! Sen efter hade jag mina ungar. Allihopa var jätteduktiga idag, jag är så oroligt nöjd med dem! Jag känner mig nöjd med hela lektionen. Och mamma fick beröm av föräldrarna som har en sån social och pedagogisk dotter ;) Haha, apropå det kan jag bara skratta åt allt skitsnack från tanterna. Ge upp, för tusan. Och när jag ändå är lite negativ så kan jag tala om att min dumma vän struntade i mig ikväll, dumma dumma dumma.

Imorgon är det fredag igen. Det är verkligen bara måndag och fredag i mitt liv, allting går så fort. Snart är jag gammal och grå! Men som sagt fredag, det betyder att det är helg! Jag är taggad på att ha roligt, så jag är öppen för alla förslag.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha det så bra och vi ses!

/ Sandra

Trevlig kvällsläsning!

Publicerat: 2009-01-21 Kl: 21:10:34 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu kommer det att bli ett långt, virrigt och fumligt inlägg. Tack för visad hänsyn. (Eller? - Det är ju trots allt min blogg)

Nu ni, min trogna bloggläsare som är tresiffriga, ska vi reda ut lite saker här. Idag blev jag nästan mörkrädd när jag fick höra några av vilka som läser min blogg. Jag är helt "imponerad" av att det är så många och människor som jag inte alls trodde skulle läsa min blogg är intresserade av vad jag gör om dagarna. Jag är trots allt ingen Blondin Bella som skriver om intressanta ämnen. Jag skriver bara om vad jag gör om dagarna och om vad som virrar runt i mitt huvud. Jag skriver först och främst för min egen skull. Jag har skrivit i den här bloggen, varje dag sen i maj och ni anar inte hur kul det är att gå tillbaka om läsa om vad jag gjorde då, vad jag tänkte, vad jag kände. Även om allt inte står ordagrannt vet jag själv hur det var. Påminnas om alla bra stunder, det är helt underbart. Men att bli kritiserad för vad jag skriver, gillas inte. Klart att jag kan ta kritik, men hallå, det är min blogg, jag skriver vad jag vill. Och ni som inte förstår vad jag pratar om tänker nog nu, "vad finns det att kritisera?" - Jadu, det undrar jag med. Svartsjuka är läskigt. Men vuxna människor..

Men nu till det som måste förtydligas och redas ut. Jag går i skolan, jag har praktik. Självklart praktiserar jag på ridskolan, det är ju där jag jobbar utanför skoltid (har lektioner), där har jag mina hästar, där har jag mitt liv. Jag kallar det för att jobba. Och det var ju tråkigt att det blev en missuppfattning. Men som sagt, jag har praktik. Och vad jag väljer att göra på min "arbetstid" dvs på min praktik, i skolan, jaa.. Angår det någon annan? Stör det någon annan? Hur jag väljer att spendera min skoltid borde inte någon annan störa sig på. Nu kan det hända att någon/några känner sig träffad. Lugna ner er. Ingenting att tjaffsa över, ingenting som behöver diskuteras. Jag ville bara förtydliga hur allt ligger till. Inga namn nämnda. Såå, sluta snacka, ta det med mig istället. Jobbigt att höra saker på omvägar. Jag vill avsluta det hela med att jag skriver vad jag vill i min blogg. Oavsett om det passar er i smaken eller inte. Ett tips isåfall, läs inte ;D Höhö, nu får se om jag får ta skit för det här..  Jag hör Grynet i huvudet, "ta ingen skit!"

Så, nu till dagen..
Working all day long. En rätt lugn dag, måste jag säga. Onsdagar är bäst på hela veckan, lugnt och skönt. Hunnit med att rida fyra hästar idag. Prince gick i ridhuset, hur fin som helst! Och Mirantos red jag ut på. Pigg! Det var jättemysigt. Inte alltför kallt, solen sken och mp3n i öronen. Man hinner tänka så mycket och jag kom fram till en hel del saker. Jag tycker om Mirantos och Prince otroligt mycket och jag hoppas att de två kommer vara mina partners en tid framöver. För övrigt är Prince också anmäld till Storvik nu och Inga ville följa med som hästskötare, härligt! :)

Imorgon har jag mina söta ungar på kvällen. Och sen efter det kommer nog en väldigt god vän. Jag hoppas på det iaf : ) Och sen har jag fått sms idag av en massa bra människor. Åh, glad glad glad! Men men, nu ska jag lägga mig i badet och sen blir det nog till att försöka sova bort träningsvärken.

