Trött, tröttare, sandra

Publicerat: 2009-02-27 Kl: 21:03:27 | I kategori: | 0 kommentarer


Att jag har tagit mig igenom den här dagen är helt otroligt. Benen bokstavligen vek sig när jag kom innanför dörren för en halvtimme sen. Jag är helt slut! Jag har jobbat hela dagen 7-16 och varit ensam hela dagen förutom Natta som var med på förmiddagen. Det har varit jävligt tugnt idag alltså. Jag som är sjuk orkar knappt någonting och blir helt död efter minsta lilla. Så mina armar, speciellt vänstern och axlar gör otroligt ont. Mitt huvud gör ont också. Ett kontorsjobb en sån här dag skulle inte sitta fel. Första gången jag sitter ner nu på hela dagen. Fysiskt arbete hela dagen. Har ridit fyra hästar idag också. Och det tog emot redan vid första hästen. Och jag orkar knappt nått alls, så jag fick sakta av och skritta lite emellanåt, galet andfådd. Men alla fyra blev motionerade och däribland var Suppan inräknad. Min lilla skrutta! Hon blir så otroligt glad av att få göra saker. Hon nästan klär på sig tränset själv när man ska tränsa. Haha!

Jag tog en bad nyss och det var det bästa jag har gjort på länge! Nu ska jag bara fläta håret och skriva klart här, så ska jag krypa ner i sängen, somnar säkert omgående :'D Kan behöva ladda om inför morgondagen. Ska upp rätt skapligt, ska rida ut med Maja och Sara. Jag hoppas att det är lika fint väder som idag. Idag fick man verkligen vårkänslor. Solen sken och fåglarna kvittrade. Snart vänder det, snart är sommaren här och man har återigen tagit sen igenom en vinter. Jag hatar verkligen vintern, sommar ska det vara!

Den här kvällen är verkligen en given hemmakväll, ensam. Jag orkar knappast vara social med någon och ännu mindre att festa. Haha, så ni får ha det så kul allihopa ikväll! Och just ja! Ni vet min mp3 som mamma tvättade i tvättmaskinen?! - den funkar! Hahah, helt galet. Det trodde jag aldrig. Den som knappt fungerade innan. Men det är helt annat sound i lurarna. Jag som funderade på att fylla på med lite ny musik i den, behöver inte fundera något mera på det. Alla låtar låter helt annorlunda. Hahaha! Skaffa nya lurar kanske. Eller ja, en hel mp3/ipod.

Aja, nu har jag inget mera på hjärtat. Men jag kommer nog verkligen sova gott inatt efter en sån här dag.

den enda människan
du kan ändra på
är dig själv


/ SJacobsson

God jävla morgon

Publicerat: 2009-02-26 Kl: 08:01:12 | I kategori: | 0 kommentarer


Fortfarande sjuk, men det var så himla bittert på ridskolan igår, så jag lär nog pallra mig dit ändå om alla ska vara nöjda och glada. Så var aldrig hemma och var sjuk och sen tro att du kan visa dig där senare under dagen. För det finns ju hundra andra som vill jobba istället för mig och ta hand om mina hästar, jamen visst serrö. Not. Men just precis nu kommer jag att bli sen efter som mamma har tvättat min jacka OCH min mp3, man tackar! Visserligen har jag en anledning att skaffa en ny då. En ny mobil skulle inte vara helt fel heller, men jag är så himla kär i den jag har. Men just ja, jag blir sen för att jackan ligger i torktummlaren och är inte torr än. Mp3n är däremot i torksåpet. Har ingen annan jacka, så får allt vänta tills den är torr.

För övrigt kommer jag väl jobba fram till klockan 14, efter det ska jag trimma Nisse i ridhuset och hinner jag med Prince i ridhuset också innan lektionerna börjar så är det jättebra, men annars är det inte hela världen om han får gå ut i skogen idag igen. Mirantos ska i vilket fall få komma ut i skogen idag. Tänkte försöka hinna rida alla tre innan jag börjar jobba sen igen på kvällen. Annars får jag rida en utav dem efter lektionerna. Kvällen kommer jag säkert ligga död någonstans. Jag känner mig verkligen inte bra. Men aja, livet fortsätter fast man är sjuk, gilla läget!

Var ju ut och red Suppan igår också. Åh, vad jag har saknat henne! Det kändes så "hemma" att sitta på henne igen. Och hon var betydligt lugnare än vad jag hade trott. Jag överlevde med andra ord. Så nu ska jag försöka sätta igång henne igen och sen åker hon ut på foder. :)

Hör av er!

när man är ute på djupa vatten är det klokt att hålla munnen stängd

/ Sandra

Du är min drog

Publicerat: 2009-02-25 Kl: 00:09:13 | I kategori: | 3 kommentarer


Jag publicerar ett inlägg om dagen, så nu höll jag mig upp bara för att jag skulle kunna skriva på andra sidan 12-slaget. Mina tvångstankar säger att jag ska skriva ett inlägg om dagen, varken mer eller mindre.

Jag kan ju börja med att säga att det här var inte min dag idag (eller ja, igår om vi ska vara petiga.) Jag är sjuk, mitt filmredigeringsprogram har sagt upp sig, min mamma älskar att ösa över all sin ångest på mig och förstår inte varför jag inte lyssnar och går upp på mitt rum istället och jag fick inte jobba som jag vill imorgon. Sämsta dagen hittills på året och man kan ju tycka att den här dagen inte var så farlig, fatta vad på topp livet har varit hittills om man jämför med förra året. Men det kan bara bli bättre! Ibland önskar jag att jag fick tre önskningar, som jag kunde få uppfyllda. Jag vet precis vad jag skulle önska. Och jag kan direkt säga att det inte är orealistiska saker som fred på jorden och blabla. Utan helt egocentriska saker som jag önskar mer än nått annat.

