Ni missar väl inte?!

Publicerat: 2011-06-30 Kl: 22:46:25 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer




Ni missar väl inte Douglas på Nyhetsmorgon imorgon ca 08.15? Jag kommer såklart sitta bänkad, som ni kan förstå ;)

/SJacobsson

En bra dag!

Publicerat: 2011-06-30 Kl: 22:42:43 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Den här dagen har varit en riktigt bra dag! Det har varit lagom mycket att göra, ganska lugn alltså :) Slöade lite på morgonen och vinkade hejdå till mitt fina rosa släp som ska till Timrå på tävling i helgen. Sen åkte jag upp till ridskolan och gjorde lite nytta i form av pappersarbete.

Sen åkte jag till stallet och mockade, borstade och pussade på mina hästar. Innan jag åkte tillbaka till ridskolan för att hoppa en häst. En väldigt duktig dressyrheest, som jag sadlar om till hopphäst någon gång ibland.


Duktig va? :)

Hem för lite middag innan jag var iväg och red en till kuse. Efter det begav jag till stallet igen. Prince fick hoppa lite, genrepa inför helgens tävling. Tyvärr blir det bara Prince då Mirantos har klantat till sig, som bara han kan. Dock fräsch och fin nu, men känns inte helt okej att åka på tävling med så få dagar att trimma på, han blir lite för vild.

Nu ska jag ta en dusch och fortsätta njuta av den varma sommarkvällen ♥ ÄLSKA SOMMAREN!

/SJacobsson

Hemskheter

Publicerat: 2011-06-30 Kl: 00:29:20 | I kategori: Funderingar | 0 kommentarer


"Häst fick avlivas efter trafikolycka

  Vid 22-tiden på tisdagskvällen fick räddningstjänsten larm om att en hästtransport lossnat från en bil, och kört i diket på riksväg 70 mellan Säter och Borlänge.

När räddningstjänsten kom till platsen låg hästen vid sidan av vägen, med allvarliga skador. Veterinär tillkallades och bedömde att hästen var så svårt skadad att den behövde avlivas, skriver Dalarnas Tidningar.
Ingen person skadades i olyckan."

Källa: Tidningen Ridsport



Jag går dagligen in på Ridsport och Hästmagasinets hemsida för att uppdatera mig och det är minst en artikel och dagen som berör lite extra. Idag var det den ovannämnda. Otroligt hemsk situation. Sånt som helt enkelt inte bara får hända. Nu kommer jag vara alldeles nojig nästa gång man ska ut. Ujja! Hemsk hemsk.

/SJacobsson

Har man skavsår på hälarna, så har man! Fr...

Publicerat: 2011-06-29 Kl: 16:18:26 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


img_0827 (MMS)

Har man skavsår på hälarna, så har man! Fräscht va? ;)

Stekhett idag, najs! Jag har ridit hos Cis...

Publicerat: 2011-06-29 Kl: 13:58:20 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0825 (MMS)

Stekhett idag, najs! Jag har ridit hos Cissi på förmiddagen och nu har jag nyss haft hoppteori med några hoppsugna vuxna. Nu håller de på och göra iordning hästarna inför min hoppövning. Svettigt värre lär det bli :) mina hästar sparar jag till ikväll, då värsta värmen har lagt sig. Hörs sen ;)

Har ridit tre hästar hos Cissi, superkul :...

Publicerat: 2011-06-28 Kl: 18:18:16 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0824 (MMS)

Har ridit tre hästar hos Cissi, superkul :) nu har hon hoppträningar hela kvällen, sen drar jag en liten sleep-over hos henne och rider lite till på Kybacka imorgon :) så vi hörs imorgon allihopa!

Putsat och klart för idag! :) Snart bär de...

Publicerat: 2011-06-28 Kl: 11:46:44 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0822 (MMS)

Putsat och klart för idag! :) Snart bär det av mot Kybacka igen, grymt!