Ha det bra allihopa!


/ Sandra

jag hade fel, jag saknar det konstigt nog, trots allt..

Så jävla bra!

Publicerat: 2009-01-20 Kl: 21:56:59 | I kategori: | 0 kommentarer


ÅH! Jag måste bara få skryta, eller ja, det är egentligen ren fakta. Min nya häst är verkligen en prins. Det gick så sjukt jävla bra på träningen idag! Det hade verkligen inte kunnat gått bättre! Åh, jag svävar på rosa moln. Det känns så jävla bra det här. Jag hoppas verkligen att jag får njuta av det här den här gången, för första gången. Cissi tyckte absolut att jag skulle ta med honom till Storvik den första februari och tävla. Jag hade egentligen bara tänkt ta med Mirantos. Jag ska överlägga saken, vi får se ;D Nu har jag två hästar, som går kanonbra!

Och för övrigt har jag ridit fem hästar idag och jobbat. Red Gustav på hoppträningen också, även det gick väl bra. Ska visa honom för några spekulanter igen på lördag. Och jaa.. Nu är jag trött. Ska äta en macka och sen sova :)

Händer i helgen?!
Jag är tagg på att göra nått roligt,

En slapp måndag

Publicerat: 2009-01-19 Kl: 20:11:21 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu får jag egentligen inte skriva här för Andreas, han tycker jag är tråkig. hah! Så kan det vara. Slö dag idag. Eller ja, den har haft sina slöa stunder. Fika rasten var längre än vanligt och nu har jag och Andreas legat och slöat i min säng. Otroligt pigga. - Not!

Red ut på Prince. Vilken modig häst jag har, som en traktor. Går fram överallt! Haha ;D Efter det red jag Mirantos på specialidrotten. Imorgon är det hoppträning med Prince och Gustav!

Nu orkar jag inte skriva mera, det blev sent igår. Lotta sov kvar och vi har en tendens att aldrig sluta prata, så jag är kanontrött. Och imorgon är det tisdag. Värsta dagen på hela veckan!

/ Sandra

konstigt nog saknar jag det inte, skönt!

Söndag

Publicerat: 2009-01-18 Kl: 11:33:50 | I kategori: | 0 kommentarer


Varför går helgerna så fort? Det är fortfarande ett mysterium för mig..

Japp, igår blev det fest iaf i Läby och tur som jag har, har jag en pappa som är busschaffis, så då fick jag åka gratis både dit och hem. "Jag bjuder på resan och du hälsar till pappa din." Haha! En okej-kväll, blev en del promenader bara, men det var chill. Vägen hem från stationen var jobbig däremot, det var en dum unge som inte hade lust att hämta mig. Så jag ringde till en annan och beklagade mig, som visst tänkte titta förbi sen och som inte vill stå med i min blogg. Haha! Sen kan jag tala om att jag var rätt nöjd med håret för kvällen också.

Men ja, nu var det ju en ny dag. En söndag dessutom. Skönt att jag har fått sovit ordentligt hela helgen iaf. Jag har nyss vaknat, någon som ringde och väckte mig och så hade jag 7 sms när jag vaknade ;o  Aja, äta frunch nu och sen stallet. Hästarna ska få massage och sen ska jag till Gävle med specialidrotten och titta på en clinic för Jens Fredricsson. Jag hoppas att han tar upp andra saker än sist jag var där på clinic. Aja, blir nog trevligt. Jag brukar bli så otorligt inspirerad av att titta på clinics. Kvällen tänker jag bara ta det lugnt :) 

/ Sandra 

Livet är en fest

Publicerat: 2009-01-17 Kl: 19:25:40 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har varit en bra dag hittills. Jag hoppas att kvällen blir likadan. Nu ska jag hoppa in i duschen och kila till Martina. Antagligen blir det fest i Läby ikväll. Det visar sig! Hoppas att det blir kul hur som.

Till dagen då. Sov länge, som önskat. Underbart! Sen upp till ridskolan, fixa lite, bygga hinder och sen hoppade jag lilla Prince hemma i ridhuset. Jättefin! :D Sen fixa Mirantos och åka ut till Cattis kalla ridhus och träna för Cia. Det gick kanonbra! Mirantos var pigg och fin. Hoppade banan på 110-130, hur fin som helst. Det kommer bli hur bra som helst det här :D Och nu ringer det också.. Kanita! Ehm......... Imorgon får hästarna vila och massage.

