Valborg

Publicerat: 2009-04-30 Kl: 07:04:37 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu kom jag nyss ut ur duschen, så nu ska jag klä på mig lite kläder och fixa till mig. Jag med min klädångest. Och inte fan blev det bättre när Emil berättade att han hade köpt en massa nya kläder.. Aja, snart börjar det droppa in lite människor här, blir en kind of förfest här hemma. Sen kommer vi ta tåget in till Uppsala. Där ska jag försöka träffa så många som möjligt, det är många som vill ses. Kvällen kommer att ägnas åt grillning och festa. Jag hoppas att hela dagen blir asnajs! Men om det inte blir det kan jag i vilket fall tänka, "jag hade iallafall tur med vädret..", för det är strålande sol utanför fönstret!

Så, ha nu en så jävla trevlig dag och kväll! Bara att höra av er :D

/ Party Sandra

Dance with somebody

Publicerat: 2009-04-29 Kl: 12:53:22 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag blev jag hemma, väldigt ont i magen imorse, men nu känns det bättre. Så ska väl pallra mig till stallet snart och motionera mina hästar. Båda två hade jag tänkt trimma lite. Imorgon får dem vila, mamma tar hand om dem, eftersom jag tänker ha annat för mig. Dagen imorgon är planerad, det är bara kvällen som är lite obestämd, men det ordnar sig alltid! Jag kommer nog ha trevligt sällskap hela dagen också, underbart :) Jag hoppas att det blir fint väder, men enligt smhi´s hemsida ska det bli sol och 17 grader varmt.

Ikväll tänkte jag ta med mig en vän och dra ner och sola. Två veckor sen jag solade, så jag börjar få lite ångest. Haha! Sen vet jag inte vad jag ska ha på mig imorgon heller, så ska nog ta och titta igenom garderoben nu, hann aldrig åka in till stan och titta ut nått nytt. Tråkigt nog! Anyway, hittade  två bilder på Prince från Gävle i 130n :) men det var bara en som gick att lägga upp här (?!)


Inte så dåliga framben, om man säger så ;)
Little Prince <3


/ Sandra

Svennebanan!

Publicerat: 2009-04-28 Kl: 22:16:39 | I kategori: | 1 kommentarer


Just precis nu känner jag mig lite stressad av tillvaron. Kommer hem sent, måste hinna duscha, äta nått och ägna lite tid åt datorn och telefonen. Ibland känns det som att mitt liv utanför stallet raseras lite, jag vill vara med överallt och hålla alla bollar i luften. Men det funkar, jag är supersandra. Men jag känner mig lite stressad just nu, för jag borde egentligen sova om jag ska orka med torsdagen. Hah! Svennebanan i högtalarna, så spänner man nog av lite.

Idag har jag jobbat, blivit irriterad på mina "kollegor", men det blir jag titt som tätt. Men idag rann det över lite. Hur som helst. Red Mirantos efter jobbet, vi red ut och busade lite. Bushäst! :) Vi såg två ormar i skogen också. Jag är sjukt rädd för ormar, läskiga djur. Sen jobbade jag lite till. Mina ungar är bra söta. Även fast det var lite kris idag och jag fick ta lite diskussioner med lata (och sura) ungdomar. Tonåringar! Som antagligen blir trevligare med åren. Haha!

Sen var det dags för kvällen hoppträningar. Gustav var först ut. Han hoppade rätt bra idag, men han var på lite tjaffshumör idag. Men annars kändes det helt okej. Han ska tävla på söndag, som sagt. Charlotte (hästägaren), knäppte lite bilder på honom från träningen idag.






Efter Gustav fick Prince vara med och hoppa. Han kändes pigg och glad, hoppade bra idag! Han klarade kombinationer galant, A-hindret låg kvar ;) haha! Nu ska jag ta och anmäla mina hästar till Falun och sen titta vad det finns för tävlingar i juni. Eventuellt åker jag med hästarna till Cissi i sommar och jobbar lite och tränar! KUL :D

Nu ska jag ta och kolla igenom lite saker på datorn och sen sova, vi hörs!

/ SJacobsson

Jag vet att du vill!

Publicerat: 2009-04-27 Kl: 20:46:36 | I kategori: | 1 kommentarer


Såg nyss en patetisk bild på bilddagboken, fy fan.. Du är äcklig, dig är det fel på, varför ägnar jag energi till att överhuvudtaget bry mig?!

Igår var jag bara så sjukt trött när jag kom hem, så det blev duschen och sen dog jag i sängen. Vi åkte klockan 10 på morgonen från Skåne och jag var hemma runt klockan 20. Dryg resa hem, så nu har jag åkt bil så det räcker och blir över. Det flippade ur en aning på vägen hem, men så där blir det. Hahaha! Och när vi inte fick våran glass när vi hade planerat, blev det inte bra. Haha, Svenne banan!! Hur som, har jag haft en helt kanon helg! Jag har fått upp ögonen för Skåne. Det är ju där man ska bo. Jag som alltid har kritiserat Skåne, men nu tar jag tillbaka allting. Urmysigt! Dit vill jag tillbaka.