Pirros fläckar

Publicerat: 2011-06-27 Kl: 20:16:30 | I kategori: Lite annat kul | 2 kommentarer


Det är ingenting som jag lägger märke till, men folk som ser Mirantos på nära håll första gången frågar alltid. Pirros fläckar är ärr. Han hade inkar som unghäst och har fått ärr från dessa. De finns lite överallt på hans kropp i olika storlekar. Men de som man mest tänker på är väl de på benen (största "fläcken" är där) och i huvudet. Nu vet ni det också ;)




/SJacobsson

Misslyckade gårdagen

Publicerat: 2011-06-27 Kl: 19:40:00 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Gårdagen är en lång historia (som jag har berätta många gånger idag). Jag orkar inte ens skriva, ni kommer inte ens orka läsa ;) Men den kan beskrivas med trasig bil, tappsko, psykryck, utlånad transport, lånad transport, halt häst, ohalt häst, ingen tävling, poliskontroll, 32 mils onödig resa, Donken, olovlig körning, lovlig körning och oflyt!

Men nu har jag en ny plan. Det blir tävling på söndag istället. Hittade på en regional tävling i sista sekund, så vi åker och hoppar en 130 bara i Vallentuna på söndag. Båda kusarna följer med. Annars kommer det bli alldeles för lång tid mellan tävlandet för hästarna, då nästa tävling är lite småviktig. Förklarar mer om det när det närmar sig!

I Vallentuna hade jag bra flyt förra året, så vi får hoppas att det blir samma i år. Tror att Prince var 3:a och Mirantos 5:a i 120. Sen vann Mirantos 130n och Prince var 6:a.

 
Foto: Linda Enarsson


Foto: Pappa

/SJacobsson

Promenad såhär på kvällningen efter massag...

Publicerat: 2011-06-27 Kl: 18:23:52 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0819 (MMS)

Promenad såhär på kvällningen efter massage och laserbehandling :)

Ny dag, nya tag!

Publicerat: 2011-06-27 Kl: 07:52:07 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


Jag hoppas att den här dagen har lite roligare saker att erbjuda, åtminstone att man får slippa lite dryga "missöden". Solen skiner iaf, det är en början på en bättre dag ;)

Hoppas att alla får en trevlig dag!



/SJacobsson

Höjden av oflyt..

Publicerat: 2011-06-26 Kl: 17:15:13 | I kategori: Tävling | 0 kommentarer




Idag har jag uppnått höjden av oflyt, det är inget man frivilligt uppnår kanske. Men tydligen förtjänade jag lite (läs: mycket) oflyt idag.. :) Det blev inget tävlande. Jag drar historian senare, just nu är jag bara allmänt depp. Nu ska jag linda in mig i bomull, som jag borde gjort redan imorse och aldrig ens klivit upp ur sängen.

/SJacobsson

Borlänge imorgon!

Publicerat: 2011-06-25 Kl: 22:09:36 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Imorgon är det tävling med Mirantos som gäller. Och för ovanlighetens skull åker jag alldeles själv, förutom en hästskötare/sällskap :) Jag sitter och tittar på lite tävlingsfilmer och försöker tagga till!




Min fina, vackra vita :)

/SJacobsson

In the backseat! Mot Öregrund för att fira...

Publicerat: 2011-06-24 Kl: 20:56:38 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0814 (MMS)

In the backseat! Mot Öregrund för att fira midsommar :)

Trevlig midsommar på er!

Publicerat: 2011-06-24 Kl: 15:22:52 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer




Idag tog jag sovmorgon innan jag åkte till stallet. Mirantos har vilodag idag och Prince trimmades på banan. Kändes faktiskt riktigt bra :) På söndag är det tävling igen. Nu ska jag hoppa in i duschen! Hästlukt och ridbyxor uppskattas nog inte av allt annat midsommarfirande folk som jag kommer umgås med ikväll ;)

Trevlig midsommar på er!

/SJacobsson

Ditten och datten!

Publicerat: 2011-06-23 Kl: 23:09:14 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Jag har varit hemma en sekund sen igår morse, därav den dåliga bloggningen. Men jag ska försöka uppdatera er om vad jag har sysslat med.

Igår red jag mina hästar på morgonen (Pirro kändes kanon när vi hoppade!), sen stack jag iväg till Ryttarstugan. Så fick med mig massor av fina saker med mig hem, som jag tänkte visa upp här så fort som möjligt! Sen åkte jag hem till Cissi och red tre av hennes hästar, superkul :) Sen ägnade vi kvällen åt en lokal kvällstävling.



