svett svett svett..

Publicerat: 2009-06-30 Kl: 23:16:16 | I kategori: | 1 kommentarer



Idag sov jag lagom länge. Började dagen med att laga mat åt mig själv, sen duscha och fixa till mig. Skulle till stan och sen möta upp Martina därinne. När jag kommer ut till garaget upptäcker jag att det är ingen cykel hemma och 10 minuter kvar innan tåget skulle gå, snacka om stressad! Men jag hann, tro det eller ej! Tur att det var svalt på tåget, säger jag bara. Träffade på någon som visste vem jag var och försökte sälja en massa saker till mig som mina hästar borde käka. Orka.

Väl inne i stan började vi med att käka sallad, gott gott! Träffade på Sebbe också :) Sen blev det shopping. Blev en del inköp, bra! Sen blev det en glass och tåg hem. Vi ångrade oss när vi tog direkt tåget istället. Men vi hade tur som träffade på en trevlig engelskman som payade Martinas biljett. Varför är inte världen full av godhjärtade människor?! Åh, ville bara ge honom en stor kram! :'D

Sen blev det stallet. Tittade lite på träningarna och fixade med hästarna. Hade kvällsfodringen. Sen har kvällen spenderats här. Men det verkar som om jag får sovsällskap, najs! :)

/ SJacobsson

Spöken, finns dom?

Publicerat: 2009-06-29 Kl: 23:23:42 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har jag sovit bra länge och det var väääldigt skönt och välbehövligt. Och den här dagen har jag bara tagit det lugnt. Började med att packa upp väskan efter helgen och städa lite. Sen la jag mig i solen, med mp3n och en bok om spöken. Läste tills jag började bli lite rädd, haha! Sen tog jag en kall dusch och drog till stallet.

Putsade alla mina saker, grundligt och plockade iordning allting efter helgen och tvättade lite saker osv.. Mockade och fyllde på vatten också, som vanligt. Sen kom veterinär Per och vaccinerade hästarna. De fick tänderna kollade och raspade också. Haha, drogade hästar är roligt!

Det blev en sallad på Tierps video&pizza också på kvällen. Resten av tiden har jag spenderat här, framför datorn. Imorgon blir det stan med Martina!

/ Sandra

home sweet home,

Publicerat: 2009-06-28 Kl: 22:46:09 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu är jag hemma från Sundsvall igen! Känns som om jag har varit borta jättelänge, fast jag egentligen inte har det. Tiden har gått fort när jag har varit där, men nu när jag tänker efter känns det längesen det var torsdag. Glömde säga igår att Niklas vann 145an, duktigt! Grattis igen! :) Det har ju varit 30 grader varmt hela helgen, helt otroligt väder. Hoppas att det håller i sig hela veckan :)

Idag hoppade Prince 130. Som sagt, stor och svår 130. Så när jag gick banan tänkte jag att jag skulle vara nöjd om jag kom runt. Men hästen är ju helt otrolig. Så vi var felfria i grunden och omhoppningen började med en kombination, och jag styrde in lite snett i den så vi missade b-hindret. Men sen hoppade vi omhoppningen felfritt! Så slarvigt av mig!Hamnade precis utanför strecket. Hade lätt kunnat vara nolla bara jag hade ridit lite bättre. Men men, nu är hästen kvalad till 140 iaf! :) Mirantos fick hoppa 120n :) Han spanade efter vattengraven hela banan runt kändes det som, hah! Men han hoppade runt med ett pet i grunden. Lite synd. Men det kändes som ett bra avslut på helgen för honom.

Jag har inte haft en kanonhelg kanske, men jag är nöjd med hästarna trots allt :) Nu ska de få vila lite och ladda om lite. Sen åker vi till Cissi i Valbo vecka 29. Då ska jag jobba och träna! Nästa tävling blir i Avesta, den 25e juli. Då tänker jag hoppa 110, 120. Komma igång igen! :)

Aja, bara hästskriverier i den här bloggen den här helgen. Men så blir det! Nu tänker jag nog sova snart. Tack till Inga som har varit chaufför och hästskötare i helgen :)

Kram

Solen fortsätter skina!

Publicerat: 2009-06-27 Kl: 21:52:29 | I kategori: | 0 kommentarer


Otroligt rolig ryttarfest igår! Var riktigt trevligt. Lyckades vinna en gratis valfri dricka också, haha! Väldigt bra tävlingar här i Sundsvall, kommer verkligen försöka åka hit nästa år igen.

