Vad vill ni läsa om?

Publicerat: 2012-06-28 Kl: 11:06:09 | I kategori: The life of Sandra


Det svåraste med att blogga det är hitta på saker att skriva om, speciellt när det inte händer något nämnvärt i vardagen som det inte gör just nu när jag i princip är hästlös. Ni är ju trots allt ca 600 som letar er in här om dagarna, vad är det som är kul att läsa om? Har ni några önskemål? :)
 
 
/SJacobsson
Kommentarer
Postat av: Anna

Varför har du tagit C och ska ta CE kort, vad ska du med dom till? Har du haft BE kort innan? :)

Svar: Jag har bara haft B-kort tidigare. Jag vill framförallt ha C- och BE-kort, för att det behövs när man sysslar med hästar. Så att man kan köra stort släp efter bilen (jag får alltså inte i dagsläget köra vårt bil och släp, för tungt för att får köra på vanligt B-kort) och kunna köra lastbilen. När man tar CE-kortet får man automatiskt BE också, och den utbildningen jag går får jag bland annat dessa körkort gratis, eftersom det är en yrkesutbildning :) Jag tycker att det är galet roligt och kan absolut tänka mig att jobba inom detta. Alltid bra att ha något att falla tillbaka på om jag inte lyckas så bra som jag hoppas inom hästbranschen och inte har någon lust att plugga vidare!
Sandra Jacobsson

2012-06-28 @ 12:35:31
Postat av: Matilda

Vad är det du jobbar med och hur kommer du lägga upp igång ridningen med din häst? Vad är det för ny häst som kommer? :)

Svar: Jag pluggar på heltid och så jobbar jag lite extra på en bensinmack :) Den nya hästen är en häst för träning, tävling och försäljning. Det är alltså ingen ny häst som jag har köpt som kommer, det dröjer lite till innan den dyker upp ;)
Sandra Jacobsson

2012-06-28 @ 20:24:43
Postat av: Lotta

Om du har tid och lust sa ar utvärderingar alltid roligt att lasa om. Vad jag har undrat over ar forst vad du tyckte om "Mitavite" - for ett bra tag sedan sa skulle du prova det (om jag inte kommer ihåg helt fel..?).
Aven nyfiken pa vad du tycker om "Poponcini bettet" som du skaffade till Mirantos...
Sen sa kan du ju bara fortsatta pa den vagen. Skulle vara kul att hora vad du tycker om S1'a, for- och nackdelar. Skillnaden mellan den och en "vanlig" sadel osv.
Tack for en trevlig blogg och lycka till med hastarna,
- L.

Svar: Det var ett jättebra tips, tack!! Ska nog börja med sadeln att skriva om den :)
Sandra Jacobsson

2012-06-28 @ 22:27:39
Postat av: Anonym

Kan du inte skriva lite om den nya hästen? :)

Svar: Jag skriver om den nya hästen, när den har kommit :) Men nu har transportören strulat, så det dröjer yttligare innan den dyker upp.. :/
Sandra Jacobsson

2012-06-29 @ 10:54:23
Postat av: Anonym

Vad var det för 5-åring du red hos Cissi? :)

Svar: Valack, e: Argentinus, jättefin!
Sandra Jacobsson

2012-06-29 @ 10:55:00
Postat av: madde

Jag tycker det är kul att läsa om när du tränar och dina framsteg med olika hästar. Skulle även vara kul att läsa om Mirantos och Prince. Jättekul med videoklipp!

Svar: Vad skulle du vilja läsa om Prince och Mirantos då? :) Hela bloggen är ju full med massor om de två hästarna, haha
Sandra Jacobsson

2012-06-29 @ 13:49:53
URL: http://nattstad.se/labellefauve
Postat av: Kajsa

Skriv mer om hur det var att vara beridare! hur dagarna så ut typ och hästarna och allt runt dig! :-) kram

Svar: det kan jag göra när det finns tid för det! :)
Sandra Jacobsson

2012-07-01 @ 12:23:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0