Nu är jag kändis

Publicerat: 2008-11-30 Kl: 12:22:49 | I kategori: | 0 kommentarer


Ojojoj, ont i mina knän!

Igår klev jag upp rätt tidigt, duschade och sen stallet. Mockade åt Mirantos, Christine ringde och tjatade om Tyskland. Jag förklarade hur allt låg till med pass och grejer, förhoppningsvis åker jag nästa måndag ist. Sen hade jag iaf dejt med specialidrotten, vi försökte planera julshowen. Hälften kom! Otroligt! Sen gick jag ut i ridhuset och hade lektioner, två grupper. Det gick bra! Efter det var det bara att stressa hem, kasta i mig nått att äta och fixa till mig. Och sen bar bussen till Sthlm och Globen av, med självklart pappsen bakom ratten. Resan fördrevs med att prata i telefon med Andreas och Emil, och självklart prata lite skit med Susanna^^

När vi kom fram till Sthlm, blev det lite mingel i annexet och sen käkade vi mat på donken. Sen skulle vi leta oss till ingång 7, vilket var en helt vetenskap! Haha, Natta och jag hade gångtävling, som vanligt slutade det med att vi fuskade, toksprang och skrattade ist. Efter lite om och men hittade vi till ingång 7 och vi fick oss en tur backstage. Roligt! Vi sprang på en massa kändisar. Det var coolt. Efter det drog vi ner till annexet igen och shoppade vidare. Sen började showen, massa coola nummer som vanligt. Jag älskar verkligen det här, every year!

Springtävling till bussen sen, vem vann? ; ) hahahah! Sen måste jag tillägga att man råkade hamna på jumbotronen, stora tvn i taket inför ett fullsatt Globen, nu är man kändis! Haha ; D

En bra dag!

Idag sov jag rätt länge.. Kom ju hem så himlans sent igår. Käkade frulle och lite godis, så nu är jag som ny igen! Jag ska till stallet snart, tänkte försöka mocka innan klockan 13 eftersom jag har träning med mina ungar då. Efter det ska jag försöka träna med Mirantos till vårat nummer på julshowen. Hahah, det kommer bli SÅ coolt! Sen ska jag nog ha lite kvalitetstid med lilla Andreas. Härliga tider!

I´m out! / Sandra Jacobsson

Globen

Publicerat: 2008-11-29 Kl: 12:29:04 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu ska jag till Globen, hejs!

Tråk fredag

Publicerat: 2008-11-28 Kl: 19:39:09 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har jag jobbat 7-16, tjäna pengar är alltid najs. Jobbigt att all snö töar bort och gör det skithalt ute. Men jag har faktiskt inte halkat omkull idag, det är bra!

Dagen har innehållt lite jobbiga samtal som jag helst bara vill springa från, låsa in mig någonstans, sätta mig på golvet och bara skrika. Men det funkar ju inte så, hårding som jag är! Jag är verkligen down on the ground, ingen lust till nått. Därför dissar jag nog allt ikväll. Andreas tjatar lite om att jag borde dra till hans och Jonathans förferre, Emil ringde nyss och avbröt i mitt bloggskrivande och hör och häpna, han skulle visst också till Andreas :'D haha! Han tyckte tydligen att jag borde följa med, men det kunde han fetglömma. Sandra har ingen lust ikväll, det blir nog idol och sova ikväll! :)

Spola tillbaka tiden! Cort´chize, varför?! Du var ju allt jag önskat mig.

Det här är mer än vad jag klarar av

Publicerat: 2008-11-27 Kl: 21:40:17 | I kategori: | 0 kommentarer


Efter att jag hade mockat och skulle gå ut med kärran på baksidan av stallet, det var mörkt. Men vi har ju vara lampor som tänds vid rörelse. Dem tändes, jag tömde kärran och när jag skulle gå tillbaka.. Åh.. Min knän bara vek sig, massa blod i snön, brast självklart ut i tårar. Jag blev bara illamående, jag har aldrig haft problem med blod, men jag fick en massa bilder i huvudet. Fy fan! Idag när jag kom är jag van att se min söta häst, busiga ponny luggen och glada ögonen. Idag fanns han inte där..

Snälla, sluta fråga hur jag mår. Fråga inte varför jag mår dåligt. Sluta fråga, "hur gick det igår?" - Gick med vaddå? Skjuta min häst i pannan?! Snälla sluta sluta sluta.. Jag klarar inte av att svara på dem där frågorna. Halva jag försvann igår. Den jag älskar bara försvann, det var jag som fattade det beslutet. Jag känner mig så jävla hemsk! Hur kan man egentligen vara så egocentrisk? Som det känns just nu kommer jag aldrig få en häst som honom igen. Det går inte att beskriva, han var verkligen speciell, han var inte en i mängden. Så snälla, ni måste förstå, den psykiska smärtan gör bra mycket ondare än vad den fysiska gör. Tro mig! Jag skulle hellre bli misshandlad än att gå igenom det här.


Cort´chize, jag älskar dig och jag vill ha dig tillbaka <3

My star

Publicerat: 2008-11-27 Kl: 07:02:47 | I kategori: | 0 kommentarer


Dagen igår var hemsk. Och natten var hemsk.. Det gick inte att sova, allting bara snurrade runt i huvudet, det går inte att förstå. Min stjärna är borta, han kommer inte tillbaka, jag gråter hela tiden och allt känns bara blää.. Jag känner mig som en hemsk människa. I missing you <3

Jävla Caminzky var halt i tisdags när jag började rida fram, så jag red Lancer ist på hoppträningen. Det gick väl bra. Jag provred en 5 åring också och det var det värsta jag har suttit på. Fy fan, den är heelt utesluten. Och nu ska jag försöka duscha, sen kommer pappa så ska vi fixa pass, på söndag åker jag till Tyskland och provrider lite hästar.




Ingen hoppträning för Cia idag som planerat med Mirantos, Cia var tydligen sjuk. Så jag och Moa hoppade själva ist och det gick väl bra. Mirantosen var fin :) Jag jobbade såklart också, det gick väl också bra. Alla sju ungarna galopperade idag! Kvällen har jag tillbringat med att Sara var här, sen pratade jag i telefon först med Andreas och sen med Dennis. Trevligt!

