Snö och halloween!

Publicerat: 2008-10-31 Kl: 15:56:13 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag snöar/regnar det, blåser och är bara allmänt skitjävladeprimerandeväder! Jag kom precis hem från stallet, hästarna fick komma in till lunch, Suppan frös som 17.. Jag grejade i stallet och nu ska jag väl hoppa in i duschen. Idag har jag egentligen inte gjort så mycket, ätit lunch med far min iaf.. Jaja, jag ska duscha nu och fixa till mig. Sen kommer väl 3nil och så drar vi på ferre i Hållnäs. Jag hoppas att det blir kuligt! Jag kan dock inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig, men det visar sig :P

Och just ja! Igår skrämde vi ungarna i skogen i det här ovädret, usch så blöt och kall man blev! Varenda plagg jag hade på mig blev blött. Och sen gå hem 12-1 på natten! hahah, ja.. Så kan det vara :D

HAPPY HALOWEEN guys, puss!

You were´nt there..

Publicerat: 2008-10-30 Kl: 09:26:35 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår blev det alldeles för mycket tårar. Kan man verkligen gråta hur mycket som helst? Nästan så att jag blir religös snart, jag vill att nått jävla under ska ske! På kvällen fick Emil mig att skratta lite iaf, tack min vän! Han var social en liten stund bara innan han skulle åka till Sthlm. Vi tittade mest på tv, pratade en del och var till stallet en snabbis^^ Sen somnade jag nästan direkt efter det att han hade åkt.

Idag ser vädret riktigt tråkigt ut, men jag har en hel del att göra idag. Jag kom på vad jag skulle komma ihåg att göra klockan 11 också :'D Så nu ska jag väl hoppa in i duschen, fixa till mig och äta nått! Och när jag vaknade imorse hade jag 7 sms och 5 stycken från samma person, hahaha!

// Sandra Jacobsson

Low low low..

Publicerat: 2008-10-29 Kl: 16:56:56 | I kategori: | 1 kommentarer


Usch, vilken jobbig dag det har varit idag på Ultuna. Jag visste väl egentligen vad som skulle sägas idag, men jag hoppades väl att nått under skulle ske. Jag får inte in i skallen att det är sant. Det är helt sjukt. Det här var verkligen det sista jag trodde skulle hända. Jag förstod inte ens att det var såhär allvarligt. Jag fattar inte hur Jag kunde skämta om att det skulle bli såhär? Det var som om jag kände på mig... Min stjärna, mitt hopp, min framtid, mina drömmar bara försvann. Jag får höra hela tiden, "jag tycker så synd om dig", "hur kan du ha sån otur?" - Ja, vad ska man säga? Helt otroligt vad det är många som bryr sig och ställer upp, tack! Men jag trodde verkligen inte att det här skulle hända mig, mina tre älsklingar bara försvinner ifrån mig.
Det bästa jag har bara försvann.

Klarar jag det här?

Nananananaaa..

Publicerat: 2008-10-28 Kl: 10:06:09 | I kategori: | 0 kommentarer


Det blir aldrig som man planerar..

Dagen igår blev som så att jag drog och solade, sen stallet.. Pratade av mig med Madde och fixade med mina hästar. Dumma Suppis har gjort illa benet -.- Förhoppningsvis något tillfälligt! Sen cyklade jag hem igen. Nicole kom förbi, vi gick på en promenad, shoppade godis och gick och hyrde film. Där träffade vi Andreas och Jonathan, längesen jag träffade Jonan, så det var trevligt. Vi fick givetvis skjuts hem av busiga grabbar. Skrattanfall.se :D Nicole och jag bänkade oss framför tvn och blev snart våldgästade av Martinan. Filmen var dålig, så jag slog av den, så vi slapp se de sista 20 minutrarna xD haha! Vi ägnade resten av kvällen att prata skit och somna jättetidigt. Rätt skönt : )

Den här dagen började med att jag slog på tv klockan 9 och väckte de andra tjockisarna. Började även dagen med att käka godis, najs! Så nu mår jag illa, hahaha! För övrigt så har jag precis duschat, och jag bestämde mig nyss för att åka in till stan. Så nu ska jag tvinga Nicole att fixa frisyren på mig och sen tänker jag minsann få skjuts ner till stationen. Av vem, vet jag dock inte xD haha! Sen blir det till att mingla runt på stan och förhoppningsvis investera ett par jeans. Sen heeeeeeeeem, jobba och träning ikväll sen. That´s my day!

Imorgon är det Ultuna igen. BIT I TUNGAN!



Jag glömde skriva att Stina-träningen blev inställd igår, så Caminzky fick gå träningen idag för Christine istället, det gick fan braigt! Hon sa, "Det här är verkligen en riktigt ambitös häst och du rider honom riktigt bra! Men du får se till att inte hjälpa honom för mycket, han behöver stå lite mera på egna ben ibland." Jag är nöjd med honom. Han hoppade bra och löste allt kirixigt bra! Jag berättade för Christine om Cotten, och hon tände till direkt. "Jag har en hel drös med riktigt fina hästar åt dig, bara att säga till, så fixar jag fram nått!"

Jag var ju som sagt i stan med Martinan idag också, därinne träffade vi Robin. Trevligt prick! :D Jag köpte ett par jeans och två linnen. Rätt nöjd. När jag kom hem var det jobb som gällde. Det gick rätt bra, ungarna skötte sig idag! Jag träffade bästaste Andreas. Efter jobbet grejade jag med mina hästar och Suppan såg bättre ut i benet. Så jaa, det går åt rätt håll iaf : )

Nu tänkte jag plocka ihop lite på mitt rum, bädda sängen och hoppa in i duschen. Sen ska jag sova. Det blir till att kliva upp tidigt imorgon.. Sen måste jag komma ihåg att ringa och väcka Susan imorgon. Sen ringa Uffe, Petra, Sara och pappa!

god natt

I´m just fine without you

Publicerat: 2008-10-27 Kl: 10:31:21 | I kategori: | 0 kommentarer


And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I don't want you tonight

TA ÅT DIG!