Idag motionerade jag tre hästar åt Cissi på morgonen innan jag kilade hem för lite jobb. Avslutning på ridlägret, så banhoppning. Väldigt duktiga allihopa och nästintill bara felfria rundor! Efter det hoppade jag en häst, som jag förut tävlade en del. Kul kul :) Kvällen ägnade jag åt mina egna som fick sig en tur på de mjuka grusvägarna efter dagens ösregn. Pigga och fräscha båda två!

Nu ska jag snart sleepa. Imorgon är det tydligen midsommarafton, men blir nog ganska lugnt för min del.. Men vem vet :)

/SJacobsson

Nu är det bokat och klart!

Publicerat: 2011-06-23 Kl: 22:59:08 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Nu är tågbiljetten bokad! 19 juli åker jag ner till Stall Fulltofta. Det ska bli så himla roligt :)



Jag har börjat "bootcampa" mig själv inför Skånetrippen. Så igår blev det 5 hästar ridna och idag 6 stycken, bra jobbat! Jag red mycket förr, men efter olyckan har det inte alls blivit lika mycket. Men nu så, bäst att ta tag i det så inte kroppen får en chock sen och säckar ihop efter en vecka ;)

/SJacobsson

Klart för lite hoppning! :)

Publicerat: 2011-06-22 Kl: 07:56:10 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


img_0809 (MMS)

Klart för lite hoppning! :)

Hoppning, ridlektioner, Ryttarstugan, Kybacka..

Publicerat: 2011-06-22 Kl: 06:40:29 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Igår jobbade jag lite på ridlägrena, klockan 9-14. Just nu är det 14 övernattande barn/ungdomar på ridskolan. Så igår plågade jag dem med balansridning på förmiddagens ridpass, så idag kan nog ingen av dem gå tack vare fin träningsvärk. Jag var inte så poppis igår ;) Sen var jag till stallet och red mina fina hästar.

Idag ska Mirantos få hoppa några språng inför tävlingarna i Borlänge i helgen. Prince ska få gå ett lugnt pass bara. Sen ska jag till Ryttarstugan, vi har fått lite nya "team-saker" :) Eftermiddagen ska spenderas på Kybacka Gård hos min tränare Cissi Hansson. Hon ville ha ridhjälp och jag hjälper så gärna till när jag kan!


Hoppihopp!

/SJacobsson

Equiline Mimosa Hello Kitty

Publicerat: 2011-06-21 Kl: 19:30:45 | I kategori: Utrustning | 2 kommentarer


Jag har hittat en ny crush! Jag är kär i denna kavaj och så fort jag får råd, så ska denna fina bli min! Den är som gjord för mig med sitt bling på knapparna och rosa detaljer (tur att rosetten är avtagbar dock), jag är så jävla kär i den som man bara kan bli :)





/SJacobsson

Årsta Runsten

Publicerat: 2011-06-21 Kl: 08:46:52 | I kategori: Tävling | 1 kommentarer



Bild från Falun!

Vi hade en riktigt oflyts-helg i Årsta Runsten. Fyra fel första dagen, skitpet i 130. Lite spänd, men kändes ändå okej :)

I 135 kändes han riktigt bra. Men jag fick hjärnsläpp in i en kombination med två galoppsprång., så vi hoppade kråka in över A och istället för att bara fortsätta ut (som bara hade gett 4 fel isf), så gör jag halt till B. Puckat. Hoppar om kombinationen, då petar Prince B men fortsätter sen banan klockrent. Så den där jäkla kombinationen gav oss 12 fel (+nått tidsfel). ÅÅÅH, så himla irriterad på mig själv.

Sista dagen hoppade vi 130, det var kasst väder och underlaget var inte riktigt på topp. Känslig som Prince är, tyckte det var lite äckligt och stod emot lite. Vi fick fyra fel i omhoppningen. En linje på 23,5m valde jag att hålla ihop 6 galoppsprång istället eftersom han inte riktigt var framme för skänkeln. Då tog han frambommen på den oxern. Om jag hade försökt smackat fram på 5 språng hade vi väl antagligen tagit bakbommen på oxern istället, så pest eller kolera ;)

I övrigt väldigt bra tävlingar. Tråkigt att det var så regnigt hela helgen bara :/

/SJacobsson

Provjobb

Publicerat: 2011-06-20 Kl: 16:37:55 | I kategori: The life of Sandra | 12 kommentarer


Jag fick nys om ett beridarjobb, så slängde iväg ett samtal. Så nu ska jag ner till Skåneland och provjobba som beridare hos Douglas Lindelöw! Grymt kul! Jag hoppas att det kommer att funka och att de vill ha mig kvar :) Väääldigt väldigt spännande och otroligt roligt!

