Bild i Ridsport

Publicerat: 2010-09-30 Kl: 20:56:20 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


Har ni också spanat in bilden i Ridsport på snygga Pirro som visar upp sin fina rosett från helgen?! Åh, så roligt det är! :) Om man skulle vilja ha bilden, hur gör man? Är det bara att höra av sig till Ridsport?

Idag har jag iaf varit inne på kliniken hela dagen, väldigt roligt och lärorikt. Sen blev det en drive-in på Donken, innan jag skyndade mig hem för att jobba. Duktiga och vääldigt skrattiga elever idag. Vi hade balansridning idag, tre stycken gled av (förmodligen för att de skrattade så mycket) = tre tårtor nästa vecka ;) Det är det bästa med att vara instruktör! Haha, skämt åtsido.

Efter jobbet red jag mina hästar. Båda fick gå ett lätt och ganska kravlöst pass på ridbanan i ca 30 min. Eftersom det är på snudd till minusgrader ute blev det vinterjacka på mig och ett fleecetäcke på rumpan till hästarna. Nästan lite mysigt att rida i mycket kläder i kolsvarta mörkret.

Nu ska jag duscha och ta igen det jag missade igår, nämligen Kungarna av Tylösand!

/ SJacobsson

tröttis

Publicerat: 2010-09-29 Kl: 22:35:21 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer



<3

Blir ett snabbt inlägg nu, sjukt trött. Dessutom missar jag Kungarna av Tylösand just nu (haha).

Idag har det bara varit en vanlig skoldag och efter skolan blev det stallet direkt. Började med att rida ut med Sara på världens bästa hästar. Riktigt mysigt i det fina höstvädret. Hästarna kändes pigga, glada och motiverade. Efter det mockade jag och fixade. Sen hem på en snabb middag.

På kvällen bar det av till Gävle med Lancer för hoppträning. Han var riktigt riktigt fin idag! Superkul! :)

Nu ska jag sova! Imorgon blir det praktik på Hästkliniken ATG i Gävle.

/ SJacobsson

Success

Publicerat: 2010-09-28 Kl: 21:58:52 | I kategori: The life of Sandra | 4 kommentarer


Den här dagen har bara varit helt vanlig. Fast jag har inte varit i skolan, har varit på sjukhuset idag. Så nu blir det lite operation och röntgen, sen blir jag fin igen :) haha! Förutom det har jag jobbat lite (3 grupper). Hann med att jobba lite igår också, men bara en grupp. Alltid lika roligt att ha lektioner! På kvällen var det hoppträning som gällde. Hoppade Lottas häst Lancer.

Mina bästa hästar har fått två välförtjänta vilodagar. Idag fick de dessutom massage och för att ha tävlat hela helgen, kändes de oförskämt fräscha i musklerna. Resten av veckan ska de få gå lite lugnare och så rider vi på lite hårdare igen nästa vecka. Nästa helg är det tävling igen, elittävlingen på Strömsholm!

Nu ska jag sleepa, skola imorgon och jag är äckligt trött.

/ SJacobsson

Underbara människor!

Publicerat: 2010-09-27 Kl: 22:02:46 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Min Facebook har bombaderats av massor av grattis och snälla ord, ni anar inte hur sjukt mycket det värmer!

Tack så otroligt mycket snälla ni! ♥ Det här kommer jag leva länge på.

Jag lär ju inte våga tävla igen, det känns verkligen som om det bara kan gå sämre. Helgen i Umeå är svårslagen. Haha!

/ SJacobsson

När ska man fatta?

Publicerat: 2010-09-27 Kl: 15:31:24 | I kategori: Tävling | 3 kommentarer


Hur kul var det inte att se det här på Hästmagasinets hemsida idag?!



