Skulle inte vara fel att vinna..

Publicerat: 2010-05-31 Kl: 20:04:57 | I kategori: | 0 kommentarer




http://lovicious.blogg.se/2010/may/junitavlingen-vinn-ett-dyontrans.html#comment

Nu känns det bra motigt.

Publicerat: 2010-05-31 Kl: 13:30:30 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag vet att det bara är några få dagar kvar i skolan, men det tar emot.. När man vet att ledigheten är så nära orkar man på nått sätt inte lägga riktigt krut på de sista som ska göras. Men det är inte mycket kvar, det är det verkligen inte.

I natt sov jag verkligen dåligt, jag vet inte varför. Jag var typ inte trött, fast jag egentligen var dötrött. Kunde bara inte somna. Ska nog ta igen det med att gå och lägga mig tidigt ikväll. Nu ska jag däremot plugga lite och sen ska jag till stallet. Mirantos vilar och Prince ska ut i skogen en sväng. Sen ska jag försöka pyssla lite med sånt jag inte hunnit med i helgen, som till exempel putsat mina saker.

Godissugen är jag också.


Varma sommarkväll nu tack!

sista gången

Publicerat: 2010-05-30 Kl: 22:06:08 | I kategori: | 0 kommentarer


Det gället att ligga i, om man ska hinna med så mycket som möjligt. Idag tog jag mig tid att sova lite för länge däremot, men jag måste erkänna att jag ändå inte känner mig riktigt utvilad. Äh, får ta igen det en annan gång. Sommarlovet närmar sig med stormsteg, som sagt.

För övrigt har jag hunnit att rida ut på Mirantos och Prince har gått i ridhuset med min stallhjälp Ellinor. De var duktiga båda två :) Efter det åkte mamma och jag till Norrtälje och visade Suppan igen. De här människorna bestämde sig på en gång, och nu väntar bara en veterinärbesiktning.

Nu är jag äckligt trött. En lång vecka väntar.. Skola måndag till onsdag och sen tävling i Strömholm med Mirantos torsdag till lördag :)



/ SJacobsson

Mina långa jävla dagar

Publicerat: 2010-05-29 Kl: 23:25:20 | I kategori: | 0 kommentarer


Det är helt sjukt hur man orkar hålla på egentligen. Men just nu känns det som om energin är spenderad för idag. Dags att sova direkt efter det här inlägget.

Kvällen igår var sjukt trevlig! Gud vad jag har saknat alla underbara människor. Det blev grillning med brudarna och sen lite mysdricka med en massa andra trevliga människor. Jag hatar inte min kamera inte fungerar längre, annars hade jag fått ner kvällen på bild. Det var bara så himla mysigt helt enkelt :)

Imorse blev det till att kliva upp tidigt för att jobba. Hade Nattas fyra lektioner på morgonen och det gick mycket bra, klirr i kassan! Efter det lite lunch och sen trimmade jag pojkarna i ridhuset eftersom det spöregnade. Båda två kändes riktigt bra! Väldigt mjuka och allting kändes väldigt lätt. Det är precis så här jag vill att det ska kännas, varje dag!

Hur som, sen blev det till att åka till Norrtälje och visa Suppan. Hon kändes bra idag, väldigt stor skillnad sen förra helgen och det kliar verkligen i fingrarna. Jag vill verkligen ta hem henne igen och rida på henne själv, bästa Unexpected Surprise!


Little Prince <3

Nu ringer Emil, och sen sova :)

Åh, äntligen fredag!

Publicerat: 2010-05-28 Kl: 10:27:58 | I kategori: | 0 kommentarer


Anledningen till att bloggen inte uppdaterats är att i onsdags glömde jag helt bort att skriva, jag pratar i telefon hela kvällen och glömde helt bort. Igår ville inte internet samarbeta längre när jag hade tänkt skriva i bloggen, så jag gav upp. Men ingenting speciellt har hänt sen sist.

Jag kom inte iväg på träningen i onsdags, så Prince fick hoppa hemma istället och kändes mycket bra! Igår hade hästarna en vilodag och fick gå på en promenad istället och bli borstade. Jag har pluggat som aldrig förr, inte alls många dagar kvar i skolan nu innan det är SOMMARLOV!!! Nu tackar jag mig själv för att jag inte restar med nått utan har bara de sista uppgifterna att beta av, motivationen ligger på 0, men jag gör det ändå.

