GOTT NYTT ÅR

Publicerat: 2009-12-31 Kl: 17:59:56 | I kategori: | 0 kommentarer


NU KÖR VI! SKÅL!

control!

Publicerat: 2009-12-30 Kl: 16:15:01 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag började dagen med att luncha med pappa på Brorsans och sen handlade vi en massa mat osv till imorgon. Nyårsmiddag med tjejer blir det imorgon. Morgondagen kommer bli bäst! Jag hoppas verkligen att det blir lika bra som jag hoppas. Allting är i varje fall fixat! En solning med Nicole imorgon också bra ;)

För övrigt kom jag nyss hem från stallet. Hästarna vilar idag. Jag valde nog en rätt bra dag för det, svinkallt idag! Hela 20 minusgrader. Nej fy fan! Anyway. Imorgon har jag jättemycket att göra, så det blir till att kliva upp tidigt imorgon. Det kommer att bli en lång dag och förhoppningsvis en bra dag! :)

Och nu ska jag byta om från stallkläderna och sen kommer Nicole!


Nyår 08/09 :)

// sj

1, 2, 3

Publicerat: 2009-12-29 Kl: 20:04:43 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag klev jag upp skapligt, och det var jobbigt. Eftersom jag somnade tidigt igår, så vaknade jag såklart vid klockan 12 och var klarvaken! Pratade med en gullig människa till klockan 3, då somnade jag igen. Men segt var det att kliva upp rätt så tidigt. Det blev frisören idag som sagt, skönt att få håret fixat. Sen inhandlade jag lite lösögonfransar och lösnaglar till nyår. Hann med och sola också!

Sen blev det stallet. Red båda hästarna i ridhuset, trimmade på lite mera idag. Men ingen av dem blev ens svettiga, så de har verkligen inte tappat något av vilan. Båda två känns riktigt, riktigt bra. Mjuka, pigga och glada! Och ännu gladare kommer de bli på lördag när de ska få hoppa första gången på 5 veckor. Och hoppat ordentligt har de inte gjort sen tävlingen i Södertälje som var 12-14 november. De sista två gångerna jag hoppade innan vilan var mest trimmning, de hoppade inte ett hinder över 1m. Så de kommer bli jätteglada när de får hoppa igen! Hoppas jag sitter kvar, haha ;)

Imorgon måste jag kliva upp tidigt igen. Jobbigt! Nu blir det film för min del tills jag somnar. Om det inte hade varit för att jag skulle upp tidigt imorgon hade jag fått sällskap, vilket hade varit trevligt. :)

/ S a n d r a

Snögubbe

Publicerat: 2009-12-28 Kl: 20:06:15 | I kategori: | 0 kommentarer


Det var trevligt hos Nicole igår. Vi tittade på en dålig zombiefilm, åt godis, pratade skit och planerade nyår. Imorse körde hon upp mig tidigt, klockan 8 imorse! Bah, jag som var så trött. Jag somnade i varje fall om senare ändå, haha! Sen blev det stallet. Red ut på båda hästarna i snön idag igen. Och jäklar vad det snöade på oss. Så vi såg verkligen ut som snögubbar när vi kom tillbaka. Men kul var det! :)

Imorgon har jag en hel del ärenden att göra. Jag ska bland annat till frisören, och vi får väl se vad det blir av mitt hår då. Jag är sugen på att hitta på nått helt nytt! Sen ska jag även inhandla en del saker, ringa lite samtal och sen såklart hästarna.

Nu ska jag lägga mig och slöa i sängen framför tvn, jag ska ringa Jonathan också. Jag kommer nog sova gott i natt däremot, riktigt trött.

/ s a n d r a

Ingen kan vara tröttare än jag.

Publicerat: 2009-12-27 Kl: 19:03:58 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har jag inte gjort nått vettigt överhuvudtaget. Vi låg kvar i sängen ända till typ klockan 14 och sen blev det stallet för min del. Har ridit ut på båda hästarna i snön, jättehärligt! Inte så kul att det var så himla kallt bara. Men det överlever man! Imorgon ska vi ge oss ut i snön igen :)

Ikväll ska jag till Nicole, kolla på någon dåligt skräckis och snacka skit. Typ. Snart är det nyår!

/ S.J

Nyårsklänning, check!

Publicerat: 2009-12-26 Kl: 22:42:49 | I kategori: | 0 kommentarer


Kvällen igår var riktigt trevlig och som vanligt var min kamera fylld med en massa smickrande bilder idag. Varför ser man alltid så slemmig ut på fyllebilder? Hahah! Det blev mycket av det goda och Nicole och jag somnade inte hemma hos mig förrän vid klockan fem på morgonen. Det är så det ska vara! Här följer en mindre bildbomb från gårdagen.









Idag klev vi upp skapligt och sen blev det Uppsala med bästaste brudarna, mellandagsrea! Jag hittade nyårsklänningen också. Så nu var det avklarat också. Nyår kommer bli awesome! Hoppas jag iaf. Man har alltid höga förhoppningar, och sen blir det aldrig så bra som man hoppas. Anyway. När jag kom hem blev det stallet. Red båda hästarna i ridhuset, de kändes riktigt bra. Imorgon tänkte jag rida ut lite lugnt. De känns att de bara har mått bra av att få vila lite.

Nu blir det film med F :) och imorgon ska jag sova så länge det bara går. / Sandra

he ate my heart

Publicerat: 2009-12-25 Kl: 19:09:10 | I kategori: | 1 kommentarer


Igår blev jag kvar hos pappa ute i skogarna i Tobo. Riktigt trevligt. Fick med mig en skiva hem med en massa bilder på hästarna som pappa knäppt. :) Här följer ett smakprov.