Idag har jag jobbat, ridit Prince i skogen och sen hade jag specialidrott med Mirantos, markarbete. Skitpigg var han! Så han är taggad till söndag, då han ska tävla. Det var nog bra att han fick trimmas med småhinder och bommar idag. På söndag ska jag tävla Gustav, 110 och 120. Mirantos får också gå, men bara en klass, 125cm. Hade tänkt debutera 130 på honom i Högbo och det blir första ute tävlingen, så han får gå en klass och busa av sig i helgen, så han slipper debutera på första ute tävlingen. Busen!

Anyway, efter specialidrotten stressade jag hem och fixade till mig lite, åt lite osv.. På en halvtimme! Sen skulle jag med tåget till Uppsala, där Anna hämtade upp mig. Där satt jag i Annas bil igen, haha! Aja, vi åkte till Björklinge, hem till John och Karro. Anna skulle provrida lite hästar där. Där fastnade hon för en 6 åring. Så nu får vi se vad som händer, verkar som om hon väger mellan hästen i Skåne som hon blev frälst i och den här.

Nu sitter jag här, trött som tusan.. Så det blir nog sängen för mig nu! För övigt tror jag att hela min telefonbok har hört av sig till mig idag. Hah, så nu har jag gett upp att svara på sms. Ta det inte personligt, men jag orkar inte, jag vill sova nu :P

/ Sandra Jacobsson

Tröööött..

Publicerat: 2009-04-26 Kl: 21:35:38 | I kategori: | 0 kommentarer


Orkar inte skriva, vill bara gå och lägga mig i min säng med massa kuddar!

Berättar om dagen imorgon :)

Whisky

Publicerat: 2009-04-25 Kl: 22:39:28 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu är ännu en dag avklarad här nere i Skåneland. Vi sov lagom länge och käkade helt fantastisk god hotellfrukost. Finns det någon godare frulle?! Efter det drog vi ner och tittade på lite tävlingar, Spring Tour. Rätt stor tävling med lite kändisar med. Malin Baryard, Maria Gretzer osv.. Lite kändis hingstar, Hip Hop och Tornesch till exempel. Vilken skillnad det är på tävlingarna här nere, till skillnad mot däruppe. Helt annan standard. Mycket starter i de större klasserna och nästan alla kom i lastbilar, inga små mes transporter där inte ;) Hur som, sen åkte vi och tittade på en häst. Den passade inte Anna alls. En fyra åring, egentligen inte så tokig, men för stor för henne.

På eftermiddagen åkte vi till Stall Karupslund. Dit vill jag åka ner och jobba sen! Och nästa gång jag ska köpa häst, ska jag utan tvekan åka dit, väldigt fina hästar! Alla hade kapacitet att gå minst 140, fina hästar, till bra priser. Där provred Anna fyra stycken hästar. Tror att hon tyckte om allihopa lite grann, men föll för en brun sexåring. Så ja, vi får väl se vad som händer ;) På måndag ska vi åka till John och titta på flera hästar, ska bli roligt. Jag blev däremot kär i en grå och söt liten häst. Den tar jag gärna med mig till Tierp.

När vi kom hem därifrån blev det duschen direkt, man kände ju sig verkligen dammig och äcklig efter att ha stått på en dammig ridbana och filmat. Sen tänkte vi ta oss ner på stan i Lund och käka nått, vi behövde ju kompensera gårdagens "mat misslyckande", så nått exklusivt ville vi ha. Vi tänkte ta en cykel ner, men det gick inte. Fanns bara en till förfogande. Så det blev bilen ner och inget vin för Anna. God mat blev det iaf. Kött, sås och pommes!

Nu kom vi precis upp på rummet igen. Suttit nere i Lobbyn, spanat på människor, analyserat hästar och tagit en glas. Gick ensam tillbaka till rummet för Anna skulle gå ut till bilen och göra nått (minns inte vad?), blev förföljd av ett snusk. Usch, men jag överlevde! Nu blir det tv-tittande, chips-ätande och telefon-pratande med mina fulla vänner hemma som sitter och ringer. Hahaha, puss på er! Sova rätt länge imorgon iaf, skönt.

Ha´t bra!

Brandsta Grill & Pizzeria

Publicerat: 2009-04-24 Kl: 20:50:13 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag på hotellrummet i Lund och Anna står i duschen, Talang går på tvn också. Smarta Anna tog med en dator, så ni får trevlig läsning hela helgen. Det här har i vilket fall varit en rolig dag. Lång bilresa. Klev upp 4 imorse och tog 6-tåget till Uppsala där Anna mötte upp mig, sen blev det till att dänga ner till Skåneland. Lång, men trevlig bilresa. Vi hann äta två glassar på vägen i var och äta lunch i Jönköping. Jättegod salladsbuffé! Måste ju tillägga att vi hann med att lyssna på samma skiva typ 10 gånger, utan att överdriva. Vi ledsna till slut och lyssnade på P3 och fredagsflörten.