Nu sitter jag i skolan, har egentligen "fri studieort" men jag åkte in hit iaf. Snart lunch! Och hungrig är jag, som bara den! När jag kommer hem ska båda hästarna ridas ut och ikväll blir det grillning och mys med bästa brudarna, Angelica och Nicole. Och för övrigt är helgen fullspäckad. Jobb hela lördag förmiddag och sen åka till Norrtälje och visa Suppan, vilket jag ska göra på söndag också.

Nej, nu ska jag sluta svamla och skriva tråkiga inlägg..

Good day!

Publicerat: 2010-05-25 Kl: 22:46:18 | I kategori: Träning | 0 kommentarer


Idag har varit en riktigt bra dag, hunnit med en massa bra saker. Sov ganska länge eftersom jag sov dåligt i natt av någon konstig anledning. Sen blev jag väckt av någon som ringde på Suppan. Efter det satt jag igång med plugg, lyckades harva igen närmare 150 sidor i en bok. Bra jobbat! Tiden flög iväg, sen var jag tvungen att kila till stallet.

Mockade och gjorde allt det där först och pratade med en uttråkad Lisa. Hon fick rida Mirantos, så hon inte skulle tråka ihjäl. Vi skrittade en sväng först och sen trimmades båda två på banan lite grann. Prince kändes bra och Mirantos såg bra ut :) Men jag hörde nått klagande från Lisas håll om att hon var trött i benen efteråt, haha ;) Sen blev det jobb, duktiga små barn!

Efter det var vi hungrig, så jag och Lisa cyklade ner till Tierp och klämmde en Bennyburgare, mycket gott! Sen var det dags att "jobba" igen. Hoppträning med Lottas häst Lancer VN (6 år, Akribori-Amiral), gick väldigt väldigt bra! Han fick hoppa en riktigt stor bana och gjorde det kanon. Sen hopptränade jag med Paulinas häst Charonne (9 år, Cortez-Landlord) efter det. Även det gick riktigt bra idag! Duktiga hästar!

Nu kan man ju inte vara annat än trött, kan man tycka.. Men nejdå, snarare tvärtom. Jag är pigg! Men skola imorgon, slut på studiedagar, så får väl så vackert gå och lägga mig.

/ SJacobsson

det gäller att vara effektiv

Publicerat: 2010-05-24 Kl: 21:31:57 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag drömde en massa mardrömmar i natt, så var till och med tvungen att sova med lampan tänd eftersom dem inte ville försvinna. Hur som, sov en stock fram till halv elva. Gissa om det var välbehövligt och skönt! Sen trodde jag att jag hade hela dagen på mig att slöa, hade helt glömt bort en kurs som jag hade klockan 17. Så då fick jag helt plötsligt jättebråttom.

Jag hann med allt och tur att jag har min superhjälp Ellinor i stallet bara :) Jag hann dessutom prata med alla människor som ringer på min ponny därimellan också. Efter det fick jag stressa hem med Lisa (tack snälla Lotta för skjutsen) och duscha på rekordfart. Sen fick jag motionera, skjutsa Lisa på en dum cykel utan luft i däcken. Kanon! Sen kurs i tre timmar, värdelöst :)

Eftersom jag endast har stressat idag och inte hunnit med att äta nått satt det jävligt bra med mat på brorsans efteråt. Nu har jag nyss kommit hem och har en otålig Viktor här som tycker att jag är osocialast i världen. Bäst att göra nått åt saken :)

HÖRS! Imorgon ska jag i varje fall inte sova bort dagen.

/ SJacobsson

Guuuud vad jag ska..

Publicerat: 2010-05-23 Kl: 21:59:27 | I kategori: | 0 kommentarer


.. SOVA IMORGON! Vi är lediga måndag och tisdag, studiedag. Det kan verkligen inte komma lägligare, så jäkla slut efter den här helgen. Jag behöver sova och bara få vara. Det ska bli helt fucking underbart. Jag har nog aldrig varit så glad över en sovmorgon :)

Suppan visades för tredje gången den här helgen och skötte sig riktigt bra idag också även fast hon var jättetrött :) Nu är det där "hem, fundera och ringa tillbaka". Jag hoppas att någon av dessa vill ha henne.

