Jävla katt -.-

Publicerat: 2008-09-30 Kl: 09:09:20 | I kategori: | 0 kommentarer


Jävla katt, säger jag bara. Vi halv tre blev
jag så jävla lack, så jag gick in och la mig
bredvid mamma och sov. Man får konstiga
reaktioner från henne när man väcker henne
när hon sover djupt. Hon började asgarva
i natt? - Okeeej? :'D Jaja, nu har jag precis
duschat och har VÄRLDENS ångest om vad
 jag ska ha för kläder idag. Men äh, det blir väl
nått bara.

Idag är mamma på anställningsinterjuv, så
alltså hoppas jag på att jag får skjuts hem
från skolan (a) Jag ska till stallet direkt efter
skolan som vanligt och rida Suppan, sen
hem och fixa till mig. Det är föreläsning ikväll
med R=I, fysisk träning för ryttare, det blir väl
säkert trevligt. Så ingen hopppträning och
inget jobb heller idag, med andra ord -.-''''
TRÅKIGT









Måndag

Publicerat: 2008-09-29 Kl: 07:42:40 | I kategori: | 0 kommentarer


Haha, vilken galen helg. Den avslutades med en dag i Uppsala med tjejerna. Det behövdes, lite "girltalk", det har nog blivit lite för mycket killkompisar på sista tiden. Jag investerade ett par skor, ett par jeans, lite underkläder och en väska. Jag unnade mig själv en solning igår också, jag höll på att somna i solariet :'D

Jag råkade springa på Stefan på stationen i Uppsala också, eller ja. Han sprang på mig. Dock mer nykter den här gången till skillnad mot i fredags :'D höhö!

Nu är det som sagt måndag igen. Dagarna går så fort, så jag tycker hela tiden att det är måndag och fredag. I helgen har jag och Martina planerat att det är fest hos Nicole, apropå fredag (a) xD Vi får välan se. Men ja, back to the subject. Nu har jag precis duschat, så jag ska väl försöka fixa till mig och dra till skolan. Idrott först = meningslöst att fixa håret -.-' Jaja, jag rider nog Suppan på specialidrotten idag. Dressyr för Uffe. Och sen rider jag Hamilton i dressyrspecialen ikväll, även det för Uffe^^



Båda hästar gick kanonbra, och Suppan var RIKTIG fin! Roligt : ) Nu sitter jag här mest och fördriver tiden. Ingen är nått vidare rolig, till skillnad från igår. Då skulle alla minsann vara sociala och jag använde det som ursäkt till att inte plugga -.- Dumma mig. Aja, nu har jag inget mera att säga.

Du ger mig dubbla budskap. Vad vill du egentligen? Vet du ens vad du vill?

S0v gott : ) / Sandra

Shoppingterapí

Publicerat: 2008-09-28 Kl: 10:34:47 | I kategori: | 0 kommentarer


Det har varit en påfrestande långhelg, så idag ska jag utsätta mig för lite shoppingterapi med två nära vänner, Martina och Nicole. Det kan behövas, som sista dag på helgen. Imorgon är det skola igen -.-' Annars har jag inga andra planer för idag, stallet sen bara. Men jag ska inte rida nått, skönt : )

Igår kväll kom Emil och Nyman förbi, direkt efter dem drog vid halv 8 typ, somnade jag och sov i sträck tills jävla Emil väckte mig imorse :'D Sen kunde jag inte somna om. Jaja, nu har jag precis duschat och sen blir det 12 tåget till Uppsala, nu jävlar tänker jag spendera pengar, helt onödan egentligen.

Du är störd
Du är galen
Du är konstig

Är det bara jag som är normal?

HÖHÖHÖH, peace! / Sandra (som ska sluta bry sig, så jävligt)

Bowling och annat konstigt

Publicerat: 2008-09-27 Kl: 09:08:30 | I kategori: | 0 kommentarer


Ja, herregud säger jag bara.. Vad mitt liv är bra konstigt^^ För det första vill jag säga förlåt till några för igår, ni vet vilka ni är. Förlåt <3 , helt galet vad allt blev knasigt igår. Och det blev självklart inte som jag hade planerat. Förvånande?