Red bara Nisse idag i varje fall. Han fick som sagt hoppa på hoppträningen och det gick väl sådär. Jag är nöjd, men det kunde väl gått bättre. Ryttarformen var väl inte direkt på topp heller så. Imorgon blir det tre hästar att rida hade jag tänkt. Suppan bland annat. Det ska bli spännande ;D

Och eftersom en hel del tjatar kommer filmerna från tävlingen i helgen här! Dock bara två rundor får ni se av sex stycken. Det är Prince och Mirantos i 110n, nolla och placerade båda två :D


 
Mirantos T


Little Prince


Nu ska jag nog ta och sova. Sleep well!

sjuuuk

Publicerat: 2009-02-24 Kl: 11:44:36 | I kategori: | 1 kommentarer


Idag är jag verkligen sjuk, blä. Jag kan inte ens prata! Haha, sexigt värre. Fick iaf veta att Suppan var som vanligt idag, härligt!

Nu när jag ändå bara är hemma skulle jag behöva städa upp lite här och städa lite i datorn. Det finns inget rörigare än min dator. Bilder och filmer lite överallt, ingen ordning alls! Så det skulle jag behöva ta tag i. Och sen kan jag inte fylla på min telefon! Åh, dumma dumma dumma. Så det är ingen idé att skicka sms till mig, jag kommer ändå inte kunna svara. Vill man något får man helt enkelt ringa. Ehm.. Hästarna vilar idag. Bara Nisse som ska gå hoppträning ikväll. Och jag måste iväg och jobba sen också, om min röst vill. Det är ju mitt främsta redskap, funkar inte den, vet jag inte hur det ska gå. Haha!

Flummigt inlägg! Men vem bryr sig?! :D

jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter..



HAHA, jag är ruskigt lättroad!

Monday

Publicerat: 2009-02-23 Kl: 22:21:12 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu känner jag mig helt slut, jag måste ha feber igen. Orka.. Jag som somnade vid klockan 20 ïgår, jag borde inte känna mig såhär trött. Kom i vilket fall nästan nyss hem och måste nog sova snart om jag ska orka morgondagen. Tisdag imorgon, stressigaste dagen på hela veckan. Jobba, rida, jobba och sen träna.

Idag har jag jobbat hela dagen. Jag trimmade Nisse i ridhuset och Maja kom och filmade honom. I början kändes han fin, sen blev han rädd för nått och blev tokspänd resten av passet. Haha! Imorgon får han i vilket fall gå hoppträningen eftersom mina grabbar tävlade i helgen. Prince och Mirantos skrittades ut i skogen. Sen var planen att jag skulle åka ut och rida mina älskade lilla ponny, Suppan. Men det blir ju aldrig som planerat. Min lilla gris hade kolikkänningar när jag kom, så det blev till att gå ut och promenera med henne ist bara. Efter att ha gått en stund började hon äta igen och såg bättre ut. Min lilla skrutta. Precis idag när jag hade tänkt rida. Hon måste iaf komma igång nu! Så på onsdag gör vi ett nytt försök. Väldigt kul att se henne igen iaf.

Allt har gått i slow motion idag för övrigt, känner mig jättesjuk >_< Så ska nog lägga mig och sova snart. Sen ska jag försöka lägga upp filmerna från tävlingen, det tjatas väldigt mycket efter dem ;) haha!

Puss på er!

Tävling!

Publicerat: 2009-02-22 Kl: 16:29:46 | I kategori: | 0 kommentarer


Det har snöat konstant hela dagen och jag har varit i Högbo och tävlat med Little Prince, Mirantos T och Killigrews Easy Thing! Och det har gått helt fantastiskt bra! 5 nollrundor av 6 möjliga! Alltså 5 rosetter till till samlingen. Mina grabbar nollade båda sina klasser och "Gustav" rev första hindret i 110n. Slarvigt, lyft på fötterna ;) Nästa tävling blir Falun och antagligen följer alla tre med då också :) Den här säsongen har verkligen börjat helt lysande! Hela det här året finns ingenting att klaga på, keeps getting better!

Jag måste säga att den här helgen har varit en bra helg. Om man bortser från vissa stunder i fredags, fast jag måste säga att det kändes bra att se dig lida lite och sen inse att Rebecca är en bra tjej. Men snart är helgen över nu och en ny vecka väntar. Jag är sjukt trött, så kvällen tänker jag ägna till att slappa, duscha lite längre än vanligt, äta god mat och sova som en stock.

Hör av er!

/ Sandra

Galen kväll

Publicerat: 2009-02-21 Kl: 08:56:40 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu måste jag bara skriva av mig, jag tar nog ingen hänsyn alls nu, jag måste bara få det ur mitt huvud.

Hur kan man göra nått sånt mot någon som man påstår sig att älska? - Det var det enda jag tänkte när vi stod där allihopa, du ljuger för oss alla, flackar med blicken, börjar stamma så som du gör när du ljuger och med den där jävla cigaretten i handen. Det fanns så mycket jag bara ville fråga dig om, jag förstår mig verkligen inte på dig, MEN inför henne kändes allt så fel. Jag stod mest och fascinerades av hur en människa kan vara funtad som du. Det kändes så jävla bra att ta fram telefonen och visa sms när du påstod att en del saker inte var sant, hon trodde på mig. Hon tror på mig. Du har målat in dig i ett jävla hörn! Jag tror inte att du vill inse själv hur ditt liv ser ut. Alla förhållanden? Vem bryr sig? Det finns tre i min vetskap som du har gjort såhär och jag tycker att det är fullt tillräckligt. Du kunde inte se någon av oss i ögonen. Men att prata ensam med henne, det kändes så jävla bra. Lägga upp alla korten på bordet och jag blev förvånad över vilken mogen tjej det där var. Hur hon än väljer att göra, förstår jag henne. Och hon vet helt klart vad hon borde göra, men hjärtat vill nått annat. Frågan är om man borde tänka med hjärna eller hjärta i en sån här sak? Det enda jag bad henne om, accepterade hon och sen är det upp till honom. Han har egentligen ingen jävla anledning överhuvudtaget att vara sur på mig, det är DU själv som har satt dig i den här situationen. Hur det än blir vill jag kunna säga hej till alla tre inblandade på stan utan sura miner. Men om Du läser det här, läs första meningen och ställ dig den frågan. Jag förstår inte.. Allt du sa till mig var antagligen bara bullshit, men det är det du säger till henne då? Samma sak? Men allt känns bra, det har kommit fram, jag har pratat med henne och det kändes bra.