Imorgon ska jag jobba 7-16, sen på kvällen kanske det blir party. Om jag är tagg på det :) Sen på lördag är det Globen! :D

Puss

Cort´chize <3

Publicerat: 2008-11-26 Kl: 12:03:56 | I kategori: | 4 kommentarer


2001 06 25 - 2008 11 26
the one and the only


Nu har jag gråtit konstant i en timme.. När Inga kom och sa, "Sandra, nu är det dags", då visste jag verkligen inte om jag skulle klara det här. Mina knän bara skakade och allt blev bara suddigt, det svämmade verkligen över med tårar i ögonen. Jag tror aldrig jag har gråtit såhär mycket. Jag trodde verkligen inte att den här dagen skulle komma så fort, jag hade visioner och drömmar i flera år framåt med min älskade Cort´chize..

Fjärde september 2007 såg jag en annons på Bukefalos, bilden fick mig att haja till. Jävlar vilken fin häst! Dagen efter ringde mamma på annonsen och när mamma beskrev honom efter att ha pratat med Cottens ägare Petra var jag helt säker på att han inte skulle vara nått för mig. Men det bestämdes iaf att vi skulle åka till Gävle och provrida lördagen den åttonde september. Nicole följde med som moraliskt stöd den tidiga morgonen för provridning. När hästen lastades ur transporten på Gävle Ryttarsällskap blev jag såld. Så otroligt söt! Ponnyluggen och hans pigga, glada och snälla ögon.. Åh! Redan när jag kom upp i sadel och skrittade runt kändes allt bara så jävla rätt! Det var han jag skulle ha, så var det bara. När vi började hoppa gick allt bara så himla bra, han passade mig så himla bra. Det kändes som om jag alltid hade suttit däruppe på hans rygg. Jag red i knappt 20 minuter och på vägen hem visste jag redan då att han ska hem till Tierp. Några timmar senare ringde jag till Petra och sa att jag skulle ha Cort´chize och elfte september stod snyggningen hemma i stallet!

Under hösten tävlade vi några tävlingar 1m upp till 120 cm, det gick jättebra! Varenda tävling hade vi en rosett med oss hem och alla mina tränare berömde mig för att jag hade hittat en sån fin häst och att jag hade hittat en häst som passade mig som handen i handsken. Vid årsskiftet fick han kvarka och stod med feber i tre veckor och när vi äntligen gick börja skritta igång igen lyckades min laddade buse bocka av mig! Jag älskade hans livsglädje, varenda tävling fanns det alltid med ett litet bocksprång. Men vi kom igång igen och tävlingarna rullade igång under våren. Han gick klockrent! Nolla på nolla fick vi och placeringarna rullade in. Vi presterade en nolla i Elit-laget, lagets enda nolla! Vi fick åka upp till Umeå och tävla, Cotten gillade lastbilen. Han älskade att tävla och framför allt att hoppa. Han ställde upp på allt, han hoppade allt. Hur man än kom på hindrena så hoppade Cotten. Det känns så otroligt tryggt att sitta däruppe, med en lång hals och storgalopp, inget hinder var för stort på honom. Jag visste att han alltid hoppade, det fanns aldrig en tvekan. Tävlingen i Märsta i somras kommer jag aldrig glömma. Vi fick en helt otrolig runda i 120n, vilken känsla! Det var den absolut bästa rundan i hela mitt liv, hittills. Vi var SÅ nära att vinna den klassen. När människor kommer fram efter man har ridit och gratulerar till placeringen, till att man har en sån fin häst och att det var bra ridet, då blir man väldigt glad!

Sommaren ute i Gillberga var underbart, Cotten älskade placet. Men när hösten kom flyttade vi tillbaka till ridskolan och startade på Kråkhoppet, där gick han bra! Sista tävlingen vi gjorde tillsammans var Gävles nationella tävlingar i slutet på augusti, då var inte Cotten sig lik. Från att alltid vara nolla, till att inte vilja alls. Jag förstod att något var fel och jag hade rätt.. Han var en helt underbar häst, han tog mig till höjder jag aldrig kunnat ana. Min lilla hårding, som är totalt genomsnäll och alltid glad är nu någonstans där han har det mycket bättre. Det här är verkligen det värsta jag har varit med om. Och jag hoppas att han förstår att han var verkligen "the one and the only" för mig och att jag älskar honom överallt annat. Han har gett mig minnen för livet.

Massa kärlek till Cort´chize, min älskade ängel <3

You are my star!

Publicerat: 2008-11-25 Kl: 11:41:26 | I kategori: | 0 kommentarer


Jävligt mycket snö ute och jag hatart! Men men.. Jag skulle behöva pallra mig ner på Tierp och fylla på telefonen och gå över till resebyrån. Förhoppningsvis blir det Tyskland snart och titta på hästar. Men ja, imorgon ska jag åka och titta på en 5 åring e: Landlord - Feliciano som startat 120 cm. Vi får se vad det är för något : ) På lördag är det Globen som gäller! Jag älskar det! Då ska det shoppas också.

Idag.. Ja, vad händer idag? Jag ska till stallet snart, ut och rida Mirantos i snön, sen såklart mocka och fixa allt annat. Sen jobba, vi får se hur barnen sköter sig idag då! Efter det ska jag ägna tid åt min lilla älskade Cort´chize, det ska pussas och borstas massor. Jag ska försöka att inte gråta, men det vet jag att det inte kommer gå. Jag kan inte ens hålla tillbaka tårarna nu i skrivandets stund. Jag gör allt för att inte tänka så mycket på vad som egentligen händer, inte virda så mycket på det, det blir bara jobbigare. Uscha.. Sen blir det iaf hoppträning med Caminzky och sen är jag väl hemma någon gång runt 21.30-22 :)

Imorgon har jag bara Mirantos kvar. Det känns helt konstigt. Nyss hade jag tre egna hästar. Min älsklingar.. Rufus, Suppan och Cotten bara försvinner ifrån mig. Sommaren 2008 ute i Gillberga med dem var underbart. <3

Simma lugnt! / Sandra

Snöstorm

Publicerat: 2008-11-24 Kl: 12:09:50 | I kategori: | 0 kommentarer


Jävla snö, jag hatart! Insnöad, så jag har ingen aning om hur jag ska kunna ta mig någonstans idag. Det är sjukt. Sluta snöa för fan! 