Ajaaaa.. In i duschen nu! Hej på er! Hoppas ni får en bra kväll! : D

Varför har han tejp på snoppen?!

Publicerat: 2009-01-16 Kl: 21:03:11 | I kategori: | 0 kommentarer


Höhöh, lättrooad..

Oj, vilken dag. Men idag har jag ridit mycket iaf, det är bra! Trimmade lite lektionsponnysar och tusan vad fin "Janne" var idag. Vilken ponny! Synd att han är så vrång med lektionsungarna, för det är en riktigt fin och trevlig ponny. Sen red jag Philip (nu vet jag någon som skrattar), Ullis dressyrhäst. Och jag har inte varit med på maken på länge att få rida så mycket. Nu förstår jag varför det ser ut som om Ullis "överrider" så mycket. Det är OTROLIGT mycket häst att rida och han rör sig mycket. Men fin häst! Trött i magmusklerna nu bara! Efter det skrittade jag ut med Natta på Prince. Snäll var han! Travade och galoppade lite vid Skatberget bara. Och sist men inte minst red jag Mirantos. Han var sjukt fin idag. Jag är så stolt över honom. Det var verkligen hur kul som helst att rida honom idag. Imorgon är det hoppträning för Cia med honom och sen tänkte jag hoppa Prince några språng i ridhuset själv :) Alla ungar satt kvar igår för övrigt och fika på det!

För övrigt städade jag garaget häromdan och i stallet. Jag har kommit fram till att jag har en hel del saker över, någon som är intresserad av en Prestige Golden Star sadel? Massa täcken i strl 155? En Jaguar sadelgjord? Bara att höra av sig isf!

Ikväll hade jag nästan tänkt åka till Kyrkbyn på fest. Men jag är trött, så jag orkar inte. Martinan kommer över på en chillkväll ist. Tänkte hoppa in i duschen nu, men jag hörde nyss att den blev snodd. Jaja!

Smaaart

Publicerat: 2009-01-15 Kl: 13:51:45 | I kategori: | 2 kommentarer


Jag glömde publicerad gårdagens och inlägget som jag skrev dagen innan det. Bra där! Därför det är fel datum, sorry mina trogna läsare. Fattar inte ens varför människor läser min blogg. Jag skriver helt ointressanta saker och mest skriver jag för min egen skull. Ajaa! :)

Nu sitter jag på kontoret på jobbet, borde nog inte sitta här och lata mig, men telefonen dog. Jag har fått i uppgift att ringa runt till alla elever och fråga efter personnummer, jippie! - Not. Jaja.. Jag slutar om 10 minuter, då ska jag gå ner och rida Prince och sen ska jag hem en stund innan jag har min lektion ikväll. Förhoppningsvis sitter alla kvar idag ;D Tårta hoppas jag att det blir iaf! Sen efter det ska nog jag och Mirantos rida ut en sväng. Sen är jag väl trött som ett as, så jag somnar väl sen..

Haha, tråkigt inlägg det här blev. Nu ska jag ringa Hööks kundtjänst! Hah!

Puss!

Träningsvärk

Publicerat: 2009-01-15 Kl: 13:47:55 | I kategori: | 1 kommentarer


Och nej, Emil.. Inte sån träningsvärk :'D hah!

Jobbat hela dagen. Red min lilla Prins på arbetstid och gud vilken fin häst jag har fått hem. Åh, jag är helt kär i kusen. Helt underbar! Och det bästa av allt är att min sadel passar! Så då blev jag ju såklart taggad på att åka in till Uppsala och shoppa grejer eftersom jag hade presentkort på 1000 kronor. Så efter jobbet kom pappa och hämtade mig. Vi åkte in till Uppsala och jag hittade ingenting som dög. Fan. Jag köpte bara en grimma till Mirantos. Så när jag kom hem bestämde jag mig för att beställa grejor från Hööks, men inte ens det ville som jag ville. JAJA, ska ringa kundstjänst imorgon och fråga vad problemet är :'D

För övrigt trimmade jag lite lektionsponnysar också. Och i stan åt pappa och jag god mat. På vägen hem från stan underhöll jag mig med Emil och Andreas i luren. Och när jag kom hem pratade jag i 100 år med Emanuel. Längesen, men trevligt^^

Nu är jag trött som in i norden, så nu tänker jag minsann däcka i sängen. God natt på er!