Det har regnat hela dagen idag, så jag fick så vackert vänta på att ridhuset skulle bli ledigt, det vill säga cirka 19.30 på kvällen. Prince trimmades i ridhuset och kändes riktigt riktigt bra! Jag red inte alls speciellt länge, eftersom han kändes så himla bra! Mirantos fick sig en skrittur efter det på kvällskvisten när det hade slutat regna.

Nu ska jag kila mina myggbett.

Tänk om..

Publicerat: 2010-05-22 Kl: 21:35:15 | I kategori: | 0 kommentarer


.. man kunde dela på sig, överleva utan mat och sömn. Tänk vad mycket jag skulle hinna med då!

Just ikväll känner jag mig som världens sämsta som är inte är inne på studentskivan i Gävle, umgås med Angelica, festar med Emil eller träffar Viktor. Jag önskar att jag kunde, att jag hann med, att jag orkade. Men nu vill jag bara dejta kuddarna och hoppas på att natten blir jättelång. Jag orkar inte riktigt med morgondagen, inte än.

Idag klev man upp tidigt (surprise!), fodrade kusarna, åt frukost, släppte ut dem, mockade och sen drog vi till Norrtälje. Suppan var lika duktig idag, men det kändes att hon var lite trött efter gårdagen. Hoppas hon hinner ladda om till imorgon! Var hemma runt klockan 15 på eftermiddagen. Efter att jag ätit lunch drog man till stallet igen. Klippte Pirros ben och sen tog vi in alla hästarna. Efter det var det träning för Pontus Westergren med Mirantos. Det gick jättebra! :D Efter det red jag ut på Prince som kändes riktigt bra.

Vid det här laget kvar klockan ungefär halv nio och jag var helt vimsig. Men putsade sakerna, plockade ihop, lindade Pirros ben och kvällsfodrade. Nu har jag nyss ätit middag och är helt slut. Nu väntas en dusch och sen ska jag tammetusan sova. Kul liv man har va? Känns som om mina inlägg är precis likadana varje dag, haha!
Äh, jag ska inte klaga, jag älskar det!

/ SJacobsson

Duktiga duktiga Suppan!

Publicerat: 2010-05-21 Kl: 22:27:38 | I kategori: | 1 kommentarer


Nu har jag nyss kommit hem från Norrtälje, visat min ponny Suppan för spekulanter. Satt på henne för första gången på 1½ år och hon är fortfarande lika underbar. Åh, jag bara önskade att jag kunde ta hem henne eller att hon fick stanna hos Carro i all evighet, hon trivs så himla bra där. Jag vill verkligen inte sälja, det känns verkligen i hjärtat.


<3

Jag har hunnit med en massa andra saker idag också, men orkar inte skriva mera nu. Dusch och sova nu. Kul fredagkväll. Not.

Ups n´downs

Publicerat: 2010-05-20 Kl: 21:08:13 | I kategori: | 2 kommentarer


Den här dagen har verkligen har varit upp och ner. Ena stunden ville jag bara börja gråta, i nästa ville jag bara skrika, i nästa bara slå någon riktigt hårt. Skolan medför bara en massa jävla ångest. Idag fick vi bland annat en fin avhyvling så att säga, för att vi är värdelösa på matte :) Tydligen hade hälften av klassen inte ens klarat första talet på nationella.. Det gjorde mig både arg och ledsen, man försöker så jävla hårt, men det går bara inte. Jag hoppas att jag tillhörde den halva som klarade första talet. Sommarlov NU, tack!

För övrigt har jag jobbat, blivit uppäten av mygg och skrikt mig hes på utebanan. Men barnen var duktiga, det var dem! Efter det hoppade Helena min finaste Prince! Jag fick gåshud när jag såg hur duktiga dem var och jag bara älskar min fantastiska häst! Mirantos hade en vilodag idag.

Nu sitter jag här, fortfarande irriterad. Jag duschar väl och sen kanske det känns bättre. Duscha bort ångesten. Inte för att jag tror att det fungerar, men det låter bra i varje fall. Sen kommer bästa Viktor.

/ SJacobsson

Sommarkvällar och fest!

Publicerat: 2010-05-19 Kl: 21:36:17 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag ska nog börja sälja ponnysar, jag blir nerringd. Jag hoppas att allt blir bra med lilla Suppis till slut och att vi hittar några toppenbra köpare.