Idag har jag sovit så länge jag har velat, rätt skönt. Jag har ätit frukost, men jag tycker fortfarande att det är jobbigt att äta. Det är fel på mig :'D Jag tänkte hoppa in i duschen, sen tror jag att jag drar ner och kör en solning. Sen tänkte jag kila till Martinan en stund(?) och sen är det stallet som gäller. Träning för Stina Lillje ikväll på Caminzky. Clinic har Stina sen också, då ska hon rida Lancer bland annat, det ska bli spännande att se! Senare ikväll tänker jag bara sitta och titta på tv, bara ta det jävligt lugnt. En vän kanske kommer förbi och joinar? Vem vet :D

/ Saaandra

Helt galet

Publicerat: 2008-10-26 Kl: 21:41:13 | I kategori: | 0 kommentarer


Haha, kvällen igår var galen. Morgonen idag var galen och kvällen idag var mindre galen.

Igår kom Nyman och Emil hit, vi tog en groggis och sen körde Nyman till Fredriks lägenhet. Lite halvparty där hela kvällen, jag kan inte riktigt avgöra om jag hade kul eller inte. Men ja, det dög väl : ) Emil och jag fick skjuts hem och Philip som råkade komma hur lägligt som helst. Alldeles för fulla däckade vi ganska fort, höhö! På morgonen visste inte jag att man var tvungen att ställa om klockan, så jaa.. Emil mådde inte så himlans bra heller på morgonen, haha! Jag blir aldrig bakis, det är bra. Puss på det! Sen var bara morgonen allmänt jobbig, jobbiga telefonsamtal. Uscha.. Fast nu i efterhand känns det ändå rätt bra, kändes bra att få det sagt. Modigt av dig.

Dagen annars var mest seg. Käkade pizza med Emil och fick skjuts till stallet. Snällt värre. På kvällen kom det några och provred Suppan, tredje som kommer nu. Men de här människorna kändes rätt bra, dem får gärna köpa henne!
Hoppas hoppas hoppas

Nu är jag sjukt trött! Jag är helt borta. Det har verkligen varit alldeles för mycket det här senaste dagarna.. Allt med Cotten, allt som har hänt idag och jag vet inte riktigt själv hur jag känner. Allt känns bara förvirrat och jobbigt. Så god natt på er!

Vänligen
Sandra Jacobsson

Lördag!

Publicerat: 2008-10-25 Kl: 17:57:10 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag var det tävling. Laget vann serien, men idag gick det väl inte så strålande för oss. Caminzky kändes fin och reslutaten var okej, jag är nöjd. Vi fick med oss en blå-gul hem iaf!

Kvällen igår var mys. Idol-tittande med favorittjejerna och sen kom mina favoritpojkar förbi också. Vi var i Fredriks lägenhet, fick skjuts dit av Emil och skjuts hem av Andreas. Snälligt värre av dem : )

Nu kom jag typ precis hem.. Ikväll ska jag ha bra jävla roligt och jag hoppas att det blir så också! Däremot tänker jag nog sova hemma, eftersom jag nästan kan sova hur länge jag vill imorgon :D Jag ska väl hoppa in i duschen nu, försöka bestämma mig för några kläder och sen kommer väl lilla Emil förbi och så drar vi till Fredriks lägenhet. Jag ska komma ihåg att jag ska ringa Andreas efter jag har duschat! / Sandra

Älskling </3
try to say something that matters ,

Tears never dry,

Publicerat: 2008-10-24 Kl: 09:27:21 | I kategori: | 1 kommentarer


Petra ringde och väckte mig imorse, så jag börja dagen med en massa tårar, precis som den slutade igår.. Jag får inte in huvudet att det är sant. Underbara älskade, varför skulle det bli såhär?
 




Idag är det skolan, stallet och Idol-kväll med tjejerna som gäller! Inget rida idag, Suppan vilar.. Imorgon är det tävling med Caminzky, vi är taggade till tårna! Laget ska minsann vinna den här omgången också och bli serievinnare!

/ S a n d r a




 

Bloggskrivarn

Publicerat: 2008-10-23 Kl: 07:54:26 | I kategori: | 1 kommentarer


Snacka om det här med blogg har blivit som en tvångstanke för mig. Men det är rätt skönt att skriva ner vad man gör, så kan man bara släppa det sen och gå vidare^^ Och apropå att gå vidare så satt jag och läste horoskop hos frisören och fan vad det stämde bra in! Läskigt värre. Jag borde nog verkligen lyssna lite grann på de där horoskopen. Sen så har jag fortfarande sjukt ont i mitt jävla knä. Helt blått är det också, men jag vet inte vad jag har gjort? Ont gör det iaf -_-

Hittat Emils bankkort har jag gjort också. Om han inte har spärrat det, vilket han antagligen har gjort, så borde det vara fritt fram att handla på det över internet xD Haha, han har säkert massa pengar på kortet! :'D



Fy fan så jävla fort ens liv bara kan rasa! Nu är jag verkligen nere på botten.. Ett telefonsamtal och sen kunde bara inte tårarna sluta rinna, åh vad jag tycker synd om mig själv nu alltså! Det är nu man behöver vännerna som allra mest och jag är så glad att jag har er, ni betyder så otroligt!

Nicole hade min lektion idag eftersom jag inte var på humör och jag frågade hur det gick:


¬» Sลηdяล Jลcobssoη || Dåligt! säger:

Hur gick det med barnen? Blev det någon galopp?

Nicole | yeyeyeyey säger:

Michaela ramla av,

Nicole | yeyeyeyey säger:

frej la sig ner och rulla

Nicole | yeyeyeyey säger:

Sanna grinade

Nicole | yeyeyeyey säger:

och hoppade av hästen

Nicole | yeyeyeyey säger:

2 st ville gallopera

Nicole | yeyeyeyey säger:

4 gjorde det

Nicole | yeyeyeyey säger:

dom andra vägrade eller fick inte hästen i galopp

Nicole | yeyeyeyey säger:

sen drog jag över med 1 min för att frej gjorde som jha ngjorde

Nicole | yeyeyeyey säger:

så då blev tanterna arga :)

Nicole | yeyeyeyey säger:

men för övrigt gick det väl bra

HAHAHHA, säger jag bara! Jag är glad att jag inte såg kaoset xD

För övrigt har jag umgåtts en del med Andreas idag, vi var hos andra Andreas med Christian också.. Trevligt : ) Vi hann med att handla lite också och glida runt lite. Jag har ridit min Suppan också, vi red ut och galoppade massor och busade lite!

