Inte riktigt min dag idag alltså..

Publicerat: 2010-06-30 Kl: 22:04:26 | I kategori: | 2 kommentarer


Den här dagen har inte varit riktigt som jag har planerat och jag tänker inte dela med mig av varför. Jag har ett privatliv, tro mig.

Hur som helst, har inhandlat lite nya kläder, kanonbra! Verkar som att det blir krogen på fredag, kanon! Hästarna såg ut som riktiga lermonster när jag kom till stallet. Så fick börja med att tvätta täcken, grimmor och flughuvor. Sen fick båda sig en riktigt rykt och Mirantos markarbetades även. Kändes väldigt pigg och fin! Prince vilade.



Fina Prince på en hoppträning för någon vecka sen :)

Nu ska jag deppa vidare..

/ SJacobsson

tröttis

Publicerat: 2010-06-30 Kl: 10:23:59 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår kom jag i säng liite tidigare i varje fall, men nu är jag sjuuukt trött. Vill bara sova ännu mera! Men det har jag inte tid med. Nu ska jag fixa till mig lite och sen blir det elva tåget in till Uppsala. Halkan med Lisa idag :)! Lunch i stan innan det bara.

Ha en bra dag! :)

Greeeaaaat day!

Publicerat: 2010-06-29 Kl: 21:56:21 | I kategori: Träning | 0 kommentarer


Det gick väldigt bra att köra bil idag, jag har shoppat mig fattig och ätit en väldigt god lunch med pappa.

Hästarna var super idag! Prince gick mycket bra på träningen idag för Pontus Westergren och Mirantos var helt underbart fin när vi trimmade lite grann idag. Världens bästaste hästar! Lovelovelove <3

Nu ska jag duscha och sen umgås med lite polare på Borgmästargatan!



/ SJacobsson

Sunny day!

Publicerat: 2010-06-29 Kl: 10:02:40 | I kategori: | 0 kommentarer


Fan vad jag inte kunde sova i natt, jag var trött, men det gick verkligen inte. Någon gång efter tre somnade jag, så det blev inte många timmar sömn. Varför kunde jag inte sova i natt för, när jag hade en tid att passa? Bläää.. Hur som, nu ska jag köra bil in till Gävle med pappa. Och tänkte även försöka shoppa lite på Ryttarstugans sommaroutlet :) Uppkörningen är bokad, så bäst att ligga i!

Ta det lugnt i solen idag och stek på bara ;)

/ SJ

Living the dream!

Publicerat: 2010-06-28 Kl: 19:44:47 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu är jag nyss hemkommen från stallet och ätit middag i form av sallad, mums! Jag kompenserar upp min nyttiga middag med en glass just nu. Jag är på bra humör, livet är fan bra just nu, bara att njuta!
 
Det var minst sagt en trevlig ridtur i skogen, Lisa och Issy gjorde mig och Sara sällskap också. Jag red Mirantos och han var PIGG, han studsade mest omkring och hoppade runt i luften, medan Prince mest var livrädd för Mirantos. Haha! Mirantos kommer vara laddad på söndag, då det blir tävling. Hoppas att jag lyckas hålla mig kvar bara. Imorgon blir det träning för Pontus Westergren med Prince.


Mirantos och Sara för några år sen :)

Imorgon hade jag tänkt åka in till Gävle, köra lite bil och shoppa på Ryttarstugans outlet. Men Emil ringde nyss och frågade om jag ville steka med honom imorgon, det låter lockande. Kanske ska in till stan en annan dag istället? Kan inte riktigt bestämma mig.. Kommer i vilket fall vara guldväder imorgon! <3

/ SJacobsson

Älska sommaren!

Publicerat: 2010-06-28 Kl: 13:22:10 | I kategori: | 0 kommentarer


Åh, vad jag älskar sommar och värme!

Nu kom jag nyss hem från Nicole. Nu ska här lagas lunch åt mig själv, sen stallet. Sofie kommer och masserar hästarna och efter det ska jag och Sara ut på en skrittur i skogen med dem. Ikväll vet jag inte vad som händer, det visar sig! :)


Den här låten är ju bara för underbar!

Nu ska jag..

Publicerat: 2010-06-27 Kl: 20:31:57 | I kategori: | 1 kommentarer


..till Nicole!


Bollen 1!

Bollen 2!

Reflektera över att bilderna inte är speciellt nytagna, haha.. Ehh..

/ S

Lite lättare..