När vi väl kom ner till Skåne efter nio timmar var den stora frågan hur vi skulle hitta till hotellet. Körde en egen tur runt i Lund, tills vi bestämde oss för att fråga någon. Anna lyckades charma en kille (utan större ansträngning), som körde före oss och visade vägen. Som tack fick han min chokladask som jag fick på clinicen i onsdags. Haha, där kom den till användning också! Vi ska sova på Scandic hela helgen. Rummet är verkligen "old style" och korridorerna luktar död mormor. Kul värre! Inte ens en plasma tv ;) haha

Eftermiddagen har vi spenderat med att titta på lite hästar. Redan lite småkär i två skimmlar. Men flera tottohästar ska vi titta på, ska bli så roligt! Efter det var vi hungriga igen och vi tog första (bästa) pizzeria, sugna på pizza som vi var. Och jag säger bara ät INTE på Brandsta Grill & Pizzeria. Jag skojar in om vi fick en elefant hälsena på pizza, geggat i lite smör och annat äckel. Vi tog ett smakprov, sen drog vi därifrån med spykänslor. USCH USCH! Så nyss tog vi en tripp till Preem, köpte en varsin macka och lite chips. Så nu känns det bättre!

Anyway, nu kom Anna ut ur duschen och jag ska hoppa in där. Jag känner hur mina fötter luktar fotsvett, mysigt. Vad kvällen och morgondagen bjuder på. Titta på hästar? Mingla i baren? Kolla på tävlingar? Det finns lite att göra iaf.

Ha det bra!

Skåne imorgon!

Publicerat: 2009-04-23 Kl: 20:34:18 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag här, kom nyss ut från duschen. Efter jag har skrivit klart det här inlägget ska jag nog börja packa för imorgon åker jag till Skåne med Anna och tittar på hästar. Det ska bli hur roligt som helst! Dessutom har jag aldrig varit så långt söderut som Skåne, så bara det ska bli kul. Däremot har jag lite svårt för skånska. Otroligt ful dialekt om jag får säga det själv, men det kan jag nog leva med. Sen blir det här andra helgen irad som jag blir borta en hel helg. En del bittra människor, som tycker att jag är tråkigast i världen som åker iväg, gulligt, men ni överlever!

På torsdag är det sista april, jag är mer än taggad. Jag ser fram emot det! Fast det är nog farligt att tänka så, blir säkert helt misslyckat bara för det. I vilket fall är dagen nästan helt planerad. Sällskapet är åtminstone bestämt till en viss del. Förra årets valborg blev ju sådär mindre roligt, om samma människa tänker förstöra det som förra året, vet jag inte vad jag gör. Så vi hoppas på att det blir bra i år! :)

Idag red jag ut på båda mina grabbar i solskenet. Prince fick busa lite i sommarhagen och hoppa lite över de små hindrena där. Badkaren hoppade han två meter över, haha! I helgen tar Natta hand om dem och rider lite :) På söndag får dem vila och massage av Elin.

Nej, nu måste jag packa. Men jag skulle vilja umgås med en viss människa nu hellre, men tackade nej till det. Ångrade mig precis. Det blir flera gånger, hoppas jag. Anyway, hörs på bloggen på måndag! :D

/ Saaaaaaaaaaaaaaaaaaandra

En lång dag..

Publicerat: 2009-04-22 Kl: 22:26:08 | I kategori: | 1 kommentarer


Idag har det varit en lång dag, framför allt för Mirantos. Han har varit lite överallt idag. Nu på kvällen fick han gå clinic för Lotta Björe på GRS. Kuligt! Han gick jättebra och jag fick rätt mycket beröm för både min ridning och hästen, så nu är verkligen självförtroendet på topp^^

Galet trött är jag nu också. Så därför orkar jag inte skriva mera.

/ Sandra

touch the sky

Publicerat: 2009-04-21 Kl: 16:25:40 | I kategori: | 2 kommentarer


Igår var det verkligen en väldigt tråkig dag. Men jag fick trevligt sällskap på kvällen däremot. Vi pratade skit och tittade på en film. Tror att jag blev lite osocial där ett tag och nästan somnade. Haha! Men han dog inte för det, som tur var!

Idag är jag i vilket fall skittrött. Känner mig helt död, så ikväll är det jag som sover tidigt. Jag har inte gjort så mycket hittills, bara jobbat. Red på lilla c-ponnyn idag också. Roliga lilla ponny! Sen har jag skrittat ut på Mirantos med Helena. Nu är jag bara hemma en snabbis och äter lite mat. Ska tillbaka typ nu och ha mina lektioner och sen blir det hoppträning på Lancer. Sen blir det till att sitta och sova på tävlingssektionsmöte. Jag kommer nog bara se fram emot att få komma hem och sova då.

Såg en viss människa lyxglida förbi här nyss också, kul för honom. Anyway, nu ska jag ta och göra nått vettigt! :)

/ Sandra Jacobsson





Kryssning¿?   •

Hemma efter en lång helg!

Publicerat: 2009-04-20 Kl: 15:50:50 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag varnar redan nu att det här inlägget kommer att bli långt, jag har nog en del att kladda ner. Jag har egentligen ingen lust att skriva, men jag känner att jag är tvungen. Tjockade i mig en bit kladdkaka nyss, så nu känner jag mig som en ny människa!