När ska jag fatta att vi har gjort svårklassdebut och dessutom vunnit? Det är helt otroligt! Det här kommer jag leva väääldigt länge på :)

Filmerna på Pirro

Publicerat: 2010-09-27 Kl: 06:40:03 | I kategori: Tävling | 6 kommentarer


Fredag

4 fel i 130 cm. Pigg och glad, kändes bra! Lite skitpet bara :)

Lördag

Fjärde pris i 140 cm. Jättefin och duktig! Piloten red dåligt och tar helt och hållet på sig nedslaget. Spänstig totto ;)

Söndag

Vinst i 145 cm! Grundomgång. Piloten var döööönervös, så det blev verkligen inte vår bästa runda. Hur han kommer över fyran felfritt är lite av ett mysterium ;)


Omhoppningen i 145an. Här var vi lite lugnare båda två, vi visste att vi skulle få pris i vilket fall. Red bara för att hålla nollan, vilket vi lyckades med :) Bästa Mirantos!

Filmerna på Prince

Publicerat: 2010-09-27 Kl: 06:34:07 | I kategori: Tävling | 1 kommentarer


Fredag

Vinst i 120 cm. Lite spänd, vilket han kan vara och vilket han också fick vara med tanke på att det var första inomhus för säsongen.

Lördag

Fjärde pris i 130 cm. Jättefin och jätteduktig!

Söndag

Tredje priset i 130 cm. Superduktig som redde ut allting när piloten inte ens kunde pricka hindrena :)

Galet

Publicerat: 2010-09-26 Kl: 22:24:04 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Jag har nog fortfarande inte riktigt insett vad som hänt, helt galet!

Filmerna håller på att läggas upp på Youtube, så imorgon finns de här för att avnjutas ;) Så länge får ni ett litet blidbevis från Mirantos bragd idag. Dock tagen från film, men alltid nått.



Nu ska här sovas! Imorgon är det trots allt tillbaka till verkligheten.

/ SJacobsson

Vinst igen!

Publicerat: 2010-09-26 Kl: 13:24:55 | I kategori: Tävling | 6 kommentarer


Herregud. Vad hände? MIRANTOS VANN SIN DEBUT I 145 IDAG!!! Jag fattar ingenting, det är helt sjukt!

Prince var dessutom felfri och trea i 130n på morgonen. Vilken helg! Nöjd matte åker hem med 5 färgade rosetter av 6 möjliga. Vilka hästar!

fina placeringar

Publicerat: 2010-09-25 Kl: 18:50:28 | I kategori: Tävling | 1 kommentarer


Vilka duktiga hästar jag har! Internet vill inte riktigt fungera som det borde här i Norrlandsskogarna heller, därför fick ni inte se några filmer. Lägger upp alla filmer när jag kommer hem istället :)

Idag hoppade Prince 130 och han var skitfin! Jag har aldrig fått sån snurr på honom förut, så här vill jag att det ska kännas jämt! Däremot fick vi ett nedslag.. Men eftersom lille Prince sprang så fort fick han en fin fjärde placering ändå ;)

Mirantos hoppade 140 och jag säger bara, tur att man har en spänstig häst ;) Däremot rev jag ett hinder. Men vi var snabba ändå och fick fjärde placeringen. Duktigaste Pirro :)

Imorgon ska Mirantos bli offeciellt en svårklasshäst och debutera 145. Prince ska hoppa en till 130. Lite surt att det inte finns en 140 imorgon, när prinskorven känns så bra. Men men!

/ SJacobsson

Vinst!

Publicerat: 2010-09-24 Kl: 17:17:01 | I kategori: Tävling | 2 kommentarer


Här i Umeå regnar det, så himla skönt att tävla inomhus nu igen! Man blir inte blöt hur mycket det än regnar. Dessutom ligger nästan allt här under tak, så man behöver knappt gå ut. Bäst!

Hästarna har varit duktiga idag. Prince började med att vinna sin klass (120 cm)! Mirantos var superpigg, men väldigt fin. Han hade dock ett skitpet i 130n. Men han känns bra inför kommande klasser i helgen. Filmer kommer nog senare.