Nu sitter jag här och hoppas att min helg blir hur bra som helst. Jag har stora förhoppningar om lördagen, ska ni veta. Tävling och så planeras det party och sen kan jag sova hur länge jag vill på söndag, hur underbart som helst!
God natt / Depp-Sandra

Tack Martina, som har fixat min blogg!

Publicerat: 2008-10-22 Kl: 08:14:43 | I kategori: | 1 kommentarer


Igår iaf så gick väl hästarna helt okej på träningen. Caminzky kändes bra inför tävlingen också! När jag kom hem igår försökte jag titta på en film, men fan det gick inte. Jag somnade :'D Så kan det vara ibland! Och nu har jag legat och snoozat i en timme, fy på mig! Ingen skola idag, vi ska hämta Cotten på Ultuna idag. Men nu ska jag försöka trycka i mig nått att äta sen till stallet, rida och greja klart allt. Jag kan ju tillägga att jag red ut på min Bus-Suppan igår också.

För övrigt var det värsta jävla klag-dagen igår, alla ungarna hade nått att klaga på, så igår insåg jag att jag aldrig ska skaffa barn.. "Jag vill inte rida Rolle, han är dum!", "Jag tänker inte galoppera om jag inte får Lavin", "Jag tänker inte galoppera, för det är tråkigt och jag brukar göra det hemma!" .. MEN VAFAN liksom, håll käften och rid istället?!^^ Jaja : )

I helgen flyttar jag och Martina in i Fredriks lägenhet hela helgen! Najs! Party i helgen dårå?^^



Just precis nu kom jag och tänka på en sak som fick mig att börja garva:
"Du får vaaaad du vill om du tar av dig tröjan!" - HAHA, kompisar med förmåner?

Idag har jag verkligen haft fullt upp. Först till stallet och rida Suppan. Det blev till att trimma igenom henne lite. För att vara lite detaljerad för en gångs skull, så hängde hon som fan i vänster tygeln i början och var ganska "springig" och pigg. Men efter uppvärmingen blev hon riktigt jävla fin! Otrolig bärig och mjuk. Det var väldigt mycket lösgörande idag. Övergångar, sidvärtsrörelser, tempoväxlingar, böjda spår och lite öka och minska volten i både galopp och trav. Hon är för galet underbar! Tänk att jag lyckades få ordning på den där galningen! Massa kärlek <3

Efter det var det bara massa stallfix. Mocka, linda ihop lindor osv.. Sen hem, duscha och sen till Uppsala och hämta min lilla Cotten. Efter mycket om och men, kom vi äntligen iväg med hästen med oss hem. Nu hoppas vi bara att veterinären ringer någon gång under de närmaste dagarna, så jag får veta om de hittade något på röntgen. Jaja, sen var det bara att åka direkt till frisören. Och efter det var det US-möte och direkt efter det föreläsning!

Mötet bestod av att prata skit och tokskratta! Och föreläsningen var rätt bra, Per är så jävla rolig :'D haha! Och nu sitter jag här och skriver.. De sa på radion att varannan tonårstjej har en blogg. Imorgon är det torsdag. Skolan, rida, jobba och ta det lugnt! Sen är det fredag, idolkväll med tjejerna hos Fredrik!

Puss på er!

Tisdagsdepp!

Publicerat: 2008-10-21 Kl: 09:30:25 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag hatar den här årstiden, man blir sådär allmänt depp och omotiverad. Just precis nu känns det som att jag inte har nått alls att se fram emot. Hästen är skadad, det regnar ute, skolan är jobbig och inget blir som jag vill att det ska vara. Och jag läste precis en persons blogg, som jag vet också läser min. Men jag är helt imponerad av henne, jag vill också ha mitt liv så! Hon har livet planerat ut till tårna och hinner verkligen med allt. Skolan, jobba, plugga och umgås med hennes vänner. Beundrar dig, kvinna! "Hinner" kanske var fel ord, jag menar "orkar". Jag skulle också hinna, om jag bara tog mig tid. Men just nu lägger jag tiden på så jävla mycket annat, skit! Självdiciplinen är inte den bästa, jag måste verkligen göra nått åt mig själv. Det vet jag, men jag vet inte hur jag ska bete mig?! Sen gör min tillvaro mig bara allmänt förvirrad. Jag kommer ångra så JÄVLA mycket om jag inte gör nått åt det här. Jag skulle behöva skriva ner en att-göra-lista som jag måste göra innan fredag. Och på fredag ska jag bara släppa allt, flytta in hos Fredrik med Martina, utan Fredrik, över helgen och bara ha roligt. Sen väntar ett lov. Lovet ska jag ägna att sova lite mera än vad jag egenligen behöver, jobba och ta tag i mitt liv. Måndagen efter lovet ska bara allt känns bra och så jävla enkelt! Fixar jag det?



Min dag idag består av att jag ska till skolan typ snart, ska bara fixa till mig först. Sen hem, stallet.. Rida Suppan, jobba, mocka, träna med Lancer och sen byta häst, träning med Caminzky. Sen kommer jag hem runt klockan 22, då hoppas jag att Du har hört av dig, jag hoppas att du känner dig träffad när du läser det här. Sen ska jag sova! På onsdag ska jag klippa och färga håret, någon som har nått förslag vad jag ska göra med fanskapet?