Som de flesta vet, det syns i vilket fall i läsarsstatistiken att jag har varit borta hela helgen och tävlat. Jag har tävlat tre hästar, Killigrews Easy Thing, Mirantos T och Little Prince. Det är lite blandade reslutat och det har inte varit en lika kanon helg som i Umeå, men den dög. Jag orkar bara lägga upp en film på vardera häst^^

Torsdag
110:
Gustav: Jag rider honom på ett annat bett som jag bara har hoppat en gång på, så jag tog den här rundan för var det var. Men han var fin, han hade ett ner. Men jag är nöjd!

Fredag
120:
Prince: Han hade två ner. Tro det eller ej. Men han rev A i båda kombinationer och jag vet inte riktigt varför. Annars kändes han rätt bra.
Mirantos: Han var otroligt pigg! Men han var nolla, duktiga lilla häst! :)

Lördag
120:
Gustav: Han var kalasfin! Det var det bästa jag och Gurra har gjort tillsammans hittills. Jag är jättenöjd med honom, dock ett ner. Han gjorde som jag sa hela banan runt, ingen tjaffs. Glad att jag har ett annat bett i munnen på honom.
Mirantos: Han var fin! Nollade i grunden och rider mot första i omhoppningen, då ger domaren nästa ryttare startsignal, men hon insåg snabbt vad hon hade gjort och bad om ursäkt. Jag fick hoppa sista i grunden igen och rida omhoppningen. Men jag tappade fokus totalt. Så vi fick ett ner i omhoppningen, men vi fick sista placeringen på det ändå. Nu är han kvalad till 130!

130 lag:
Prince: Vi fick hoppa 130 i laget. Det kändes lite sådär, med tanke på att jag debuterade 120 på honom i Umeå. Jag är nöjd med rundan. Men samma här, han rev A i båda kombinationerna, tråkigt nog. Nu är debuten gjord iaf och jag är nöjd! :)

Söndag
125:
Mirantos: Han var jättefin! Han rev dock C i kombinationen och det får han allt ta på sig själv, han har så bråttom :) På sista hindret blev det en liten ryttarmiss. Vi fick ett mittimellan läge och jag valde att trycka av honom, han gjorde sitt yttersta men bommen trillade ner iaf. Men jag är rätt nöjd med rundan ändå, trots att jag klantade mig på sista.
Prince: Han gjorde precis som han gjorde resten av helgen, rev A i kombinationen. Rundan är jag nöjd med, lite besviken på honom som inte lyfte tillräckligt på hovarna in i kombinationen. Så han har bara rivit insprången i kombinationerna i helgen, vet ej varför.. Men men! :)
 


Prince i lördags, lagklassen 130 cm :)

 
Gustav i lördags, 120 cm :)


Pigga Mirantos i fredags, 120 cm!


För övrigt har jag idag bara jobbat. Hästarna vilar, så jag känner mig verkligen som en tjockis idag. Fanns inte så mycket att göra idag heller, vi hade en hel del praktikanter, rena dagiset. Så det enda jag har gjort i princip är att trimmat på en lektionsponny. Väldigt längesen jag satt på en c-ponny måste jag säga. Men han var fin faktiskt! :) Så jag funderar på att gå ut och gå senare, någon som gör mig sällskap?

Snart är det Valborg också. Jag tror att dagen är planerad, men det hinner säkert ändras. Vad ska alla ni hitta på? Hör av er. I helgen ska jag åka ner till Skåne och titta på hästar också med Anna. Det ska bli skitkul :D

/ SJacobsson

Tävling hela helgen!

Publicerat: 2009-04-16 Kl: 06:52:59 | I kategori: | 1 kommentarer


Har försovit mig en gnutta, så jag ska sätta fart och packa nu. Inte glömma nått! Idag har jag mycket att göra :) Jobba lite på morgonen, sen rida mina hästar, packa ihop i stallet och putsa sakerna, sen kommer Charlotte och hämtar mig, åka iväg och tävla Gustav. Hem igen, duscha mina hästar och fixa det sista och sen tillbaka igen eftersom mina hästar ska stå uppstallade där hela helgen. Tävlingarna börjar så tidigt imorgon, så vi åker redan ikväll dit. Sen blir jag kvar i Gävle hela helgen och kommer hem söndag kväll.

På lördag kväll/em går lagklassen. Andra omgången i elitserien, lag SM, kval 2 ;) Bara att komma och titta då! För övrigt tycker jag att ni ska höra av er mycket i helgen, kommer antagligen ha lite tråkigt när jag inte sitter till häst. Anyway, hörs på bloggen söndag kväll eller måndag!

/ SUPERSANDRA

I´m good, I´m gone..

Publicerat: 2009-04-15 Kl: 17:13:44 | I kategori: | 0 kommentarer


Kom ganska så precis hem, mätt och tjock. Blev pizza till middag, så efter jag har skrivit klart här ska jag ut och gå med min kära mp3 i öronen, som jag skulle vilja på fylla på med ny musik, men jag orkar inte. Tror att jag gå ner och drar en solning. Måste i varje fall ut och rasta fläsket!

Vad jag ska fylla ut det här inlägget vet jag inte, jag har inget speciellt att dela med mig av. Har inte ridit nått idag heller. Så jaa.. Imorgon blir det däremot mycket att göra igen, ska iväg och tävla. Så ska försöka hinna skriva ett inlägg innan jag åker, annars hörs vi inte på bloggen förrän på måndag! Men tror nog att jag ska kunna kladda ner nått innan, men man vet ju aldrig^^

Aja, ska ut och gå nu! Har kvällsfodringen ikväll, så ska väl till stallet igen bara. Hörs.