Imorgon hoppar Prince 130 och Mirantos 140. :)

/ SJacobsson

on the road

Publicerat: 2010-09-23 Kl: 17:26:45 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Nu sitter jag i bilen påväg upp till Umeå. Vi har precis varit i Sundsvall och ätit på Max. Hästarna fick hö och vatten också. Viktigt att hästarna får vila lite, när de ska åka så pass långt. Vi åkte hemifrån klockan 13 och vi har 27 mil kvar nu. Så ungefär 3-4 timmar kvar alltså :)

Igår hoppade Prince för Leif Hall i Gävle. Förra veckan fick han nått återfall och fick en typ panikångestattack, haha! Blev så där spänd som bara Prince kan bli ibland. Han började träningen med att vara jättespänd igår också, men själva hoppningen var ändå helt okej. Han överhoppade sig alldeles för mycket bara, så vi hoppade inte så högt igår. Så vi får väl se hur det går nu i helgen, första inomhus också. Min rädda lilla älskling :)

Imorgon hoppar i varje fall Prince 120cm och Mirantos 130cm. Jag är supertaggad och har en bra känsla inför helgen :)



Prince <3


 Mirantos <3

/ SJacobsson

make me wanna die

Publicerat: 2010-09-22 Kl: 12:00:00 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer




Idag var det en ganska ovärd dag i skolan, men nu är jag hemma och ätit min kära Hemköpssallad till lunch! Nu ska jag sticka till stallet, en del att fixa. Imorgon bär det av till Umeå och tävling :) Jag tänkte putsa och packa idag. Imorgon, rida på morgonen och duscha hästarna och sen åka. Hästarna ska skos idag också, första gången med den nya hovslagaren. Jag vet, det är vågat, precis innan tävling. Men vad ska man göra då? Jag hoppas verkligen att hon är duktig :) Senare är det hoppträning med Prince i Gävle som gäller. Ska hinna träffa pappa över en middag också.

Igår hoppade Mirantos hemma i Tierp för Cissi. Trimmade en hel del och sen avslutade vi med att hoppa igenom en serie, en perfekt träning för honom inför helgen. Han kändes mycket bra! Och inte speciellt ansträngade för honom heller, han blev inte ens svettig efteråt, haha!

Kul inlägg va? ;) Just ja! Mirantos är blivit klippt också, så nu är han en fin nakenfis. Prince har fortfarande väldigt kort och fin päls, så han väntar jag med att klippa ett tag till.

/ SJacobsson

Som ni märker..

Publicerat: 2010-09-20 Kl: 21:33:14 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


.. är det ingen bloggmotivation som gäller just nu. Men ärligt talat, det finns viktigare saker :)

Mina hästar har känts fantastiskt mjuka och fina i markarbetet. Den här känslan har jag nog aldrig riktigt fått till på dem, nu har vi verkligen hittat formen! De gör alla svåra saker, plättlätt! Båda två! Dessutom har de busat i hagen som aldrig förr hela helgen och idag har jag hört skvaller om. Klart att det är roligt med glada hästar, men jag är så himla rädd att de ska göra illa sig när det galopperar och bockar runt. Tokisarna! <3 De borde helt enkelt känna sig väldigt fräscha just nu.

Mirantos har dessutom lyckats med det omöjliga (eller tydligen är det full möjligt) idag, han klädde av sig täcket i hagen utan att knäppa upp spännena på täcket. Hur lyckades han? Är det någon som har någon teori?!

För övrigt rullar vardagen på som vanligt med skola, jobb, plugg, hästar och träning. Till helgen är det tävling iaf, det ska bli roligt! Taggad!

/ SJacobsson

Careface

Publicerat: 2010-09-17 Kl: 20:13:13 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Whatever..

Jag har världens bästa hästar iaf, båda två kändes fantastiskt bra när vi trimmade lite idag ♥

/ SJacobsson

Välkommen hösten, eller?