Publicerat: 2010-06-27 Kl: 11:50:03 | I kategori: Party like a rockstar | 1 kommentarer


Tack vare Lotta kom jag iväg till Lövsta igår ändå. Jag höll på att deppa ihop och tyckte livet var pest, så åkte till pappa istället och åt grillat och världens godaste kladdkaka. Sen hörde Lotta av sig och så hämtade hon mig ute hos pappa i Tobo, jag fick fixa till mig och sen drog vi till Lövsta. Tur att jag åkte dit trots allt, träffade en massa gamla godingar och även lite nya människor. I stora hela var det en trevlig kväll, och livet känns inte alls lika deppigt längre :)

Idag får vi se vad dagen bjuder på. Jag borde vara supertrött egentligen, låg och pratade i telefon till klockan 4 imorse ändå vaknar jag vid 10 och känner mig inte den minsta trött. Aja, snart ska jag till stallet. Hästarna ska ridas, båda ska gå på banan/ridhuset. Prince ska trimmas och Mirantos ska joggas lite med gramanen.



Solen fortsätter att stråla och jag bara älskar det! Låt mig har sommar och lov resten av livet!

Midsommardagen

Publicerat: 2010-06-26 Kl: 15:51:40 | I kategori: | 1 kommentarer


Jaa ni, kvällen igår var kanske inte världens roligaste. Men jag satt inte hemma iaf. Och andra sidan blir det helt enkelt inte roligare än vad man gör sig, så jag får väl skylla mig själv lite grann :) Kvällen började i vilket fall hemma hos Nicole, jättemysigt. Sen hjälpte jag handikappade Nicole att fixa till sig. Jag är ganska bra på att sminka folk, haha! Sen hem till Martina och Angelica.. Senare på kvällen hamnde vi på Tegelbruket och ja, när jag lessnade på det fick jag skjuts hem vid 12 för att somna hemma i sängen och vakna pigg idag.

Idag har jag inte gjort nått speciellt än. Stallet bara, motionerat hästarna och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Lövsta? Jag är så himla otaggad, så troligtvis åker jag hem till pappa istället.

öhhh.. Ha´re bra, hej!

Nu drar jag!

Publicerat: 2010-06-25 Kl: 16:18:54 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu drar jag till Nicole och så får vi se vad som händer sen.. Stör väldigt gärna! 0703029774! :)

Trevlig jävla midsommar

Publicerat: 2010-06-25 Kl: 15:01:08 | I kategori: | 1 kommentarer


Kvällen igår blev bara sjukt tråkig. Jag fattar inte varför jag inte åkte in på krogen? Då hade jag åtminstone haft liiiite roligt. Aja, man får väl skylla sig själv. Ikväll är jag bara allmänt otaggad, vi får se vad det blir. Jag tänker duscha nu och sen åka till Nicole. Sen vad som händer resten av kvällen får vi se. Jag orkar bara inte bry mig, överskattade (jävla) midsommar.


Midsommar '09

/ SJacobsson

Sometimes

Publicerat: 2010-06-24 Kl: 14:02:16 | I kategori: | 1 kommentarer


Idag var det sista natten på jobbet, efter elva nätter utan att få sova i min säng, hoppas jag att jag sover hemma i natt. Det skulle vara underbart! :)

Igår var jag som sagt hos Nicole, mycket trevligt. Överväger stark att tillbringa midsommaren där, men vi får väl se. Är inte så pepp på att göra nått. Ikväll blir det däremot kanske krogen med klassisarna :)

Nu ska jag fixa lite lunch och sen ska jag väl till hästarna. Sara (Mirantos förra ägare) kommer idag och rider ut med mig. Vi får se vilken häst hon väljer, båda två är nog ganska pigga, eftersom de bara tar det lugnt den här veckan. Men håller vi oss till skritt, ska vi väl sitta kvar? haha!


Fina Prince på morgonpromenad i Gagnef, förra helgen :)

/ SJacobsson

Goodbye, Unexpected Surprise!

Publicerat: 2010-06-23 Kl: 08:30:30 | I kategori: | 1 kommentarer


Idag är jag lite extra trött och barnen borde vara helt slut egentligen, jag förstår inte hur dem orkar. Jag är helt slut, men en natt till, sen får jag sova i min säng igen för första gången på 11 nätter. Det ser jag fram emot.

Nu är jag hemma en snabbis, äta frukost och byta om. Sen blir det jobb i yttligare ett par timmar. Efter det tänkte jag fixa hästar och sen ska jag nog till Nicole. Jag ska nog handla nått gott, så hon blir glad! :)

Igår sa jag hej då till bästaste ponnyn. Det känns så himla tråkigt! Och framförallt är det jobbigt att jag kommer säkert tappa kontakten med Carro (fodervärden) nu :( Men vi ska försöka hålla kontakten! Nu hoppas jag att allting blir jättebra och att Suppan ska trivas som fisken i vattnet. Jag vill verkligen henne det bästa i världen, för det är hon värd. Bästa Unexpected Surprise!