Skicka sms, entertain me!

Nu börjar jag komma igång!

Publicerat: 2009-04-14 Kl: 21:59:59 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu är ännu en dag avklarad i livet. Jag har varit otroligt taggad idag och på g! Är det vädret som gör det? Är det för att jag känner att jag orkar igen? Anyway, har jobbat idag, stressat, jobbat lite till och ridit fem hästar. Tre av dem på hoppträningen nu på kvällen. Jag har haft fullt upp sen jag klev upp klockan 7 imorse, det är först nu jag sitter ner och tar det lugnt. Mitt emellan alltihopa, alltså efter jobbet kände jag för att ut och springa lite. Men mina dumma skor ville inte. Vad tusan! Aja :)

Gustav kändes bra idag! Hoppade lite grann och visade honom för en spekulant från Kiruna. Vad hon tyckte om Gustav vet jag inte, men hon skulle köpa Prince av mig, bara av att sett honon i boxen. Hon sa, "Han vill jag ha! Vad ska du ha för honom?", jag tog ju självklart inte henne på allvar och skrattade till svar, "Ja, allt är till salu för rätt pris, så 700.000 då!". Haha, jag höll på att svimma när hon sa, "Okej, sadla honom då, så får jag provrida!" - öööh? :'D Min lilla Prince, han vill inte bo i Kiruna, så han får fanimej stanna i Tierp! För övrigt så hoppade Prince som en gud idag på träningen, jag älskar verkligen min lilla ponny. Mirantos var självklart inte sämre. Cissi tyckte absolut att båda två skulle gå 130 i Högbo. Och så blir det nog också. Om Pirrpirr tänker kvala till 130 vill säga^^

I natt drömde jag att jag köpte en ny telefon. Jag borde nog tolka det som att jag ska köpa en, för min telefon går knappt att ladda längre. Och jag tror till och med vad jag vill ha för någon, jag spanade in en när jag och Emil var i Uppsala förra veckan. Så så fort min ekonomi säger att jag kan köpa en telefon ska jag minsann göra det! :)

Imorgon blir det nog en rätt slapp dag. Båda hästarna vilar och jag jobbar bara halvdag eftersom jag ska till ATG med Pirrpirr :) Kanske ska ta mig tid att dra ut och springa då? :D hah,

GOD NATT

I´m lost without you

Publicerat: 2009-04-13 Kl: 19:20:42 | I kategori: | 3 kommentarer


Jag är inte ouppmärksam, jag bara blundar. Jag vill inte tro på det jag ser och märker. Du är så otroligt tydlig egentligen. Men jag vet verkligen inte hur jag ska tolka det här. Jag kanske missuppfattar allting, men om det är så, är det konstigt att det är så många som ser samma sak..

Jag börjar med att berätta om gårdagen, även fast det inte hände nått intressant. Båda hästarna kändes så jävla bra igår. Speciellt Mirantos. Han som har varit så vild de senaste dagarna, var äntligen en harmonisk kuse igen. Sen vet jag inte riktigt vad som hände igår, tiden bara gick. Som jag gick och la mig vid klockan 22, riktigt trött tydligen. Sov som en gris hela natten. Måste bara tillägga att vi grillade igår också, sommarkänsla!

Idag klev jag upp tidigt för att hinna duscha innan jag skulle vara i stallet strax före 8, eftersom jag skulle hjälpa till på dressyrtävlingarna. Men efter duschen, hamnade jag framför tvn med Tyra Banks show och glömde bort både tid och nästan frukosten. Fick alltså stressa trots allt. Och eftersom minuterna gick så fort, blev det mössan på idag. Tur för mig att det inte var soligt idag, hur hade det sett ut med mössa då egentligen?! Så idag har jag suttit i dommartornet hela dagen, sett en del fina hästar, men det finns ju en hel del ök också. Ångrar lite grann att jag inte anmälde mig. Pirrpirr och Prince hade lätt sopat banan där ;) Lilla Nisse var med och tävlade idag också. Han såg verkligen elegant ut, snygga lilla häst. Och Ullis och Elegant vann första klassen också, bra bra!

Mellan alltihopa idag skrittade jag ut på mina grabbar. Och mina hästar är verkligen bäst i världen! Imorgon ska båda två vara med på hoppträningen. Det kommer vara fullt upp imorgon. Jag ska jobba första gången på flera veckor. Antagligen rida någon ridskolepålle under dagen. Efter det ska jag hoppa Gustav och visa honom för några spekulanter från Kiruna. Sen ha mina lektioner och sen är det hoppträning med mina två och antagligen Lancer. Mycket hästar att rida imorgon alltså. Men det är roligt, behöver aldrig fundera på vad jag ska göra. Sen kommer jag bara jobba halvdag på onsdag eftersom jag ska till ATG med Mirantos. På torsdag halvdag igen eftersom jag ska tävla. Och på fredag är jag helt ledig eftersom jag ska tävla. Sen är det tääävling hela helgen, wonderful! Taggad! Tre hästar, Mirantos, Prince och Gustav :)

Såå, det här blev ett längre inlägg än vad jag trodde. Men så kan det bli. Och just ja! Jag fick en kommentar som sved lite. "Gud vad smal du har blivit, Sandra!" - Öh, vad jag tjock i somras när du såg mig eller?.. Hmm, vad jag vet har jag inte varit med om några drastiska upp eller ner viktgångar. Tror inte att jag har vuxit så speciellt mycket på längden heller. Hahaha, anyway.