Jag hamnade i Hållnäs igår på gröna lund, rätt mycket folk blev det. Trevligt och roligt hade jag tills "fel" människor började ramla in. Haha, dessa killar och flickvänner. Aja, jag överlevde. Träffade en hel del nya människor också, kul! Hade självklart med mig min kamera, men det blev inte så mycket bilder. Men det lilla som blev kommer upp på bdb! Men det blev en del dansandes, pussandes, knäppa kort, pratandes både inomhus men mest allvarligt snack ute i kalla kylan. Så det tog flera timmar att få upp värmen sen. Haha! Fick skjuts både dit och hem, somnade i min säng runt 4, tror jag. Och nu sitter jag här och kan inte sova längre. Ska till stallet snart, har både uteritt och prova-på-ridning. Sen lär jag trimma mina pojkar inför tävlingen imorgon. Kvällen vill jag vara ensam och bara ta det lugnt.



Men hör gärna av er! Skicka sms eller ring! Och ni som är trogna bloggläsare, det här blev en typisk fredagkväll. Mina fredagkvällar brukar sluta konstigt. Haha!

over and out

Rock away

Publicerat: 2009-02-20 Kl: 10:27:45 | I kategori: | 0 kommentarer


Sluta hör av dig, för tusan. Det är inte dig jag suktar efter längre. Jag tänker inte skriva allt jag känner just nu, du är bara så patetisk. Som sagt, det finns inte mycket du förtjänar i denna värld.

Tror ni att jag fick sällskap igår eller? Nej, blä på dig. Tror ni att jag gjorde nått vettigt istället? Nej, inte det heller. Slöade hela kvällen framför datorn tills jag knappt kunde hålla mig vaken.

Igår fick jag jättemycket service av tjejerna i stallet. Hjälp med lite mockning, borstning, fylla på vatten, göra iordning hästarna, hjälp att hoppa osv.. Tack så jättemycket! :D Jag kände mig så sjuk igår så all hjälp togs emot tacksamt. Red i vilket fall Mirantos först, ut och galopperade i snön med Susanna och Lancer. Sen stod Nisse nästan klar när jag kom tillbaka och så hoppade jag honom och det gick kanonbra! :D Efter det åt jag lite och satt och pratade skit med Paulina ett tag innan jag red Prince. Han skulle också ut och galoppera i snön hade jag tänkt. Men träffade på Helena, som jag inte träffat på hundra år! Så hängde på henne och Myo på en skrittur och en liten galopp bara. Sen ville jag bara hem hem hem, kände mig inte alls bra..

Men idag känner jag mig iaf inte sämre, det är bra! Snart kommer nog pappa, vi ska äta lunch tillsammans och sen ska jag rida Gustav och Nisse bara. Mina två vilar. Och vad kvällen bjuder på kan man aldrig veta på fredagar ;) Haha!
 
/ sandra

Torsdag?

Publicerat: 2009-02-19 Kl: 13:48:50 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag är helt förvirrad på dagarna. Så blir det alltid när man har lov. Men jag tror att det är torsdag idag i vilket fall som helst. Och de senaste dagarna har jag bara skrivit helt förvirrade inlägg, undrar om någon ens har fattat vad jag har skrivit i mina osammanhängande inlägg. Men jag kan tillägga som inte har kommit med i de föregående inläggen att jag inte har någon träningsvärk efter träningarna i tisdag och att jag känner mig sjuk. Orka! Jag vill verkligen inte vara sjuk, det är det värsta som finns. På söndag ska jag tävla med Gustav (eller Killigrews Easy Thing, som jag såg att han hette i startlistorna, haha!), Prince och Mirantos. Sjukt mycket starter så tävlingarna börjar klockan 7! Tänk då om jag är sjuk, kallt jävla februari väder och gå upp sådär tidigt. Fyy, kommer bli jobbigt på söndag isf. Men jag känner mig ändå rätt taggad med tanke på att hästarna gick så bra i tisdags! Både Prince och Mirantos hoppade nått 140 hinder, så det kommer verkligen kännas lågt att rida 1m på dem ;) John sa också, "Din grå, den kommer gå 150!" (och Johns amerikanska/irländska dialekt), haha såå jaa.. :D Han är rolig den karln! Han pratade mest på engelska med mig hela tiden också.

Kvällen igår spenderades med Nicole framför tvn med chips och andra onyttiga saker. Myysigt, sen sov vi nog som grisar. Och nyss drog hon hem, eller hur det var. Hon skulle ta någon spruta och blabla. Så jag kan inte säga att vi har gjort nått vettigt idag. Jag ska väl försöka pallra mig upp stallet nu, promenad blir det nog med mp3n i öronen, jag måste nog skaffa lite ny musik i den snart. Tänkte börja med att mocka, vilket jag slapp igår. Maja var snäll och gjorde det åt mig :D Sen ska jag rida ut och galoppera lite i snön med både Prince och Mirantos. Nisse tror jag ska få skutta nått språng i ridhuset. Kvällen hoppas jag att jag slipper vara ensam, förhoppningsvis får jag trevligt sällskap. Men blir jag ensam måste jag lägga tiden på att göra nått vettigt och inte bara sitta och slöa.