Det har snöat konstant hela dan, uscha uscha!

Dagen blev iaf som så att Andreas kom förbi, vi drog till stallet. Jag fixade med allting och Cotten fick leka i ridhuset med Stina. Sötnosar! Efter det blev det käk på Brorsans med mamma och Andreas. Trevligt, mycket skratt. Sen drog lilla Andreas hem. Då kom Emil och Sebben förbi. Ut och sladda med grabbarna och jag håller fast vid att Jonathan är galen, han var ju såklart också ute.

Så jaa.. Nu sitter jag här bara, sova snart. Men jag ska väl försöka trötta ut mig med lite tv-tittande eller terrorisera någon på msn! Specialidrotten blev inställd för övrigt också, på grund av vädret. Blää.. Så Mirantos fick vila. Imorgon blir det nog ut och galoppera i snön, det gäller väl att passa på så länge den är kvar! :) Hoppträning på Caminzky blir det också, såklart. Sen jobba med, en hel del att göra helt enkelt.

Puss!

Undercover V

Publicerat: 2008-11-23 Kl: 23:50:51 | I kategori: | 1 kommentarer


Vilken dag! Snöig jävla dag! Haha!

Upp tidigt, rida Mirantos och sen blev det så att jag inte visade Gustav eftersom spekulanterna blev sena pga vädret och jag hade ju en tid att passa. Vi skulle ju åka och titta på hääääst. Det gick riktigt bra, och ja - allt finns på film! Så det tål att tänkas på..


Undercover V e: Elmshorn-Voltaire, -01

Vi körde fel en massa gånger i snövädret idag och ja, efter mycket om och men kom vi äntligen hem till Tierp. Jag kommer hem, sätter mig vid datorn och höll på att trilla av stolen. Haha! Jag blev halvt förhörd av den ena och den andra kom över.. Vi kollade igenom skolkatalogen och jag böt om, sen var det bara ut och busa med bilen. Haha, det första Emil säger när vi kommer ut, "jag kör fast jättelätt med den här bilen" - Vad tror ni inte grabben gör då? Hahahah, ojoj.. Man får trots allt skylla sig själv om man ska ta genvägar och klättra på plogvallarna. Som tur är har han en snäll mamma med en braig bil^^ Haha! Vi träffade på Jonathan ute och turnén. Trevligt värre. Kan ju tilläggas att han är galen. Han kör heeeeeeeelt galet :'D

Aja, nu är jag hemma igen och jag gör allt för att hinna skriva innan klockan blir 00.00, jag lyckades nog rätt bra :) Vilken dag. Jag orkade dock inte skriva i detalj, men det är nog ändå ingen som bryr sig.

Puss på er!

Crazy nights

Publicerat: 2008-11-22 Kl: 15:08:46 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag vi blev kvar hela kvällen hemma hos Emil. Det var tydligen tråkigt i Skärplinge, så då struntade vi i det^^ Det var rätt lugnt hemma hos Emil. Sitta, vara social och dricka alkohol. Vid halv 2 drog jag och Martinan hem. Vi däckade hemma hos mig och ja.. Vi sov till typ 10 idag, sen blev det bara lite chill med frukost osv. Sen skjutsade jag hem Martina och jag drog till stallet. Jag red Mirantos, vi trimmade i ridhuset idag. Han var riktigt pigg idag, men rätt fin. Efter det hade jag träning med käpphästkadriljungarna och mockade åt hästarna. Sen gick jag hem.

Nu sitter jag här bara.. Idag blir det lugnt, det blir mys med tjejerna i Uppsala. Bio och mat! Imorgon ska jag upp rätt tidigt. Rida Mirantos, mocka, visa Gustav för några spekulanter vid klockan 12 och sen åka och titta på häst. Det blir nog en bra dag! : )

Du fick PRECIS vad du förtjänade igår. Varsågod, från mig till dig!
- Det kändes så jävla bra, ska ni veta!

Ge mig, ge mig, ge mig ..

Publicerat: 2008-11-21 Kl: 19:12:23 | I kategori: | 1 kommentarer


Föreläsningen igår var pain in the ass! Fy fan, efter 2 tim och 45 min lyssnande fick jag äntligen åka hem från Uppsala. När jag väl kom hem och skulle tvätta bort sminket dunkade jag skallen i badrumsskåpet igen! Gaaaah, irriterande. Började tokblöda i pannan och ja, arg som ett bi gick jag och la mig efter tagit ut mina aggressioner på Jesper (som hånskrattade tillbaka). Jag fattar inte vad jag ska in i skåpet och vingla hela tiden -.-'

Idag käkade jag lunch med Martinan, gick och solade efter det, som jag har skjutit upp i två veckor nu. Sen drog jag till stallet. Red ut på lilla Mirantos som var pigg^^ Jag frös som en galning när jag kom tillbaka. Sen blev det lite annat fix, sen heeeeeeem.. Och nu kom jag precis ut ur duschen. Och vi får se hur den här kvällen slutar. Jag ska iaf till Emil på förfest/fest, sen får vi se om jag kilar vidare. Men innan jag ska till Emil ska jag försöka säga hej till Stefan, som jag inte har sett på länge. Jag har iaf bestämt att min kväll ska sluta i min säng, ensam! Så är det bara. Jag hoppas att kvällen blir najs.

P
u
s
s
på er!

I´ll promise you..