Idag var det segt att kliva upp, kan jag lova. Massa plugg i skolan och en föreläsning med en kul snubbe från tv. Jag kände inte igen honom, men han har tydligen varit med i en massa program, bland annat Bolibompa ;) När jag väl kom hem efter skolan blev det en powernap.

Jag kom till stallet alldeles för sent, tur att mamma var snäll och mockade. Hästarna fick trimmas på utebanan idag igen, uppföljning på gårdagen. Båda två kändes bra efter ett tag, inte 100%igt, men dugligt. Men världens gulligaste är dem allt!

Nu borde jag plugga ännu mera, orkar jag? Dusch först, sen kanske..





Jag suktar efter varma sommarkvällar och fest!

/ S.J

Did it again.

Publicerat: 2010-05-18 Kl: 21:48:10 | I kategori: | 0 kommentarer


Nu sitter jag här och luktar allt annat än hallon, så att säga. Dags för en dusch direkt efter det här inlägget. Måste ju tillägga att sommaren fortsätter, helt underbart :) Förutom att det störtregnar just nu, så har det varit soligt hela dagen.

Jag började med att försova mig som bara den, men jag hann med bussen. Däremot blev det ingen frukost, kändes lite jobbigt när man skulle skriva NP i matte hela dagen. Provet gick åt skogen. Men vad gör det om 100 år..? Annars har det varit en vanlig dag. Mina hästar har trimmats på utebanorna och på kvällen hopptränade jag med Paulinas häst Charonne.

Jag jobbade idag också, barnen fick rida ut och vi mötte till och med en orm. Så jävla läskigt. Inte första gången det här året heller. Mygg och ormar finns det gott om i Tierp!

Tråkigt inlägg. Dusch och sleeptime efter det!

Nothing on you

Publicerat: 2010-05-17 Kl: 18:50:01 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag har det varit sommar och fan som man har längtat! Nu är det bara lovet som fattas, sen är lyckan fulländad. Jag är verkligen i stort behov av att ta det lite lugnt, kroppen börjar säga ifrån, men än håller det ihop. En förbättring från föregående år, så att säga :) 

Nu har jag anmält till Strömsholms elittävlingar, där finalen i Lag-SM går av stapeln. Det ska bli superspännande, så om tre veckor är vi där. Men nu har jag annat att tänka på, imorgon är det NP i matte och just nu känns det som om det bara kan gå åt skogen. Varför kan man inte det här bara? Så enkelt livet skulle vara då.. När jag var liten fick jag för mig att om man sov med matteboken under kudden skulle allt sitta i huvudet dagen efter, men det kan vi bara konstatera att det inte gör. Synd!

Det var alldeles för länge sen man var ute och hade kul på helgerna. Jag är alldeles för osocial, jag har gjort mig av med smeknamnet "party-Sandra". Men jag hinner liksom inte med, orkar inte heller för den delen. Den här helgen kommer jag inte hinna med heller, måste åka till Norrtälje och visa ponnyn hela helgen plus att jag har resten av livet att ta hand om..



Nu ska jag sluta grubbla, duscha och sen plugga vidare med jävla matten.

/SJacobsson

ännu mera slut som människa..

Publicerat: 2010-05-16 Kl: 20:58:52 | I kategori: | 1 kommentarer


..dåligt mår jag också. Blä. Mår illa.

Vilken jäkla helg, helt slut. Har inte blivit mycket sova den här helgen inte. Idag hade man dessutom stalltjänst hela dagen, hjälpt till på tävlingarna och jobbat. Hästarna fick sig en mystur i skogen, Lisa hängde med på Mirantos och jag på Prince.

Veckan som kommer bli fullspäckad. Men snart är det sommarlov och det längtar man allt till!

Slut som människa

Publicerat: 2010-05-15 Kl: 21:47:31 | I kategori: Tävling | 0 kommentarer


Åh, jag svävar fortfarande på moln och är i nått lyckorus. Jag förstår inte själv hur bra hästar jag har egentligen, tack för alla gratulationer! Jag bara njuter av stunden just nu. Grabbarna har fått en välförtjänt vilodag idag. De såg ut som monster när de kom in från hagen, rullat sig ordentligt. Det fick sig en avborstning och sen ut och beta lite gräs :) Filmerna från igår tjatas det om.. Imorgon :)

Jag själv har däremot tävlat på Paulina Wallins häst Charonne idag. Är väldigt nöjd med dagen och jag hoppas på ett framtida samarbete :) Vi var felfria och fick pris i första klassen. Andra klassen slog hon till med en klockren runda, förutom ett stopp. När vi har hittat knapparna, kommer det nog bli kanonbra! Red Helenas ponny på kvällen också, fin fina ponny!