Gulligaste Prince i Umeå, april 09  :)


Pirro i Umeå, april 09 :)


Prince, som nyss varit duktig och hoppat felfritt i Umeå!


Lastar in alla hästarna i lastbilen, sen 9 timmars resa ner till Tierp igen.


My boys på en tävling i somras!


Mirantos på en tävling i Stockholm i somras.


Självklart fick han pris i Stockholm också ;)


Prince i Gävle, augusti 09


: )

Idag tog jag premiärturen på hästarna efter nästan tre veckors vila. Jag höll mig inom fyra väggar, jag hade ingen lust att ramla av nämligen, haha. Båda två skötte sig bra och kändes riktigt bra. De fick bara jogga lite grann i ridhuset, red kanske bara 20 min. Ett komma igång pass! Som jag har längtat. Nu är jag taggad på att komma igång och tävla igen!

Just nu håller jag på att fixa till mig, tog en lite paus. Snart börjar det ramla in människor här och så ska det förfestas innan vi drar vidare till ett party. Imorgon kanske man åker in till stan på mellandagsrean. Vi får väl se. Just den här datumet och morgondagens datum minns jag otroligt väl vad jag gjorde förra året. Idag kan jag bara skratta åt det.

Ses i dimman! / Sandra

En riktigt god jul!

Publicerat: 2009-12-24 Kl: 16:13:54 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår fick jag väldigt fina och bra julklappar. Jag känner mig som en snobbunge som fick många dyra julklappar. Kvällen igår var trevlig med en massa julmat och julgodis. Jag är däremot inte så road av Bingolotto, så jag satt framför tvn och vara social med alla med bärbara i knät. Folk var ovanligt sociala igår kväll. Innan jag sov pratade jag med Isak i telefon, trevligt :)

Idag klev jag upp tidigt och var i stallet klockan 7 eftersom jag hade stalltjänst. Det gick bara bra! Pappa kom och hämtade mig och sen blev det jullunch med släkten. Gröt och skinkmacka! Fick lite flera julklappar :) Nu har jag varit och tagit in hästarna och kollat på Kalle hos pappa. Vad tittade ni på Anna Anka eller Kalle anka? Nu är det bästaste, kan du vissla Johanna? på tvn. Jag bara älskar det! Snart blir det julmat och julklappsöppning.

God jul-smsen har ramlat in. Så här mycket god jul-sms har jag nog aldrig fått! Haha :) Tack för alla fina julklappar. Imorgon ska jag äntligen sätta igång mina hästar igen!

Imorgon blir det party! GOD JUL / Sandra

Sjuk & lilla julafton

Publicerat: 2009-12-23 Kl: 08:55:27 | I kategori: | 1 kommentarer


Igår blev det inte riktigt som planerat. Det blev varken sola eller bara titta på hoppträningar. Det blev ändrade planer när jag kom till stallet som resluterade i att jag hoppade Caminzky (alias Shutterfly) på hoppträningen. Min gamla hopphäst! Han har inte hoppat ordentligt på ett år, när vi var igång och tävlade. Så ni kan ju gissa om han blev glad! Och gud så roligt det var att rida honom igen, saknar gamla gubben! :)

Nu skulle jag egentligen sticka till stallet snart och rida Marinettes hästar, men jag känner mig ännu sjukare idag, så det går inte riktigt. Förhoppningsvis känner jag mig bättre under dagen. Men jag har ändå lite att göra idag, sista julfixet liksom. Måste till stallet ändå senare såklart och ta hand om mina hästar. Båda två längtar till fredag och jag längtar nog allra mest! Då ska de sättas igång igen.

Ikväll blir det lilla julafton med julmat, julklappsöppning och uppesittarkväll. Eftersom jag är begåvad med två familjer, får jag fira jul två dagar i rad. Imorgon har jag dessutom stallet, så upp tidigt imorgon.

God Jul! / S

Har man tråkigt så har man..

Publicerat: 2009-12-22 Kl: 12:52:37 | I kategori: | 1 kommentarer


Namn: Sandra Alice Elisabeth Jacobsson
Ålder: 17 (43 dagar kvar till 18 år!)
Nämn något som gjorde dig glad igår: Mina finaste hästar.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en gris.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Åt frukost.
Det sista du sa högt: Men gå ut då!
Det senaste någon sa till dig: Hejdå, vi hörs!
Vad har du druckit idag: Vatten.
Vad var det senaste du åt: Frulle!
Vad var det senaste du köpte: Julklapp till pappa.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Blå.
Vad är det för väder hos dig nu: Kallt.
Godaste glassmaken: Öhh, choklad? haha
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ibland.
Sover du tungt: haha japp!
Drömmer du mardrömmar: Ibland.
Trivs du med ditt jobb: Jovars.
Favoritklädsel: Leggings och någon tight topp, typ. Hatar jeans.
Vad ser du om du tittar till höger: Katten.
Vad gör dig glad just nu: Att jag vet att jag har planer idag (hatar att vara uttråkad)
Vad ska du göra härnäst: Gå en promenad.

Höger eller vänsterhänt: Både och.
Humör just nu: Sjuk. Men glad.
Hur många kuddar sover du med: 7
Morgon eller nattmänniska: Helt klart en nattmänniska.
Vad är viktigast för dig: Vänner och mina hästar.
Är du kittlig: Usch ja.
Snarkar du: Nepp! :)
Stjärntecken: Vattumannen.
Stökigt eller välstädat: Välstädat.

•                 •                   •

Igår fick jag lite sällskap ändå, så dagen slutade ju lite lika tråkigt som jag trodde. Men han var ingen bra tittapåtvkompis, vi kom aldrig överrens om vad vi skulle titta på, haha!