Idag har solen fortsatt skina helt underbart. Nästan äckligt varmt, svettigt att bara tänka, typ. I varje fall gick båda hästarna 130 idag. Stor och svår bana. Mirantos först ut. Hoppade kanon till vattnet, hinder nummer 7. Där fastnade vi. Mirantos tänkte minsann inte ens gå i närheten av det blåa läskiga vattnet. Men trots det kändes han bra! Men gör en klassändring och hoppar 120 på honom imorgon. Så han får avsluta helgen bra. Så imorgon får han gärna vara felfri ;)

Prince var lika fin som igår och slog till med en nolla! Fantastiska lilla häst! : ) Imorgon hoppar han 130 också. Tjuvkikade lite på banan nu på kvällen, eftersom 130n är först imorgon. Den såg större och svårare ut. Märks att det är nationellt och att det är Leif som bygger. Så vi får väl se hur det går. Hoppas att det går bra! Men som sagt, 130cm är alltid 130cm! (försöker intala mig det, haha)

Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig verkligen äckligast i världen. Sen blir det sängen! Eller ja, lite tv-tittande först kanske.

The King of pop!

Publicerat: 2009-06-26 Kl: 17:02:51 | I kategori: | 0 kommentarer


Inga hade tagit med en dator, så kan uppdatera på bloggen, heeela helgen! :)

Igår flöt dagen på bra, gick bra att åka hit till Sundsvall. Vi kom fram strax efter klockan 6. Började med att äta mat och sen trimmade jag hästarna lite grann. Båda kändes bra, speciellt Prince! Riktigt bra kändes han :) Sen kunde jag inte sova på hela natten, usch.. Jobbigt jobbigt.

Idag har det varit strålande sol hela dagen och 30 grader varmt. Helt sjuuukt varmt. Men hästarna och jag har överlevt. Båda två gick 120 idag. Prince var kanonfin! Hoppade som aldrig förr och jättepigg. Men jag klantade till mig rejält på tvåan, så himla onödigt. Fortfarande sur på mig själv. Så fyra fel där. Mirantos kändes lite "sömnig", kanske värmen? Han hoppade bra 1-4 och sen missuppfattade vi varandra på femman. Eller ja, han var inte med alls. Jag var med, men inte han, haha :) Han trampade om och rev hindret, fast vi låg bra. Aja, shit happens! La en volt, fick ordning på allt igen och hoppade vidare. Han hoppade super de sista sprången däremot, då vaknade han till och blev lite alert. Båda två hoppar 130 imorgon. Då får det bli lite revansch på idag, hoppas på felfria rundor då.

Nu har jag nyss tagit en kall dusch, det var jäävligt skönt. Ska väl försöka fixa till mig snart, för ikväll blir det ryttarfest :)

Mikael Jackson är död också hörde jag på radion imorse. Våran tids Elvis. RIP.


Hörs imorgon!

Sundsvall Summer Horse Show!

Publicerat: 2009-06-25 Kl: 09:27:56 | I kategori: | 0 kommentarer


Hej och hå, här försover jag mig! Satt upp vid datorn till klockan blev alldeles för mycket. Det finns en människa som gör det svårt för mig att slita mig därifrån. Aja, nu kommer jag bara få stressa lite, men det är luugnt! ;)

Idag åker jag till Sundsvall med hästarna. Vi åker klockan ca 14, så innan det ska jag packa åt mig själv, packa hästarnas saker, duscha hästarna och putsa. Rider gör jag när vi kommer fram. Det skulle även vara veterinärbesiktning på kvällen, så tänkte hinna med att besikta dem också, så att det är klart. Sen tävlar jag fredag-söndag. Jag hoppas på en bra helg! Men båda känns väldigt pigga och färscha. Sen ska hästarna få vila någon vecka innan jag åker till Cissi.

Anyway, tycker att ni borde höra av er! Nu måste jag klä på mig, äta frukost och packa! Hörs på bloggen på söndag kväll eller måndag.

/ SJacobsson

NEJ! 090624

Publicerat: 2009-06-25 Kl: 00:19:45 | I kategori: | 1 kommentarer


Hur lyckas man?! Jag missade att skriva blogg, så nu kommer det här hamna på fel datum, fuck! Anyway!

Snabbt inlägg! Idag har jag umgåtts med en bra människa hela dagen, som försökte övertala mig att följa med honom och hans kompisar och grilla sen, men det blev mat på Brorsans med Martina och Angelica ist :) Kvällen har spenderats framför datorn med en rolig människa. Kan aldrig sluta skratta! Tiden har bara runnit iväg..

Imorgon (senare idag) ska jag till Sundsvall på tävlingar, men hinner nog skriva ett snabbt inlägg innan jag åker!