Publicerat: 2008-11-20 Kl: 09:38:43 | I kategori: | 0 kommentarer


Gårdagen slutade som så att jag slapp rida Cadde på kadriljen. Jag satt på privathästägare-möte ist, jag ska ha stalltjänst på julafton -.-' Jaja.. Jag åkte hem, Martina kom förbi och sen också Andreas. Vi åkte ner till stallet och släppte Cotten i ridhuset, så han fick busa av sig. Springa jättefort och hoppa runt som ett popcorn! Då blev han en glad hest. Sen drog vi hem och umgicks lite, sen skulle Andreas hem och sova och Martina liftade med honom hem. Jag hann knappt äta upp min macka förrän Emil stod och plingade på dörren, ut och åka bil med galningen i någon timme. Jag kommer vara galen när jag får körkort! åååh, lääängta!

Snart kommer pappa hit, äta lunch med honom och sen till stallet. Rida ut, så det blir till att brodda nu när det är alldeles vitt ute och halt. Sen ikväll blir det inget jobba, det blir föreläsning i Uppsala med R=I, äntligen sista!

Puss och kram!

Ett, två, tre..

Publicerat: 2008-11-19 Kl: 13:28:15 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag är jag på ett bättre blogghumör än igårkväll. Men jag tror inte att jag är på bättre humör än igår. Jävla snö utanför fönstret och man blir konstig av att läsa igenom gamla msn-konversationer. Jag hade helt förträngt vissa saker, tydligen.. Saker förändrats, sånt är livet. Vissa förändringrar gillar man bättre än andra. Men jag börjar se saker som om allt har en mening.

Igår på träningen gick det bra. Jag gjorde inga misstag, jag skötte mig bra :'D Haha! Hästen var fin och hoppade stora runda språng, fina pålle. Serier och kombinationer stod på schemat idag. Cissi tyckte att det var en fin häst och ja, vi tränar på så får vi se var vi hamnar^^ Och förutom träningen igår jobbade jag. Det gick rätt bra, förutom att Sanna trillade av när vi skrittade på långa tyglar. Lavin fick för sig att han såg spöken och gjorde en 360 graders skruv i 200 km/h, så hon satt helt plötsligt på rumpan i sanden ist. Så kan det gå!

Och nu till idag.. Mirantos vilar, så jag ska bara upp till stallet och fixa lite. Pyssla med Cotten <3 och sen hoppas jag att jag slipper rida Cadillac ikväll ist för Helena på kadriljen. Förberedningarna inför julshowen är i full gång. Och som vanligt har jag en hel del att göra. Jag har käpphästkadrilj och minivoltige med småbarnen, specialidrottensnummer (vad det nu blir), US-numret (galenskaparna), maskeradhoppningen och sen håller jag på att bli övertalad att vara med på "tanternas" kadrilj, för att Helena är rädd för att trilla av :'D Men jag slipper gärna, med tanke på att jag har redan en del att stå i. Men slipper jag det ska jag övertala Martina att gå på promenad med mig ikväll, rasta fläsket lite. Och bara för att, så ska jag gå ut och gå nu också!

Vad händer i helgen?
Jag ska ha roligt, men jag vet inte under vilka omständigheter.
Så jag är öppen för förslag!

You make me so hot

Publicerat: 2008-11-18 Kl: 22:46:52 | I kategori: | 0 kommentarer


Mirantos gick kanoners på hoppträningen och det gick bra att jobba. Så ja, nu ska jag sova :)

God natt

Pokerface

Publicerat: 2008-11-17 Kl: 10:50:03 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag fick precis just ett mail, ett läskigt mail. Jag bara skakar och gråter. Helt galet!
Creeepy..
Det är helt sjukt för att vara sant?



Mirantos gick skitbra på specialidrotten idag, fan vad fin han var! :D Riktigt roligt att rida. Ehm, jag pysslade en del med Cotten som har överskottsenergi. Och sen hem, promenerade hem till Martina för att sedan fortsätta hem till Andreas, vi gick en sväng till. Jag hamnade upp och ner i ett dike ett tag också, det måste tilläggas! Hahah, skrattigt och trevligt. Sen bakade vi kladdkaka hemma hos Andreas och började titta på Sunes sommar och sen fick jag skjuts hem. Snälligt, tack!

Nu sitter jag här och jag orkade egentligen inte alls skriva blogg, men jag gör det iaf. Jag ska väl sova nu. God natt!

För övrigt blir jag bara arg så fort jag tänker på dig. Usch, vad du har förstört mycket. Varför var du ens tvungen att ge dig in i mitt liv, din jävel? Hatar är ett starkt ord, men det är nog precis så jag känner för dig ibland.

Baby, stay with me!

Publicerat: 2008-11-16 Kl: 13:26:19 | I kategori: | 0 kommentarer


Kvällen igår blev rätt trevlig. Martinan kom hit, vi gick och köpte godis. Sen åkte jag upp till stallet, tog in lite hästar och kvällsfodrade, medans det laddades ner lite filmer hemma. Ett tag lät det som om Dennis och Tim skulle komma förbi, men Tim bangade visst. Istället kom en Jonathan förbi! Längesen jag träffade grabben. Han kom hit, bjöd på lite skratt och tittade lite på film med oss och tjockade godis. Han drog vidare och vi tittade på en till film. Sen somnade vi :D haha!

Morgonen har vi tillbringat med godis framför tvn tittandes på Idol. Hon åkte nyss och vi planerar att rida ut i fina vädret, så jag ska väl pallra mig till stallet nu^^ Jag lyssnar på lite Lady Gaga-låtar som får mig att bli taggad och glad! Ikväll ska nog vi gå ut och gå, sen vet jag inte om Jonathan kommer förbi igen. Det visar sig! :) Jag ska nog försöka dra en solning ikväll också.

Nästa torsdag kanske Andreas och Isac kommer hit, det kommer bli bra jävla roligt! Vi får hoppas att det blir av : D

Vad begär Du av mig?