Jag drog och bowlade i Uppsala med Andreas, Julia och Dennis. Sjukt trevligt, tack för det kompisar! : ) Vi hade rikitigt roligt och Andreas lokalsinne är ju totalt sämst xD Höhö, väl hemma i Tierp igen var vi lite taggade på party. Vi hamnade hemma hos Mark på en riktigt tråkfest, trevligt att träffa lite människor man kände däremot^^ Och ja, efter lite strul hit och dit och blablablaochblöhö, så hamnde Emil i min säng och vi låg och pratade massor ända tills klockan blev väldigt sen. Jag somnade klockan 4 och nu gick jag upp halv 7 -.-'

Jag har gått runt som en zombie heeela morgonen, blä på att inte sova tillräckligt. Nu är jag hemma en snabbis, ska hämta mp3n, sen ska jag tillbaka till stallet. Och sen Rimbo med Helenas familj och kolla på ponny. Jag tänker sova i bilen, om jag får :'D Ikväll kommer de och provrider Suppan igen, tredje gången. Jaja, och sen ikväll.. Vad händer då? Jag är så SJUKT otaggad på att göra nått. Jag vill nog bara ligga hemma och sova, eller så vill jag vara jättefull, så jag slipper tänka.



Japp, nu är jag arg. Tack idoit! Varför ställer man upp för vissa människor? Åh, fy fan säger jag bara..
Nu tänker jag sova, god natt!

/ Sandra

P.S I love you

Publicerat: 2008-09-26 Kl: 17:50:19 | I kategori: | 1 kommentarer


Igår var jag som vanligt i stallet. Red min Suppis, hon var finfin, vi trimmade lite i ridhuset^^ Jag red Hamilton också, vi busade ute i skogen. Härligt häst :D Sen på kvällen umgicks jag med Nicole och Andreas. Tanken var att Andreas skulle komma hem till mig med en film, P.S I love you, som jag hemskt gärna ville se. Han kom såklart, men vi upptäcker snart att han har tagit fel film. - Jaha, duktig idiot. Självklart så gick han hit också -.- Då fick jag den smarta idén var tar mammas bil och åker hem till Andreas och hämtar filmen. Efter tre försök fick jag äntligen liv i mamma, vi fick låna bilen.. Efter lite strul, så hamnade vi till slut hemma hos Andreas istället och tittade på filmen. Den var inte lika bra som jag trodde.. Men jaja, den dög^^ Jag och Nicole somnade hemma hos mig någon gång kring halv 2 : )

Idag sov jag och Nicole lagom länge, skönt! Sen blev det stallet. Jag hoppade Hamilton och red ut på Suppan barbacka. Den lilla jäveln försökte bocka av mig, men jag satt kvar^^ höhöhö.. Nu kom jag typ precis hem och jag vet inte riktigt än hur min kväll kommer att se ut. Jag hoppas att den blir som jag vill, men det blir det ju aldrig så -.-' Åh, snälla Du.. Förstör inte min kväll, så är du söt?

LEDIG

Publicerat: 2008-09-25 Kl: 11:07:30 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag är jag ledig från skolan, underbart! Så nu ska jag till stallet, rida två hästar och fixa så mycket som jag hinner. Sen hem, duscha och tillbaka till stallet och jobba. Sen tänker jag åka hem, ta det lugnt och titta på Idol^^ Det är vad jag har planerat idag :P
Och vart är festen i helgen då, folket? :D

Igår var jag ju som sagt i stallet, som vanligt. Jag red ut på Suppan med Inga, hur trevligt som helst^^ Vi hoppade lite på hindrena i sommarhagen också, jag tror jag ska göra fälttävlanshäst av min ponny :D På kvällen tittade jag på Idol med mamma : ) Och vid klockan 21 typ, kom Emil och våldgästade. Vi drog en solning och blev lite brunare. Trevligt. Sen hamnde jag i sängen och låg och lyssnade på musik i säkert en timme och funderade. Jag gav mig själv Tinnitus bara för att jag envisades med att lyssna så högt. Så då fick jag svårt att somna, för att det pep i öronen -.-

Nu ska jag lägga mina mjukisar i tvättmaskinen och byta om till ridbyxor. Eller inte byta om, snarare klä på mig. Jag har liksom nyss vaknat!

Ha en trevlig dag, mina trogna läsare! : *
/ S A N D R A

Motivation

Publicerat: 2008-09-24 Kl: 12:44:07 | I kategori: | 2 kommentarer


Jag har ingen motivation alls längre, vafan! Någon som vet hur man gör för att vara motiverad till att göra vissa saker? Det vore najs om du hörde av dig isf : )

Idag är det onsdag iaf och det hur fint väder som helst! :D Jag ska bara rida Suppan idag. Jag tänker fanimej rida ut i underbara vädret. Sen blir det Idol-tittande ikväll, någon som joinar?^^

Igår hade jag en katastrof-lektion igen. Vi skulle försöka lära oss galoppfattningar idag. Men mina ungar har tydligen stora problem med att lyssna.. Så ja, det gick ju som det gick. Vi hoppas att det går bättre nästa gång^^ Sen hoppade jag Caminzky, men det blev ingen träning. Vi är isolerad igen -.- JÄVLA häst, säger jag bara. Jag hoppas och ber att det inte är kvarka igen! Men iaf.. Caminzky var tokfin och mitt öga funkar som det borde igen! : D Ehm.. Jonathan och Andreas var förbi i stallet också och sen blev det Idol-tittande. Mysigt, typ : )

Snälla, jag förtjänar väl det här? Låt mig få njuta en liten stund iaf..