I vanlig ordning såhär kring jul blir jag sjuk. ALLTID. Jag hatar det, finns inget värre än att vara sjuk. Jag hoppas att det går över fort, jag tänker minsann vara frisk på fredag och allra helst till nyårsafton. Och nu ska jag ta tag i livet och gå en promenad. Jag ska gå ner och sola, fast jag har ingen lust. Senare ska jag till stallet och ikväll är det hoppträningar som man kan titta på också. Sen borde jag nog börja slå in julklapparna.

/ S a e J

Over you

Publicerat: 2009-12-21 Kl: 19:47:10 | I kategori: | 0 kommentarer


Ovärd dag. Det mest händelserika har varit stallet idag. Nu blir det tv tills jag somnar.

Jag klarar inte av att "ta det lugnt", jag blir så jävla uttråkad. Jag hatar att det är lov, jag hatar att hästarna vilar.

that boy it´s a monster

Publicerat: 2009-12-20 Kl: 18:28:49 | I kategori: | 0 kommentarer


Orkar inte skriva mera än att kvällen igår var bra och sovsällskap fick man också, haha! Hästarna hoppade bra idag och ikväll ska jag försöka äta upp resten av godis med A. Nyss tog jag en powenap, så nu ska jag ta tag i livet.

/ Sandra

Godis, 110 kr!

Publicerat: 2009-12-19 Kl: 20:35:08 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag i soffan i vardagsrummet med världens bästaste. Vi har köpt godis för 110 kronor, läsk och chips! Ikväll blir det mys med film och sen får vi se var kvällen tar oss. Skulle tro att lite alkohol kommer att bli inblandat. Naajs. För övrigt var kvällen igår jättetrevlig.

Tog en sov/lov/helgmorgon idag, åt frunch sen stack jag till stallet. Red Loocello och Hamilton. Markarbete med båda två, vi trimmade på rätt bra. Vi får se om de orkar hoppa imorgon ;) Sen tog jag hand om mina pojkar. Borstade och sen fick de springa av sig lite i ridhuset. Gulligaste!

Jag hade tänkt sola idag, men det lät inte ödet mig göra, så att säga. Blev en ofrivillig promenad i minusgraderna och snön. Och jaa.. Nu tänker jag inte skriva mera.

/ SJ

tiden kom och gick.

Publicerat: 2009-12-18 Kl: 20:04:08 | I kategori: | 0 kommentarer


Hittills har den här dagen varit bäst och den kan ju knappast sluta dåligt för snart tänkte jag glida iväg på andra roligheter med bästaste polarna. Jag tog en underbar "lovmorgon" (fick inte kalla det sovmorgon, tydligen) idag, så himla skönt att sova ut ända till klockan nio! Sen tog jag det lite lugnt innan tåget klockan 11 gick till Uppsala.

Fick sällskap in till stan med Mark. Handlade lite julklappar, eller ja, jag lyckades inhandla allt jag skulle. Kanon! Riktigt trevligt var det dessutom. På tåget hem mötte jag på syster Matilda. Det var ett tag sen jag såg henne, kul att träffa på henne igen. 

När jag kom hem från stan kom pappa och hälsade på. Introducerade honom för Youtube och försökte få honom att vara med i The biggest loser som kommer till Sverige. Ni som vet vem min pappa är, vet att han skulle platsa där ganska bra, haha!

Nu har jag nyss varit i stallet hos världens bästa hästar. De verkar förstå att det är vila nu, för de står bara och sover hela tiden nu. De reagerar bara när jag kommer och ser lite glada ut, sen intar de sovposition igen, haha! Men nästa fredag ska jag börja rida på dem igen. Imorgon och på söndag ska jag rida Hamilton och Loocello. Markarbeta dem imorgon och hoppa på söndag. 

Nej, nu ska jag fixa till mig lite och sen ska dra vidare. Ha det så bra!

/ S 

De tre vännerna och Felix.

Publicerat: 2009-12-17 Kl: 20:07:28 | I kategori: | 2 kommentarer


Jag sitter här med huvudvärk, men är ändå på väldigt bra humör! Och den största anledning till att jag är på så bra humör är att jag äntligen har fått ett välbehövligt jullov. Åh, bara tanken att få slippa skolan resten av året är ju bara helt underbart! Men samtidigt liiite stressande, för det är tammetusan inte långt kvar på det här året. Snart är det nyår igen, det går så himla fort. Jag minns förra året som om det var igår. Och får två år sen var jag i Karlstad över nyår, så himla roligt! Minns ni, Martina och Jesper?



Idag var vi i skolan och vi hade bara lekar och en massa andra roligheter. Jag har skrattat så jag har ont i magmusklerna, speciellt under femkampen. Roligaste av allt var Felix när han hade snurrat pinnen. Hahaha! Sen visade det sig att jag hade dolda talanger i säckhoppning. Och skottkärregrenen var helt klart Felix och min gren, så jävla bra! Haha!

När jag kom hem blev det jobb. Duktigaste barnen! Vi red lite barbacka och det blev inte alltför många avramlingar. Alva tog lite väl mycket sats när hon skulle hoppa upp barbacka och ramlade över på andra sidan, haha! Efteråt blev det fika och jag fick lite julklappar. Ficki julklapp av mina tisdagsbarn också, om jag inte nämnde det. :) Sen fick jag ett brev på posten igår också med en trisslott och en lapp med ett "grattis". Ingen avsändare, haha! Vann 25 kronor i varje fall. Tack till dig som skickade det!

