Big smile!

Publicerat: 2009-05-31 Kl: 18:09:09 | I kategori: | 0 kommentarer


Det blev inte som jag trodde. Inget bloggande i fredags och igår hade jag inte tid när jag kom hem att blogga. Så hela två dagar har jag inte skrivit i bloggen! Galet jag som är en trogen bloggare och skriver varje dag. Hur som, i fredags var jag i Norrköping med Cissi fortfarande och igår kom vi hem. Läskigt att sova i hennes lastbil med spindlar i taket. Hah! Bara så ni vet så sväljer man åtta spindlar per år i sömnen! Så jag vågade knappt sova.. Hästarna har gått jättebra i helgen. Nästa år ska jag minsann vara där och tävla, har jag bestämt. Och den där olyckan jag nämnde. Tjejen bröt benet under ögat, käken, krossade armbågen och fick axeln urled. Uscha! Hur det gick med hästen vet jag däremot inte.


Cissi och Navidad i helgen :)

Igår när jag kom hem började jag med att hoppa in i duschen det första jag gjorde. Förutom att varit i stallet en sväng och pussat på mina pojkar. Jag fixade till mig och drog till Nicole. Där blev det lite chill och lite kortspel, trevligt. Hoppades på att få åka till Hållnäs, men det blev inte så. Fick skjuts hem av Dennis som precis fått körkort, grattis påre! Snart har jag också körkort, jag längtar!

Idag har jag varit i Norrtälje och hälsat på min älskade ponny! Jag körde hela vägen till Norrtälje och hem igen. Och jag är ju bara för bra. Ge mig körkortet nunununu! Jag längtar så otroligt mycket till min 18 årsdag. Anyway, Suppan hade det ju självklart hur bra som helst. Och hon såg ut att trivas som fisken i vattnet och så välmående ut. Det känns så bra att både ponny, ägare och fodervärd i nöjda. Jag hade nog inte kunnat hittat ett bättre ställe åt henne. Carro som har Suppan nu kanske följer med till Gagnef i juni när jag tävlar som hästskötare. Man kan ju hoppas i varje fall! :)


Unexpected Surprise <3


Suppan och sin fodervärd, Carro!

Nu ska jag byta om och kila ner till stallet. Rida båda hästarna som har vilat i tre dagar när jag har varit borta, vilket de säkert behövde. Tänkte rida ut på båda två. Det är ju helt fantastisk väder. Jag älskar sommaren!

/ Sandra Jacobsson
..this love is real <3

Jävla piss väder i Norrköping!

Publicerat: 2009-05-28 Kl: 22:27:35 | I kategori: | 1 kommentarer


Som vanligt har jag tur och får tillgång till en dator! Så nu får ni antagligen trevlig läsning hela helgen trots allt. Dock är ju det här en ovanlig dator, dvs inte en stationär ;) hah

Anyway, dagen började tidigt. Men jag sov så otroligt dåligt i natt, så kändes som om jag inte ens hade somnat när jag skulle kliva upp. Hann med och duscha, packa, titta på frukosten (eftersom jag inte kan äta så tidigt på morgonen) och kind of fixa till mig. Cissi och Emelie kom och hämtade mig strax efter halv 8 och resan till Norrköping. Vi stannade till och hämtade upp Johanna och Rozza i Uppsala. Och ja, dåligt väder har det varit. Regn regn! Men lite solsken har det varit. Imorgon hoppas jag på sol, så man får ta och bli lite brun.

Hästarna har gått bra! Rozza och David var nolla i 135an och Rico rev sista hindret, men annars var Cissi nöjd med lille grabben. Och i den första internationella klassen var det en läskig olycka. Karolina Lindbom kraschade i en kombination. Hästen hoppade ut på tre ben och hon fick åka ambulans. Stackarn!

Och ja, ska ta mig ut i regnet och borsta tänderna osv typ nu.. Sen ska jag trängas med tre brudar i en lastbil, hah!Snacka om att jag blir tävlingssugen av att vara här. Aja, hörs imorgon! På lördag vill jag ha party när jag kommer hem!

/ SJacobsson

Guldfjärtar!

Publicerat: 2009-05-27 Kl: 22:44:00 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har jag inte gjort något utöver det vanliga, förutom sovit en sväng på soffan. Nu sitter jag och pratar med mina sjuka och roliga kompisar på msn och måste dra mig ifrån och sova. Upp tidigt imorgon, ska åka till Norrköping med Cissi på tävlingar. Kommer hem på lördag, så hörs på bloggen då eller på söndag!

Finns självklart på telefonen :)

Ha det så jävla bra så länge!

Rest in peace, Complete!

Publicerat: 2009-05-26 Kl: 22:23:06 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag börjar med att prata om tråkiga saker nu. Idag hade vi en häst som fick vandra vidare till hästhimlen. Vi hoppades på att det skulle bli gjort på morgonen, som det sas eftersom på eftermiddagen börjar det komma en massa barn. Klockan gick och det blev eftermiddag. Men nu är det i varje fall gjort. Men fel människa fick se fel saker, stackars Nicole.. Hon har lagt upp otroligt fina bilder på honom i sin blogg, http://nickoll.blogg.se/ . Jag hatar verkligen sånt här. Men det är väl helt enkelt livets jävla gång..

För övrigt har det varit en otroligt varm dag idag också. Är sommaren här på allvar nu? Man kan ju hoppas iaf :) Rätt lugn dag på jobbet, trimmade lite ridskolehäst, gick faktiskt över förväntan. Men helst av allt skulle jag vilja slita av mig alla kläder och lägga mig i solen och bara steka. Men men! :D Jag hade ju mina lektioner idag också, duktiga små barn! Och sen blev det hoppträning med tre hästar i rad. Mirantos, Gustav och sen Prince.