Nu är jag helt död, nu blir det dusch och sen chill. Fest hade varit lockande, men orkar inte. Nikki Bitch lät lite besviken. Imorgon blir det till att hjälpa till på tävlingarna och ha stalltjänst. Hårt liv.



Duktiga Charonne från idag :)

/ SJacobsson

JAA!

Publicerat: 2010-05-14 Kl: 22:58:10 | I kategori: Tävling | 4 kommentarer


Idag satte vi nollan och Mirantos är kvalad till SM! Det är helt sjukt, jag är så himla glad! Och Prince, min kämpe, har också presterat nollor :) Vilken lyckad dag i dååååligt väder. Jag är blöt och smutsig, duschen väntar. Filmer och allt sånt kommer imorgon när jag har mera tid.

Imorgon ska jag hoppa på lokaltävling med Paulina Wallins häst, spännande!

Vilken dag!!!

Publicerat: 2010-05-13 Kl: 22:41:06 | I kategori: | 0 kommentarer


Allting ordnade sig och vi kommer iväg till Falun imorgon! Berättar mera om dagen imorgon, nu ska här sovas.

Nikki Bitch is here!

Publicerat: 2010-05-12 Kl: 22:04:07 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag är sjukt trött och jag är överlycklig över att det är helg redan. Lillfredag, det känns verkligen som fredag idag!

Det har varit en helt vanlig onsdag för övrigt, ingen hoppträning däremot. Skola och stall. Hästarna har fått massage och busat i skogen tillsammans. Mirantos fick Lisa på ryggen idag, tack för hjälpen!

Nu har jag och Nikki Bitch bara slöat.


Nikki Bitch / Sandy Bitch

(haha)

// SJacobsson

Rekord!

Publicerat: 2010-05-11 Kl: 22:45:18 | I kategori: | 2 kommentarer


Igår hade jag rekord på läsarstatstiken, över 222 läsare! Jag undrar vad det är för människor som läser egentligen.. Det är självklart superkul att så många läser, men jag undrar vilka ni är och vad ni vill läsa :) Det här är kanske ett tecken på att jag borde blogga mera?

Jag tänkte fira det här med ett tråkigt inlägg! Klockan är alldeles för mycket och jag har inte tid att skriva nått vettigt. Hästarna har fått busa i skogen, Mirantos var galen. Det ramlar in mejl och samtal på min ponny. Det som har låtit mest intressant är en familj från Åland. Vi får se vart detta leder..

På fredag är det tävling i Falun, jag våndas över att det kommer bli en sjukt lång dag som kommer börja sjukt tidigt. Dessutom ska jag eventuellt tävla en kompis häst på hemma tävlingarna lördag/söndag. Jag får förhoppningsvis sitta på den en gång innan det ;) Spännande!

Nu kommer bästaste V.

/ SJacobsson

Hejdå Alfons!

Publicerat: 2010-05-10 Kl: 20:12:58 | I kategori: | 1 kommentarer


Ingen motivation att blogga idag.

Idag har jag och Alfons hopptränat för Gabby Young-Shing Pettersson i Lervik, gick kanonbra! Efter det fick han åka hem igen efter två veckor i Tierp, lite tråkigt faktiskt.. Mina pojkar fick en välförtjänt vilodag idag.

Min ponnyskrutta ligger ute på annons också, buhu :(
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=349095

Nu ska jag tröstäta lite jordgubbar. Eller chips kanske..

Bästa V!

Högbospelen, day 3!

Publicerat: 2010-05-09 Kl: 20:36:24 | I kategori: Tävling | 1 kommentarer


Vi vann!