"Ingen fara"

Publicerat: 2008-09-23 Kl: 13:38:17 | I kategori: | 0 kommentarer


Cotten har varit duktig idag. Jag är glad att jag tog intiativet :)

Igårkväll kom en Emil förbi, trevligt att ses igen ordentligt, måste jag säga. Det var ganska längesen^^ Vi pratade en del och kollade på en halvbra skräckis : )

Nu kom jag precis hem, så nu ska jag in i duschen! Sen ska jag dra någonstans och äta med Andreas. Sen blir det jobb ikväll och ta hand om hästarna. Jag hade tänkt låta Suppan få vila två dagar i rad, det behöver hon. Hoppträning ikväll också :P

Nu finns det inget mera att skriva. Förutom att jag är SÄMST på att ta tag i saker. Men så är det^^

Vilket skämt!

Publicerat: 2008-09-22 Kl: 17:36:57 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag hatar när du har rätt, och det har du jämt!

Jag blir helt fascinerad av vissa människor. Hur fan kommer du undan så lindrigt jämt? Jag tycker bra synd om henne.. Och jag fattar inte ens varför jag lägger ner energi och bryr mig. Varför släppte jag in dig i mitt liv? Du har förstört så otroligt mycket. Jag vill bara radera minnena jag har med dig. Men trots allt så kändes inte det där så hårt, det känns inte längre.. Det är ett stort steg ändå. Glad att jag insåg för några veckor sen att du verkligen är ett avslutat kapitel för mig. Men ibland undrar jag verkligen om jag har insett det? Jag försöker iaf intala mig själv att jag inte vill ha nått med dig att göra.
- Sluta hör av dig, det är bara jobbigt.

skrivaavmig.se

Lördag och söndag

Publicerat: 2008-09-21 Kl: 21:32:52 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår hann jag inte skriva nått i bloggen. Så jag sammanfattar de här två dagarna nu ist :P

Lördag: Upp tidigt. Vi hade stallet.. Fixade allt som jag hann göra. Hoppade Suppan, kanonfin! :D Klockan 10 började ULK-kursen. Jag var den enda från Tierp, det var lite tråk. Men jag träffade en del najs människor. Jag umgicks mest med några UPK-brudar^^ Trevliga människor.

Det var en lång dag, det kändes som om att vara i skolan på en lördag -.- Ganska tråkig kurs. Och jag var rejält trött, så mitt i alltihopa får jag ett skrattanfall, (det hände inte ens nått kul?) så jag var tvungen att gå ut därifrån. Jag vill inte ens veta vad de andra trodde att jag var för ett retard xD hahah! Jaja, jag hann rida Cotten klockan 21 på kvällen också. Vi somnade någon gång vid klockan 1, tror jag. Och det sista jag ville vara att folk ringer och talar om att de är på fest när jag ligger på golvet och försöker sova, och råkar vistas på en tråkig kurs. En människa var visserligen rätt.. Jaa, jag ville prata med honom. Det kändes ganska bra, så att säga^^

Söndag: Upp tidigt igen, sjukt morgontrött! Klockan 9 började kursen igen, suck! Sjukt seg dag. En till "skoldag" till klockan 17.. Hjälp säger jag bara. Det känns som om jag har gått i skolan i 7 dagar nu ;o Men sån tur var blir det bara tre dagar till, sen är det studiedagar. Så det blir bara 10 skoldagar i sträck xD Nåja, åter till min dag.

Efter kursen åkte jag hem och åt. Sen fick jag äntligen min efterlängtade dusch! Så underbart det var att duscha, helt sjukt : ) Sen åkte jag tillbaka till ridskolan, de skulle komma och provrida Suppan. Samma människor som förra helgen. Men idag ville de prova hoppa henne. Det gick väl ganska bra med tanke på tjejen :) Jag hoppade upp och red lite på henne efter tjejen hade ridit och hoppade nått språng. Jävla fina häst :D

Nu sitter jag här och tänker på mitt helt galna lilla jävla liv.. Nu ska det bli spännande och se vad som händer. Jag vet inte hur jag ska handla i den här situationen bara O_o Jaja, jag gör en Sandra och gliiiider med en stund, så får vi se vad som händer^^ För övrigt, så ligger jag officiellt och sover nu. Men jag är tvungnen att skriva lite, så jag kan sova gott i natt..