Det blev en skrittur ute med Martina och Jettan. Mirantos var taggad och glad på att få komma ut. Imorgon blir det dressyrträning för Uffe! Efter det blev det lite stallpyssel och sen hem och hänga vid datorn. Jag gick ut på en promenad och sprang på Andreas, gullungen gav mig en, ja.. Han kallar det för "lyckopinne", men det är egentligen en växt eller blomma, eller vad man nu ska kalla det! Haha, han har sina stunder ibland. Nyss ville jag slå honom hårt, men jag ångrade mig efter vi hade pratat, gått på promenad och glidit lite med bilen. Nu vill jag hellre krama honom hårt. Sen följde Martina med mig hem och Jonathan kom förbi, vi tittade på en rolig film och nyss drog mina söta vänner.

På nått vis känns det mesta ganska bra idag. Jag fick en mms-bild på Suppan idag, hon har det bra! Det känns bra att Mirantos är hemma, men det känns fortfarande förjävligt att Cort´chize ska åka till hästhimlen snart.
Imorgon ska det pussas och borstas på honom! <3

God natt

Jag blir äcklad..

Publicerat: 2008-11-15 Kl: 17:09:12 | I kategori: | 0 kommentarer


.. Du är äcklig! Jag vill så gärna bara be dig att dra åt helvete, men någonting hindrar mig.


Jag kunde inte sova på hela natten, fy fan. Jag låg bara och vred huvudet ut och in med en massa jobbigt tänk. Usch usch usch.. För övrigt hade jag stallet dag, jag hann med att sova någon timme mitt på dagen också :)
Jag hann med att visa Gustav, (Charlottes häst) för några spekulanter. Det gick skitbra att hoppa! Sen hoppade jag Mirantos och det gick också rätt bra. Inte riktigt den typ av häst jag är van att rida, men det gick bra, härlig häst med härligt språng! Nu sitter jag här, jag ska väl in i duschen och sen tänker jag ha trevligt ikväll.
Jag ska ha så JÄVLA roligt utan dig, jag klarar mig bra.

Mirantos T

Publicerat: 2008-11-14 Kl: 19:10:34 | I kategori: | 0 kommentarer


Japp, nu idag kom han! Äntligen nått att rida ordentligt på igen. Så just nu har jag bara två hästar, Mirantos och Cort´chize, men papprena från försäkringsbolaget har kommit. Det känns förjävligt, men nu ska vi bara ringa och beställa första flyget till Hästhimlen åt honom. Jag ska bara försöka ta tag i det!

Hela mitt liv är helt up-side-down, jag vet ingenting längre. Allt känns bara fel, och jag tänker knappast fortsätta slösa energi på dig, det kan du glömma! Jag tror att jag vet vad jag vill göra med skolan nu också. Men jag ska ta mig en funderare till.
Det är nu jag behöver Er som mest, jag hoppas att Ni förstår det.

Idag körde Martinan upp mig klockan 8, efter att vi hade tittat på Sunes jul halva natten. Underbart! Jag drog till stallet och hon på apun, jag grejade lite. Sen kom Sara med Mirantos, jag red och det gick skitbra! Riktigt härlig häst. Efter det åkte vi hem och skrev papper osv.. Lotta försökte få mig att rida Lancer, men jag hade ingen lust att rida i regnet. Istället lät jag mig övertalas att rida Elegant för Natta, markarbete. Och jaja, så blev det. Rätt trevlig häst, men ja. Jag tyckte inte att han var så rolig, mycket gång fanns det i honom däremot. Och för er som inte vet är det Ullis fyra åring.

Nu sitter jag här och planen var att jag skulle åka till Hållnäs med brudarna och festa. Men jag har ingen lust alls, allt tar kolen på mig. Så jag blir nog hemma ikväll : ) Jag har iaf Mirantos nu, och Lancer och Caminzky att hoppa på.

Hör av er! / Sandra

Jävla pucko!

Publicerat: 2008-11-13 Kl: 23:18:24 | I kategori: | 0 kommentarer


Usch usch usch..

Imorgon kommer Mirantos iaf!

-.-

Publicerat: 2008-11-12 Kl: 15:31:19 | I kategori: | 1 kommentarer


Sluta fråga, det är redan ett helvete.
Vad jag har gjort för att förtjäna allt det här kan jag bara inte förstå.

Vem följer med till månen?

Stressiga tisdag

Publicerat: 2008-11-11 Kl: 11:57:45 | I kategori: | 0 kommentarer


Tisdagar är allra stressigast på hela veckan. Mycket att göra, men värre var det förr när jag hade tre hästar. Då var det ungefär såhär stressigt varje dag. Kom precis ut ur duschen, nu hade jag tänkt svara på alla mail jag har fått. Vilken djungel! Sen tänker jag klä på mig och gå ut och gå lite. Sen stallet ofc! : )

Och för er som är intresserade så ska jag försöka hinna med att:
* Första mocka, fylla på vatten, linda ihop lindor och annat fix.
* Ta in Suppan, rida henne, sen får hon stå inne.
* Då är klockan ungefär 16, då kommer de andra in. Då ska jag spola av benen på Cotten och Caminzky. Plocka av lite täcken, sätta upp hästar på mina barn och kanske äta nått.
* 16.50-17.50 står jag i ridhuset och har lektioner.
* Efter det hade jag tänkt duscha och frisera Suppan. Linda benen hennes också såklart! 
* Runt klockan 19.10 tänkte jag börja göra iordning Caminzky inför hoppträningen.
* Sen 21.30-22.00 är jag förhoppningsvis hemma igen, då blir det en macka och häng vid datorn^^
 
Kul dag va? Jag ska försöka hinna prata med Ullis om Globen och Moa om julshowen också, inte glömma!

Till helgen är jag taggad på party och jag hoppas att Theresé fixar nått ;D
Puss på er!

Skjut mig!