Puss!

Bitterfitta!

Publicerat: 2009-04-12 Kl: 14:46:10 | I kategori: | 0 kommentarer


Det blev ingen fest igår, det blev en chips och dippkväll. Började med att Nicole, Angelica och Martina kom över med chips, läsk och dipp. Men ingen gräddfil? Hur dem nu tänkte sig där. Vad gör man då? Man ringer en granne och frågar om dem har gräddfil. Sagt och gjort! Ringde Emil, kändes som jag ringde väldigt olägligt. Men jag hade visst fel, haha! Eller?^^ Jag och Angelica knallade över, snodde lite gräddfil, fick lite sura pikar och blickar sen gick vi hem igen :D Vi satt oss framför tvn, käkade chips och hade otroligt roliga samtalsämnen att prata om. Så jag har skrattat som en galning. Sen kom lite pojkar förbi och gjorde oss sällskap. Ingma, Pojja och Philip kom förbi :) Jonathan kom också efter att han varit i Karlholm på fest och mådde sådär. Lilla fyllo :) Under kvällen fick jag diverse sms och samtal, det tjatades lite grann om att jag borde följt med till Karlholm. Fick ett litet bittert samtal om det idag också, blir kallad svikare och dissare. Ryck upp dig, min vän! :D

Nicole sov kvar här inatt också, vi sov galet lääänge. Hur skönt som helst! Och det är hur fint väder som helst ute idag också. Kan det bli bättre?! Så får mig blir det stallet snart. Rida båda hästihästarna. Vad som hittas på på kvällen vet jag inte än. Jag känner att jag inte bara vill sitta själv hemma framför datorn iaf. Vi är ju trots allt lediga imorgon också, så ni som vill hitta på nått. Hör av er! Nu har jag nog inget mer att dela med mig av idag. Eller jo, lyckades få två kärleksförklaringar igår också. En i tårar och en i nästan tårar. Jag säger då det.. Hah!

/ SuperSandra

If only you..

Publicerat: 2009-04-11 Kl: 12:36:58 | I kategori: | 0 kommentarer


Det är otroligt fint väder och jag har verkligen saknat det här vädret. Vintern har varit lång, men nu blev det helt plötsligt sommar jättefort. Förra helgen var jag uppe i Umeå, där var det snö och minusgrader. Vinterjacka och långkalsonger! Igår satt jag och red i bara linne, frös knappast. Snacka om att det kan vända fort!

Idag har jag klivit upp tidigt, hade stallet. Och jag har så sjuk träningsvärk i magen och armarna, så det var rätt jobbigt. Men det gick an. Hann rida Mirantos innan lunch också. Den kusen har allt vårkänslor, helt vild. haha! Vi red ut i det fina vädret. Ska trimma Prince lite på banan sen :) För övrigt känner jag mig tröttast i världen just nu och extremt godissugen. Men men.. Ska tillbaka till stallet snart och som sagt rida Prince, sen ta in hästarna. Vad kvällen bjuder på är inte bestämt, men det visar sig. Vi hoppas på party! Fast och andra sidan har jag inget emot en chips och dippkväll heller.

Igår hamnade jag hemma hos Nicole med tjejerna. Vi grillade och tittade på Talang. Även om vi gav upp grillningen efter en stund och stekte köttet istället. Riktigt trevligt var det i varje fall. Och eftersom jag halvt hade lovat att jag skulle vara lite social med Jonathan, så kom han och två av bröderna Grip förbi och gjorde oss sällskap framför Talang också. Trevligt!

Just nu sitter jag och lyssnar på Danny på youtube. Hahah, vad är det för fel på mig? Jag har aldrig varit ett fan av honom, men helt plötsligt så dög han. Men jag ska nog ge upp datorn nu och slöa framför tvn en stund. Kanske till och med sova en skvätt. Jag är som sagt väldigt trött.

Hör av er!

/ SJacobsson

Underbart väder, snart sommar!

Publicerat: 2009-04-10 Kl: 12:48:01 | I kategori: | 2 kommentarer


Igår spenderades kvällen hemma hos Löfströms på party. Jag kilade dit rätt tidigt och var social, innan flera människor började ramla in. Människan som förväntades att förstöra min kväll, dök aldrig upp. Det hade strulat till sig lite för honom igår, så att säga. Så går det, säger jag bara! Skadeglädje på hög nivå. För övrigt får kvällen inte kanske högsta betyg, men det dög :) Vissa tyckte att jag drog hem för tidigt och vissa tyckte att jag var alldeles för bitter som inte ville kramas hejdå. Jag blev på lite dåligt humör där ett tag och ville bara hem. Drog hem ensam, men jag slapp iaf sova ensam. Det var bra!