/ SJacobsson

Helvete!

Publicerat: 2010-06-22 Kl: 11:17:15 | I kategori: | 0 kommentarer


Solen skiner och det är fantastiskt väder ute! Jag sitter här och bara slöar, jag har liksom inget bättre för mig. Jag tänkte duscha snart och äta lunch, sen blir det väl stallet. När mamma kommer hem ska vi åka till Norrtälje, hämta Suppan och köra henne till Heby, till hennes nya ägare. Efter 4 år är det dags att sälja världens sötaste ponny. Senare ikväll blir det jobb såklart!

Min pappa skulle opereras imorgon, men fick precis veta att hans operation blir uppskjutet till efter sommaren. Helvete! Sjukvården är verkligen inte på topp här i Sverige...

Nu ska jag ta tag i livet!


Tänk om Pirro kunde vara sådär grå fortfarande..

/ SJacobsson

Team Flashkick

Publicerat: 2010-06-21 Kl: 20:33:02 | I kategori: | 0 kommentarer


Jonathan bad om att få lite reklam på min blogg och självklart ska det ska fixas!

Rösta på de här coola grabbarna så att de tar sig till Sthlms finalen och får uppträda live!

http://www.gymnastik.se/Ungdom/Flipatrickse/vote/Contestant4TeamFlashkick/






Så tycker ni att dem är lika grymma som jag tycker, borde ni absolut rösta! :)

/ SJacobsson

The life of glamour

Publicerat: 2010-06-21 Kl: 15:16:42 | I kategori: | 0 kommentarer


Eftersom man bor i Sverige fick det bli en tripp till solariumet idag, 21 minuters plågan och jag blev brunare än två timmar på gräsmattan. Jag ska nog försöka hinna med en solning till den här veckan. Och på fredag är det midsommarafton också, och jag har ingen aning om vad tusan jag ska hitta på. De människorna jag allra helst vill vara med kommer inte fira midsommar överhuvudtaget. Den ena är gispad och den andra har pojkvännen hos sig. Hmm, vi får se hur min midsommar blir.. :)

Nu ska jag till stallet och fixa. Ikväll kommer veterinären och vaccinerar grabbarna. Sen ska jag till frisören också, efter det blir det jobb. Ganska små barn den här veckan = svårare att få dem att sova. Men det gick i natt! Tro det eller ej :) Imorgon ska jag säga hejdå till min ponny som flyttar till sin nya ägare.

LISA, jag vill ha bilderna från helgen NUUU! :)

/ SJ

Påväg hem

Publicerat: 2010-06-20 Kl: 16:11:39 | I kategori: Tävling | 1 kommentarer


Nu sitter vi i bilen påväg hem till Tierp igen efter en nyttig tävlingshelg. Prince och jag hade ett ner idag i 130, helt och hållet mitt nedslag. Väldigt irriterad på mig själv när hästen känns på topp, så ska man lyckas klanta till det.. Aja! Lisa och Issy hoppade 130 med två nedslag, så himla duktiga :)


STORA issy och LILLA prince, påväg hem!

Ikväll är det jobb igen. Börjar klockan 21 och sluta 8 imorgon bitti. Jag har inte sovit i min egen säng sen förra söndagen, jag saknar sängen!

/ SJacobsson

Filmen

Publicerat: 2010-06-19 Kl: 22:13:36 | I kategori: Tävling | 2 kommentarer


Här kommer filmen på Prince från idag i vår 140 debut!



/ SJacobsson

Debut i 140!

Publicerat: 2010-06-19 Kl: 20:01:15 | I kategori: Tävling | 0 kommentarer


Lilla Prince prinskorv debuterade 140 idag med två nedslag, vilken sjärna va?! Jag är så himla stolt över honom :) Vilken kämpe! Vill alltid göra rätt och försöker alltid hoppa felfritt. Hur lyckligt lottad är man inte som är ägare åt två hästar som har gått 140? Åh, jag kan bara fortsätta skryta hur mycket som helst om hästarna mina.

Lisa och Issy har inte velat vara sämre idag, de var felfria och placerade i 120 idag och är därmed kvalade till att få starta 130 :) Imorgon startar nog både Lisa och jag 130 på hästarna.

Nu suktar vi efter middag och Lisa sitter i sin hundkorg och svär över att hon har slarvat bort kameran..