Jag var rätt ofokuserad genom alla tre träningarna och jag vet inte riktigt varför. Men hästarna kändes bra, men jag var inte på topp idag. Ingen katastrof, jag vill bara ha det perfekt!

Nu vill jag inget hellre än att sova. Och att det inte får bli morgon så jävla snabbt. Är otroligt trött! På torsdag blir det Norrköping!

/ Sandra

What a wonderful day ,

Publicerat: 2009-05-25 Kl: 20:45:50 | I kategori: | 0 kommentarer


När jag vaknade imorse var jag verkligen tröttast i hela världen, har inte riktigt tagit igen mig ifrån lördagen. För mycket alkohol och för lite sömn straffar sig på måndagmorgon. Men jag masade mig minsann upp, för det var ju helt underbart väder utanför fönstret. Och när jag kom till jobbet insåg jag att vi hade lite praoelever, skönt. Mindre att göra för mig ;) Linn var också noga med att informera mig om att det tar en vecka för kroppen att återhämta sig efter en festande kväll, som den lilla narkomanen hon är. Eller ja, före detta! Inte konstigt att man kände sig lite waste när man vaknade då.

På specialidrotten hade jag Mirantos, dressyrade för Uffe. Han kändes ovanligt bra och Uffe berättade hur vi låg till eftersom kursen snart är slut. Hit med mitt mvg säger jag bara! Fick massor av beröm, så nu är självförtroendet uppe i skyarna. Åh! Efter specialidrotten drog jag hem och somnade på soffan direkt. Tills mamma kom och väckte mig, hon tyckte att vi skulle åka och äta. Sagt och gjort, självklart körde jag. Varför är det så långt kvar till 18 års dagen för?! Jag är så jävla bra. Haha! Efter det åkte jag till stallet och red Prince. Trimmade och tusan så fin han var! Båda hästarna känns toppen!

Igår kväll träffade jag en bra människa. Vi hade en del att prata om efter lördagen. Han vill fortfarande inte tro på vad jag säger. Jag kan inte göra mera. Det som har hänt har hänt och det är flera månader sen. Vad det nu ska det ha för betydelse för framtiden, förstår jag inte. Don´t be worry. Skulle jag kunna få saker ogjort så skulle jag det, men nu går det inte.

Och nu ska jag nog ta mig till sängen och titta på tv tills jag somnar, behöver sova. På torsdag åker till Norrköping, tävlingar!

/ SJacobsson
..som vanligt vänder du allt mot mig, leave me alone

Kvällen igår..

Publicerat: 2009-05-24 Kl: 08:21:40 | I kategori: | 0 kommentarer


Vilken jävla kväll det blev! Nu ska ni får en massa smaskens! Just nu i skrivandets stund har jag nyss vaknat. Känner att alkoholen fortfarande är i kroppen och jag gissar på att huvudvärken kommer från att jag är så sjukt törstig. Klister har jag på ögonlocken också, härligt. Var hemma runt en stund efter 3 tack vare att mamma hämtade mig som hon lovade.

Anyway, vi började med att förfesta hemma hos mig, riktigt trevligt faktiskt. En hel del bra människor, somliga firade jag våran ettårsdag med, hahah! Aja, när vi var tillräckligt fulla och glada drog vi till bussen. Bussresor är ju alltid roliga. Hah! Väl i Karlholm var det inte lika mycket människor som jag trodde. Och som vanligt kom det fram folk som kände mig som jag inte kände igen alls. Jag är så bra på sånt där alltså, hah! Kvällen var rätt trevlig och tiden flög iväg. Senare in på kvällen rök jag ihop med mitt (o)trevliga ex, tack vare att syster polis var där. Onödigt kan tyckas. Om vi trodde att vi försökte överrösta musiken, varandra eller om det bara kändes jävligt bra att skrika på varandra vet jag faktiskt inte. Som vanligt fick han för sig en massa skit, störde sig sjukt mycket på att jag har kallt honom äckel i min blogg (fine, då vet du ju vad jag tycker..), bad om ursäkt för första gången, påstod att det var jag som hade sagt upp kontakten med honom (haha) och så hostade han ur sig en kylig kommentar om vem jag hade pratat och pussats med den kvällen. Vad nu han har med det att göra. Blev less efter att han hade sagt det och hans tjej försökte avbryta oss gick jag bara därifrån, skildes som ovänner. Härligt! Jag som inte ens orkar vara osams med den där.. Aja, det ordnar väl upp sig, I guess..

Inte nog med det. En bra människa, fel människa, såg tydligen hur vi stod och tjaffsade. Så fick ägna den sista tiden innan jag skulle åka hem åt att övertyga honom om att det inte var som han trodde. Om jag lyckades vet jag inte, det visar sig idag. Åhhh.. Jag blir så less på allt som har med killar att göra ibland.



Idag ska jag till Falun, vi ska titta på en transport, pappa kommer vid 12, så ska gå och sova en stund till innan han kommer, behöver sova bort lite alkohol känns det som. Huvudvärken försvann efter jag fick i mig lite vatten, skönt! Men jaop, tur att man har en blogg att ventilera lite med ibland. Lite slemmiga bilder från kvällen igår kommer ligga på min bilddagbok!

/ Sandra Jacobsson

This life is nothing!