Vi vann den här omgången och hela serien, så nu är vi (Gävle) tillsammans med Umeå kvalade till Lag-SM finalen i juni, så jävla roligt! Prince och jag presterade en runda med ett pet. Svår och lång bana! Mirantos hoppade sin tredje 140 på morgonen, superduktig! Här kommer filmen. ↓



Linda har knäppt massor av fina bilder! Nästan alla finns på facebook, här kommer ett litet smakprov :)


Min kämpe! <3

Mirantos tar i liiite mera än vad han behöver ;)

/ SJ

Högbospelen, day 2!

Publicerat: 2010-05-08 Kl: 22:21:22 | I kategori: Tävling | 3 kommentarer


Nu dunkar huvudet, men jag kan ju säga att jag har världens mest fantastiska hästar! Jag blir alldeles rörd över hur dem ställer upp i vått och torrt för mig. Jag älskar dem mer än någonting annat!

Båda hoppade 135 idag, Mirantos felfri och Prince ett ner. Imorgon hoppar Mirantos 140 och Prince laget (125). Prince runda fastnade inte på film, men här kommer Mirantos runda!

Högbospelen, day 1!

Publicerat: 2010-05-07 Kl: 22:33:46 | I kategori: Tävling | 1 kommentarer


Hästarna har inlett helgen med att båda två vara felfria i dagens 130, duktigaste pojkarna :) Filmerna håller på att laddas upp på youtube! Kommer upp här på bloggen, så fort de är uppladdade.

Alfons var riktigt duktig idag också. Och för övrigt är jag helt slut efter en lång dag. Nu kommer bästaste V :)


Mirantos T

Little Prince

Jag vill bara skrika och slå någon, så jävla hårt!

Publicerat: 2010-05-06 Kl: 22:05:55 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag blir galen!

"Kör på bara, så får vi se hur länge det håller!" - Jaha? Ska du säga i mitt ansikte sen, "Vad var det jag sa?!". Det hjälper inte mig ett skit att du hackar på mig sådär, du förstår ju inte. Du förstår och vet inte hur mitt liv ser ut och helst av allt vill du ha så lite som möjligt med det att göra. Om du nu tror att jag kommer gå in i väggen igen närsomhelst, hjälp då för fan istället för att bara säga såna saker, det hjälper andå inte mig. Om det nu var så synd om mig idag, varför var du inte där och hjälpte mig då?!

Jag vill bara skrika, så högt jag bara kan och slå någon så hårt jag bara kan. Små små saker får mig att bli tokig snart. Jag pallar inte! Sluta tjata på mig!


Hästarna är finputsade och vi är laddade inför helgens tävlingar, hoppas jag.


God jävla natt.

secrets

Publicerat: 2010-05-05 Kl: 14:42:55 | I kategori: | 0 kommentarer


Idag mår jag bättre, det påstås att det beror på att jag slapp sova ensam i natt. Haha! Huvudvärken har jag däremot inte blivit av med, jag har försökt sova bort den. Men med en spindel i taket blev det inte så mycket mera med det. Jag har samlat mod i ett par timmar och nu är den jäveln nerspolad i toaletten. My bad om det regnar imorgon!

Jag har lovat mig själv att om jag pengar över efter maj månad ska jag ta tag i tatuerandet igen. Jag har ju trots allt tre till som jag planerar att märka kroppen med, jag lär ju börja någon gång (: Sen skulle ju några miljoner extra inte skada, har jag en del drömmar som bara kan uppfyllas med hjälp av en fet plånbok.

Prince var grym på träningen igår. Det kändes som om jag mest åkte med, så himla slut i kroppen, jobbigt att vara sjuk. Prince hade däremot ingenting emot det och hoppade glatt runt en 140 bana felfritt! Älskade ponnyskrutt ♥ Ikväll ska Mirantos hoppa, förhoppningsvis känns det också bra. Det brukar inte funka så bra att bara åka med Mirantos däremot, jag får försöka samla krafter till ikväll :)

Dags att äta frukost kanske! Hejs!

/ SJacobsson

VAFAN!

Publicerat: 2010-05-04 Kl: 10:35:38 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag var inställd på att gå till skolan idag, men jag mår fan ännu sämre idag. Jag orkar inte med det här, jag har inte tid! Nu vill jag må bättre. Jag fortsätter helt enkelt att tycka synd om mig själv. Funderar på att trösta mig med varma hallon och glass till frukost. Så himla ofräscht att vara sjuk också.