Nu ska jag duscha och sen ska jag titta på Paradise Hotel. Imorgon ska det handlas julklappar med Mark, vi får se om Nicole gör sällskap också. Men sovmorgon ska jag allt ta imorgon innan jag åker in till stan. Dessutom är det många som jag känner som fyller år idag också, grattis på er! Ingen nämnd, ingen glömd.

/ S

Make it pop!

Publicerat: 2009-12-16 Kl: 20:44:34 | I kategori: | 1 kommentarer


Idag har jag absolut inget speciellet att skriva överhuvudtaget. Kan nämna att Cissi fyller 18 år idag, massa grattis till henne! :)

Bara tagit det lugnt idag, ingen skola idag eftersom jag skulle till sjukhuset. Och nu på kvällen var jag till hästarna såklart. Mockade och borstade på dem :) Både jag och hästarna är lite uttråkade, de har inte riktigt fattat att det kan vara skönt att ta det lugnt, tror jag. Haha! Helgen är planerad och på fredag ska det handlas julklappar.


http://tavlingsryttaren.blogg.se/2009/december/bloggtavling.html

Nu blir det Paradise Hotel och sen ska jag nog sova, om jag känner för det!
/ S andra

Flera decimeter snö..

Publicerat: 2009-12-15 Kl: 22:00:28 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag fick en chock när jag vaknade imorse, jag såg ju att det snöade lite men jag fattade nog inte riktigt hur mycket snö det var förrän jag såg att grannen stod och skottade snö! Nu har vintern kommit på allvar. De närmaste dagarna kommer det bli flera minusgrader också, upp till 15 minus torsdag och fredag. Så imorgon ska nog hästarna få lite tjockare täcken! Det har snöat konstant hela dagen och helt plöstligt var det flera decimeter snö på backen, första riktiga snön. Det blir nog en vit jul trots allt. Så himla skönt att slippa leriga hagar och hästar nu. Men helst av allt skulle jag nog vilja ha sommar och sol. Jag är helt enkelt ingen vintermänniska.

Idag har vi varit ute i Lervik hela dagen som som vanligt på tisdagar. Idag var det dessutom stilhoppning och jag fick Fissur. Vi lyckades få bästa stilpoängen och vinna. Hur det gick till vet jag inte riktigt, för det kändes inte så himla bra, var verkligen ingen "klockren" runda. Patricia visade upp hur jäkla bra balans hon hade. Man hann få hundra tankar om hur hon blev mosad under Tomba, men hon satt kvar! Efter Lervik blev det stress, sen jobb och sist hoppträning med Lancer. Jag fick julklapp av mina barn, så himla gulliga!

Lancer gick riktigt bra på hoppträningen! Det var ju ett tag sen jag hoppade honom och det har hänt jättemycket med hästen som jag satt på honom sist. Det var riktigt kul att rida honom idag, kanon! Så nu kan jag allt adoptera tillbaka honom, haha! Blev kvar och hjälpte till med hoppträningarna också, fick skjuts hem av Lotta.

Jag längtar mera än någonsin till min 18 årsdag, men det är inte långt kvar. Just nu hatar jag alla som går på krogen utan mig! Det kryper i fingrarna om man ska ta och bli lite kriminell och glida in på krogen med ett lånat leg, men jag vet inte riktigt om jag vågar! Om det är någon som ska åka dit för det så är det ju jag, haha! Hur som, jag längtar efter körkortet, krogen och ännu flera tatueringar. Snart så!

Sen kan jag ju bara nämna att det absolut inte var jag som halkade omkull vid Rådhuset i Gävle idag och klockan var inte alls runt klockan 16, då det är en massa människor som rör sig där. Jag låg absolut inte som en skrattade säl där och självklart var det ju knappast pinsamt. Haha! Nu är min höft öm och mitt lår är blått! Hahaha! En vanlig människa kanske åtminstone försöker hålla sig på benen, jag bara insåg "nu halkar jag omkull" och ramlar som ett fallande träd (y)!

/ S a n d r a

Problematic

Publicerat: 2009-12-14 Kl: 20:04:55 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har jag gått omkring som en gammal kärring. Har världens träningsvärk i låren och dessutom vara utomhus hela dagen och bli kall, gjorde ju inte direkt att det gjorde mindre ont. Har man inte ridit på en vecka och sen hoppar upp och hoppar två hästar får man visst träningsvärk i låren, haha!

Idag har jag varit ute i Kybacka hos Cissi hela dagen. Det har varit kallt med ändå mysigt med lite vinter där. Det var som en vanlig dag på Kybacka för övrigt. Och nu lär det dröja innan jag kommer dit nästa gång igen, tråkigt nog. Sen kommer Flisan tillbaka också, roligt! :D När jag kom hem åkte jag till stallet och tog hand om mina bushästar. Mockade och borstade.

Nu har jag nyss duschat och är världens mest uttråkade människa. Jag har roat mig med att lägga över bilderna från i lördags till datorn, haha! Sexiga bilder. Här följer ett smakprov!


The Victoria-pose!


Födelsedagsbarnet och Cissi!


haha


Karin!

Flera bilder än så vågar jag nog inte lägga upp utan att någon dödar mig, haha! :) Men kul hade vi! Nu ska jag äta en macka, döda ännu mera tid och innan jag somnar ska jag titta på Paradise Hotel!

/ Sandra



Sorrow

Publicerat: 2009-12-13 Kl: 17:58:33 | I kategori: | 0 kommentarer


Kvällen igår var riktigt trevlig hos Johanna i Gävle. Taggad som aldrig förr var man! Haha! Så tack brudar för gårdagen och hoppas att ni hade förjävla kul på krogen utan mig ;) När de flesta andra drog till krogen vid 12 tog jag tåget hem, fick sällskap av Felix på tåget. När jag kom hem fick jag sällskap av tre grabbar som anmälde sig att frivilligt underhålla mig. Trevligt värre! :) Jag har ingen aning om när jag somnade igår heller, haha! Blev lite bilder igår, som kommer upp senare när jag orkar lägga upp den!