SOV GOTT

Life is short,

Publicerat: 2009-06-23 Kl: 12:56:59 | I kategori: | 0 kommentarer


Det är helt otroligt väder utanför fönstret och jag tänkte när jag vaknade, "yey, idag ska jag ut och sola!". Jag stod ut i 40 min, sen trodde jag att jag skulle dö. Så otroligt varmt! Så jag hamnade härinne istället, framför datorn. Jag har fördrivit tiden med att läsa en massa bloggar och halkade även in på tjejens blogg som blev mördad för någon vecka sen. Ni borde alla veta om det.. http://thresrojo.blogg.se/ - för er som också vill läsa. Jag tycker det är så himla hemskt, det som har hänt. Det får mig verkligen att tänka på hur kort livet verkligen är, det kan verkligen ta slut när som helst. Men att bli mördad innan man ens har fyllt 16 år av lika gamla "kompisar" på grund av svartsjuka är kanske inte så man tror att livet kommer sluta. Ta vara på tiden! Usch, jag blir nästan mörkrädd, vart är mänskligheten på väg? Dagens ungdom?

För övrigt ska jag väl till stallet snart. Ska ut och skritta på mina hästar i det fina vädret. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om än. Men det visar sig :) Ha det bra allihopa!

/ Sandra Jacobsson

sun sun sun..

Publicerat: 2009-06-22 Kl: 22:01:19 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår kom Angelica och dödade tid tillsammans med mig. Vi tittade på film och pratade skit. Tror inte att vi gick och la oss förrän vid klockan 3, så jag sov rätt länge idag. Så den här dagen har verkligen gått jättefort. Hann bara kliva upp, duscha, äta frukost och sen till stallet. Mockade, fixade iordning hästarna, packade ihop lite grejer och åkte till Cissi i Valbo. Vi hoppade lite på hennes gräsbana inför tävlingarna i Sundsvall i helgen. Båda två kändes väldigt pigga och glada. De fick även prova att hoppa vattengrav. Prince brydde sig inte så mycket, men Mirantos tyckte att den var liiiite äcklig. Haha! Helena följde med som hästskötare och hon knäppte även lite bilder :)


För övrigt visade jag Gustav för lite nya spekulanter igår. Jag brukar verkligen tänka på vad skriver i min käre blogg, men de här människorna tyckte jag verkligen inte om. Usch usch.. Hoppas verkligen inte att det blir nått köp där! Efter det att jag hade visat Gustav, hoppade jag Marinettes häst Hamilton. Det gick rätt bra :)

Nu tänker jag lägga mig framför tvn och Beck. Sen tänker jag sova. Hoppas på fint väder imorgon, så kanske man kan passa på att sova lite!

/ Sandra

Klart att man gör allt för att fly från verkligheten..

Publicerat: 2009-06-21 Kl: 12:58:01 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag här, helt sliten efter tre kvällar med alkohol och lite sömn. Blev lite nostalgisk när jag hörde genom telefonen vad Emil lyssnade på igår, så sitter här och lyssnar på 7 års olycka. Har verkligen inte lyssnat på dem på flera år, men ändå så sitter låttexterna där. Sjukt att man minns! Massor av minnen som bubblar upp..

Igår hamnade vi i Lövsta, hade verkligen roligt igår! Roligare än i Öregrund faktiskt. Träffade verkligen alla möjliga människor. Så igår hade jag sjukliga skrattattacker, blev lite svartsjuk (vet inte varför?!), blev bitter, blev glad, kall, blev varm, full.. Ja, allt du kan tänka dig! Sen glömde jag helt bort kameran igår, så jag gav bort den eftersom jag var så dålig på att knäppa kort. Måste säga att det var en riktigt dålig fotograf. Men de bästa bilderna hamnar på min bilddagbok. Och när jag kom hem var jag så extremt hungrig, så gjorde en macka till mig själv. La den på bordet, där antagligen Pistola hade legat. Det var som en matta under macka när jag tog upp den igen, fyyy så äckligt. Dumma katt! Mysigt. Not.

Vad som händer idag vet jag faktiskt inte.. Någon som vill göra sällskap ikväll? Öppen för förslag! För övrigt ska jag till stallet typ nu. Motionera mina älskade hästar. Och så ska jag visa Gustav för några spekulanter ikväll. Imorgon ska jag till Cissi och hoppa lite. Hoppa på hennes gräsbana inför Sundsvall :) Så på torsdag åker jag till Sundsvall och tävlar..


Hör av er!


/ sandrajacobsson



 

Festar du, så festar jag!

Publicerat: 2009-06-20 Kl: 18:36:52 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår hamnade vi som sagt i Öregrund, huvudsällskapet igår var Mark, Rasmus och Angelica :) Träffade många trevliga människor och hade rätt trevligt. Mycket folk var det där, om inte annat! Lite kallt blev det kanske närmare småtimmarna, så ikväll blir det minsann jeans, eftersom man ska till Lövsta :)






Kom hem typ halv 4 imorse och sov till halv 11 ungefär. Kunde inte sova längre.. Tror att det var för att jag var så otroligt hungrig, för efter att jag hade ätit sov jag två timmar till. Sen blev det stallet! Båda hästarna var leriga topp till tå och pigga. My boys!