Tack och hej
Förlåt för ett rörigt inlägg, jag orkar inte tänka
/ Sandra

Impulsköp

Publicerat: 2008-09-19 Kl: 21:35:44 | I kategori: | 0 kommentarer


Jaa, idag har jag impulsköpt en telefon. Den är megasnygg, men jag saknar redan min gamla! Min gamla är <3
Det enda som är bra med den nya (jämfört med min gamla) är att den är så snygg. Annars är den ganska.. Ja.. Aja :) Bli inte förvånad om jag har den gamla snart igen^^




För övrigt har jag varit i skolan och efter skolan drog jag direkt till stationen. Där hittade jag min frusterade vän Andreas som ogillade sitt kvinnliga sällskap, vilket tur att jag kom och räddade honom xD Vi åkte in till Uppsala. Vi mötte upp Simon inne i Uppsala. Det minglades runt lite på stan. Handlades kläder osv.. Dennis kom och gjorde oss sällskap också! Jag och pojkarna drog middag på China, myys. En ganska najs dag.

Nu sitter jag här och tar det lugnt. Imorgon ska jag upp tidigt. Vi har stallet och sen ska jag vara på ULK-kurs hela helgen! Skittråkigt ._. Helgen blir ganska trist med andra ord. Det var trevligt att träffa Simon iaf, verkligen. Kul att ses! : D
Jag hann träffa far en snabbis också!

God natt på er snyggingar!  / Sandra Jacobsson

Höst

Publicerat: 2008-09-18 Kl: 08:10:32 | I kategori: | 2 kommentarer


Se problemen som början på en förändring.
Se slutet som början på något nytt.

Det märks verkligen att det är höst nu. Det börjar bli riktigt kallt och sommaren känns långt bort. Usch, säger jag bara.. Det enda som är bra med vintern är att det är så mysigt i december (Om det är snö, vill säga). Jul, advent och nyår. Annars kan det gärna få vara sommar året runt.

Jag sitter i skolan nu och har tråkigt. Jag har en lektion kvar, sen slutar jag : ) Ikväll ska jag jobba, rida och plugga.. Bara ta det lugnt, ska jag också göra. Imorgon blir det Uppsala efter skolan, myys.

"Jag blir full på min Coca Cola"

Publicerat: 2008-09-17 Kl: 14:09:42 | I kategori: | 0 kommentarer


Som vanligt blir det inte som jag planerar. Jag var i skolan igår, en lektion. Sen stallet, fixade hästarna och jobbade : ) Jonathan och Andreas kom förbi stallet. Andreas tog in Suppan, duktigt! Jag fick skjuts hem när jag slutade av Jonathan. Duschade och sen kom grabbarna förbi och tittade på Idol med mig och sen fortsatte vi hem till Jonathan i Kyrkbyn. Så jag sov hemma hos Jonathan i natt, fick skjuts till skolan imorse. Tack : ) Morgontröttare människa får man leta efter^^

Nu sitter jag här, kom precis hem från skolan. Rätt najs, sluta tidigare eftersom Mathias inte var där. Ingen Tekniklektion alltså :P Nu ska jag väl typ till stallet och rida osv.. Ikväll blir det att plugga lite matte och titta på Idol : )

Är det någon som vill följa med in till Uppsala på fredag? Hör av dig!

Jag saknar dig i min hundratjugo säng.

Counter Strike

Publicerat: 2008-09-16 Kl: 10:54:48 | I kategori: | 0 kommentarer


Fan vad less jag blir. Jag kommer till skolan till halv 11 när jag egentligen börjar min lektion. Men får höra att de två första är inställda! Så alltså börjar jag inte förrän klockan halv 2 ._. Jävla baaajs. Så nu sitter jag här i skolan och glor bara, vad fan ska man fördriva tiden med?

Idag ska jag inte rida nått, bara jobba och sen plugga ikväll : )

Nu tjatar killar om att jag ska spela cs med dem. "Kom nu Sandra, vi behöver dig!" - Bara för att jag är så sjukt bra på cs och äger ut pojkarna. HÖHÖ

Måndag

Publicerat: 2008-09-15 Kl: 08:29:41 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag här.. Hostar, nyser och går och snyter mig då och då.. Fortfarande sjuk -.- Jag ska till skolan, men jag skippar idrotten eftersom jag är sjuuuuk ._. Sen tänkte jag rida Suppan på specialidrotten och longera Cotten, förhoppningsvis är han ohalt nu. Sen hade jag tänkt att gå en promenad ikväll med Jonathan (och Andreas?)