/ Sandra

Twilight

Publicerat: 2009-02-18 Kl: 20:30:41 | I kategori: | 0 kommentarer


Sov kvar hos Nicole i natt, treevligt. Vi var uppe rätt länge och tittade på Röd Drake, aldrig förstått mig på den filmen. Mest seg, tycker jag. Vi sov väl tills vi inte orkade sova mera :) Åt frulle och fördrev tiden med film sedan. Jag fick äntligen se Twilight som inte alls var så bra som jag trodde. Jag hade nog för höga förhoppningar med tanke på att "alla" säger att den är så "jävla bra!". Ajaa, kanske inte riktigt min typ av film? :D haha! Sen fick vi skjuts hem till Tierp av hennes far och det blev såklart staallet sen. Trimmade Nisse först som var rätt fin idag och sen skrittade jag och Nicole ut på Mirre och Prince. Och nuuuuu, kom vi precis hem. Ska hoppa in i duschen för klockan 9 börjar det en film på tv. Chipsochdippkväll blir det ikväll! :D

Fått lite roliga sms på kvällskvisten av en rolig människa och fick ett samtal tidigare idag som faktiskt gjorde mig glad. Skadegläjde på hög nivå! höhöhöhöhöhhhhhhhhhhh.......

/ sandra alice elisabeth jacobsson

..från mig till dig, tönt

Namnsdag

Publicerat: 2009-02-17 Kl: 21:27:31 | I kategori: | 0 kommentarer


Jaa, vem kan det vara som har namnsdag idag? ;D Saaandra!

Nu sitter jag hemma hos Nicole med hennes cp-dator, så det blir inget långt inlägg. Kvällen kommer iaf att spenderas här! :)

Kunde inte sova i natt, så gick upp vid 1 och satt vid datorn och sen somnade jag om vid typ 3, haha! Och idag har jag i princip bara ridit känns det som. Suttit på en häst sen klockan 9 imorse till typ 14.30. Träningar för John Hickey! Snacka om att dra över tiden på alla grupper. Jag red en häst i varje grupp. Först Gustav, sen Mirre och sist Prince. Alla grabbarna gick bra. Mirantos överförväntan faktiskt :D Seeen stressa som en idiot och följa med till Västerås när Helena skulle träna på en ponny. Gick bra! Och nu sitter jag här.

Orkar inte skriva mera, men trött är jag och jag tänker sova länge imorgon.
hejpåer 
 

Helgen - kryssning!

Publicerat: 2009-02-16 Kl: 11:17:32 | I kategori: | 2 kommentarer


Allt blev så stressigt i lördags, fast jag gick upp 7, så det blev inget att sitta vid datorn och skriva i bloggen. Jag ska försöka sumera helgen nu. Jag orkade inte ens skriva nått igår. Haha, men nu är jag utvilad!

Lördag: Klev som sagt upp klockan 7. Började med att packa och äta fruskost. Sen blev det stallet, mockade och fixade allt sånt där. Sen kom Sara och följde med ut och galopperade i snön på Mirantos och jag på Prince. Hur trevligt som helst! Sen var helt klockan plötsligt Halv 11! Så stressa hem, hoppade in i duschen någon gång vi 11. Försökte fixa till mig, äta lunch osv, sen kom Emil och hämtade mig. Vi hämtade Sampe och sen till stationen, där resten stod och väntade på oss. Hittade även min vän Robin som visst också skulle åka på kryssning. 12.30 åkte bussen från Tierp och väl i Stockholm fördrev vi tiden med fika och sånt.

På båten sen blev det god buffé och sen var det party. Vi hade hur roligt som helst! Jag orkar verkligen inte berätta om kvällen, jag skulle kunna skriva en bok. Men bilder kommer upp på min bilddagbok, så fort jag orkar lägga upp dem. Och eftersom det blev 230 bilder och filmer kommer jag knappast att lägga upp allt. Men det var verkligen huuuur kul som helst! :D

Söndag: Den här dagen blev det mest slöandes, handla i tax-freen och äta frukostbuffén. En räkmacka till lunch blev det också. Kvällen var huvudämne bland samtalsämnena. Mycket skratt åt det! Haha! Och på bussen hem skrattades det vidare. I Tierp sen blev det pizza på stationspizzerian med Sampe och Emil. Sebbe kom och gjorde oss sällskap också. Och där skrattades det också en hel del när vi återberättade kvällen för Sebbe. Fick såklart skjuts hem och hann inte mer än hem och byta om innan jag var i stallet. Den nya kusen kom där på kvällen, Amnesty eller Nisse som han kallas. Red honom på kvällen och det gick braaa! Tre snygga hästar att vara stolt över i stallet. Även om Nisse inte blir kvar så länge, men ändå ;D Kom hem runt 10, trött som tusan. Orkade ingenting, men jag kan lova att det var otroligt skönt att duscha! Haha! Det enda jag gjorde var att lägga in bilderna i datorn och satt och skrattade för mig själv. Haha, gaaaalet var det!

Tack allihopa som följde med på kryssningen, det var verkligen hur kul som helst! Och det ska göras om! ;)

Måndag: Det var otroligt passande med sportlov idag! Sov ända fram tills nu, hur skönt som helst. Så jaa, ska väl äta frukost nu och ta en promenad ner till stallet. Trimma alla tre, Nisse, Prince och Mirre i ridhuset. Imorgon är det hoppträning för John Hickey med Prince, Mirre och Gustav. Jag känner redan nu vilken jävla träningsvärk jag kommer ha på onsdagmorgon. Jag ska försöka ta med min braiga kamera och knäppa kort på alla mina stjärnor. För övrigt vet jag inte vad dagen kommer att bjuda på. Det visar sig! Inget ansträngande förutom att rida hästarna tänker jag göra iaf. Behöver ladda upp inför imorgon.


Blder från kyssningen på min bilddagbok ;D

/ Sandra

Så arg så jag skakar

Publicerat: 2009-02-13 Kl: 12:20:05 | I kategori: | 0 kommentarer


Hur kan man vara så hemsk?! Fy faaan, säger jag bara..

