-27

Publicerat: 2010-11-30 Kl: 22:02:37 | I kategori: Funderingar | 0 kommentarer


Just nu är det 27 jävla minus grader!! Hur sjukt är inte det? Och vad som är ännu sjukare är att det faktiskt är första december imorgon. Snart jul och nyår. På nått vis har jag stannat av lite sen jag gjorde illa mig, det är fortfarande oktober i mitt huvud. Liksom när kom snön? Idag var första dagen jag satte på mig långkalsonger, haft lite svårt att acceptera att det faktiskt har blivit vinter och kallt :) Och så får jag väl så vacker inse att livet går vidare fast jag inte riktigt vill.

Idag har jag jobbat då, hoppning på schemat. Alla ponnysar var riktigt pigga och det gick bra! Sen åkte jag ut till stallet då och sen tillbaka till ridskolan för att titta på lite hoppträningar. Ujja, det känns i hjärtat. Väääldigt taggad på att komma igång igen nu! Halva tiden kvar nu med gipset, countdown.

Jag bjuder på en "kall" bild..

Bilden är tagen i februari 2009 (första tävlingen någonsin med båda hästarna). Jag minns att det var sjukt kallt och att jag inte satte på mig några långkalsonger (haha), för SÅ kallt var det ju inte. Bara sisådär 20 minus! Och nu ser jag vad grå Pirro är där, nu är nästan helt vit :)

/ SJacobsson

Studentmössa

Publicerat: 2010-11-30 Kl: 14:54:42 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Idag har vi provat och beställt studentmössor och studentsaker. Fy satan vad man längtar och vad roligt det ska bli :) Fast det klart att man kommer grina floder också, man går ju i världens bästa klass. Men nu känns studenten så himla nära och på riktigt! Som man har längtat..

Nu tänker jag ta en powenap eftersom jag inte kan sova om nätterna. Sen är det jobb som gäller, två grupper idag som vanligt. Sen åka vidare till mitt stall för lite borstning och morotsmatning :) Hörs senare!

/ SJacobsson

Kallt kallt

Publicerat: 2010-11-29 Kl: 19:40:38 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Hmm, har jag nått roligt att berätta? Nej, allt är bara som vanligt.. Det roligaste som händer är väl att det kommer hem en ny häst nästa vecka :)

Här får ni lite bilder att glo på..







/ SJacobsson

Fantastiska hästar

Publicerat: 2010-11-28 Kl: 13:30:09 | I kategori: Funderingar | 0 kommentarer


Har kollat på GPn från Globen nu på morgonen och jag blev riktigt imponerad av den 8-åriga valacken High Yummy riden av Alexander Zetterman. Vilken sjukt fin häst! Om den hästen får hålla sig hel och fräsch är det nog med all säkerhet en häst för framtiden åt Alex.



Leon Thijssen som segrade i klassen, hans häst Tyson, var jag också lite smått fantastisk. Otroligt kvick upp från backen, en riktig gummiboll! En sån häst skulle man verkligen inte tacka nej till att få hoppa på och den verkade också ha väldigt härlig inställning.



/ SJacobsson

Negativa jag

Publicerat: 2010-11-27 Kl: 23:48:18 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Efter incidenten ikväll tänker jag ge upp allt och gå in i en vaken dvala. Ses i vår!

Orkar inte med mig själv längre.

Positiva jag

Publicerat: 2010-11-27 Kl: 16:25:41 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Snacka om att det har snöat, sjuuukt mycket! Det har snöat på tvären hela dagen idag och igår. Tur att man har en krossad fot, så man slipper skotta säger jag bara ;)

Igår blev det lite mys här hemma med söta vänner. Först "lagade" jag och Annika lite tacos och senare kom Martina och Nicole också. Vi bara satt och pratade skit som vanligt :) Svullade lite kladdkaka också.