Publicerat: 2009-05-23 Kl: 15:21:18 | I kategori: | 2 kommentarer


Woho, kom nyss hem. Svettig och äcklig är jag nu. Väntar på att duschen ska bli ledig snart så jag får duscha och fixa till mig. Ikväll blir det nämligen fest. Jag hoppas att det blir riktigt roligt! Först förfest, låter som om det blir en del folk, sen åka buss till Karlholm och folkan. Där är det party hela natten lång! Med 270 pers på listan borde det bli en rätt rolig kväll.

Igår kom bara Nicole. Sen kom Ingma och Pontus också och gjorde oss sällskap framför Exorcisten. Hm, den var inte så himla läskig. Eller ja, Pontus förstörde när han började asgarva när det blev läskigt and so on, men aja! :D Trevligt sällskap var det iaf. Sen när killarna hade dragit blev det en del pratade i telefonen med Emanuel i andra änden. Sen sov jag och Nicole som grisar.

Idag klev jag upp rätt skapligt för att åka till stallet. Började med att hoppa Gustav som kändes helt okej. Vi hoppade serier, och han hoppade nått hinder på 140, faktiskt ;D hah! Aja, sen trimmade jag lite lätt på Mirantos i ridhuset. Nu ligger han på plus igen. Och efter det red jag ut på lille Prince. Så jaaa, nu ska jag hoppa in i duschen snart!

Ses!

dance inside

Publicerat: 2009-05-22 Kl: 18:13:31 | I kategori: | 0 kommentarer


Hm ja, en mindre händelserik dag har det varit idag alltså. Så det blir ett tråkig inlägg. Eller ja, de flesta inlägg jag skriver är tråkiga. Haha! Du behöver inte ens läsa vidare om du har nått roligare för dig.

Anyway, klev upp tidigt idag och var i stallet strax efter 8. Började med att mocka, fylla på vatten och torva. Sen red jag virromirropirro först. Tänkte trava lite bommar och så idag. Han var helt virrvirr idag. Fast jag får väl skylla mig själv när jag har låtit honom vila två dagar. Hur som så låg han nere på minus i början av passet, men sen så kändes han rätt bra. Eller han kändes bra hela tiden, men han hittade på egna saker. Hoppade studs över solkatter, såg att dörren var nymålad = döläskig, bytte galopp helst så högt upp i luften det bara gick när det inte dög att galoppera i förvänd galopp and so on.. Aja, vi fortsätter med lite trimmning imorgon tror jag ;) Prince sen då.. Han var helt okej. Men var spänd. Solkatter, dressyrstaket, nymålade dörrar och så vidare. Men annars kändes han helt okej!

Efter stallet var det bara att stressa hem och kasta sig in i duschen. Tog tåget till Uppsala, där fick jag sällskap av Annika, Angelica, Ludde och Adam. Trevligt! Mamma mötte upp mig vid Holmlunds, uträttade lite ärenden och sen blev det till att flänga runt i lite hästaffärer. Shoppat lite grejer till hästarna nu och en tröja till mig själv att ha i stallet. Tjockade mat på donken gjorde vi också. Mamma körde som en galning hem i regnet också. Hah! 

Nu sitter jag här och väntar på bättre tider. Nicole och Martina kommer hit. Vi ska titta på Exorcisten. woho! Ha det bra!

/ Sandra Jacobsson

I really like it, but..

Publicerat: 2009-05-21 Kl: 18:24:41 | I kategori: | 0 kommentarer


Gud vad det är segt med dressyrtävlingar! Trött på siffror är jag också. Suttit och räknat reslutat sen klockan 8 imorse, kul. Not! Ajaaa, tog en cykeltur hem i regnet. Hamnade framför tvn med en äcklig sallad. Nu sitter jag här med en allmän klädångest. Fyyyy... Vad fan ska man klä på sig? Uscha!

Ikväll är det bonde söker fru på fyran, klockan 21! Det betyder att Elin kommer vara i tvrutan, det ska bli skitkul! Jag kommer sitta bänkad framför tvn då och hoppas att alla andra gör det också. Men innan det ska jag hinna med stallet en sväng till och sola. Hah!

Love,   
     Sandra

So damn beautiful!

Publicerat: 2009-05-20 Kl: 20:45:34 | I kategori: | 0 kommentarer


Ännu en dag avklarad, en dag närmare lördag, en dag närmare sommarlovet, en dag närmare skolan, en dag närmare döden.. Haha! Nejmen! Nu ska vi inte vara sånna, men den här dagen har gått väldigt fort. Började med sjukhuset på morgonen. Ett fint blåmärke i armvecket har jag nu efter blodprovet. Jävla blåmärken! Sen stallet då, såklart. Inte fullt lika mycket att göra idag, som tur var :)

När jag hade jobbat klart hade jag tänkt rida Prince, så när jag kom gåendes på cykelvägen till hagen (går ju folk förbi hela dagarna), ser Mirantos låååångt innan jag ens var vi hagen att det var jag tydligen. Han kom travandes mot mig, stannar och blir om galopperade av en gnäggande Prince, men springer direkt ikapp. Ååhh, jag bara älskar mina hästar! Dem gör mig verkligen lycklig! Hur underbart är det inte med hästar som kommer galopperandes med öronen framåt när dem ser att man kommer?! Massor av kärlek till mina älskade pojkar, männen i mitt liv! <3

Självklart hade båda tagit sig en rullning i det blöta gräset efter en regnskur. Så tog med mig båda två, dumpade Mirantos i en av hagarna hemma vid stallet, så han slapp vara själv borta i gräshagarna och Prince fick ta sig en dusch. Blöt lera är ingen höjdare! Sen fick han stå med täcke, torka och äta sin mat. Under tiden drog jag hem en snabbis. Men jag somnade i soffan i TVÅ TIMMAR! Fan, vaknade med huvudvärk också. Anyway, åt mat och körde till stallet. Red Prince med Helena och Knatte. Vi skrittade först en sväng, sen blev det trimmning på stora banan. Underbara lilla häst! Red lite på Knatte på slutet också, klämmnde på ponny med stort P! Och Helena fick njuta lite på Prince. Haha, inte så svårt att inte bli kär i honom.