Publicerat: 2010-09-16 Kl: 06:53:40 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Jag är inte alls taggad på att vara uppe just nu, jag har egentligen en ganska rolig dag framför mig. Men tanken på att det är vääääldigt många timmar kvar tills jag får sova igen är en jobbig tanke (haha). Vad hände med sommarlovet? Nu regnar det ute också och det ser väldigt grått ut. Så jävla pepp på hösten, ehe.

Ha en bra dag, gott folk!

Jag är en dålig bloggare

Publicerat: 2010-09-15 Kl: 21:02:25 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Jag har nog tappat lite läsare, jag uppdatera för dåligt och för ointressant inlägg. Helt enkelt :) Jag önskar att jag vore mer intressant ;)

Idag har varit en helt vanlig dag med skola, slutade däremot tidigt. Så var i stallet vid halv två. Mockade, torvade, rullade lindor etc.. Efter det skrittade jag ut på Mirantos, vilket han tyckte var skönt efter gårdagens hoppträning. Sen blev det en snabb middag innan Prince fick åka på hoppträning i Gävle för Leif H.

Prince var spänd idag och då är det lite svårt att rida honom. Men vi i varje fall avsluta träningen med att hoppa banan någorlunda avspänt och felfritt. Stackars skrutten när han får sån där ångest :) Men vilken kämpe, vill verkligen alltid hoppa felfritt.



Nu ska jag duscha, sen ska jag titta på Kungarna av Tylösand, det går ju inte att missa ;) Imorgon är det praktik på veterinärkliniken ATG i Gävle som gäller, spännande!

Bästa Pirro!

Publicerat: 2010-09-14 Kl: 22:26:32 | I kategori: Träning | 2 kommentarer


Min vita springare är ju helt fantastisk! Vi genrepade inför Umeå nästa helg, då en eventuell 145 debut kommer äga rum. Och det gick helt sjukt bra! Gud vad han hoppar, gud vad duktig han är! Jag kan inte fatta det själv.. Jag minns första hoppträningen så jävla väl, jag vågade knappt styra på ett 110 hinder med honom då :) Vilken utveckling!

Mina barn och Prince skötte sig också prima! Prince och jag fick däremot trimma i regnet, inte så najs kanske. Vi stod ut i ungefär en halvtimma. Men vilken arbetsmyra han är, biter ihop och är lika ambitiös som vanligt fast det regnar på honom.

Nu är klockan alldeles för mycket, dusch och sen sova :)


Bild från Maria Gretzer clinicen :)

/ SJacobsson

Sallad i mitt hjärta

Publicerat: 2010-09-14 Kl: 15:34:46 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Nu har jag nyss kommit hem från skolan och sitter och äter en sallad just nu. Hur gott kan det vara egentligen?! Jag försöker bota min ångest från igår med nyttigheter och dessutom tänker jag gå till stallet idag! Bara det inte börja regna, ser lite lurigt ut :)

Snart vankas det jobb (2 grupper), sen ska jag trimma Prince och efter det hoppträna med Mirantos för Cissi H. Jag är taggad på hoppträning! Jag har inte hoppat mina hästar sen tävlingen i Gävle och det känns som en evighet sen ;)

Hörs senare!

Taskig självdisciplin

Publicerat: 2010-09-14 Kl: 07:15:21 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Jag tänkte nästan cykla till stationen idag, men eftersom jag har taskig självdisciplin så blir det inget med det, haha! Dessutom orkade man inte engagera sig nått idag, pyttelite smink och håret uppsatt. Men klockan är på iaf! :)



Tiiiime for school!

måndagsångest

Publicerat: 2010-09-13 Kl: 21:04:33 | I kategori: Funderingar | 4 kommentarer


Idag har jag bara känt mig tjock, ful och äcklig. Blää.. Jag har blivit så himla slapp sen jag tog körkortet. Jag måste skärpa mig. Jag önskar att jag hade mer självdisciplin. Den här dagen har jag varit allmänt depp bara.

