Livet på en pinne

Publicerat: 2011-08-31 Kl: 21:37:03 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Nu är jag tröttis, kan jag lova. Morgonen och förmiddagen var effektiv. Vi hade kunder här, som sammanlagt provade 11 hästar. Så jag och Lina jobbade på bra i stallet med att få ut hästar till ridhuset på löpande band :)

Eftermiddagen blev det lite ridning av de hästar som fanns kvar att rida för mig och Douglas. Jag linade även en fyraåring, som var riktigt busig och glad! Sen var den en jäkla massa puts eftersom hästarna som visades gick med sina tävlingsgrejer, plus att Douglas och Lina var på tävling igår kväll. Så det var en del att ta reda på. Både skydd, träns och förbyglar. Imorgon blir det nog en "vanlig" dag iaf, skönt :)


Lyckliga tjejer som kvalat Tierp upp till elitserien! :)

/SJacobsson

Skön ledighet

Publicerat: 2011-08-30 Kl: 17:14:15 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


Det var ärligt talat riktigt skönt att vara ledig idag. Som Agnetha sa när jag var ner i stallet idag på dagen och tog hand om mina hästar lite grann, "man känner inte hur trött man är förrän man slappnar av". Så sant så, jag var ganska trött trots allt :) Så jag har mest tagit det lugnt idag. Men jag gjorde ett städryck och städade badrummet, så nått vettigt har jag gjort idag iaf. Men nu är det soffläge igen. Ska strax samla kraft och gå ut i stallet och rida lite. Båda mina hästar ska få sig en riktig långrykt idag också. Kanske klippa Prince också eftersom han ska tävla på söndag! Vi hörs senare!



/SJacobsson

Frågestund

Publicerat: 2011-08-30 Kl: 11:50:19 | I kategori: Frågor | 27 kommentarer




Fick ett önskemål om frågestund, och det var ju faktiskt längesen. Så ni får fram till fredag på er att ta chansen att fråga precis vad ni vill! Hästar, träning, tävling, jobb, "privatliv" etc.. :)

/SJacobsson

mongointernet

Publicerat: 2011-08-29 Kl: 21:00:03 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer



en bild på fina Prince, får ni roa er med att titta på!

Internet var cp igår, så därav ingen uppdatering. Men jag och Douglas var på tävling nästan hela dagen. På fm red Douglas någon häst och jag fixade hästarna som skulle tävla. Sen var veterinären här en sväng innan vi åkte. När vi kom hem blev det mest att ta reda på allt efter helgens tävling.

Idag kom hästskötaren tillbaka efter semestern, så nu är "ordningen återställd". Så jag har mest ridit idag, hur kul som helst såklart! Men även lite annat också. Som till exempel fixat hästar som visades för kunder idag :) Imorgon laddar jag inför lite ledighet. Kanske tar mig en sväng på gården och fotograferar lite om vädret tillåter?

Och till det som hände i lördagskväll.. Det var en ponny i stallet som dog, tyvärr innan veterinären hann komma. Allting gick väldigt fort. Tragiskt. Veterinären trodde att den troligen blivit förgiftad på nått sätt, kanske nått den ätit i hagen eller liknande. Men det var väldigt jobbigt att bara sitta och titta på utan att kunna göra nått..

Nej, nu ska jag bädda ner mig i sängen och bara ta det lugnt!

/SJacobsson

Håller på och skrittar av favoriten just n...

Publicerat: 2011-08-29 Kl: 11:33:00 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


img_0953 (MMS)

Håller på och skrittar av favoriten just nu. Som det verkar som om jag har fått adopterat från Douglas :) regn och rusk idag, så ridhusridning idag.. Vi hörs senare!

Vila i frid..

Publicerat: 2011-08-27 Kl: 22:31:42 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Fy fan vilken kväll det här blev... :( Uppdaterar mera imorgon..

Nu är vi påväg hem och det blev nästan 100...