Suppan gick bäst på specialidrotten, fina lilla stumpan! Cotten longerades och såg fräsch ut! Härligt :D Busig som satan också. Han fick skon påslagen idag också. Vila imorgon och sen tänkte jag nog börja skritta på honom : ) Jag grejade iordning allt i stallet, sen åkte jag hem.

Åt lite maaat, gott med mat när man är hungrig. Eller hur? Sen kom Andreas och Jonathan förbi.. Vi tog en promenad och Emil följde med. Helt okej att gå ut och gå. Just precis nu sitter jag och rullar tummarna. Grabbarna är ute och svinar, jag hade absolut ingen lust att följa med xD Höhö, de kommer och spelar cs med moi senare^^

Jag är stolt över dig kvinna, bra gjort!

/ Sandra alice elisabeth Jacobsson

Helgen

Publicerat: 2008-09-15 Kl: 08:27:05 | I kategori: | 0 kommentarer


Okej, jag har inte bloggat på hela helgen. Fråga mig inte varför, så nu tänkte jag försöka sammanfatta den. Men jag har så dåligt minne, så jag vet inte vad jag har gjort typ.. Ehm, fluuum..



Fredag:
Fortfarande sjuk, så jag var hemma från skolan. Men om jag inte minns fel så hade inte vi några lektioner, eftersom lärarna var borta på utbildning? Whatever. Jag red Caminzky. Fick order att hänga på honom kandaret, dressyrsadel, "storsporrarna" och klämma på lite. Jävlar vad jag blev inspirerad att tävla dressyr! Underbara häst.

Pappa kom förbi en sväng på eftermiddagen/kvällen. Vi satt alla och fikade upp i mitt rum, hur mysigt som helst. Usch, jag önskar att jag kunde träffa honom oftare ._. Jaja, Nicole kom förbi sen. Vi drog till Andreas där det väntade en "väldigt bra överraskning", men ehm.. Jonathan och Andreas hade färgat håret på varandra xD Andreas såg snygg och emo ut! Jonathan var.. Jaa, vad ska man säga? xD Mindre vacker i håret. HÖHÖ.. Vi hade trevligt, det kom förbi lite andra grabbar och människor också : ) Kvällen slutade med att Andreas körde hem Jonathan, Nicole och mig hem till mig, sen sov vi. Det var ganska så najs ändå. Även om vissa saker blev knas den kvällen : )

Lördag:
Jaaa, vafan gjorde jag i lördags? Jag hade Nattas lektion, red ut med dem : ) Ganska trevligt! Suppan skötte sig bäst, såklart <3 Sen hjälpte jag till på tävlingarna hela dagen. På kvällen hade jag tänkt åka in på kulturnatten. Men under dagen hann jag bli sjukt jävla sur/arg och otaggad. Så jag var hemma och sov ist. Det var behövligt. I efterhand ångrar jag lite att jag inte åkte in till Uppsala, eller åtminstone umgicks med mina grabbs. Men men : ) När jag vaknade hade jag en del sms och missade samtal. Fyra av smsen från fyra personer som tyckte att jag borde träffats och som jag verkligen hade velat träffa. Åhhh.. Och från en av dem blev jag glad att han ville ses! Men som sagt, jag låg ju hemma och grisade med mina kuddar^^

Söndag:
Idag var det tävling i Uppsala med Caminzky. Han gick 1m och sen lag 110cm med omhoppning på 120cm. Det gick sjukt bra, laget vann! Snacka om att vi är bäst! Jag älskar att rida lag :D Caminzky gick strålande och presterade en nolla i laget : ) En väldigt braig dag!

När vi kom hem blev det duschen och äta lite, sen tillbaka till ridskolan. Mocka och fixa Suppan, sen kom det några och provred lilla Suppis. Det gick förvånadsvärt bra med tanke på hur hon är.. De verkar intresserade och ska komma och titta en gång till! Hoppas hoppas hoppas..

Senare på kvällen kom mina numera gay-polare, Andreas och Jonathan förbi och åt lite tårta. Sen följde jag med hem till Andreas, rökte lite vattenpipa och umgicks. Shiiiit, så jävla trött jag var. Jag kunde typ somna närsomhelst xD Men men, jag fick skjuts hem sen och dog i sängen någon gång runt klockan 23.