Vilken sjuk dag det här har varit. Väcktes av ett sms och den konversationen forsatte i princip hela resten av dagen. Känner fortfarande hur ilskan bubblar inom mig. Fast jag har haft en del bra saker idag också, trots fredagen den 13e.  Sovmorgon, Andreas kom och hälsade på mig och sen skulle jag egentligen med honom och Elias och äta, men det blev inte så. Jag var så seg :P Mina hästar är allra bäst i världen, otroligt mycket kärlek till mina grabbar! <3 Och kvällen har spenderats med min tjejer. Och den mesta tiden med Angelica. Det var trevligt! :) Sen kan jag tillägga att dumma Emil försökte döda mig idag! haha! Jag red ut på laddade Mirantos. Hur jäkla pigg som helst! Tanken var att jag bara skulle skritta, så ingen martingal. Dumt! Men eftersom han var så pigg tänkte jag galoppa lite på gräsmattan vid Tibrings. Hade nyss fattat galopp och Emil kör förbi. Smart som han är, tutar han och Mirantos hoppar i luften. Hahaha, tack grabben! Mirantos är gaaalen och jag har bra balans. Sen kom Emil ut och hälsade på oss när vi red förbi vid honom. Tagg till imorgon!

Nu kom jag precis hem. Ska väl sova snart, måste vara pigg till imorgon. Ska upp rätt tidigt imorgon om jag ska hinna rida, ta hand om hästarna, duscha, fixa mig, packa och äta innan Emil kommer och hämtar mig 12.15 imorgon. Men det ska i vilket fall bli roligt. Åtta stycken är vi som ska på kryssningen. Jag, Nicole, Sampe, Inga, Natta, Emil, Susanna och Ingas särbo. Och mycket bilder ska knäppas! Ska bli skönt med ingen täckning på luren ute på Östersjön. Det blir nog ett otroligt snabbt inlägg imorgon, med tanke på att jag har som tvångstanke att skriva ett inlägg om dagen.

Just ja! Jag får hem en tredje häst på söndag. Han blir nog inte kvar så länge, men det ska bli kul! :D

/ SJacobsson

Heartattack!

Publicerat: 2009-02-12 Kl: 21:56:41 | I kategori: | 0 kommentarer


Träningsvärken var verkligen olidlig idag, käkat en massa smärtstillande piller, Ipren har varit min vän idag. Helt galet! Hände väl inget speciellt på jobbet. Roligaste som hände var väl när jag och Inga åkte till återvinningen och när Ullis fick en skrattattack. Aldrig sett henne skratta sådär! Haha! Efter jobbet satt jag och Linda och pratade strunt. Vi har blivit rätt bra på det på sistone. Sen skrittade jag ut på Prince, fick sällskap av en promenerande Julia. Trevligt värre! Tack för sällskapet bruden! :) Efter det blev det lite mera jobb. Mina söta kids! Och seeen US-möte. Skratt skratt skratt, som vanligt.

Väl hemma ringde telefonen i ett, så jag fick aldrig hoppa in i duschen. Andreas kom förbi också! :D Jättekul att träffa honom, det var rätt längesen. Vi tittade på, du är vad du äter och jag började titta på lyxfällan. Men det gick inge bra. Telefonen fortsatte ringa och bla bla..

Nu sitter jag här bara, ska väl ta och sova snart. Trött! Gått och gäspat hela dagen. Imorgon är det fredag igen. Haha, mina fredagar som slutar mysko nästan jämt. Vi får se hur den här blir. Jag är iaf bjuden på en filmchipsochdippkväll, men jag är taggad på fest. Men vi får väl se hur det blir med det. Jag kanske borde spara på mig och ladda inför lördagen. Haha!

Sov gott!

Jobbig dag

Publicerat: 2009-02-11 Kl: 21:40:39 | I kategori: | 0 kommentarer


Den här dagen har varit jobbig eftersom jag har haft så otroligt ont överallt hela dagen. Det tog 45 minuter att ta mig upp ur sängen imorse, trots det kom jag i tid till jobbet. Allt gick mycket segare att göra eftersom träningsvärken tog emot. Man vet att man lever! Jobbade hela dagen, sen gick jag hem och tog det lugnt. Fick reda på att mamma var sen och till slut kunde hon visst inte komma alls. Smått panik fick jag när klockan var mycket och vi var tvunga att åka till träningen en halvtimme senare om jag skulle hinna. Ringde Inga som självklart ställde upp! Tack för att du finns! Vi kom iväg lite senare än beräknat eftersom vi var tvunga att åka hem till mig, hämta reservnycklarna till bilen, åka till stationen, ta morsans bil, hämta transporten och sen till ridskolan och hämta hästen som Lotta hade fixat till mig. Tack gode gud att jag har en lättlastad häst! Allting ordnade sig trots att mammas tåg havererade.

Träningen för Emelie Brolin var värdelös. Det gav mig ingenting, förutom ännu mera träningsvärk i magmusklerna. Nu kan jag knappt röra mig. Hon öste på med beröm och fick beröm för att jag hade en fin häst. Tackar så mycket! Men träningen var värdelös, som sagt. Jaja! På vägen hem var jag trött och hungrig, men blev på bättre humör när jag pratade med Emil i telefon och kom och tänka på kryssningen. Åh, så kul det kommer bli!

För övrigt har dagen bestått av mycket telefonsamtal och sms.. Vissa trevliga, vissa roliga, vissa irriterande och jaa.. Nu ska jag minsann hoppa in i duschen och sen tänker jag sova! Trött som tusan!

Vi hörs allihopa!

Aj, mina magrutor!

Publicerat: 2009-02-10 Kl: 22:00:22 | I kategori: | 0 kommentarer


Tro det eller ej, men dem existerar faktiskt. Jag kommer ha enorm träningsvärk överallt och speciellt i magmusklerna imorgon. Ridit fem hästar idag. Trimmat två lektionsponnysar och sen på kvällen red jag hoppträning på tre hästar i rad. Gustav, Mirantos och Prince. Jag är heeeeelt slut! Men det har gått bra! :) För övrigt har jag jobbat hela dagen och haft mina lektioner. Ungarna är söta! Men tittade på "familjen annorlunda" igår och konstaterade att jag aldrig skulle utsätta mig själv för det där och skaffa massa ungar. Nej tack, inget för mig tror jag. Fast och andra sidan är jag nog lite för ung för att fatta det beslutet nu, men ajaaa ; D Haft en hel del intressanta samtal med Linn idag också. Haha, jag gillar henne! Så otroligt skön människa. Beundrar hennes liv till en viss del också.