Publicerat: 2011-08-27 Kl: 18:13:06 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0951 (MMS)

Nu är vi påväg hem och det blev nästan 100 procent felfritt idag :) nu ska vi bara ta reda på allt, sen är det klart för idag!

bad uppdatering och tävling

Publicerat: 2011-08-26 Kl: 22:11:08 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer




Kom nyss in, så därav den dåliga uppdateringen. Vi har varit borta på tävling i stort sett hela dagen. Och när vi kom hem var det lite hästar och utrustning att ta reda på :) Imorgon är det tävling igen och då är jag och Douglas helt själva, så vi tar bara med oss fyra så vi hinner med. Idag hade vi en hästägare som hjälp och även Agnetha kom på eftermiddagen :)

Det gick bra idag trots att det var mycket hästar och lite starter. Brodda, veterinärbesikta hästar, hjälpa på framhoppning, lasta om hit och dit, och sadla hästar.. Ja, nu jäklar känns det i fötterna efter allt springande hit och dit ;) Alla hoppade dessutom felfritt förutom två stycken!

Ska försöka mig på lite mobilbloggning imorgon, så ni får lite uppdatering iaf :) God natt!

/SJacobsson

hoppning och klädställning

Publicerat: 2011-08-25 Kl: 20:37:08 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer




Det blev mycket att göra idag i och med att Douglas var borta hela förmiddagen och hämtade lastbilen, och sen ska sju hästar tävla imorgon. Så det blev en hel del ridning för min del och lite annat pyssel :) Fick hoppa lite idag också med Douglas för Agnetha. Riktigt kul och bra gick det också!

Kul med så mycket respons på mina knoppar ;) Jag ska försöka uppfylla era önskemål om bilder/film om min knoppning! Nu ska jag ta mig an en jävla klädställning från Ikea som ska skruvas ihop. Inte det lättaste ska ni veta!

/SJacobsson

Nya lastbilen som Douglas kom hem med nyss...

Publicerat: 2011-08-25 Kl: 13:58:34 | I kategori: The life of Sandra | 4 kommentarer


img_0949 (MMS)

Nya lastbilen som Douglas kom hem med nyss, vilken grej! Nu ska jag och Otto ta ett pass! :)

Knoppar

Publicerat: 2011-08-24 Kl: 21:23:23 | I kategori: Lite annat kul | 20 kommentarer






Foto: Linda Enarsson

/SJacobsson

Dagarna rullar på..

Publicerat: 2011-08-24 Kl: 21:05:09 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Det rullar på här på Fulltofta. Spelade faktiskt in en videoblogg idag, kanske lägger upp den imorgon om jag vågar ;) 

På förmiddagen hjälpte jag Douglas med lite hoppning, sadlade hästar och fixade med lite allt möjligt. På eftermiddagen blev det bara ridning för min del. Nu på kvällen har jag och Prince hoppat lite grann för Agnetha. Jag gick igenom stallet innan jag gick in idag och såg på tavlan att jag kommer få hoppa lite på deras hästar imorgon. Spännande! Alltså borde jag och Prince skött oss hyffsat ändå, trots att jag var lite nervös. Haha!

Imorgon ska mina hästar vila, så då ska jag ta tag i mitt kaos som är på mitt rum. Eftersom jag heter "ordning" i andranamn tycker jag att det är lite jobbigt med allt det här kaoset. När Lina kommer tillbaka ska jag minsann övertala henne att storstäda hela huset också ;)




/SJacobsson

Bloggtävling

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 22:15:22 | I kategori: Bloggtävlingar | 88 kommentarer


Nu var det längesedan, så nu är det dags för en bloggtävling igen tillsammans med Ryttarstugan! Denna gång ska ett set från HV Polo tävlas ut till ett värde av hela 1400 kr! Självklart är setet från höst/vinter kollektionen 2011.

För att vara med och tävla:
Eftersom det är en tävling så ska några frågor besvaras..
* Hur många ryttare ingår i Team Mitavite?
* Vilken av Mitavite's produkter lämpar sig bäst för sporthästar?
* Vem är Mitavite's representant?