Höhö, det där var min helg dårå.. Bilder orkar jag inte lägga upp, men men skitsamma! Den som orkar läsa allt får en kaka : )

Ett år med bästa <3

Publicerat: 2008-09-11 Kl: 14:19:31 | I kategori: | 0 kommentarer


Cort´chize
2001
Cortez - Cattleya - Windwurf
Ägare: Sandra Jacobsson

Nu är det ett år sen jag fick hem min stjärna! Vi har hunnit med ganska mycket tillsammans redan.


Första tävlingen bockade han av mig både på framhoppningen och inne på banan, klassen efter var vi placerade.
Vi har lyckats blivit sjuka med kvarka. Feber i tre veckor. Igångskrittningen på kandarstång, slutade iaf med att jag blev avbockad och fick gå hem själv. (Höhö)
Vi har utvecklats enormt på marken, världens finaste att rida!
Vi har tävlat upp till 130 cm tillsammans och större utmaningar väntar, förhoppningsvis!
Deltog i elitlaget, med bra resultat. Vi fick se Umeå och prestera en nolla i laget! Underbart <3
Just nu
väntar inomhus säsongen! Så fort du blivit bra i hoven, (jävla hovböld) kör vi på igen : ) 

Cort´chize tycker att det är jättetråkigt just nu när han vilar. Men han är världens bästa häst. Så himla underbar och passar mig som handen i handsken. Inget hinder är för stort för oss. Vilket team, vi är bäst!



DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:

Gå in på kontaktlistan. Håll in knappen och stanna efter en stund! Fuska inte!



Du går dit med: Cecilia Willén

Du är där med: Erik Jansson

Du dansar med: Joel Öberg

Du kramas med: Linda Näsbom

Du hånglar med: Nick Schilcher

Går hem med: Viktoria Lundqvist

Du somnar med: Angelica Nylund

Du vaknar med: Emil Löfström



Jag är fortfarande sjuk -.- Jag fryser konstant och nyser heeeeeeeela tiden. Usch, jag hatar verkligen att vara sjuk. Jag känner mig så jävla äcklig ;o Bläää..

Ikväll lär jag jobba och rida fast jag är sjuk. Hästarna måste motioneras! Idag kommer Caminzky tillbaka <3 Så nu blir det som vanligt, tre hästar att ta hand om. Tävling med honom på söndag.

Nu tänker jag lägga mig i soffan och frysa vidare :'D

Du har gjort mitt liv lite lättare, tack <3

Sjuuuk ._.

Publicerat: 2008-09-10 Kl: 11:18:52 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag skulle jorden gå under enligt expressen, än har vi inte sugits in nått svart hål. Men men, jag är sjuk idag. Så snälla någon, döda min hals och mitt huvud! Jag orkar inte vara sjuk -.- Natta erbjöd sig rida Suppan idag, så jag slipper rida. Skönt det iaf : ) Men jag måste åka till stallet iaf, söt tvångstanke typ. xD

Jag fick precis sms av Dennis där han skrev att han var ensam och att alla var sjuka idag ;o Såhär är det alltid i början av terminen, alla blir sjuka :'D Men liksom till och med Jonas som hade 0 frånvaro förra terminen^^



Och men Du! Du har gjort det igen din jävel! Iofs, så visste jag redan om det.. Men herregud, väx upp pojk! Jag tycker ärligt talat synd om henne. Jag fattar inte varför? Du har någon som älskar dig, var för fan rädd om henne! Du skulle behöva någon som ruskade om dig och fick dig att inse. Åh, herregud. Jag blir bara så jävla arg -.- Och jag är säker på att minst hälften av mina trogna läsare vet precis att det är just dig jag pratar om. Och snälla sluta hör av dig, det är bara jobbigt ._.
Synd bara att Du inte kommer läsa det här..



saaaaknar

"Okejdå"

Publicerat: 2008-09-09 Kl: 11:37:31 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag i skolan, sjukt tråkigt. Killarna spelar cs som vanligt. Jag hade sovmorgon till klockan 10.25 idag, kommer till skolan och får höra att svenska är inställd, jippie! -.- JAHA, sitta här i skolan och glo fram till lektionen efter lunch. Jaja. Regnar gör det idag också, jävla skit. En väldans tur att jag har en Dennis som lånar ut sin Ipod!