Tönt

Publicerat: 2008-10-20 Kl: 08:38:15 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag fick sällskap igår, Emil kom förbi.. Vi låg och tjockades oss i min soffa, kollade på en halvbra film tills jag som vanligt stängde av den precis innan den var slut! Snäll som jag är^^ Vi låg och pratade bra länge, klockan blev på tok för mycket innan vi somnade. Så stackarn tyckte att det var jobbigt att kliva upp och kila till jobbet. Och sen är han väääälinformerad om att han är dum och sen får han gärna sluta kalla mig tönt! : )

Nu sitter jag här i vilket fall, jag ska väl till stallet snart. Så blir det till att åka till Ultuna med Cotten och förhoppningsvis är det bara att rida igång honom nu : ) Annars vettefan om jag vill vara med längre..

Igår åt jag återigen nästan ingenting, vad är det här?! Jag blir så sjukt lättretlig när jag inte äter, men jag har verkligen ingen matlust, inga hungerskänslor. Men eftersom jag vaknade arg (lättretlig), så tvingade jag i mig lite att äta nu, uscha!

Man gör en hel del val i livet, det här känns som ett bra val! - Eller hur kompis?
Du har rätt. Det känns ändå bara konstigt alltihopa.



Cotten blev kvar på Ultuna -.- Fan då,
men men.. Röntgen imorgon och sen får vi se vad domen blir : ) Och när vi var påväg hem så åkte vi förbi Rufus. Åh, mannen i mitt liv! Åh, vad jag saknar honom. Jag kunde inte låta bli att få trårar i ögonen, gah! Älskling! Han såg iaf väldigt glad ut och fin, så det känns bra. Men jag saaaaknar i massor!

Väl hemma, var jag i stallet och pratade skit med brudarna och pratade av mig med Nicole, det behövdes. Andreas kom och hämtade mig i stallet, vi däckade i min säng, sen blev jag taggad! Så då tog vi min braiga musik och ut och körde/basa/gled omkring lite. Jag körde även lite grann med Andreas bil, och fan vad bra det gick! Och det måste tilläggas att Andreas fick motorstopp xD HAHAH, och inte jag! Men det var trevligt att spendera lite tid med bästaste Andreas.

Nu sitter jag här och funderar lite.. Det blir väl att sova snart, galet trött!
/ ZAAAAAAAANDRAAHH

HA HA HA

Publicerat: 2008-10-19 Kl: 07:40:23 | I kategori: | 1 kommentarer


Haha, säger jag bara! Så mycket det kommer fram i onyktert tillstånd, synd bara att man inte kommer ihåg allt! Jaja, jag ska dra och den andra snarkar väl vidare i min säng^^ Uppdaterar väl senare! : )



Woo.. Hemma igen, galet trött är jag! Jag lär väl försöka sumera gårdagen.. De kom några och provred, två systrar som skulle eventuellt dela på Suppis. Lilla tjejen red Suppan jättebra! Men den äldsta kunde inte rida alls, och nej ingen rolig familj. Så nej nej, säger jag bara. De vill komma igen, men nej^^

Jag var taggad på min lördagkväll, hur den skulle se ut hade jag ingen aning om.. Jag duschade iaf och fixade till mig och efter ett tag kom en Emil, vi hämtade Martinan och var förbi bästaste Andreas en sväng och hämtade dricka. Han var ju bara tvungen att vara lite skrytarn med sin baslåda :'D Sen handlade vi lite annat smått och gott^^ Hem till mig igen, Linda och Vickan kom också. Vi.. Ehm, förfestade lite och lättpåverkade Sandra blev ganska snabbt full :'D Sen drog vi till Daniel Käll på en tråkig fest. Fick skjuts hem av en snäll prick och jag somnade i min säng någon gång, som tur var inte ensam.

Idag har jag varit med familjen Eriksson igen och tittat på ponny igen, femte ponnyn. Den här såg inte mycket ut för världen, jävligt ful rent ut sagt :'D Men hoppa som fan kunde den! Men vi konstaterade att det inte riktigt var en ponny för Helena. Nu kom jag typ nyss hem.. Jag hade nästan tänkt att dra ner och sola, men jag vet inte om jag orkar. Annars ska jag åtminstone till stallet nu, fixa där en snabbis och sen blir det en lååång dusch för min del! Kvällen hade jag tänkt spendera slöandes i min soffa med förhoppningsvis trevligt sällskap : )

Imorgon är det Ultuna med Cotten som gäller = ingen skola. Skönt!

PUSS

Toxicated

Publicerat: 2008-10-18 Kl: 10:02:27 | I kategori: | 0 kommentarer


Haha, fan vad kul jag hade igårkväll brudar! Tack tack tack! Dansa massor, sjunga massor och ja.. Det var bara bra! Ikväll ska bli minst lika lyckat. Jag vet inte riktigt hur det blir och med vilka, som vanligt är det för många "erbjudanaden" i luften, så jag har svårt att välja^^ Men nått blir det och kul ska jag ha! Och en sak som är bäst är att jag aldrig blir bakis, hähä!

Nu ska jag duscha, äta nått eftersom jag inte åt nått igår (O_o), jag känner mig inte hungrig, men jag måste nog äta om jag ska palla med idag^^ Sen blir det stallet och sen kommer eventuellaköparenummer2 och provrider. Suppan var hur fin som helst igår, så jag hoppas att det går bra och att de kan rida de som kommer och tittar : )

För övrigt satt jag och läste igenom lite sms jag skrev igår, puss på mig! Ärligt och bra skrivet xD hahah, han förtjänade att höra varenda ord jag skrev, höhö! Ibland är det bra att vara för ärlig : )



Pappa ringde nyss och sa att Helge har dött : (
GAH, krokodiltrårar!
Usch, det här får mig att bli ännu mera rädd för döden.

Vila i frid  
Helge Jacobsson
20 februari 1913 - 18 oktober 2008

<3


The botten is nådd

Publicerat: 2008-10-17 Kl: 13:07:56 | I kategori: | 0 kommentarer


Bra start på helgen? - Not! Hur dåligt får man må egentligen? Jag trodde verkligen att jag var en hårding, men vad i hela helvete vad jag ljuger för mig själv. En kommentar och jag föll direkt ner till botten. Fy fan, vad jag hatar mig själv! Nu har jag bestämt att jag bara ska släppa det här över helgen, låta tjejerna få mig på andra tankar ikväll och bara ha jättekul imorgon. På måndag måste jag ta tag i allt vad det nu heter..