Idag har jag tagit det lugnt, pluggat lite, varit i stallet en sväng och nu väntar jag på att Lotta ska komma och hämta mig. Vi ska åka och sola :) Ikväll blir det lite chill med några vänner. Får se om man får en mer lyckad kväll än förra helgen och att mitt sug efter krogen har lagt sig ;) haha



/ SJacobsson

Människor som inspirerar mig

Publicerat: 2010-11-27 Kl: 12:05:09 | I kategori: Funderingar | 4 kommentarer


Det finns en del ryttare runt omkring mig som jag tycker rider fruktansvärt bra och trevligt! Två av dem som inspirerar mig, är framförallt min tränare och vän, Cissi Hansson (som har mina hästar just nu). Utan Cissi hade jag och mina hästar aldrig varit där vi är idag. 



Även Elin Jansson som jag var hos i våras på praktik rider också riktigt fint. Jag känner nog ingen som rider så mjukt och stiltigt som Elin! Den här rundan från Breeders på Elin och Kungen (som för övrigt är helt fantastisk), kan jag titta på om och om igen. Rundan är bara helt exemplarisk!



/ SJacobsson

Moget!

Publicerat: 2010-11-26 Kl: 09:23:00 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Snön vräker ner och jag är ensam hemma till imorgon. Jag är ju inte direkt förmögen till att skotta snö, så jag blir nog insnöad. BUHU!

Sen är jag så jävla arg, så jag kokar över! Men i eftermiddag ska jag göra nått åt det!

Mysig dag

Publicerat: 2010-11-25 Kl: 21:17:08 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Idag har jag varit och hälsat på mina hästar på Kybacka. De hade det verkligen hur bra som helst och verkade inte sakna mig det minsta. Men när jag plockade fram morotspåsen, ångrade de sig och saknade mig massor igen ;) haha! Åt lunch med Cissi (med flera) och pratade lite skit innan vi åkte hemåt igen.

Jag har även hunnit med att jobba lite, duktigaste torsdagsungarna! Efter det gav mamma och jag oss ut till stallet för att borsta och mata lite morötter där också.

Jag glömde helt bort att knäppa kort på mina hästar hos Cissi, men ridskolans hemsida har uppdaterats med lite bilder. Så kan bjuda på några såna istället :)


Mirantos och jag på hoppträning :)

En av mina minsta elever, Tilde på ponnyn Zigge! ↑ 
Även jag och en mamma finns med på bilden :)

En av de små, Ellen och Lavin! ↑

Hittade även denna otroligt smickrande bilden, haha! ↑
Har man en krossad fot, så har man!

/ SJacobsson

hard life

Publicerat: 2010-11-24 Kl: 20:06:02 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Idag har det varit skola fram tills lunch dåå, sen har jag haft aptråkigt. Ingenting alls att göra :) Men om jag nu ska försöka vara lite positiv, jag slipper rida en massa hästar i den här stormen. Tur att man har en krossad fot! ;)

Jag har nyss kommit hem, varit och solat med Lotta. Schysst bränna jag kommer få tack vare gipset. Tur att det är vinter, så jag hinner fixa det till sommaren. Nu ska jag ta en dusch och sen bara fortsätta att ha tråkigt.

Imorgon ska jag och pappa åka och hälsa på mina hästar! Ska bli jättekul att träffa dem. Känns som en evighet sen jag såg dem senast och det känns jättehemskt att inte få träffa dem varje dag :( Men jag vet iaf att de får världens bästa vård på Kybacka! Tur att jag har Cissi!


Kika gärna in på Cissi´s (lite ouppdaterade) hemsida!
www.conovers.nu

/ SJacobsson

whoops!

Publicerat: 2010-11-24 Kl: 06:50:27 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Hade helt glömt bort matteprovet jag hade tänkt göra idag, vad ska jag bortförklara med eller ska man ta risken att få ett IG? Haha, oooups!