Efter skolan blev det stallet. Borstade på Mirantos (vilodag), mockade och red Prince. Och nu har jag tittat på Biggest Loser och fått ännu mera ångest.. Nu tänker jag lägga mig i sängen med Pistola (katten) och sova snart. Ny dag imorgon. Stresstisdag.

Och dagens stora fråga,
varför är inte Jag ekonomiskt oberoende för?

Puss på er!

Då var det söndag igen..

Publicerat: 2010-09-12 Kl: 21:23:56 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Idag har det verkligen inte hänt nått speciellt. Klev upp tidigt för att ha stalltjänst, tog en halv evighet att släppa ut alla 30 hästar ensam. När jag var klar i stallet gick jag till utebanorna och spande in de lokala ponnyhoppningarna som var hemma, hängde lite med Lisa, köpte Hemköpssallad och sen tog vi in alla hästar igen runt klockan 16. Borstade sedan lite på Prince (som har vilodag idag) och sen red jag ut på Mirantos med Lisa/Issy och Helena/Knatte, jättekul! Efter det putsade jag alla mina saker. Till och med sadeln!

Nu har jag ägnat kvällen till att tittat på Idol på TV4 play, märkte inte ens att mamma åkte till stallet och kvällsfodrade. Nu tänker jag sova, lite less på livet i allmänhet och hoppas på en bättre dag imorgon :)


Lisa/Issy och Jag/Prince :)

/ SJacobsson

Sliten, japp!

Publicerat: 2010-09-11 Kl: 22:41:50 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Förlåt för dålig uppdatering (igen!), men jag har verkligen inte haft tid. Efter skolan igår blev det stallet direkt. Prince fick gå ut på en tur i skogen och Mirantos trimmades lite lätt på banan. Efter det blev det dusch, förfest och sen krogen. Galen kväll, som vanligt! Men nu blir det varken Heartbreak eller alkohol på ett tag :P

Imorse jobbade jag (5 grupper), gick bara bra! Sen stack jag hem och sov vidare, sen stallet igen. Båda hästarna trimmades i ridhuset idag. Båda kändes riktigt riktigt bra. De har nog mått bra av att haft en lugn vecka med uteritter och lätta pass på banan.

Kvällen har spenderats i soffan hos Angelica med Annika också. Skönt att bara ta det lugnt :) Imorgon har jag stalltjänst hela dagen och dessutom jobb. Det är prova-på-ridning på ridskolan. Nu ska en trött tjej dejta kudden!

/ SJacobsson

Bästa bästa!

Publicerat: 2010-09-10 Kl: 07:27:49 | I kategori: Party like a rockstar | 1 kommentarer


Det blev ingen fantastisk uppdatering igår heller direkt, sorry för det :) Hur som, barnen skötte sig verkligen exemplariskt igår. Vi hade hoppning, de fick lite nya hästar, varav en fick rida storhäst för första gången. Men jäklar, vad bra det gick! Duktiga barn! :)

Maten på Church Street var ju otroligt gott också och sällskapet var det verkligen inget fel på heller. Urmysigt! Vi tog även en sjukt stor drink efter maten, hur god som helst. Runt elva var inte vi så sugna på att åka hem, så vi hamnade såklart på Heartbreak, haha! Vi kan bara konstatera, att ha kul på krogen, nykter, är inte lika enkelt. Jag är fascinerad av att så pass mycket människor går ut på en torsdag. Anyway, kanon kväll! ♥



(Observera, stroleksskillnaden på Lottas och Nicoles drink. Haha!)



Nu är det dags för skola!

/ SJacobsson

Overdrive

Publicerat: 2010-09-09 Kl: 13:20:57 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Nu har jag nyss solat och ätit lunch med Lotta. Nu ska jag till stallet. Mirantos ska ridas ut, Prince ska ridas lite lätt, lösgörande på banan. Senare blir det jobb och ikväll Church Street med tjejerna :) MYS!