Little Prince

Publicerat: 2009-01-15 Kl: 13:43:35 | I kategori: | 0 kommentarer


Japp, nu står han hemma i stallet. Så himla fin är han! Men jag glömde knäppa kort, fast jag hade kameran med. Men jag lovar, det kommer! Allting gick jättebra. Vi hämtade honom hos Karro och John, gick hur snällt som helst in i transporten och stod som ett ljus hela vägen till Tierp. Nu hoppas jag att det här blir hur bra som helst!

Idag var det var en fullspäckad dag. Och jobbig dag, trött i varenda muskel. Vilken styrketräning det har varit idag. Knappt så jag orkar skriva det här nu liksom :'D Upp tidigt iaf och jag var redan helt död i armarna klockan 9 på morgonen. Grejade lite på kontoret efter frukosten. Förstörde "inplastningsmaskinen", bra där Sandra! Efter det var det lite allmänt fix och ännu mera trött i musklerna. Efter lunch trimmade jag en lektionsponny. Jag har nog aldrig varit med om en häst som är så sne som honom. Han var rätt fin på slutet iaf. Vi fortsätter med trimmandet imorgon! Sen slutade jag. Hem och duscha! Hur skönt som helst. Sen kom pappa då åkte vi tillbaka till stallet, fixa det sista och snygga till Mirantos. Hämta morsan på stationen, hämta Prince, hem igen, klä på Mirantos och rida hoppträning. Och hoppträning var ett riktigt jävla pain in the ass för mig. Bara saker som jag har svårt för. Men fy fan vad hästen hoppade bra ;) Även fast det inte var så speciellt stort.

Nu kom jag precis hem. Tröttare än någonsin! Jag ska nog gå ner ta en macka, varm choklad och trötta ut mig lite framför tvn. Sen tänker jag minsann sova. Imorgon är det en ny dag. Och förhoppningsvis åker pappa och jag in till Uppsala och shoppar lite efter the work :)

Puss på er!

Ge mig ett bra hästår 2009!

Publicerat: 2009-01-12 Kl: 20:33:51 | I kategori: | 2 kommentarer


Han är besiktad och klar, imorgon kommer han. Min lilla prins! Det känns så otroligt jävla bra!

Jobbat heeela dagen. Bråkat med torvbalar också, blä på dem! Imorgon kommer det bli jobbigt, mycket att göra. Annars var det rätt lugnt och skönt idag. Började klippa Zigge men efter halva hästen gav jävla apparaten upp. Så nu får Zigge bara visa sin vänstra sida. Haha! Slarvat bort mina favoritvantar har jag gjort idag också..

På specialidrotten gick Mirantos bäst! Hjälp så fin han var. Så här fin har han inte varit en endaste gång sen jag fick hem honom. Uffe öste på med beröm och jag tror minsann att jag gör dressyrhäst av honom ist ;) Uffe förbjöd mig från att göra mig av med honom iaf. Vem vet, han kanske blir kvar längre än beräknat.

Kvällen har ägnats till att prata i telefon och längta till imorgon. Andreas var här nyss, men försvann lika fort som han kom hit. Haha, precis som igår. Han kom hit, vi låg och tittade på tv, jag somnade och sen när jag vaknade var han borta. Hahah, fy fan vad social jag är av mig.. Not! Förlåt :D Är man trött så är man..

Nu är min högsta önskan just nu är att jag får ett bra hästår med framgångar på tävlingsbanorna och skadefria hästar. Förhoppningsvis får jag har de här två grabbarna nu, Mirantos T och Little Prince. Det känns som att allt börjar ordna upp sig och framtiden ser ljus ut. Att jag ens vågar säga sådär, med tanke på att oturen verkar vara min bästa vän. Men guess what? - Jag säger upp kontakten. Jag vill ha en ny vän. Det känns som jag har fått mitt nu. Det räcker! Nu lägger vi det gamla bakom oss, blickar framåt.
- Nytt år, nya möjligheter! -


/ Sandra alice elizabeth Jacobsson

Yesterday is history, tomorrow is a mistery. today is a gift.

JAAAAAAAAAAAAAA!

Publicerat: 2009-01-11 Kl: 17:42:10 | I kategori: | 1 kommentarer


Precis så känner jag just nu! Jag vill bara ställa mig på en stol och skrika, "jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!". Det här känns otroligt jävla bra, jag tror verkligen på ödet. Precis nu behöver jag inget annat, så jävla underbart!
Han besiktas alltså förhoppningsvis imorgon! :D
Nu får ingenting förstöra det här..