Exalterad till 1000!



/SJacobsson

Hästjobb

Publicerat: 2011-06-20 Kl: 11:11:41 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Stora grejer och stora förändringar för mig är på gång. Igår gjorde jag ett samtal som jag inte gör varje dag. Jag berättar mer ikväll! Just nu är jag bara så himla exalterad. Helt galet, vilken chans!

/SJacobsson

Tvångsmys!! Prince var duktig idag, pilote...

Publicerat: 2011-06-18 Kl: 18:41:00 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


img_0808 (MMS)

Tvångsmys!! Prince var duktig idag, piloten fick dock hjärnsläpp och gjorde en miss som kostade 12 fel på en kombination. Bra där. Not :) förklarar bättre när jag kommer hem imorgon! Hörs babes!

Knoppad och klar! Grannen ville också bli ...

Publicerat: 2011-06-18 Kl: 10:17:40 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0804 (MMS)

Knoppad och klar! Grannen ville också bli "bloggkändis" ;)

En liten update.. Fyra fel igår, kändes he...

Publicerat: 2011-06-18 Kl: 09:15:06 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0715 (MMS)

En liten update.. Fyra fel igår, kändes helt ok! Lite spänt, men det var väntat. Gick lite väl många veckor mellan tävlingarna för Prince. Idag hoppar vi 135 :) håll tummarna! Kram!

På plats! Vi hoppas på fint väder i helgen...

Publicerat: 2011-06-16 Kl: 21:36:52 | I kategori: The life of Sandra | 4 kommentarer


img_0798 (MMS)

På plats! Vi hoppas på fint väder i helgen, håll tummarna för det :) god natt!

On the road till Årsta Runsten just nu :) ...

Publicerat: 2011-06-16 Kl: 19:35:30 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0797 (MMS)

On the road till Årsta Runsten just nu :) imorgon hoppar Prince och jag 130!

Årsta Runsten imorgon!

Publicerat: 2011-06-15 Kl: 23:35:58 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


Imorgon är det dags att packa in i lastbilen och dra på tävlingen igen. Jag har bara Prince med mig. Mirantos ska få åka till Romme nästa helg på tävling istället :)

Jag har varit i Årsta Runsten en gång tidigare för två år sen på regional tävling. Det var semifinal i Agriahoppet som jag försökte kvala till då. De två främsta gick till Globen, såklart kom jag och Mirantos trea. Ett ynka poäng från finalen i Globen. Vi säger att det var ödet ;)

Pirro för två år sen i Årsta Runsten.



/SJacobsson

Jennifer var hoppsugen, dock inte ponnyn. ...

Publicerat: 2011-06-15 Kl: 17:34:14 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


img_0796 (MMS)

Jennifer var hoppsugen, dock inte ponnyn. Jennifer försökte hoppa själv, men slutade med att hon skallade hindret istället :) shit happens! I övrigt riktigt grymma elever och hästar/ponnyer på dagens hoppning :)

Kaos morgon

Publicerat: 2011-06-15 Kl: 12:18:59 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Det har varit mycket på morgonen, men nu ska jag sticka till stallet. Prince ska ridas ut och Mirantos ska trimmas lite lätt på gräset. Senare i eftermiddag har jag några hoppsugna tjejer som väntar på ridskolan, vi får se vad jag klurar ut för rolig övning idag :)



/SJacobsson

Ägnat kvällen åt frisering av Plexus (aka ...

Publicerat: 2011-06-14 Kl: 20:13:34 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0794 (MMS)

Ägnat kvällen åt frisering av Plexus (aka Pippi Långstrump), gullig va? ;) Mina hästar kändes grymma idag! Jättetaggad inför helgens tävlingar är jag :) hörs sen!

Peggy är taggad på dagens lektion! Bommar ...