Igår var jag i stallet och sen följde Nicole med hem, vi tittade lite halvt på en film. Sen kom en Jonathan förbi, vi drog hem till honom i Kyrkbyn och tittade på en skräckis. Vilket resluterade i att Jonathan inte vågade sova ensam, så han följde med hem :'D haha^^

Ikväll jobbar jag och så ska jag väl rida lite osv.. Sen vet jag inte om jag ska åka med Cotten till Tina och kolla på hoven? Alltså, det såg bättre ut igår och Uffe tyckte att jag skulle låta det vara ett tag. Hmm? Jaao, hur ska jag göra..? Jag ska nog ringa Inga och rådfråga lite sen : ) På tosdag kommer nog Caminzky också :D Tävling i helgen med tjockis <3

Mööörker

Publicerat: 2008-09-08 Kl: 13:54:40 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag är så sjukt mörkrädd. Liksom, vad är det egentligen som är så farligt? Är det för att man inte ser ordentligt? Men "det" man är rädd för som man "inte" ser, borde egentligen inte heller se mig mörkret. Fjolla, inget att vara rädd för. Lite mörker har ingen dött av :D Höhö, promenix med Jonathan i mörkret (xD) igår. Det är iofs mindre läskigt när man inte är ensam.

Nu ska jag äta, sen är det specialidrott. Jag har dock ingenting att rida på, men man måste ju vara där iaf. Men det är hoppning idag, så det är bara roligt! Sen måste jag komma ihåg att ringa Susan, mamma och Tina! Inte inte inte glömma.

Jag ska alltså inte rida nått alls idag. Så jag ska väl bara till stallet, vara närvarande på specialidrotten och mocka. Så jag borde ju vara hemma senast klockan 17 igen. Så då har jag heeela kvällen till annat, braaa! Imorgon har jag sovmorgon, fast jag tänker nog gå upp som vanligt och plugga. Så slipper jag göra det sen på kvällen.

/ Sandra

(Haha xD) - höhö

Galning!

Publicerat: 2008-09-07 Kl: 18:28:54 | I kategori: | 0 kommentarer


Igår blev en gaaaanska trevlig kväll. Jag gled runt lite med Jonathan, han är galen^^ Följde med honom hem, han duschade och bytte om. Han brände ut två filmer, som sen visade sig vara dåååååliga.. Vi åkte tillbaka till Tierp och hämtade Martina och Nicole, Jonathan dumpade oss hemma hos mig och hämtade Sampe också :P Vi tittade på en komedi. Alla somnade förutom jag och Nicole xD hahah, SÅ bra var filmen. Martina och Nicole gick hem någon gång kring klockan 1.. Sampe hade druckit för mycket för att kunna köra hem dem och Jonathan sov xD

Sampe och Jonathan låg iaf och trängdes med mig i min säng sen. Trååååångt.. Jag vill ha en större säng! Seeeen, hade jag stallet imorse. Och killarna märkte inte ens att jag var borta i tre timmar ;o HAHA, snacka om att sova liksom.

Jag har hunnit varit en sväng till stan idag också. Jag hittade INGENTING som dög. Det fanns inget av det som jag skulle ha heller, lagom arg. Jaja, hoppade Suppan idag också..

Nu sitter jag här och är sjukt trött! Höhö, skola imorgon -.-

/ Saaaaandra

Hovböld -.-

Publicerat: 2008-09-06 Kl: 17:39:10 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag var hästen verkligen tokhalt! Haha, snacka om att han tyckte synd om sig själv. Men jaaaha, tanken slog mig. Han blev skodd för en vecka sen, hovslagaren tog mycket. Han började blöda i höger fram och nu ömmar han som fan i hoven. Alltså en hovböld. Ganska skönt på sätt och vis att det inte var nått allvarligare. Så, så äre..

Idag har jag inte gjort så mycket mera än att sovit typ heeela dagen. Varit i stallet och ridit min söööta lilla ponny och pysslat med Cotten : ) Nu sitter jag här och hoppas på att nått roligt ska komma upp, så min kväll inte blir helt händelselös.
Nått förslag kanske? Film?

Igår hamnade jag i Mehedeby med Jesper och hans polare. Vi tittade på en film, Barnhemmet. Riktigt bra jävla film :D Sen någon gång tog vi tåget hem och det blev lite härligt Benny-häng^^ Btw, kan ni tänka er ÅTTA personer i en liten Golf? xD hahahahah, trååångt. Men så roligt!

Peace out! / Sandra

Spank my ass and call me Bill!

Publicerat: 2008-09-05 Kl: 08:17:51 | I kategori: | 0 kommentarer


Det är verkligen bara måndag och fredag i mitt liv. Allting går så jävla fort, snart är man gammal och grå. Deprimerande va?^^ Men allting känns som om det var igår, fast det var flera månader sen :'D Den 11e september fick jag hem Cort´chize, jag menar.. Det är snart ett år sen! Herregud, ETT ÅR! Man blir nästan mörkrädd, så som människor förändras och tiden springer ifrån en.