Söt-Pirro hoppar bank på tävling :)

/ SJacobsson

Sämst uppdatering

Publicerat: 2010-09-08 Kl: 21:21:56 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Förlåt för sämst uppdatering, men det har inte hänt nått radikalt. Hoppade på Lancer igår för Cissi och så fick han följa med till Gävle och träna för Leif Hall idag också. Han har skött sig mycket bra, speciellt idag! :) Mina hästar har fått gått ut i skogen idag.

Imorgon är jag ledig(!!!), förmodligen hur skönt som helst. Så hästarna ska ridas på dagen och på eftermiddagen blir det lite jobb. På kvällen planeras det att åka in till Church Street med tjejerna, mys :)

Vilketroligtinlägg.se

/ SJacobsson

Knäpp dag

Publicerat: 2010-09-07 Kl: 15:24:43 | I kategori: The life of Sandra | 7 kommentarer


Nu är jag hemma från skolan igen och dagen har varit rolig som vanligt! Jag hann med att shoppa en klocka på lunchen också, en klocka som jag har suktat efter länge. Och nu slog jag till :)



Nu ska jag snart äta lite mat och sen sticka till stallet. Börjar med lite jobb, sen rida ut på Prince, pussa på Mirantos och sen hoppträna med Lottas häst Lancer för Cissi Hansson. Mamma är snäll och mockar åt mig på tisdagar, eftersom jag inte hinner :)

Jag vet inte hur jag ska ta det när vakterna från Heartbreak börjar heja på mig på stan, jag är nog där för ofta. Haha, men I like it!

/ SJacobsson

Time for school

Publicerat: 2010-09-07 Kl: 07:17:27 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer



Haha, älskar att jag ser skelögd ut!

Nu ska jag till skolan, det är läppsylet och jag idag. Hatar torra läppar..

Ha en bra dag! :)

Love the way you lie

Publicerat: 2010-09-06 Kl: 19:51:49 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Idag var jag inte i stallet speciellt länge, bara mockade, rullande lindor och pussade på mina stjärnor. Självklart var jag tvungen att ge dem lite äpplen också. Jag undrar om dem fattar hur bäst dem är i mina ögon? Efter stallet stack jag ner och solade, sen har jag bara hängt vid datan. Skönt att vara slapp ibland. Tagit en dusch nu också :)

Snart kommer Annika, då ska vi äta Ben&Jerrys och titta på The biggest loser, bra kombination va? ;) Imorgon blir det stress-tisdag som vanligt. Men skola, jobb, hästarna och träning.

/ SJacobsson

Kul att läsa tidningen!

Publicerat: 2010-09-06 Kl: 13:45:30 | I kategori: Tävling | 3 kommentarer


Det här var på Arbetarbladet och GD´s hemsida och sjävklart i papperstidningen också..

Och en lite mindre smickrande bild i tidningen sen, haha..


Nu ska jag fortsätta äta choklad och fundera över livet :)

/ SJacobsson

God morgon!

Publicerat: 2010-09-06 Kl: 06:56:33 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Det var en baggis att kliva upp imorse, jag är riktigt pigg. Antagligen för att jag inte har varit i skolan på en vecka och saknar världens bästa klasskompisar! Det var först igår som jag kände mig helt ok igen. Men frisk vill jag inte påstå att jag är.. Och nu börjar jag dagen med att lyssna på bra musik!

Hästarna ska få vila två dagar i var nu, de kan dem förtjäna. Mirantos har både kvalat till SM nästa år och till 150cm i helgen, Prince har hoppat bättre än vad han någonsin har gjort. Så de förtjänar helt klart lite vila :)



Nu är det dags för skola! Sen ska jag nog sola ikväll, gud vad blek man har blivit.. :)

/ SJacobsson

Sista filmen för helgen

Publicerat: 2010-09-05 Kl: 19:31:32 | I kategori: Tävling | 1 kommentarer





Snacka om att jag har haft flyt den här helgen med placeringarna, fyra placeringar av sex möjliga. Bästa boysen!