Hade tänkt dra en solning ikväll, men jag orkar inte.. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen tänker jag sova. Upp tidigt imorgon igen, tävlingar ;o På fredag ska jag fixa stallet på morgonen, sen in till stan och shoppa lite flugtäcken till hästarna och kanske åka och hälsa på Suppan. På kvällen ska jag till Nicole, vi ska hyra Exorcisten, haha! Sen är det lördag, jag är taaaaaaaaaggad! See you at the party!

/ SJacobsson

HARD work

Publicerat: 2009-05-19 Kl: 22:43:34 | I kategori: | 1 kommentarer


Idag har det verkligen varit HARD work. Vi har haft otroligt mycket att göra idag. Igår också egentligen, men idag var det värre. Fattar inte varför det helt plötsligt fanns så mycket att göra?! Och var är alla praktikanter när man som mest behöver dem? Idag har jag i varje fall verkligen rört på fläsket. Efter jobbet mockade jag åt mina hästar och sen hamnade jag sittandes en timme i caffis. Så skönt att sitta ner och bara snacka skit med brudarna. Gick ner sen och hade mina lektioner, söta små barn! Efter det skrittade jag ut på Prince med Natta och Loranga. Sen var det bara att greja till Mirantos till hoppträningen.

Hoppträningen gick bra! Mirantos var pigg. Cissi sa, "det ser ut som om någon har klappat på honom sen i fredags och talat om för honom att han är bäst i världen, han har lite VÄL mycket självförtroende idag." Haha! Mirantos kände sig verkligen bäst i världen. Vi hoppade inga stora hinder heller, mycket lydnand, så Mirantos fick glänsa lite över hindrena, tyckte han iaf.. haha! Alldeles lagom träning för honom idag. Btw, jag och Paulina diskuterade min blogg idag innan hoppträningen, lite roligt. Nämnvärt. Nästa helg följer jag nog med Cissi till Norrköping på tävlingar, roligt! Och sommaren kommer antagligen att spenderas hemma hos henne, jobba och träna!

Nu har jag precis duschat, ska ta och sova nu. Väldigt trött! Och imorgon bitti ska jag till sjukhuset, så blir sen till jobbet. Ska bli spännande och se hur värdena är nu. Jag har slarvat lite med mina piller, så ja, det ska bli spännande.

Och just ja! Min blogg firar ett år idag, typ. Precis idag har jag skrivit i min blogg varje dag i ett år. Rätt otroligt va? :D

JAG ÄR TAGGAD TILL LÖRDAG

/ Sandra Jacobsson

Trasiga skor

Publicerat: 2009-05-18 Kl: 21:35:46 | I kategori: | 0 kommentarer


Just precis nu sitter jag och lyssnar på helt underbar musik som ger mig rysningar. Oj, vad jag har saknat det här! Tänker inte avslöja vad det är för nått däremot. Jag är bara SÅ taggad, ge mig lördag nunununu!

Idag har jag jobbat hela dagen. Mycket att göra idag också. Efter jobbet red jag Prince på specialidrotten. Markarbete, han var duktig! Fick beröm av Uffe, jag har visst en fin häst ;) Sen var jag så sjukt hungrig, så jag tiggde skjuts hem av Madde, åt lite och sen tillbaka till stallet igen. Körde bil dit, jag är bara så jävla bra! Ge mig körkortet nu, hit med det! I stallet var det möte och sen red jag ut med Helena på Mirantos. Skjutsade sen hem Helena, återigen, jag är så jävla bra på att köra!

Nu har jag tittat lite på Idol och nu sitter jag här med rysningar. Saknar den där känslan, jag kände mig så trygg i dina armar. Åhhh..

Sleep well!

En slö dag!

Publicerat: 2009-05-17 Kl: 21:09:17 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har jag slöat hela dagen, väldigt skönt. Nu på kvällen var jag i stallet. Red ut på Prince och trimmade Mirantos lite lätt i ridhuset. Har självklart kört lite bil idag också. Jag vill ha körkort NU!

Nu väntar duschen och sen sängen :)

Puss

All I see is you,

Publicerat: 2009-05-16 Kl: 19:02:39 | I kategori: | 3 kommentarer


Nu har jag nog mycket att skriva om, så vi får se hur långt det här inlägget kommer att bli.

Igår var jag i Falun och tävlade. Hade mina pojkar med mig bara och bara Inga också. Som fick vara chaufför, mamma, filmare, hästskötare osv.. Båda hästarna gick 120 och 130. Blev alltså debut i 130 för Mirantos någonsin. I 120n petade Mirantos sista i omhoppningen, attans! Prince hade ett pet i grunden, vet inte riktigt varför. Bommen bara trillade ner, slarvisen :) I 130n var Prince kanonfin! Jag kunde bara styra runt och vi kom perfekt överallt, men han petade tvåan, men de andra 12 sprången var felfria och perfekta. Mirantos var hur duktig som helst. Han var lagom, inte galen, han lyssnade och slog till med en nolla i debuten! Det räckte också till placering. Så han var hur duktig som helst! :) Nästa tävling bli Gagnef i juni. Tre hästar med mig då, mina två och Gustav.