/ SJ

Känner mig överkörd

Publicerat: 2010-06-18 Kl: 20:17:39 | I kategori: | 0 kommentarer


Jaa, jag är helt slut. Kunde i sova i natt eftersom det åskade som bara den i ett par timmar. Dessutom skrämde jag upp mig själv genom att tänka på spöken. Haha! Vädret har varit sådär idag, men det kunde absolut vara värre. Resten vill vi ha solsken! Dagens reslutat för både mig och Lisa var helt okej. Men riktigt nöjd blir man väl aldrig ;)

Lisa hade 4 fel i 110 och 8 fel i 120. Jag och Prince hade ett ner i omhoppningen i 130. Men han var på tok för stark. Men så himla roligt att han är så på och glad! Så imorgon byter vi bett och håller oss till planen, debut i 140. Jag hoppas att det går bra :) Han känns väldigt bra i varje fall!

Nu har vi nyss duschat, och nu ska vi titta på skräckfilm och äta godis. Sen ska hästarna nattas och sen tänker jag tammetusan sova.

Filmer kommer!

/ SJacobsson

På plats i Gagnef!

Publicerat: 2010-06-17 Kl: 23:11:23 | I kategori: | 1 kommentarer


Japp, då var vi på plats i Gagnef! Det gick bara bra att köra hit och nu ligger jag i sängen. Hästarna är nattade och jag kan inte sluta garva åt fågeln utanför fönstret. Ni ska bara höra hur den låter! Hahah!

Imorgon hoppar jag 130 med Prince (Mirantos är hemma och steker i hagen i helgen) och Lisa och Issy hoppar 110 och 120. Blev många "och" där :)

Vi sover på en atletklubb. Lite missnöjda blev vi allt när vi inte hittade nått solarium. Hur kan man ha ett gym utan solarium?! Öl finns det gott om iaf. Haha!



/ SJacobsson

i ett enda virrvarr

Publicerat: 2010-06-17 Kl: 14:12:51 | I kategori: | 0 kommentarer


Det känns som om jag mest bara virrar omkring, helt planlöst. Mycket som ska fixas inför helgens tävlingar, men jag har noll koll känns det som. Hur som helst, vi åker ikväll. Prince, Issy, Lisa och jag :) Nu ska jag fortsätta virra omkring, uppdaterar kanske senare!

Kan lägga till att Prince var duktig på hoppträningen igår och ridlägerbarnen knäppte massor av fina bilder, som kanske kommer upp här senare.

HÖRS!

Otursfågeln Nicole

Publicerat: 2010-06-16 Kl: 14:00:56 | I kategori: | 2 kommentarer


Kvällen igår spenderades med barnen framför en film och sen sov jag som en stock. Däremot var jag tvungen att fortsätta min skönhetssömn när jag kom hem. Däremot var jag uppe vid tio igen för frukost och sen sticka till stallet. Jag har fixat allting och ridit Mirantos. Nu ska jag duscha och sen in till Gävle en sväng för att göra lite hemligheter ;) Ikväll blir det jobb och hoppträning med Prince.

Nicole ringde och berättade att hon var på sjukhuset igen och att det verkar som om hon ska operera båda sina armbågar imorgon. En sena är påväg att gå av och lär sys ihop och en benbit ligger och skrammlar i armbågen. Det gör ont i hela mig när jag tänker på det. Dumma unge, nu är det ju sommar och allt, krya på dig NU!



/ SJacobsson

Blow my mind!

Publicerat: 2010-06-15 Kl: 19:09:57 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu har jag ganska nyss kommit hem och bara sitter och tar det lugnt innan nästa arbetspass börjar. Får se vad det blir för film ikväll och vad för godis ungarna har att bjuda på ;) haha! Jag älskar mitt jobb!

Prince reds ut och kändes mycket bra. Imorgon blir det hoppträning för honom. Mirantos fick hoppa idag och var allmänt, vild, divig och fräsch. Jäklar så pigg han var! :) Härligt att han känns så himla bra. Och nått mera har jag inte att dela med mig av för tillfället.

Ha en trevlig kväll!

Rise n´ shine!

Publicerat: 2010-06-15 Kl: 12:20:06 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag här och har nyss duschat, självklart har man sovit några timmar när man kom hem kvart över 8 imorse. Barnen ville inte sluta prata i första taget i natt och jag hade inte samvete att säga åt dem att vara tysta, klart att de ska få prata :) Nu ska jag äta frukost och sen sticka till stallet. Prince ska ridas ut och Mirantos ska hoppa några språng.

Ikväll jobbar jag igen, börjar 21 och slutar 8 imorgon bitti. Precis som idag. Ganska kul att umgås med barnen framför en film, godis och prata lite. Jag känner mig bara så himla gammal. "Vet du vem blabla är? Han är skitsnygg!", och självklart vet ju inte jag vem det är om grabben i fråga om han är född 1998, haha! Men det är roligt att lyssna på dem, helt klart :)

/ SJacobsson

Can´t get enough!