Publicerat: 2011-06-14 Kl: 14:04:20 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


img_0793 (MMS)

Peggy är taggad på dagens lektion! Bommar på schemat idag :)

Hoppning på schemat

Publicerat: 2011-06-14 Kl: 08:12:49 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Nu ska jag till hästarna, Prince ska få hoppa lite inför tävlingarna i helgen. Mirantos ska trimmas med lite hinder och bommar. Ska nog försöka knäppa lite bilder om det inte regnar alltför mycket :) Senare blir det jobb! Ridlägrena rullar igång idag, så jag har fått eftermiddagens pass på ridskolan. Teori och ridning med ridlägerbarnen. Jag tänkte försöka mobilblogga idag, märks väl om jag lyckas ;) Hööörs!


Underbara djur

/SJacobsson

Me waaant..

Publicerat: 2011-06-13 Kl: 20:00:37 | I kategori: Utrustning | 7 kommentarer


Det finns några saker som jag prioriterar högt på inköpslistan just nu, som inhandlas så fort det finns utrymme i ekonomin för det..


Ett par vardagsridbyxor. Kanske satsa på ett par Animo den här gången?

Poponcini bett. Mirantos har bestämt sig för att han vill hoppa på ett sånt här bett, han hittade inget billigare...

En tävlingsskjorta/topp. Den här föll mig verkligen i smaken, så blir nog en sån här!

Ridhandskar. Alla mina handskar är trasiga och de här är ju bara helt jävla underbara!!

Rollerball sporre med platstrissa. Prince funkar asbra på såna här sporrar, så skulle behöva inhandla ett par egna.

Skräp. Jag skulle vilja ha ett skärp till tävling. Ett mörkbrunt med rosa swarovskistenar. Än har jag inte hittat något sånt, någon som vet var man kan köpa ett?!

Butet sadel.
Pirro är välvärd en ny sadel, då den nuvarande är något vid och måste fyllas ut med en ganska tjock fårskinnspadd. Så när ekonomin tillåter tänker jag slå till på min drömsadel!

Det är tur att jag är fattig, annars hade jag varit shopaholic på hästprylar. Om vi bortser från dessa ovanstående "måste-saker", så skulle jag kunna shoppa lite fler klädesplagg, träns, schabrak, täcken, ridskor.. Jag kan fortsätta hur länge som helst ;) Om jag var eknomiskt oberoende skulle jag helt klart kunna köpa grejer bara för att de är snygga och fina, inte för att jag behöver dem. Haha!

/SJacobsson

Mirantos i Strömsholm

Publicerat: 2011-06-13 Kl: 18:59:03 | I kategori: Tävling | 2 kommentarer


Bättre sent än aldrig! Här kommer filmen från 140n i Strömsholm. Jag är faktiskt lite impad av mig själv att jag lyckades bita ihop och kämpa på trots gräsfobin.. :)



/SJacobsson

Fick ett samtal..

Publicerat: 2011-06-13 Kl: 17:54:43 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Igår fick jag ett samtal från Brunflo RS där jag blev tillfrågad om de fick använda en fin bild på mig och Mirantos som knäpptes förra året till en annons för deras tävlingar. Idag fick jag bilden mejlad, visst var den fin? Klart att de får publicera den i tidningen :)


Fina Pirro när han kom trea i deras 140 :)

/SJacobsson

Back to reality

Publicerat: 2011-06-13 Kl: 00:02:06 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Nu är jag tillbaka efter en helt fantastik fredag! Studenten var den bästa dagen i mitt liv och jag har aldrig skrattat och gråtit så mycket samtidigt i hela mitt liv. Helt underbart, helt enkelt :) Nu är det tillbaka till verkligheten efter en vecka utan måsten och bara fokus på studenten.



Idag gjorde jag comeback på hästryggen sen i tisdags. Kändes att hästarna har haft en lugn vecka efter vaccinationen, så nu ska de trimmas på lite inför de kommande tävlingarna. Först ut blir Årsta Runsten på torsdag med Prince. Mirantos ska till Romme någon vecka efter.

Jag själv har blivit megasjuk, efter den här "hårda" veckan. Men herregud så himla värt det är! RIP bästa NBHH ♥

/SJacobsson

Läsarrekord

Publicerat: 2011-06-09 Kl: 21:34:42 | I kategori: The life of Sandra | 5 kommentarer


Jag fick ett läsarrekord (en länk) av Kristina Warg i studentpresent idag. Tack för det ;) Hästarna sköter sig, har jag hört och jag laddar inför morgondagen. Blandade känslor. Både ångest och ren jävla lycka! Kan inte riktigt fatta att jag verkligen slutar skolan imorgon?! Gaaalet.