Det var en otroligt lång dag igår däremot. Klev upp klockan 4 på morgonen och åkte från stallet kvart över 5. Kom hem väldigt sent också. Hemma i stallet klockan 21 och hemma 21.30.. Kvart över tio sov jag som en stock! hah, vilken fredagkväll. Det blev bara Mirantos 130 som kom med på film btw och den kommer här..


Visst är han duktig?! På tre månader har han gått från 1m till 130!

Idag har jag haft stallet. Så en tidigt morgon igen. Efter att ha varit i stallet på morgonen, tog jag elva-tåget in till Uppsala med Angelica och Nicole. Det var dags för lite shopping! En trevlig dag och mycket har inhandlats. Det som är värt att nämnas är att jag äntligen har skaffat en ny telefon efter 2,5 år. Väldigt nöjd! Köpte tre jättefin klänningar också bland annat.

När jag kom hem, blev det stallet igen. Ta in alla hästarna och så.. Nu sitter jag här och dödar lite tid, ska snart tillbaka och kvällsfodra. En ensam och lugn kväll. Otroligt skönt. Imorgon tänker jag sova så länge jag bara kan!

/ Sandra

Outstanding!

Publicerat: 2009-05-15 Kl: 22:11:04 | I kategori: | 0 kommentarer


Det är precis vad mina hästar är!

Otroligt nöjd med dagens tävlandet, skiver mera imorgon för nu ropar sängen på mig. GOD NATT

Tävling imorgon!

Publicerat: 2009-05-14 Kl: 20:57:50 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har jag haft jättemycket att göra. Ridit fyra hästar har jag gjort också. Jobbade fram till klockan 14. Massa stalljobb på fm och efter lunch red jag en lektionsponny. En C-ponny! Haha, jag älskar den! Efter det hoppade jag Gustav som kändes rätt bra. Och sen red jag mina två. Som kändes rätt bra båda två, pigga! Efter det kastade jag i mig lite mat innan jag stod i ridhuset och hade lektion, hoppning idag. Vilka hoppryttare jag har i min torsdagsgrupp, så himla duktiga!

Resten av kvällen har gått åt till att snygga till pojkarna inför imorgon och putsa mina grejer. Imorgon blir det otroligt tidigt, vi måste åka senast halv 6 på morgonen. Jippie! -.- Så nu tänkte jag äta någonting bara och sen tänker jag sova.

Jag är väldigt taggad på imorgon. De senaste två tävlingarna har jag inte alls känt mig taggad, men nu är jag på g! Det ska bli roligt imorgon och jag hoppas att det går bra. Fyra nollor av fyra möjliga skulle inte sitta fel ;)

SOV GOTT

Lets do this!

Publicerat: 2009-05-13 Kl: 22:05:26 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har det varit en betydligt mycket bättre dag. Gårdagen har inte ens plågat mitt sinne, skönt. Kanske lite trött på vad föräldrar heter. Men det är väl det som är meningen med föräldrar, att man ska irritera sig på dem. Ibland går tankarna att jag ska sluta skriva blogg. Jag stör mig otroligt mycket på att de läser min blogg. Jag får inte ha en dålig dag, för då är jag "utbränd" och det är så synd om mig för att den ena påstår att den andra inte vet vad som är bra för mig och blabla.. Jag orkar inte, jag är stor nog att avgöra vad jag själv mår bra av och vad som gör mig lycklig här i livet. Jag kan inte ens föreställa mig att mina föräldrar en gång har varit gifta. Så otroligt olika människor. Och jag? Blev jag en blandning av det där? Haha, jaa.. Jag säger då det! Det är tur att jag har Inga, som har agerat extra-mamma på sista tiden. Hon ställer upp otroligt mycket för mig! Hon tar ledigt från sitt jobb för att följa med mig på tävlingar. Skjutsa mig på tävlingar och vara bollplank åt mig. Hon är guld värd!

Hur som! Jobbat hela dagen och inte suttit på en endaste häst. Mina vilade idag och jag prioriterade annat att göra i stallet istället för att trimma lektionshästar/ponnysar. Och imorse släppte vi ut 8 av privathästarna på gräs, lyckliga hästar! Imorgon ska jag nog ta med mig kamerna och knäppa kort på dem. Såg så underbart ut för dem. Mina pojkar var så otroligt fina, jag älskar dem!

Så fort jag slutade drog jag hem och hamnade framför Tyra Banks show som vanligt och Top model. Sen kom Angelica, vi pratade lite skit och sen kilade vi ut på en promenad i det fina vädret. Vi fick sällskap av Johannes också! Efter en timmespromenad och prata strunt, skildes vi åt. Jag och Angelica var hungriga vid det laget och drog en pizza. När vi kommer in i Tierp, möter vi först Jonathan, sen Emil och sist men inte minst Sampe. Enda bilarna vi mötte och alla tre på typ 100 meter, hahah! Lite roligt. Den ena körde vildare än den andra. Ajaa, vi tjockade en varsin pizza och pratade ännu mera skit. Och nu kom jag nyss hem. Trött som tusan! Så nu ska jag ta och sova. Imorgon kommer det bli en lång dag, väldigt mycket att göra.

världen rymmer många patetiska människor, och Du fick visst också plats

/ SJacobsson

I am lost and I need to be found!