Svaren hittar ni på mitavite.eu!

För att ha extra stor chans att vinna kan man "gilla" Ryttarstugan på Facebook!



Lägg upp ovanstående bild på exempelvis din blogg med en länk till tävlingen. Svaren på frågorna skriver du som en kommentar till detta inlägg tillsammans med en länk till bilden som du har lagt upp på till exempel din blogg, så att vi kan se att ni har länkat till tävlingen :) Kommentarerna kommer givetvis inte att publiceras förrän tävlingen är avslutad.

Tävlingen avslutas 13 september, lycka till!

Ute och kantrar Niveau! Just nu har vi skr...

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 15:04:08 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


img_0947 (MMS)

Ute och kantrar Niveau! Just nu har vi skrittpaus :) första gången jag sitter på en godkänd hingst också, fina hästen!

Vila i frid min vackra ängel <3

Publicerat: 2011-08-22 Kl: 23:35:23 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer





Min första häst, min fina Rufus, fick idag vandra vidare.. Så otroligt tungt. Värderar tiden med Rufus väldigt högt och jag är så glad för att han fick så fina sista år i livet. Han kommer alltid vara speciell för mig på alla sätt och vis. Första hästen, den glömmer man aldrig.

Tack för allt du har gett, min fina Rufus! ♥

/SJacobsson

Tror att jag har blivit skåning?

Publicerat: 2011-08-22 Kl: 22:55:47 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer




Jag har inte riktigt landat, men jag tror att jag har flyttat till Skåne. Haha, det här känns så himla galet. Snacka om impulsgrej. Men nu är i varje fall jag, alla saker och hästarna på plats på Fulltofta. Det är lite kaos och jag har inte riktigt fått ordning på alla mina saker än.. Men idag jobbade jag iaf första dagen och det gick bara bra :)

Hästskötaren har semester en vecka, så jag har fått göra lite av hennes jobb idag också. Så på förmiddagen sadlade jag lite hästar åt Douglas, hjälpte hovslagaren och plockade iordning lite efter tävlingen. Men efter lunch blev det nästan bara ridning för min del :)

När kaoset har lagt sig (haha), så ska jag försöka uppdatera lite grann under dagarnas gång och försöka knäppa lite bilder också. Det blir väl bra va?

Ha det så bra så länge :)

/SJacobsson

Lite avskrittning just nu. Haft en bra för...

Publicerat: 2011-08-22 Kl: 16:18:32 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


img_0946 (MMS)

Lite avskrittning just nu. Haft en bra första dag på jobbet hittills :) tre hästar kvar att rida!

Mot Skååååne!

Publicerat: 2011-08-21 Kl: 18:17:48 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


img_0945 (MMS)

Mot Skååååne!

Last night

Publicerat: 2011-08-20 Kl: 22:17:54 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Idag har jag inte startat någonting alls, så jag har i stort sett hjälpt Douglas hela dagen. Han och Bella (Balahe) leder inför YR-finalen imorgon. Dessutom låg han fyra med Niveau! Han har dock valt att rida Bella i finalen imorgon och Niveau får gå GP:n :)

Har fått sett många fina rundor i kvalen idag och det ska bli spännade att se finalerna imorgon! Sen bär det av ner till Skåne.

Ni läsare ska få en överraskning i veckan, kul va? Så håll utkik ;)



Fina Pirro debuterar och vinner 145cm i september 2010!

/SJacobsson

Nu är Niveau flätad och fin! Dock ville in...

Publicerat: 2011-08-20 Kl: 10:22:54 | I kategori: The life of Sandra | 4 kommentarer


img_0944 (MMS)

Nu är Niveau flätad och fin! Dock ville inte Douglas ha någon glittrig och rosa "turrosett" haha

Groomen och Pirro på eftermiddagsprommis! :)

Publicerat: 2011-08-19 Kl: 17:11:36 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0941 (MMS)

Groomen och Pirro på eftermiddagsprommis! :)

Grym helg med lille Prince! Fyra fel igår,...