Kom precis hem, jag gick hem.. Det behövdes för att rensa tankarna lite. Nu ska jag till stallet och sen ikväll kommer tjejerna. På med fake-leendet och trösta dig med att det finns säkert dem som har det värre..

Nattligt och lustigt

Publicerat: 2008-10-16 Kl: 08:10:05 | I kategori: | 0 kommentarer


Haha, men ska inte göra nattliga äventyr på en vardag. Men ääh, det var trevligt! Tack kompis! :'D

När jag är trött så går allt så segt i mitt huvud och att det regnade ute idag gjorde inte saken lättare att kliva upp. Men jag är sjukt glad att jag duschade igårkväll och SEN blev våldgästad igen. Då kunde jag ju sova längre idag^^ Men men, nu ska jag försöka fixa till mig och försöka vakna till lite och sen ta mig till skolan. Det är såna här dagar som man saknar att ha körkort allra mest, jävla regn!



Åh, herregud vilken katastrof det blev idag med min lektion! Natta som hade lektionen innan drog över någon minut och varje minut är dyrbar! Och sen tog det tio minuter för alla ungar att komma upp och börja skritta. Planen idag var att repetera galoppfattningar och när vi börjar trava är Lavin tokhalt.. - Jaha, in och byta till Zigge! Virriga Bianca fattade inte varför hon fick byta häst. Klockan gick, ungar som inte riktigt lyssnar. Jaja, vi fick till några fattningar, men ja. Usch!

Jaja, jag red Suppan innan the work också. Fan så underbar hon är! Vi red ut i skogen och så kom raksträckan vid Hubertus och då vill Suppan galoppa. Pigg som satan, till slut gav jag upp att försöka hindra henne att galoppera så fort som hon ville. Jag kan tänka mig att det var skönt för henne att sträcka ut sig! Åh, tårar i ögonen när det går så fort :'D Öronen spikade framåt! Jävlar vad glad hon blev, min lilla älskling <3

Efter jobbet blev det en massa pyssel med Cotten. Först en rejäl borst och rykt, sen fick han storbada och så blev det lite frisering! Så glad han blev av all uppmärksamhet. Han är verkligen min jättebaby, myshäst! Massa kärlek till honom!

Nu sitter jag här, förvirrad, nyduschad och allmänt .. Glad? Imorgon blir det mys med tjejerna och hittar vi nått party så drar vi väl ut på det :D På lördag vill jag festa ordentligt däremot, dansa massor! Vart är festen?!

God natt på er!

Tänk igenom om vad fan du vill innan du gör det till handling. Jag tänker inte sitta här och vänta på dig, bara så att du vet : )

Jag? Hon?.. Eller vaddå?

Publicerat: 2008-10-15 Kl: 18:26:11 | I kategori: | 0 kommentarer


Precis som rubriken lyder känner jag precis nu!

SLAPP DAG idag.. Ehm, trevligt i stallet iaf. Jag klippte tre av ridskolanshästar, jag blev väldans nöjd : ) Jag grejade självklart med mina egna också. Jonathan och Andreas kom upp till stallet också. Trevligt och träffa grabbarna! Nu kom jag precis hem, så nu sitter jag här men jag hade planer på att dra ner och sola nu. Sen kommer Andreas hit och då ska vi ut och glida lite i hans nya bil som han är i Sthlm och investerar nu :D

Puss på er!



Gud vad skönt det var att vara helt ensam ute på kvällen, kallt och mörkt. Det låter helt konstigt, men jag tyckte faktiskt att det var rätt mysigt. Mp3n dunkades i öronen och sen sola i 21 minuter och sen hem igen.. Nästan så att jag tog en omväg hem bara för att det var trevligt. För övrigt fick jag rätt trevligt besök på kvällen som drog nyss.. Fan, så fel det där kändes som att det blev! Förlåt ._. Gah, vad är det för fel på mig ibland? PUCKO! Åh, jag vill bara gå och slå nått! Jaja.. Nu är klockan 22.50 och jag tror att jag tänker hoppa in i duschen nu, jag vill bara duscha bort allt! Usch usch.. Men först ska jag nog bädda sängen. Den ser stökig ut :'D Det bästa som finns är att krypa ner i sängen nyduschad och nybäddad säng : )

Hjälp, så förvirrat det här är!

ångestångestångestångestångestångestångestångestångest..
Egentligen är det
lätt för mig att göra mig av med den! - Vad är det som gör att jag inte tar tag i det?

Små små steg

Publicerat: 2008-10-14 Kl: 09:12:02 | I kategori: | 0 kommentarer


Helt galet många och konstiga människor som läser min blogg regelbundet. Varför förstår jag inte riktigt? Men det är väl roligt antar jag^^ Det är iofs lite jobbigt och irriterande att jag inte kan skriva vad jag vill. Fel människor får veeta fel saker^^ Det är i vilket fall tisdag idag, jag tänkte fixa till mig nu och dra till skolan snart : ) Sen efter skolan blir det jobb och sen träning med två hästar för Cissi. Det blir bra! Imorgon måste någon leka med mig, för då ska jag inte rida nått. -vem vem vem vem är frivillig?

Nicole pratade om kryssning igår, det vore najs!
För övrigt tror många att jag och Nicole är syskon/tvillingar så fort vi är ute. Så lika är vi väl inte? :'D



Nu sitter jag i skolan. Inställd lektion, igen! Jävla inställda lektioner hela tiden.. Så nu har vi suttit sen 11.25 och ska sitta här till 13.30.. KUL! Killarna spelar cs och jag lyssnar på Dennis coola pryl, ipod touch (?) Vi har bara haft en 60 min lektion. Men men : ) HEJDÅ så länge, jag uppdaterar ikväll igen när jag kommer hem!