/ SJacobsson

Bästa M!

Publicerat: 2010-09-05 Kl: 19:05:24 | I kategori: Tävling | 0 kommentarer


Vilken underbar häst man har! Placerad i alla starter i helgen (1.20m, 1.40m, 1.40m) och därmed fick vi meetingpris, bästa junior! Meetingpriset var en förbygel från CWD, det tackar man ju inte nej till. Film från dagens 140 kommer senare.


BIG LOVE <3

Och Prince har också varit duktig i helgen, han var grym i 135an i fredags (och placerad). Vilken kämpe och jäklar vad han hoppade!

/ SJacobsson

Moviesarna

Publicerat: 2010-09-04 Kl: 21:33:04 | I kategori: Tävling | 1 kommentarer



Prince i 130n! Checka bakbenen på ettan, fan vad han har börjat hoppa :)


Mirantos i 140 :)

The stars <3

Publicerat: 2010-09-04 Kl: 20:44:11 | I kategori: Tävling | 2 kommentarer


Hästarna har varit duktiga idag också (som vanligt!!). Prince hoppade 130, med ett nedslag i grunden. Jag hörde inte ens att vi rev, så jag trodde vi var felfria. Men icke, haha! Han kändes väldigt bra idag också. Mirantos visade lite mer gnista idag, superpigg! Nästan lite het. Han hoppade felfritt i grunden i 140n, men petade två i omhoppningen. Låg på prisplats när vi åkte hem, så vi hoppas! Filmer kommer senare..

Fina Prince var med i tidningen idag också :)

Prince visar upp snygga hingsthalsen i tidningen ;)

/ SJacobsson

Filmerna

Publicerat: 2010-09-03 Kl: 22:13:01 | I kategori: Tävling | 1 kommentarer



Prince i 135cm! (med tanke på det som hände på första kombinationen, blev jag lite chicken in i kombínationen i omhoppningen när vi låg lite stort igen. Men det räckte ju till placering iaf!)


Mirantos i 120cm :)

/ SJacobsson

<3

Publicerat: 2010-09-03 Kl: 21:38:40 | I kategori: Tävling | 2 kommentarer


Filmerna håller på att läggas upp på Youtube just nu, men som ni kanske vet tar det lite tid. De kommer upp här på bloggen senare!

Jag har verkligen inte mått på topp idag och att börja dagen med att försova sig (två timmar!!) var inte heller så roligt. Eftersom det blev lite stressigt, fick mamma packa ut allting medans jag pillade broddhål och fixade hästarna. Av någon anledning tog hon Princes tävlingsträns och ett vardagstränsen istället för Mirantos tävlingsträns. Så han fick hoppa på ett annat bett idag, men det gick bra ändå :) Imorgon är det jag som packar ut!

En väldigt snäll själ har filmat de två senaste hoppträningarna på onsdagarna, de ligger uppe på Facebook. Jag vet inte riktigt hur ni ska få se dem.. Men om ni loggar in på Facebook och klickar in på den här länken:
http://www.facebook.com/profile.php?id=602084698#!/video/video.php?v=1534623399651&subj=602084698
Då borde ni kunna se filmen, rapportera gärna om ni kan se eller inte! :)


Pirro får pris idag!

Imorgon hoppar Prince 130 och Mirantos 140. Vi behöver inte åka förrän klockan elva, skönt!

Puss på er!