Publicerat: 2011-08-19 Kl: 12:32:24 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


img_0867 (MMS)

Grym helg med lille Prince! Fyra fel igår, men snabb tid. Idag var han felfri och placerad! :) Mirantos kändes ok, tills vi fick ett stopp in i en kombination. Då gick jag ut. Någonting måste vara galet med honom :( Resten av helgen blir till att heja på Douglas! :)

Dagen i Grevagården

Publicerat: 2011-08-17 Kl: 21:16:25 | I kategori: Tävling | 2 kommentarer


Prince var som sagt duktig imorse! Mirantos kändes också bra idag. Han hoppade 130, fick ett stopp på vattnet men annars var han felfri. Jag behåller planen när det gäller Mirantos och stryker yr-SM och hoppar lägre i helgen. Så vi återfår formen som vi tappade i fredags.. Känns ärligt talat lite deppigt. Jag var faktiskt lite taggad på SM nu när han gjorde 150 debuten så himla bra :)

Nu på kvällen har jag bland annat hjälpt Douglas att rida ett par hästar. Och nu är jag aptrött. Blir sovdags ganska tidigt idag. Imorgon är det bara Prince som startar och han hoppar 130!

Eftersom Prince efter mycket om och men fick följa med söderut, så hoppade han också 125 i söndags (glömt att berätta det, haha). Självklart felfri och placerad ;) Här kommer filmen från den rundan!



Internet segar, så film på dagens rundor får ni när internet är på bättre humör!

/SJacobsson

Duktiga Prince!! Nu ska vi se hur formen p...

Publicerat: 2011-08-17 Kl: 11:23:26 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


img_0936 (MMS)

Duktiga Prince!! Nu ska vi se hur formen på Mirantos är.. :)

Nu är vi faktiskt påväg, tro det eller ej! :)

Publicerat: 2011-08-16 Kl: 14:40:58 | I kategori: The life of Sandra | 4 kommentarer


img_0935 (MMS)

Nu är vi faktiskt påväg, tro det eller ej! :)

Lite filmer

Publicerat: 2011-08-15 Kl: 16:10:49 | I kategori: Tävling | 6 kommentarer


Lancer fick debutera 120 i lördags (och så debuterade han 110 i torsdags, haha) och var superduktig! Blir lite tråkigt att lämna den här roliga hästen hemma nu när jag flyttar ner faktiskt. Här kommer hans 120 debut iaf!



Prince hoppade 130 i fredags och kändes kanonbra! Dock ringde min telefon (som jag alltid har på mig, men glömde stänga av på ljudlöst) mitt i min ritt. Tänk er att höra standard ringsignalen som Iphone har när du försöker koncentrera dig ;) Så jag failade ganska duktigt på en linje och fick fyra fel. Det enda jag kunde tänka på var nämligen "vem fan ringer nu?!", "såååå jävla klantigt av mig", "telefonjävel, sluta ring" :P



/SJacobsson

Fortsättning på kaos..

Publicerat: 2011-08-15 Kl: 15:33:11 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer




Haha, hörni.. Det här börjar nästan att bli helt galet! Imorgon åker vi ner till Skövde, eftersom jag rider första klassen på onsdag. MEN bilen gick sönder på vägen till stallet idag. Så har precis bogserat den till en verkstad. Snacka om att jag bara har oflyt och det verkar som om ödet inte vill att jag ska komma iväg på tävling i Skövde.

Man kan ju inte annat än att skratta åt allt galenskap, tröstäta ostbågar och dricka cola :) Om bilen inte blir fixad till imorgon, blir jag helt enkelt tvungen att stryka SMet helt och hållet. Fortsättning följer!