Hemma igen! Stressig dag. Att jobba gick helt okej, det gick faktiskt ganska bra^^ Träningarna gick också rätt bra. Lancer hoppade rätt bra och det var roliga övningar. Caminzky kändes också helt okej! Kontrasten mellan hästarna gjorde att jag fick lite "grus i ögat" på slutet, men men :P Ingen katastrof! Det är bra roligt att rida för Cissi, hon är braig!

Nu ska jag sätta mig framför tvn och bara varva ner, sen blir det till att sova. Det kan hända att jag ringer ett samtal om jag orkar prata honom, vill säga .. God natt!

TRÖTT

Publicerat: 2008-10-13 Kl: 11:57:30 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu har Du parkerat dig i mitt huvud igen! Jag som precis sparkat ut dig därifrån. Förtjänar du att vara där? Go with the flow, så får vi se var det här leder den här gången..

Efter en hård och sömnlös helg orkar jag inte gå till skolan idag! Fy på mig alltså.. Men fan, det funkar inte, jag är trött! Det blir iaf specialidrotten sen. Dressyr för Uffe med Suppan. Sen får hon vila tisdag och onsadag, det behöver hon : ) Imorgon är det hoppträning med Susans Caminzky och Lottas Lancer, det blir roligt! Och idag efter specialidrotten ska jag följa med Helena och titta på en till ponny. Det här blir den fjärde, men den här tycker jag är fin! Så vi hoppas på att det går bra!

Ikväll vet jag inte vad som händer. Kom och umgås med mig, någon? Jag ska i vilket fall inte på föreläsningen om kost idag, jag mailade precis och skrev att jag inte kommer. Jag har verkligen ingen lust för fem öre^^

Just nu sitter jag och lyssnar på Min Click - Petter och tänker tillbaka på helgen! Haha galet, fortfarande ont i ena örat (det var en jävel på att bita hårt), fötterna gör inte ont längre iaf.. Det är bra! (Y) Sen lördagen, haha! Ja, herregud. "Det var roligt att se dig full" - Sluta? Det var inte kul xD haha!

Helgen

Publicerat: 2008-10-12 Kl: 20:51:54 | I kategori: | 0 kommentarer


Ooooj, jag har knappt varit hemma i helgen, så jag har inte kunnat skriva nått i bloggen^^

Fredag: Då var det SBN för hela slanten i Gävle. Dansa sig galen med Nicole, det var faktiskt helt okej. Det dög. Träffade lite trevliga människor. Det var bra minus alla turkar som kladdar på en och fjortisarna :P Vi skjuts dit av Jonathan, tack! Och mamma kom och hämtade oss. Nick och Emil åkte också med till Tierp då. Nicole och jag somnade väl hemma i min säng runt klockan 3-4^^

Lördag: Upp ganska tidigt eftersom det var ULK-kurs som gällde i helgen. Trevligt att träffa tjejerna igen faktiskt : ) Riktigt seg dag! Jobbigt, värre än skolan fan -.- Usch ja. Jag valde att sova hemma ist för att vara kvar. Så på kvällen blev jag övertalad att pallra mig till Philip Monie med Martinan och Linda.. Jag hade faktiskt riktigt trevligt och alkoholen, var knappast planerad xD Jag fick sällskap hem, men jag somnade dock ensam. Men det gjorde inte så mycket, jag var rätt glad ändå^^ Jag somnade någon gång runt klockan 1, tror jag : )

Btw, så red jag Suppan och hon var kalansfin! Och så red jag Lancer i fredags :P

Söndag: Upp klockan 6 och pallra sig till stallet. Fodra och släppa ut hästarna och sen gå upp och äta frukost med ULK-brudarna bestående av ett glas choklad. Klockan 9 var det bara att sätta sig i tråkiga lektionssalen igen. Fy fan, vad drygt det var.. Men men, kursen slutade runt klockan 16. Då var det bara att ta in hästarna och sen kom de några och provred Suppan. Det gick faktiskt ganska bra! Jag hoppas verkligen på de här människorna. Då hamnar hon bara i Gävle. En häst (Rufus) i Uppsala och den andra i Gävle :P

Nu sitter jag här och bara skriver och alla tjatar om jag ska uppdatera min blogg.. Lugna er, det kommer ;)

Puss på er gullisar!

SBN

Publicerat: 2008-10-10 Kl: 20:17:48 | I kategori: | 0 kommentarer


Japp, nu är det SBN som gäller! Dock har våran chaufför kört "lite ner" i diket^^ "Vi ska bara skruva på hjulet igen, så kommer vi" xD hahahah, jaja.. Det blir bra! Nicole har dock övertalat mig att ha en klänning på mig idag, jaja på det också^^

PUSS

This is the life

Publicerat: 2008-10-09 Kl: 07:59:58 | I kategori: | 2 kommentarer


Igår skrev jag aldrig nått i bloggen. Mamma tog datorn hela kvällen och sen blev jag bara för trött för att ta mig upp ur sängen och sätta mig vid datorn. Men när jag insåg att jag inte hade skrivit nått fick jag skitsvårt att somna! HAH, snacka om tvångstanke det här har blivit^^

Igår hände det ganska mycket saker. Bland annat att Suppan blev besiktad, hon gick igenom UA :D :D :D! Så nu ligger hon ute på annons : ) Det har redan ringt folk som vill komma och titta. Jag red henne i ridhuset igårkväll och hon var riktigt fin! Ehm.. Sen klippte jag av Cottens hans björn päls och han blev genast en gladare hest. Runt klockan 13 var jag hemma igen

Jag satt hemma och tog det lite lugnt innan jag drog ner till stationen, mötte Nicole som fick pengar av mig. Hon skulle in till Gävle och fixa biljetter till SBN på fredag. Och sen drog jag en solning, uscha. När jag kom hem, så kom mamma hem två minuter efter mig och bråkade på mig^^ Vi drog ner och åt på Brorsans och försökte umgås sofistikerat, hur bra gick det då? :'D HÖHÖ.. Hem och byta om, sen stallet igen och rida : )

Nu sitter jag här, just duschat och ätit frukost. Jag känner mig alldeles spyfärdig, usch.. Det är så äckligt med frukost O_o Jag ska väl fixa till mig och dra till skolan, jag har tur som får skjuts. Mormor är här. Sen senare idag så ska jag väl jobba och sen rida lite. Sen är det fredag och SBN! (jag har nog lite för höga förhoppningar) Tågen går cp, så vi får skjuts av Jonathan in dit. Hem, vet jag inte hur det blir. Nattbussen 02.10 och komma hem 03.45? Hmm.. Känns inte så lockande kanske^^ JAJA : )



All we shared was a mattress and just a lie
But. Baby I don't need you
In a perfect world, his face would not exist
In a perfect world, a broken heart is fixed
In a perfect world, this wouldn't make me sick!
- Snälla sluta höra av dig, ska det vara så svårt?