Sen är jag pajat handen också! Bra där... Och nu gör den ont som fan, kan jag säga. Efter att ha ridit alla hästarna. Jag lyckades nämligen bryta den igår. Haha, det läker väl! Men ont gör det. Ajaaaa :) Nu är jag trött som ett jävla svin och jag kommer vara stolt över mig själv om jag kan röra mig imorgon. Imorgon är det träning för Emelie Brolin med Mirantos!



Sleep well, cykelställ!

/ Sandra

Unexpected people

Publicerat: 2009-02-09 Kl: 07:35:11 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu har jag nyss ätit frukost, blev väckt av en massa sms. Så jag har blivit utsatt för en mindre sms-terror den här morgonen av tre olika människor. Två helt unexpected people. Så det kan bli! För övrigt ska jag till jobbet snaaart. Working all day long, sen specialidrott med Prince och så ska jag rida skritta ut på Mirantos också. Vad kvällen bjuder på, får vi allt se :) 

Gårdagen var bra, men rätt seg. Det kändes ungefär som om jag fyllde år då och inte i onsdags. Släkten kom och åt smörgåstårta och "vanlig" tårta, min favorittårta! Världens godaste jävla tårta. Dock får man bara äta den en gång per år. Men men :) Fick lite presenter, bland annat min efterlängtade digitalkamera! En rosa ofc! Så nästa helg blir det mycket kort från kryssningen, det är verkligen något som ska förevigas ;D Sen på eftermiddagen kom Sara med sin sadel och följde med ut och galopperade i snön, hon på Mirantos och jag på Prince. Hur mysigt som helst! Det gick att galoppera hur mycket som helst och det var så fint i skogen med all snö på träden. Åh, riktig vinterkänsla. Inte frös jag heller och hästarna blev glada! Sen följde hon med hem och åt tårta! :)

 Sen på kvällen började jag titta på Beck-filmen. Men jag somnade. Somnade ifrån allt. Med kläder på, inte tvättat bort sminket, inte flätat håret, inte borstat tänderna. Så gissa om jag kände mig skabbig när jag vaknade imorse! Hahah!

Ajaaaa, nu ska jag klä på mig och fixa till mig lite. Så får jag nog skjuts idag till jobbet. - Braa, för jag orkar inte gå ;)

/ Sandra

Helgen slut, igen

Publicerat: 2009-02-08 Kl: 00:42:14 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu är vi inne på helgen sista dag. Den här helgen gick hur fort som helst. Jag har mest sovit och åkt bil, tycker jag. Nästa helg får inte gå såhär fort däremot. Ajaa..

Idag/gårdagen har jag vaknat, åkt bil, åkt ännu mera bil och sen kom jag hem. Ställde mig på vågen, konstaterade att jag var tjock, gick till stallet, red och fixade med allt annat och gick hem. Ställde mig på vågen och gått ner två kilo xD hahah! Aja, hoppade bokstavligen in i duschen, fixade till mig lite och sen har jag legat och slöat, typ ensam.

Idag/imorgon kommer som sagt släkten. Det blir väl bra :) Borde väl sova egentligen, men jag har verkligen ingen lust..

En sak som är bra är att mitt hår börjar fan bli långt nu och sen är det mindre än ett år till flera tatueringar, körkortet och krogen!


Investera ny telefon kanske? :'D

åååååka bil

Publicerat: 2009-02-07 Kl: 14:53:32 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag i bilen påväg hem från Örebro, två timmar kvar typ.. Varit med familjen Eriksson och tittat på ponnysar igen. Den ena tyckte jag jättemycket om. Så ja, jag har suttit i en bil i princip sen halv 8 imorse. Och dem har med sig en dator med trådlöst nätvärk, vilken smart uppfinning!

Igår somnade jag halv 9, så det hände inget kul igår direkt. Haha, skönt var det iaf.. En lugn fredag kväll. Dagen i övrigt var rätt lugn. Jobba och rida bara :) Och nu är det redan lördag. Ikväll ska jag ha roligt, under vilka omständigheter vet jag inte, men roligt ska jag ha. Haha! Imorgon kommer släkten och firar mig. Min favvotårta blir det!

Låten Cocaine med Nomy är verkligen världs historiens bästa låt! Jag satt nyss och lyssnade på den med mp3n. Jag ledsnar aldrig, den är verkligen bäst och den väcker otroligt mycket känslor. Sommar framförallt! 

Längtar som fan till nästa lördag!

/ Sandra

I want you to want me

Publicerat: 2009-02-06 Kl: 16:46:16 | I kategori: | 2 kommentarer


Jag tittade just på en film, jag tänker inte säga vilken (varför vet jag inte).. Den påminde otroligt mycket om en vän till mig, eller ja, kan jag verkligen kalla honom det? Jag kände verkligen igen mig själv och honom i filmen. Lögner och otrohet är verkligen, jaa.. Finner inga ord just nu. Kärlek är jobbigt och svårt. Jag undrar när du ska växa upp och komma ifrån det där? GROW UP!

Gnällspikar

Publicerat: 2009-02-05 Kl: 19:23:55 | I kategori: | 0 kommentarer


Rubriken säger allt!

Jobbat hela dagen, ridit osv.. Efter det red jag mina hästar och tusan vad fin Prince var idag! :D Han är helt jävla underbar. Sen satt jag och pratade lite skit med Linda och sen jobba ännu mera. Gnällspikar. Och nu kom jag nyss hem. Ska väl äta nått och ta det lugnt framför tvn. Imorgon är det fredag. Bio och mat med tjejerna! Sen får vi se hur lördagen blir. Förhoppningsvis fest! Melodifestivalen känns inte så lockande..