Och nu till den stora frågan, varför går helgerna så jävla fort? Nu är det redan söndag och en ny vecka väntar runt hörnet. Det som är bra är att det är sista veckan och sen är det lov! Så på fredag kan man andas ut och ladda om inför en ny termin. Ska bli så himla skönt med lov. Jul och nyår kommer däremot gå skitfort som vanligt. Nyår kommer bli bäst också! :D

Idag har jag inte gjort så mycket. Bara varit i stallet och hoppat Marinettes hästar. Visade Loocello för en spekulant i samma veva. Båda hästarna kändes riktigt bra idag! Nu sitter jag mest och funderar om man ska äta nått eller om jag ska strunta i det. Ska i varje fall till stallet sen och släppa mina hästar i ridhuset som har vilat en vecka. Då blir dem glada!

/ Sandra

jag vet att du inte är lycklig.
försök svälja stoltheten och erkänn sanningen.
det är enbart töntigt som det är just nu.

5/5 stjärnor!

Publicerat: 2009-12-12 Kl: 14:58:58 | I kategori: | 0 kommentarer


Kvällen igår blev så otroligt trevlig. Fick sällskap hemma i tv-soffan framför Idol av fem gulliga vänner med godis, läsk, chips och dipp. Så himla mysigt! Idol var jättebra igår också, man skulle nästan varit där. Både Calle och Erik är ju bara så himla bra artister. Men roligast var nog Eriks flickvän som aldrig ville kliva ner från scen, så himla pinsam! Hahaha! Efter idol satte vi igång att prata, djupa samtal, som gled över på spöken och psykopater. Efter det vågade jag knappast sova ensam, vilket jag till slut också slapp, som tur var! Haha!

Idag tar Ellinor hand om hästarna. Hon anmälde sig frivilligt och frågade om hon fick mocka och borsta hästarna idag. Vilket hon gärna får göra! Min trogna lilla hästskötare :) Men knäpp som jag är så blir jag alltid tveksam när någon annan ska ta hästarna, haha!

Hur som helst! Ikväll ska jag in till Gävle på 18 årsfest eftersom bästaste Johanna fyller 18 imorgon :) Det ska bli jätteroligt! Glittertema ikväll däremot, så vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Men det ordnar väl sig. Ska nog hoppa in i duschen snart i varje fall! Ha så kul ikväll allihopa!

/ S A N D R A

Freak bitch

Publicerat: 2009-12-11 Kl: 18:38:55 | I kategori: | 0 kommentarer


Okej, ingen lust att skriva..

Skolan idag, vi var först ute i lervik och hade hovvård därute och sen hade vi redovisning av våra projekt och våran grupp hade bäst affärsidé som lärarna valde att investera i, alltså vann vi! Kanoners.

Nu kom jag nyss hem från stallet, hästarna har blivit fredagsfina. Nu väntar duschen, som just nu är upptagen av en Nicole. Sen kommer det flera gulliga vänner och så blir det idolmys med onyttigheter.

Imorgon blir det 18 årsfest! :D

/ SJacobsson

Varför ska..

Publicerat: 2009-12-10 Kl: 20:19:47 | I kategori: | 0 kommentarer


alltid min mamma ta duschen precis framför näsan på mig varenda jävla kväll? Varför är det alltid hon som har rätt att duscha först? Bara för att hon anser sig vara tröttast? Orka.

Imorse kändes det inte som om jag ville dra täcket över huvudet och sova tills det blir vår, men just precis nu känns det så. Jag har tappat motivationen lite. Skolan känns bara jobbig, antagligen för att det är så nära till lov att man bara sitter och räknar minutrar till jullovet. Hästarna vilar, inte så kul att bara åka upp till stallet för att mocka, borsta och jobba bara. Det är mörkt hela tiden. Det är mörkt när man åker hemifrån, det är mörkt när man kommer hem. And so on.. Jag kan nog fortsätta att rabbla upp en hel del deppiga saker. Och det som stör mig allra mest är människor som tycker själva att de mår dåligaste i hela världen och omvärlden ska bara tycka synd om denne. Jag är den som håller käften (förutom här i bloggen) och ber inte om att folk ska tycka synd om mig när jag har en dålig dag. Orka vara pessimistisk. Men eftersom jag är den som håller käften tar jag alltid ut det här på bloggen som om jag trodde att ingen får läsa det här sen. Knäppt va?

Jag får alltid väldigt bra kredit för bloggen. Tydligen är jag bra på att skriva och skriver framförallt roligt. Det får jag höra av många. Det är roligt! Men jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag har så många läsare och vad som kan vara så jävla intressant att läsa här varje dag? Haha! För övrigt skulle jag vilja fejka min död och se vad som händer. Vem skulle gråta? Vad skulle hända med mina hästar? Osv.. Det skulle på nått vis vara intressant att veta. Sjuka tanke.

Till dagen.. Skolan hela dagen och den var bara tråkig. Började med mattelektion och ett litet prov, sen lunch. Efter det fick vi en uppgift som vi hade tre timmar på oss att skriva, roligt. Not. När jag kom hem stack jag till stallet och fixade med hästarna och sen jobbade jag. Gud vad mina torsdags ungar är bäst! Den här gruppen kommer jag aldrig glömma. Så himla härligt gäng, både barn och föräldrar! Hur som, efter mina lektioner borstade jag hästarna. Nu sitter jag och väntar på duschen, sen blir det Paradise Hotel!