Däremot känner jag mig som ny i frisyren. Så himla skönt att få det klippt och färgat. Däremot känns det riktigt kort, men det växer väl ut igen. Hoppas jag!

Idag har jag jobb (om jag kan prata och orkar) och sen måste jag vara med och hoppträna ikväll, genrep inför helgens tävlingar. Jag får försöka kurera mig så gott det går under dagen så jag klarar av det. Jag kan inte ha nämnt vad hästarna ska gå för klasser i helgen, många som frågar.. På fredag är båda anmälda 130, lördag är båda anmälda 135 och på söndag antar jag att Prince hoppar lag (125) och Mirantos 140 :)


Nu ska jag tycka synd om mig själv med varma hallon och glass. /S

Tycker synd om mig själv.

Publicerat: 2010-05-03 Kl: 15:08:44 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag hatar att vara sjuk. Jag vill bli frisk nu nu nu nu!

Jag har skiftat mellan att ligga i sängen, soffan eller i fotöljen framför datorn. Inte världens piggaste direkt. Men snart ska jag till frisören och snora. Vi får se vad det blir av håret. Just nu ser det inte bra ut iaf, haha! Efter det måste jag väl till stallet i vilket fall. Till dessa underbaringar! ↓





Imorgon tänker jag (nästan) gå till skolan hur jag än mår. Jag hoppas att jag hinner bli frisk till helgen också, tävling hela helgen! :)

/ SJacobsson

Nu står inte benen upp längre.

Publicerat: 2010-05-02 Kl: 22:12:36 | I kategori: | 1 kommentarer


Jag måste vara världsmästare på att pusha mig själv till min yttersta gräns och pressa mig själv. Jag är riktigt dålig på att lyssna på min kropp och bara kör på. Jag bara vill vill vill, men kroppen hänger liksom inte med alla dagar. De senaste åren har kroppen gett upp på vårkanten och jag har legat på sjukhus, den här våren har jag klarat mig, so far. Jag får ofta höra, "jag blir utbränd bara jag tänker på ditt liv".

Idag har varit en sån där extra jobbig dag. Och jobbigare är att jag är sjuk, så knarkat Alvedon hela dagen. Började med att kliva upp tidigt och ha stalltjänst. Mamma var snäll och stod för den mesta delen av mockningen däremot. Sen hem en snabbis och äta lunch. Efter det följde jag med Lisa till Älvkarleby på tävling. Där träffade jag många jag kände, superkul! Efter en heldag var jag död. Då blev det hem och jobba, Ullis var sjuk och behövde någon som kunde ta hennes lektioner. Sen skulle alla hästarna motioneras.

Vid det laget var jag inte så himla stadig på benen längre. Snälla Lisa motionerade Alfons åt mig, Pirro fick longeras och Prince trimmades. Och Prince får en guldsjärna för att han kändes så jäkla fin idag!



Imorgon är det tveksamt om jag pallar skolan, mår fan inte bra. Frisören imorgon däremot!

whooops!

Publicerat: 2010-05-01 Kl: 21:30:15 | I kategori: | 0 kommentarer


Jag bloggade aldrig igår, fy mig. Men jag hann faktiskt inte, fullt upp :)

Vi kan dra morgondagen i stora drag. Började dagen med stallet, rida, rida, rida och efter det skulle jag ner och sola och handla med Angelica. Mötte en god gammal vän vid bankomaten, sen blev mitt solningsförsök en anings traumatiskt (jävla tjuv), så gav upp och handlade först istället och gjorde ett nytt försök, som blev mera lyckat.

Sen stressade mina söta vänner på mig och jag lyckades fixa mig på rekordfart (hehe) och sen blev det grillning och förfest. Sen drog vi vidare och till slut hamnade vi på Borgmästargatan. När jag lessnade på det så åkte jag hem och sov med mitt sovsällskap. Kvällen var inte så himla lyckad kanske, men superkul att träffa alla gulliga vänner! Kul att träffa dem som jag inte sett på länge :) Känns jobbigt att jag inte har några bilder att bjuda på..

Idag är jag sjukare än sjukast, har känt att jag har varit påväg att bli sjuk. Asjobbigt! Stallet gick väldigt segt och jag var mest bara vimmelkantig. Nu har jag tjockat Alvedon, chips, dipp och godis med Angelica och Nicole. Sleep time sooon..

/ SJacobsson
RSS 2.0