Tisdag

Publicerat: 2010-11-23 Kl: 21:32:33 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Idag har det varit en helt vanlig dag :) Dagen började med skola. När jag kom hem roade jag mig med att fixa med appar på Iphonen, haha! Sen var det dags för jobb, hade mina två grupper. I sista gruppen var dem bara 3 däremot, brukar alltid vara full grupp (dvs 8 stycken). Resten måste blåst bort? Vädret suger idag!

Efter mina lektioner är det hoppträningar i ridhuset, så stannade kvar och tittade på första gruppen och pratade med Cissi som har hoppträningarna och har mina hästar hemma hos sig för tillfället. Mina grabbar sköter sig hittills mycket bra! Sen åkte jag och mamma till andra stallet, där jag har häst nu :) Lite pyssel, för att sen åka tillbaka till ridskolan och ha kvällsfodringen. Mycket hit och dit!

Nu ska jag sova, sjukt trött! Men lite bilder ska ni få..


Mamma får agera hästskötare, eftersom jag inte ens duger till att borsta en häst ens :)

Plexus och kryckorna!

/ SJacobsson

IPHONE 4

Publicerat: 2010-11-22 Kl: 15:33:47 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


Igår hände inget speciellt. Bara lite plugg och sen mys i stallet med tottohästarna. Jag hoppas mina hästar sköter sig borta hos Cissi också, tänkte ringa och få en rapport senare idag :)

Idag har det varit skola fram till elva, sen hade vi idrott (jag slutade alltså). Men eftersom vi skulle ha mössprovning av studentmössor klockan 14 var jag tvungen att stanna kvar i stan. Tror ni inte att puckona med studentmössorna var i Uppsala istället?! Åh, satt kvar i skolan i onödan. Som vanligt! Inte för att jag har nått viktigt att göra hemma. Men principen! ;)

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem, så vi kan åka och hämta ut min Iphone 4, som kom idag! ÄNTLIGEN! Eftersom min förra telefon gick sönder i olyckan, så har jag haft en tegelsten nu. Så nu kommer det nog blir fler bilder i bloggen :)


Saknar mina fina, träna, tävla och framförallt RIDA!

/ SJacobsson

ett hatinlägg

Publicerat: 2010-11-21 Kl: 13:02:18 | I kategori: Funderingar | 6 kommentarer


Ska bara klaga av mig lite..

Det går i vågor, ibland gillar jag läget och försöker se det på den ljusa sidan. Men det är så sjukt svårt när jag hatar det här så jävla mycket. Just precis nu vill jag bara gråta, skrika och slå något hårt. Det suger så jävla hårt att ha en krossad fot, gips och kryckor! Allt i livet blir så himla komplicerat just nu, det är komplicerat att bara gå upp för trappan till mitt rum eller ta en dusch. När man som jag, aldrig sitter stilla och har saker att göra hela tiden, är det här bara ytterst plågsamt. Allt jag tycker är roligt i livet kan jag inte göra.

Igår blev det bara för mycket. Det kändes förjävligt att inte mina hästar stod i nya stallet, att jag inte fick plocka med alla mina saker i sadelkammaren och pyssla i stallet, utan istället har fullt upp att hålla balansen på kryckorna istället. Och att sen på kvällen, kämpa som fan för att ens få på sig ett par jävla strumpbyxor och sen höra en massa roliga människor sticka iväg på krogen, medans en annan försöker ha roligt på en "hemmafest". Jag missar så mycket roligt.

Klart att jag är glad för att jag inte fick hela hästen över mig och hamnat i rullstol, klart att jag är glad att det här inte hände en vecka innan studenten, klart att jag är glad att jag hade ridskor med stålhätta när det hände och klart att jag är glad att det var jag som bröt nått och inte Mirantos. Men fan, jag är inte glad, varför hände det här ens?!

Jag längtar så sjuuuuukt jävla mycket tills jag kan gå igen, jag har så otroligt mycket att ta igen sen och jag ska älska varenda roliga stund i livet då! Jag hoppas verkligen att jag slipper uppleva den där smärtan och den här tristessen igen.