Idag ska jag till stallet, typ nu. Mirantos ska trimmas lite och jag tänker rida på utebanan, skönt att rida utomhus, så underbart väder! Prince ska få komma ut i skogen idag också däremot. Så får han trimmas lite imorgon istället och Pirrpirr får komma ut. Imorgon har vi stallet också. Kuuuul. Not. För övrigt borde det bli fest imorgon också. Men ingenting är bestämt. Kvällen idag kommer nog spenderas med mina favoritbrudar, äta mat och bara umgås. Hör av er btw, jag vill ha mycket sms och telefonsamtal idag ; )

Jag längtar till sommaren!
Jag älskar mina hästar!
Mina underbara vänner är det bästa som finns!
Jag är taggad på livet!

/ Sandra Jacobsson

Rock show!

Publicerat: 2009-04-09 Kl: 14:35:58 | I kategori: | 8 kommentarer


Eftermiddagen och kvällen igår spenderades med Emil och avslutades hemma hos systrarna Nylund :) Emil och jag var en sväng till Uppsala och som vanligt när man inte har några pengar ser man en massa grejer man vill ha! Så typiskt. Jag kan ju tala om för alla att det jobbar en rolig gubbe på Biltema, jag fick verkligen göra allt för att inte börja asgarva. Stackarn! Hahah! Aja, det var trevligt iaf :) Emil skjutsade mig till Nylunds sen och där pratade vi skit tills vi somnade. Trevliga tider!

Idag jagade jag upp brudarna rätt tidigt, så jag har hunnit rida båda hästarna och gjort klart allt i stallet. Andreas kom och hälsade på i stallet också, så jag fick skjuts hem av honom. Snällt! :) Nu sitter jag mest här och vet inte riktigt hur jag ska göra med kvällen. Jag vet iaf att jag ska på fest sen, otroligt bra när nästan grannen har fest. Haha, tar en minut att gå hem. Jag hoppas att kvällen blir väldigt rolig och inte blir helt förstörd. Men jag ska inte ens tillåta att den blir förstörd.

Have a nice day!

What am I fighting for?

Publicerat: 2009-04-08 Kl: 12:38:05 | I kategori: | 0 kommentarer


Hej och hå, här kör vi hårt! Kom precis hem, varit och hoppat Gustav. Så nu är jag helt slut. Jävla häst att vara stark, så efter halva passet gav jag upp och ville bara glömma allt vad tränsbett heter och gick ner till stallet och hämtade ett lite skarpare. Vilken skillnad! Jag fick helt plöstligt börja använda benen mera. Så nu kör vi på det här ett tag, så får vi se om det funkar. Gustav följer i vilket fall med till Gävle nästa helg och tävlar med min andra grabbar. För övrigt var det motvind både till stallet och hem igen när jag cyklade, pain. Mitt flås är inte helt tillbaka än märkte jag idag.

Och nu är jag helt svettig och äcklig, tiden sprang iväg från mig, så jag hinner inte duscha. Jag får byta om, ösa på med lite parfym och fixa håret bara. Pappa kommer om en halvtimme och hämtar mig, vi ska till sjukan i Uppsala. Ännu mera prover.. Förhoppningsvis äter vi i Uppsala och shoppar ett täcke till Prince. När jag kommer hem ska jag rida mina grabbar. Rida ut och njuta lite av våren. Vad kvällen bjuder på vet man aldrig, det får vi se. Morgondagens kväll är åtminstone planerad, FEST!

Have a good day! 
 

Cocaine!

Publicerat: 2009-04-07 Kl: 22:37:45 | I kategori: | 0 kommentarer


Vårens första tecken har dykt upp, Emil och hans merca. Haha! En del av kvällen har spenderats med Emil och sola. Trevligt värre, det var ett tag sen! Nu är jag för övrigt taggad till torsdag. Efter vi solade hämtade vi upp min Angelica, som Emil inte tror är lillasyster till Martina. Och jag måste ju säga att Cocaine med Nomy är världens bästa låt och är SÅ MYCKET sommar och åka merca med Emil.. Haha, jaa.. Nu längtar jag bara till sommaren! :D

Annars har jag ridit mina hästar idag. Skrittat ut barbacka på båda två. Prince tyckte att det var det knäppaste jag har hittat på hittills och ville helst kasta av mig först. Men han överlevde det också, lilla stackaren. Mirantos fick sällskap av Angelica och Jettan. När vi var klara i stallet kilade vi ner och åt pizza och sen hem till henne och Martina för att käka glass, godis och titta på film. Fy fan vad tjocka vi är! :)

Inga ringde idag och frågade om jag ville vara med och rida clinic för Lotta Björe nu i april, det ville jag ju såklart, hur kul som helst :D Vilken häst jag tar vet jag däremot inte.

Och nu sitter jag och Angelica här.. Vi har varit lite nostalgiska och läst igenom gamla msn konversationer, farligt att vara sån. Man saknar bara gamla goda tider! Nu är vi hungriga på macka, så nu ska vi ner och käka macka!

/ Sandra Jacobsson
fan för dig om du förstör min kväll på torsdag..

Hemma från Umeå!