Publicerat: 2009-05-12 Kl: 22:18:32 | I kategori: | 2 kommentarer


Tisdagen den 12e maj 2009 vill jag bara lägga bakom mig.
Det började redan när jag klev upp imorse. Det kändes rätt bra när jag vaknade, men när jag kom ner och ville ha frukost blev det bara fel allting. Ingen mjölk hemma, inga mackor som dög, ingen frukt. Allt var bara blää.. Så hoppade frukosten. Och bara det förstörde nog större delen av dagen. Jag funkar inte om jag inte får äta. Men jag kände aldrig någon hungerkänsla, inte ens när det var dags för lunch. Bara att mitt tålamod inte var på topp. Hela förmiddagen ägnades åt att få hagarna klara. Där behövde jag åtminstone inte prata med någon, så då kunde jag vara bitter för mig själv.

Efter lunchen, som gled ner rätt bra men jag blev tokmätt jättesnabbt, orkade verkligen inte äta upp allt, var jag ut till hagarna igen. Blev klar i varje fall! Men vissa saker som störde. Tråden ville inte som jag ville, inte stoplen heller. Skärde mig i handen, utan att känna det. Blev helt blodig om hela handen och fick en massa blod på kläderna. Not good! När jag äntligen slutade cyklade jag hem. Bara satt i soffan och tittade på Tyra Banks show. Eller ja, tittade och tittade. Kände mig som om jag var någon annanstans. Cyklade tillbaka til stallet och hade mina lektioner. Störde mig på vissa barn. Som tur var följde Nicole med och jag fick ventliera lite.

När jag hade jobbat klart gick jag en promenad med Prince. Istället för att sitta på honom och skritta gick jag ut och gick i 40 min med honom istället. Drog med mig Nicole då också. Sen kände jag nog på mig det hela dagen, fick ju det också bekräftat så.. Sen när vi kom tillbaka tittade jag och Nicole på lite hoppträningar. Skulle ju rida själv i sista gruppen på Mirantos.

Hoppträningen.. Jadu.. Jag red så otroligt dåligt!  Mitt öga sviker mig ibland och så ser jag ingenting. Självförtroende sjunker och ingenting funkar. Hästen hoppade bra. Han hoppade en 130 bana, iofs felfritt. Men ja, jag red dåligt. Jag har höga krav på mig själv. Senaste tiden har känslan varit där hela tiden, men inte idag. Och allting är nog mentalt. Jag kände redan i uppvärmningen att mitt öga till exempel inte funkade som det brukar. När har mina mentala downs, går det inte. Jag hoppas på en förändring till fredag. Då båda hästarna ska gå 120, 130..

Det som är lite roligt nu är att jag vet att hälften av mina läsare (säkert) är skadeglada tjejer som sitter och ler just nu. Fast det är nog sånt som gör mig lite starkare, det finns ingenting att vara skadeglad över. Jag tänker mig inte visa mig svag, jag tänker inte tala om vad som känns värst en sån här dag. Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. Jag lämnar den här dagen, som jag gör med alla andra dagar när jag har skrivit ner dem i bloggen.

God natt!

Hösten närmar sig..

Publicerat: 2009-05-11 Kl: 08:37:27 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag vädjar för att hösten inte ska komma. Inte för att det ska bli mörkt och grått igen, utan för att skolan börjar. Nu är ju egentligen sommaren riktigt här än, men jag vet hur fort tiden går. I sommar kommer jag ha helt fantastiskt roligt och när man har kul går tiden fort. Det har ju varit hur skönt som helst att jobba den här terminen. Och jag har verkligen förträngt skolan helt. "Det är långt dit, den dagen, den sorgen!".. Men nu måste jag bestämma mig för hur jag ska göra i höst. Helst av allt vill jag nog strunta i det och fortsätta jobba, men det funkar ju inte. Antingen hoppa på tvåan på teknik på Högbergs igen eller så hittar jag på nått helt annat. Vilket det lutar åt nu. Eller ja, det är väl egentligen nästan bestämt. Jag ska till skolan i Gävle idag och skriva på lite papper och så.. Det som är bra att jag har redan läst alla kurser som dem håller på med, jag har till och med mera kurser i bagaget. Jag behöver bara tenta av kurserna som är relaterade till programmet som jag har missat. Och istället för att börja om från början, får jag hoppa på tvåan, bra! Så i höst blir det till att pendla till Gävle varenda dag. Vi får se hur det kommer att bli.

Jag hoppas att jag hinner hem till specialidrotten idag. Gör jag det tänker jag ta Prince på specialidrotten, dressyr idag! Annars ska nog båda hästarna trimmas lite lätt idag. Vad kvällen bjuder på vet jag däremot inte. Känns som det är en kväll som jag vill vara ensam framför tvn och bara hoppas på att det ramlar in nått sms eller så. Jaja, nu tänker jag sitta och döda lite tid innan jag ska fixa till mig och åka tåget till Gävle.

Over and out ,

Vad hände?

Publicerat: 2009-05-10 Kl: 16:43:51 | I kategori: | 0 kommentarer


Jaa, hände med kvällen igår egentligen? Konstigt blev det allt. Kom hem och somnade i min säng klockan tre i varje fall. Vaknade tidigt idag kunde absolut inte sova en minut till. Men låg kvar i sängen bra länge ändå, tills Helena hörde av sig. Hängde på henne till Högbo, tittade på laget och 150n. Sen var vi en sväng till Valbo. Jag måste in och handla kläder! Kanske nästa helg, någon som vill med?

Nu kom jag nyss hem. Ska till stallet snart, ha en lektion och sen ska jag rida min hääästar. Sen kommer jag väl hem rätt sent, skulle jag tro. Hoppades på att träffa en viss människa idag. Men som vanligt blir det ingenting, antingen är jag upptagen eller så är han upptagen. Anyway..

du svek mig, jag svek dig. - don´t blame everything on me.

Dance dance dance..