Två år

Publicerat: 2008-10-07 Kl: 10:03:59 | I kategori: | 0 kommentarer


Jaa, nu har det gått två år sen jag fick hem min vilda ponny som jag har fått någorlunda ordning på ;) Underbara älskade ponny. Tiden har gått bra fort : ) Och ingenting blev som planerat med dig^^ Jaja, imorgon ska hon besiktas, vi får se hur det går. Jag hoppas på det bästa! Idag skrittade vi ut en sväng barbacka i skogen bara, Suppan tyckte det var rätt najs.

Jag kan ju lika gärna fortsätta prata häst när jag ändå håller på. Lancer gick bra idag på träningen för Cissi. Vi måste få honom att reagera lite snabbare på hjälperna bara, den stöddiga lilla saken :P Och träningen för Mads blev inställd! Åh, vad arg jag blev. AJA, Caminzky gick ut i skogen ist.. Och mina vänner, Cotten vilar. Det är därför han inte nämns så mycket. Han tycker livet är bra tråkigt och det enda vi gör är att borsta och gosas en massa^^ Han ser ut som en björn också, så snart ryker pälsen^^

Skolan idag var rätt kind of tråkig. Men det gick ganska bra att jobba idag : ) Och Jonathan och Andreas kom förbi och var sociala i stallet en stund, alltid lika roligt :D Jag har helgen planerad iaf, det känns bra. På fredag blir det skumparty utan skum, hahah! Jag är tagg! Det ska bli kul : ) Nicole skulle kirra biljetter imorgon. Sen blir det ULK 2 lördag och söndag. Det kan hända att jag smiter iväg på lördagkväll och göra nått roligt i Skutskär, vi får se. Sen på söndagen så har vi stallet också.

Nu har jag inte så mycket mera att säga, puss på er mina fans!


Jobbiga jävla känsla, sluta förfölja mig! - skrivaavmig.se

Jag känner en ångest som har funnits här ett tag
Jag väcker mig själv och tänker, vem fan är jag?
Jag kollar med hat på min spegelbild och
får ett svar som jag inte vill
Då var man ensam igen i sitt patetiska lilla liv
Jag kan sväva högt, men sjunka lågt
Till alla er, jag säger förlåt
Jag stannar nu och tänker till,
men ingenting blir som jag vill
Släpp mig fri, låt mig flyga från det här
Låt mig ta mig iväg och slippa det här
Jag orkar inte längre, jag vill ta mig härifrån
Vill sväva som fågeln, fri bland moln!


Telefonförsäljare

Publicerat: 2008-10-06 Kl: 20:36:45 | I kategori: | 0 kommentarer


Det ringde en telefonförsäljare och skrämde livet ur mig nyss, hahah! Det är ett yrke som jag aldrig skulle kunna tänka mig, fy fan vad jobbigt och ringa folk och säga samma sak 1000 gånger och få bara sura svar? Usch ja.

Tävlingen igår då, det regnade konstant HELA dagen på oss. Blött och äckligt. Hästen var duktig : ) Och laget vann, så nu leder vi stort inför finalen som vi ska vinna också!

Suppan gick ganska bra på specialidrotten. Uffe tyckte att det var bra, men hon var så satans jävla pigg och låg på hela tiden. Men men, hon var dutti! Hon ska förhoppningsvis besiktigas på onsdag.

Imorgon är det träning för Mads Hendeliowitz med Caminzky, så alltså ingen skola! Skönt : ) På kvällen blir det hoppträning för Cissi Hansson med Lancer och sen ska jag väl hinna med att rida Suppan också.

Nu ska jag nog duscha och sitta här ett tag till, sen blir det till att sova : ) Puss på er!

Tävling

Publicerat: 2008-10-05 Kl: 21:39:05 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag orkar inte skriva så mycket, tar det imorgon ist.. Nu ska jag nog sova.

Vi vann idag igen iaf, Caminzky nollade, men jag red SKITDÅLIGT, sånt händer. Huvudsaken att han nollade.

Just precis nu saknar jag Rufus allra mest.

Sova vore trevligt?

Publicerat: 2008-10-04 Kl: 21:30:42 | I kategori: | 0 kommentarer


Haha, mina fredagar blir alltid konstiga. Jag hamnade hos Andreas, det kom en hel del människor dit. Ganska trevligt ett tag^^ Fick skjuts dit av Emil. Ehm, sen fick vi tråkigt och Österby lät inte så frestande. Så det blev lite Benny-häng.. Sen gick jag hem och jag fick sällskap så jag slapp gå ensam : ) Tack! Folket följde med in och värmde sig och Jonathan typ däckade i min säng. Och.. Ja vad hände sen? Sömnlöst blev det iaf.

Klockan 06.45 kom familjen Eriksson och hämtade mig, då skulle jag följa med till Edsbyn och Bollnäs och titta på ponnyer. Jag utnyttjade resvägen till att sova lite på Helenas axel^^ Första ponnyn, en prickig, ganska fin faktiskt. Jag tyckte om den skarpt! Den andra en skäck, den tyckte jag mest var tråkig, men ändå en rätt fin ponny : ) Hemfärden ängade jag också på Helenas axel och sov lite^^ Vi käka hur god lunch som helst, för övrigt!