Igår kom Nicole. Vi fördrev tiden med promenad, titta på film, sova och sola. Lugn lördagkväll alltså. Och idag hade jag stallet, så upp tidigt. Och klockan 10 var jag hemma igen, Nicole sov fortfarande som en gris när jag kom hem. Sen sov vi vidare till klockan 13.30. Fan vad slappa vi är! Haha! Men nu känner jag mig uppladdad för en ny vecka. Vi tittade på Let´s dance hela eftermiddagen och började titta på School of Rock, sen var jag tvungen att kila till stallet och ta in hästarna. Som bokstavligen nästan hade blåst bort. Två hade iaf "blåst" över på andra sidan staketet. Hah! Efter det red jag lilla Mirantos. Som är snyggast i stallet nu när han är klippt! Hur fin som helst. Vi red ut och vi höll på att blåsa bort. Bocka av mig skulle han göra också. Trots att jag red i mjukisbrallor satt jag kvar :D Imorgon blir det dressyrträning för Uffe.

Kvällen vet jag inte hur den blir.. Jag ska i vilket fall duscha. Sen kanske jag kilar till Andreas. Han tyckte att jag borde sova hos honom, han är för feg för att sova ensam. Hahah! Töntig som han är. Men ja, vi får se. Han försöker muta mig med allt möjligt^^

/ Glada - Sandra :D

Den dagen..

Publicerat: 2009-01-10 Kl: 18:19:09 | I kategori: | 0 kommentarer


Just nu i skrivandets stund måste jag bara säga att jag fick ett telefonsamtal. Och nu vet jag inte hur jag ska göra. Jag kan ta det hela som en komplimang. Det är en fin häst, ska jag låta honom trilla ur händerna? - Nej, men vad ska jag göra?

Sov länge idag iaf, skööönt. Det blir till att kliva upp tidigt 6 dagar i rad sen. Jag som är så extremt morgontrött och seg av mig på morgonen. Ajaaa.. Stallet sen och Mirantos klipptes. Från topp till tå! Gud så fin han blev! Han ser riktigt fin och välvårdad ut. Sen följde Sara med hem och åt mat med oss. Sen har jag bara tagit det lugnt. Väntat på att telefonen ska ringa, vilket den äntligen gjorde. Men ja, inte fan blev jag nått klokare för det.

Snart kommer Nicole så ska väl vi hitta på nått roligt. Fullmåne är det också. Kanske ska få latmask-Nicole att följa med ut på en promenad :)

Hejdå!

Fredag

Publicerat: 2009-01-09 Kl: 17:35:28 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag är helt sjukt trött! Så ikväll blir det hur lugnt som helst. Om någon vill göra mig sällskap är det bara att höra av sig! :)

Jag har jobbat hela dagen och sen specialidrott. Hoppade Mirantos på arbetstid också och hjälp vilken stjärna han var! Hoppade hur fint som helst, vilken studsboll. Jättekul! Pigg som satan var han också. Efter det trimmade jag igen en lektionsponny, Frej. Rätt fin ponny det där. Men det märktes att han var rätt oriden. Men det behövde han som lekte Tarzan på min lektion igår. För övrigt har det inte hänt nått speciellt idag, förutom att praktikanterna är bara för sköna. Linn och Lollo! Jag frågade Linn om en sak, minns inte vad, då fick jag som svar, "titta inte på mig, jag är bara en gammal pundare". Haha, hon är gullig! Fick tyst på Nina idag också, på första försöket! Braa där.. Hahah!

Nej, nu orkar jag inte skriva mera.. Ha en bra kväll!

Huvudvärk

Publicerat: 2009-01-08 Kl: 22:34:57 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har jag verkligen jobbat heeela dagen. Haft två lektioner också. Den ena gick bra och den andra började bra. Men Frej fick spel och drog med sig tre ponnysar till och vips låg fyra barn på backen. Jippie! Då är det minsann underbart att vara ridlärare. Not! Jaja, shit happens. Alla satt i sadeln igen och nästa gång blir det tårta ;D Det är bra med att ungarna trillar av. Haha! Efter det kom Maja och hämtade mig. Vi tittade på filmerna och nu har jag bestämt mig. Skiter i hästen i Tyskland, lägger bud på Cortez-hästen för det gick kanon när jag red den igår och den tredje tror jag inte på efter att fått höra så mycket om den. Maja blev kvar en stund. Vi åt paj, pratade och glodde på tv.