Publicerat: 2009-05-09 Kl: 18:22:43 | I kategori: | 1 kommentarer


Igår var jag bara så himla trött, så orkade knappast skriva nått här. I varje fall så tävlade jag igår. Bara Prince som fick följa med. Han gick bara en 120, fick inte rida 130n -.- Anyway, han var fin och kom 7:a av typ 175 starter(?) :) Båda hästarna känns bra inför Falun på fredag. Då går dem 120, 130! På kvällen kom Angelica och färgade utväxten på mitt hemska hår. Var på g där ett tag och säga hejdå till mitt rosa hår. Men det blev inte så?! Håret ville inte. Hahah, det blev bara ännu mera rosa istället för blont. Sen sov jag som en stock.

Idag har jag varit i Högbo igen, Gustav gick en 120. Han hade ett ner, men var rätt fin ändå. Han vill tydligen inte hoppa omhoppning, haft ett ner i alla starter utom en iår, hah! När jag kom hem la jag mig och sov i tre timmar. Så otroligt trött! Sen till stallet och ta in alla hästarna, pussa lite på mina pojkar som får massage och vila idag. Och jaa, nu sitter jag här med Angelica, ska försöka välja kläder och fixa till mig nu. Låter som om det blir party ikväll! HÄRLIGT


Little Prince <3

oj!

Publicerat: 2009-05-08 Kl: 23:03:06 | I kategori: | 0 kommentarer


tiden gick fort, måste sova nu, ska upp 04.30.. Berättar om dagen imorgon!

Vaddå "snurrig"?

Publicerat: 2009-05-07 Kl: 20:28:53 | I kategori: | 1 kommentarer


Lyssnar på musik som får mig att tänka på fest.. Fest, hmm.. Jag längtar till den nästan planerade kryssningen.. Jag längtar till lördag, för jag är väldigt taggad. Tänk, snart är det midsommar! Gud så härligt :D Jag längtar! Livet är en fest!

Idag har jag jobbat hela dagen, som vanligt. Ridit lite och jobbat lite till. Sen har jag fixat Prince inför tävlingarna imorgon. Mirantos får stanna hemma och ladda till Falun nästa helg istället. Prince ska gå 120 och förhoppningsvis 130 :)

Nu sitter jag och pratar med otroligt roliga människor på msn. Ibland längtar jag till, för snart ganska så precis ett år sen. Det var så roligt och spännande livet precis då. Haha, fan vad jag längtar idag. Så det kan vara!

Kryssning kryssning, ja fy fan vad kul, polarn!

Publicerat: 2009-05-06 Kl: 20:06:14 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag har inget roligt att dela med mig av idag. Jobbat hela dagen. Ridit lite hästar, fyra stycken närmare bestämt. Visade Gustav nyss, det kändes bra! Bästa gången hittills. Gurra var duktig också :)

Pirrobert hade en litet litet sår igår på benet. Inget allvarligt, varken varm, svullen eller öm. Men idag minsann var han svullen. Så nu står han lindad. Lägligt. Vi får se hur det blir med tävlande för honom då. Inte för att han är halt, men ändå. Vi får se hur han ser ut imorgon :)



Jag är ändå rätt taggad på helgen! Partysugen som tusan är jag också. Hah, vi får se vad helgen bjuder på :)

hadetnice

mina hästar är det bästa jag har!

Publicerat: 2009-05-05 Kl: 21:53:41 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag skulle inte vara någonting utan mina grabbar, mina hästar är verkligen det bästa jag har. Skulle inte klara en dag till utan dem. Eller ja, det skulle jag säkert, men de är dem som får mig att må bra. Jag lägger all min tid, min själ och mitt hjärta på dem. Hästarna jag har nu är de bästa jag har haft hittills och jag älskar dem mera än nått annat.
Little Prince ~ Mirantos T    <3,



Today har jag bara jobbat hela dagen. Och när jag slutade klockan 14, cyklade jag raka vägen hem och la mig och sov i två timmar innan jag var tvungen att dra tillbaka till ridskolan och ha mina lektioner. Mina ungar är bra söta! Och jag tror det har hänt nått, helt plöstligt satt lättridningen där för nästan allihopa. Duktiga! Efter det hade jag tänkt rida på Mirantos. Hann typ rida 20 min innan det började regna på oss och ingen av oss ville vara kvar ute. Hah, så inget givande pass blev det direkt. Men han fick åtminstone röra på sig.

Prince gick hoppträningen. Nu var han sig själv igen, han hoppade helt otroligt! Var inte i en enda bom! Flöt runt en liten bana på 130-140cm som ingenting och han känns super inför helgens tävlingar. Så Cissi tyckte att jag skulle ha som mål i år att rida 140 i höst och så tyckte hon att jag kunde gå rätt in i 130 i helgen, utan framridningsklass. Så ja, vi får väl se! :)

Mina tjockdagar fortsätter. Jag känner mig som värsta tjockisen. Vågar knappast ställa mig på vågen. Antagligen har jag inte gått upp nått, men jag känner mig så.. Blää! Aja, nu ska här sovas, trött trött.. Ha det bra allihopa! :)

/ Sandra!

Lost my mind

Publicerat: 2009-05-04 Kl: 21:32:11 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu anar inte vad som dunkar i mina högtalare just nu. JOHAN PALM! Haha, jag har aldrig tyckt att han är bra. Men hans låt som går på radion just nu är faktiskt väldigt bra. Men hans röst måste vara väldigt omgjord? Galet är det i varje fall. Men nog snackat om det. Det här kommer bli ett långt inlägg med bilder och filmer, så håll till godo. Och ni som läser min blogg och inte är det minsta intresserade av mitt "hästliv" behöver inte ens läsa vidare. Knappt inte iaf.. Lite annat kommer jag nog skriva om också.

Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret ville jag inget hellre än att ligga kvar i sängen hela dagen. REGN. Men det har jag ju inte tid med. Så jag har jobbat hela dagen idag. Hoppade nya lektionshästen på specialidrotten. Jag gillar honom! Rätt stor bara, men hoppade helt otroligt några språng. Och för er som är lite insatta kan jag säga att hästen är efter Cassini I - Landgraf. Nu kan man ju undra vad han gör på våran ridskola. Fin häst! Men jag tror att han kommer passa bra här ändå. Men aja, och när vi red på specialidrotten envisades Cissi med att vi skulle vara ute. Började ösregna mitt i träningen också. Så efter jag hade ridit var varenda plagg genomblött på mig. Så hem, byta om och få upp värmen igen.

När mamma kom hem åkte jag till stallet igen. Red Prince, Mirantos vilar idag. Skrittade först en sväng med Angelica. Vi pratade skit, det som vi är allra bäst på. Vi pratade mest om bravaderna på sista april. Mötte Emil gjorde vi också, mercaglidarn. Sen rastade jag av Prince lite på stora utebanan, pigg var han! Han fick hoppa banken någon gång också, det tyckte han var roligt :) Efter det övningskörde jag lite. Jag är så jävla bra på att köra bil!

Idag har jag en tjockdag, jag känner mig tjock. Fy fan! Aja, här kommer två filmer från igår. Mirantos och Gustav i 120n igår.



Mirantos T <3 , otroligt jävla pigg!


Killigrews Easy Thing, duktig :)



Min vackra lilla häst! <3



Gurra!

Nu börjar det regna igen, kul. Fick för övrigt rätt många bilder av Linda, men orkar inte lägga upp alla.
Sleep well! / SJacobsson

Tävling!

Publicerat: 2009-05-03 Kl: 22:14:34 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har jag tävlat. Trött är jag nu, så det blir ett snabbt inlägg. Gustav hade ett ner i båda klasserna, gick 110 och 120, samma hinder rev han också. Men han kändes bra :) Mirantos var galen och dubbelnollade 120n, självklart placerad ;) Linda har knäppt lite fina bilder på båda hästarna, lägger upp dem här imorgon när jag fått dem av henne. ROLIGT

Nu ska det sovas, trött som attan.

Solbränd

Publicerat: 2009-05-02 Kl: 22:27:39 | I kategori: | 3 kommentarer


Hjälp vad den här dagen har varit lång. Jag har hjälpt till på hemmatävlingarna hela dagen och blev lite solbränd. Hah, men fick redan en massa kommentarer imorse, "Vad brun du är, Sandra!", "Har du varit utomlands?".. Så jaa, haha! :D Jag smet till och med iväg från det sista som skulle göras inför tävlingarna imorgon, men då ska jag aldrig hinna med att rida mina hästar, duscha Mirantos och smörja mina prylar. Trots allt det där var jag hemma klockan halv 10. Imorgon ska Pirro tävla, dock bara en klass. Gustav går däremot två klasser. Prince fick sig en genomkörare idag, han var SÅ fin! Så underbar den där lilla ibland :)
 
Nu har jag nyss duschat, och sitter och bränner skivor till Anna. Det går inte så bra, men jag får bråka lite till med skiten, så kanske det funkar. Aja, imorgon har jag stallet också. Jippie! Jag vill mest av allt sova just nu!

Puss!

The day after,

Publicerat: 2009-05-01 Kl: 13:47:09 | I kategori: | 0 kommentarer


Haha, vilken dag det var igår! Eller ja, morgon, dag, kväll och natt. Jag är rätt imponerad att jag inte är mer sliten än vad jag är efter en heldags festande. Jag hade väldigt roligt i varje fall, måste nog varit det bästa valborgsfirande hittills. Bilder kommer jag lägga upp på min bilddagbok, så fort jag har skrivit klart här. http://sjacobsson.bilddagboken.se/

Runt klockan 8 kom det lite människor till mig. Vi förfestade hemma hos mig på morgonen. Tjejerna lämnade mig kvar ensam med pojkarna eftersom de ville ta 10-tåget. Vi resten fick skjuts till stationen. Sen drog vi in till Uppsala. Där var det väldigt naajs! Träffade en massa bra människor, vädret var kanon och det var bara trevligt. När vi kände oss nöjd med det drog vi hem, fick skjuts från stationen i Tierp. Hem och byta om, vänta på sega kompisar. Till slut kom Emil, Jonathan och Linus. Vi svängde förbi Hemköp och sen hem till systrarna Nylund. Där var det grillparty, väldigt trevligt :D

När grillpartyt led mot sitt slut, bestämde vi oss för att mingla efter annan fest. Men vad som hände vet jag inte riktigt. Det blev lite konstigt och förvirrat där. Haha! Jag blev too drunk, men hem kom jag tydligen till slut. Jag fick sällskap hem av två nice guys. Och ja, nu sitter jag här. Kom precis hem. Gått från Svanby, var och åt pizza hos Nylunds. Fast jag åt sallad, klarar inte av att äta pizza efter det som hände i Skåne. Haha!



Nu ska jag lägga upp bilder på bilddagboken, sen ska jag gå till stallet. Rida mina två hästar, sen ska jag hem och duscha. Jag kommer antagligen dö någonstans sen, trött! Imorgon är det upp tidigt. Tävling! Fast jag ska inte tävla själv. På söndag ska jag tävla. Anyway, hoppas att ni hade det bra igår allihopa.

Vi hörs!
RSS 2.0