Ridbyxor på idag igen! Jippie!

Publicerat: 2012-07-01 Kl: 10:34:58 | I kategori: The life of Sandra


 
Tack för lite bra tips att skriva om :) Ni har väl sett att det har kommit en ny funktion på Blogg.se? Jag kan nu svara på alla kommentarer direkt genom en "svara-knapp". Kanon ju!! Så gå tillbaka till inlägget som ni har kommenterat och kika där. Har ni en egen blogg och har angett den, kommer svaret på kommentaren på ert konto :)
 
Det har varit mycket jobb de senaste dagarna. Skulle ju ha varit till Cissi (som för övrigt fyller 26 år idag, GRATTIS!!) i torsdags och ridit, men blev inkallad på ännu mera jobb. Så det blev tyvärr ingen ridning då :/ Får förhoppningsvis ta igen det nästa vecka! Men igår red jag lite på en av Pernillas hästar (6 år, e: Corland - Indoctro). Jättekul att få rida lite! Annars har det nog inte hänt nått nämnvärt. Nemo har nu vilat två veckor, så det är bara två veckor kvar.
 
Den nya hästen dröjer yttligare innan den dyker upp, strulig transportör.... :(
 
Men nu ska jag hoppa i ridbrallorna. Ska till stallet nu och sen ska jag faktiskt åka med en kompis och titta på hästar. Det ska faktiskt bli spännanade. Är inte alls omöjligt att det kan vara nått som kan passa :)
 
Vi hörs snart igen!
 
/SJacobsson
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0