Publicerat: 2010-06-14 Kl: 19:14:35 | I kategori: | 1 kommentarer


Den här dagen har gått läskigt fort. Var i stallet vid 10, hästarna skulle skos och efter det red jag. Sen kom Sofie ut och masserade hästarna och sen var jag hemma vid klockan 16. Och värt att nämnas var att jag träffade en god gammal vän i stallet också :) Vad jag har fördrivit tiden med nu vet jag inte riktigt. Jag väntar bara på att tiden ska gå, börjar jobba klockan 21 och slutar 8 imorgon bitti.


Stackars Nicole : /

Duscha utomhus

Publicerat: 2010-06-13 Kl: 21:14:29 | I kategori: | 0 kommentarer


Det där med att solen skulle skina hela dagen blev inte riktigt av, så att säga.. Jävla skitväder! Att jag dessutom var utomhus när det regnade som värst var inte så funny direkt. Men det är väl sånt man får leva med, sommarlovet börjar bra! Eller vad säger ni?

Det gick bara bra i Norrtälje i varje fall, skönt :) Sen till stallet och rida mina bästaste grabbar. Prince reds ut med Lisa och Issy. Riktigt pigg! Efter det hjälpte jag Helena med hennes ponny och de var så duktiga! Men det var då det regnade som allra mest, jobbigt nog. Jag kände mig som en disktrasa och Lisa fick sig ett gott skratt. Hum. Mirantos fick trimmas lite lätt i ridhuset. Tur att vi har ridhus såna här dagar!

Nu har jag nyss duschat och var kvällen ska ägnas till visar sig. Det här blir sista natten jag sover hemma på en vecka i varje fall. Måndag-torsdag ska jag jobba, sova på ridlägrena med barnen och på torsdag åker jag iväg på tävling och kommer hem söndag. YEY :)

/ SJacobsson

Stackars stackars..

Publicerat: 2010-06-13 Kl: 09:16:23 | I kategori: | 0 kommentarer


God morgon!

Nu har jag nyss kommit hem från Nicole. Var riktigt trevligt att bara sitta i soffan titta på/prata borta en film. Men stackars Nicole, hur ser hon ut egentligen? Alldeles blå! Angelica fotade, får jag bilderna kommer de upp på bloggen (: Såna här kvällar är bääääst! Och eftersom det är sommarlov lär det hända oftare än vanligt. Ikväll till exempel, vad händer då? :)

Nu ska jag äta frukost och sen åka till Suppan i Norrtälje. Sofie ska massera henne. Sen ska jag väl till grabbarna och båda ska motioneras. Hur kvällen ser ut, visar sig helt enkelt. Och just nu skiner solen, vi får hoppas att det håller i sig heeela dagen!


Kan inte riktigt sluta lyssna på den här..

/ SJacobsson

Regn = svensk sommar

Publicerat: 2010-06-12 Kl: 19:14:55 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu är jag nyss hemkommen från stallet. Jag hade tänkt rida ut på Prince idag (Mirantos vilar), men eftersom regnet öser ner blev det longering i ridhuset idag. Regn är väl typiskt för den svenska sommaren och vi kan väl bara enas om att det är värdelöst?

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas att det finns varmvatten och sen ska jag hem till Nicole och göra henne sällskap med hennes brutna handled och trasiga armbågar. Skruttan! Angelica hänger självklart också på :)

Ha en trevlig kväll!

/ SJacobsson

Otroligt bra kväll igår!

Publicerat: 2010-06-12 Kl: 11:55:06 | I kategori: Party like a rockstar | 0 kommentarer


Gud vad jag hatar att jag inte har någon kamera längre!! Eller ja, vissa tycker nog att det bara är skönt. Men vissa kvällar, en kväll som igår, vill man bara föreviga på bild. Det togs mycket bilder igår, hmm.. Om jag får tag på några bilder kommer de upp här på bloggen på momangen!

Kvällen började problematiskt i varje fall, så ett tag övervägde jag att strunta i krogen och tur var väl att jag inte gjorde det. Jag tänkte duscha, men det fanns inget varmvatten. På nått jävla vis har mormor lyckats tagit slut på 300 liter varmvatten, hur lyckas man?! Har aldrig hänt och nu kom det som olägligast. Ringer min pappa i panik, som är snäll och kommer och hämtar mig, så jag får duscha hos honom. Han bor dock 2 mil från Tierp. Så jag fixade mig på rekordfart, 40 min! Dock såg man ju ut efter det också, haha..

Annars var kvällen rolig, så bjöd på en massa minnesvärda stunder. Vi till och med lyckades ragga upp en snygg, 23 årig taxichaufför som körde oss. Eller ja, fick hans nummer iaf, haha :) Tack för kvällen tjejer! Bäst!