/SJacobsson

Helgens kaos del 2

Publicerat: 2011-08-15 Kl: 10:40:36 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer




Det har varit väldigt osäkert kring Prince om han skulle följa med neråt i landet eller inte. Ena stunden skulle han med och i nästa inte.. Det har självklart också varit lite jobbigt, det är ganska mycket ändå i och med flytten. Det har verkligen varit tusen frågetecken kring det. Nu i sista sekund är det i varje fall klart att Prince följer med ner :) Som för övrigt har varit grym på tävlingen i helgen!

Nu ska jag till stallet och packa ihop så mycket som möjligt. Jag ska även ta ut hästarna och jogga dem lite i skogen :) Resterande av dagen blir väl till att.. Packa! Jag vet knappt var jag ska börja. Ni bloggläsare får nog lite filmer från helgens starter senare under dagen att roa er med.

/SJacobsson

Helgens kaos

Publicerat: 2011-08-14 Kl: 20:49:27 | I kategori: The life of Sandra | 4 kommentarer


Det har inte riktigt rullat enligt planerna den senaste veckan och ännu mindre nu i helgen. Det har varit en riktigt jobbig helg, det har känts tugnt, förvirrande och frustrerande. En av grejerna handlar om Mirantos..

Eftersom SM börjar redan på onsdag, så var planen att Mirantos skulle genrepa på våra nationella hemmatävlingar och bara hoppa en 140 i fredags. Han kändes klockren på framhoppningen och kändes riktigt taggad när vi kom in på banan. Men tyvärr slutade det med att han stannade ut sig på en linje som flera hade problem med då kvällssolen låg rakt i ögonen på hästar och ryttare. Jag blev ändå förvånad över det som hände, han är ju en tuff häst som verkligen inte stannar i första taget, då ska det verkligen vara omöjligt för honom att ta sig över utan att "slå ihjäl sig". Första tanken var självklart att det var nått fel. Typ att han var döende, nojig som jag är. Tankarna började självklart genast att snurra. Hur blir det SM? Och hur fan blir det med Skåne då? Tänk om det är nått allvarligt? Gick direkt till veterinären, som böjde igenom honom och han var inte döende som jag trodde. Men såklart kändes det ju inte bra att åka iväg på ett SM med det som hände i ryggen.

Jag beslutade mig för att starta en 125 idag för att se hur han skulle kännas. Vi kom runt på fyra fel. Han känns inte ofräsch på nått sätt, snarare "skrämd". När jag tänker efter har det hänt lite saker för honom på de senaste tävlingarna. Missförståndet i 135 i Strömsholm, det som hände i 150n, incident på en framhoppning och det som hände i Avesta i 130.. Han är en så pass försiktig häst och jag tror att pluskontot tog slut i fredags. Skittråkigt, men antagligen sant. Alla sakerna som har hänt känner jag inte att jag kan lägga helt på mig själv heller, men men..

Jag är väldigt mån om honom och vill verkligen inte bränna honom. Det är första gången han har bangat såhär och det självklart inget jag vill befästa. Därför blir det klassändringar till SMet. Han ska få gå lägre, leka lite och fylla på "pluskontot" igen. Men fan vad tugnt det är och fan vad jag tycker synd om min häst.. Men snart är vi nog tillbaka i svårklassform igen! :)



/SJacobsson

Kaos

Publicerat: 2011-08-13 Kl: 22:54:36 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Jag berättar mer imorgon, då är jag nog klokare.. Just nu är det bara krångel!

Dressyrhästen Mirantos

Publicerat: 2011-08-11 Kl: 13:24:28 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Här kommer bilderna på Mirantos när Marinette red mina hästar i tisdags! Fick verkligen massor av bra hjälp :)









Foto: Gunnel Hedberg

/SJacobsson

Duktig häst! Helgen har börjat bra :)

Publicerat: 2011-08-11 Kl: 12:54:34 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


img_0924 (MMS)

Duktig häst! Helgen har börjat bra :)

Färdig för morgondagens tävling! Spännande...