Publicerat: 2008-11-10 Kl: 21:12:05 | I kategori: | 0 kommentarer


Fy fan, jag är så less på det mesta. Mamma kan aldrig sluta vara osams med mig. Det går aldrig föra en diskussion om någonting, det slutar alltid med att hon står och skriker. Jag fattar inte varför?! Andreas är tydligen sur på mig utan anledning. Han vägrar tala om varför och är bara allmänt störd mot mig. Det känns förjävligt att min häst ska avlivas och att den andra är såld och åker på onsdag. Det känns som ett rent helvete när vänner sviker och är extremt egocentriska. Killar säger jag bara, usch.. Skolan ligger otroligt tugnt på mina axlar, hela mitt liv känns bara fel. Jag vill ha sommar, sol och lov! Jag vill tillbaka till början på sommaren, hjälp vad livet lekte! Alla mina tre hästar i Gillberga, så jävla mysigt och underbart! Det var lov, jag njöt verkligen av uppmärksamheten och spänningen i mitt liv då. Jag vet att man inte ska haka upp sig på det som var förr. Lívet är som det är, det går vidare och man får göra det bästa av situationen. Att lyssna på arg musik är bra terapi!
Nu har min ångest gått över till ilska..

Till dagen..
Specialidrotten gick super med Lancer! Fy fan vad bra han gick. Han hoppade skitbra, banhoppning var det. Fan vad kul det var :D Efter det satt jag och pratade lite skit med Nicole. Sen mockade jag åt alla tre hästarna, fixade allt annat. Tog in mina, borstade Cotten och spolade av benen. Sen tog jag tag i Suppan. Jävla lermonster^^ Ut och skritta i mörkret, barbacka med arg musik i öronen på min älskade ponny kändes jävligt bra, kan jag lova! Lindade benen med BoT och sen fick jag skjuts hem av Natta.

Nu sitter jag här, arg arg arg less less less ångest ångest och ja.. Jag ska väl sova snart : ) Det börjar dra ihop sig, om det inte går vägen på onsdag med Suppan, vet jag inte vad jag ska göra?

Smsa mig! / Sandra Jacobsson

Ingen bra dag

Publicerat: 2008-11-09 Kl: 23:24:33 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu är ulken äntligen avklarad! Skönt : ) Det ska iofs bli lite tråkigt att inte få träffa upk-brudarna igen ordentligt. Trevliga människor!

Men idag är det en sån där dag som jag är så jävla less igen. Dagen började med att jag skulle släppa ut hästarna, allt jävlades. Sudden skulle minsann inte ut i hagen, han peppade Felix och Cadde att vara självmordskandidater ute på vägen ist. Åhhh.. Ja, mentalt fel är det på den där hästen. Men efter lite om och men kom jag tillbaka med alla tre hästarna dock skitig och skitarg. Sen fortsatte det bara vara struligt hela morgonen. Jävla hästar : ) Och sen fick jag beskrivningen, "klok tjej, säger bra saker och gillar rosa" - Haha, tack för den!

Nu sitter jag här. Tagit in hästarna och jag ska väl snart upp till stallet igen. Ha Ullis lektion, Suppan ska få på skon, sen ska jag minsann ut och skritta med mp3n i öronen, bra terapi!



Att han Ullis lektion gick super, det var riktigt roligt! : > Inga slog på Suppan skon och sen skrittade vi inne i ridhuset, barbacka eftersom det öste ner regn. Vi jobbade en del i skritten, hon kändes riktigt mjuk och fin! Jag kan ju tillägga att jag red Revan en snabbis idag också. Mamma och jag kvällsfodrade sen åkte vi hem. Jag åt en macka, sen stoppade jag mp3n i öronen igen och gick ut i mörket för att gå en promenad med Martinan. Nu kom jag precis hem och klockan är 23.22! Hahah, jaa.. Att vara ute och gå med Martina hör till en av dem bättre sakerna jag tycker om här i livet. Prata av sig!

Jävla idiot! Jag fattar ingenting?! Jag blir bara så arg och besviken på dig..

Thanks for nothing, absolutley nothing!

Publicerat: 2008-11-08 Kl: 09:31:12 | I kategori: | 0 kommentarer


Kvällen igår var rätt trevligt. Förlåt för ett flummigt inlägg igår! Haha! Det kom en del folk hem till mig, vi tittade på Idol och tjockade godis. Sen var jag och Emil ute och gled lite. Träffade lite människor osv.. Förlåt Andreas : ( Sen hamnade vi hemma hos Emil, tittade på en film. Eller ja, tittade och tittade. Misstolka mig inte. Vi invigde nya rummet lite, typ! Eller ja, vad konstigt det där lät :'D 

Nu kom jag iaf precis hem, jag ska fixa till mig lite och sen kila till stallet. ULK idag. Jaaa, vad roligt! Not -.-
Ring mig ikväll och vara sociala människor! : ) 

Puss! <3 

Idolkväll

Publicerat: 2008-11-07 Kl: 22:38:34 | I kategori: | 0 kommentarer


Jaaa, vad har jag gjort idag? Officiellt har jag inte solat iaf : ) Sen har jag ju självklart varit i stallet, pratat skit med brudarna och pysslat med mina hästihästar. Inte ridit nått idag, tjockis på mig! Fast jag har ju maaagrutor :D HAHAH Emil ringde och störde också, dumma .. Ehm, mamma och jag köpte sallad! Gott : ) Och annars har min telefon ringt konstat de senaste dagarna, sjukt jobbigt. Jag har struntat i och svarat hälften av gångerna.

Ehm, nu sitter jag här och ser inte vad jag skriver :D Vi har tittat på Idol, lite trevliga människor här och en tjockis i knät. Han är rätt.. Ehm, ja. Ni kan ju tänka er^^ Hur den här kvällen slutar vet man aldrig. Min fredagar blir aaaaaldrig som planerat. Imorgon är det jävla ULK iaf.. Sista helgen!


/ SAANDRA ....Och 3nil *fniss*

Begravning

Publicerat: 2008-11-06 Kl: 09:15:31 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag är det begravning. Alltid lika trist.. Och träffa hela jävla släkten också är bra jobbigt, få höra, "Vad stor du har blivit!" - Usch.. Jag vet inte vad jag ska ha på mig heller, blä. Jag ska försöka att inte gråta!