Nu är det fredag iaf.. Imorgon är det kanske tävling, det beror på Cotten^^ Jag ska till skolan, sen stallet och fixa. Ikväll vet jag inte vad som händer. Jag vill nog bara ta det lugnt. Sen kommer lördagen, då vill jag fan göra nått kul! Är det någon som vet nått party någonstans? (a) Och sen, vips så blev det söndag (helgen=over).



Jaaaaha, nu sitter man här.. Ingen tävling imorgon, hästen kom in med ett tjockt ben. Höger fram, jävla heest. Vad har du nu gjort? ._. Förhoppningsvis något tillfälligt, hoppas jag : ) Jag orkar inte göra nått ikväll, tror jag. Jag blev erbjuden att följa med till Östervåla, men jag dissade det. Så jag antar att jag får skylla mig själv om jag har tråkigt.

Jag har hunnit umgås lite med Martinan idag och en snabbis med Jonathan. Trääävlans. Haha, det där lät ju, kunde nästan misstolkas, ser jag nu xD JAJA!

/ Sandra <3

God morgon, världen!

Publicerat: 2008-09-04 Kl: 07:10:44 | I kategori: | 0 kommentarer


Japp, god morgon. Igår fick jag med mig Martina ut på en promenad, myyyys. Det blev en glass också! Vi gick hem till mig och tittade på Idol :D Sen promenixade jag hem med henne och fick skjuts hem av Jonathan. Taaack! Han blev kvar en stund, trevlig prick det där!

Nicole har visst snyggat till min blogg lite, tack <3

Idag blir det skolan, stallet, rida och jobb. Jag borde säkert plugga ikväll också :'D Heeeelnajs.

Vad händer i helgen då, gott folk? :D



Fan vad Suppan vad fin idag! Den där hästen är fan alltid glad, jag gillar henne staaarkt <3 Cotten skrittades ut en sväng, lilla busen : )

Ehm, jag har bara varit i skolan och jobbat idag också.. Jag orkar inte skriva detaljerat. Nu sitter jag iaf här och har trååååk. God natt på er! <333333333333

Tönt!

Publicerat: 2008-09-03 Kl: 13:33:38 | I kategori: | 0 kommentarer


Alltså, vilken jävla tönt Du är egentligen. Jag vet att du läser det här och du kommer känna dig träffad, det vet jag.. Jag har bara sån stor lust att göra livet lite svårt för dig, bara ställa mig upp och skrika ut allt, allt.. Ja, allt. Du vet precis vad jag menar. Varför släppte jag ens in dig i mitt liv?

Idag har jag inte lust med nått alls, kom och rädda mig? : ) Haha, vilken telapati. Jag fick precis sms av den omtalade personen!



Ibland tror jag att livet är redan planerat och förutbestämt. Att allt har en mening. Det är meningen att det skulle bli så. Men jag tror också att man kan välja sitt öde. Men ställs inför val varje dag, vissa är större än andra. Vissa tänker du inte ens på.

- Kom och titta på Idol med mig ikväll?

Traningsvark.se

Publicerat: 2008-09-02 Kl: 08:40:45 | I kategori: | 0 kommentarer


Oj, herregud.. Det tog en timme att komma upp ur sängen, jag har så sjukt ont i magmusklerna och benen! Träningsvärk! Värst är det i magmusklerna -.- Så idag kommer jag inte kunna skratta, haha! Jag gissar på att vi inte har någon svenska, så jag börjar.. ehmm.. Sent idag : )

Slickad bäver

Publicerat: 2008-09-01 Kl: 10:04:10 | I kategori: | 0 kommentarer


Japp, nu sitter man i skolan mellan killarna som lirar cs.. Fan vad jag hatar idrott första timmen. Vi sprang idag, vilket resluterar att man ser ut som en jävla slickad bäver i håret sen, resten av dagen! -.- Kan vi inte få ha idrott sista istället?

JAJA, ingen svenska verkar det som att vi har heller.. Jag vill gå hem! Och dem man inte vill träffa när man ser ut såhär, springer man självklart på. Livet är bra konstigt.



Christine körde hårt med oss på specialidrotten idag. Så nu har både Cotten och jag fått en genomkörare till imorgon, hoppträning! Det är bra jobbigt att rida lätt utan stigbyglar^^ Cotten var riktigt fin iaf. Suppis vilade. Hon hoppade igår, duktiga lilla flicka : ) Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Jag har verkligen ingen aning. Jag borde kanske plugga lite^^

Ingen som vill komma och se film, eller vad fan som helst?! - Hör av er!
RSS 2.0