Publicerat: 2011-08-10 Kl: 18:49:34 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0917 (MMS)

Färdig för morgondagens tävling! Spännande :) jag tror på en skräll, men hästägaren är tvekis ;)

Dressyrhästen Prince

Publicerat: 2011-08-10 Kl: 08:53:26 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Igår red Marinette mina hästar som sagt. Jag kände att jag fick jättemycket hjälp, speciellt med Mirantos. Tyvärr blev det inga filmer, men bästa Gunnel var där och fotade. Så här kommer några bilder på dressyrhästen Prince!










/SJacobsson

Hoppträning för Pontus

Publicerat: 2011-08-09 Kl: 16:33:55 | I kategori: Träning | 3 kommentarer


Här kommer filmerna från träningen i söndags för Pontus :) Jag har klippt ihop lite smått och gott, annars blir ju filmerna hur långa som helst och det orkar ju ingen titta på.

Vi började med att trimma tillsammans på en volt. Sen hoppade vi en linje och därefter jobbade vi med två räcken. Sen hoppade vi två banor. En lite lägre med vattengrav och en på tävlingshöjd. Prince´s sista varv på banan kom tyvärr inte med på film :(





/SJacobsson

Blogg.se, dressyr och hoppträning

Publicerat: 2011-08-09 Kl: 09:39:00 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Igår kom jag inte in på bloggen, när jag hade tänkt uppdatera.. Jävla blogg.se!



Igår var en lugn hästdag. Hästarna fick gå ut i skogen på kvällskvisten. Idag ska de trimma dressyr "på riktigt", med en dressyrryttare. Ska faktiskt bli riktigt kul att se! Kanske filmar lite, så får vi se vad mina hästar har för dressyrtalanger ;) Ikväll ska jag hoppträna en häst för Linda Eriksson, som jag ska starta i helgen på våra nationella hemmatävlingar :)

Filmerna från hoppträningen kommer upp idag, har inte tid nu. Vi hörs senare!

/SJacobsson

Douglas och Talina i topp!

Publicerat: 2011-08-07 Kl: 21:26:18 | I kategori: Lite annat kul | 2 kommentarer




Douglas vann den internationella GPn i Hammarö på Talina idag, superkul! Ni kan läsa lite grann om det här. Det stod även andra lite roliga saker i annan artikel som ni hittar här!

/SJacobsson

Regn och grym träning

Publicerat: 2011-08-07 Kl: 20:54:46 | I kategori: Träning | 1 kommentarer




Det har spöregnat hela dagen. Men eftersom man tillhör folket, "hästfolk", så hopptränade jag självklart två hästar i spöregn. Frivilligt ;) På en söndag.

Träningen var grym, hästarna var grymma och det kändes allmänt riktigt bra. Formen känns bra inför SM, kul! Imorgon ska ni få en ihopklippt film från dagens träning.

/SJacobsson

Påväg till träning för Pontus :) hästarna ...

Publicerat: 2011-08-07 Kl: 13:13:28 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0914 (MMS)

Påväg till träning för Pontus :) hästarna lunchar och laddar ;)

Segt

Publicerat: 2011-08-06 Kl: 14:34:08 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer




Igår blev det krogen, så det är lite segt idag. Men strax ska jag till stallet. Hästarna ska trimmas inför morgondagens hoppträning för Pontus Westergren. En sista check inför SM :) Då ska jag försöka få det på film också, så ni har nått att titta på!

Tack för att braiga bloggtips också, grymt :)

/SJacobsson

Fin morgon

Publicerat: 2011-08-05 Kl: 12:15:27 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Hästarna är klara för dagen. Båda två gick ett lätt pass på banan idag och kändes hyffsade. Nu ska jag åka till klubben och titta på gulliga ponnysar som tävlar på klubben. Ska speciellt dreggla över att supersöta B-ponnysar! Synd att man själv är inte är så liten så man kan rida och tävla B-ponny, det vore nått det.. ;)



Jag får nöja mig med min fina Prince, som faktiskt är en ponnykorsning och är registrerad som Svensk Ridponny. Han har alltså ponnypass, men blev lite större än en ponny ;)

/SJacobsson

Bloggtips

Publicerat: 2011-08-04 Kl: 19:56:35 | I kategori: The life of Sandra | 17 kommentarer


Jag älskar att läsa bloggar och jag har några stycken som jag följer dagligen. Men jag känner att jag skulle behöva lite fler roliga bloggar att läsa! Har ni några bloggtips på läsvärda bloggar?