Nu sitter jag här, ska duscha snart och ta reda på när vi ska åka till Lövsta. Hah :) Vi ses där, skulle jag tro! Alla ska dit verkar det som. Btw, lite bilder från igår finns på min bdb! Blev inte så många, glömde bort att jag hade en kamera, hah!

/ SJacobsson

Midsommarafton!

Publicerat: 2009-06-19 Kl: 13:44:02 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår hamnade vi hemma hos Mark på lite chillfest, så att säga. Lite killar, jag och Angelica. Haha! Sen ramlade Nicole in också, trots att hon var en bitch och skulle ligga hemma och sova sa hon. Haha! Hon blev mitt sovsällskap för tredje natten i rad. Börjar nästan få flashbacks till sommaren 04. Anyway, så hade vi ganska trevligt och lite bilder hamnar som vanligt på min bilddagbok.

Vi sov bra länge idag. Klev upp och åt midsommarlunch med my little family. Sen gick vi ner och solade. Nu ska jag hoppa in i duchen snart, för sen blir det tåget till Uppsala med lite friends och äta och så. Sen åker vi till Öregrund! Där kommer jag befinna mig ikväll. Båda kameran och telefonen är med! Jag hoppas på en trevlig kväll! :)

Imorgon blir det Lövsta också.. Haha, precis som förra året :) Min midsommarhelg ser precis likadan ut. Undrar om den kan slå förra året? Ha det så jävla bra idag/ikväll allihopa! Hoppas att ni får uppehåll också. Men det ska inte regna, så var lugna.

/ Sandra

Spökrunda

Publicerat: 2009-06-18 Kl: 10:47:58 | I kategori: | 0 kommentarer


Japp, igår var jag i skogen och skrämmde barnen på ridlägret. Måste säga att det var rätt lyckat. Vi hade väldigt många spöken den här gången. Vi lyckades få ihop typ 20 spöken, hur bra som helst! Så om någon hade kommit där i skogen borde det sett lite konstigt ut med 20 svartklädda personer i skogen, hah! Tack till alla som ställde upp!


Och ja, nu ska jag till stallet. Prince ska skos, så hade gärna legat och slöat en stund till innan stallet, men ajaa.. Båda ska ridas. Gör nog en uppföljning på gårdagens trimmande :) Sen på kvällen, vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske hamnar hos en vän på chillferre :)


Aja, vad händer imorgon på midsommar?!

You are the devil in my life,

Publicerat: 2009-06-17 Kl: 21:54:41 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag skrev ett långt inlägg imorse, men så försvann det. Bra less blir man ibland! Anyway, Nicole kom ju igår. Vi hamnade framför tvn med morötter, gurka och dipp. Satt och tjockade det tills vi blev totalt jättemätta. Sen gick vi och mötte Pontus för att sen gå hem till Mark och döda ännu mera tid. Där blev det filmtittande, skrattandes, skitsnackade osv.. Trevligt värre!

Idag skulle Nicole upp och jobba rätt tidigt, tänkte göra henne sällskap upp. Men det blev inte så så att säga, alldeles för trött. Så sov till tio över tolv istället. Sen blev det stallet, fixade allt där och red båda hästarna. Blev trimmning i ridhuset. Prince var hur fin som helst och Mirantos var typ ett koarsle. Men vi trimmar vidare imorgon :)

Var hem en stund, åt mat och sen stallet igen för att visa Gustav för några spekulanter. Gustav skötte sig bra, men det syntes att han var mör efter tävlingarna i helgen. Och ja, nu sitter jag här med Nicole och väntar på att klockan ska gå. Snart ska vi ut i skogen och skrämma barn. Ska bli roligt! Haha!

Jaa.. Hejdå!

I believe in miracles!

Publicerat: 2009-06-16 Kl: 17:54:21 | I kategori: | 0 kommentarer


Gårdagen blev inte så händelserik, sjuk och trött var jag. Så det var skönt att bara ligga hemma i sängen och sova tidigt även om det kom upp erbjudanden under kvällen som lät trevliga. Men idag mår jag bättre, känner mig lite seg när jag anstränger mig, får nästan lite flashbacks, dåliga järnvärden.. Men det kan inte vara det, det får inte vara det igen. Anyway, bara varit i stallet idag. Fick Helena att följa med mig ut i skogen på en av mina hästar, eftersom jag inte orkade skritta ut på två stycken efter varandra och sällskap tycker både hästar och ryttare är trevligt. Sen hamnade jag hemma framför tvn. 

Nyss klev jag ut ur duschen, ska försöka fixa till mig lite och sen ska jag till stallet en snabbis. Nicole kommer över sen. Och vad vi kan tänkas hitta på vet jag inte riktigt än. För övrigt känner jag mig inte så taggad på midsommar, blir det dåligt väder tänker jag minsann sitta hemma. Hah!