Det har varit en helt galen vecka och idag hade vi sista kvällen med klassen. Middag på Brända Bocken. Jag kommer sakna NBHH08 som bara den, världens bästa klass! ♥



/SJacobsson

Studentvecka

Publicerat: 2011-06-08 Kl: 10:57:09 | I kategori: Party like a rockstar | 1 kommentarer


Den här veckan är det bara fokus på studenten, därav frånvaron på bloggen ;) Hästarna blev vaccinerade och kollades tänder på igår, så för dem är det en lugn vecka som väntar. Jag har ridhjälp, som motionsrider dem i veckan. Nästa helg är det Årsta Runsten med Prince som gäller!





Så jag uppdaterar så mycket jag bara hinner den här veckan.. :)

/SJacobsson

Underbara elever!

Publicerat: 2011-06-08 Kl: 10:42:34 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Den här veckan är det terminsavslutning och jag har fått fina presenter och väldigt snälla ord från föräldrar och barn/ungdomar. Så himla gulliga, det värmer otroligt. Tack tack tack! :)






/SJacobsson

Strömsholm med Pirro

Publicerat: 2011-06-07 Kl: 18:34:29 | I kategori: Tävling | 2 kommentarer



Foto: Amanda Engman

Det här är min studentvecka, därav dålig uppdatering. Har helt enkelt inte haft tid att sitta vid datorn.. Pirro var i vilket fall och tävlade på Strömsholmstävlingen torsdag-lördag.

Första dagen hoppade vi 130 med fyra fel. En bra runda, men Mirantos var lite spänd över att vara inne på den "spektatulära" banan. Dagen efter hoppade vi 140, som var kval till lilla GPn, en klurig bana som gav många ekipage mycket fel. Vi satte en kanonrunda med två skitnedslag. Första nedslaget kom på A-hindret i en kombination, han var knappt i hindret. Så när vi hoppade B-hindret trillade bommen ner åt "fel håll". Och det andra kom på hinder nr 9. Ett jäkla pet från final. Men är riktigt nöjd med rundan och Mirantos kändes riktigt fräsch!

Sista dagen hoppade vi consolation (135). Mirantos var pigg och hoppade kanon! Jag var taggad på en färgad rosett. Men in i en kombination blev det ett missförstånd och en kämpe som min häst som är och alltid försöker komma antingen över, under eller igenom hindret, testade att hoppa igenom hindret vilket självklart inte gick ;) Så jag trillade av, haha! Snopet och lite pinsamt, men vi fick gå ut från banan. Skit också, när det kändes så himla bra! Nu är det bara att ladda om :)

Eftersom jag och Pernilla var själva på Strömsholm med hästarna kom bara 140 rundan med på film som jag lägger upp här så fort jag bara kan!

/SJacobsson

Strömsholm ikväll!

Publicerat: 2011-06-01 Kl: 06:04:19 | I kategori: The life of Sandra | 8 kommentarer


Ikväll efter jag har slutat jobba åker vi till Strömsholm med Mirantos! Årets finaste tävling :) Imorgon hoppar vi en uppvärmningsklass (130) och på fredag är det kval till lilla rundan (140). Sen beroende på hur det går, avgör vilken dag och klass jag kommer att rida senare under helgen. Jag hoppas att tävlingsskallen slår igenom och att jag inte tänker så mycket på gräset.

Mirantos på Strömsholm förra sommaren.





/SJacobsson

Mina minstingar

Publicerat: 2011-06-01 Kl: 05:58:06 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Som ni vet, jobbar jag som instruktör på ridskolan och bästa Gunnel fotade lite på mina minstingar igår som hade hoppning.



Gulliga va?!

För övrigt känns mina hästar bra! Prince hoppade lite småhinder igår, studs och långoxer. Han har inte hoppat sen Falun och var lite på hugget. Lite småtittig och ambitiös ;) Pirro hade vilodag igår, men idag ska han trimmas för imorgon är det tävling!

/SJacobsson

RSS 2.0