/ S aa n d r aa

Mos, en skrutt och nått magiskt!

Publicerat: 2009-12-09 Kl: 20:46:12 | I kategori: | 0 kommentarer


Motivationen på skolan har verkligen dalat. Tur att vi slutar nästa vecka! Ska bli skönt att slippa Gävle ett tag, även om lovet är megakort är det ju bättre än ingenting. Och skoldagen idag var nästintill värdelös. Jag har däremot fått roande sms idag av en viss människa som jag har fått skrattat åt. Tummen upp på det!

Efter skolan stack jag direkt till stallet. Fixade med mina hästar, som inte har fattat att dem har vila än. Sen blev det lite dötid på kontoret med Ullis. Efter det åkte jag hem och åt nått äckligt. Så jag åt mig mätt på godis istället vilket resulterade i att jag mådde illa istället. När mamma kom hem låg jag mest på golvet och lekte med katterna? haha! Och satt under köksbordet med kaninen och matade honom med knäckebröd. Är man uttråkad så är man.

Vid klockan 19 åkte jag upp till stallet igen, träffade på Nicole och pratade skit med henne. Sen blev det filmtittande på julshowen som Petter hade filmat. Jättekul att se med tanke på att man aldrig ser nått själv när man är med. Mirantos var så himla fin i sitt glitter och ljus!

Nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen och titta på tv tills jag somnar. Så får vi se om jag har lust att kliva upp imorgon, skulle nog helst av allt dra täcket över huvudet och sova tills det blir vår.

/ S a n d r a

"ok"

Publicerat: 2009-12-08 Kl: 19:36:36 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag förstår mig inte på barn och jag förstår mig ännu mindre på vuxna människor som beter sig barn. Vissa växer minsann aldrig upp, haha! Och människa fortsätter att läsa min blogg trots allting, aningens komiskt. haha!

Just precis nu känns det som om jag håller på att bli sjuk. Och det har jag ingen lust att bli. Jag tröstar mig själv med lite godis som jag och Natta vann på julshowen i helgen. Tänk så gott det kan vara med godis! För övrigt har jag varit hemma hela dagen, studiedag. Har pluggat en del och lyckats fått in lite flera arbeten. Sen har jag konstaterat att mitt upplägg att plugga till prov är helt fel, haha!

Nu på eftermiddagen har jag varit i stallet och så har jag jobbat. Nu sitter jag här och gör ingenting speciellt. Ska upp och kvällsfodra lite senare :)

Jag börjar få lite panik över nyår, vad händer på nyår?

/ S a n d r a

pain pain..

Publicerat: 2009-12-07 Kl: 18:18:33 | I kategori: | 2 kommentarer


Jag har riktigt ont i musklerna, speciellt i armarna. Kan knappt röra dem utan att det gör djävulskt ont. Snacka om träningsvärk! Till och med mina tummar har träningsvärk, vad jag nu har gjort för fysiskt med dem..

Sovmorgon idag eftersom vi hade elevträning idag ute i Lervik. Vi skulle ju träna för Fredrik Böhling, men han var sjuk och valde att försöka vila rösten till clinicen ikväll istället. Så vi fick träna för Eva Åhlander istället. Prince skötte sig bra, med tanke på att vi inte har trimmat så himla mycket de senaste veckorna. Vi red lite skolor och skänkelvikningar. Hon tyckte att det var bra och att vi skulle fortsätta på samma spår. Från och med nu har hästarna vila ända fram till 25 december, hela 18 dagar. De kommer antagligen bli alldeles förvildade nu, men de kan behöva vila upp sig inför nästa år.


Gulligaste Prince!

Imorgon är jag ledig, studiedag. Så imorgon ska jag försöka utnyttja tiden och plugga lite. Tänkte börja med lite läxor redan nu :) Har inte så himla mycket kvar i skolan, så nu är det sista rycket innan det korta lovet.

Artikel om julshowen i UNT här, glöm inte att spana in bildspelet också!: http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=76-AV_ID=991359,00.html?from=puff

//SJacobsson

Bästa julshowen!

Publicerat: 2009-12-06 Kl: 17:28:40 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu kom jag nyss hem, fullt ös hela dagen. Hunnit med frukost och en macka. Nu håller mamma på att laga lite mat, och sen ska jag upp och rida Prince och plocka ihop lite saker till imorgon. Träning för Fredrik Böhling då med prins prinskorv!

Julshowen blev jättebra idag! Det närmare 300 stycken där och såg våran show som vi har filat på i ett par månader, ni som inte var där missade garanterat nått. Mina trollungar på minivoltigen skötte sig kanonbra och Prick också! Så himla nöjd :) Mirantos var helt klart vackrast i glitter och ljusslingor, bland brinnande facklor. Cissi sjöng helt fantastiskt fint, så numret med silverängeln blev nästan kanonbra! Personalens nummer blev också bra, Pepsi var bäst när det gällde. Jag och Natta var hollywoodfruarna Anna och Maria. Ullis och Madde var han rödtotten i bonde söker fru och en av fruarna. Men allra bäst var nog pojkarnas nummer med riddarspexet! Så himla roliga! Nu är yttligare ett år snart förbi. Men som vanligt är det snart december och julshow igen, allting går så fort! 

Imorgon kommer jag ha jätteont överallt. Eller ja, det har jag redan nu. Haha, herregud! Fullt ös, medvetslös var det ja!