Aja,

Monday morning

Publicerat: 2009-06-15 Kl: 11:12:30 | I kategori: | 4 kommentarer


Det har tjatas något extremt sen jag kom hem igår, "uppdatera bloggen!", "hur går det med bloggen?!" osv.. Jag orkade verkligen inte skriva igår. Det har varit en helt galen helg med en massa jävla äckligt regn. På fredagen var det uppehåll, men på fredag kväll kom regnet och höll i sig hela helgen. Det blev sjö inne på banan, regnade in i boxarna, allt blev blött och skitigt. Lastbilar och transporter körde fast överallt, så det fick komma traktorer och bärga bort alla. Och på fredagkväll började jag känna mig sjuk och nu är jag sjuk! Så jag vet inte om det har varit en så rolig helg, alltså! Hah!



Fredag
120
Prince: Nolla! Hoppade kanon och kändes riktigt bra :)
Mirantos: Nolla! Pigg och väldigt luftig i sprången, finns bildbevis på det ;)

Lördag
110
Gustav: Felfri och blågul rosett :)
120
Gustav: Ett ner, men väldigt fin :)
130
Prince: Nu hade det blvit sjö på banan under nattens och pågående regn och det tyckte han inte alls om. Stod emot och hoppade över vattenpölarna istället. Bokstavligen sparkade runt honom och reslutatet blev ett ner.
Mirantos: Kanonfin! Plaskade glatt igenom leran inne på banan, hade ett skitpet! Nu har han gjort två bra 130 rundor, heja Mirantos! :)

Söndag
120
Gustav: Ett tidsfel i grunden! FAN, men hästen hoppade bra.
Mirantos: Stressigt med tre hästar i samma klass och lite starter, hade bara 10 starter på mig att hoppa fram och rida fram. Så nöjd med rundan. Petade sista i omhoppningen, men fick pris på det ändå :D
Prince: Ändrade klass eftersom han helst inte ville hoppa i lera, så han fick hoppa 120.. Ett pet, men han var duktig ;)



Alla rundor finns på film, men jag orkar inte lägga in dem i datorn. Ni får bara en film så länge, lägger upp den för Saras skull ;) Mirantos i 130n på lördagen. Några av de andra filmerna kommer upp senare. Det var en fotograf där under helgen, så fina bilder på hästarna finns på min bilddagbok ( http://sjacobsson.bilddagboken.se/ ) eller på min facebook, ni borde absolut spana in dem! :) Och för övrigt har hästarna skött sig exemplariskt, snälla hela tiden. Och min hästskötare, Carro var en perfekt sådan. Hoppas att hon inte blev avskräckt och att hon vill följa med flera gånger. Nu laddar jag och hästarna inför Sundsvall om två veckor och hoppas på bättre väder då!



Nu ska jag nog ta mig ner till ridskolan och göra Nicole sällskap. Otroligt skönt att sova idag btw, sovit väldigt dåligt i flera nätter, så skönt att sova i sin egen säng. Jobbigt att vara sjuk bara. Nyser hela tiden och måste snyta mig hela tiden. Aja, vad kvällen bjuder på vet jag inte än :)

KRAM
/ Sandra Jacobsson



Party på en onsdag, ärligt talat..

Publicerat: 2009-06-11 Kl: 09:15:19 | I kategori: | 0 kommentarer


Hahah, alltså.. Jag vet inte vad jag ska säga! När jag vaknade började jag med att asgarva åt mig själv, vilken kväll det blev igår. Jag blir alltid som fullast när jag inte har egen sprit, "jag ska inte dricka ikväll" - jojo, hur blev det med det egentligen?! Hahah! Nej, det slutade med att man ligger och spyr. Man ska inte dircka mycket stark sprit utan att känna efter. Även om jag var jättefull, kändes det som om jag hade koll. Men som vanligt när man tittar i kameran inser jag, "nej, Sandra.. Du hade noll koll!"  (liiite bilder från igår på min bdb)


Anyway, idag ska jag iväg på tävling. Tur att jag aldrig blir bakis! Då hade den här dagen varit helt förstörd eftersom jag har tusen saker att göra idag. Så nu ska jag hinka i mig några liter vatten, äta frukost och åka till stallet. Och ja, jag kommer antagligen inte ha någon dator i helgen, så vi hörs på bloggen på söndag kväll om jag hinner skriva nått eller helt enkelt på måndag!

Jag kommer befinna mig i Dalarna i helgen med tre hästar. Och det uppskattas när ni hör av er :) SMSA/RING mig i helgen!

/ Sandra, som aldrig blir bakis hur mycket hon än dricker.