Fan vad patetisk jag är som sitter och klagar på internet. Och snälla, tyck inte så himla synd om mig. Det blir bara ännu jobbigare. Och snälla, säg inte att ni förstår mig, för det gör ni inte. Ingen. Och snälla, sitt inte och tala om för mig hur roligt ni hade på krogen heller.

Nej, jag är inte bitter! Fråga mig inte vad jag fick av det här inlägget heller.. Tiden går ju inte snabbare för att man klagar, men lite bättre känns det allt!



Så himla glad över mina fina bästa vänner. Jag skulle nog helt ärligt inte klara en dag utan Angelica och Nicole. Så många år tillsammans och så många minnen! Big love! <3

/ SJacobsson

Händelserik dag

Publicerat: 2010-11-19 Kl: 17:10:27 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Idag har det varit en riktigt händelserik dag, med tanke på att det aldrig händer nått annars nuförtiden. Jag har varit in till Uppsala med pappa, shoppade ett nytt tjockt stalltäcke till Prince som jag lovade att han skulle få den här vintern :)

När jag kom hem var jag tvungen att köra bil! Eftersom en av våra bilar är automatbil, så tänkte jag att det borde gå att köra med vänster foten ändå. Och det gick så bra så! Jag åkte till nya stallet och hämtade min sadel som får följa med mina hästar till Valbo imorgon. Inte ens en krossad fot kan hindra mig!

Imorgon flyttar alltså mina hästar till min tränare, som ska rida och hålla igång dem tills jag kan rida igen. I samma veva flyttar jag från ridskolan (där hästarna är uppstallade nu) till ett privatstall, vilket var planerat innan jag gjorde illa mig. Jag och min tränare byter hästar nu, hon får två av mig som ska ridas och jag får en/två av henne som ska vila :) Hänger ni med?! Haha

Nu ska jag sticka iväg och jobba! Idag har jag två vuxengrupper :) Ikväll blir det mys med goa vänner!



Min fina Little Prince <3

/ SJacobsson

Mirantos T 2010

Publicerat: 2010-11-18 Kl: 15:00:59 | I kategori: Mitt hästår 2010 | 1 kommentarer


Här kommer en liten sammanfattning av mitt tävlingsår med min häst Mirantos T. Jag utgår från reslutaten på Ridsports hemsida. Alla resultat finns inte med där, men av dem som finns så har Pirro hoppat felfritt eller haft fyra fel i 72.22% av sina starter under 2010. Han har tävlat mellan 120cm - 145cm på regional, nationell och elitnivå. Mirantos har väldigt många bra rundor med 8 fel, som egentligen inte riktigt förtjänat 8 fel. Han är absolut inte en oförsiktig häst. Men han är alldeles för pigg och "lattjolajban" första klassen på en tävlingshelg och då ramlar det lätt två bommar. Lite tråkigt, för hans statistik borde varit högre ;)

Mirantos har gjort en enorm utveckling det här året och sett till att jag har kunnat hänga med ute i hetluften, på både SM och elittävlingar. Han kunde inte heller gjort debuten i svår hoppning bättre heller, vi gick och vann! Lite lagom malliga för att vi fick vara med på stor bild i Ridsport då också ;)

Jag hoppas jättemycket på den här fina hästen, målet är att starta 150cm nästa år och får rutin i dem klasserna. Tanken var även att göra debut på Young Rider-SM i mars. Men eftersom jag har en krossad fot för tillfället, får vi se om jag kan rida då :) Men förstår ni vilket fantastiskt sista juniorår jag fick? Vinsten och debuten i 145cm kommer man ju aldrig att glömma!