/ SJacobsson

tick tick

Publicerat: 2009-12-05 Kl: 21:27:22 | I kategori: | 3 kommentarer


Kvällen igår var minst sagt trevlig! Skulle inte ha något emot att den upprepas, faktiskt :)

Nu är jag trött, ovanligt va? Jag klagar rätt ofta på att jag är trött i den här bloggen. Men det är så sant, jag är oftast rätt slut när jag sitter här och skriver i slutet på dagen. Var ju till att kliva upp tidig imorse och det blev inte så jättemycket sova inatt, så det var lite segt att kliva upp. Jag hade ju stallet idag, så det var bara att masa sig upp. Så det har verkligen varit en hel dag i stallet. Var bara hemma på lunchen och åt. Sen har resten av tiden spenderats där. Dessutom var det genrep inför imorgon, julshowen!

Som vanligt är ridlärarspexen lite sådär halvplanerad. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, ingen aning om vad jag ska säga riktigt och det är ett stort mysterium hur jag ska kunna imitera i viss människa utan att börja garva. Natta och jag får ordna det där imorgon eftersom vi är ett team ;) Silverängeln har vi inte övat det minsta. Jag hoppas att mina fackelbärare har liiite koll och min sångare Cissi har koll på texten. Mirantos fick se lite brinnande facklor idag, brydde sig inte det minsta. Han ville hellre prova äta på glittret. Minivoltigen blir nog bra på ponnyn Prick kan hålla sig i skinnet, vilket han hade lite svårt med idag, om man säger så, haha!


Mirantos förra året på julshowen som silverängel!

Förutom att jag har mockat skit åt ridskolehästarna och allt det där plus genrepet har jag trimmat mina hästar i ridhuset. Prince kändes riktigt bra idag! Känns bra inför träningen för Fredrik Böhling på måndag. Mirantos kändes bra, men lite vild. Sen har jag hoppat Marinettes hästar. Lyckades få båda två att bocka idag, haha! Men det gick faktiskt riktigt bra med båda två. Nöjd med mig själv. Hamilton tyckte i varje fall att det var skitroligt och Loocello hoppade riktigt bra idag.

Nu ska jag nog ta och plocka ihop lite saker inför imorgon, jag har noll koll och sen blir det slappande framför tvn tills jag somnar. Egentligen borde jag vara i Älvkarleby på fest, men jag orkar faktiskt inte. Man kan nästan tro att fest-Sandra är sjuk, hah!

/ SJacobsson

secret night

Publicerat: 2009-12-04 Kl: 18:14:31 | I kategori: | 0 kommentarer


Imorse var jag mera död än levande när jag vaknade. För övrigt höll jag på att dö idag. Mormor kan inte köra bil, hon tänkte köra ut rakt framför en buss idag. Ge mig körkort, så jag kan köra själv! Hur som, skola hela dagen och när vi slutade gick jag och Linda på stan. Vi har roat oss med sms-roulette och lite andra sms-"lekar" idag, och så roligt vi hade, haha!

När jag kom hem, stack jag direkt till stallet. Båda hästarna vilar idag, så var bara där och tog hand om dem. Och nu sitter jag här. Ska hoppa in i duschen nu. Ikväll ska jag hem till en hemlig och titta på film och Idol :) Finns på min käraste mobil ikväll.

/ SJacobsson (mp)!

Huvudvärk

Publicerat: 2009-12-03 Kl: 22:03:00 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu är jag sådär trött igen, jag är så trött så jag mår illa och huvudvärken har krypit sig på. Så fort jag har huvudvärk får jag bara flashbacks från i våras, när jag blev sådär sjuk. Jag vägrar bli så sjuk igen! Aldrig igen. Åka ambulans bara för att man i princip kör slut på sig själv.

Jag får väldigt ofta höra, "jag blir bara trött av att tänka på ditt liv", "hur orkar du?!", "Gud, sådär ambitös är inte jag", "du har aldrig tid för mig".. När jag får sådana kommentarer liksom bara skakar jag av mig dem. Men ibland tänker, "vad fan håller jag på med egentligen?". Jag är som en maskin, jag bara gör och emellanåt säger kroppen ifrån, men det skakar jag också bara av mig och kör vidare. Jag kliver upp före 6 varje dag, pendlar till Gävle, går i skolan och kommer oftast hem efter klockan 16. En dag i veckan är jag hemma vid klockan 13, otroligt skönt! Är hemma en snabbis innan jag drar till stallet. Men det är oftast runt 20 minuter. Slänger i mig nått att äta och byter om. Då ska båda hästarna ridas och skötas om. Sen ska jag hinna med att jobba också. Är jag i stallet halv fem är jag hemma runt klockan 22. Då är man trött och då ska man helst plugga. Sen när det väl blir helg, så är det knappast några sovmornar som gäller. Jag är ganska ofta ute och festar, så somnar väldigt sent (eller tidigt på morgonen) och sen ofta upp tidigt eftersom jag har stalltjänst rätt ofta. Är det inte det, så är det tävling, eller nått annat. Den är sällan som jag inte har nått att göra liksom. Så ibland kan man ju undra vad tusan jag håller på med.. Det kanske inte låter så jobbigt, men att hålla igång från när du kliver upp ur sängen strax före klockan 6 och sätter dig ner och andas första gången på hela dagen vid klockan 22, då blir man rätt så slut som människa, efter ett tag.



För övrigt så har jag hunnit med en del idag. Varit hos tandläkaren på morgonen, duktiga jag hade minsann inga hål. Har aldrig haft heller, för den delen. Sen körde jag in till Gävle, så himla bra på att köra bil är jag också! Gick i skolan fram till klockan 15. Sen var jag en snobbunge och pekade ut lite julklappar. Ni kommer tycka att jag är en snobbunge om ni får höra vad jag har fått julklappar för, haha! Sen fick jag köra hem till Tierp också, hann inte byta om. Så åkte direkt till stallet och jobbade. Hoppning idag och ungarna var kanon duktiga! Efter det bytte jag om och red ut på Mirantos med Angelica och Jettan. Vi har som vanligt mycket att prata om, haha! Efter det red jag ut på Prins prinskorv! :) Snälla mamma mockade idag, som tur var.