Mirantos trimmades i ridhuset idag. Värsta Grand Prix dressyrhästen idag. Jättefin! Så nu blev jag helt plötsligt taggad på att tävla dressyr. Höhö? Ajaa.. Jag är bara jävligt trött just nu, huvudvärk och så vill jag bara sova!

Dennis och jag planerar lite.. Haha, det kommer bli galet ;D Vääänta ni bara. Speciellt Stefan, du ska allt få se! Hahah!
Och för övrigt trodde jag att jag skulle hinna umgås både med den ena vännen och den andra. Men det blev varken nått utav det. Andreas kom och överraskade igår däremot, när jag satt och ödsla min ångest på Micke. Andreas har sina stunder ;D Jaja!

God natt!

Vilka I-landsproblem jag har..

Publicerat: 2009-01-07 Kl: 13:08:45 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag slapp gå hem från Svanby igår, braa.. Emil kom och hämtade mig, sen umgicks vi en stund. För det mesta satt vi i min säng, åt upp mitt godis, skrattade och utbytte det senaste som har hänt. Alltid lika trevligt : ) När Emil åkte hem, satte jag mig vid datorn och tröttade ut mig själv. Jag var jättepigg fast klockan var jättemycket. Allt godis gav mig nog en sockerkick.

Idag sov jag lagom länge. Väcktes av ett telefonsamtal som gav mig myror i skallen. Hur fan ska jag göra?! Jag önskar jag hade facit i handen, så jag visste vad som var det rätt valet. Jag har tre vägar att gå, åt vilket håll ska jag? Egentligen har jag ett fjärde val också. Men det känns inte så aktuellt. Men det kanske är just det som är det rätta? Eller så tar jag den femte vägen, det vill säga strunta i allting och börja om från början. Jag vet inte vem jag ska prata med heller. Alla har så himla olika åsikter.. Helst av allt skulle jag vilja prata med någon helt random. Men jaa..

Morgonen har jag ägnat till att titta på filmer i videokameran. Jag vill tävla! Jag vill ha tillbaka mina älsklingar! Jag vill ha tillbaka min Cort´chize! Jag vill ha tillbaka sommaren i Gillberga! åhåhåhåhh.. Aja, jag ska klä på mig nu och sen till stallet och rida Mirantos. Senare till kvällen ska jag till John Hickey igen och provrida Little Prince en gång till. Sen kommer jag säkert ligga och tänka sönder mig själv^^ Kanske umgås med en söt vän på kvällen, vem vet.


Over and out,

   Sandra


 

Candyshop

Publicerat: 2009-01-06 Kl: 20:01:47 | I kategori: | 0 kommentarer


Martina och jag drog en pizza och solning igår och sen kom Nicole förbi. Najs! Vi tittade på två skräckisar och löshoppade hästarna gjorde vi också. Lancer och Caminzky hoppade jättefint, men Mirantos var så lycklig och galen, så han fick bara hoppa typ 1m^^ För övrigt sov jag och Nicole länge idag. Och vid klockan 15 kom Angelica och gjorde mig sällskap när Nicole drog. Vi har bara tagit det lugnt och nu sitter jag hemma hos dem och käkar godis. Vi gick hem till dem och på vägen till Svanby köpte vi godis!

Nu har jag hittat en skolkatalog, en gammal sådan. Hur roligt som helst att se alla som jättesmå. Hahah, kanske lägger upp bilderna ;D Och jaaa.. Antar att Emil kommer och hämtar mig sen så jag slipper gå hem i minus grader.

Nu hade jag inget mera på hjärtat.

Det är över nu

Publicerat: 2009-01-05 Kl: 13:45:28 | I kategori: | 0 kommentarer


.. Eller? Jag visste att du skulle göra såhär mot mig. Jag hade rätt, dina ord betydde ingenting. Dra åt helvete! Tro inte att jag står och väntar på dig när du behöver mig igen. Du har absolut ingenting mera här att göra.