Nu ska jag bara ta det lugnt och sen blir det stallet. Hur kvällen ser ut vet jag inte riktigt än, det visar sig :) Men jag kommer inte sitta hem iaf. Tur det! Ha det bra godingar :)

/ SJacobsson

Ikväll kör vi!

Publicerat: 2010-06-11 Kl: 17:36:12 | I kategori: Party like a rockstar | 0 kommentarer


Idag sov jag så länge jag ville, så himla skönt att bara göra lite vad man vill. Som jag har längtat efter det här sommarlovet :) Stack till stallet vid lunch ochj fixade allt där. Både hästarna trimmades idag, och kändes mycket bra. Allting sitter så himla bra nuförtiden, båda två gör allting så himla enkelt.

Nu sitter jag här, tjock och mätt. Mamma bjöd på kycklingsallad och det känns som om jag rullar fram. Snart ska jag hoppa in i duschen och börja fixa till mig. Ikväll blir det krogen med brudarna! Ska bli superkul, alldeles för längesen jag var ut. Jag har däremot ingen aning om vad jag ska ha på mig och ännu mera ångest över vad jag ska ha på fötterna. Dessutom hade jag tänkt sola idag, men blev inte mycket med det.. Fan då. Aja, nu kör vi!



/ SJacobsson

Booored!

Publicerat: 2010-06-10 Kl: 21:54:22 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag här och luktar förmodligen ganska äckligt, fast det blir en dusch så fort duschen blir ledig och jag har skrivit klart det här inlägget. Stallet hela kvällen, varit där några timmar extra bara för att. Tur att man har Lisa där! Så himla roligt att hon flyttade till oss :)

Jag har hunnit med att jobba (två grupper), ridit och putsat alla mina saker bland annat. Och för att in prata om vårt lyckad inbrottsförsök (hahah). Har även blivit en hel del dötid med prat om drömmar och visioner. Jag önskar att jag hade några extra miljoner, tänk vad livet skulle vara enkelt då. Hur tusan ska man göra för att få det?

Nej, nu ska jag duscha och sen titta på tv. Ni vet, ta det lugnt. Det är ju sommarlov!


Finns det verkligen någon sötare? Åhh, älskade :)


Stekväder!

Publicerat: 2010-06-10 Kl: 13:03:10 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag är det världens stekväder och ni som känner mig vet att jag är ganska fixerad av att vilja vara brun. Eftersom jag inte solat på länge är jag helt klart blekast i stan och idag tänkte jag att jag skulle ligga ute i solen och bli lite brun. Jag har härdat ut två timmar, visst lite färg har jag fått.. Men hur många timmar ska man behöva lite ute för att uppnå den färgen man får i ett solarium?! Är det bara jag som tycker att det tar bättre i ett solarium? Haha! Ni som känner vet också att jag blir uttråkad ganska snabbt. Så nu gav jag helt enkelt upp, alldeles för tråkigt att ligga där och en spindel fick mig att springa in fortare än fortast (hahah).


Krogen imorgon, flickor?

Nu blir det stallet! Jobb och en häst ska ridas :) Frukost först kanske..

/ SJACOBSSON

Bruten handled och spruckna armbågar

Publicerat: 2010-06-09 Kl: 23:23:12 | I kategori: | 1 kommentarer


Den här dagen började verkligen tidigt. Men jag satt på Prince i Gävle klockan 8 och träningen gick riktigt bra. Prince kändes väldigt avspänd och hoppade bra. Roligt! När jag kom hem fick jag öva med tappskokunskaper, Prince trampade av sig en framsko. Om jag får säga det själv, blev det väldigt bra ;) Hästen hoppade inte på tre ben och skon satt kvar när han kom in från hagen senare på eftermiddagen, måste vara ett bra betyg! Efter mina skoningsinsatser blev det lunch, snälla pappa bjöd på lunch. Mycket gott.

Tillbaka till stallet efter det och trimma Mirantos lite lätt i ridhuset. Han fick gå med gramanen eftersom han var så vild igår, men idag kändes det ganska bra. Räcker med att ha gramanen på för att han ska skärpa till sig lite :) När jag var klar med allt i stallet, blev det dusch och fixa till sig. Avslutning i skolan, kramkalas och tårarna föll. Men skönt med sommarlov är det allt! För övrigt har kvällen spenderats hos Angelica med en varsin chipspåse. Snacka om att jag har varit onyttig de senaste dagarna.

Nicole har däremot inte lyckats hålla sig kvar på hästen idag och har tillbringat kvällen på Ackis i Uppsala. Bruten handled och sprickor i båda armbågarna blev domen. Snacka om att hon kommer få schyssta bondbrännan på handleden ;) Om vi nu ska försöka vara lite positiva..


Krya på dig, Nikki Bitch! <3

SOMMARLOOOOOV!!!