Helgen är planerad. Har stallet på lördag och sen är det julshowen på söndag. The big happening på Tierps Ryttarklubb! Imorgon kväll blir det nog film med.. :) Sen skulle jag viljá sola också, men jag blev plötsligt rädd för cancer, så jag vet inte, haha!



Varför sitter jag här och skriver när jag inte vill annat än sova? aja, god natt!

/ SJacobsson

10 jävla minusgrader ute!

Publicerat: 2009-12-02 Kl: 18:26:04 | I kategori: | 0 kommentarer


Inte konstigt att man fryser när det är tio jävla minusgrader ute! Nu jäklar har jag fått smaka på vintern. Varifrån kom minusgraderna? Nyss var det måndag med massor av plusgrader och regn. Det sämsta man kan göra när det är såhär kallt är att skritta ut, då blir man kall. Kom nyss hem från stallet, varit ute och skrittat Prince. Nu är jag hemma en stund innan jag ska till stallet igen och rida Mirantos lite lätt i ridhuset. Annars har vi tränat en del till julshowen också. Både minivoltigarna och ridlärarspexen.

Skolan var bara tråkig idag och imorgon ska jag till tandläkaren, så kommer väl in senare till skolan imorgon. Hm, och nu är jag sugen på nått ätbart. Hörs!

pengar, vägen till lycka?

Publicerat: 2009-12-01 Kl: 13:57:39 | I kategori: | 0 kommentarer


Varning för ett långt, ointressant och onödigt inlägg..

Jag och Hanna hade en diskussion igår, är pengar vägen till lycka? Om jag hade lite mera pengar är jag helt övertygad om att livet skulle kännas mycket lättare! Om jag fick allt det där jag önskar mig allra mest, skulle allting kännas lite bättre, tror jag. Sen finns det vissa "saker" som inte går att köpa för pengar som man antagligen kommer sakna då. Men om jag fick 50 miljoner skulle jag utan det minsta problem kunna bränna dem på en vecka. Låter kanske helt galet i vissa öron, men jag håller på med en av de dyraste sporterna. Den näst dyraste sporten (och den näst farligaste sporten efter bilsport). Ni anar inte vad det finns saker som man vill ha! Skulle jag få dem där pengar skulle jag börja med att åka utomlands och vila upp mig, sen skulle jag köpa min kompletta hästgård. Självklart skulle jag nog köpa minst två hästar till, en lastbil, alla saker jag någonsin önskar mig (vilket är en del). Saker till hästarna och till mig själv, tänk vad jag skulle ha råd att träna för landets främsta tränare också! Skulle sätta undan pengar till körkort, tatueringar och operationer också. Undrar om ens 50 miljoner skulle räcka.. Jag tror i varje fall pengar är en bit på vägen till lycka i varje fall.. Vad tror du?

Nu till det jag lovade att berätta igår om min mormor. Ingen av er som läsare kommer förstå hur intelligensbefriad min mormor är. Jag blir alltid förvånad över allt som har med henne att göra och jag förstår inte hur en människa rent utsagt kan vara så jävla dum i huvudet, haha! Hur som, igår var mamma och mormor på stan. De skulle väl handla julklappar och allt sånt där.. Förra veckan köpte mormor en ny mobiltelefon, som hon för det första inte fattar sig på. Men till saken nu då! De skulle gå på toaletten. Ni vet på allmänna platser ska man slänga i mynt för att få gå på toa. Inga problem, det fattade hon efter mamma förklarat hur det gick till. Hon går in och låser självklart inte dörren (helt otroligt att hon ens stängde dörren, vilket hon aldrig gör annars, kul va? -.-). Hon var inne hur länge som helst, tills hon till slut kommer ut och frågar mamma hur tusan man tvättar händerna. Nuförtiden håller man ju bara händerna under kranen, så börjar det rinna vatten, vilket hon inte fattade. Sen inser hon att hennes handväska är genomblöt (där den nya mobiltelefonen låg). Då har min smarta mormor ställt sin handväska i handfatet, märker inte att kranen sätter igång och dränker sina saker i vatten. Förstår sen inte hur man tvättar händer, förstår inte vart allt vatten kommer ifrån som är i väskan (märker det inte ens, hahaha)! Är man smart då eller?! Jag dör, hahah..

I natt drömde jag en riktig mardröm också. Jag förlorade det jag älskar allra mest, det jag älskar mer än någonting annat, i drömmen förlorade jag en av mina hästar. För ett år sen försvann världens finaste och älskade Cort'chize ur mitt liv och det var det värsta jag har varit med om.. Och tanken att jag ska råka ut för det igen får mig nästan att börja gråta. Förra veckan träffade jag på hans uppfödare som inte visste någonting om att han var borta, då kände jag mig så jävla hemsk och egoistisk. Ibland känns det som om jag fattade fel beslut. Världens finaste C, jag saknar dig, I want you back <3

Idag är det första december, sista månaden på det här året. Själv tycker jag att det nyss var nyårsafton, men när jag tänker tillbaka har jag hunnit med jävligt mycket iår. Och idag när jag vaknade var det minsann snö utanför fönstret också. Nu kan man ju bara hopppas att allting ligger kvar, för jag är så otroligt trött på regn och lera. Snön kom väldigt passande, första december!

Idag ska jag rida mina hästar, plugga och jobba.. Det är min plan :) Jag ber om ursäkt om det är mycket stavfel idag!

/ SJacobsson
RSS 2.0