Hoppkursen

Publicerat: 2012-07-06 Kl: 16:43:06 | I kategori: Träning


Som jag har nämnt tidigare, så är Nemo anmäld till sitt livs första riktiga hoppträning (alltså träning i grupp). Det är en två dagars kurs, som han kommer att få vara med på en av dagarna.
 
Som känt har har vi fått en ny granne, Linda Eriksson. Gården ska byggas upp till en träningsanläggning med inackorderingar, ridhus, gräs -och grusbana, hoppträningar, pay&jumps etc. Kommer kännas lite coolt att bara skritta över till grannen på träning ;) Efter önskemål har Linda bestämt att ha en kurs på den nya gården i Tierp. Jag har hört att det finns platser kvar!
 
Kursen omfattar en dag med markarbetshoppning och avslutas sista dagen med banhoppningsträning. Träningarna kommer att hållas på stora gräsbanan. Grupperna delas in efter prestationer och ponny/häst, och varje grupp tränar 1,5h. Fint hindermaterial med div "titthinder", vatten mm.

Kostnad: 300kr/1 pass alt. 500kr/2 pass.
Datum: 4-5 aug
Anmälan: Genom att skicka ett mail till: [email protected]
alt. via sms: 0707-480988
Glöm inte att ange avsändare, ponny eller häst samt utbildningsnivå!

Ni kan läsa mera om Linda på hennes hemsida. Klicka här.
Linda på unghäst-VM med fina Cornesco LJ som numera rids av Irma Karlsson upp till svårklass.
 
Jag har tränat för Linda ett par gånger, och varit jättenöjd. Framförallt tycker jag att hon är otroligt duktig med unghästar :) Jag längtar jättemycket på att få komma igång och träna regelbundet igen!
 
/SJacobsson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0