Publicerat: 2010-06-08 Kl: 22:28:40 | I kategori: | 4 kommentarer


Idag var det sista skoldagen på den här terminen och fy satan så skönt det är! Nu har jag lovat mig själv att jag verkligen ska ta vara på det här lovet, det är ju trots allt mitt sista sommarlov. Jag tänker självklart inte börja lovet med en sovmorgon.. Klockan 8 imorgon bitti ska jag sitta på hästen i Gävle, träning med Prince. Här har vi minsann inte tid att sova :) Men det är tammetusan SOMMARLOV! Jag tänker inte ens tänka på skolan ett dugg. Kommer däremot sakna mina bästaste klassisar! 

För övrigt måste jag säga att det här har varit en väldigt bra dag. Fixade tappskokompetensen i skolan, så har ni en tappsko är det bara att hojta till ;) Dessutom avslutade vi terminen med en dressyrtävling som jag lyckades vinna. Haha, men jag kan ju bara konstatera att dressyr är inget för mig! När jag kom hem jobbade jag, duktigaste barnen. Ellen fick däremot avsluta terminen med en avramling, men det gick bra. Jag fick present av eleverna, gulligaste dem :)

Hästarna har motionerats. Mirantos fick gå ut i skogen och han var allmänt flipp i huvudet. Pigg som bara den! Prince fick skritta ut och sen trimmas lite lätt i ridhuset. Båda kändes helt ok! Och för er som inte tror att jag har en plan när det gäller hästarna har feeel :) Jag planerar en vecka i förväg hur deras träningsupplägg ska se ut.

Jag har fått massor av fina bilder på Mirantos från Strömsholm också, här kommer några! Jag är ju bara tvungen att visa upp dem. Hoppas ni inte blir less på alla hästbilder.






För övrigt är jag helt övertygad om att myggen kommer ta över mänskligheten, åtminstone i Tierp. Varför gör man inget åt det? Och tydligen är man dessutom en snygg bitch, smällar man får ta i den här världen! Jag har aldrig varit med om någon envisare.

Nej, nu ska jag klia mina myggbett och sova!



Bra kväll!

Publicerat: 2010-06-07 Kl: 23:02:32 | I kategori: | 1 kommentarer


Jaa, nu var man hemma igen efter en lång, men väldigt trevlig kväll :) När jag var klar i stallet åkte jag ut till pappa, där det bjöds på grillat och paj till efterrätt. Snacka om att jag är mätt nu! Väääldigt längesen jag var hos pappa, jag önskar att jag hann med att vara där oftare. Han vill inte riktigt fatta att jag tycker att han borde flytta hit någonstans. Jag kunde väl åtminstone få adoptera William.

Nu borde man väl egentligen sova, men är inte speciellt trött. Imorgon är det sista skoldagen, sen är det mitt sista sommarlov någonsin och det ska jag verkligen ta vara på :) Hmm, nu ska jag sluta svamla.. Kan ju lägga till att Prince kändes bra och Mirantos var nöjd att bara ta en skrittur i skogen.


Ännu en fin bild som någon har taggat på FB åt mig :)

/ S
Jacobsson

Åh, låt detta gå vägen!

Publicerat: 2010-06-07 Kl: 15:23:11 | I kategori: | 1 kommentarer


Igår hade jag nytt rekord på bloggen, ni läsare fortsätter att föröka er. Undrar bara vad jag ska göra för att få behålla er..? :)

Nu har jag nyss kommit hem från Norrtälje, besiktat min ponny och det gick mycket bra. Nu hoppas jag bara att allting går vägen med köpet. Det skulle vara så himla skönt. Sen kan jag inte sluta förundras över hur vacker hon är, finaste Unexpected Surprise!

Nu ska jag sticka till stallet. Prince ska trimmas och Mirantos ska få gå ut på en mystur i skogen. Ikväll ska jag till min pappa och grilla. Alldeles för längesen jag träffade honom.

Det tjatas om filmen från 140n och nu har jag till och med lovat Nicole. Den kommer, den kommer..

/ SJacobsson

Sunny day

Publicerat: 2010-06-06 Kl: 10:41:46 | I kategori: | 1 kommentarer


De flesta har väl hunnit kolla på filmen från laget, och vi kan ju bara dra slutsatsen att vi får hem och träna riktigt vatten. Och jag ska lägga upp filmen från 140n, när jag orkar. Men lite roligt att kommentatorn från lagklassen till och med säger att han hoppade som tusan i 140n. Men det gjorde han verkligen! :)





Idag har jag haft stalltjänst på morgonen, så nu är jag hemma för lite lunch och sen ska jag tillbaka till stallet och packa upp allting, putsa osv. Orkade inte ta tag i det igår. Prioriterade att rida ut på bästa Prince istället. Idag ska Mirantos vila, men Prince ska ridas. För övrigt vet jag inte riktigt vad som händer idag. Slöa kanske? Det vore skönt i varje fall..