Publicerat: 2009-04-06 Kl: 11:30:27 | I kategori: | 1 kommentarer


Vilken helg det har varit! Inte varit det bästa vädret direkt. Snö och minus grader. Uscha! Men mina hästar har gått kanon :) Det gick däremot värre för laget, synd. Men vi tar igen det i Gävle om två veckor, då andra omgången går. Annars har helgen varit trevlig med mycket skratt i lastbilen och så. Hästarna åkte jättebra, både upp och hem. Sjukt långt bara! Jag gick och la mig klockan halv 4 imorse, så jaaa.. :) Många som tjatar om filmer, så jag har lagt upp några av rundorna på youtube, 5 rundor av 9 totalt (det blev en omhoppning för Prince i sista klassen, bed: A1:a på den.). Kort och gott nollade Prince alla sina klasser och Mirantos hade ett ner i alla sina.

Fredag
110:
Prince: Dubbelnolla och kom fyra. Men supersmarta jag gick banan slarvigt och glömde bort den lite. Så jaa, blev otroligt chockad att jag ledde klassen hur länge som helst. Hade jag inte glömt banan, hade jag fan vunnit som en fis i rymden! Lite irriteradne :D
Mirantos: Vi hade ett ner, rev A i kombinationen. Pirrobert var pigg och jag fick aldrig tillbaka honom. Men han var fin annars! :)
120:
Prince: Det här blev ju debuten för mig med de här två hästarna. Och Prince dubbelnollade och blev placerad. Jättenöjd med rundan! :)
Mirantos: Han var jättefin, lyssnade lite mera i den här klassen. Men självklart ett ner. Väldigt synd! Han hade allt kunnat varit nolla där också! :P

Lördag
120:
Mirantos: Även här ett ner, han hade lite bråttom i kombinationen. Hoppade jättebra in över A och fick trångt till B, så ett ner där. Men det var väldigt mycket fel, så där blev Mirantos placerad :D
120 lag:
Prince: Vi nollade! Han var kanonfin, flöt bara runt banan. Roligt med mycket folk på läktaren också, då blir man lite extra nervös. Jag älskar lagklasser, det är så härlig stämmning! Laget blev dock inte placerat. Men vi var nu kvalade till 130. Bra gjort på två rundor i 120 bara.

Söndag
125:
Mirantos: Det här blev debuten i 125 för Mirantos, han har aldrig gått det förut. Han var pigg i den här klassen, men fin! Hade även här ett ner. Han rev C i tre kombinationen, han hade lite bråttom in och fick trångt ut.
Prince: Nollade i grunden och fick komma in sen till en omhoppning eftersom det var bedömning A1:a och nollade även där. Helt underbar är min lilla häst! Blev ju självklart placerad också :) Men jag måste säga att jag hade flyt på sista hindret i grunden, haha!


Mirantos T och jag i 120n på fredagen. Debut för oss!

 
Little Prince och jag i 120n på fredagen. Debut för oss!


Little Prince och jag i lagklassen! (lördag)


Mirantos debut och jag i 125an på söndagen.


Prince och jag i 125an på söndagen. Orkade inte lägga upp omhoppningen däremot! :)


Såå, nu har ni fått lite filmer att titta på, mamma som expertkommentator :'D


/ SJacobsson

Umeå idag, kommer hem söndag natt!

Publicerat: 2009-04-02 Kl: 05:58:03 | I kategori: | 1 kommentarer


Japp, då var det morgon och jag har redan varit vaken i en halvtimme utan att ha gjort nått vettigt. Jag ska försöka packa, äta frukost och klä på mig. Lär vara i stallet till 7 om jag ska hinna longera båda två och duscha dem innan 9. Kunde inte duscha igår, slut på varm vatten och hästarna behöver snyggas till!

För övrigt har jag inte sovit ett skit i natt. Kollade på klockan sista gången halv 3.. Helt värdelöst. Jag kommer vara jättetrött idag. Och som rubriken lyder kommer jag hem söndag natt, så vi hörs här på bloggen först på måndag! Nu måste jag tamefan tagga till! Jag hoppas att det går bra för laget på lördag och att mina hästar hoppar fantatiskt, min känsla ska finnas där och allt ska bara vara bra i helgen! *positiva tankar*

Tack till alla som hörde av sig igår.

Ha det bra så länge, take care!

/ Sandra

Umeå imorgon..

Publicerat: 2009-04-01 Kl: 20:39:03 | I kategori: | 5 kommentarer


.. Och jag vill inte åka.

Jag vill verkligen inte. Jag har gråtit ända sen jag kom hem, alltså över en timme. Allt bara strular, jag får skit för det mesta, arga föräldrar, bara kall vatten, dumma personer, det mesta bara jävlas, träningen gick inge vidare igår ( - jag red dåligt), sällskapet i helgen kommer inte bli det bästa (alla behöver inte ta åt sig), en dum människa som ignorerar mitt sms när jag som mest behöver honom och så har jag en enorm prestationsångest för helgen.

Jag borde packa, men istället sitter jag här och gråter. Jag som såg framemot det här så jävla mycket. Men efter allting nu, så vill jag verkligen inte. Ingen som peppar, ingen som stöttar, ingen som förstår..
RSS 2.0