Bloggar som ni själva följer dagligen? Eran egen blogg kanske? Kom med tiiiiiips!


Mirantos som 8 åring, snacka om att han har ljusnat mycket..

/SJacobsson

Strålande sol

Publicerat: 2011-08-04 Kl: 08:27:09 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer




Det verkar bli helt galet fint väder idag, nice! Jag önskar att det kunde vara såhär året om :)

Nu ska jag till stallet och motionera hästarna innan hovslagaren kommer. Sen tror jag att jag ska roa mig med banbygge som är ikväll inför våra nationella ponnytävlingar i helgen på klubben. Hinner jag, så borde jag nog sola lite också ;)

Ha en fin dag!

/SJacobsson

Läget under kontroll

Publicerat: 2011-08-03 Kl: 12:21:56 | I kategori: The life of Sandra | 6 kommentarer


Det har varit lite "struligt" med lite allt möjligt de senaste dagarna. Men nu börjar läget komma under kontroll igen! Allt är i princip klart när det gäller flytt och SM också.

Det är väldigt många som frågar och bara för att bekräfta.. Båda hästarna följer med ner till Douglas och även till SM. Mirantos kommer gå SM-klasserna och Prince går lite "omkring-klasser". Efter SM åker vi direkt från Skövde ner till Hörby och Stall Fulltofta.

Det också väldigt många som frågar om Prince är till salu. Och ja, det är han. Allt är alltid till salu! Hos Lindelöws kommer han förmodligen att säljas. Hur jag nu ska klara av det..
:(




/SJacobsson

Helt fantastiskt

Publicerat: 2011-08-02 Kl: 16:57:58 | I kategori: Lite annat kul | 3 kommentarer


Jag får rysningar. Helt fantastisk häst. Och hela 18 år! Helt otroligt. Finns inga ord helt enkelt :)



/SJacobsson

Två veckor

Publicerat: 2011-08-02 Kl: 16:38:38 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Allting rullar på som vanligt och solen skiner. Så jag har inget speciellt att dela med mig av idag :) Om exakt två veckor åker jag ner till Skövde och SM, för att se åka vidare till Hörby för att bli skåning på heltid ett tag framöver!



/SJacobsson

Hjärtegull <3

Publicerat: 2011-08-01 Kl: 23:23:53 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer
















/SJacobsson

Avesta

Publicerat: 2011-08-01 Kl: 10:12:36 | I kategori: Tävling | 0 kommentarer


Det gick bra i första klassen som sagt! Men i den andra klassen kändes båda riktigt bra, men ingen av dem hoppade hela banan (hahah, jag vet att det låter sjukt!).

Mirantos var först ut och hoppade fint till ett vanligt räcke ur sväng. Intill räcket stod en kombination, som han mycket hellre ville hoppa, och sög tag i det hindret och vips så var vi uteslutna! Haha, så vad ska man säga?

Prince var kanon! Men på en oxer i slutet av banan tappade jag höger stigbygel (alltså min "skadade" fot, och jag har inte chans att få tag på den igen om jag väl har tappat den. Har inte full känsel och knappt någon rörlighet.), men jag red vidare ändå såklart. Men fick ett nedslag och jag visste att man var tvungen att vara felfri för att ligga på pris då Prince startade nästan sist. Så då utgick jag istället för att hoppa sista linjen i lite obalans ;)

Haha, så upp som en sol och ner som en pannkaka! Riktigt "konstiga" saker som hände i 130n, men shit happens. Båda kändes riktigt fina, pigga och glada. Kul!




/SJacobsson

RSS 2.0