Det finns massor av filmer på You Tube från årets tävlingar med Pirro sök bara på mitt namn, "Sandra Jacobsson" :)

/ SJacobsson

Little Prince 2010

Publicerat: 2010-11-18 Kl: 14:43:55 | I kategori: Mitt hästår 2010 | 1 kommentarer


Jag tänkte försöka sammanfatta mitt tävlingsår med min häst Little Prince. Jag utgår från reslutaten på Ridsports hemsida. Alla resultat finns inte med där, men av dem som finns så har Prince hoppat felfritt eller haft fyra fel i 84.85% av sina starter under 2010. Han har tävlat mellan 120cm - 140cm på regional, nationell och elitnivå. De gånger vi har haft mer än 4 fel, så är majoriteten av gångerna piloten som har klantat sig :)

Prince är verkligen min rosettplockare. Han vill alltid vara felfri och kämpar in i det sista för att prestera på topp! Han är helt enkelt världens bästa. Jag vet ingen som ställer upp så mycket för mig, som just han gör :) Han har verkligen bidragit till att jag fått avsluta min juniortid på bästa möjliga sätt!




Det finns massor av filmer på You Tube från årets tävlingar med Prince sök bara på mitt namn, "Sandra Jacobsson" :)

/ SJacobsson

High and low

Publicerat: 2010-11-18 Kl: 14:23:38 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Nu har jag nyss kommit hem..

Ägnat förmiddagen till att äta lunch med pappa och varit hos frisören, äntligen! Nu kännas håret mycket fräschare igen. Annars händer det inte så mycket roligt. Senare ikväll ska jag jobba bara. Och när jag är i stallet så fastnar man ju alltid vi mina fina hästar, snacka om jag kan pussa ihjäl dem! ♥

/ SJacobsson

Seg dag

Publicerat: 2010-11-17 Kl: 21:03:11 | I kategori: The life of Sandra | 2 kommentarer


Haha, jag vågar helt enkelt inte lägga upp den där "videobloggen"! Och sen har det inte hänt nått roligt alls idag, så jävla seegt. Imorgon ska jag däremot till frisören :) Behövs verkligen! Det har blivit uppskjutet nästan fyra veckor, på grund av olyckan.



Hoppas allt är bra med alla er också! Någon dag av de närmaste dagarna ska jag försöka sammanfatta mitt tävlinsgsår, så håll utkik :)

/ SJacobsson

Videoblogg?

Publicerat: 2010-11-17 Kl: 12:53:27 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Jag har roat mig med att spela in en videoblogg (hahaha), vet inte om jag är modig nog att lägga upp den?!?

Kall

Publicerat: 2010-11-16 Kl: 21:10:09 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Nu har jag jobbat, vi alla överlevde, som tur var :) Bra flyt i grupperna idag, så himla duktiga så! Efter tittade jag på lite hoppträningar (kliade rejält i hoppnerven) och socialiserade mig med alla i stallet som jag inte ser så ofta just nu. Stod och myste med hästarna hur länge som helst också. Nu är jag riktigt kall och tänker ta en värmande dusch. Bara plasta in jävla gipset först!


Pirro får fint pris i 140cm!

Prince vinner 130 cm!

/ SJacobsson

Stort ansvar som ridinstruktör

Publicerat: 2010-11-16 Kl: 15:41:31 | I kategori: Funderingar | 2 kommentarer



http://tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=533414

Jag blev helt skakad av att läsa det här.. Det är verkligen fruktansvärt och dessa olyckor händer när vi minst anar det! Just den här olyckan som inträffade, hade de inte kunnat göra nått annorlunda för att förebygga det heller. Jag finner inga ord..

Känns lite sådär att åka till ridskolan idag och ha lektioner med mina elever i 4-7 års åldern just nu.

SJacobsson

Olycksfåglar

Publicerat: 2010-11-15 Kl: 20:16:51 | I kategori: Olyckan | 0 kommentarer


Idag var vi tre stycken i min klass på kryckor, och nyss hörde Johanna av sig. Hon väntar på ambulans, hon har gjort illa foten. Vad blir det? Fyra stycken på kryckor i samma klass?!