Kryssningen är bokad och klar! Nästa lördag drar vi! ÅH, jag längtar som en galning. Oooootroligt taggad! Hjälp vad kul vi ska ha! :D

/ Sandra

Vad du kanske inte visste..

Publicerat: 2009-02-04 Kl: 23:07:35 | I kategori: | 1 kommentarer


En speciell dag idag och jag kan ju inte sova, så ett extra inlägg blir det :D




Fem frågor om förhållanden
är du singel? - Japp!
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Absolut
kärlek eller sex? - Både och?
har du varit kär i någon? - Jaa,
finns det någon för dig just nu? - Nej, inte vad jag vet.. 

Tio frågor om dig själv
fullständiga namn? - Sandra Alice Elisabeth Jacobsson
när fyller du år? - Idag! 4 februari
några utsmyckningar på din kropp, isf var? - Tatuering. Ovanför vänstra fotknölen. Sen örhängen ocksååå
vad har du på dig just nu? - Trosor, bh och ett linne.
vilken årstid är bäst? - Sommaren, helt klart!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sova hur länge jag vill. Utvilad, glad och pigg!
vad tycker du mest om hos dig själv? - Oj. Jag tycker om mitt hår. Men jag tycker också om att jag har så lätt att få kontakt med människor. Social av mig!
vad är du bra på? - Ganska många saker.
vem älskar du mest på denna jorden? - Mina älskade hästar!
sover du hellre själv än tillsammans med någon?
- Det beror på.

10 frågor om dina vänner
vem är din allra bästa vän?
- Oj.. Det måste vara Andreas Haack
vem vet allt om dig? - Ingen vet allt om mig.
vem är den roligaste av dina vänner? - Det finns många man alltid skrattar med.
vem är snyggast av dina vänner? - Haha, det vet han bäst själv.
vem är mest partyprisse? - Stefan
vem är den du helst har filmkväll med? - Det beror på. Men mina tjejer är alltid naaajs.
vem av dina vänner är mest "evil" ? - Linda hade skrivit att jag var mest evil, haha! Men jag tycker nog allt att det är Stefan som är mest evil av mina vänner :'D
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Den som vill följa med?

10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? -
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Jadå
vem är farligast i din familj? Farlig?
vem ser roligast ut i din familj? - William!
vem är coolast?
- Jag!
har ni något husdjur? - 1 kanin, 1 hund, massa katter och hästar.
vem har du mest gemensamt med? - Mamma
vem står för underhållningen? - Pappsen
vem sover du oftast med? - Med ingen? :P
roligaste kvällen med familjemedlem? -

10 frågor om idag
vad har du gjort? - Jobbat, ridit, ätit tårta och träffat elitlaget i Uppsala.
har du varit glad idag? - Japp!
har du varit ledsen idag? - Nej.
har du gjort något bra idag? - Japp, det har jag :D
vad ska du göra nu? - Sova typ.
har du gjort något dåligt idag? - Den här listan, kanske
vad har du ätit idag? - Tårta och chinamat
har du duschat idag? - Ja, två gånger till och med.
är du trött nu? - Njee, seg bara..
vad händer imorgon? - Jobba, jobba och rida.

SKOLAN
Går du i skolan? Mja
Har du varit i skolan idag? Nje, praktik

ANNAT
Hur mår du just nu?
Trött, men annars är det bra!
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? På mig? Nej. haha!
Har du piercat dig? Öronen. Får inte på andra ställen -.-

TELEFON/MOBIL
Vem ringde du senast? Emil Löfström
Vem ringde dig senast? Mamma
Vem sms:a till dig senast? Isak Nilsén 
Vem sms:a du till senast? Isak Nilsén

ÖVRIGT
Är du hungrig just nu?
Nej, tokmätt!
Vad är klockan nu? 22.59
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bilddagboken och min blogg bara.

FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa?
Klockan 18.10 typ..
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Idag vid typ 10..

SPORT
Går du på någon sport?
Japp!
I så fall, vilken/vilka? Ridsport.
Trivs du med den sporten? OFC!
Tycker du att den sporten är rolig? Det bästa som finns.
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? Den är allt för mig.

ÖVRIGT
Gillar du punk- Ehm
Har du sminkat dig idag? Japp. Men det ska tvättas bort snart.
Isåfall, vad för smink? - Foundation, rouge, puder, eyeliner och mascara!
Vad har du på dig för trosor just nu? Rosa björn borg
Hur ser dem ut?
Ljus rosa med vit text och lite gult också.
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - En svart och rosa.
Hur ser den ut? - määh.

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara?
Ja
Använder du Wax? Nej
Använder du ögonskugga? På fest ja
Använder du kajal? Ja
Använder du hårspray? Ja
Använder du volymspray? Ja
Andänder du mouse? Nej
Använder du deodorant? Ja
Använder du skiinspray? Nej
Använder du parfym? Ja
Använder du ögonfransböjare? Nej
Använder du läppglans/läppstift? Nej
Andänder du brunkräm? Nej
Använder du rouge? Ja
Noppar du ögonbrynen? Ja
Uppsatt hår eller hängande? Både och
Plattar/lockar du håret varje dag? Nej
Duschar du varje dag? Ja
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? Nej

kärlek & sex:
är du kär just nu?
- Nej, bara störd i skallen.
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Ja
Har du ett förhållande? Nej
När förlorade du oskulden? Oooj..
När går gränsen vid otrohet? - Puss!
Har du varit otrogen och om ja, varför? - Ibland gör man saker utan att veta varför..
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Nej
Är du romantisk? Neeej, det tror jag nog inte
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Neee
Är du svårflörtad? - Det beror nog på..
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Usch ja. Han förtjänade inte en enda tår.
Vad hette din första flickvän/pojkvän?-  Fredrik
länge höll det? - Oj, minns inte
har du nångång slagit någon du tyckt om? - Jaoo
har du lekt med någons känslor? Kanske
länge höll ditt längsta förhållande: 1år tyyp.
hur länge var ditt kortaste? Veet inte.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?
- Jag trivs som det är nu. Vilken sida det är på, vet jag däremot inte :D
Har du varit tillsammans med två samtidigt?
- Nej nej nej.
Är du en bra pojk/flickvän - Självklart!
Hur många har du haft sex med i år? - 2
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)?
- Stefan
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? -Det tänker jag inte skriva här.
Har du haft ett KK-förhållande med någon? höhö ja
När fick du din första kyss? - Ooooj!
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Mamma var 17 och pappa 22
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej nej nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Vilken fråga.