Jag hoppades på att inte få rida nått alls igår, men jag satt på sammanlagt tre hästar igår. Först red jag Suppan. De som skulle komma var sena, så jag hoppade upp och red fram henne. Sen red Celine och det gick skitbra! Hon red henne mycket bättre än förra gången och hoppningen gick strålande! Det känns jättebra, dem ska ha henne, nu återstår bara en ombesiktning. På köparens räkning. Och jaa.. Sen red jag Susannas "Revan" nått varv, vi konstaterade att hon var ofräsch. Och sen motionerade jag Lancer, han var rätt fin! : ) Jag pysslade med älskade Cotten också, såklart.

Ikväll tar Ulla mina lektioner för jag ska på föreläsning i Uppsala med R=I (:

Haha, nu ringde Christine nyss.. Snacka om att hon tjatar om att jag ska köpa ny häst! Hon ville att jag skulle åka ner till Tyskland NU, de hade tydligen fått in ännu flera fiina hästar. Haha, jag säger då det..



Jävlar vilken dag det här har varit.. Begravningen var jättejobbig : ( Usch, jag försökte verkligen att inte börja gråta, men det gick verkligen inte. Och jag blir lika förvånad varje gång, min släkt är enorm! Det var ändå rätt trevligt att träffa alla kusinerna, farfar, fastrarna osv... : ) Jag är rädd för att dö, usch usch..

Jag fick ta tåget från Tobo hem till Tierp om jag skulle hinna med föreläsningen i Uppsala. Dumma pappa ville inte skjutsa mig till Tierp.Jag försökte fixa skjuts från stationen hem eftersom jag var lite tidspressad, men nej. Det blev till att gå^^ Ullis hämtade upp mig och skjutsade mig och Ottilia till föreläsningen. Men innan det skulle vi hämta ut Nicklas telefon som var på lagning och innan vi hittade dit, haha jaa.. Det tog en bra tid :D Föreläsningen var skittråkig och kallt ute var det också. Ullis är coool för övrigt, hon har baslåda! Så vi har basat runt i Uppsala och hon kör galnare än killarna. Hon fick till och med till lite däckskrik, den coolingen xD hahah!

Nu kom jag nästan så precis hem.. Jag sitter och lyssnar på en braig låt och funderar över morgondagen. Jag har en hel del att fixa. Och sen på kvällen ska jag väl leka med Emil. Men jag har nog halvt lovat Andreas också? Sen fick jag sms av Oscar nyss, han kanske man också får träffa imorgon. Jag kommer inte ens ihåg när jag såg honom sist, galet!

Ska dra mig och tvätta bort sminket och tvinga någon jävel underhålla mig tills jag blir trött!

God natt sötnosar!

Julmust?

Publicerat: 2008-11-05 Kl: 13:26:58 | I kategori: | 0 kommentarer


Usch.. Ignorera ignorera ignorera.. Jag vill inte vara med längre!

Caminzky gick riktigt bra på träningen igår. På slutet blev det en bana, men lite studs, kombinationer, travhoppning osv och allt låg mellan 110-125 cm och han hoppade sjukt bra! Christine sa, "Han är inte den som har mest kapacitet, men han är fan den som jobbar bäst härinne!"  - Han är ju bara för underbar <3 Och Christine fortsätter att trycka på om att jag ska köpa ny häst, så fort jag har fått ut pengarna från försäkringsbolaget. Och för övrigt ska hon överge oss och flytta till Tyskland : (

Det gick bra att jobba också, allt flöt på super idag! Det var hoppning på schemat för mina ungar idag också och det gick strålande, alla hoppade hela 40 cm! Duktiga barn ; ) Jag red min Suppis en snabbis på utebanan också. Hon var pigg. Och idag kommer de från Dalarna igen, jag hoppas att hon sköter sig : ) Annars har jag inga andra planer för idag, pyssla med Cotten bara.

Vad händer i helgen?

/ sandra

You let me fall

Publicerat: 2008-11-04 Kl: 09:03:14 | I kategori: | 0 kommentarer


Vilka djupa tankar jag och Martina hade igår. Jobbigt att människan ens är sådär intelligent. Jag önskar ibland att jag vore cp, satt i min rullstol, fattade ingenting om någonting. Det vore ändå rätt skönt! Vi kan ju ändå konstatera att det här är fanimej det mest händelserika året jag har varit med om. Minne för livet, helt klart! Förra året firade jag och Martina nyår i Karlstad, var hamnar vi iår? Vi är nog inte så taggade på att vara hemma iaf..

Nu sitter jag här, läst igenom lite bloggar återigen, funderar över livet, har huvudvärk och ska väl snart fixa ordning mig till skolan. Sen efter skolan är det jobb, träning, fixa med hästarna och rida Suppan som gäller. Jag ska rida Caminzky på träningen ikväll. Nu vill jag få det där telefonsamtalet som avgör hur min framtid kommer se ut.. 

Jag ska nog börja fundera på nyårslöften till nyår. Det skulle nog verkligen behövas, så att det blir lite självdiciplin på mig!  

Allt är lagligt i kärlek och spel

Publicerat: 2008-11-03 Kl: 12:35:50 | I kategori: | 0 kommentarer


Hahaha, jag har just läst igenom lite bloggar. Hjälp, vilken stor grej allt det här blev. Tänk vad en sak kan leda till en tredje osv.. Det är helt galet och jag kommer nog inte glömma det här i första taget, vilken dokusåpa! Men jag tror verkligen att det här "the end of story" nu. Eller?

Igår följde jag med Helenas familj och provred ponny. Jävlar vilken fin ponny! Jag är grymt imponerad av den, jag hoppas verkligen att det blir den! Helt galet fin : ) Sen dumpade dem mig i stallet och jag red min ponny. Vi trimmade på lite och galopperade över lite hinder som stod framme. Jävlar vad pigg hon var! :D Ehm.. Sen var det bara hem och duscha, och stressa till Brorsans och käka med laget. Trevligt värre!


Mamma ringde på Aerline-hästen, vi ska nog åka och titta på den. Men den har tydligen en lös benbit i ena bak hasen och det känns ju lite sådääär.. Aja, titta kan man ju göra! : ) Resten av kvällen ängades att sitta och irritera sig på vissa människor och ta det lugnt.