Alla lär ju tro att de där 3:orna är helt galna :) Eller så är vi helt enkelt bara otursdrabbade!

Fighting Alpha

Publicerat: 2010-11-15 Kl: 19:25:46 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Vilken jäkla derbybana och vad Fighting Alpha är grym!



Kom nyss hem för övrigt. Fick sticka till stallet och jobba en sväng. Hade två grupper, sen hade jag allt svårt att slita mig. Jag kommer sakna mina hästar enormt mycket när de åker i helgen <3 Hoppas jag blir "frisk" fort nu!

/ SJacobsson

Need you

Publicerat: 2010-11-15 Kl: 16:07:53 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


I natt kunde jag verkligen inte sova.. Och imorse var jag jättepigg när jag vaknade. Förmodligen för att jag "aldrig" somnade. Men nu är jag riktigt trött!

Idag har det varit skolan hela dagen. Ganska effektiv dag, hunnit med två prov som jag har restat med bland annat. Fixade MVG på åtminstone ett utav dem, härligt! :)

Resten av dagens ska ägnas till mer plugg, kanske följa mamma till stallet och (bli deprimerad över att jag inte ens kan borsta mina fina) pussa på hästarna. Annars händer det nog inte så mycket mer roligt. Eller jo, studentkryssningen är bokad! Kom på efter jag bokat, "attans! Hoppas att jag kan gå då.."



/ SJacobsson

En ganska bra helg trots allt

Publicerat: 2010-11-14 Kl: 11:36:28 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer


Alltid när det blir söndag fattar man aldrig hur helgen kunde gå så fort. Och nu när jag ändå inte har så mycket att göra, så går ändå helgen lika fort :)

Igår kom Dennis förbi, så himla längesen vi sågs och det var lika trevligt som alltid. Vi åt lunch ute och snackade skit, helt enkelt. På kvällen kom Angelica och vi bakade pizza. Blev supergott! Sen hjälpte hon mig i stallet, hästarna fick springa lite i ridhuset. Finaste busisarna.

Nu har hästarna vilat tre veckor, så en vecka återstår bara. Så till helgen ska de få åka till min tränare, Cissi i Valbo, som ska rida, hålla igång dem och eventuellt tävla igång dem igen åt mig tills jag kan rida igen. I utbyte får jag två av hennes hästar som ska få en liten paus, så jag blir inte hästlös iaf :) Förmodligen blir den här hästen, Alfons, en av de två! ↓↓


Alfons och jag i våras, när han bodde hos mig en några veckor när Cissi hade fullt i stallet :)

Nu ska jag sätta igång med lite plugg och plugga resten av dagen, kul va?

/ SJacobsson

Södertälje

Publicerat: 2010-11-13 Kl: 20:01:54 | I kategori: Tävling | 2 kommentarer


Just nu pågår Södertäljes nationella tävlingar, man får ju inte alls abstinens.. Jävla fot :) Nya tag nästa år!

Här kommer två filmer från Södertälje för ja, exakt ett år sen!

Bland de första rundorna i 135 med båda hästarna :) Vill minnas att jag tyckte att det kändes ganska högt då, haha!

/ SJacobsson

Flickorna på Klitteholm

Publicerat: 2010-11-12 Kl: 18:21:04 | I kategori: The life of Sandra | 1 kommentarer




Kan man nått annat än att älska det här klippet?! Hahaha

/ SJacobsson

Dags för skola

Publicerat: 2010-11-12 Kl: 10:44:47 | I kategori: The life of Sandra | 0 kommentarer


Det går ju bort så mycket skola för mig nu, eftersom jag är invalid. Ingen idrott, ingen ridning och ingen praktik. Så igår var jag ledig och idag har jag lååång sovmorgon. Börjar inte förrän klockan 12 idag :) Ikväll verkar jag bli lämnad ensam hemma, så jag hoppas att jag får sällskap framför Idol, vilket jag verkar få också!