Vattenkrig

Publicerat: 2009-06-10 Kl: 12:16:54 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu har jag nyss ätit lite lunch, och det smakar alltid godast när man har lagat maten själv även fast det egentligen inte alltid är så himla lyckat. Men när man har gjort det själv, känns det alltid bra. Haha! Det blev köttbullar, makaroner och ketchup, för den som undrar :) Genomblöt är jag också! Varit till skolan idag, skulle lämna tillbaka lite saker. Böcker, datorn, nycklar och få en blankett påskriven av rektorn (som är rädd för mig). Insåg att det var vattenkrig när jag kom, men jag smet in innan jag blev blöt. Gick förbi min numera förra klass som satt och hade lektion. Orkade bara heja på några av dem. Men sen när jag skulle hem och ut, fick några söta teknik treor syn på mig. Det blev glada och se mig, vilket betydde att jag inte hade nått annat val än att bli blöt. Man tackar grabbar! En hink med vatten är ju precis vad man vill ha på sig liksom. Glad att jag inte ansträngde mig alltför mycket till att fixa till mig innan jag gick dit, hah!

Nu ska jag till jobbet. Sen ska jag rida Prince, Mirantos vilar idag. Sen tänkte jag ner och sola eftersom det aldrig finns någon sol ute. Jag och Isac har en competion också, jag tänker inte förlora, jag ska vara brunare än honom. Sen när mamma kommer hem ska vi in till Gävle, massa härliga rabatter på Ryttarstugan, så ska dit och kanske investera nått.

Ikväll blir det fest! Så man skulle kunna säga att den här dagen är planerad till fullo :) Och imorgon är det torsdag, då kommer jag ha väldigt mycket att göra. Lär nog planera i detalj, så att jag verkligen hinner med allt. Jag är rätt bra på att bli optimistisk när det gäller tiden och jag hatar att stressa. Ser ut som om det ska bli dåligt väder i helgen också, inte så kul direkt när man ska tävla, men jag hoppas på en lyckad helg i varje fall.

Aja, nu ska jag byta om och kila till stallet!

Little Prince & Mirantos T <3

Publicerat: 2009-06-09 Kl: 22:06:01 | I kategori: | 2 kommentarer


Mirantos gick verkligen minst lika bra som Prince idag på träningen. Så otroligt underbara hästar jag har! Mirantos hoppade banan på 130 och nått hinder låg på närmare 140, och hästen hoppar ju bara helt otroligt! Så alla tre hästarna känns bra inför tävlingen i helgen. Speciellt mina två, de känns bättre än aldrig förr. Även jag, känner mig på topp. Så på torsdag kväll åker vi till Gagnef i Dalarna och kommer hem på söndag. Carro, som är fodervärd till Suppan, följer med som hästskötare vilket är jätteroligt! :D Jag ska fortsätta bearbeta min pappa om Sundsvall också, eller prata med Inga.


Little Prince


Mirantos T


Killigrews Easy Thing

För övrigt har jag jobbat idag och imorgon är min sista dag, sen är det sommarlov! Men den dagen kommer nog större delen att gå åt till att gå till skolan. Jag ska lämna tillbaka lite böcker, nycklar och en blankett så att jag äntligen blir utskriven därifrån osv. Sen har jag tjockat en massa onyttigheter idag. Ullis bjöd på tårta, mamma på godis med min matlåda och mina barn på fika. Fick en massa sommar-kramar av mina barn, sista gången idag för den här terminen. Fick även lite småpresenter :) Anyway, nu ska jag ta och sova. Trött som vanligt. Blir nog fest imorgon också, roligt!

Just ja! Läsarstatistiken ökar ständigt. Och jag undrar vilka alla ni är som läser min blogg. Jag får ibland höra att den jag minst trodde läste den, gör det. Jag undrar vad som är så intressant med mitt liv egentligen, hah!

/ Sandra Jacobsson

Snaaaaaaaaart sommarlov!

Publicerat: 2009-06-08 Kl: 21:30:50 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag orkar verkligen inte skriva, har ingen lust, men jag måste.. Jag vill duscha och sova nu, men mamma ockuperar alltid badrummet i 100 år på kvällarna. Ibland skulle jag vilja byta föräldrar. Min pappa hade visst ingen lust att skjuts mig till Sundsvall, så blir väl ingen tävling då :( Ingen annan som vill köra mig?! - åhh, så enkelt det hade varit om jag hade mitt egna körkort nu!

Prince gick helt otroligt bra på träningen idag däremot, känns kanon inför Gagnef! Hoppade som en riktig prins :D Hoppas Mirantos går minst lika bra imorgon :)

I miss you, my friend..

Publicerat: 2009-06-07 Kl: 21:22:19 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår åkte vi trots allt till Karholm och det var nog tur att man inte hade några förhoppningar, för då kunde det ju bara bli roligt. Och ja, det ända som var roligt var att träffa människor, annars var det rätt tråkigt faktiskt. Bilder från igår på min bilddagbok, som vanligt! SJacobsson @ bilddagboken.se :) Fick skjuts hem av snälla Emil, tack!