God natt på er!

17 år!

Publicerat: 2009-02-04 Kl: 08:12:52 | I kategori: | 3 kommentarer


grattis grattis grattis grattis på mig!


:D



Så, nu är min födelsedag snart över. Det har varit en rätt bra dag. Jag fick sovmorgon och hämtning idag, som sagt och så blev det tårta till frukost. Hur jävla gott som helst! :D Sen slapp jag mocka idag också, till och med till mina egna hästar. Jag har helt enkelt bara ridit idag. Lilla Compis skulle däremot döda mig idag ;) haha! Pigg och hoppade i taket när jag tog tyglarna. Så blir det när man vilar, söthästen!

Efter jobbet var det bara hem och duscha. Och när mamma kom innanför dörren var jag sjukt irriterad. Jag skulle då i den sekunden bokstavligen kunna slå sönder nått. Så jag slog på musik så högt det bara gick, stängde in mig på mitt rum och klippte naglarna. Sen lugnade jag ner mig :D Tack för att du nästan förstörde min dag, bruden! Jaja, fixade till mig och åkte till Uppsala. Äta på china med elitlaget. Otroligt kul att träffa alla igen! Längesen. Nu är vi och framförallt jag taggad till elitserien iår. Nu jävlar blir det SM-final! Det ska raggas sponsorer däremot.

Sen måste jag bara tillägga att jag läste på alindfors.blogg.se om anonyma som kommenterar. Sjukt irriterande. De där anonyma kommentarerna ramlar in titt som tätt. Varför kommenterar man anonymt? Kan man inte stå för sin åsikt? Sen finns det ju dem som verkligen tigger om att få sura och anonyma kommentarer (jag syftar absolut inte på någon speciell (a) ), men att få sån spydig kommentar som Angelica och även jag får ibland från en anonym är väldigt väldigt irriterande.

Tack till alla som har grattat idag! Det värmer otroligt att människor bryr sig och kommer ihåg mig. Puss på er!

/ Sandra

Imorgon

Publicerat: 2009-02-03 Kl: 07:33:25 | I kategori: | 0 kommentarer


Imorgon är det inte vilken dag som helst, kom ihåg att säga grattis vafan! ;D
17 år, bara ett år kvar till krogen och körkortet!



Den här dagen har varit bra. Jag har varit på otroligt bra humör, skrattat genom hela dagen! Underbart : ) Jobbat hela dagen, ridit och jobbat ännu mera. Prince vilade och Mirantos trimmades i ridhuset, fina pållen! På hoppträningen hoppade jag först Gustav som hoppade 120 bana och sen Lancer som hoppade en 110 bana. Nöjd med båda två och framförallt mig själv. Jag red jävligt bra idag! Och jag fick en komplimang som värmde jättemycket av Paulina. Och så har jag jagat John Hickey idag. Han kommer förhoppningsvis och har träningar den 17/2 :) Hoppas hoppas!

Imorgon får jag skjuts och sovmorgon till jobbet :D Och så blir det tårta till fikat. Mysigt. Sen på kvällen ska elitlaget träffas i Uppsala och käka på china. Fy fan vad härligt! Det kommer nog bli en bra dag imorgon. Sen ska tjejerna tydligen bjuda mig på bio och mat på fredag :D Puss på er!

Nu ska jag kanske sova. Men jag känner för att vara vaken till klockan 12 och sen om jag känner någon skillnad när jag blir ett år äldre :'D haha! För övrigt kanske jag får med mig tre hästar på nästa tävling i Högbo. Kanske till och med fyra om jag har (o)tur ;)

God natt!

Taggad på livet

Publicerat: 2009-02-02 Kl: 13:30:04 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu har jag kommit på hur man lägger in klipp från youtube på bloggen, smarta jag! Filmer från tävlingen igår :)


Little Prince från 110n :) Nolla och placerad!


Mirantos T, 110 cm, fyra fel..

Första starten iår är avklarad och första starten på mina stjärnor någonsin.
090201, Storvik Ovansjö, 1m-110cm
090222, Högbo, 1m-110cm
090314, Falun, 110-120cm
090322, Heby, 110-120cm
090403-05, Umeå, första omgången med elitlaget!

Det är min tävlingsplan hittills :D

Tävling!

Publicerat: 2009-02-01 Kl: 20:00:26 | I kategori: | 1 kommentarer


Japp, idag var det tävling. Efterlängtat! Hästarna har skött sig exemplariskt idag, mina stjärnor <3
Första klassen var Mirantos nolla och placerad. Prince hade ett pet. Minsta hindret på hela banan, han tyckte det var för lågt ;) Andra klassen var Prince nolla och placerad, bra runda! Mirantos petade sista hindret ; ( Den bommen hade allt kunnat fått ligga kvar. Men men, han hoppade kanon! Så två rosetter med mig hem, braaa!

Hade värsta teamet med mig idag också. Två hästskötare, en chaufför och en kameraman. Haha, det har varit en bra men kall dag. Lång dag framförallt. Kom nyss hem. Therese har åkt hem också, tack för i helgen! Ätit pizza har jag gjort nu också. Tjockis jag är.

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka hålla ögonen öppna till Beck filmen börjar.

Ses!
RSS 2.0