Igår var barnen och ponnysarna superduktiga, vi hoppade bana. Duktiga föräldrar som fick vara hinderbyggare och hinderhöjare. Dessutom fick jag en present, så himla gulliga :) "Men du har ju gjort dig illa, då får man presenter!" aaw :)



/ SJacobsson

Nytt gips!

Publicerat: 2010-11-11 Kl: 14:55:02 | I kategori: Olyckan | 3 kommentarer


Idag har jag varit på sjukhuset och bytt gips då, ganska så smärtsamt måste jag säga. Ujja! Nu hoppas jag på att slippa byta igen och att jag kan ha det här gipset hela tiden ut :) Sen tittade jag och pappa på lite telefoner, min förra gick ju sönder i olyckan. Jag har helt klart bestämt mig, det blir en Iphone 4! Hemklickad nu! Så om 2-4 veckor är den miiiin :)

Ikväll blir det jobb, tror att det hoppning som gäller. Hoppas jag har föräldrar som är sugna på att bygga hinder, jag är ju lite invalid på den fronten. Hoppas att det går bra, så jag slipper jaga ponnysar med kryckorna ;)


Nej, jag är inte alls ridsugen.. Jag håller inte på att bli knäpp, nej nej!

/
SJacobsson

FAN I HELA HELVETET

Publicerat: 2010-11-10 Kl: 20:02:56 | I kategori: Olyckan | 2 kommentarer


Jag har liksom ingenting att skriva i bloggen, det händer inget. Det enda jag har fullt upp med är att gå i skolan, jobba lite, plugga och tycka synd om mig själv. Kul va? I helgen skulle jag ha varit i Södertälje på tävling, så deppigt att inte kunna vara det :( Pirro skulle ju vinna Krafft Cup och Prince skulle vinna Junior GPn (haha) :(

Idag halkade jag omkull också, tror ni jag har ont nu eller?! Jävla skit. Jag hoppas verkligen att inget gick sönder igen, då dör jag. Ska in till sjukhuset och gipsa om imorgon eftersom mitt ben har krympt så mycket. Så får väl helt enkelt nämna det här, så får vi vad doktorn säger. Thank god att det finns morfin iaf!

Mina finaste har fått nya skor idag också. Så lägligt att hovslagaren kom dagen efter all snö kom. Så nu har det vinterpjuck på sig :)



Nu ska jag fortsätta deppa.

/ SJacobsson

Första dagen i skolan

Publicerat: 2010-11-08 Kl: 22:08:43 | I kategori: Olyckan | 3 kommentarer


Idag var första dagen i skolan sen olyckan. Usch vilken jobbig dag det var, både fysiskt och psykiskt. Först fick jag jätteont mitt på dagen, klarar inte riktigt av att vara uppe och hoppa alltför mycket än verkar det som. Sen skäms jag så jävligt över kryckorna och gipset. Och jobbigt att ständigt behöva hjälp. Åh, jävla apa allting :(

Nu på kvällen har jag iaf varit i stallet en sväng. Mina finaste har fått sprungit lite i ridhuset. De är så himla hårt i hagarna och eftersom hästarna vilar just nu, har de vääääldigt mycket överskottsenergi. Så idag var de riktigt akrobatiska och rastade av sig själva riktigt duktigt :)



Ibland saknar jag mina rosa slingor, väldigt mycket.. Hmm :)

/
SJacobsson

Trying so hard

Publicerat: 2010-11-07 Kl: 19:57:48 | I kategori: Party like a rockstar | 1 kommentarer


Vi kom in till Gävle och Church Street efter om och men :) Mycket trevligt! Sen skulle vi bara kika förbi Heartan och jag hade tänkt hälsa lite på vakterna och sådär bara, men såklart blev vi kvar. Kul att träffa "alla" igen och prata med lite folk. Men fan vad det kliade i levern och dansnerven. Kvällen hade verkligen inte kunnat bli bättre, med tanke på fotjäveln. Fantastiskt!