Det blev ju självklart lite sömn eftersom jag skulle upp tidigt och ha stallet. Var i stallet vid klockan 7 och kom hem strax före 10, då var jag klar med allt. Och då somnade jag och sov till halv 2, skönt! Åt en sen lunch framför en rolig film som fick på fyran. Sen blev det stallet strax före 4, ta in alla hästarna, sen red jag båda mina odjur. Och de är ju bara för söta! Kommer galopperandes i hagen när man visar sig, jag älskar mina pojkar! <3 Mirantos trimmades i ridhuset och Prince skrittade ut. Jag är taggad till tävlingen nästa helg, det ska bli roligt! :)

Nu kom jag ganska så precis hem, har kvällsfodrat hästarna. Men jag ska nog ta och sova snart. Nu är det sista rycket inför sommarlovet! Kort vecka, skööönt. Fest på onsdag, kanske, det låter bra.

Sleep well!

You are the issue.

Publicerat: 2009-06-06 Kl: 18:37:50 | I kategori: | 0 kommentarer


Jaa, dagen igår.. Madde och jag var själva återigen, mycket att göra! Natta var i Strömsholm och likså Ullis. Så hade Ullis hoppgrupp. Riktigt roligt! Efter det red jag båda mina hästar. Red lite på Angelicas ponny Jettan också. Hoppade lite på henne också, rolig ponny! :) Efter det var det bara hem och duscha. Sen blev det slökväll med Emil, Angelica och Pontus. Äta chips, godis, titta på film och prata skit.

Imorse när jag vaknade hade jag verkligen ingen lust att gå upp, vill bara ligga kvar och sova, ett sommarlov är välbehövligt kan jag ju säga. Tur att det är nära nu! Aja, var i stallet strax före 10, hoppade Gustav som var jättefin. Och sen blev det lite vimsa omkring och känna att man inte hade någon koll alls inför familjedagen som började klockan 12. Natta och jag hade inte ens bestämt oss vad vi skulle klä ut oss till, haha! Så vi klädde på oss lite allt möjligt och såg allmänt fula ut. Hoppa lilla Peggy på maskeradhoppningen, inte ofta man hoppa C-ponny, haha.. Vi vann inte för bästa utklädnad, men vi var i varje fall snabbast ;)Sen hade jag prova-på-ridningen. Både mamma och Lena red, imponerad!Sen red jag båda mina hästar. Prince trimmades lite i ridhuset, kanonfin! Mirantos fick ut och busa i skogen :D

Nu kom jag nyss ut ur duschen. Ska väl välja kläder och fixa till mig, sen kommer Angelica och kanske Martina. Sen drar vi nog till Karholm, tror jag. Har inga förhoppningar alls om kvällen, kanske blir det kul, kanske blir det dötråkigt. Who knows^^ Imorgon har jag stallet också, uschaa.. Får aldrig sova!

Aja, puss på er!

hahaha..

Publicerat: 2009-06-05 Kl: 22:59:12 | I kategori: | 0 kommentarer


skriver sen!

En mindre bra dag!

Publicerat: 2009-06-04 Kl: 22:11:24 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har regnt öst ner sen jag vaknade imorse, inte så speciellt roligt. Dessutom var det bara jag och Madde idag i stallet. Så väldigt mycket att göra! En del som ska fixas inför familjedagen på lördag också. Undra om man får mera lön när jag jobbar på en lördag?^^ Känns inte som om jag har riktig koll heller på allt, men det ordnar väl sig.

Hade tänkt rida ut på båda mina idag, men kändes inte så lockande när regnet öste ner. Så hann rida en i ridhuset innan lektionerna, men den andra fick vila. Aja :) Mina ungar skötte sig bra på också idag på lektionen. Så stolt över dem! Hoppas att alla fortsätter i höst. Jag hoppas också på att få flera lektioner i veckan i höst också. Och efter min lektion öste regnet fortfarande ner, som tur var har man har killpolare med körkort. Fick skjuts hem av en bra vän :) Tackar!

Mamma och pappa var i Stockholm och tittade på en transport idag. Tyvärr kommer dem hem utan den : ( Så det är väl bara att leta vidare! Undrar bara när dem tänker komma hem? Suttit själv hemma heela kvällen.

Imorgon är det helg. Eller ja, iaf fredag. Jag vill vara inne på Martinas student i Uppsala, jag vill vara i Strömsholm på tävlingarna, jag vill vara hemma och tjäna pengar. Jag vill vara överallt imorgon! Men jag blir hemma och tjänar pengar istället. På kvällen vill jag däremot ha roligt. Öppen för alla förslag, hör av er!

/ SJacobsson

Alltid lika svårt att komma på en rubrik..