Nu är det specialidrotten som gäller, jag ska rida Lancer. Och det är hoppning idag på schemat! Sen hade jag tänkt rida ut på Suppan också..

Hör av dig, ditt mongo.



Lancer gick bra på specialidrotten och jaa.. Christine började att peppa mig att köpa ny häst. Gah, allt går så fort nu så jag hinner inte med. Jaja : ) Efter specialidrotten satt jag och pratade skit med Britten och sen red jag ut på min bus-ponny. Massa kärlek till henne! Nu kom jag precis hem. Jag har varit ute och luftat fläsket och pratat lite strunt med min Martina i 1½ timme :P Trevligt värre.

Nu ska jag nog sova snart.. Jag är trööööött..

Puss !

Think twice, boy!

Publicerat: 2008-11-02 Kl: 11:15:21 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag hade planer för kvällen igår, men efter att mamma fick utbrott på mig (som vanligt) orkade jag inte ens diskutera, så jag blev hemma. Jag tittade på Beck på tv och sen sov jag. Jag red Suppan igår också, efter hon hade vilat måndag, tisdag, onsdag och blivit longerad på torsdagen, sen vilat igen på fredagen. Haha, snacka om pigg ponny! Hon har fått på sig skor och benet känns som vanligt, hon var riktigt fin! Jag red lite grann i ridhuset, inte så länge och hårt med tanke på att hon har vilat några dagar. Idag ska vi däremot trimma lite : ) Jag pysslade med min älskade jävla häst, Cort´chize också. Jag släppte honom i ridhuset så han fick springa av sig lite. Åh, älskling! Det finns nästan ingen finare! Jag kunde inte ens hålla tillbaka tårarna då.. Vi fick med hans bus på film iaf <3
Jag fattar fortfarande inte att det är sant..

Idag ska jag följa med Helena och titta på ponny igen. Vad blir det här? Nionde? Jaja, vi får se vad det här är för nått :) Sen blir det väl stallet för min del. Rida och greja. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, ta det lugnt I guess..




Och för att uppdatera er lite om hästarna, så många som frågar:
Rufus:
Som de flesta vet har jag sålt Rufus efter tre år hos mig, han bor numera hos Theresé Forslund i Uppsala. Allt går super och det känns så jävla bra! Vilken tur jag hade.. Jag hälsade på honom häromveckan, lika fin som vanligt. Han såldes i augusti.
Suppan: Hon är till salu. Och som det verkar som precis nu kommer hon hamna i Dalarna. De kommer igen på onsdag och sen ska hon besiktigas om på klinik. Backar dem ur kommer det några Stockholmare på fredag och provrider.
Cotten: Tanken var att jag skulle ha kvar Cotten, sälja de andra två och satsa på honom. Men saker blir inte som man planerar. Gaffelbandsskada på honom. Han kommer att tas bort. Det är bara försäkringsbolaget det hänger på just nu.
Lancer: Lottas häst som jag hopptränar på ibland och har tävlat lite under sommaren. Han ska vi sparka igång ordentligt snart, han blir snart 5 år och målet är 120cm nästa höst!
Caminzky: Susans häst som jag har tävlat hela året. Han har gått fantastiskt! Han ska trappa ner med tävlandet och hopptränadet nu, tror jag. Han är trots allt snart 17 år och blivit hopphäst på det senaste året. Planen är att kanske byta ut Caminzky i vår mot Susans 4 åring (blir 5år), "Märta". Fin liten donna! (e: Florencio - Zinzky)
Mirantos: Så fort jag har vet hur jag ska göra med Cotten, kommer Saras häst, Mirantos hem till mig. De flesta vet nog vem det är.. För er som inte vet är det en skimmel valack, 8 år, e: Levantos-Stanford. Jag ska ha honom över vintern och sen får vi se vad som händer, hur länge han blir kvar hemma hos mig.

Så innan det här året är slut, så har jag nog bara Mirantos. (Lancer och Caminzky att hoppa lite på också då, självklart) Så jaa.. Självklart har jag börjat titta på lite annonser och har hittat en jag vill ringa på!
Valack -03, e: Aerline H - Irco Mena, tävlad 120 felfritt, skimmel. - Det lät väl bra? :D

Sååå, nu är ni uppdaterade..

Hållnäs

Publicerat: 2008-11-01 Kl: 16:49:21 | I kategori: | 1 kommentarer


Höhö, det blev galet igår. Men vissa människor stör man sig på bara, usch vad arg jag blir. Men men, jag hade riktigt kul! : D

Emil kom hit igår, han blev arg för att han inte hade tillräckligt att dricka. Och det lilla han hade räckte bra nog, kan jag ju säga. Hahah! Vi åkte hem till familjen Andersson i Fagerviken och fick skjuts till partyt med sällskap av Pontuus : ) Kvällen var rätt najs, minus vissa saker. Men jaja, Susan hämtade oss vid 1-2(?) och sen sova i världens skönaste säng! Fyllekåt har fått en helt annan innebörd, för övrigt. Hahaha!

Jag var som vanligt inte ett dugg bakis och tyckte att vi skulle gå upp vid 9-10.. Men nejnej, bakis-Emil fick jag inte upp. Efter några timmar gick vi upp och åt en seeeen frukost. Jag var ut en snabbis till stallet med Susan och tittade på Märta, som har blivit riktigt fin! Min blivande stjärna kanske? :D Ajaaa.. Vi åkte hem vid klockan 15 typ, Emil körde lugnt hela vägen, men på sista 90 sträckan var han tvungen att gasa på lite (läs: mycket) och lyckas möta polisen. - Bra Emil! xD hahahah.. Han hann bromsa ner till 140 iaf :'D jaja, vi käka på Torino och hämtade Therese, jag fick skjuts hem sen. Och nu sitter jag hära! Jag ska väl till stallet nu, rida min ponny och sen ikväll ska jag nog till Nicole och förhoppningsvis ta det lugnt : )

Förlåt, osammanhängande inlägg.. Men vafan! / Sandra


Den här bilden får symbolisera kvällen!  : )
RSS 2.0