Idag har det inte så mycket. Kört lite grejer till nya stallet, till Pernilla Dannberg. Så nu är det bara borstar, hästar och täcken kvar där de står nu, typ! Haha :)

Imorgon är det skola som gäller, ska bli roligt! 3 veckor sen sist.. Och jag hoppas att jag får må bra imorgon också. Har varit bakis på Morfinet. Knarkare som man är!

/ SJacobsson

Cort'chize

Publicerat: 2010-11-07 Kl: 14:50:27 | I kategori: Funderingar | 4 kommentarer


2001 06 25 - 2008 11 26
the one and the only


Min vackra, snart två år sen.. :'(














Jag kan fortsätta hur länge som helst med bilder.. Så jag avslutar med en film, den enda som finns kvar!



/ SJacobsson

Me and my boys

Publicerat: 2010-11-07 Kl: 14:10:11 | I kategori: Frågor | 0 kommentarer


Tänkte svara på en fråga, har ändå inget för mig :)

malin
om Ödet?:
heej :D har precis börjat läst din blogg och kollat lite i arkiven, du tävlar väl just nu 140 med dina två hästar? visste du att de hade kapacitet att gå så långt när du köpte dem? hur gamla var de när du köpte dem? vill veta lite! Du kanske har berättat detta i ett inlägg förut men du har bloggat ganska länge så omöjligt att gå igenom allt haha :D du rider verkligen jättebra!

- Alltid kul med nya läsare och tack så mycket för din fina komplimang! Prince har jag tävlat upp till 140cm (pris i 135cm) och Mirantos har tävlat upp till 145cm med vinster och placeringar :) Mirantos var 8 år när han kom till mig och Prince hade precis blivit 7 år. Prince hade redan "bevisat" lite på tävlingsbanorna, så där visste jag att kapaciteten fanns. Men Mirantos hade jag ingen aning om att han skulle bli såhär bra och det känns som om vi fortfarande utvecklas. Superkul! :)

Nu har jag ju däremot en skadad fot. Om vi nu ska se det på den ljusa sidan, så hände det på rätt tid på året. Så just nu har hästarna en tidig vintervila i fyra veckor och sen ska de till min tränare som får hålla igång dem tills jag kan rida igen :)

/ SJacobsson

Ödet?

Publicerat: 2010-11-06 Kl: 15:44:04 | I kategori: The life of Sandra | 3 kommentarer


Samma dag som jag gjorde mig illa skulle ju vi åkt in och ätit på Church Street, Angelica fyllde ju 18 den helgen. Ikväll hade vi tänkt göra ett nytt försök, men det går inte så bra. Annika skulle kört in, men efter krogbesöket igår, så blev det inte så.

Någon jävel snodde Nicole och Annikas mobiltelefoner och lapparna till garderoben, och sen hämtade ut deras saker. Så Annika har inget körkort eller leg. Så ja, det är nog ödet att vi inte ska åka in och äta på Churchan..


Saknar Linnea som fan för övrigt..



Hoppas att det blir Church Street ikväll! Jag behöver få komma ut, blir fan knäpp av att ligga i soffan dygnet runt..

/ SJacobsson

Bättre sent än aldrig

Publicerat: 2010-11-03 Kl: 13:32:17 | I kategori: Tävling | 5 kommentarer




Här kommer filmen på Mirantos från Strömsholm i 140n. Bättre sent än aldrig! Jag vet inte om jag vill lägga upp 145an, jag blir bara arg när jag ser den filmen. Haha! För övrigt var jag ganska nöjd med den här rundan, nedslaget tar jag helt och hållet på mig själv! Duktiga och finaste Mirantos!

För övrigt har jag inget att uppdatera, det händer inget. Jag ligger här i soffan jag!

/ SJacobsson

RSS 2.0