Gävle Horse Show

Publicerat: 2010-09-03 Kl: 20:22:59 | I kategori: Tävling | 0 kommentarer


Hejhå! Dagen började kaos, försov mig 2 timmar(!!!!), men allt hanns med ändå. Trots att det blev lite fel på vägen. Hästarna är bäst! Mirantos var felfri i 120cm idag och kom trea. Prince fick fyra fel i 120n, mitt nedslag. Prince hoppade även 135cm idag och blev placerad! Superkul! :)

Berättar mera senare, filmer ska ni få också :) Nu måste jag knarka lite piller (haha) och duscha innan den blir upptagen hela kvällen. Duschen alltså.

Tur att det finns snälla människor

Publicerat: 2010-09-02 Kl: 22:53:08 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Jag klarade inte av att motionera hästarna nått nämnvärt, satt på dem knappa halvtimmen i var. Jag är helt slut i kroppen, hatar att vara sjukt. Så imorgon får jag skylla mig själv om dem bockar av mig imorgon :) Jag fick däremot lite hjälp sen, mår inte helt ok. Mamma mockade och putsade mina stövlar + hästarna benskydd, Helena duschade en häst åt mig och snälla stallflickor putsade min sadel + sadelgjordar. Resten får jag fixa imorgon.. Som att putsa ett träns till och pilla broddhål. Jag fixade att fläta svansar och fetta in hovarna själv iaf :)

Var in till Uppsala och hälsade på min far på sjukhuset också nu på kvällen. Lite vimsig på morfinet och hade ont. Men nu kan det bara bli bättre pappa, kämpa! ♥

Nu ska jag sova, tävling imorgon som sagt. Om jag klarar av det, vill säga :) Hörs imorgon!

Har inte tid att sitta här

Publicerat: 2010-09-02 Kl: 13:27:35 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Nu har jag redan hunnit med att äta lunch med Annika, kollat på kläder (köpte ett plagg!) och varit till Synoptik och fixat syntestet. Jag tänkte försöka mig på BE-körkortet nu också. Gubben på Synoptik var fruktansvärt äcklig, tur att Annika var med. Annars hade jag varit övertygad om att jag hade blivit våldtagen, usch.

Nu ska jag trycka i mig Alvedon, så ska jag sticka till stallet. Hästarna ska motioneras, duschas, putsa lite och pilla broddhål. Tävling på gräs imorgon :) Sen ska jag jobba också, tre grupper. Idag kan jag åtminstone prata, så jag hoppas att eleverna hör vad jag säger idag iaf. Markarbete på schemat idag iaf, vi får se vad det blir för rolig övning :)



Den här låten är det som surrar i mitt huvud just nu, sjukt bra :)

/ SJacobsson

Rufus och fortfarande sjuk

Publicerat: 2010-09-01 Kl: 22:46:39 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Jag är fortfarande sjuk och orkade alls uppdatera bloggen varken igårkväll eller imorse. Mår verkligen skiiiiit. Jag har hopptränat som en trasdocka på hästarna. Igår hoppade Prince för Cissi Hansson och Mirantos för Leif Hall idag. Båda hästarna känns bra inför helgen! Desto sämre med mig, fortsätter jag må såhär dåligt, blir det nog ingen tävling för min del. Vi får se!

Pappa har blivit opererad. Pratade med honom i telefonen idag. De opererade honom i hela fem timmar igår och redan nu känner han sina ben igen. Han har väldigt ont däremot och får morfin var 10:onde minut. Men nu kan det vara bli bättre, hoppas jag :)

Sen såg jag den här nya fina bilden på min förra häst på Facebook:

Min första häst, Rufus, som alltid kommer ha en speciell plats i hjärtat. Han har lärt mig så otroligt mycket, bättre läromästare hade jag inte kunnat haft. Det är hela två år sen jag sålde honom nu och jag saknar honom. Jag vet att han har det superbra hos Therese, så himla glad att det blev så rätt när jag sålde honom :) Rufus har hunnit att bli hela 19 år redan, tänk vad åren går.. Men som ni ser, han har inte åldrats en dag!

/ SJacobsson

RSS 2.0