Home!

Publicerat: 2010-06-05 Kl: 21:08:14 | I kategori: Tävling | 1 kommentarer


Nu är vi hemma och helgen i Strömsholm är över. Vi har massor av nya erfarenheter med oss i bagaget. Om ni vill se rundan i laget idag med kommentator och allt, gå in här: http://online.equipe.nu/sv-SE/class_sections/9829/starts#video och klicka in er på min och Mirantos runda (startnummer 8). Jag kan däremot inte riktigt smälta hur sjuuukt mycket han hoppade i 140 igår, gullhjärtat!

Igår blev det ingen bloggning, internet ville inte. Men jag har haft det jättebra i helgen och framförallt haft sjukt trevligt med trevliga människor. Tack för den här helgen :)

Nu ska jag tvätta av mig lite och sen på lördagsmys med Nicole hos Angelica!

Sega jävla internet!

Publicerat: 2010-06-03 Kl: 22:44:08 | I kategori: Tävling | 0 kommentarer


Det blir ett snabbt inlägg idag, eftersom internet inte riiiiktigt vill samarbeta. Men jag kan ju meddela att vi i varje fall har strålande väder och är på kanonfina tävlingar! :) Mirantos och jag har inlett helgen med fyra fel i 130. Jag kan ju inte påstå att jag red så himla bra, skärpning imorgon. Då blir det 140!

Filmer kommer väl när jag kommer hem, internet vill ju inte riktigt fungera helt och hållet, som sagt :)

/ SJacobsson

Prince vill absolut inte vara sämre..

Publicerat: 2010-06-02 Kl: 22:37:03 | I kategori: | 0 kommentarer


Ojoj, vilken dag! Det helt otroligt vad mycket saker jag kan klämma in på ett dygn, ni anar inte! Skolan, körlektion, kasta i mig lunch, tåget hem, stallet direkt.. 

Jag har ändå inte riktigt hunnit med allt jag borde. Men sakerna är putsade, Mirantos är ren och fin, nästan allting är packat.. Förutom mina egna saker då. Det tar jag nog imorgon bitti. Mirantos trimmades på utebanan, han var inte så speciellt lydig eller koncentrerad. Han mest latjade runt med mig, hoppas att koncentrationen är tillbaka imorgon ;)

Prince fick åka på hoppträning i Gävle och kändes mycket bra. Nu får han tre slappa dagar, bara steka i hagen och ha lite ledigt från mig och Mirantos :) Imorgon ringer klockan 04.30, det är ju bara för underbart med den här sporten! Vi inleder helgen imorgon med att hoppa en 130. Vi hoppas att det går bra och jag lovar att uppdatera heeela helgen. Jag är lite deppig att jag inte kommer kunna föreviga den här helgen på bild :( Jävla kamera.


Sötaste Prince idag på träningen! <3

/ SJacobsson

Bästa Mirantos!

Publicerat: 2010-06-01 Kl: 22:18:12 | I kategori: | 1 kommentarer


Vill bara tala om att min häst är helt fantastik! Han hoppade så himla bra och nästan helt felfritt (ett pet) genom en stor och ganska klurig bana på träningen idag :) Jag är så himla lyckligt lottad som är hästägare åt världens bästa grabbar. Mirantos känns kanon inför Strömsholm!



Nu ska jag sooova!

/ SJacobsson

vilken hemsk människa man är

Publicerat: 2010-06-01 Kl: 13:12:36 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag här med dåligt samvete upp över öronen, snacka om jag sviker mig själv ibland. Men samtidigt kan jag inte låta bli att försvara mig själv, vad gör det om 100 år? Idag försov jag mig och sen helt enkelt struntade jag i att gå till skolan helt istället. Fel av mig. Dåligt av mig. Men jag har pluggat här hemma i varje fall, så det var ju någonting som är bra gjort av mig.

Idag ska Mirantos hoppträna, genrepa inför tävlingar i Strömsholm i helgen. Jag är väldigt taggad, vår första Elittävling. Prince ska ridas ut och imorgon får han hoppträna i Gävle, sen får han vila torsdag-lördag, medans jag och Mirantos är borta på tävling. Ellinor har lovat att ta hand om honom, så promenader kommer han åtminstone att få. Ska även hinna med att jobba ikväll och plugga lite till.

Det skulle vara trevligt att ligga ute och steka i solen, men det är alldeles för kallt.. Varför passerar aldrig termometern 20 grader?



/ SJacobsson

RSS 2.0