Publicerat: 2009-06-03 Kl: 21:30:09 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag skulle vilja snygga till min blogg, men jag är så otroligt talanglös på det, så jaa.. Den får väl se ut såhär ett tag till tills någon hjälper mig.


Igår var Mirantos grym på träningen. Vi var ett team igen och vi kunde styra runt banan på 130-135 som vi aldrig hade gjort nått annat, helt underbart! Jag vet inte ens om jag vill tillägga att han började med att slänga av mig på 40 cm i början. Men jag var snabbt upp igen, arg som ett bi! Haha! Sen var han bäst resten av träningen :) Idag såg Prince jättebra ut i benet, så imorgon tänkte jag rida lite lätt :) Mirantos vilade idag.

Idag har jag träningsvärk och allmänt ont överallt bara. Och sprutorna jag fick på sjukhuset idag gjorde också ont. Och nu gör det ont efteråt också, de stack ju trots allt rätt in i muskeln. Så allting har gått tungt idag. Kunde knappt sadla min käre häst, hah! Som tur var fick jag göra kontorsjobb idag på jobbet.

För övrigt har det har varit en jääääävligt tråkig dag idag. Trodde att jag skulle få träffa en bra människa ikväll, men det blev visst inte så : ( Så har varit ute och kört bli med pappa istället. Ge mig körkortet nu, för fan. Längtar till Gagnef nästa helg, tävla tävla tävla. Och jaa, vad ska jag skriva mera? Ska till skolan imorgon också.. Hm ja, god natt.

Puss på ett osammanhängande och ointressant inlägg.

13 timmars sömn

Publicerat: 2009-06-02 Kl: 11:26:15 | I kategori: | 0 kommentarer


Alltså, jag vet inte riktigt vad som hände.. Men jag gick och la mig runt halv 10 igår kväll, och jag måste ha glömt ställa klockan? För jag vaknade nyss och dessutom var tvn på. En rejäl försovning alltså! Nu sitter jag och ringer Madde, men hon vill inte svara. Hon verkar ju inte sakna mig så mycket eftersom hon inte har hört av sig. Men det borde inte vara någon idé att jag drar till the work öht, eftersom jag ändå är tvungen att gå vid lunch (alltså nu) eftersom jag ska klippa mig idag. Och jag har inte bestämt vad jag ska göra med håret! Jag har världens ångest. Så jag ska ta ett snack med min käre frisör, så får vi se vad det blir. Men om jag känner mig själv rätt, så vet jag hur det blir.. Haha! Dumma Madde svarar inte!

För övrigt regnar det utanför fönstret och idag är det andra juni och just den här dagen minns jag så himla tydligt vad jag gjorde för exakt ett år sen. Jag har ett moment under dagen som jag minns otroligt väl och det går alltid en liten rysning genom kroppen när jag tänker på det. Och när jag hör en viss låt kommer jag alltid att tänka på det. Fint väder var det då också, otroligt varmt, till skillnad mot idag. Jävla regn.

Aja, idag ska jag som sagt klippa mig. Sen har jag mina lektioner ikväll och hoppträning med Mirantos. Prince ska skrittas ut någon gång därimellan allihopa. Imorgon ska jag till sjukhuset på morgonen och på torsdag ska jag till skolan på morgonen.

Nu har jag inget mera att dela med mig av, tror jag. HEJSVEJS

första juni tjugohundranio

Publicerat: 2009-06-01 Kl: 15:49:59 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu är det första juni, nu ska det vara sommar och det är det verkligen. Jag hoppas att den här sommaren kommer slå förra året, även om sommaren 2008 är svårslagen. Men snart har man sommarlov och det ska bli spännande vad sommaren kommer att bjuda på. Vilken låt som kommer att påminna mig om sommaren 2009 när hösten kryper sig på, vilka nya människor man lärt känna och vad man kommer att få uppleva. Det ska bli roligt!


Sommaren 2008!

Igår när jag var ute och red, träffade jag på min käre vän Emil som stod och putsade på min blivande bil, hah! Det var ju en vecka sen vi sågs, så det blev lite prat, en del att ta igen. Typ, haha! Och nu när jag cyklade hem, kom nyss hem, så mötte jag Emil igen. Han var snabb med att tala om att det är bara en månad kvar tills han flyttar. Så om en månad flyttar min roligaste granne. Anyway, när jag kom hem från stallet igår blev det en promenad med Angelica och Johannes. Trevligt värre!

Idag har jag jobbat hela dagen och ingen specialidrott blev det. Dumma Prince har sparkat sig på benet, så ingen hoppning för honom idag. Han får skritta ut idag istället. Pirro ska trimmas lite inför morgondagens hoppträning. Och ja, som sagt kom nyss hem. Så nu tänker jag äta nått framför tvn och sen tänker jag dra upp till stallet ikväll istället och rida, alldeles för varmt just nu. Ha det!
                                                                                                Love,
/ Sandra
RSS 2.0