Väl hemma bytte jag om, åkte till ridskolan och hoppade Caminzky, det gick strålande! Fan vad bra det gick, han var sjukt fin! HELT GALET vad roligt det var att hoppa idag : ) Efter det klippte jag Suppan och red henne. Vi busade lite och galoppa över lite hinder osv.. Sen blev det allmänt fix inför tävlingen imorgon. Vi hade kvällsfodringen också och i väntan på att klockan skulle gå, så var jag ute och körde som en galning! Jag är så sjukt bra på att köra bil vafan! :D

Jaja, nu sitter jag här. Jag borde vara sjukt trött? Men jag känner mig inte så trött.. Jag ska väl sova snart, om inte Emil kommer förbi, men man vet aldrig^^ Imorgon är det tävling och det ska gå lika bra om inte bättre den här gången! Jag är tagg!

/ Sandra Alice Elisabeth Jacobsson

Fredag = kul?

Publicerat: 2008-10-03 Kl: 11:41:59 | I kategori: | 0 kommentarer


Det ska bli spännande att se hur den här fredagen slutar, nu ska jag till skolan! HEJS

Vad händer ikväll? Var är festen?! - Hör av er :  )

Har man tråkigt, så har man..

Publicerat: 2008-10-03 Kl: 07:54:18 | I kategori: | 1 kommentarer


Ta dom 15 första killkontakterna i din mobil

1. Alexander Röjerås
2. Andreas Haack
3. Andreas Höglund
4. Andreas Larsson
5. Anton Lindholm
6. Anton Rydqvist
7. Björn Johansson
8. Daniel Asp
9. Daniel Fransson
10. Daniel Persson
11. Daniel Skytt
12. Dennis Bjärkelöv
13. Emanuel Arnell
14. Emil Löfström
15. Erik Jansson

Har du pussat nummer 7?
HAHA nej, fan heller!

känner du nummer 4?
Ja, ända sen förskolan.

bästa minne med nummer 9?
Jag har nog inte så många minnen.

skulle du kunna ge nummer 12 en kram?
Självklart, varje dag!

när ska du träffa nummer 14?
Idag, kanske.

hur är vänskapen mellan 6 & 7?
Dem känner garanterat inte varandra

är nummer 5 söt?
Det är klart att han är!

vad är det bästa med nummer 9?
Men gah, ingen aning^^

första intryck av nummer 10?
Haha, sjukt många år sen. Jag minns inte?

hur länge har du känt nummer 12?
Lite över ett år.


hur träffade du nummer 3?
Oj, det minns jag inte.

har du träffat nummer 6 senaste månaden?
Nope.

har nummer 14 varit i ditt hus?
Haha ja, många gånger


när träffade du nummer 15 senast?
Igår, tror jag


är du vän med nummer 11?
Vi kan kalla det så.


har du gått på bio me nummer 13?
Jag tror inte det.

vad pratar du och nummer 10 om oftast?
Haha, vi ses inte så ofta.

har du och nummer 12 haft ett förhållande?
Nej nej.

har du velat slå nummer 8 i ansiktet?
Det har jag säkert :'D


hur träffade du nummer 11?
På fest,

vad har nummer 2 för favvo-mat?
Det jag bjuder honom på.

vem här är roligast?
Svårt att välja, men Andreas Haack!


vem är tystast?
Alexander Röjerås, han är rädd för mig^^

hur träffade du nummer 1?
I skolan.


vad skulle du göra om du aldrig hade träffat nummer 14?
Men hjälp, vilken fråga.


vad skulle du göra om nummer 4 började dejta dig?
Det skulle nog inte inträffa, men jag skulle skratta.

No more angels

Publicerat: 2008-10-02 Kl: 08:56:54 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu är jag klar, nu ska jag till skolan! Jag kommer drabbas av sjukliga skrattattacker idag, det är jag helt säker på. HÖHÖ! Underhåll mig med sms folket, jag har nämligen 80 min kemi och 80 min fysik nu på morgonen, och fysiken är bra tråkig, så då vill jag ha en massa sms! :D

Ikväll ska jag jobba och Suppan får vila två dagar i rad, det behöver hon : ) Så det blir bara till att pyssla med hästarna och mocka typ. Men men, det känns bra konstigt att bara ha två hästar och en igång O_o Men men^^

Nu är det skolan som gäller! Puss!



Jahapp, nu har jag tittat på Idol och jag orkar nog inte vara vaken till sen. Så jag går nog och lägger mig snart.. : )

Jag har jobbat idag och ungarna var duktiga idag! :D Och sen tagit hand om mina hästar ofc. Sen longerade jag Hamilton på ridbanan, tur att vi har belysning, för det är fan kolsvart klockan 7 nu :O Åh, vad jag hatar det här mörka halvåret ._. Iaf.. Lite bristande kommunikation mellan mig och hästägare slutade iaf med att jag longerade honom eftersom jag inte hade några ridbyxor på mig. Han fick åtminstone röra på sig.. Jag ska rida honom fram till lördag, tydligen. Bara trevligt : ) Skolan var mest tråkig idag, för övrigt.

Nu sitter jag och smsar med en full Isak, kul prick han!

God natt! <3

"jag bangar inte på dig"

Publicerat: 2008-10-01 Kl: 22:11:43 | I kategori: | 0 kommentarer


Haha, jaaaa.. Vad människor är bra konstiga ibland^^ Vad ska jag säga om dagen då? Dennis min mattehjälp följde med mig hem och umgicks idag. Rätt trevligt : ) Ehm.. Var ju självklart i stallet också, inget rida idag. Det regnade kalasmycket, så jag tog in dem.. Busisarna frös. Jaja, nu väntar jag bara på att få se vem som åker ut i Idol, sen blir det sova för heeeela slanten :)

Föreläsningen igår var rätt bra faktiskt. Jag tror verkligen på att vi ryttare behöver träna utöver ridningen också för att kunna förbättra våra resultat. Men hur fan ska man ha tid? Skolan, stallet, plugga, träna och ha lite fritid?! Hur ska man hinna det på en dag? Jaja, en bra föreläsning var det iaf : )

Vad händer i helgen? Jag vill göra nått roligt! - Entertain me!
RSS 2.0