Igår red jag och Mirantos ut i kylan. Jag frös inte, jag hade klätt på mig massa kläder! Det enda som var jobbigt att ögonen typ frös ihop xD hahah.. Miranots ägnade den mesta tiden att takta och bli rädd för saker. Pigg hästen! Idag ska han få löshoppa. Han har inte hoppat på 3 veckor nu. Han blir säkert glad. Sen behöver han nog inte hoppa mera innan träningarna börjar nästa vecka :)

När jag kom hem hoppade jag in i duschen, hur skönt som helst. Sen kom en väldigt nära vän och tittade på en av mina 12 skräckfilmer med mig som jag fick i julklapp. Han ville däremot inte stå med i bloggen, tönt :D Men det var bra att vi tog oss igenom filmen iaf. Jag har försökt börja titta på tre av filmerna med tre olika personer, men det har aldrig gått bra. Antingen sitter man och pratar istället eller så ledsnar man^^ Resten av kvällen roade jag mig med att sitta vid datorn och prata med trevliga människor!

Idag sov jag lääänge. Jag har verkligen inte sovit ordentligt sen förra året, så det behövdes verkligen. Helt galet trött var jag! Lotta ringde och väckte mig lagom tidigt. Och nu sitter jag här bara. Jag ska kila ner och dra en pizza med Martina, tror att vi ska sola också. Sen kommer Nicole ikväll och är social. Det blir bra! :)

Sandra

Kallt!

Publicerat: 2009-01-04 Kl: 14:14:00 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag var och är det helt galet kallt ute. Termometern visade -20 grader och jag hade verkligen ingen lust att kliva upp ur sängen imorse. Men jag hade fått tre grattis-sms imorse, så jag fick börja dagen med att skratta lite. Gulligt att ni bryr er, men det är en månad kvar tills jag fyller år ;D haha! Hur som helst, jag hade stallet idag. Riktigt pain in the ass att pallra sig upp idag alltså. Sjukt jobbigt att ta ut alla hästarna, jag trodde jag skulle frysa näsan av mig. Blä vad kallt det var!

Nu sitter jag här och tittar igenom filmerna på hästarna som jag har provridit. Jag har hunnit med elva stycken. Synd att det inte blev nått med hästen i Tyskland : ( Men nu har jag två stycken som jag tycker jättemycket om, jag ska provrida båda en gång till. Sen får vi väl se! Och när jag ändå sitter här och pratar häst, så kan jag säga att Mirantos och jag såg ut som snögubbar när vi kom tillbaka igår. Det började mysigt, men sen började det snöa mera.. Idag ska vi skritta ut igen och imorgon tror jag att han får vara med och löshoppa lite. Det tycker nog han är kul med tanke på att han brukar löshoppa sig själv ;) Snaaart ska jag till stallet igen och ta in hästarna.

När man har stallet, gör man allting automatiskt och då hinner man tänka jättemycket. Speciellt med mp3n i öronen. Vissa låtar väcker minnen, känslor och upplevelser. Nu harjag verkligen funderat sönder mig själv. Jag saknar dig och just nu tänker jag bara på kicken och inte på konsekvenserna.

Kvällen har jag öppen för förslag, men som det ser ut nu blir det lugnt med en vän. Härliga tider! :)

/ Sandra


En tallrik med glass

Publicerat: 2009-01-03 Kl: 13:28:05 | I kategori: | 0 kommentarer


Ofta jag åt en tallrik med glass nyss. Haha, gud vad tjock jag känner mig! Men hjälp vad gott det var :)

Jag kom precis hem. Jag har varit i Enköping nu på morgonen och förmiddagen med Helena och provridit ponny. Jättefin ponny! Kanske inte något för Helena? Men fin var det iaf! Jag tar den gärna ;D Nu är jag helt galet trött, så jag tänker nog lägga mig och sova någon timme. Det var en hård dag igår, iaf efter ett nyår. Tröööött..

Vi sju tjejer åkte in till Uppsala igår som sagt, åt på china och sen gick vi på bio. Eden Lake. Jag är en sån som inte blir så speciellt rädd för skräckisar. Men det här var det värsta jag har sett. Nicoles hand var sönderkramad efter filmen, jag kände till och med min egen puls genom Nicoles hand xD ojoj.. Aja, sen var ju vi förmågan att underhålla oss själva. På tåget hem var det skrattmaraton, jag har nästintill träningsvärk i magmusklerna idag efter allt skrattande. Vi lyckades till och med underhålla resten i vår vagn. Hahaha! Sen måste jag tillägga att jag hade en sjukt bra hårdag igår. Åh! :) Haha, töntigt, men sant.

Men nu ska jag som sagt sova en stund, galet trött. Sen ska jag till stallet och rida Mirantos. Jag ska nog motionera av den sjövilda kusen i ridhuset först och sen skrittar jag nog ut en sväng. Jag måste komma ihåg att ringa John idag också!

Simma lugnt!

Hard work, work!

Publicerat: 2009-01-02 Kl: 17:45:26 | I kategori: | 0 kommentarer


Snabbt inlägg nurå!

Idag har jag jobbat hela dagen 7-16. Men det var värsta slappt idag. Lugna gatan. Löshoppade tre av ridskolehästarna och hann rida Mirantos på arbetstid till och med. Efter jobbet provred jag en häst. En fin sådan! Roooligt. Honom tyckte jag jättemycket om. Han ska provas igen!  

Nu ska jag in i duschen, fixa till mig. Sen blir det Uppsala. Bio och käk med bästa brudarna. Härliga tider! Jag har ingen aning om vad det blir för film, men det blir nog braa :)

jag har verkligen fått ett återfall, saknaar..

Puss

Första januari tjugohundranio

Publicerat: 2009-01-01 Kl: 15:44:32 | I kategori: | 2 kommentarer


Vilket nyår! Och vilket år det har varit! Hade det inte varit för lösnaglar (svårt att skriva) så hade det här blivit ett långt inlägg. Fast det kanske blir det ändå. Jag vill börja med att tacka alla för igårkväll, natten och morgonen. Bara positiva saker. Precis som det ska vara på ett nyår!

20081231-20090101
Först kom tjejerna. Vi åt mat, pratade skit (det som vi är allra bäst på) och hade det hur myyysigt som helst. Pappa var kock och lagade hur god mat som helst åt oss. Tummen upp! Efter maten började det komma lite människor som var sugen på förfest. Det kom rätt många människor 20? 25? - ähh, det var trevligt iaf :D Mysigt. Sen började människor dra sig till Strömsberg och även jag och Andreas drog dit efter lite om och men. Där var det tydligen 18 års åldersgräns, men nemas problemas. Jag kom in, braa! Träffade trevliga människor och träffade Stefan också. Då blev jag glaaaad :) Hittade en jättefull Elias också :D Fnittrig och full. Haha! 12 slaget blev jättebra. Hur bra som helst! Tack gullet. Sen åkte vi tillbaka till Tierp, tänkte åka på någon fest vid Tegelbruket, men så blev det inte. Så jag och en bra människa drog hem till mig istället. Vid 3-4 ramlade Martina, Angelica och Nicole in med två killar. Ingen aning om vilka det var. Men aja, efter ett tag däckade fyllona :D haha!

Vid 12 "imorse" kom tjejerna in och väckte mig. Vi åt mat och efterrätten som var kvar sen igår. Gooott! Sen var det bara att börja städa. Vilket bombnedslag alltså! Hahah, dumma jag knäppte inga före och efter bilder syynd. Men nu är det städat och klart, ser ut precis som när mamma lämnade det igår (a) Så nu får hon komma hem om hon vill.. Haha! Nu håller jag på och lägger upp bilder på bildagboken och tänker igenom kvällen. Det var bara bra, lite otippat slut kanske bara^^

Nu är det nytt år med nya möjligheter, underbart!



Året 2008
Det började med ett nyår i Karlstad. Det var hur roligt som helst!
På hästfronten började året inte så bra. Men sen när tävlingssäsongen rullade igång blev det så sjukt bra. Placeringarna rullade in. Alla hästarna gick jättebra. Speciellt Cort´chize. Vi var med i Elitlaget och gjorde bra ifrån oss. Tävlingen uppe i Umeå är verkligen ett minne för livet. Det gick kanon! Sen senare på året gick det utför. Så slutet har varit botten. Jag undrar om det verkligen hade kunnat bli värre? Men det är som det är. Det kan nog bara bli bättre.

Utöver hästarna var våren underbar, jag träffade en väldigt bra människa. Som förändrade en hel del i mitt liv. Tack för det! :) Sommaren var speciell. Den var galen. Men man kan bara skratta åt det i efterhand. Hösten och vintern har varit rätt lugn. Men jag kommer minna året 2008 där jag träffade många nya människor, mycket fester och trevligheter. Det finns låtar som jag alltid kommer att förknippa med det här året. Varje gång jag hör dem blir man bara så glad.

Nu är det nytt år, det ska bli spännande att se vad det här har att bjuda på. Året har hittills börjat bra, keeps getting better! Kan det slå 2008? Det återstår att se.

/ Sandra
RSS 2.0